Dodaj do ulubionych

heath........(you know7)

IP: 9.67.96.* 13.02.02, 09:42
kurde,.....niedługo się sagi dorobimy!!!!:))))
Obserwuj wątek
    • ronja Re: heath........(you know7) 13.02.02, 09:53
      Ufff, znowu moge chodzić i udawać, ze czytam wszystkie posty:)))
      • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 09:56
        to udawaj!!!! na zdrowie Ronja!!!
        chlup!!!,....za twój powrót!!!!!

tygrysek...
        • ronja Re: heath........(you know7) 13.02.02, 09:59
          Za normalnie się otwierającą gazetę!
          • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 10:08
            oki,...niech będzie!!!!
            chlup!,....:))))

tygrysek...
            • ronja Re: heath........(you know7) 13.02.02, 10:14
              Każdy toast jest dobry...
              • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:05
                Witam!
                A może byście wrócili pod dąb? To był bardzo fajny wątek.
                Można się przyłączyć do toastu?
                • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 11:08
                  chyba można...
                  a dąb tu dalej stoi!!!
                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/Arosko!!! IP: 9.67.96.* 13.02.02, 11:10
                    gdzie jestes misiaczku Nasz?????
                    wróć bo tesknimy!!!!!

tygrysek...
                    • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:15
                      Jednak tęsknicie:))))))))))))) Jak tak to jestem Kochany Tygryseczku!!!!!!!!!
                      I co będziemy robić????? :))))))))))
                      • anka1 Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:19
                        oblewac otwarcie nowego starego watku !:))) to no nasze zdrowie zebysmy mieli
                        zdrowie dalej tu pisac!:)))
                      • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 11:21
                        co tylko zechcesz !!!!!
                        na co tylko masz ochotę!!!

tygrysek...
                        PS>:na poczatek możemy cos chlupnąć!!:))
                        no to.....chlup!,...
                  • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:24
                    Ops. Co za gafa nie zauważyć takiego wielkiego dębu. I dzięki za to chyba. Nie
                    ma to jak otwartość!
                    • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 11:31
                      bo to nie tylko ode mnie zależy....laelio..
                      ale uprzedzam że tu sie dużo pije!!!:))))

tygrysek...
                      • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:33
                        A czy ja abstynentka? I w takim razie czekam na resztę. Tak sobie pod dębem
                        czekam i obserwuję chmurki.
                        • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:37
                          To jest nas już dwie.....

A.

Ps. Wiesz Tygrysku czego chcę........:)))))))))
                          • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:40
                            Zawsze to miło pogapić się w niebo w sympatycznym towarzystwie.
                            • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:47
                              Nie musimy się wcale tylko w niebo gapić...........
                              Tygrysku!! No chodź tu wreszcie i coś polej!!!!!!!!!!!!:))))))))))))
                            • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 11:48
                              czego chcesz Arosko??????!!!
                              powiedz!!!!!!:)))))

to może by tak coś chlapnąć za nową koleżankę??
                              hę???

tygrysek...
                              • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:52
                                Nie wiesz, Kochanie??????????? :))))))))))))

No to chlapnijmy!!!!!!!!!!!!!!!
                                • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 11:56
                                  chyba wiem....:)))))))
                                  no to chlup!,....:))

tygrysek...
                                • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:57
                                  No to.
                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 12:00
                                    chlup..??????
                                    to chlup!!,...:))))

tygrysek...
                                    PS>:chyba zaraz pod stół zjadę!!:))
                                    • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:02
                                      Skąd stół pod dębem? Jeszcze parę chlup i będziemy pięknie na trawce rozłożeni.
                                      • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 12:04
                                        hihi....my juz nieraz bylismy...
                                        poznasz to uczucie:))))
                                        nie jest źle...

tygrysek...
                                        PS>:a stół to tak do jedzenia stoi...
                                        • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:04
                                          I szafa gdańska?
                                          • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 12:07
                                            jaka szafa kobieto???
                                            • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:10
                                              Coś nie chwytasz, chyba nieco za dużo się chlupnęło. Uśmiechu od ucha do ucha
                                              na mojej twasrzyczce nioe zaobserwowałeś? :o)
                                              • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:13
                                                To chlup...............za szafę!!:)))))))))
                                                • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 12:20
                                                  jaka kurde szafę????
                                                  powiedzcie!!!!
                                                  chlup!,...

tygrysek...
                                                • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:21
                                                  I za co by jeszcze nie było. A może tu dzikiego chmielu zasadzimy przy dębie?
                                                • ronja Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:21
                                                  A wiecie że mi się faktycznie kiedyś wśród picia zdarzało wchodzić na takie
                                                  drzewo wielkie u nas rosnące - na topolę?
                                                  Tylko potem w oszołomieniu alkoholowym nagle trzeźwiałam i rozpaczliwie
                                                  błagałam o ściągnięcie mnie stamtąd i chłopaki drabinę musieli przystawiać...:))
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:26
                                                    To niezła musiała być ta imprezka Ronju??????? Chyba taka jak u nas:)))))
                                                    A dzikiego chmielu Laelio tu lepiej nie, bo nie wiem czemu ale z dzekim mi się
                                                    kojarzy.......:(((((((((((

Ale jest teraz fajnie!!!!!!!!!!:)))))))))Tak jak na początku!!!!!!!!! Bo już
                                                    tak smutno było......

No to chlup, co?????????? :)))))))))
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:30
                                                    Oj, niezła była dodam tylko że bluzę ze mnie zdarto zębami, ponieważ uznano, że
                                                    skoro nudząc się zdarto z mojej koleżanki pończochy kabaretki (bal
                                                    przebierańców to był), to ze mnie też coś trzeba. No i zdarto - MOJĄ UKOCHANĄ
                                                    BLUZĘ!!!!! A ja nie mogłam im z tego drzewa uciec...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 12:36
                                                    co ja na imprezach wyprawiam to wam lepiej nie powiem...
                                                    a pamietasz Ronja jak Ci opowiadałem sylwestra????:))))

tygrysek...
                                                    PS?:chlup...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:37
                                                    Więcej takich imprez!
                                                    A co do chmielu to niech będzie w pełni hodowlany. TYle że oprócz chmielu i
                                                    wody pewnie jeszcze czegoś się do tego napoju wsadza.
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:38
                                                    To i tak się ciesz, że tylko bluzę......!!!:)))))))))))
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:39
                                                    Hodowlany może być!!! :)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 12:49
                                                    ooooo....czyżby nasza Kochana Aroska znała sie na
                                                    hodowli chmielu....???
                                                    no, no....:)))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:52
                                                    Przecież wiesz, że znam się na wielu rzeczach.............:))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 13:03
                                                    wiem, wiem...szczególnie na Tygryskach!:))))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 13:04
                                                    Więc chlup za chmiel
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know7) IP: 212.244.252.* 13.02.02, 13:05
                                                    I za pola chmielowe na lubelszczyźnie...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 13:12
                                                    Aha, Lubelszczyzna jest piękna..........

To chlup!!!
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 13:15
                                                    A Mazowsze to nie?
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know7) IP: 212.244.252.* 13.02.02, 13:17
                                                    To chlup!
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 13:19
                                                    Mocne mamy główki białe.
                                                    Chlup!
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 13:20
                                                    Chyba też, ale na Lubelszczyźnie są takie piękne tereny.......................
                                                    i wrzosowiska:))))))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 13:53
                                                    na Śląsku jest lepiej....:))))
                                                    i ładniej!!!

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 13:56
                                                    Wątek zaczyna się patriotycznie-lokalny czynić. Piękna nasza Polska cała i za
                                                    to chlup.
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 14:04
                                                    A szczególnie na heath...... nie Tygrysku????????

OK!! To chlup!!............ciekawe ile jeszcze damy radę?...... mi już lekko
                                                    świat sie buja.....:))))))
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 13.02.02, 14:34
                                                    ale nastukaliscie przy tym oblewaniu az milo popatrzec, gorzej z ladowaniem:)))
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 14:38
                                                    No właśnie Aniu, coś szwankuje!!:((( Ale nic to: CHLUP??!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 13.02.02, 14:46
                                                    chlup!:))) z radosci ze niedlugo bede mogla posiedziec tu dluzej i ze smutku ze
                                                    wtedy WAS nie bedzie...
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know7) IP: 212.244.252.* 13.02.02, 14:47
                                                    I za Podlasie - chlup!
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 15:26
                                                    No to chlup...........i pa do poniedziałku (niestety dopiero). Bawcie się
                                                    dobrze beze mnie i coś czasem za mnie wypijcie:)))))))))
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know7) IP: 212.244.252.* 13.02.02, 15:28
                                                    A Ty mozesz za nas wypić na prawdziwym Podlasiu!!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 13.02.02, 15:35
                                                    ja na pewno wypije!:) kurcze tylko zubrowka mi sie wczoraj skonczyla, trzeba
                                                    skoczyc po nastepna flaszke:)))
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know7) IP: 212.244.252.* 13.02.02, 15:36
                                                    Oj, wieki całe nie piłam żubrówki...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 14.02.02, 08:09
                                                    kurde co jest????......wszystkie posty od rana wycięli!!!!!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 14.02.02, 08:15
                                                    walentynki sobie robia, zartownisie w plamki malowane!!!
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 14.02.02, 08:23
                                                    Witam, widzę że humorek dopisuje od rana.
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 14.02.02, 08:24
                                                    nam dopisuje:))) witaj!!! a Tobie ?
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 14.02.02, 08:31
                                                    Bardzo. Czuję się jednak nieco zaszczuta przez amorki. Spisek jakiś?
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 14.02.02, 08:36
                                                    zawsze mowie ze Halloween:)))) jest fajniejsze:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/cześć IP: 9.67.96.* 14.02.02, 09:12
                                                    .....po raz 2,...bo 1 wycięli !!!!!:))))
                                                    co u Was?????
                                                    zaspiewam wam piosenkę:)))
                                                    ....Laeila,...you've got all my (coś tam:)))
                                                    ....Laeila,...(cos tam:))) darlin, please...:))))
                                                    ....na na nanananana.........:))))
                                                    znacie???
                                                    to chyba Claptona...

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7)/cześć 14.02.02, 09:16
                                                    znamy! czesc Tygrysiu!!! walentynkowy buziak dla Ciebie!!! a gazecie to sie
                                                    chyba kopniak nalezy za robienie sobie kabaretu w taki dzien!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 14.02.02, 09:30
                                                    dzięki!!, dla ciebie też taki wielki!!!!
                                                    i dla innych też!!!!
                                                    może by to oblać????,...chociaż nie wiem...mam kaca...

tygrysek...
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 14.02.02, 09:59
                                                    Cześć!!!
                                                    Buziaki dla wszytskich!!!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 14.02.02, 10:01
                                                    ale się dzisiaj będziemy całować!!!!!!:))))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 14.02.02, 10:01
                                                    Cześć tygrysku, dzięki za piosenkę.
                                                    Chyba mnie ktoś dzisiaj bardzo nie lubi bo już dwa razy wypadłam z forum.
                                                    Ale jestem cierpliwa, pracowita i konsekwentna więc wracam jak bumerang.
                                                    Przesyłam buziaczki może Ci pomogą na kaca.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 14.02.02, 10:07
                                                    może pomogą....kto wie..
                                                    a co u Ciebie???:))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 14.02.02, 10:11
                                                    Wypłakuję się w wątku dla niekochanych, a w przerwach pracuję. I szukam
                                                    towarzystwa z którym mogłabym zapolować na amorki. To byłby dzisiaj hit na
                                                    strzelnicy, takie zastrzeliwanie ich z grzędy.
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 14.02.02, 10:17
                                                    dzis trzeba pic!!! pic, pic bez wzgledu na kaca!!! za Nas, za Aroske, za
                                                    przyjazn, za milosc, za samotnych. i za co kto jeszcze chce, moze albo musi!:)
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 14.02.02, 10:20
                                                    Pijmy więc! Stawiam rum z cmpari i sokiem pomarańczowym, bądźmy z początku
                                                    wykwintni, później się rozbrykamy.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 14.02.02, 10:25
                                                    no pewnie!!...więc pijemy za naszą Kochaną Aroskę!!!
                                                    chlup!,....
                                                    za Ronję!,...chlup!..
                                                    za Kaję!,...chlup!...
                                                    i za Dixi!,...chlup!,..a jej cos dawno nie było..:((

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 14.02.02, 10:48
                                                    za Tygryska! hop! za Laelie!hop! za nas hop, hop, bec!:)))
                                                  • Gość: tgrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 14.02.02, 10:55
                                                    a u mnie świeci słońce!!!!!!!!!!:))))))
                                                    a u Was????????
                                                    za Nas .....chlup!,...:))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 14.02.02, 11:01
                                                    U mnie też świeci i zaczyna mi być mniej smutno. Hop za wszystkich!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 14.02.02, 11:03
                                                    swieci!!!! chlup, hop, bec!!!:) za nas i sloneczko!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 14.02.02, 11:11
                                                    a u mnie znowu zaczynają się te..hmm..
                                                    odmienne stany świadomości:))))
                                                    chlup!,...hik!..

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 14.02.02, 11:17
                                                    dopiero teraz?:) dzis od rana wiekszosc powinna je miec:))) hep:)) sorry!
                                                    no to chlap!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 14.02.02, 11:23
                                                    no teraz bo.....muszę dużo wypić żeby je poczuć!!!!:)))
                                                    a ty Aniu??:))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 14.02.02, 11:25
                                                    i za tych co na morzu
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 14.02.02, 11:33
                                                    i w pociągu jak nasza Aroska naprzykład...
                                                    żeby jej się nic nie stało...i cała dojechała do celu..
                                                    chlup!!,...hep!,...kurde coraz gorzej ze mną..:)))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 14.02.02, 11:36
                                                    Tygrysku! Znienawidzę Cię jeśli odfruniesz i zostawisz mnie samą na wpół
                                                    jeszcze trzeźwą w opętanym walentynkami świecie. Litości, mam pić do twoich
                                                    zwłok leżących w bujnej zielonej trawce pod dębem?
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 14.02.02, 12:23
                                                    trzeba pic zeby poczuc i odfrunac razem z Tygryskiem!:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/laelia, anka IP: 9.67.96.* 14.02.02, 12:31
                                                    pewnie że was nie zostawię!!!!
                                                    pijemy dalej!!!,...chlup!...

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7)/laelia, anka 14.02.02, 14:11
                                                    Żyjecie jeszcze?
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7)/laelia, anka 14.02.02, 14:15
                                                    latamy:)))ale zyjemy tez:))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7)/laelia, anka 14.02.02, 14:18
                                                    Mój szef aby mi poprawić nastrój walentynkowo zwalił na mnie górę roboty i
                                                    ciągle ktoś czegoś ode mnie chce, telefon się urywa. Zupełnie jakbym w pracy
                                                    była?
                                                    Ale co tam. Świętujemy!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/laelia, anka IP: 9.67.96.* 14.02.02, 14:24
                                                    jesteście jeszcze???
                                                    ja zaraz do domku:))), ale chciałem się pożegnać..

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7)/laelia, anka 14.02.02, 14:30
                                                    Tygrysku to ja Ci juz nie zdaze podobnej do twojej walentynki wyslac((( ale jak
                                                    zejde z stamtad to wysle ok?:)))
                                                    twoja zrobila na mnie piorunujace wrazenie:)))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7)/laelia, anka 14.02.02, 14:45
                                                    Cześć tygrysku do jutra. Miłej Walentynki życzę.
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 07:48
                                                    aloha!!! walentynki sie skonczyly, zaczal mroz:))) ale slonce swieci a jakis
                                                    zimnoodporny ptaszek spiewa za oknem. witajcie spiochy!:))) milego weekendu!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 15.02.02, 07:51
                                                    cześć Ania!
                                                    to mówisz że karteczka zrobiła wrażenie..????

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 07:53
                                                    piorunujace, jak juz pisalam!!!:)
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:08
                                                    A co?:)
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:10
                                                    a co co?:)
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:10
                                                    Co piorunujące?:)
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:14
                                                    piorunujaca byla walentynka od Tygryska i wrazenie jakie zrobila!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 15.02.02, 08:14
                                                    nooooo.....wrażenie!!:)))
                                                    co nie Ania??

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:18
                                                    cos takiego to sie przysnic moze!!!
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:19
                                                    Witam wszystkich w ten zimowy dzień.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 15.02.02, 08:23
                                                    witamy!!!!:))))
                                                    ...pijemy dzisiaj też???:)))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:25
                                                    A potem założymy wątek AA
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:25
                                                    pi i jemy!:) tylko kurcze koniec swiat i ja bede sie zjawiac dorywczo(((
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:48
                                                    Lepiej dorywczo niż wcale, tylko nie pij do lustra w przerwach.
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:49
                                                    lustra ci u nas jeno 2 i daleko, nie da sie:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 15.02.02, 08:49
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 15.02.02, 08:51
                                                    kurde.....to przez tego kaca!!:)))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:52
                                                    na kaca najlepszy klinik
                                                    no to....
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:54
                                                    albo praca :))) to ja lece, na razie!
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:56
                                                    do zobaczenia
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 15.02.02, 08:55
                                                    ....chlup!!!....:))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 15.02.02, 09:58
                                                    kurde dziewczyny...muszę się już z wami pożegnać!:((((
                                                    ....bo wychodzę...,
                                                    będę w poniedziałek!,...Aroska też już będzie...:))),
                                                    miłego weekendu wam życzę!!:)

tygrysek...
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know7) IP: 212.244.252.* 15.02.02, 10:42
                                                    Ja też chcę już wyjsć z tej pieprzonej pracy...
                                                  • Gość: x®♂∞♀ Re: heath........(you know7) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 10:46
                                                    gadajcie sobie grzecznie
                                                    -tylko- ten tytuł wątku! brrr
                                                    kojarzy mi się z przełykaniem pumexu
                                                    albo gryzieniem gąbki
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 10:50
                                                    Z odpowiednią osobą możesz nawet nie zauważyć, że przełykasz gąbkę
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 11:15
                                                    Ronja odpisalam Ci promyczku nasz ulubiony!!!
                                                    Tygrysek dlaczego Ty tak wczesnie znikasz? nawet pogadac dluzej nie moglismy(((
                                                    sluchajcie chyba wiekszosc z nas smuteczek powalentynkowy dopadl! i tych w
                                                    parach i tych nie...
                                                  • Gość: x®♂∞♀ Re: heath........(you know7) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 11:22
                                                    z odpowiednią osobą, to ja nie zauważyłem pokrzyw :)
                                                    ale łykam, że i gąbkę mógłbym
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 11:24
                                                    hmmm jak gabka dobrze nasaczona:)))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 11:27
                                                    Pokrzywy, osty, ciernie, słota i niepogoda nic nam nie straszne
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 11:31
                                                    ale lepiej jak jest pogoda, cieply piasek, miekka trawa itp.:)
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 11:33
                                                    wolę trawę
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 11:35
                                                    hy hy hy wiedzialam!!!:))))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 11:37
                                                    Co za hi hi hi, próbowałaś się kochać na plaży?
                                                  • Gość: x®♂∞♀ Re: heath........(you know7) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 11:38
                                                    tak i robaczki wśród włosów kochanka, kochanki
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 12:00
                                                    wielkie czerwone mrówki
                                                    Myślę, że to głównie kwestia poczucia humoru jeśli potrafisz się śmiać to i
                                                    robaczki i piasek mogą tylko urozmaicić zabawę.
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 15.02.02, 12:42
                                                    A wśród wrzosów?:)
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 12:52
                                                    do wypróbowania
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 15.02.02, 12:54
                                                    Tylko miękki meszek trza znaleźć i uważać na mrówki...:)
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 12:58
                                                    pomarzyć... i czekać na lato, znasz jakieś odosobnione wrzosowiska? (prócz tego
                                                    oczywiście)
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 14:29
                                                    ja znam ja! jest daleko od glownych traktow i pod lasem a nawet w lesie!
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 14:32
                                                    A jakieś konkrety?
                                                    Znałam osobiście jedno piękne wrzosowisko ale najechało się luda, wymierzyli,
                                                    zagrodzili i teraz nawet ekshibicjonista by stamtąd uciekł.
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 15.02.02, 14:34
                                                    Znam parę odludnych wrzosowisk - na Roztoczu...
                                                    I nad Wisłą w okolicach Kazimierza, tyle że po drugiej stronie - odludzie i
                                                    dzicz, mrrrrrrrrrrrrrrrr...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 14:35
                                                    mojemu to nie grozi przynajmniej na razie . Lasy panstwowe je chronia.
                                                  • Gość: x®♂∞♀ Re: heath........(you know7) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 14:39
                                                    no ale tu przejęcie, a tu lezie jakiś niezrozumiały oryginał do ucha
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 14:42
                                                    a można spotkać jakiegoś do rzeczy drwala?
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 14:44
                                                    kiedys byl takowy na forum, ale dawno sie nie odzywal. a moze nicka zmienil?
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 14:59
                                                    No cóż piękne wrzosowiska lubię nawiedzać także w samotności.
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 15.02.02, 15:12
                                                    Ano był i do tego był zeglarzem...:)
                                                    Jak oryginał lezie do ucha człowiek zrywa się ze ściółki z dzikim wrzaskiem!
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 15:22
                                                    Hej lubię żeglarzy (sama jestem) i nieskromnie powiem, że większość jest świetna
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 15:36
                                                    siebie trzeba chwalic!:)))
                                                    Ronja zajrzyj jeszcze do skrzyneczki! obiecanego zalcznika Ci wyslalam!!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 17.02.02, 08:39
                                                    wpadlam na chwilke w niedzielny ranek i podrzucam watek go gory:))) inaczej
                                                    nasze wrzosowisko zostanie zadeptane:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 18.02.02, 08:29
                                                    kurde...znowu poniedziałek!!:(((
                                                    cholera!

tygrysek...
                                                    PS>:Ania ty to zawsze o wrzosowisko zadbasz!!:)))
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 18.02.02, 08:38
                                                    A ja??????? O mnie już zapomniałeś Tygrysku?????????
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 18.02.02, 08:54
                                                    ...nie zapomniałem!:))))
                                                    dzień dobry Arosko!!!

tygrysek...
                                                  • arosa