zielonooka38 04.10.11, 09:15 mi tu wpisywać bo mam pustkę w głowie dziś robię szczawiową z jajeczkiem i grzankami a jutro pulpeciki z sosie pieczarkowym z kaszą gryczaną i nie mam pomysłu co dalej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefcia41 Re: pomysły na obiad 04.10.11, 09:18 a dalej to dieta w kieckę nowo uszytą nie wliziesz Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: pomysły na obiad 04.10.11, 09:22 hahaha dziecko mam dorastające musi jeść a co do kiecki to wiesz biblioteka i się chudnie Odpowiedz Link
stefcia41 Re: pomysły na obiad 04.10.11, 09:29 <> a co do kiecki to wiesz biblioteka i się chudnie > no jeszcze nie wiem ale czekam cierpliwie, obiecałaś zabrać Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: pomysły na obiad 04.10.11, 09:20 papryka faszerowana mięskiem mielonym, zapiekiwana, z sosem pomidorowym i ryżyk chodzi to za mną od jakiegoś czasu - może dziś zrobię Odpowiedz Link
duza_madzia Re: pomysły na obiad 04.10.11, 09:40 Witojcie cholera , to chyba hormony - ciagle jestem glodna a Wy tu o takich dobrociach piszecie :p a ja mam tylko swiatlo w lodowce i "suche " dla kota ... swiezego mieska potrzebuje Odpowiedz Link
duza_madzia Re: pomysły na obiad 04.10.11, 11:41 oj poszlabbym sie upic bo mi bardzo zle .... jak jest mi zle - to jestem glodna , jak jestem glodna to jem , jak zjem to tyje a jak tyje to nie mam co na dupsko wlozyc i jak ja pojde w miasto taka naga Odpowiedz Link
pies_alkoholika Re: pomysły na obiad 04.10.11, 10:23 zielonooka38 napisała: > mi tu wpisywać bo mam pustkę w głowie > dziś robię szczawiową z jajeczkiem i grzankami > a jutro pulpeciki z sosie pieczarkowym z kaszą gryczaną > i nie mam pomysłu co dalej > się nie martw, najważniejsze że masz czas na coś takiego jak (ugotować) obiad Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: pomysły na obiad 04.10.11, 10:40 fakt ostatnio nie miałam czasu ale teraz mam Odpowiedz Link
pies_alkoholika Re: pomysły na obiad 04.10.11, 15:34 zielonooka38 napisała: > fakt ostatnio nie miałam czasu > ale teraz mam nie ważne że kiedyś nie miałaś, ważne że wreszcie nie masz przeszkód Odpowiedz Link
koleiny Re: pomysły na obiad 04.10.11, 10:38 o dżizas, ale bym zjadła jakiś obiad. Jakikolwiek. Jedyne danie jakie sobie robię, to carbonara. Bo uwielbiam i muszę raz na jakiś czas zjeść. A że robię najlepszą na świecie, to sobie serwuję raz na jakiś czas. Polecam generalnie makarony, np z kurczakiem, szpinakiem i sosem serowym. Mniam. Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: pomysły na obiad 04.10.11, 10:42 makarony robię jak nie ma czasu teraz mam to mogę dziecię porozpieszczać no i takiemu jednemu obiecałam zrobić śledzia Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: pomysły na obiad 04.10.11, 11:35 warzywa z mrożonki na patelnię do tego jakiś ryż albo makaron, ser albo szynka coby bardziej syte było to jak nie mam weny do gotowania Odpowiedz Link
waganiemama Re: pomysły na obiad 04.10.11, 11:38 tarta z porami - do tego się przymierzam ale może nie dziś o tak, coś na ten kształt Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: pomysły na obiad 04.10.11, 11:43 Wołowina w sezamie, kuskus i warzywa z patelni. Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: pomysły na obiad 09.10.11, 14:50 placki ziemniaczane, mam apetyt już od kilku dni. Ktoś ma ochotę zapraszam do pałaszowania . Potarkuję i usmażę sama. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: pomysły na obiad 09.10.11, 17:48 tez będę robić placki. sama nie tarkuję, robi to sokowirówka. Odpowiedz Link