gyubal_wahazar
25.09.11, 20:41
Ostatnia chwila dla Koleżanek, by podnieść klapę do piwniczki z pyrami, kompotem z mirabelek i korniszonami i przeczekać do wiosennych roztopów. Jutro będzie za późno. Ba ! W ogóle nie będzie jutra dla tych, którym zachce się dooglądać 'M jak Wspólna' czy 'Dr'a (pent)house'a'
Nie znające słowa 'litość' złowrogie Ciacho znów nadciąga i nie zważając na płacz dziatek, łzy wdów i sierot, wyobraca wszystko co ma dziurkę w środku. Co gorsza, wszystkie ze znanych współczesnej nauce metod zwalczania tego plugastwa (w tym nawet taktyka międzydrzwiowo-kapciowa) w starciu z Ciachem, są kompletnie bezużyteczne
No dobra, dziewczyny. Zrobiłem ile mogłem - ostrzegłem Was. Żeby mi potem więc nie było, że Ciacho było przeintelektualizowane, nie pomagało dzieciom w lekcjach, albo chciało cyca na 1-szej randce, czy cuś.
forum.gazeta.pl/forum/w,16,129185660,129185660,mam_fotke_romantyk_gotujacy_tel517120822.html
A tu mata sznurkę do usług ciacha :
erotyka.hiperogloszenia.pl/uslugi-erotyczne/ogloszenie/188756-robie-masaz-erotyczny-tel517120822-oferta-kujawsko-pomorskie/
Tylko nie wbijać mi się w te tam zdjęcia wszystkie naraz, bo znów nie będzie tak długiego kija, żeby rurę od neta przepchać