zielonooka38 03.10.11, 09:12 za oknem słońce.. a ja z kawą na własnej kanapie cóż za miłe uczucie, rano nie było biegu jestem nadal w piżamie, patrzę jak Młoda szykuje się do szkoły a ja leniuchuję zapraszam na kawę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawamija Re: dzień dobry 03.10.11, 09:35 witam ja też w domu........ kawy porannej nie było, bo ja raczej kawkę pijam póżniej......... piżama juz zamieniona na dresik, bo Młodą odwiozłam do szkoły a teraz mam czas na forumowanie...... chwilkę, tak naprawdę, bo plany na ten dzień też mam - rozmowa z szefem, 2 h praca poza domem, odwiedzić koleżankę w szpitalu i być wieczorem dla Młodej........ Dobrego Dnia. Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: dzień dobry 03.10.11, 09:55 ja mam rozpiskę ale nie chce mi się wstać z kanapy muszę kupić materiał na sukienkę, powinnam iść od razu do krawcowej zahaczyć o salon plusa i wymówić umowę ostanikować koleżankę posprzątać w domu założyć dziecku konto w banku kupić buty i iść do szkoły a mam lenia takiego że aż wstyd Odpowiedz Link
kawamija Re: dzień dobry 03.10.11, 10:01 zielonooka38 napisała: > a mam lenia takiego że aż wstyd www.youtube.com/watch?v=wSlBJC94AMk bo: masz rozpiskę a nie chce Ci się wstać z kanapy > musisz kupić materiał na sukienkę i musisz iść od razu do krawcowej i > zahaczyć o salon plusa i wymówić umowę > ostanikować koleżankę > posprzątać w domu > założyć dziecku konto w banku > kupić buty > i iść do szkoły Odpowiedz Link
bez.pokory Re: dzień dobry 03.10.11, 10:14 bry teoretycznie nie lubię poniedziałku, ale dziś ładnie i słonecznie, więc dałam mu szansę, podobno to ostatni taki już, więc niech będzie przyjemy. ale o mało co dziś spóźniłabym się do pracy miłego wszystkim Odpowiedz Link
duza_madzia Re: dzień dobry 03.10.11, 10:21 Witojcie niestety moj LEN musial odpuscic , bo praca to priorytet ... ale zazdroszcze TYm co to moga siedziec i lenic sie )) a wlasciwie skad ta niesprawiedliwosc spoleczna ?? ;p Odpowiedz Link
kawamija Re: dzień dobry 03.10.11, 10:25 duza_madzia napisała: > a wlasciwie skad ta niesprawiedliwosc spoleczna ?? ;p pytanie jest tendencyjne Odpowiedz Link
duza_madzia Re: dzień dobry 03.10.11, 10:31 kawamija ) tendencyjne , tendencyjne .... - zeznawaj szybko - jesli powiesz wszystko co wiesz to nie bedzie bolalo Odpowiedz Link
kawamija Re: dzień dobry 03.10.11, 10:36 duza_madzia napisała: zeznawaj szybko - jesli powiesz wszystko co wiesz to nie bedzie bolalo a nie powiesz mojemu szefowi ?????????? miałam dziś być na pewnym stażu, ale się z niego zerwałam , ale ciiiiiiiii...............pliz. Odpowiedz Link
duza_madzia Re: dzień dobry 03.10.11, 10:50 kawamija napisała: > a nie powiesz mojemu szefowi ?????????? > nie powiem, no to zeznawajcie kawamija co Wam wiadomo ?? kto co i z kim Odpowiedz Link
kawamija Re: dzień dobry 03.10.11, 11:14 duza_madzia napisała: co Wam wiadomo ?? kto co i z kim : troszkę nam wiadomo kto z kim ...............ale powiedzieć mogę tylko, że Bronek nadal z Anią, Olek nadal z Jolką a ten Sarkozy to nawet w ciąży z Carlą B......... pozdr i lecę dalej. Dobrego Dnia. Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: dzień dobry 03.10.11, 10:25 no co od dziś jestem bezrobotna więc odpoczywam, Odpowiedz Link
duza_madzia Re: dzień dobry 03.10.11, 10:27 rozumiem ,ze na wlasne zyczenie - bo widze usmieszek... ale jest plan na "za jakis czas" ??? Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: dzień dobry 03.10.11, 10:40 no cóż jestem kobietą "zaplanowaną" za dwa tygodnie zaczynam nowa pracę i jest to dla mnie wyzwanie Odpowiedz Link
kawamija Re: dzień dobry 03.10.11, 11:07 zielonooka38 napisała: > za dwa tygodnie zaczynam nowa pracę Gratuluje Odpowiedz Link
stefcia41 Re: dzień dobry 03.10.11, 13:18 tak mnie się spodobały te kasztany, ze się podzielę z Wami Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: dzień dobry 03.10.11, 14:14 dobry wam leniwe i robotne mnie dziś wena złapała i naprawiłam se parapet poszalałam z gipsem po ścianach, pozasmarowałam dziury teraz czekam na następną do malowania Odpowiedz Link
duza_madzia Re: dzień dobry 03.10.11, 14:16 jeny .....a mowili ,ze najlepsi budowlancy za granica :] Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: dzień dobry 03.10.11, 14:32 hi hi a wszystkiego się uczę sama, metodą prób i błędów, choć daleko mi do przyjaciółki która mówi "phi, co to za sztuka płytki położyć" Odpowiedz Link
oblocznosc Re: dzień dobry 03.10.11, 14:15 Dzien dobry, a u mnie mlyn z wirowka i dopiero pierwsza kawe probuje wypic i oddech zlapac Odpowiedz Link
green.amber Re: dzień dobry 03.10.11, 14:44 bryyyy aczkolwiek mam nieśmiałą nadzieję, że za jakie 2 godzinki zacznie się lepsiejsza część dziś Odpowiedz Link
green.amber Re: dzień dobry 04.10.11, 09:03 mmmmmmmmniam a mnie się czajnik w pracy skończył... Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: dzień dobry 04.10.11, 10:01 Bry Niby wypoczęty, ale z deprechą powakacyjną. wcale nie chciałem wracać z państwa M. Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: dzień dobry 04.10.11, 10:43 to może w piątek koncert Univers będzie grał na mariackiej Odpowiedz Link
stefcia41 Re: dzień dobry 04.10.11, 11:45 no co tam tygrysie zielony? przytulić? podrapać za uszkiem ? Odpowiedz Link