Dodaj do ulubionych

i jak tam?

23.12.11, 19:26
bo ja w zasadzie mam fajrant. Popełniłam dwa rodzaje śledzi, barszcz (no ok- uszy nabyłam, ale nie drążmy szczegółów), grzyby duszone i sernik. Czyli swoją działkę zrealizowałam. Moge sie zacząć delektować atmosferą i pigwóweczką smile. Jutro tylko musze sprzątnąc ten syf, co sobie w kuchni stworzyłam, popakować żarełko i mam święta smile
Obserwuj wątek
    • tygrysgreen Re: i jak tam? 23.12.11, 19:33
      u mnie w sumie podobnie
      żarełko zrobione, kompocik sie pyrczy, zostało umycie podłogi i luzik. sobie siedzę, chciałam z młodymi obejrzeć online "Sok z Żuka" bo okropnie lubię ale raz że net mi się muli a dwa nie mogę znaleźć gdzie by to było. to sobie tak bezproduktywnie siedzę.
      • wmiesciejakrybytramwaje Re: i jak tam? 23.12.11, 19:41
        ooo, tez lubię- Majkel Kiton boski. Ja wszystko Tima Burtona lubię. A jak juz jest z Heleną to miodzio smile
        • wmiesciejakrybytramwaje Re: i jak tam? 23.12.11, 19:44
          chociaż nie, cofam- Sweeneya Todda nie przebrnęłam. Jakoś konwencja musicalu mi nie pasi. Akcja, akcja, aż tu nagle głowny bohater zaczyna przeżywać rzeczywistość pieśnią- onienie- za mało wrażliwa na takie chece jestem smile
        • stefcia41 Re: i jak tam? 23.12.11, 19:45
          Mnie się lekko plany pozmieniały...suspicious
          nie będę się denerwować...nie będę się denerwować...
          • wmiesciejakrybytramwaje Re: i jak tam? 23.12.11, 19:49
            nie denerwuj się Stefanio- naleweczki sobie chlapnij lepiej (podaję usłużnie kielonka). A jak pociąganie? Zwalczyłaś?
            • stefcia41 Re: i jak tam? 23.12.11, 19:59
              Pociąganie jeszcze jest, ale mniejsze.
              Naleweczka? Chętnie smile
    • oblocznosc Re: i jak tam? 23.12.11, 19:54
      Sie obrobilam, teraz usiadlam i musz skosztowac, czy mi sie ciasto udalo ( zawsze sie udaje, ale jest taaaakie dobresmile I wlasciwie moge rozpoczac swietowaniesmile
    • zielonooka38 Re: i jak tam? 23.12.11, 20:23
      eee ja tam luzik
      siedzę na kanapie, w lodówce żeberka i przeciągi
      zastanawiam się która sukienkę ubrać jutro
      szczur wypieszczony, koty wygłaskane
      klucze u sąsiadki która będzie karmić stado
      napić się wina nie mogę bo jutro przede mną 525 km
    • waganiemama Re: i jak tam? 23.12.11, 20:27
      ano brud i syf, który czekał od dwóch tygodni zamiast się zniecierpliwić i sobie pójść w pi.... tylko się pogłębił, do jedzenia jest ser, parę jabłek i kapusta pekińska
      ale...
      choinka na balkonie już czeka, bombki świeże, jeszcze ciepłe tudzież, prezenty prawie popakowane
      a ja czuję się wielce zmęczona i chyba zaraz pójdę spać
      smile
      • tygrysgreen Re: i jak tam? 23.12.11, 21:05
        he he, Waga pośpij to może ten syf w końcu ucieknie
    • hellish_monster Re: i jak tam? 23.12.11, 21:24
      kawał dobrej roboty odwaliłam, ale tak bez przemęczania się wink
      wieczór zakończyłam wyciąganiem się na pilatesie. teraz relax [?] z "chirurgami", potem spać, a od rana znowu orka - aby do 18. zjem moje ulubione potrawy, a potem wreszcie coś poczytam papierowego, wszak jutro dzień bez kompa... wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka