Dodaj do ulubionych

Red Alert ! Red Alert !!

25.09.11, 20:41
Ostatnia chwila dla Koleżanek, by podnieść klapę do piwniczki z pyrami, kompotem z mirabelek i korniszonami i przeczekać do wiosennych roztopów. Jutro będzie za późno. Ba ! W ogóle nie będzie jutra dla tych, którym zachce się dooglądać 'M jak Wspólna' czy 'Dr'a (pent)house'a'

Nie znające słowa 'litość' złowrogie Ciacho znów nadciąga i nie zważając na płacz dziatek, łzy wdów i sierot, wyobraca wszystko co ma dziurkę w środku. Co gorsza, wszystkie ze znanych współczesnej nauce metod zwalczania tego plugastwa (w tym nawet taktyka międzydrzwiowo-kapciowa) w starciu z Ciachem, są kompletnie bezużyteczne

No dobra, dziewczyny. Zrobiłem ile mogłem - ostrzegłem Was. Żeby mi potem więc nie było, że Ciacho było przeintelektualizowane, nie pomagało dzieciom w lekcjach, albo chciało cyca na 1-szej randce, czy cuś.

forum.gazeta.pl/forum/w,16,129185660,129185660,mam_fotke_romantyk_gotujacy_tel517120822.html
A tu mata sznurkę do usług ciacha :

erotyka.hiperogloszenia.pl/uslugi-erotyczne/ogloszenie/188756-robie-masaz-erotyczny-tel517120822-oferta-kujawsko-pomorskie/
Tylko nie wbijać mi się w te tam zdjęcia wszystkie naraz, bo znów nie będzie tak długiego kija, żeby rurę od neta przepchać
Obserwuj wątek
    • tygrysgreen Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 20:58
      dzięki Gubi
      na ciebie zawsze można liczyć
      • gyubal_wahazar Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:04
        Do usług. Wydłubie jaką szparę w klapie, bo inaczej się udusi. I tak dobrze, że net jej tam dochodzi
        • tygrysgreen Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:09
          słomkę mam
          a net w wiaderku
          • gyubal_wahazar Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:13
            Zuch Tygryska. Do mikołaja tak pociągniesz, a potem alianci zrobią zrzuty
            • tygrysgreen Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:22
              żadnemu Mikołaju nie będę ciągnąć!
              • gyubal_wahazar Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:27
                O masz Ci babo. Jakie kapryśne toto. A za prawie nieużywaną krówkę ? A lekko tylko bite 2 tik-taki ? Nooo i miękniemy, miękniemy, po ślepiach widzę. To jak ?
                • tygrysgreen Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:30
                  masz mnie
                  krówce się nie oprę
                  ale łaciata jest? nie oszukana?
                  • gyubal_wahazar Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:32
                    Cekaj no tu. Zaro byndzie łaciata, jak Tyś taka psebierno. Ło, juz ! Ciepne jom tero, łapajze : <ziuuuuuuch !>
                    • tygrysgreen Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:34
                      łaaaaaaps!
    • wmiesciejakrybytramwaje Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 20:59
      i porządny Polak katolik - krucyfiksa ma za plecami i palemke.
      Kujawsko- pomorskie, powiadasz? Hmm... to znowu nie aż tak daleko wink
      • tygrysgreen Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:05
        dzie się pcha? ode mnie też blisko, w kolejke sie ustawi
        • wmiesciejakrybytramwaje Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:07
          oj, zaraz tam pcha. Pojechac tylko chciałam, ugotować cos Mariuszowi romantycznie.
          Ze zwykłej ludzkiej dobroci, bo mi na zabiedzonego lekko wyglada wink
          • tygrysgreen Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:11
            to on gotuje
            żonę
            możesz tam wystąpić w menu, jako towar zastępczy
      • gyubal_wahazar Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:06
        A slipy jakie modnie wcięte, widziała ? A2, czy co tam dochodzi, już pewnie zakorkowana
        • wmiesciejakrybytramwaje Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:08
          na slipy to nawet nie paczyła. Zatrzymała się na wysokosci obwisłego nieco biusciku i bała sie spojrzeć nizej smile
          • gyubal_wahazar Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:12
            Gruchnie setę, zakąsi cebulko dymko i idzie się dziwować. Co by potem nie było, że kot we worku i chińskich slipach poprzecieranych na kolanach
            • wmiesciejakrybytramwaje Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:13
              sobie myślę, że tu jedna seta tematu nie załatwi...
              • gyubal_wahazar Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:17
                Coś mi mówi, że Rybka zaczyna wyczuwać właściwy klimat tego zjawiska. To co - połówka i duszkiem ? Czekaj, może lepiej najprzód 0.2. Młoooodyyyyyyyy, co byś Rybce sugerował ?
              • tygrysgreen Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:24
                szklankę bimbru Rybko raz! na odwagę
                • wmiesciejakrybytramwaje Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:29
                  oj, teraz to juz tylko herbatka z cytrynką i luli.
                  I jak mnie się rrrrrrromantyczny Mariusz przyśni to się zemszcze okrutnie i tez Gubiemu jakies cos z obwisłym biustem tu wkleję, o
                  • tygrysgreen Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:30
                    taką traumę chcesz mu zadać?
                  • gyubal_wahazar Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:34
                    To ja tak dla Wasz łba nadstawiam, a Wy nawet sterczącego mi żałujeta ?! Biada Wam !
                • gyubal_wahazar Re: Red Alert ! Red Alert !! 25.09.11, 21:30
                  A zarutko stringi podciągnijze pod samiutko syję, bo pseciungi straśniste po nocy latajo i do boju o scęście dziefcynino !
    • tapatik Re: Red Alert ! Red Alert !! 26.09.11, 20:29
      O jassssssssssssssna cholera.
      Znowu wrócił?
      A tyle go nie było. Myślałem, że znalazł już swą królową. Ciekawe, czy sam wyskoczył spod pantofla, czy dostał kopa w dupę.
      No cóż, zapakowałem lodówę po brzegi, przyniosłem kilka zgrzewek z płynną zawartością, i skrzynkę amunicji. Niestety nie mam broni, ćwiczę się w rzucaniu kulkami do celu.

JESTEM GOTOWY NA NADEJŚCIE APOKALIPSY.

Jeszcze tylko kablem od netu odłączę.
      • tygrysgreen Re: Red Alert ! Red Alert !! 26.09.11, 21:08
        trzymaj do tych kulek
        https://www.mt.com.pl/wp-content/uploads/2011/09/proca.jpg

a w razie czego, podzielisz się tym płynnym?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka