Dodaj do ulubionych

heath........(you know7)

IP: 9.67.96.* 13.02.02, 09:42
kurde,.....niedługo się sagi dorobimy!!!!:))))
Obserwuj wątek
    • ronja Re: heath........(you know7) 13.02.02, 09:53
      Ufff, znowu moge chodzić i udawać, ze czytam wszystkie posty:)))
      • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 09:56
        to udawaj!!!! na zdrowie Ronja!!!
        chlup!!!,....za twój powrót!!!!!

tygrysek...
        • ronja Re: heath........(you know7) 13.02.02, 09:59
          Za normalnie się otwierającą gazetę!
          • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 10:08
            oki,...niech będzie!!!!
            chlup!,....:))))

tygrysek...
            • ronja Re: heath........(you know7) 13.02.02, 10:14
              Każdy toast jest dobry...
              • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:05
                Witam!
                A może byście wrócili pod dąb? To był bardzo fajny wątek.
                Można się przyłączyć do toastu?
                • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 11:08
                  chyba można...
                  a dąb tu dalej stoi!!!
                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/Arosko!!! IP: 9.67.96.* 13.02.02, 11:10
                    gdzie jestes misiaczku Nasz?????
                    wróć bo tesknimy!!!!!

tygrysek...
                    • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:15
                      Jednak tęsknicie:))))))))))))) Jak tak to jestem Kochany Tygryseczku!!!!!!!!!
                      I co będziemy robić????? :))))))))))
                      • anka1 Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:19
                        oblewac otwarcie nowego starego watku !:))) to no nasze zdrowie zebysmy mieli
                        zdrowie dalej tu pisac!:)))
                      • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 11:21
                        co tylko zechcesz !!!!!
                        na co tylko masz ochotę!!!

tygrysek...
                        PS>:na poczatek możemy cos chlupnąć!!:))
                        no to.....chlup!,...
                  • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:24
                    Ops. Co za gafa nie zauważyć takiego wielkiego dębu. I dzięki za to chyba. Nie
                    ma to jak otwartość!
                    • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 11:31
                      bo to nie tylko ode mnie zależy....laelio..
                      ale uprzedzam że tu sie dużo pije!!!:))))

tygrysek...
                      • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:33
                        A czy ja abstynentka? I w takim razie czekam na resztę. Tak sobie pod dębem
                        czekam i obserwuję chmurki.
                        • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:37
                          To jest nas już dwie.....

A.

Ps. Wiesz Tygrysku czego chcę........:)))))))))
                          • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:40
                            Zawsze to miło pogapić się w niebo w sympatycznym towarzystwie.
                            • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:47
                              Nie musimy się wcale tylko w niebo gapić...........
                              Tygrysku!! No chodź tu wreszcie i coś polej!!!!!!!!!!!!:))))))))))))
                            • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 11:48
                              czego chcesz Arosko??????!!!
                              powiedz!!!!!!:)))))

to może by tak coś chlapnąć za nową koleżankę??
                              hę???

tygrysek...
                              • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:52
                                Nie wiesz, Kochanie??????????? :))))))))))))

No to chlapnijmy!!!!!!!!!!!!!!!
                                • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 11:56
                                  chyba wiem....:)))))))
                                  no to chlup!,....:))

tygrysek...
                                • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 11:57
                                  No to.
                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 12:00
                                    chlup..??????
                                    to chlup!!,...:))))

tygrysek...
                                    PS>:chyba zaraz pod stół zjadę!!:))
                                    • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:02
                                      Skąd stół pod dębem? Jeszcze parę chlup i będziemy pięknie na trawce rozłożeni.
                                      • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 12:04
                                        hihi....my juz nieraz bylismy...
                                        poznasz to uczucie:))))
                                        nie jest źle...

tygrysek...
                                        PS>:a stół to tak do jedzenia stoi...
                                        • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:04
                                          I szafa gdańska?
                                          • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 12:07
                                            jaka szafa kobieto???
                                            • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:10
                                              Coś nie chwytasz, chyba nieco za dużo się chlupnęło. Uśmiechu od ucha do ucha
                                              na mojej twasrzyczce nioe zaobserwowałeś? :o)
                                              • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:13
                                                To chlup...............za szafę!!:)))))))))
                                                • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 12:20
                                                  jaka kurde szafę????
                                                  powiedzcie!!!!
                                                  chlup!,...

tygrysek...
                                                • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:21
                                                  I za co by jeszcze nie było. A może tu dzikiego chmielu zasadzimy przy dębie?
                                                • ronja Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:21
                                                  A wiecie że mi się faktycznie kiedyś wśród picia zdarzało wchodzić na takie
                                                  drzewo wielkie u nas rosnące - na topolę?
                                                  Tylko potem w oszołomieniu alkoholowym nagle trzeźwiałam i rozpaczliwie
                                                  błagałam o ściągnięcie mnie stamtąd i chłopaki drabinę musieli przystawiać...:))
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:26
                                                    To niezła musiała być ta imprezka Ronju??????? Chyba taka jak u nas:)))))
                                                    A dzikiego chmielu Laelio tu lepiej nie, bo nie wiem czemu ale z dzekim mi się
                                                    kojarzy.......:(((((((((((

Ale jest teraz fajnie!!!!!!!!!!:)))))))))Tak jak na początku!!!!!!!!! Bo już
                                                    tak smutno było......

No to chlup, co?????????? :)))))))))
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:30
                                                    Oj, niezła była dodam tylko że bluzę ze mnie zdarto zębami, ponieważ uznano, że
                                                    skoro nudząc się zdarto z mojej koleżanki pończochy kabaretki (bal
                                                    przebierańców to był), to ze mnie też coś trzeba. No i zdarto - MOJĄ UKOCHANĄ
                                                    BLUZĘ!!!!! A ja nie mogłam im z tego drzewa uciec...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 12:36
                                                    co ja na imprezach wyprawiam to wam lepiej nie powiem...
                                                    a pamietasz Ronja jak Ci opowiadałem sylwestra????:))))

tygrysek...
                                                    PS?:chlup...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:37
                                                    Więcej takich imprez!
                                                    A co do chmielu to niech będzie w pełni hodowlany. TYle że oprócz chmielu i
                                                    wody pewnie jeszcze czegoś się do tego napoju wsadza.
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:38
                                                    To i tak się ciesz, że tylko bluzę......!!!:)))))))))))
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:39
                                                    Hodowlany może być!!! :)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 12:49
                                                    ooooo....czyżby nasza Kochana Aroska znała sie na
                                                    hodowli chmielu....???
                                                    no, no....:)))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 12:52
                                                    Przecież wiesz, że znam się na wielu rzeczach.............:))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 13:03
                                                    wiem, wiem...szczególnie na Tygryskach!:))))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 13:04
                                                    Więc chlup za chmiel
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know7) IP: 212.244.252.* 13.02.02, 13:05
                                                    I za pola chmielowe na lubelszczyźnie...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 13:12
                                                    Aha, Lubelszczyzna jest piękna..........

To chlup!!!
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 13:15
                                                    A Mazowsze to nie?
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know7) IP: 212.244.252.* 13.02.02, 13:17
                                                    To chlup!
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 13:19
                                                    Mocne mamy główki białe.
                                                    Chlup!
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 13:20
                                                    Chyba też, ale na Lubelszczyźnie są takie piękne tereny.......................
                                                    i wrzosowiska:))))))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 13:53
                                                    na Śląsku jest lepiej....:))))
                                                    i ładniej!!!

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 13.02.02, 13:56
                                                    Wątek zaczyna się patriotycznie-lokalny czynić. Piękna nasza Polska cała i za
                                                    to chlup.
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 14:04
                                                    A szczególnie na heath...... nie Tygrysku????????

OK!! To chlup!!............ciekawe ile jeszcze damy radę?...... mi już lekko
                                                    świat sie buja.....:))))))
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 13.02.02, 14:34
                                                    ale nastukaliscie przy tym oblewaniu az milo popatrzec, gorzej z ladowaniem:)))
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 14:38
                                                    No właśnie Aniu, coś szwankuje!!:((( Ale nic to: CHLUP??!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 13.02.02, 14:46
                                                    chlup!:))) z radosci ze niedlugo bede mogla posiedziec tu dluzej i ze smutku ze
                                                    wtedy WAS nie bedzie...
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know7) IP: 212.244.252.* 13.02.02, 14:47
                                                    I za Podlasie - chlup!
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 13.02.02, 15:26
                                                    No to chlup...........i pa do poniedziałku (niestety dopiero). Bawcie się
                                                    dobrze beze mnie i coś czasem za mnie wypijcie:)))))))))
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know7) IP: 212.244.252.* 13.02.02, 15:28
                                                    A Ty mozesz za nas wypić na prawdziwym Podlasiu!!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 13.02.02, 15:35
                                                    ja na pewno wypije!:) kurcze tylko zubrowka mi sie wczoraj skonczyla, trzeba
                                                    skoczyc po nastepna flaszke:)))
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know7) IP: 212.244.252.* 13.02.02, 15:36
                                                    Oj, wieki całe nie piłam żubrówki...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 14.02.02, 08:09
                                                    kurde co jest????......wszystkie posty od rana wycięli!!!!!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 14.02.02, 08:15
                                                    walentynki sobie robia, zartownisie w plamki malowane!!!
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 14.02.02, 08:23
                                                    Witam, widzę że humorek dopisuje od rana.
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 14.02.02, 08:24
                                                    nam dopisuje:))) witaj!!! a Tobie ?
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 14.02.02, 08:31
                                                    Bardzo. Czuję się jednak nieco zaszczuta przez amorki. Spisek jakiś?
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 14.02.02, 08:36
                                                    zawsze mowie ze Halloween:)))) jest fajniejsze:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/cześć IP: 9.67.96.* 14.02.02, 09:12
                                                    .....po raz 2,...bo 1 wycięli !!!!!:))))
                                                    co u Was?????
                                                    zaspiewam wam piosenkę:)))
                                                    ....Laeila,...you've got all my (coś tam:)))
                                                    ....Laeila,...(cos tam:))) darlin, please...:))))
                                                    ....na na nanananana.........:))))
                                                    znacie???
                                                    to chyba Claptona...

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7)/cześć 14.02.02, 09:16
                                                    znamy! czesc Tygrysiu!!! walentynkowy buziak dla Ciebie!!! a gazecie to sie
                                                    chyba kopniak nalezy za robienie sobie kabaretu w taki dzien!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 14.02.02, 09:30
                                                    dzięki!!, dla ciebie też taki wielki!!!!
                                                    i dla innych też!!!!
                                                    może by to oblać????,...chociaż nie wiem...mam kaca...

tygrysek...
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 14.02.02, 09:59
                                                    Cześć!!!
                                                    Buziaki dla wszytskich!!!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 14.02.02, 10:01
                                                    ale się dzisiaj będziemy całować!!!!!!:))))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 14.02.02, 10:01
                                                    Cześć tygrysku, dzięki za piosenkę.
                                                    Chyba mnie ktoś dzisiaj bardzo nie lubi bo już dwa razy wypadłam z forum.
                                                    Ale jestem cierpliwa, pracowita i konsekwentna więc wracam jak bumerang.
                                                    Przesyłam buziaczki może Ci pomogą na kaca.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 14.02.02, 10:07
                                                    może pomogą....kto wie..
                                                    a co u Ciebie???:))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 14.02.02, 10:11
                                                    Wypłakuję się w wątku dla niekochanych, a w przerwach pracuję. I szukam
                                                    towarzystwa z którym mogłabym zapolować na amorki. To byłby dzisiaj hit na
                                                    strzelnicy, takie zastrzeliwanie ich z grzędy.
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 14.02.02, 10:17
                                                    dzis trzeba pic!!! pic, pic bez wzgledu na kaca!!! za Nas, za Aroske, za
                                                    przyjazn, za milosc, za samotnych. i za co kto jeszcze chce, moze albo musi!:)
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 14.02.02, 10:20
                                                    Pijmy więc! Stawiam rum z cmpari i sokiem pomarańczowym, bądźmy z początku
                                                    wykwintni, później się rozbrykamy.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 14.02.02, 10:25
                                                    no pewnie!!...więc pijemy za naszą Kochaną Aroskę!!!
                                                    chlup!,....
                                                    za Ronję!,...chlup!..
                                                    za Kaję!,...chlup!...
                                                    i za Dixi!,...chlup!,..a jej cos dawno nie było..:((

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 14.02.02, 10:48
                                                    za Tygryska! hop! za Laelie!hop! za nas hop, hop, bec!:)))
                                                  • Gość: tgrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 14.02.02, 10:55
                                                    a u mnie świeci słońce!!!!!!!!!!:))))))
                                                    a u Was????????
                                                    za Nas .....chlup!,...:))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 14.02.02, 11:01
                                                    U mnie też świeci i zaczyna mi być mniej smutno. Hop za wszystkich!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 14.02.02, 11:03
                                                    swieci!!!! chlup, hop, bec!!!:) za nas i sloneczko!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 14.02.02, 11:11
                                                    a u mnie znowu zaczynają się te..hmm..
                                                    odmienne stany świadomości:))))
                                                    chlup!,...hik!..

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 14.02.02, 11:17
                                                    dopiero teraz?:) dzis od rana wiekszosc powinna je miec:))) hep:)) sorry!
                                                    no to chlap!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 14.02.02, 11:23
                                                    no teraz bo.....muszę dużo wypić żeby je poczuć!!!!:)))
                                                    a ty Aniu??:))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 14.02.02, 11:25
                                                    i za tych co na morzu
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 14.02.02, 11:33
                                                    i w pociągu jak nasza Aroska naprzykład...
                                                    żeby jej się nic nie stało...i cała dojechała do celu..
                                                    chlup!!,...hep!,...kurde coraz gorzej ze mną..:)))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 14.02.02, 11:36
                                                    Tygrysku! Znienawidzę Cię jeśli odfruniesz i zostawisz mnie samą na wpół
                                                    jeszcze trzeźwą w opętanym walentynkami świecie. Litości, mam pić do twoich
                                                    zwłok leżących w bujnej zielonej trawce pod dębem?
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 14.02.02, 12:23
                                                    trzeba pic zeby poczuc i odfrunac razem z Tygryskiem!:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/laelia, anka IP: 9.67.96.* 14.02.02, 12:31
                                                    pewnie że was nie zostawię!!!!
                                                    pijemy dalej!!!,...chlup!...

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7)/laelia, anka 14.02.02, 14:11
                                                    Żyjecie jeszcze?
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7)/laelia, anka 14.02.02, 14:15
                                                    latamy:)))ale zyjemy tez:))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7)/laelia, anka 14.02.02, 14:18
                                                    Mój szef aby mi poprawić nastrój walentynkowo zwalił na mnie górę roboty i
                                                    ciągle ktoś czegoś ode mnie chce, telefon się urywa. Zupełnie jakbym w pracy
                                                    była?
                                                    Ale co tam. Świętujemy!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/laelia, anka IP: 9.67.96.* 14.02.02, 14:24
                                                    jesteście jeszcze???
                                                    ja zaraz do domku:))), ale chciałem się pożegnać..

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7)/laelia, anka 14.02.02, 14:30
                                                    Tygrysku to ja Ci juz nie zdaze podobnej do twojej walentynki wyslac((( ale jak
                                                    zejde z stamtad to wysle ok?:)))
                                                    twoja zrobila na mnie piorunujace wrazenie:)))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7)/laelia, anka 14.02.02, 14:45
                                                    Cześć tygrysku do jutra. Miłej Walentynki życzę.
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 07:48
                                                    aloha!!! walentynki sie skonczyly, zaczal mroz:))) ale slonce swieci a jakis
                                                    zimnoodporny ptaszek spiewa za oknem. witajcie spiochy!:))) milego weekendu!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 15.02.02, 07:51
                                                    cześć Ania!
                                                    to mówisz że karteczka zrobiła wrażenie..????

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 07:53
                                                    piorunujace, jak juz pisalam!!!:)
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:08
                                                    A co?:)
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:10
                                                    a co co?:)
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:10
                                                    Co piorunujące?:)
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:14
                                                    piorunujaca byla walentynka od Tygryska i wrazenie jakie zrobila!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 15.02.02, 08:14
                                                    nooooo.....wrażenie!!:)))
                                                    co nie Ania??

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:18
                                                    cos takiego to sie przysnic moze!!!
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:19
                                                    Witam wszystkich w ten zimowy dzień.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 15.02.02, 08:23
                                                    witamy!!!!:))))
                                                    ...pijemy dzisiaj też???:)))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:25
                                                    A potem założymy wątek AA
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:25
                                                    pi i jemy!:) tylko kurcze koniec swiat i ja bede sie zjawiac dorywczo(((
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:48
                                                    Lepiej dorywczo niż wcale, tylko nie pij do lustra w przerwach.
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:49
                                                    lustra ci u nas jeno 2 i daleko, nie da sie:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 15.02.02, 08:49
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 15.02.02, 08:51
                                                    kurde.....to przez tego kaca!!:)))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:52
                                                    na kaca najlepszy klinik
                                                    no to....
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:54
                                                    albo praca :))) to ja lece, na razie!
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 08:56
                                                    do zobaczenia
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 15.02.02, 08:55
                                                    ....chlup!!!....:))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 15.02.02, 09:58
                                                    kurde dziewczyny...muszę się już z wami pożegnać!:((((
                                                    ....bo wychodzę...,
                                                    będę w poniedziałek!,...Aroska też już będzie...:))),
                                                    miłego weekendu wam życzę!!:)

tygrysek...
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know7) IP: 212.244.252.* 15.02.02, 10:42
                                                    Ja też chcę już wyjsć z tej pieprzonej pracy...
                                                  • Gość: x®♂∞♀ Re: heath........(you know7) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 10:46
                                                    gadajcie sobie grzecznie
                                                    -tylko- ten tytuł wątku! brrr
                                                    kojarzy mi się z przełykaniem pumexu
                                                    albo gryzieniem gąbki
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 10:50
                                                    Z odpowiednią osobą możesz nawet nie zauważyć, że przełykasz gąbkę
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 11:15
                                                    Ronja odpisalam Ci promyczku nasz ulubiony!!!
                                                    Tygrysek dlaczego Ty tak wczesnie znikasz? nawet pogadac dluzej nie moglismy(((
                                                    sluchajcie chyba wiekszosc z nas smuteczek powalentynkowy dopadl! i tych w
                                                    parach i tych nie...
                                                  • Gość: x®♂∞♀ Re: heath........(you know7) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 11:22
                                                    z odpowiednią osobą, to ja nie zauważyłem pokrzyw :)
                                                    ale łykam, że i gąbkę mógłbym
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 11:24
                                                    hmmm jak gabka dobrze nasaczona:)))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 11:27
                                                    Pokrzywy, osty, ciernie, słota i niepogoda nic nam nie straszne
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 11:31
                                                    ale lepiej jak jest pogoda, cieply piasek, miekka trawa itp.:)
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 11:33
                                                    wolę trawę
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 11:35
                                                    hy hy hy wiedzialam!!!:))))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 11:37
                                                    Co za hi hi hi, próbowałaś się kochać na plaży?
                                                  • Gość: x®♂∞♀ Re: heath........(you know7) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 11:38
                                                    tak i robaczki wśród włosów kochanka, kochanki
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 12:00
                                                    wielkie czerwone mrówki
                                                    Myślę, że to głównie kwestia poczucia humoru jeśli potrafisz się śmiać to i
                                                    robaczki i piasek mogą tylko urozmaicić zabawę.
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 15.02.02, 12:42
                                                    A wśród wrzosów?:)
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 12:52
                                                    do wypróbowania
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 15.02.02, 12:54
                                                    Tylko miękki meszek trza znaleźć i uważać na mrówki...:)
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 12:58
                                                    pomarzyć... i czekać na lato, znasz jakieś odosobnione wrzosowiska? (prócz tego
                                                    oczywiście)
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 14:29
                                                    ja znam ja! jest daleko od glownych traktow i pod lasem a nawet w lesie!
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 14:32
                                                    A jakieś konkrety?
                                                    Znałam osobiście jedno piękne wrzosowisko ale najechało się luda, wymierzyli,
                                                    zagrodzili i teraz nawet ekshibicjonista by stamtąd uciekł.
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 15.02.02, 14:34
                                                    Znam parę odludnych wrzosowisk - na Roztoczu...
                                                    I nad Wisłą w okolicach Kazimierza, tyle że po drugiej stronie - odludzie i
                                                    dzicz, mrrrrrrrrrrrrrrrr...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 14:35
                                                    mojemu to nie grozi przynajmniej na razie . Lasy panstwowe je chronia.
                                                  • Gość: x®♂∞♀ Re: heath........(you know7) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 14:39
                                                    no ale tu przejęcie, a tu lezie jakiś niezrozumiały oryginał do ucha
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 14:42
                                                    a można spotkać jakiegoś do rzeczy drwala?
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 14:44
                                                    kiedys byl takowy na forum, ale dawno sie nie odzywal. a moze nicka zmienil?
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 14:59
                                                    No cóż piękne wrzosowiska lubię nawiedzać także w samotności.
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 15.02.02, 15:12
                                                    Ano był i do tego był zeglarzem...:)
                                                    Jak oryginał lezie do ucha człowiek zrywa się ze ściółki z dzikim wrzaskiem!
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 15.02.02, 15:22
                                                    Hej lubię żeglarzy (sama jestem) i nieskromnie powiem, że większość jest świetna
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 15.02.02, 15:36
                                                    siebie trzeba chwalic!:)))
                                                    Ronja zajrzyj jeszcze do skrzyneczki! obiecanego zalcznika Ci wyslalam!!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 17.02.02, 08:39
                                                    wpadlam na chwilke w niedzielny ranek i podrzucam watek go gory:))) inaczej
                                                    nasze wrzosowisko zostanie zadeptane:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 18.02.02, 08:29
                                                    kurde...znowu poniedziałek!!:(((
                                                    cholera!

tygrysek...
                                                    PS>:Ania ty to zawsze o wrzosowisko zadbasz!!:)))
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 18.02.02, 08:38
                                                    A ja??????? O mnie już zapomniałeś Tygrysku?????????
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 18.02.02, 08:54
                                                    ...nie zapomniałem!:))))
                                                    dzień dobry Arosko!!!

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 18.02.02, 08:57
                                                    Tylko tyle??????........
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 18.02.02, 09:04
                                                    a czego jeszcze chcesz Arosko???
                                                    co mam powiedzieć...?

tygrysek...
                                                    PS>:czytałaś pocztę?...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 18.02.02, 09:11
                                                    Ty nie wiesz czego ja chcę???????............Ja chyba też nie wiem.........

A.

Ps. Przeczytałam........Ty też odbierz!!!
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 18.02.02, 09:15
                                                    Dzień dobry!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/arosa IP: 9.67.96.* 18.02.02, 09:24
                                                    ...to jak ja mogę wiedzieć czego naprawdę chcesz Arosko??
                                                    ..skoro nawet Ty sama nie wiesz...

tygrysek...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/laelia IP: 9.67.96.* 18.02.02, 09:26
                                                    cześć Laelio!:))), jak minął weekend??
                                                    miło było???:)))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7)/Tygrysek 18.02.02, 09:40
                                                    Może znasz mnie bardziej niż ja sama siebie.............
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/arosa IP: 9.67.96.* 18.02.02, 10:14
                                                    ...nie wiem Arosko,..wczesniej tak mi się wydawało..
                                                    ..a teraz sam nie wiem,...nic juz nie wiem...

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7)/tygrysek 18.02.02, 09:45
                                                    Cześć, cudownie, piękna pogoda, dużo radości, tylko czasu na wszystko za mało.
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7)/tygrysek 18.02.02, 10:11
                                                    witajcie! zycze dobrego tygodnia! jak tam humory? Ronja mam nadzieje ze czuje
                                                    sie lepiej? odezwie sie dzis?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 18.02.02, 10:18
                                                    czesć Ania!!!!, co u Ciebie???
                                                    a co z Ronjeczką??,...chora jest???

tygrysek...
                                                    PS>:może sie przepiła biedaczka??
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/laelia IP: 9.67.96.* 18.02.02, 10:15
                                                    dlaczego za mało???,..przez prace??
                                                    przeciez możesz zaszaleć troszke po...:)))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7)/laelia 18.02.02, 10:20
                                                    przez jaką pracę?????????
                                                    przez ilość propozycji i ograniczenia cyklu dobowego po pierwsze, a liczby dni
                                                    wolnych do dwóch po drugie
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7)/ 18.02.02, 10:22
                                                    Ronja nie byla chora tylko smutna... bardzo. dlatego tak sie o Nia dopytuje. a
                                                    dzis widze ze sie jeszcze nie odezwala. a jak sie odezwie to ja kurde pewnie
                                                    bede musiala sie wylaczyc. jak ja bym chciala kilka dni spokojnie na forum
                                                    przsiedziec nic innego nie robiac:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/anka IP: 9.67.96.* 18.02.02, 10:37
                                                    dlaczego smutna??
                                                    moze mi napisz w mailu??

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7)/anka 18.02.02, 10:40
                                                    a Tobie nie napisala Tygrysku? hm to moze poczekajmy az sie zjawi. zrozum nie
                                                    chcialabym pisac o czyichs smutkach bez Jego zgody. nie obrazisz sie na mnie za
                                                    to?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/anka, laelia IP: 9.67.96.* 18.02.02, 10:40
                                                    Arosko gdzie jestes???!!!

Laelio jakich propozycji?? i jaki cykl dnia??
                                                    co az tak czasu nie masz że w domu siedzisz??

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7)/anka, laelia 18.02.02, 10:50
                                                    fajny taki brak czasu,ze trzeba w domu siedziec:))
                                                    a ja sie musze wylaczyc Misiaki. na razie!
                                                  • laelia Re: heath........(you know7)/tygrysek 18.02.02, 11:06
                                                    Gość portalu: tygrysek napisał(a):

> Arosko gdzie jestes???!!!
                                                    >
                                                    > Laelio jakich propozycji?? i jaki cykl dnia??
                                                    > co az tak czasu nie masz że w domu siedzisz??
                                                    >
                                                    >
                                                    > tygrysek...

Tygrysku śpisz?
                                                    Chodziło mi o to, że doba ma tylko 24 godziny, a czasem przydałoby się więcej i
                                                    bynajmniej nie siedzę w domu, bo od soboty rano: byłam na Władcy Pierścieni,
                                                    buszowałam z przyjaciółką po sklepach, zwiedzałam nowiutkie mieszkanko drugiej
                                                    przyjaciółki, oblewałam je w większym towarzystwie do rana, trzeźwiałam w
                                                    większym towarzystwie do południa, spotkałam się ze znajomymi storczykarzami w
                                                    celach towarzyskich i nie tylko, byłam na długim spacerze w parku, na kawie z
                                                    kolegą, znów w kinie, w pubie na długiej pogawędce, a potem to już poszłam do
                                                    pracy. W związku z tym nie starczyło mi czasu na odwiedzenie Zachęty (wystawa
                                                    Przedwiośnie podobno jest cudowna, ale pójdę w tygodniu) i paru innych imprez,
                                                    które niestety w tygodniu są trudne do zaliczenia. Ale bawiłam się wspaniale i
                                                    życzę sobie i wam samych takich weekendów.
                                                    Czy taka odpowiedź wystarczy i mogę powrócić do skrutów myślowych?
                                                    Uśmiechnij się! Całuski.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/laelia IP: 9.67.96.* 18.02.02, 11:21
                                                    OK,..to mi wystarczy!:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/Arosko!!! IP: 9.67.96.* 18.02.02, 11:24
                                                    gdzie jesteś???,...może się przejdziemy po "5-th Avenue"..co??

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7)/Tygrysek 18.02.02, 11:32
                                                    Wiesz dlaczego mnie nie było Kochany Tygrysku........ale OK........już chyba....

To chodźmy.........chwyćmy się za łapki i chodźmy..................

A.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/arosa IP: 9.67.96.* 18.02.02, 11:49
                                                    ...to chodźmy Arosko!,...przy tygrysku nic Ci nie grozi..
                                                    ..niczego nie musisz się bać..

tygrysek...
                                                    PS>: piękna ta Aleja co nie??
                                                  • arosa Re: heath........(you know7)/Tygrysek 18.02.02, 11:56
                                                    Najpiękniejsza Tygrysku...............już się nie boję.............
                                                  • arosa Re: heath........(you know7)/Tygrysek 18.02.02, 12:13
                                                    Tygrysku zobacz!!!!!!!! Zobacz jakie piękne...........
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/arosa IP: 9.67.96.* 18.02.02, 12:21
                                                    ...a czujesz jak tu na niej pachnie???...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7)/Tygrysek 18.02.02, 12:25
                                                    mhm.........
                                                  • arosa Re: heath........(you know7)/Tygrysku!!! 18.02.02, 12:52
                                                    Tygrysku, Tygrysku!! Gdzie jesteś?????........No nie........zgubił się...:((((((
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/Arosko!!! IP: 9.67.96.* 18.02.02, 12:56
                                                    ...jestem już!!!!...ten cudowny zapach mnie tak zagubił!:)
                                                    ..że troszkę się zgubiłem...
                                                    ..a wiesz jaki to zapach....i jak działa na Tygryska..:))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7)/Tygrysek 18.02.02, 13:01
                                                    Ha, pewnie, że wiem....... A ten co na Aroskę działa...........:))) Już się
                                                    prawie skończył....chlip........:((((
                                                  • tygrysek3 Re: heath........(you know7)/arosa 18.02.02, 13:06
                                                    ...a skad wiesz???:)))
                                                  • arosa Re: heath........(you know7)/Tygrysek 18.02.02, 13:12
                                                    Aroski wiedzą takie rzeczy..........:)))))))
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7)Tygrysku 18.02.02, 13:15
                                                    ja zaraz znikam bo popedze na dyzur. sluchaj moze napisz sam do Ronji, u Niej
                                                    naprawde niewesolo. moze sporbujesz Ja jakos wesprzec, chociaz nie wiem czy
                                                    zechce Ci szczegoly zdradzac.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/anka IP: 9.67.96.* 18.02.02, 14:08
                                                    ....spróbuję...
                                                  • arosa heath........(you know7) 18.02.02, 15:45
                                                    Buziaczki dla Was wszystkich, bo już idę do domku!!!!!!:)))))))))))
                                                    A Ty Ronju nie martw się.........będzie dobrze.........zawsze
                                                    jest........wcześniej czy później, ale zawsze:))))))))))))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 18.02.02, 15:47
                                                    Pa, pa, baw się dobrze, wracaj szybko.
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 18.02.02, 15:53
                                                    No pewnie!!!! Już jutro.......:))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 18.02.02, 16:00
                                                    Ja też już lecę. Do widzenia.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 19.02.02, 07:33
                                                    mrrrrrrrrrr,.........tygrys budzi się ze snu...
                                                    ...trzaby coś upolować!....:)))
                                                    ..ale trochę mi się nie chce dzisiaj:)))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 19.02.02, 07:37
                                                    A na co miałbyś w takim razie ochotę Tygryseczku............?????:))))
                                                    Dzień Dobry!!!!!
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 19.02.02, 08:00
                                                    Tygrysku!! Tygrysku!! Tygrysku!! Gdzie się znowu podziałeś???????:((((((
                                                    Chodźmy dzisiaj też na spacerek............taka piękna pogoda..........:))))))

Ps. A wszyscy dzisiaj zaspali, co?????!!!!!!!!!
                                                  • laelia Re: heath........(you know7)/wszystkie stworzonka 19.02.02, 08:10
                                                    Wstałam... chyba?
                                                    Zaświeciło słoneczko, przebiło się przez liście dębu, wywołało czerwone błyski
                                                    na korze. Rosa lśni na trawie a białe stokrotki rozchylają płatki. To dzień
                                                    stworzony dla marzeń i na nie powinniśmy zapolować.
                                                    Witam Was ciepło.
                                                  • ronja Re: heath........(you know7)/wszystkie stworzonka 19.02.02, 08:22
                                                    Chyba przez pączki dębu?:))))
                                                    U nas też słońce dawało po oczach, gdy jechałam do pracy:)
                                                  • arosa Re: heath........(you know7)/Ronja 19.02.02, 08:28
                                                    O!!! Cześć Ronju!!!!!!! Co się z Tobą działo???????? Ania nam powiedziała, że
                                                    jesteś smutna:((((((((( Dlaczego??????? Czy juz wszystko dobrze?????? Pamiętaj,
                                                    że zawsze masz jeszcze nas!!!!:)))))))
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 19.02.02, 08:31
                                                    Wiesz, nie tyle nastrój, co smutek mnie taki ogarnął, ze za cholere nie dałoby
                                                    się z Wami tu brykać, misie!
                                                    Ale maile Anki i Tygryska troche mnie postawiły na nogi:))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 19.02.02, 08:31
                                                    cześć Ronja!!!, ....dobrze że juz jesteś!!
                                                    a u mnie słonce też dzisiaj pięknie świeci!!!

Arosko to co z tym spacerkiem??
                                                    a Laelia dzis cos taka rozmarzona....:)))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7)/Tygrysek 19.02.02, 08:47
                                                    To chcesz jeszcze ze mną iść???????:((((((
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/arosa IP: 9.67.96.* 19.02.02, 09:23
                                                    ..pewnie że chcę Kochanie!!:)))
                                                    więc.....
                                                    "Let's come together
                                                    right now..!
                                                    o yeah!
                                                    in sweet harmony..":)))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7)/Tygrysek 19.02.02, 09:26
                                                    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • laelia Re: heath........(you know7)/arosa 19.02.02, 09:28
                                                    wszyscy w dobrym humorze i rozbrykani, a ja widzę liście na dębie. Spójrzcie
                                                    uważnie. I krokusy kwitną.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/arosa IP: 9.67.96.* 19.02.02, 09:35
                                                    cieszę się że Ci się tak podoba...:))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/laelia IP: 9.67.96.* 19.02.02, 09:38
                                                    ...mi tez się to podoba!!,..w końcu wiosna idzie co nie??
                                                    ..tylko że krokusy to symbol trzeźwości:(((
                                                    a ja lubie chlapnąć,...szczególnie z Ronją!!

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7)/laelia 19.02.02, 09:43
                                                    ale można zrobić z nich szafran, szafran dodać do zakąsek i problem skończony,
                                                    poza tym posadziłam chmiel, patrz na niego.
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 19.02.02, 09:46
                                                    Dzisiaj to możemy się chyba upić tą pogodą.............. albo może jednak
                                                    upoić, bo upić to..................no, Tygrysku na co czekasz????????:)))))))))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 19.02.02, 09:51
                                                    Myśli tylko o spacerze
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 19.02.02, 09:56
                                                    ...no to chlup!!!,...z piękną pogodę!:)))
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 19.02.02, 10:01
                                                    Nie tylko Ty lubisz z Ronją pić. Ciekawe, dlaczego. Czy mam coś takiego w
                                                    oczach?:)
                                                  • arosa Re: heath........(you know7)/Tygrysku!!! 19.02.02, 10:09
                                                    To pijemy czy spacerujemy???????????? Albo może pijemy za spacerek, co???:)))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/arosa IP: 9.67.96.* 19.02.02, 10:13
                                                    ...to mam propozycję misiaczku: odpoczniemy, napijemy się...
                                                    ..a potem...wieczorny spacerek!!!:))))

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 19.02.02, 10:10
                                                    ahoj Kwiatuszki! widze ze dzis prawie komplet:))) a u mnie sloneczko wyjrzalo i
                                                    sie schowalo.ale na szczescie jest cieplawo:) i wiosna coraz blizej!!! hurra!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/ronja IP: 9.67.96.* 19.02.02, 10:17
                                                    ...bo ty masz coś takiego w oczach Ronju...
                                                    ..że jak w nie patrzę to widzę dwie butelki 0.5 Bolsa...:))
                                                    ..i zaraz mnie suszy...:))

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7)/ronja 19.02.02, 10:19
                                                    Tygrysek a dlaczego tylko 0,5?:))) Ronja ma co najmniej po 1,5!:)))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7)/ronja 19.02.02, 10:29
                                                    Ronja pokarz oczy, niech się przyjżę? Czysta whisky, co najmniej 50-letnia!
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 19.02.02, 10:33
                                                    Witaj Aniu!!!!! Cudownie jest jak taka piękna pogoda!!!!! Aż chce się żyć!!!:)))

A.

Ps. A gdzie pójdziemy Kochanie...........
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 19.02.02, 10:47
                                                    He he, czyli jak na mnie sie patrzy od razu chce się człowiekowi pić. Po
                                                    alkoholu łatwiej na mnie patrzeć..:)
                                                    Rok temu o mnie i mojej koleżance powiedziano zdanie: ....... i ......... jak
                                                    zwykle dotarły na bazę pijane...
                                                    A to dopiero drugi raz było!!!:)
                                                    W tym roku koniecznie nie mozemy zawieść pokłądanego wnas zaufania!:)
                                                    Cześć, Aneczko!
                                                  • dixi Re: heath........(you know7)/ronja 19.02.02, 10:29
                                                    Cześć, ja na chwilkę tylko chlip... co tu słychać, wiosna przyszła? i w ogóle
                                                    co nowego pytam jako odcięta odswiata??
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7)/ronja 19.02.02, 10:39
                                                    czesc Dixi! wiosna nadciaga, wiekszosc z nas jak zwykle popija:) i wszyscy
                                                    zaluja ze Ciebie tu nie ma tak czesto jak kiedys!
                                                  • dixi Re: heath........(you know7)/ronja 19.02.02, 10:42
                                                    wrócę pewnie ale to za czas jakiś:) fajnie że wiosna, to pa, bo już spadam
                                                    niestety:) to wygrzewajcie sie na słoneczku i rozgrzewajcie czym możecie;)
                                                  • ronja Cześć, Dixi!!!! 19.02.02, 10:48
                                                    Buziaki!
                                                  • arosa Re: Cześć, Dixi!!!! 19.02.02, 10:55
                                                    To ja też się dołączę!!!!!!! Miłego dnia Dixi!!! I czekamy na Ciebie:)))))))
                                                    A tymczasem.............
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 19.02.02, 11:17
                                                    ..cholera!!, wódki mi juz brakło!...idę do sklepu nie ma co..!:))
                                                    kupię ze 40 butelek bedzie na dłużej:)))

Dixi zaglądaj do nas jak tylko bedziesz mogła!!

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 19.02.02, 12:48
                                                    Co Wy wszyscy????? Już się upiliście????? Śpicie, czy co?????
                                                    A Tygrysek gdzie przepadł???????..........Chyba leży pod tym sklepem (hihi)
                                                    A spacerek????????? Obiecałeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 19.02.02, 12:56
                                                    Czasem nagle smutniejesz,
                                                    To nagle dnia ubywa,
                                                    I nie wiem, czy coś mówic,
                                                    Więc tylko prosze: Wybacz...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7)/Ronja 19.02.02, 13:07
                                                    ...A po nocy przychodzi dzień
                                                    A po burzy spokój...

Nie martw się Ronjeczko.........znowu zaświeci słońce............:))))))
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 19.02.02, 12:58
                                                    ee nieee:) ja wlasnie sie opycham zeby miec sily na ganianie po drabinkach:) i
                                                    bede sie musiala z Wami zegnac do jutra(((
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 19.02.02, 13:13
                                                    Po jakich drabinkach Aniu????? I smacznego, tak a propos. To jak musisz już
                                                    uciekać to buziaczki i miłego popołudnia, wieczorku i nocki.........:))))
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 19.02.02, 13:16
                                                    a dziekuje bardzo i wzajemnie:))
                                                    po drabinkach do ksiazkowych:)))
                                                    jeszcze musze za jajkiem i wedlinka poganiac bo mi z kanapek uciekly:)
                                                    to pa!
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 19.02.02, 13:17
                                                    A na moim biurku stoją sobie kolorowe hiacynty i nastrajają mnie romantycznie.
                                                    Nawet szef mi tego nie zepsuje!
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 19.02.02, 13:18
                                                    To ja tez się biore za kanapkę. Tak a propos hiacyntów:)
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 19.02.02, 13:23
                                                    smacznego
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 19.02.02, 13:27
                                                    A ja taka głodna jestem.......... Może mi ktoś coś podrzuci, bo do domku
                                                    dopiero za trzy godzinki trafię?????:)))))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 19.02.02, 13:46
                                                    ..miałas rację Ronja!...
                                                    ..niektórzy na tym Forum mnie naprawdę wkurwiają!!!
                                                    ..jestem zły cholernie teraz!!!!, a jak Tygrys jest zły to...!!

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 19.02.02, 13:49
                                                    Tygryseczku............daj sobie z tym spokój...........to nie jest ważne:)))))
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 19.02.02, 13:50
                                                    Pewnie że nie jest ważne
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 19.02.02, 14:04
                                                    ..macie rację dziewczyny!:)))
                                                    przy Was nawet najwieksza złość mija!:)))

tygrysek...
                                                    PS>:może niedługo zrobicie ze mnie całkiem oswojonego Tygryska...:))))
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 19.02.02, 14:08
                                                    To nie byłoby takie złe.........chociaż dla niektórych niech lepiej zawsze
                                                    pozostanie nieoswojony, OK???
                                                  • laelia Re: heath........(you know7)/tygrysek 19.02.02, 14:17
                                                    Hej tygrysku, kiedy my kochamy Cię takiego nieoswojonego.
                                                  • arosa Re: heath........(you know7)/tygrysek 19.02.02, 14:25
                                                    kto kocha to kocha...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 19.02.02, 14:27
                                                    ..no i co ja mam teraz zrobić?????
                                                    ....może posłuchać instynktu???

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 19.02.02, 14:40
                                                    ........posłuchać siebie........
                                                  • tygrysek3 Re: heath........(you know7) 19.02.02, 14:50
                                                    ...masz rację...posłucham siebie!:)))
                                                    a przecież ty znasz się najbardziej na Tygryskach:)))

tygrysek..
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 19.02.02, 15:09
                                                    To PA PA wszystkim, bo muszę jeszcze trochę popracować:((, a później do domku:))

Ps. Tygrysek też już poszedł.........:(((((((((((((((
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 19.02.02, 15:46
                                                    Do zobaczenia, do jutra.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 20.02.02, 07:40
                                                    ..a dzis jest to jutro!!:))..
                                                    ..DZIEŃ DOBRY BARDZO!!!!!....

tygrysek...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 20.02.02, 07:55
                                                    ..a u mnie śnieg zaczął padać!!!!
                                                    ..myslałem że juz wiosna,...a tu co??...buuuuu, buuuuu....
                                                    ...Tygryski tak lubią wiosnę!!!..
                                                    ..znowu będę miał futerko całe białe i mokre,..chlip,..

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 20.02.02, 08:03
                                                    Witaj Tygryseczku!!!! I nie płacz!!!!!! U mnie też śnieżek:(((((((..........ale
                                                    zawsze można porobić coś fajnego..............:)))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 20.02.02, 08:10
                                                    wiem,...ale ja nie lubię mieć mokrego futerka!
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 20.02.02, 08:17
                                                    Ale bitwe na sniezki jak pamietam lubisz, cooo?:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 20.02.02, 08:20
                                                    ..UWIELBIAM!!!!:))),...a co masz ochotę???
                                                    ...tylko wiesz czym to grozi!!:)))..

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 20.02.02, 08:40
                                                    Tygrysku!!!! Ty jesteś tylko jeden............a my się tak łatwo nie damy,
                                                    prawda Ronja??!!:)) A zaraz na pewno dziewczyny dołączą:)))))))
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 20.02.02, 08:44
                                                    Arosa, tylko uważaj, tu bitwa na śniezki polega m.in na tym, że sobie nagle z
                                                    dęba zeskakujemy na głowy:)
                                                    W Tygryska śnieżkami!!!!!!!
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 20.02.02, 08:51
                                                    OK!!!!!! Ja tak już sobie raz zeskoczyłam, nie z dęba, ale też było wysoko i
                                                    też komuś na głowę i skończyło się to nogą w gipsie (moją oczywiście):)))))))
                                                    Ale co tam!!!!!!!! To było dawno:)))))))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 20.02.02, 09:08
                                                    Witam wszystkich w śnieżny dzień. Ał! Zemszczę się! Uważaj Tygrysku rzucam!
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 20.02.02, 09:14
                                                    Jak w niego rzucasz to go nie ostrzegaj, bo co to za zemsta:))))))))))
                                                    A tak w ogóle to cześć!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 20.02.02, 09:20
                                                    ..to wy takie????, bez ostrzezenia???
                                                    dobra same tego chciałyście!!!:))))
                                                    ..Arosko spójrz do góry!!,...ciach!!!ciach!!!...hihihi..
                                                    Ronia ...ktos za toba stoi!!,...ciach ciach!!!!,..hihihi..
                                                    Laelio!!! hop hop!!!,..but ci sie rozwiazał!!, ciach! ciach!!!..hihi
                                                    3:0 dla mnie!!!!

a teraz fik za zaspe i czekam na Ankę!!!

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 20.02.02, 09:29
                                                    Zawsze trzeba być honorowym, zwłaszcza kiedy ma się pewność, że ostrzeżenie i
                                                    tak ofierze nie pomoże! Koniec bitwy? To nastawię kociołek. Macie ochotę na
                                                    gorącą czekoladę z pianką?
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 20.02.02, 09:29
                                                    AKURAT!!!!!!!!! RZUCAMY SIĘ NA TYGRYSKA!!!!!!!!! NATRZEMY GO!!!!!!:)))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 20.02.02, 09:50
                                                    ha!,..chciałybyście!!:)))
                                                    ..nie uda wam się!!,..Tygrysek jest szybszy!!:))
                                                    ..unik i cich w Aroske!, cich w Laelię!..hihihi...
                                                    ciach w Ronję!!...
                                                    4:0...:))))

tygrysek...

• arosa Re: heath........(you know7) 20.02.02, 10:00
                                                    Jakie 4:0??????? Coś Ci się Tygryseczku chyba w główce poplątało...........od
                                                    nadmiaru wrażeń:))))))))))) Nie widzisz jak leżysz mokry, zmaltretowany (hihi)
                                                    i nie masz już żadnych szans?????????:))))))))))))) Niech będzie........masz
                                                    chociaż całuska:))))))))) CMOK!!!!!!
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 20.02.02, 10:05
                                                    E, na tym nie koniec, całowac go będziesz po, ucieka nam bestia!!!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 20.02.02, 10:08
                                                    czesc!!! kto i kogo bedzie calowac i kto ucieka? :)))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 20.02.02, 10:06
                                                    Och Tygrysku, już Ci ani skrawka futerka z pod śniegu nie widać. 4 : 0? Smiechu
                                                    warte!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 20.02.02, 10:35
                                                    ooooooo...Anka!!,..Ania, Ania tu jestem!!,
                                                    ..cich, ciach!!!,...hihi..

..jaki skrawek Laelio?? całego mnie widać!!
                                                    to ty juz przez te spuchniete oczy nic nie widzisz hihi...
                                                    .Arosko jaki mokry?? jaki zmaltretowany??
                                                    jestem cały i zdrowy!!!!
                                                    ..i...ciach w Aroske!!!hihi..
                                                    ..to wy sie macie nie najlepiej a nie ja!!!:)))

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 20.02.02, 10:40
                                                    przepraszam jestem dzis nie w kursie dziela czy Wy sie sniegiem obrzucacie? bo
                                                    u mnie nic bialego oprocz starych reklamowek nie widac!:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 20.02.02, 10:50
                                                    no śniegiem...bo rano u mnie padał!!:)))
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 20.02.02, 10:48
                                                    Oj Tygrysku, Tygrysku!! My wiemy, że Twoja tygrysia ambicja nie pozwala Ci się
                                                    przyznać do porażki, ale szczerze............nie masz już żadnych szans:)))))))
                                                    Z nami?????!!!!!!!:))))))))).........nie wygrasz!!!!:)))))))
                                                    Dziewczyny!!!!!!! Gonimy go!!!!!!! Ania!!!!!!! Łap Tygryska za ogon!!!!!!:))))))
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 20.02.02, 10:50
                                                    wole za szyje!:)) moj ci Tygrysek moj!:))) juz Go naleczka nakrylam i nie
                                                    oddam!:)
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 20.02.02, 11:10
                                                    Jak to nie oddasz????????? Oddaj!!!!!!!!!!! Buuuuuuuuuuuuu..........
                                                    Tyyyyygryyyyyyyskuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(((((((((((
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 20.02.02, 12:30
                                                    Anka porwała Tygrysa i zabrała do lasu ciemnego, a my moze bałwana zbudujemy?
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 20.02.02, 12:48
                                                    Bałwanka - Tygryska???????? Na pamiątkę!!!!!!!:)))))))
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 20.02.02, 13:05
                                                    no no prosze mi tu balwanka z Tygryska nie robic:))) i nigdzie Go nie porwalam
                                                    jest w calosci:))) a jak bedziecie grzeczne to moze sie z Wami podziele:)))
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 20.02.02, 13:06
                                                    kurde!!!! tylko zyczenia portalowi zlozylam a oni znow sobie cyrki robia!!! i
                                                    moje posty nie dochodz! zaraz zyczenia cofne!:)
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 20.02.02, 13:24
                                                    do ilus tam razy sztuka:) to ja sie z Wami pozegnam na dzis a Tygryska Wam
                                                    udostepniam ale na krotko, bo tylko do jutra!:) papa!!!:)))
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 20.02.02, 13:29
                                                    Tygrysek powiedział, że nie możesz go tak sobie zabrać..........a później
                                                    udostępniać, O!!!!!!!!!!!!!! Jak tu przyjdzie to sam powie!!!!!!!!
                                                    Tygrysku!!!!! Chodź, Kochanie!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 20.02.02, 13:30
                                                    uuuaaaaa!! ratunku!!!!,...duszę się pod tą chustą!!!
                                                    Anka zdejmij mi ją!!,...nie ucieknę,..słowo!!

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 20.02.02, 13:42
                                                    :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 20.02.02, 13:56
                                                    ..uuffff..uwolniłem się!!!:))))
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 20.02.02, 14:01
                                                    :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 20.02.02, 14:08
                                                    He he he.
                                                    Zróbmy se dziś w nocy Noc Kupały, co?
                                                    A propos tej chustki...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 20.02.02, 14:10
                                                  • Gość: laelia Re: heath........(you know7) IP: 212.244.106.* 20.02.02, 14:34
                                                    Chyba rzeczywiści złożę życzenia gazecie, bo posty rozpłynęły się gdzieś między
                                                    mną a forum. Następnym razem obrzucimy śnieżkami dziewczynkę z zapałkami, tj.
                                                    nałęczką. Tygrysku, już będziesz jej i niczyj inny??? :o(((
                                                    Na dodatek mnie wylogowało. I jak tu ich nie kochać w urodzinki.
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 20.02.02, 14:37
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/Arosko!!! IP: 9.67.96.* 21.02.02, 07:06
                                                    ...skąd ten smutek Kochanie???:)

tygrysek...
                                                  • 9876aaww Re: heath........(you know7)/////////// 21.02.02, 07:19
                                                    ... a Tygrysek już z rana flirtuje z Paniami.......
                                                    ot ranny ptaszek......
                                                  • laelia Re: heath........(you know7)/////////// 21.02.02, 07:48
                                                    Witam wszystkie ranne ptaszki
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7)/////////// 21.02.02, 08:01
                                                    ranne i wieczorne hej!:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/9876... IP: 9.67.96.* 21.02.02, 08:12
                                                    cześć stara!!!:))))))))
                                                    jak się dzisiaj masz????
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 21.02.02, 08:14
                                                    Witam i ja!!!!!!

A.

Ps. Wiesz skąd Tygrysku!!!!!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 21.02.02, 08:20
                                                    no skąd????:)))))))))))...misiu..:)))
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 21.02.02, 08:22
                                                    przepraszam za wtret ale co z Ronja? czy dzis do nas zajrzy? czy jest Jej
                                                    troszke mniej smutno?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 21.02.02, 08:41
                                                    no co ty Ania???!!,...jakie przepraszam???,..za co??
                                                    czy wyście powariowały???:))))))
                                                    ja też dalej się martwię o Ronję...
                                                    mam nadzieje że juz jej lepiej..i pojawi się dzisiaj!

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 21.02.02, 08:45
                                                    ja jeszcze nie zwariowalam Tygrysku:))) ale kto wie co dzis bedzie, bo
                                                    niewyspana jestem straszliwie:))) i zaraz ziewajac potwornie na dyzur musze isc
                                                    ((( czy to dobry powod do oszalenia?:)))
                                                    A Ronje powitaj, powitajcie ode mnie serdecznie jak sie odezwie!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 21.02.02, 08:55
                                                    ...na pewno tak zrobimy Aniu!!!!:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 21.02.02, 09:49
                                                    ...smutno tu dzisiaj..
                                                    ..nie rozumiem???..
                                                    ..mi też się robi smutno...

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 21.02.02, 10:03
                                                    Tygryseczku!!!!!!!!!!!! Już od jutra będzie fajnie, wiesz............:)))))))
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 21.02.02, 10:00
                                                    Tygrysku!! Aniu!! Ja też się bardzo martwię o Ronję:((((((((((((((((((((((((((
                                                    W końcu gdyby nie wasza Wspaniała Trójka to by nie było Wrzosowiska!!!!!!!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 21.02.02, 10:45
                                                    ...a może bysmy jakiś piknik dzisiaj sobie urządzili??
                                                    co wy na to?

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 21.02.02, 11:03
                                                    Ja bardzo, bardzo, bardzo chętnie:))))))))))...przecież wiesz...
                                                    A dziewczyny?????????????
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 21.02.02, 12:04
                                                    ...one chyba też,...mam nadzieję..
                                                    ..to co ,..wyciagamy kocyk, prowiant, winko i ...

tygrysek...
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 21.02.02, 12:22
                                                    Ronja przygalopowała, zeskoczyła z rumaka, wycałowała Arose i Tygryska,
                                                    wskoczyła na konia i pogalopowała dalej...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 21.02.02, 12:34
                                                    gdzie dalej???, dokąd???, dlaczego??
                                                    Ronja zostań z nami!!!!!!!!,...plizzzzzzzzzzzzz!!!!:))))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 21.02.02, 12:54
                                                    Właśnie!!!!!! Ronja!!! Wracaj!!!!!! Będziemy oblewać trzysetny post!!!!!!:)))))
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 21.02.02, 13:19
                                                    Jaki trzysetny??? Chyba dwutysięcznytrzystapięćdziesięcioczwarty?:)))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 21.02.02, 13:33
                                                    no to tym bardziej pijemy!!!!:)))
                                                    ...ja zaczynam!,...chlup!,..chlup!:)))...

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 21.02.02, 13:34
                                                    az tyle tego wyszlo?:)) to chyba z wszystkich 7 czesci? to no chlup poki tu
                                                    moge byc!!!:))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 21.02.02, 13:53
                                                    ..to chlup!!!:)))),...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 21.02.02, 13:56
                                                    to strzemiennego Tygrysku bo ja sie wylaczyc musze! a jutro bedziesz? jak nie
                                                    to milego weekendu Ci juz teraz pozycze!!!
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 21.02.02, 13:59
                                                    Żartowałam z tymi dwoma tysiącami - pomnozyłam 7 razy 300 plus troche, bo na
                                                    początku dobijałismy do wyższych liczb!
                                                    Buźka, Aneczka!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 21.02.02, 14:00
                                                    ..jutro mnie nie ma:(((((((..
                                                    ..ale w poniedziałek....:)))
                                                    ..chlup!!:)))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 21.02.02, 14:16
                                                    To za jutro, Tygrysku........:)))))))) CHLUP!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 21.02.02, 14:21
                                                    ..ale jutro mnie nie będzię przecież..;((((((((((
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 21.02.02, 14:23
                                                    No to za odpoczynek od nas!:)

Aroska, skąd wiesz jaki jesteś numer?:)
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 21.02.02, 14:33
                                                    No właśnie dlatego Tygrysku........nie rozumiesz????......:))))))

Ronju!! Napisałam Ci to na tamtym wątku:))))))
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 21.02.02, 14:37
                                                    No właśnie, a ja Ci odpisałam że jestem czwórką i co to oznacza?
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 21.02.02, 15:13
                                                    No to już wiesz:)))))))

Buziaczki!! Do jutra!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 21.02.02, 15:34
                                                    hop hop czy jest tu ktos jeszcze???!!!
                                                  • ronja Ja jestem, Aneczko! 21.02.02, 15:43
                                                    I znów mamy zimę w stolycy...
                                                  • anka1 Re: Ja jestem, Aneczko! 21.02.02, 15:54
                                                    Ronjeczka ale pewnie tez zaraz uciekasz? to ja tez sie zmyje:)) a w B. listopad
                                                    sie zrobil, szaro, ponuro i od czsu do czasu cos deszczosniegopodobnego pada.
    • arosa Re: heath........(you know7) 22.02.02, 07:53
      To dzisiaj ja przejmuję pałeczkę???:)))
      Witam wszystkich w ten, niestety, pochmurny dzionek!!!!!!
      • arosa Re: heath........(you know7) 22.02.02, 15:16
        Dziękuję...........było miło........ Buziaczki dla wszystkich:)))
        • laelia Re: heath........(you know7) 22.02.02, 15:59
          Wpadłam tylko na chwileczkę, by życzyć wszystkim cudownego weekendu na
          wrzosowisku. Bawcie się dobrze i do poniedziałku.
          Arosa specjalny uśmiech dla ciebie :o)
          • anka1 Re: heath........(you know7) 23.02.02, 16:52
            a ja wpadlam na chwile dzis zeby na wrzosowisku swiezym powietrzem odetchnac i
            do gory je podrzucic:)))
            • dixi Re: heath........(you know7) 23.02.02, 21:01
              witajcie, też na chwilę jestem i buziaczki przesyłam!! no i wrzosowisko w
              góóórę!! nietypowa pora...
              • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 25.02.02, 07:14
                mrrrrrrrr,..mrrrrrrrrr,...mrrrrrrrrrrrrrr:))))))
                • arosa Re: heath........(you know7) 25.02.02, 07:50
                  ........mhmmmmmmmmmmm........
                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 25.02.02, 08:25
                    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • arosa Re: heath........(you know7) 25.02.02, 08:46
                      :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                      • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 25.02.02, 08:55
                        :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                        :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tygrysek...
                        PS>:a gdzie wszyscy????,..dlaczego nikogo nie ma?????
                        • anka1 Re: heath........(you know7) 25.02.02, 10:12
                          Tygrysek mruczy od samego rana. az mnie podziw bierze, bo mam ochote wrzeszczec
                          ze nie znosze poniedzialku!!!! gdyby nie Wy to nie wiem jakbym zniosla upiorna
                          wiesc ze nowy tydzien sie zaczal:)))
                          witajcie!!!
                          • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 25.02.02, 10:47
                            cześć Ania!!!:))), jestes jeszcze??
                            • anka1 Re: heath........(you know7) 25.02.02, 10:56
                              krociutko Tygrysiu! od 11.00 musze sie wylaczyc. kurcze jak mi sie nic robic
                              nie chce!!! czy to przez wiosne chociaz zime mam za oknem?:)
                              • anka1 Re: heath........(you know7) 25.02.02, 13:00
                                na wrzosowisku poniedzialek panuje niepodzielnie!!!:) nawet postow brakuje na
                                taki dzien:)))
                                • a_kicia Re: heath........(you know7) 25.02.02, 13:05
                                  A MOŻE WY MNIE PRZYWITACIE!JESTEM SAMOTNA!!!:-((((((((
                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 25.02.02, 13:11
                                    witamy!!!,....ale nastroje to mamy dzisiaj do dupy, wiesz....
                                    a już ja szczególnie...:(((((
                                    ..chociaz zawsze jestem wesołym tygryskiem...

tygrysek...
                                    • a_kicia Re: heath........(you know7) 25.02.02, 13:15
                                      A CZEMU TO TYGRYSEK MA ZŁY NASTRÓJ.;-((((((
                                      JAK MOŻNA POCIESZYĆ TYGRYSKA????
                                      • a_kicia Re: heath........(you know7) 25.02.02, 13:20
                                        MUSZE JUŻ LECIEĆ,ALE MAM NADZIEJĘ,ŻE JESZCZE SOBIE POGADAMY,BO JA BARDZO LUBIĘ
                                        TYGRYSKI!!!!!!!!!!!!
                                    • anka1 Re: heath........(you know7) 25.02.02, 13:17
                                      to ja sie przylaczam do powitan w ponurym nastroju:))) ((( a jutro wtorek to
                                      moze bedzie lepiej a na dzis bede sie pomalu wylaczac! do jutra!
                                      • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 25.02.02, 13:32
                                        ...obawiam się że nie bedziesz mogła,..chociaz też jesteś kotem tak jak ja:)))
                                        ..tylko jedna osoba mogłaby to zrobić,....chlip,...

tygrysek...
                                        PS>:ale pogadać zawsze możemy....
                                        • ronja Re: heath........(you know7) 25.02.02, 13:42
                                          A Wam co?:)
                                          Mi sie tez poniedziałek nie podoba, ale w sumie fajnie że jest takie
                                          wrzosowisko...
                                          • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 25.02.02, 14:14
                                            ...nie wiem Ronja,...jakos tak mi dzisiaj niewesoło,..
                                            ..moze sie cos napijemy??

tygrysek...
                                            • ronja Re: heath........(you know7) 25.02.02, 14:37
                                              Wiesz co Tygrysie? Nie lubię pić, gdy mi smutno, bo po pijaku jest jeszcze
                                              smutniej.
                                              Lubię pić, gdy mi wesoło- później jest mi jeszcze weselej!:)
                                              Jakie to proste...
                                              Co się stało Tajger?
                                              Może na skrzynię mi napiszesz, kto Cię skrzywdził...
                                              • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 25.02.02, 14:43
                                                ...nikt mnie nie skrzywdził Ronjeczko !!:)))))
                                                ..poprostu jakoś mi tak smutnawo dzisiaj..
                                                ..a może jak się napijemy to zrobi się wesoło???

tygrysek...
                                                • anka1 Re: heath........(you know7) 25.02.02, 18:09
                                                  yyy a mi nadal jest ponuro... i jutro pewnie bede niewyspana:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 26.02.02, 07:33
                                                    cześć Wam!!!,..kurde ja już jestem nie wyspany Ania!!!
                                                    ..nie lubie tego!!

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 26.02.02, 07:51
                                                    To co robiłeś w nocy Kochanie??:))

Dzień Dobry Wszystkim!!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 26.02.02, 07:59
                                                    czesc!!! stwierdzam ze noce sa za krotkie!:))) wydluzyc ludziom czas spania
                                                    prosze! zwlaszcza o tej porze roku kiedy nic sie nie chce!!!:)
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 26.02.02, 08:07
                                                    No, to fakt...
                                                    Cześć, misie!:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 26.02.02, 08:08
                                                    ...kurde idę gdzieś zapoloawć!
                                                    ..dawno już nie polowałem,..
                                                    ...a głodny jestem strasznie!:)))

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 26.02.02, 08:08
                                                    JESTEM ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 26.02.02, 08:21
                                                    ..a wieć wyruszam!!!
                                                    ...wrócę może....

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 26.02.02, 08:30
                                                    Tygrysek nie moze tylko na pewno bo bez Ciebie robi sie smutno, zawsze jest
                                                    smutno jak kogos brakuje na wrzosowisku!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 26.02.02, 08:48
                                                    no kurcze Tygrysek poluje, inni znikli i pewnie sie pojawia jak ja pojde
                                                    polowac:)) kiedyz wreszcie pogadamy sobie jak wrzosowiskowcom przystalo:)))
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 26.02.02, 08:50
                                                    A w jakich godzinach tu dziś będziesz?
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 26.02.02, 08:53
                                                    Ronjeczko jak bedzie w porzadku to ok. 13.30 a potem 15.30. niestety((( tlumy u
                                                    nas ostatnio, nawet gdybym mogla z innego kompa nadawac to z przerwami. ale nie
                                                    moge bo odlaczony. to na razie!
                                                  • a_kicia Re: heath........(you know7) 26.02.02, 09:08
                                                    HEJ TYGRYSIĄTKA!!!!!!!!
                                                    KIMŻE JEST TEN TYGRYSEK,ŻE TAK GO WSZYSTKIM BRAKUJE???????????????????
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 26.02.02, 09:27
                                                    Dzień dobry wszystkim! Śnieg zasypał wrzosowisko, zostały tylko ślady pod
                                                    dębem. Wszyscy na polowaniu? Zdradzę wam tajemnicę. Tam, pod tym dużym
                                                    korzeniem zakwitł przebiśnieg. Śnieg dookoła a tam wychyla się biało-zielona
                                                    główka. Rozpalę ognisko i nastawię kociołek, myśliwi napiją się grzanego winka?
                                                    Ps. A tygrysek jest po prostu tygryskiem i to właśnie lubimy najbardziej.
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 26.02.02, 09:38
                                                    Otoczmy czymś tego przebisniega, bo mój koń go zeżre - świnia jedna..:)
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 26.02.02, 09:43
                                                    Ale za to jak piękna! Cześć Ronja.
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 26.02.02, 09:49
                                                    Tygrysek jest kimś wyjątkowym.......nie ma już nikogo takiego na tym świecie...
                                                  • tygrysek3 Re: heath........(you know7) 26.02.02, 10:02
                                                    dziękuję Kochanie!!!,....drugiej takiej jak ty też nie ma..
                                                    ...we wszechświecie nawet:)))

tygrysek...
                                                  • a_kicia Re: heath........(you know7) 26.02.02, 12:59
                                                    OOOOOOOOOOOOOOOOO
                                                    Jakie słodziki.............
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 26.02.02, 13:06
                                                    Nie słyszałaś, że cukier krzepi? :o)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 26.02.02, 13:12
                                                    no właśnie!!!,...cukier i Mars!!!:)))))
                                                    słodyczy nigdy za wiele !!!!!
                                                  • a_kicia Re: heath........(you know7) 26.02.02, 13:23
                                                    No jasne!!!!!!!!!!!!!
                                                    Czy macie coś przeciw,Zee tu jestem??????????
                                                    Z kim y Tygrysku bajerzysz tu arosa,te laeli w obronie.......
                                                    oho ho niezły z Ciebie..............
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 26.02.02, 13:34
                                                    o czym dzis gadacie?:) mam teraz malo czasu zeby wszystko podczytywac:)))
                                                  • a_kicia Re: heath........(you know7) 26.02.02, 13:39
                                                    o tym,że Tygryska wielbia wszystkie kobiety na forum!!!!!!!;-))))))
                                                  • laelia Re: heath........(you know7)/Anka, Kicia 26.02.02, 13:40
                                                    A tak sobie, raczej o niczym. Długo się nam otwiera wątek.
                                                    A kicia, ja osobiście nie mam nic przeciwko Twojej obecności, baw się dobrze i
                                                    witaj (lepiej późno niż wcale)
                                                  • anka1 Re: Laelia 26.02.02, 13:43
                                                    tez mi sie dlugo otwiera. moze kolejna suplika do Tygryska zeby nowy zalozyl?:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/Anka, Ronja, Arosa!!! IP: 9.67.96.* 26.02.02, 13:43
                                                    zróbcie coś bo mnie zaraz kurwica serca złapie!!!!
                                                    z kim ja bajerzę do ch....a!!!!!
                                                    o czym one plotą???,..ja chcę wódki!!!!!!

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 26.02.02, 13:42
                                                    Na pewno nie jest tak jak myślisz Kiciu.............
                                                  • a_kicia Re: heath........(you know7) 26.02.02, 13:48
                                                    o może Ty mi powiesz o szczegłach!! ;-))))))))
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 26.02.02, 13:50
                                                    Tygrysek to naprawde Ty czy ktos sie podszyl?:) ja sie zaraz wylaczyc musze ale
                                                    objasnij mnie bo orientacje stracilam.
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 26.02.02, 13:54
                                                    Dać wszytskim wódki, to wyluzują...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 26.02.02, 14:00
                                                    Masz rację Ronja, bo jakaś dziwna atmosfera się wytworzyła, a wódka wszystko
                                                    zaleje......:))))))))

A.

Ps. Raczej nie, Kiciu!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 26.02.02, 13:55
                                                    Ania ja już sam nie wiem o co chodzi....
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 26.02.02, 15:48
                                                    chodzi nie chodzi, a wrzosowisko nam zapada na uwiad!:) oby nie starczy bo na
                                                    to jest za mlode:))
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 26.02.02, 15:56
                                                    Fajnie jest, nareszcie coś się zaczyna dziać:)))))
                                                  • anka1 Re: heath........(you know7) 26.02.02, 16:03
                                                    ale chyba nie tu? i nie dzis?:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 07:58
                                                    Ania!!,..skąd u Ciebie taki pesymizm:)))??
                                                    ..tracisz wiarę???,...
                                                    ..zjedz coś lepiej i pijemy!!!:)))

tygrysek...
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 27.02.02, 08:14
                                                    Cześć, Tajger, jak u Ciebie samopoczucie, lepiej?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 08:17
                                                    lepiej, lepiej!!:)))...przynajmniej na razie Ronja!!
                                                    ..pijemy a bo co????

tygrysek...
                                                    PS>:a co u ciebie w ogóle??
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 27.02.02, 08:20
                                                    Cześć Ronja, Tygrysek. Jak reagujecie na ciepełko zaq oknem? Lepsze
                                                    samopoczucie? Ja chyba jestem blisko spokrewniona z jaszczurką, bo na słońce od
                                                    razu reaguję rzadowoleniem.
                                                  • ronja Re: heath........(you know7) 27.02.02, 08:25
                                                    Tak samo źle Tygrysku, ale że ja jestem skonstruowana bardziej do śmiechu niż
                                                    do płaczu, to długo w przygnębieniu życ nie mogę i stąd znów zaczęłam się
                                                    wygłupiać i uśmiechać.
                                                    Przez łzy, bo przez łzy.
                                                    Ale zawsze. To rodzi dystans do sytuacji...

Cześć, Laelio, rzeczywiscie jest sporo cieplej, tylko gdyby nie ten wiatr...
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 27.02.02, 08:29
                                                    Wiatr jest fajny.........jak na prawdziwym wrzosowisku:)))))))))
                                                  • arosa Re: heath........(you know7) 27.02.02, 08:26
                                                    Witam Wszystkich!!!!!!!!:)))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7) IP: 9.67.96.* 27.02.02, 08:26
                                                    to tak jak my!!!!:))))),...bardzo lubimy ciepło!!
                                                    ..a lato szczególnie!!!!:))))
                                                    pijemy czy nie???,....za nadejście wiosny!

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath........(you know7) 27.02.02, 08:35
                                                    Jasne, że pijemy. Tygrysku może byśmy odmłodzili nieco wrzosowisko?
                                                    Przystrzygli? Łatwiej byłoby dotrzeć do dębu, gdyby nie trzeba było tak długo
                                                    przedzierać się przez zarośla. Nawet koń Ronji ma problemy. Droga trwa w
                                                    nieskończoność.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/do wszystkich!!!! IP: 9.67.96.* 27.02.02, 08:37
                                                    dobra ,...możemy!!,...a co na to reszta???

zakładać nową część???? (8) już...

tygrysek...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know7)/do wszystkich!!!! IP: 9.67.96.* 27.02.02, 09:54
                                                    dobra ,...zakładam nowy!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka