robert.83 24.07.12, 10:39 Panie i Panowie... mam urlop! Mam ochotę usiąść za kółkiem i jechać wpizdu przez najbliższe... 4 tygodnie! Helllll yea! Gino Vannelli - Wild Horses (with lyrics) PS. Jak tylko się opanuję zamienię kółko na rumpel. Reszta bez zmian. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ane-tal Re: Freedom 24.07.12, 10:45 4 tygodnie???? W fabryce mercedesa pracujesz czy co ? Ps. Zbyt długo się nie zastanawiaj nad wyjazdem - tylko w drogę ! --- "Poświęciłam wszystkie swoje marzenia w imię jednego, najważniejszego - spokoju ducha" Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Freedom 24.07.12, 10:48 ooo... gratuluję ja też mam prawie freedom już zaraz, zarutko, jeszcze 3 razy do pracy i 3 tygodnie wolnego będzie Odpowiedz Link
beja_81 Re: Freedom 24.07.12, 10:54 > ja też mam prawie freedom > już zaraz, zarutko, jeszcze 3 razy do pracy i 3 tygodnie wolnego będzie możemy sobie przybić 5...przy czym ja na 2,5 tygodnia Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Freedom 24.07.12, 12:47 Dlaczego macie tak duzo urlopu?Kto tyle daje?Max to 2 tygodnie.Ja nie mam w tym roku urlopu auuu(interneta tez nie mam Panzerna) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Freedom 24.07.12, 12:58 norma to 26 dni na rok, trochę jeszcze zaległego zostaje + jakieś dni za niedziele... minimum urlopu wypoczynkowego to 2 tygodnie (tak ponoć gdzieś stoi zapisane), a że dni urlopu dużo, to nikt nie protestuje przy wiecej niż 2 tygodniach > Ja nie mam w tym roku urlopu auuu(interneta tez nie mam Panzerna) bidulka... tuli tuli... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Freedom 24.07.12, 13:03 tak, w kodeksie pracy jest zapis, że urlop może być podzielony, ale tak, że musi być cięgiem wolnego 14 dni (razem z tymi ustawowo wolnymi od pracy) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Freedom 24.07.12, 13:00 jak się dobrze zaplanuje urlop i pracuje w zespole, to się da to zrobić za to w ciągu roku akademickiego nie można więcej niż 2-3 dni, bo zawsze cóś b.b.b.b. ważnego wypada ba! jest problem nawet z planowym położeniem się do szpitala, albo sanatorium a poza tym - ostatni tak długi urlop to ja miałam w 1995 roku, to chyba raz na 17 lat można???? Odpowiedz Link
puch_atek Re: Freedom 24.07.12, 12:54 dobra, to sie przynajmniej pochwalcie co z tym czasem zrobicie popodrozujemy wirtualnie Odpowiedz Link
beja_81 Re: Freedom 24.07.12, 13:00 na początek krótko Poznań, potem jak wszystko się dobrze ułoży pójdę do Trzebnicy i może do Oleśnicy, a reszta to działka, słońce, pompa, podlewanie urodzajnych pomidorów, rower i dwa koty sam na sam ze mną Odpowiedz Link
puch_atek Re: Freedom 24.07.12, 13:32 A kocieta bierzesz na dzialke czy w domu czekaja na pomidory? Moja psina ostatnio poznala uroki dzialki zasmakowala w ogorkach, w ogole raj na ziemi, stolowka w plenerze hihi Odpowiedz Link
beja_81 Re: Freedom 24.07.12, 13:51 będą czekać w domu (z obiadem...chciałoby się )... na działkę nie zabieramy od kiedy starsza kotka zwiała (na 3 tygodnie) i od kiedy panuje tam pomór wśród zaprzyjaźnionych kociaków... może Twoja psina to zdeklarowana wegetarianka, a Ty ją usilnie karmisz mięsiwem Odpowiedz Link
puch_atek Re: Freedom 24.07.12, 14:01 > może Twoja psina to zdeklarowana wegetarianka, a Ty ją usilnie karmisz mięsiwem > Hehe, chyba tylko poszerzyla zainteresowania jest zadeklarowanym wszystkozerca Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Freedom 24.07.12, 19:48 ahoj urlopowicze nie ma to jak wolność używajcie swobodnie i bezwstydnie żeby było o czym opowiadać i co wspominać w długie listopadowe Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Freedom 24.07.12, 20:27 i mnie się udało mieć w sierpniu trochę wolnego... i teraz myślę, co z tym fantem zrobić... samotne podróżowanie zostawiam na wrzesień... Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Freedom 24.07.12, 20:55 A ja myślałem, że jest wolna chata i impra będzie Odpowiedz Link
jejek11 Re: Freedom 24.07.12, 21:09 Eeeeeehhhhh.... zazdraszczam...... u mnie w sierpniu będzie urlop, ale taki urlop to żaden urlop Odpowiedz Link