the_little_joe 13.02.12, 17:46 Wątek zawarty w temacie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jejek11 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 17:55 Nic szczególnego - jaki dzień, takie plany. Odpowiedz Link
monteblack Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 17:59 Ja kiedys slyszalam tekscik,ktory strasznie mi sie podoba,tymbardziej,ze beda to kolejne Walentynki ktore bede obchodzic sama (a wlasciwie lepiej rzec nie bede obchodzic bo nie mam z kim... ) A wiec do rzeczy,tekscik: "Masz swoja druga polowke na Walentynki?Tak,mrozi sie w zamrazalniku"... Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 18:00 Bez szczególnych planów. dzień jak co dzień. Odpowiedz Link
the_little_joe Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 18:06 tak jak i u mnie ale chcialem zapytac, modne są dzis speed dates, itp. mysle czasem nad skorzystaniem z tego, a wy? Odpowiedz Link
jejek11 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 18:08 hmmm....biorąc pod uwagę moje umiejętności społeczne speed date w moim wykonaniu trwałaby rok Odpowiedz Link
the_little_joe Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 18:17 co to umiejetnosci? czyzby gadulstwo? Odpowiedz Link
jejek11 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 19:59 raczej chodziło mi o tempo inicjowania znajomości Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 18:39 nieustannie myślę o speed date, teraz też Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 18:49 ja to jestem jakaś opóźniona...co to jest speed date ??? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 18:55 to tzw. szybkie randki... zmieniasz stoliki (lub jeśli siedzisz przy stoliku to panowie się zmieniają) w ciągu nie wiem1-3 minut, w tym czasie rozmawiasz i robisz notatki z kim ewentualnie chciałabyś się spotkać. Jeśli wybory się pokrywają... zostają wam podane namiary na siebie Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 19:05 <w ciągu nie wiem1-3 minut, w tym czasie rozmawiasz i ro > bisz notatki > ilu??? to ja długopisu nie zdążę wyjąć z torebki Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 19:19 ostatnio ustaliliśmy, że nikt nie był tylko czytał, więc tam chodzą sami dziennikarze Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 19:25 tu relacja forum.gazeta.pl/forum/w,150,133264427,,fast_date.html?v=2 Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 20:14 Jestem pod wrażeniem Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 20:30 ee pewnie wpuszczasz mnie w maliny i dawno pomykasz na takie randki Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 20:34 ciiiiiiiii szczegóły na priv Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 20:37 Nie no spokojnie, jeszcze się nie wybieram. Za kilka lat pójdę może. Odpowiedz Link
puch_atek Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 19:02 obejrze drugi sezon Walking Dead Odpowiedz Link
puch_atek Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 15.02.12, 02:50 och, tworcy serialu nawet sie postarali o okolicznosciowe pocztowki walentynkowe glupio sie nie podzielic Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 20:08 idę do pracy potem mam miłe spotkanie szkoda że tylko służbowe i dzień jak co dzień Odpowiedz Link
oblocznosc Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 20:26 A niech to zaplanowalam sobie na jutro kino, ale nie pamietalam, ze to Walentynki, czyli nici z kina Czy jesli nie pamietalam o tak istotnej dacie to powod, by sie zalamac? Odpowiedz Link
grycho11 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 12:01 idę na dół do remontowanego pomieszczenia i walę w tynki Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 20:28 ma być śnieg to pójdę z mężczyzną mego życia na sanki Odpowiedz Link
karczmarz_ym Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 21:43 the_little_joe napisał: > Wątek zawarty w temacie Basen. Pewnie będzie mniejszy tłok. Odpowiedz Link
wodnymaryn Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 21:46 Siostro basen! Ten basen? Odpowiedz Link
karczmarz_ym Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 13.02.12, 22:11 wodnymaryn napisał: > Siostro basen! Ten basen? Jeżeli z tą siostrą, to czemu nie? ;P Odpowiedz Link
hellish_monster ... 14.02.12, 06:01 a cóż w święto zakochanych może robić niezakochana kobieta? idzie do klubu fitness nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - bo przynajmniej luzy będą na zajęciach. wszak większość kobiet i mężczyzn... ech... i jednak tak co by nie mówić - trochę smutno jest... może się wieczorem do Heinekena przytulę, ale nie wiem czy to nie pogorszy sprawy... Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 07:16 Pojde do pracy, pozniej ksiazke poczytam. Bez rewelacji Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 07:59 tak...nie wychodzić z łóżka a międzyczasie zrobić placki ziemniaczane Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 12:29 placki ziemniaczane w łóżku mogą zostawić plamy na pościeli... Odpowiedz Link
green.amber Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 12:38 Arrrr plamy... no wiesz... szczegół kochana, to szczegół... gorzej jak kuchenkę wpakować do łóżka... ja nie dam rady... Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 12:41 patelnia się może wywrócić... krzywdę sobie można zrobić... w łóżku uważać trzeba... Odpowiedz Link
green.amber Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 12:46 bez.pokory napisała: > patelnia się może wywrócić... krzywdę sobie można zrobić... > w łóżku uważać trzeba...> hihihi zaraz Cię Tygrys wrzuci do cytatnych Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 16:03 sama wrzuć, co tylko ja mam czarną robotę odwalać Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 14:07 mogą...czasem ścieknie to i owo... sugerujesz, że powinno się rozkładać...ceratkę? Odpowiedz Link
green.amber Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 12:44 popracować jeszcze trochę odebrać zamówione książki z empiku, może zgarnąć co jeszcze odebrać zarezerwowane bilety do kina, żeby jutro w cudnym towarzystwie poprawiać sobie grupowo humor, o ile nie zawieje i zamiecie... ale może nieeeee wrócić do domku iiiiiii kto wie... aaaaa odebrać tych kilka walentynek, co w poczcie widzę, ale na razie się wstydzę jakoś tak Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 13:24 szczególne... bal karnawałowy między 14- 16 w gronie 11 latków właśnie szukam kreacji a tak koło 20 romantyczny wieczór w towarzystwie pewnej wypilatesowanej 30 latki Odpowiedz Link
green.amber Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 13:32 aaaaaaaaaaaaaaa umówiłyście się za moimi plecami i spotykacie potajemnie... ładnie... bal mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm troszku zazdraszczam znalezienia kreacji i dobrej zabwy Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 13:37 i jeszcze jedno dorzucę, uwielbiam facebooka... on mi rekompensuje wszystkie konkursy, gry, nagrody, których nie wygrałam własnie po raz drugi coś tam wygrałam w jakimś konkursie... niby nic, ale może to znak, że zła passa się odwróci... Bo jak tak może byc? I w miłości nic? I w hazardzie? Toż to katastrofa katastrof... a jutro spotkanie świętej trójcy czy czwórcy? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 16:18 na balu zatańcz koniecznie Pleksiglasa jako i ja uczyniłam tymi biodrami Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 16:40 było mosa mosa i seksualna tyż była Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 20:30 a seksualna to co? Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 22:36 teoretycznie to hicior poprzedniego roku, ale i w tym roku była całkiem niezła reakcja na ten kawałek... www.youtube.com/watch?v=f08IwbowGF4&ob=av2n przepraszam wszystkich, ale tygrys zapytała... Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 16:30 Nawet połówki w lodówce nie posiadam... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 16:34 ....były truskawki, ukochane łóżko wypuściło z objęć, teraz planowanie innych miłych rzeczy.... dziś spełniam swoje zachcianki.. Odpowiedz Link
beja_81 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 20:06 to był zwykły, ale bardzo ładny i słoneczny dzień... a w czwartek nie zapomnijcie o... pączkowaniu (w końcu to też jakaś forma rozmnażania ) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 20:13 a dla wszystkich smutnych, złych, opuszczonych....bez żadnej Walentynki/Walentego u boku... coś na poprawę nastroju Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 20:26 czarny.onyks napisała: > a dla wszystkich smutnych, złych, opuszczonych....bez żadnej Walentynki/Walente > go u boku... > coś na poprawę nastroju > > > ...się nie otwiera > Odpowiedz Link
beja_81 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 20:27 prawym kliknij... Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 20:30 o dzięki działa Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 20:28 buziaki przesyłam wsiem Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 20:27 the_little_joe napisał: > Wątek zawarty w temacie A ja jestem zadowolona z tego dnia i to bardzo- nareszcie mi internet nie muli bo wszyscy poszli sobie swiętować Odpowiedz Link
sheneeds Re: Jakies szczególne plany na walentynki? :) 14.02.12, 20:31 ja jakoś tego nie odczułam ) Odpowiedz Link