Dodaj do ulubionych

Jakies szczególne plany na walentynki? :)

13.02.12, 17:46
Wątek zawarty w temacie smile
Obserwuj wątek
    • jejek11 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 17:55
      Nic szczególnego - jaki dzień, takie plany.
      • monteblack Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 17:59
        Ja kiedys slyszalam tekscik,ktory strasznie mi sie podoba,tymbardziej,ze beda to kolejne Walentynki ktore bede obchodzic sama (a wlasciwie lepiej rzec nie bede obchodzic bo nie mam z kim...big_grin )
        A wiec do rzeczy,tekscik: "Masz swoja druga polowke na Walentynki?Tak,mrozi sie w zamrazalniku"...
      • to_ja_pisze Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 18:00
        Bez szczególnych planów. dzień jak co dzień.
        • the_little_joe Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 18:06
          tak jak i u mnie smile ale chcialem zapytac, modne są dzis speed dates, itp. mysle czasem nad skorzystaniem z tego, a wy?
          • jejek11 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 18:08
            hmmm....biorąc pod uwagę moje umiejętności społeczne speed date w moim wykonaniu trwałaby rokbig_grin
            • the_little_joe Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 18:17
              co to umiejetnosci? smile czyzby gadulstwo?
              • jejek11 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 19:59
                raczej chodziło mi o tempo inicjowania znajomościwink
          • to_ja_pisze Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 18:39
            nieustannie myślę o speed date, teraz też
            • stefcia41 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 18:49
              ja to jestem jakaś opóźniona...co to jest speed date ???
              • beja_81 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 18:55
                to tzw. szybkie randki... zmieniasz stoliki (lub jeśli siedzisz przy stoliku to panowie się zmieniają) w ciągu nie wiem1-3 minut, w tym czasie rozmawiasz i robisz notatki z kim ewentualnie chciałabyś się spotkać. Jeśli wybory się pokrywają... zostają wam podane namiary na siebie wink
                • stefcia41 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 19:05
                  <w ciągu nie wiem1-3 minut, w tym czasie rozmawiasz i ro
                  > bisz notatki >
                  ilu??? to ja długopisu nie zdążę wyjąć z torebki big_grinbig_grin
                  • to_ja_pisze Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 19:19
                    ostatnio ustaliliśmy, że nikt nie był tylko czytał, więc tam chodzą sami dziennikarze smile
                  • to_ja_pisze Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 19:25
                    tu relacja
                    forum.gazeta.pl/forum/w,150,133264427,,fast_date.html?v=2
                    • stefcia41 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 20:14
                      Jestem pod wrażeniem big_grin
                      • to_ja_pisze Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 20:30
                        ee pewnie wpuszczasz mnie w maliny i dawno pomykasz na takie randki
                        • stefcia41 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 20:34
                          ciiiiiiiii
                          szczegóły na priv wink big_grin
                          • to_ja_pisze Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 20:37
                            Nie no spokojnie, jeszcze się nie wybieram. Za kilka lat pójdę może.
    • puch_atek Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 19:02
      obejrze drugi sezon Walking Dead smile
      • puch_atek Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 15.02.12, 02:50
        och, tworcy serialu nawet sie postarali o okolicznosciowe pocztowki walentynkowe
        glupio sie nie podzielic big_grin

http://img12.imageshack.us/img12/5374/brainssexvalentinesdayz.png
    • zielonooka38 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 20:08
      idę do pracy
      potem mam miłe spotkanie szkoda że tylko służbowe
      i dzień jak co dzień wink
      • oblocznosc Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 20:26
        A niech to zaplanowalam sobie na jutro kino, ale nie pamietalam, ze to Walentynki, czyli nici z kinabig_grin
        Czy jesli nie pamietalam o tak istotnej dacie to powod, by sie zalamac? big_grin
      • grycho11 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 12:01
        idę na dół do remontowanego pomieszczenia i walę w tynki
    • tygrysgreen Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 20:28
      ma być śnieg to pójdę z mężczyzną mego życia na sanki
    • karczmarz_ym Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 21:43
      the_little_joe napisał:

> Wątek zawarty w temacie smile

Basen. Pewnie będzie mniejszy tłok.
      • wodnymaryn Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 21:46
        Siostro basen! Ten basen? tongue_out
        • karczmarz_ym Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 22:11
          wodnymaryn napisał:

> Siostro basen! Ten basen? tongue_out

Jeżeli z tą siostrą, to czemu nie? ;P
    • hellish_monster ... 14.02.12, 06:01
      a cóż w święto zakochanych może robić niezakochana kobieta?
      idzie do klubu fitness big_grin nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - bo przynajmniej luzy będą na zajęciach. wszak większość kobiet i mężczyzn... ech...

i jednak tak co by nie mówić - trochę smutno jest...

może się wieczorem do Heinekena przytulę, ale nie wiem czy to nie pogorszy sprawy... uncertain
    • wiedzma30 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 07:16
      Pojde do pracy, pozniej ksiazke poczytam.
      Bez rewelacji wink
    • czarny.onyks Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 07:59
      tak...nie wychodzić z łóżkabig_grin

a międzyczasie zrobić placki ziemniaczanebig_grin
      • bez.pokory Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 12:29
        placki ziemniaczane w łóżku mogą zostawić plamy na pościeli...
        • green.amber Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 12:38
          Arrrr plamy... no wiesz... szczegół kochana, to szczegół... gorzej jak kuchenkę wpakować do łóżka... ja nie dam rady... wink
          • bez.pokory Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 12:41
            patelnia się może wywrócić... krzywdę sobie można zrobić...
            w łóżku uważać trzeba...
            • green.amber Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 12:46
              bez.pokory napisała:

> patelnia się może wywrócić... krzywdę sobie można zrobić... > w łóżku uważać trzeba...>

hihihiwink zaraz Cię Tygrys wrzuci do cytatnychwinksmile
              • tygrysgreen Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 16:03
                sama wrzuć, co tylko ja mam czarną robotę odwalać
        • czarny.onyks Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 14:07
          mogą...czasem ścieknie to i owo...
          sugerujesz, że powinno się rozkładać...ceratkę?tongue_out
    • green.amber Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 12:44
      popracować jeszcze trochę
      odebrać zamówione książki z empiku, może zgarnąć co jeszczewink
      odebrać zarezerwowane bilety do kina, żeby jutro w cudnym towarzystwie poprawiać sobie grupowo humor, o ile nie zawieje i zamiecie... ale może nieeeeewink
      wrócić do domku iiiiiii kto wie... winksmile aaaaa odebrać tych kilka walentynek, co w poczcie widzę, ale na razie się wstydzęwinksmiletongue_out
      jakoś takwink
    • bez.pokory Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 13:24
      szczególne... smile
      bal karnawałowy

między 14- 16 w gronie 11 latków
      właśnie szukam kreacji smile

a tak koło 20 romantyczny wieczór w towarzystwie pewnej wypilatesowanej 30 latki big_grin
      • green.amber Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 13:32
        aaaaaaaaaaaaaaa umówiłyście się za moimi plecami i spotykacie potajemnie... ładnie...winktongue_out

bal mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm troszku zazdraszczamwinksmile znalezienia kreacji i dobrej zabwywinksmile
        • bez.pokory Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 13:37
          i jeszcze jedno dorzucę, uwielbiam facebooka... on mi rekompensuje wszystkie konkursy, gry, nagrody, których nie wygrałam smile
          własnie po raz drugi coś tam wygrałam w jakimś konkursie... niby nic, ale może to znak, że zła passa się odwróci...
          Bo jak tak może byc? I w miłości nic? I w hazardzie?
          Toż to katastrofa katastrof...
          a jutro spotkanie świętej trójcy czy czwórcy?
          • tygrysgreen Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 16:18
            na balu zatańcz koniecznie Pleksiglasa jako i ja uczyniłam tymi biodrami
            • bez.pokory Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 16:40
              było mosa mosa smile

i seksualna tyż była
              • tygrysgreen Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 20:30
                a seksualna to co?
                • bez.pokory Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 22:36
                  teoretycznie to hicior poprzedniego roku, ale i w tym roku była całkiem niezła reakcja na ten kawałek...
                  www.youtube.com/watch?v=f08IwbowGF4&ob=av2n
                  przepraszam wszystkich, ale tygrys zapytała... smile
    • a_day_before_tomorrow Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 16:30
      Nawet połówki w lodówce nie posiadam...
    • czarny.onyks Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 16:34
      ....były truskawki, ukochane łóżko wypuściło z objęć, teraz planowanie innych miłych rzeczy....

dziś spełniam swoje zachcianki..wink
    • beja_81 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 20:06
      to był zwykły, ale bardzo ładny i słoneczny dzień...

a w czwartek nie zapomnijcie o... pączkowaniu (w końcu to też jakaś forma rozmnażania big_grin)
    • czarny.onyks Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 20:13
      a dla wszystkich smutnych, złych, opuszczonych....bez żadnej Walentynki/Walentego u boku...
      coś na poprawę nastrojusmile

https://images02.bebzol.com/data/201202/57743-f198b4e3ded4218cbdc60f9c370bbabb.jpg
      • czarnamajka75 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 20:26
        czarny.onyks napisała:

> a dla wszystkich smutnych, złych, opuszczonych....bez żadnej Walentynki/Walente
        > go u boku...
        > coś na poprawę nastrojusmile
        >
        > https://images02.bebzol.com/data/201202/57743-f198b4e3ded4218cbdc60f9c370bb
> abb.jpg
        > ...się nie otwiera sad
        >
        • beja_81 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 20:27
          prawym kliknij...
          • czarnamajka75 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 20:30
            o dzięki big_grin działa
        • stefcia41 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 20:28
          buziaki przesyłam wsiem smile

https://papilot1.mykmyk.pl/img/660/0/czekoladki-10471533.jpg
    • czarnamajka75 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 20:27
      the_little_joe napisał:

> Wątek zawarty w temacie smile

A ja jestem zadowolona z tego dnia i to bardzo- nareszcie mi internet nie muli bo wszyscy poszli sobie swiętować big_grin
      • sheneeds Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 20:31
        ja jakoś tego nie odczułam smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka