Dodaj do ulubionych

HEATH9.....

08.05.03, 09:40
...9 Heath jezd i chuj!!;-)))
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: HEATH9..... 08.05.03, 09:56
      wiesz co, wszystko oki ale po diabla to cos na koncu? nie moglo byc milo i
      sympatycznie?
      ech Pledzik, Ty sie nigdy nie nauczysz.....:|)))
      • tygrysek_ Re: HEATH9..... 08.05.03, 10:25
        al eto było miłe bo z usmiechem na pysku!;-))))
      • ronja Re: HEATH9..... 08.05.03, 10:26
        Nie narzekaj, Szaki, dał nam co ma najlepszego = heath i ...;)))))
        • saqqara Re: HEATH9..... 08.05.03, 10:29
          Ronka
          swintuch z Ciebie:)))))) ale masz racje, dal nam wszystko to, co ma
          najlepsze....:)))))

• tygrysek_ Re: HEATH9..... 08.05.03, 10:33
            hehe Ronka to zawsze umie Tygryska docenić!:-)))

a Ty szaki siem wstydź!!!:)))
            • saqqara Re: HEATH9..... 08.05.03, 10:36
              wstydze sie, nawet nie wiesz jak bardzo:PPP
              • ronja Re: HEATH9..... 08.05.03, 10:42
                Ja przyznam szczerze też się trochę wstydzę:))))))
                A o czym piszemy?;)
                • iwusia Re: HEATH9..... 08.05.03, 10:45
                  Witam szanowne państwo:)
                  ide sobie w końcu kawcie zrobić bo zasypiam zieeeeewwwww....:)
                  • ronja Re: HEATH9..... 08.05.03, 10:47
                    Cześć, Iwusia, może i ja zrobię? Nooooo...
                    • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 08.05.03, 10:49
                      czesc! Tygrys jako bezdzownkowiec to przynajmniej w poscie o tym i owym
                      napisze :))))
                    • tygrysek_ Re: HEATH9..... 08.05.03, 10:50
                      witaj Iwuniu!:) miło widzieć znów uśmiech na twej paszczy!;)))

a Ty siem Szaki wstydź!!!!:)):PPPP
                      • tygrysek_ Re: HEATH9..... 08.05.03, 10:52
                        PS> ech baby baby,...tak na Tygrysa narzekacie a ciekawe cobyście zrobiły gdyby
                        go wam nagle zabrakło??!!!
                        • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 08.05.03, 10:56
                          ja bym chodzila zaryczana od wieczora do rana oj dana dana !
                          nie znikaj bo udusze !:)
                          • saqqara Re: HEATH9..... 08.05.03, 11:16
                            bez Tajgera? bez Pledzika? Kocyka mojego ukochanego?? ja sie od razu tne po
                            zylach, klade na tory i czekam na pociag! a potem ide sie utopic albo powiesic,
                            to zalezy czy mi lebek utnie czy jednak nie....
                            • tygrysek_ Re: HEATH9..... 08.05.03, 11:22
                              moje Szaki kochane!!:-))) cmook!:)
                              • saqqara Re: HEATH9..... 08.05.03, 11:38
                                nio:))) kisa moge oddac:))) bo "wielkiego oka" jeszcze nie ma;))))
                                • iwusia Re: HEATH9..... 08.05.03, 12:01
                                  Bracie bez ciebie wódka straciłaby smak, fajki przestały by szkodzik no i
                                  święty Krzysztof byłby niepocieszony:)))Oj tak bez Tajgera było by tak
                                  bezchujowo he he he he he
                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 08.05.03, 12:27
                                    oj Iwcia Iwcia!;-)) dla Ciebie tez cmookkii!:)
                                    aha!! Krzysiu Jarzyna Cie pozdrawia!;-)))
                                    • iwusia Re: HEATH9..... 08.05.03, 12:48
                                      odbiore sobie w czerwcu, ja ci obiecuje, a po 0,7 nawet zatańcze Grease dla
                                      ciebie:)))))
                                      • saqqara Re: HEATH9..... 08.05.03, 12:54
                                        to ja poprosze o bilet w pierwszym rzedzie jak to bedzie z ta sama partnerka;)
                                        • iwusia Re: HEATH9..... 08.05.03, 12:56
                                          no wiesz Szaki ja jestem otwarta na wszelkie propozycje trocghe poćwiczysz i
                                          biore cie do pierwszej obsady:)))))))
                                          • saqqara Re: HEATH9..... 08.05.03, 13:32
                                            jesli mi kupisz nowe rajstopy to jestem Twoja:)))))))))))))
                                            • iwusia Re: HEATH9..... 08.05.03, 15:13
                                              co tam rajstopy! pończochy z koronkowym pasem:)
                                      • szkodnik1 Re: HEATH9..... 08.05.03, 13:44
                                        iwusia napisała:

> odbiore sobie w czerwcu, ja ci obiecuje, a po 0,7 nawet zatańcze Grease dla
                                        > ciebie:)))))

Chciałbym to zobaczyć <topolo>...... :)))))))))))))
                                        • tygrysek_ Re: HEATH9..... 08.05.03, 13:55
                                          spoko Iwcia ! zatańczym, zachlejem a i dla Szaki zajęcie znajdziem jakieś!!;-)))

• saqqara Re: HEATH9..... 08.05.03, 14:31
                                            nawet nie chce wiedziec co dla mnie wymysliles, Pledzik, nawet nie chce
                                            wiedziec..
                                            :)
                                            • iwusia Re: HEATH9..... 08.05.03, 15:15
                                              szkodnik bez obaw nie lecisz na księżyć, może bedzie okazja he he he he

Tajger ale ty bedziesz śpiewał i na gitarze grał co? wiesz tej pięknej
                                              czerwonej ....:)))))
                                              • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 09.05.03, 08:46
                                                hop hop je tu kto ? ja jem :) smacznego !
                                                fajnego weekendu !!!
                                                • iwusia Re: HEATH9..... 09.05.03, 10:00
                                                  witaj aniu, smacznego!:)
                                                  ja narazie tylko kafcie wypiłam, ciągła dieta jak zwykle he he he he
                                                  • iwusia Re: HEATH9..... 09.05.03, 10:43
                                                    uuuuuuuuuuuu tylko echo odpowiada.......
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 09.05.03, 11:10
                                                    ja jestem, juz po kawie, inaczej nie mowilabym ludzkim glosem:))
                                                    serdecznie pozdrawiam:)))
                                                  • iwusia Re: HEATH9..... 09.05.03, 11:12
                                                    ja podobno tylko w wigile mówie ludzkim głosem hihihihihi, nie ma to jak
                                                    samokrytyka z rana:)))))
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 09.05.03, 11:16
                                                    hehehe, ja dzisiaj rano pobilam sama siebie, dobrze ze osoba z ktora
                                                    rozmawialam nie wykorzysta tego przeciwko mnie, kazdy sad dalby mi 10 lat bez
                                                    zastanowienia:)))
                                                  • iwusia Re: HEATH9..... 09.05.03, 11:18
                                                    a co? przyznałaś się do plądrowania noca cmentarza?!
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 09.05.03, 11:21
                                                    eee, to juz standard:)) ale cos mi sie wydaje ze opowiedzialam conieco o swoich
                                                    nocnych polucjach, hehehe:)))
                                                  • iwusia Re: HEATH9..... 09.05.03, 11:28
                                                    łojezu to ja powinnam być juz w takim razie w alcatraz he he he.
                                                    jakby co to przyjdziemy z odsieczą, jakiś podkop i te sprawy, no!
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 09.05.03, 11:35
                                                    super, bedziemy robily podkopy z alcatraz do shawshenk i nazad....:)))
                                                  • iwusia Re: HEATH9..... 09.05.03, 11:39
                                                    moze spotkamy Tima Robinsa? joł!:)
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 09.05.03, 11:44
                                                    moze bedze troche upierldiwa iu zmienie bajki ale wolalabym kjanu riwsa lub
                                                    denzela woszingtona.... ech:))))))))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 09.05.03, 13:42
                                                    przylacze sie do typowania : Jeremy Ironsa :)))
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 09.05.03, 15:40
                                                    hehehe, kevin bacon tez jest oki:))

milego wikendu ja juz zaraz uciekam, buzki:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 09.05.03, 15:44
                                                    eeech a ja mam pracujacy ((( ale moze brzydka pogoda bedzie :)))
                                                    pa !
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 10.05.03, 14:06
                                                    jak sem jezd to sem wpisem :)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 11.05.03, 13:17
                                                    niedziela 11.05.2003. obecni : jedna sztuka :)))
                                                  • ronja Re: HEATH9..... 11.05.03, 13:55
                                                    Ania, boj się Boga!!!! w niedzielę na wrzosowisku????:)))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 12.05.03, 08:38
                                                    gdyby nie Ania to Heath ginie....,..za to ania zostaje pracownikiem miesiąca!:)

welcome in hell baby!;-)))

• saqqara Re: HEATH9..... 12.05.03, 11:36
                                                    hoooop hooooopp!!!!! jest tu ktos????

<w niewielkiej odleglosci odezwalo sie wielkie burczenie... potem zmienilo sie
                                                    na odglos malucha zeby okazac sie .... moim burczacym zoladkiem....chyba trzeba
                                                    potwora nakarmic:))>
                                                    milego dzionka wszystkim:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 12.05.03, 11:39
                                                    cze shakhi :)))
                                                    pożarłaś już???;-))
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 12.05.03, 11:41
                                                    te, co to za nowa pisownia mojego i tak juz zmeczonego nika?

pozarlam... 2 sucharki:((
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 12.05.03, 11:50
                                                    no wiesz... tak orientalnie :-))

ja pożarłem 2 kiełbasy, 30 dkg mielonki, 3 bułki , ogórka i dalej mi sie żreć
                                                    chce !!! buuuuuu !!!

• saqqara Re: HEATH9..... 12.05.03, 12:02
                                                    jakie orientalnie? ja zwykla polska baba jestem:)) prze do mnie sie zwracac jak
                                                    nalezy:))

facet, Ty sie za jakies zywe mieso wez a nie padline!!! ogorek?! jaki ogorek?!
                                                    ja sie nie dziwie ze glodny jestes....
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 12.05.03, 12:04
                                                    aloha ! ja sie moge z Wami podzielic bo wlasnie jem swoj piekielnie ostro
                                                    przyprawiony obiadek . uuuuuuuuuuaaa , pic !!!
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 12.05.03, 12:13
                                                    a co masz na ten obiadek????;-))

• Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 12.05.03, 12:17
                                                    pieczone ziemniaczki i karkowke z ogorkiem konserwowym.i jak zwykle
                                                    przesadzilam z !przyprawami. piiiiiiiiiiiic !!!
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 12.05.03, 12:22
                                                    KURRRWWWWAAAAAAAAAA!!!!!!!!! nie rób mi kobieto smaka!!!!!:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 12.05.03, 12:24
                                                    nic Ci nie robie bo musze znikac ((( :))) z ognistym oddechem udaje sie na
                                                    posterunek ((( niestety do odwolania zmienia mi sie godziny nadawania (((
                                                    caluski siarczyste ! :)
                                                  • saqqara przestancie gadac o jedzeniu!!!! 12.05.03, 12:44
                                                    potwory cholerne:((((
                                                    Ania
                                                    co to znaczy zmiena godzin nadawania? w nocy bedziesz ognie zapalac?:)
                                                  • silvii Re: przestancie gadac o jedzeniu!!!! 12.05.03, 14:37
                                                    a ja powiem tylko... WITOJCIE! ;)))
                                                  • tygrysek_ Re: przestancie gadac o jedzeniu!!!! 12.05.03, 14:44
                                                    a witaj potworo!!!;)) dawno Ciem tu nie było!;-)))
                                                  • Gość: anka1 Re: przestancie gadac o jedzeniu!!!! IP: 212.33.74.* 12.05.03, 16:36
                                                    Szaki to znaczy ze mam inne godziny pelnienia warty na posterunku i bede sie
                                                    zjawiac na wrzosach raz tak a raz inaczej :)
                                                  • Gość: Ronja Re: przestancie gadac o jedzeniu!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.03, 19:51
                                                    tiaa, zachachmęciła, zawoalowała wypowiedź i poszła...;)))
                                                  • Gość: anka1 Re: przestancie gadac o jedzeniu!!!! IP: 212.33.74.* 13.05.03, 08:09
                                                    a tam przeca mowie wyraznie ze czasem bede sie inaczej zjawiac niz dotychczas
                                                    nie ?:)
                                                    a w ogole to dzien dobry!
                                                    aha moze znacie sposob na zbrodnie doskonala ? ten skurwiel sasiad znow mi dzis
                                                    nocke bezsenna zafundowal. przymknal sie dopiero wtedy jak ubralam szpilki i
                                                    odtanczylam mu flamenco nad lbem. ale mam ochote go rozgniesc jak karalucha.
                                                  • ronja Re: przestancie gadac o jedzeniu!!!! 13.05.03, 09:05
                                                    Ubij ciapem jak robala!
    • ronja Re: HEATH9..... 13.05.03, 09:04
      Miało dziś nie był słonka, a wali po oczach czyściutkie niebo:)))))
      Ronjeczka wyrusza na łów:)
      • tygrysek_ Re: HEATH9..... 13.05.03, 09:24
        he????:)
        • ronja Re: HEATH9..... 13.05.03, 09:33
          może se jakiego rowerzystę uszczknę;)
          • tygrysek_ Re: HEATH9..... 13.05.03, 09:46
            hehe biedaczek:)
            ino nie uszczykaj go za mocno!;-))
            • saqqara Re: HEATH9..... 13.05.03, 12:29
              witam szanowne PAnstwo z samego.. popoludnia:)))

co u Was slychowac? ja wlasnie przez okno patrzylam na taka scenke: pani
              (blondi niestety) wjechala na kraweznik swoim oldmobilem, ale juz zjechac z
              niego nie zdolala, nie wiem jakim cudem kraweznik ostal jej sie miedzy kolam i
              nie mogla ani do przodu ani do tylu, tylko sie tak bujala.. buj... buj... do
              przodu i do tylu. poszla kobieta po rozum do glowy i wezwala pomoc, no i tak
              sie bujal ten samochod na tym krawezniku, tylko do niego uczepilo sie 4 panow w
              kaskach, co to na budowie przed chwila lezeli.... zbujali w koncu panienke z
              kraweznika uczepiajac sie blotnika.... yezooo.... ale cyrk
              :)))
              • tygrysek_ Re: HEATH9..... 13.05.03, 12:34
                a ja kiedyś widziałem taką scenkę:

pewna pani Szakira(blondi niestety) biegła do autobusu.
                nagle sie potknęła.
                a że miała garba to sie troche pokołysała i usnęła.
                :-))

• Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 13.05.03, 12:55
                  jak Was czytam to i humor sie poprawia i spac sie odechciewa !:)))
                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 13.05.03, 13:12
                    cieszymy sie bardzo Anieczko!:))
                    Shakhi też by podziękowała ale jeszcze śpi kołysając sie:)))
                    • saqqara Re: HEATH9..... 13.05.03, 13:59
                      jak Cie zaraz kolysne to Ci nogi z tylka wyrwe, a tym Twoim rozlazlym cialkiem
                      to wytre wszystkie dziury w tej miescinie co sie wawka zwie!!!

a ja widzialam taka scenke:
                      szedl Tajger przez wies, potknal sie o swoj bezdzwonek.....

....i wrocil
                      :P
                      • ronja Re: HEATH9..... 13.05.03, 14:02
                        Hoho, Tajger, to mówisz, że masz się o co potykać?:)
                        • tygrysek_ Re: HEATH9..... 13.05.03, 14:55
                          no baaaaaaaaaaaaaa!!!!!;-)))
                          • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 13.05.03, 15:35
                            a moze to o cudzy sie potyka ?:)))
                            • Gość: Ronja Re: HEATH9..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.03, 18:13
                              o rany...

:))))))
                              • tygrysek_ Re: HEATH9..... 14.05.03, 07:09
                                nie o cudzy!!!:PPPP
                                o swój!!:))

welcome in hell baby!;-))

• Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 14.05.03, 08:46
                                  czesc !
                                  Tygrys a po czym poznajesz ze to twoj ?:)
                                  • saqqara Re: HEATH9..... 14.05.03, 08:55
                                    dziendoberek!!!

Tajger wie ze to jego bezdzwonek bo jest martwy, sie nie rusza i smierdzi jak
                                    salami:PPP
                                    • tygrysek_ Re: HEATH9..... 14.05.03, 10:13
                                      te!!!! Ty patrz jak Twój chomik cuchnie!!!!!;-))):P
                                      • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 14.05.03, 12:38
                                        jak salami ? lubie salami! i prosze bez zlosliwych skojarzen. o kielbaske mi
                                        chodzi !:)
                                        • tygrysek_ Re: HEATH9..... 15.05.03, 08:19
                                          witajcie babcie!!!:)) co jezd kurwa???? kaj siem wszystkie szwendacie?????
                                          Anka!! Ronka!!! Shakhi!!!! ???, w dwuszeregu zbiórka i kolejno odlicz!!!!!;))
                                          • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 15.05.03, 08:47
                                            odliczam : Anka 1 ! :)
                                            witajcie !
                                            to cholerstwo znow dzis chodzi jak zaspany flegmatyk. swira mozna dostac !
                                            • tygrysek_ Re: HEATH9..... 15.05.03, 08:54
                                              no fakt,... łazi kurwa jak żółw po bagnach:-)))

ale nas nic nie zrazi!!! miłość nasza wielka jezd!!!!:))
                                              • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 15.05.03, 09:06
                                                wielka jak kosmos ale niech cholerstwo zacznie normalnie dzialac !!!! bo w
                                                ryja !
                                                • tygrysek_ Re: HEATH9..... 15.05.03, 09:40
                                                  tylko gdzie to cholerstwo ma ryja????;-))

Shakhi miałaś być do kurwy nędzy!!!!!!
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 15.05.03, 11:26
                                                    no jestem przeciez!!!!nie moglam sie dostac, ciagle mnie wywalalo....

i nie krzycz na mnie Dziewico!!! bo sie ianczej z Toba zabawie!!!
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 15.05.03, 11:31
                                                    hi hi hi to Kocyk ma cos wspolnego z Joanna d'Arc ?:):)))
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 15.05.03, 11:37
                                                    tak, oboje nie ruch... znaczy nieruszane:))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 15.05.03, 11:43
                                                    a ja byłem ruszany na dworcu raz!!!!!hehe

więc ni epociskaj nowych plitów babo!!!:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 15.05.03, 11:52
                                                    hi hi hi
                                                    a teraz : buuuuuuuu musze znikac (((
                                                    na razie !
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 15.05.03, 11:55
                                                    nie znikaj Anka bo cie też kto jeszcze ruszy!!;)))
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 15.05.03, 12:12
                                                    jakie ploty? sam mi tak dzisiaj powiedziales, z Twoich ustow to zdanie wyszlo!!!
                                                    Dziewicu:))))
                                                  • ronja Re: HEATH9..... 15.05.03, 12:30
                                                    Gdzie ten dwuszereg?:)
                                                    Ale u nas leje od samego rana! Tylko jakis alkohol, kocyk i dobra zabawa:)))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 15.05.03, 12:33
                                                    z moich cudnych usteczek takie zdanie wyszło!!??? nie wierze!!!;-))))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 15.05.03, 15:34
                                                    aha ha ha a u nas mialo byc ognisko ha ha !
                                                    Tygrys wyszlo wyszlo i nie tylko takie slowo !:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 16.05.03, 07:27
                                                    nie rozumiem,..:(( ,.. to co jeszcze wyszło?????

a w ogóle to witam babcie !:))
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 16.05.03, 08:59
                                                    witam Piekne PAnie i futrzastego Staruszka:)))

wyszlo Tajger, sam zes powiedzial ze jestes Dziewica...:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 16.05.03, 09:02
                                                    ja tak powiedziałem ????? kiedy i gdzie niby!!??:-)

witam starą dupe!;))
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 16.05.03, 09:18
                                                    jak wczorja gadalam z Toba, koci zezwloku to zes sie przyznal zes nigdy nie
                                                    mial do czynienia z pcia przeciwna:)))
                                                    ps. wlasna lapa sie nie liczy!!!
                                                    a pewnie ze stara, ale jara, o!
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 16.05.03, 09:25
                                                    co Ty pidolisz!??? kidym jam z Tobą gadal!???;-))))
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 16.05.03, 09:33
                                                    prosze! oto doskonaly przyklad jak na meska pamiec wplywa ogladanie cats'ow w
                                                    pracy! :)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 16.05.03, 09:36
                                                    haha!! ja nie powiem jaki wpływ mają na Ciebie zabawy świecą przy biurku!;-))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 16.05.03, 09:38
                                                    czesc Paniom i Panu !!!
                                                    Tygrys slowo z twoich usteczek wyszlo. a ognisko nie wyszlo bo lalo. tera
                                                    ponial ?:)
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 16.05.03, 09:43
                                                    Kocur
                                                    moze u Ciebie oswietla sie biuro swieczka a komputer masz na korbke, ale u mnie
                                                    jest full techniki, wiec jesli juz sie bawie, to myszka;))

Aniu
                                                    pada u Ciebie? u nas tez:(pogoda paskudna...a podobno to juz lato w pelni mialo
                                                    byc
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 16.05.03, 09:53
                                                    jak juz to chomikiem a nie myszką:-)))

czś Ania! fajno masz bania!!:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 16.05.03, 09:57
                                                    u nas nie pada ale chlodno.
                                                    Tygrys a co Ty wiesz o mojej bani ?:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 16.05.03, 09:59
                                                    tyle co reszta!;-))
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 16.05.03, 10:03
                                                    no dobra, moze byc ze chomikiem.... chodz, maljutki...podrapiemy cie za
                                                    uszkiem... Tygrys, to nie do Ciebie, nie usmiechaj sie tak:))))))

u nas pada, prawie ciagle, mam juz dosc, ja nie lubie nosic parasolki...:(
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 16.05.03, 10:54
                                                    buu... myslałm ze mnie...:(
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 16.05.03, 12:08
                                                    Tygrys usmiechaj sie co tam :)
                                                    a reszta jest milczeniem :)
                                                  • ronja Re: HEATH9..... 16.05.03, 13:16
                                                    A u nas dziś słońce i wiatr czyli wszystko wraca do normy.
                                                    A u mnie jest świnka morska...

;)))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 16.05.03, 13:18
                                                    masz świnke???? na ryju czy w akwarium????;-))))
                                                  • ronja Re: HEATH9..... 16.05.03, 13:24
                                                    Na klacie obecnie, hehe:)
                                                    Brat podrzucił zwierzę i łazi nam po domu i kwiczy...
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 16.05.03, 13:29
                                                    no to ładnie!!! tylko niepróbuj na niej czasem jeździć!!!!;-))))
                                                  • ronja Re: HEATH9..... 16.05.03, 13:38
                                                    A Ty, co, Tajgerku? Kijek w mrowisko?:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 16.05.03, 13:46
                                                    a bo wkurwiają mnie te pedałki! pitolą i pitolą bez sensu a jeszcze sie innych
                                                    czepiają i obgadują jak baby!:)
    • men_ te tegrysek, chcesz 16.05.03, 12:22
      sie i tutaj ponapierniczać głąbie kapuściany, hę ?

tygrysek_ napisał:

> ...9 Heath jezd i chuj!!;-)))
      • Gość: anka1 Re: Tygrys !!!! IP: 212.33.74.* 16.05.03, 12:24
        obcy na wrzosowisku! szable w dlon ! :) wypedzic !:)))
        a ja znikam zyczac udanej utylizacji :) i fajnego weekendu Wam wszystkim !
        • men_ tfuuuuuu 16.05.03, 12:32
          ja nawet nie myślę o was - tylko mnie ten pokręcony gnój wkurzył
          • tygrysek_ Re: tfuuuuuu 16.05.03, 13:03
            spierdalaj staruchu bo sie posypiesz!;))haha
            idź popitolić z kitkiem wasze babskie farmazony:)
            • men_ spieprzaj kaleko.., 16.05.03, 14:12
              weź se laskę

tygrysek_ napisał:

> spierdalaj staruchu bo sie posypiesz!;))haha
              > idź popitolić z kitkiem wasze babskie farmazony:)
              • tygrysek_ Re: spieprzaj kaleko.., 16.05.03, 14:19
                o patrzcie jaki pyskaty staruszek!:) a jak co do czego to wąchole do drinka,
                łebek skuli i ani go nie widać zza stołu! (albo lezy uchlany pod nim)hahaha

idź z kitkiem pitolić dziadziusiu!!! za ciankiś na mnie!:)

• men_ a ty co ..??? 16.05.03, 14:21
                  łebek won i .., masz coś ?:)

tygrysek_ napisał:

> o patrzcie jaki pyskaty staruszek!:) a jak co do czego to wąchole do drinka,
                  > łebek skuli i ani go nie widać zza stołu! (albo lezy uchlany pod nim)hahaha
                  >
                  > idź z kitkiem pitolić dziadziusiu!!! za ciankiś na mnie!:)
                  >
                  • tygrysek_ Re: a ty co ..??? 16.05.03, 14:28
                    nie Twoja sprawa dziadziu;)

• men_ a Ty znowu poszłeś tygrysku.., 16.05.03, 14:30
                      nie masz już nic !:)oprócz laski

tygrysek_ napisał:

> nie Twoja sprawa dziadziu;)
                      >
                      • tygrysek_ Re: a Ty znowu poszłeś tygrysku.., 16.05.03, 14:37
                        hehe śmieszny dziadzio z cibie:)
                        pitolisz jak zwykle ciotowato i bez snsu:)

PS. za to Ty masz seksowne wąchole pod zaropiałym kinolem:)

• men_ już wysiadasz.., 16.05.03, 14:39
                          dziadku:)

tygrysek_ napisał:

> hehe śmieszny dziadzio z cibie:)
                          > pitolisz jak zwykle ciotowato i bez snsu:)
                          >
                          >
                          > PS. za to Ty masz seksowne wąchole pod zaropiałym kinolem:)
                          >
                          >
                          • tygrysek_ Re: już wysiadasz.., 16.05.03, 14:45
                            kretyn z Ciebie:),.. żebyś Ty tak czasem nie wysiadł:)
                            • saqqara won z wrzosowiska z chamskimi textami!! 16.05.03, 14:46
                              sio!
                            • men_ Oj.., 16.05.03, 15:02
                              padasz :)

tygrysek_ napisał:

> kretyn z Ciebie:),.. żebyś Ty tak czasem nie wysiadł:)
                              • Gość: anka1 Re: Oj.., IP: 212.33.74.* 16.05.03, 16:21
                                siedze drapie sie w glowe i zastanawiam : Wy tak serio czy dla jaj ?:)
                                • Gość: Ronja Żesz ku..wa mać!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.03, 16:25
                                  I co nam k.. zrobili z wrzosowiskiem? Żadnemu do łba nie przyszło, ze to nie
                                  miejsce na takie teksty????
                                  • Gość: anka1 Re: Żesz ku..wa mać!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 16.05.03, 16:30
                                    a oni jeszcze maja lby ? :)
                                    Ronja udanego weekendu ! ide sobie na sloneczko dopoki swieci ! pa!
                                    • Gość: Ronja Re: Żesz ku..wa mać!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.03, 16:34
                                      Tobie też Aniu!:)
                                      U nas zaciągnęło chmurami...
                                      A dziś wybieram się na koncert Renaty Przemyk!:)
                                      • tygrysek_ Re: Żesz ku..wa mać!!!!!!!!! 19.05.03, 08:11
                                        witjcie kobietki!:), bez nerwów! spoko! ten wieśniak jest nieszkodliwy:)))
                                        popitoli troche, ponarzeka jak to ma w zwyczaju dopisze na końcu te swoje
                                        przygłupie "hę?" i zwieje:))

• Gość: Ronja Re: Żesz ku..wa mać!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.03, 13:30
                                          Ja proponuję zmienić temat na nasz zwyczajowy: chlanie:)))
                                          • tygrysek_ Re: Żesz ku..wa mać!!!!!!!!! 19.05.03, 13:40
                                            ok to chluśniem bo uśniem!!!!!:))))) chlup!
                                            • Gość: Ronja Re: Żesz ku..wa mać!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.03, 13:49
                                              Ty tu od rana to fkatycznie musiałes usnąć, Tajgerze:)
                                              • tygrysek_ Re: Żesz ku..wa mać!!!!!!!!! 19.05.03, 13:53
                                                a kurwa mówie ci,.. nędza tu jak chuj,...

chlup !!:)))

• Gość: Ronja Choc temat Ci zmienię, co by przyjemniej było IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.03, 14:32
                                                  walić alkohol...
                                                  Ech, dawno nie piłam, starzeję się czy porządnieję?:(
                                                  • saqqara lo yezu, znowu poniedzialek.... 19.05.03, 14:41
                                                    a nie moze sie kurna, ten tydzien od piatku zaczynac?!

witam zachlane pyski:)
                                                  • Gość: Ronja Re: lo yezu, znowu poniedzialek.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.03, 14:56
                                                    tylko nie zachlane - smakujące przeszłości - tak ładniej brzmi:)
                                                  • saqqara Re: lo yezu, znowu poniedzialek.... 19.05.03, 15:07
                                                    od kiedy nomenklatura jest taka important? no dobra... to moze "spuchniete":)
                                                  • tygrysek_ Re: lo yezu, znowu poniedzialek.... 20.05.03, 07:33
                                                    witajcie babinki swet and sexy!:))
                                                    dziś też chlejem????:)
                                                  • Gość: anka1 Re: lo yezu, znowu poniedzialek.... IP: 212.33.74.* 20.05.03, 08:11
                                                    alohaaaaaaaa ! chlejem, pogoda taka ze tylko chlac !
                                                  • tygrysek_ Re: lo yezu, znowu poniedzialek.... 20.05.03, 08:42
                                                    no to chlup!:)
                                                  • Gość: anka1 Re: lo yezu, znowu poniedzialek.... IP: 212.33.74.* 20.05.03, 08:43
                                                    i na druga nozke !:)
                                                  • Gość: Ronja Re: lo yezu, znowu poniedzialek.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.03, 09:52
                                                    i na rączkę!
                                                  • tygrysek_ Re: lo yezu, znowu poniedzialek.... 20.05.03, 10:05
                                                    ..i na klate !;-)))
                                                  • saqqara Re: lo yezu, znowu poniedzialek.... 20.05.03, 10:54
                                                    i na chomika, a co!
                                                  • Gość: anka1 Re: lo yezu, znowu poniedzialek.... IP: 212.33.74.* 20.05.03, 12:48
                                                    wznosze toast : < sztob ch... stajal kak sesna i dengi byli wsiegda >!:)
                                                    zgorszonych bardzo przepraszam !:)
                                                  • Gość: Ronja Re: lo yezu, znowu poniedzialek.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.03, 21:06
                                                    Zgorszeni wystap! Chomik?????;)
                                                  • tygrysek_ Re: lo yezu, znowu poniedzialek.... 21.05.03, 07:19
                                                    witajcie miłe Panie:) kurwa ,...
                                                    Shaki to Ty chcesz na chomika pić???:)

Ronka co siem dziwisz? nie wiesz o jakiego chodzi???;))

• Gość: Ronja Re: lo yezu, znowu poniedzialek.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 09:04
                                                    Tygrys, ja się nie dziwie - chomik jako jedyny zgorszony wystapił!!!!!
                                                    ;)
                                                  • tygrysek_ Re: lo yezu, znowu poniedzialek.... 21.05.03, 10:00
                                                    ale pamiętaj! o chomika trzeba dbać!!!;-))
                                                  • saqqara Re: lo yezu, znowu poniedzialek.... 21.05.03, 11:39
                                                    hehehe, chomik ze zgorszenia az sie krwia zalal!

witam w srode, pieprzony dzien! zimno, ponuro, pada deszcz, jednym slowem, do
                                                    dupy na tyle, ze wykupilam sobie bilet na marsa, zawsze to jakas rozrywka:))
                                                  • grooszek pusto wszedzie, 21.05.03, 11:45

to moze tu sie ktos znajdzie, jakas morda znajmoa, chcoby nawet zapita, krwia
                                                    zalana lub prazkowana:)). Szaki, nie narzekaj, na marsie sa jeszcze nizsze
                                                    temperatury niz u nas, i slona mniej maja, wiec na solarium chodzic musza
                                                    ufoludki goopie:))
                                                  • Gość: anka1 Re: pusto wszedzie, IP: 212.33.74.* 21.05.03, 12:02
                                                    cze !
                                                    sc !! :)
                                                    picie na chomika to fajna sprawa, w koncu chomik w torbach zapasy robi ha
                                                    ha !:)))
                                                  • tygrysek_ Re: pusto wszedzie, 21.05.03, 12:31
                                                    torby to wy jsteści!!;)) haha
                                                  • Gość: Ronja Re: pusto wszedzie, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 12:41
                                                    Wilki workowate, nalezy nas cholubić, bo wyginiemy, o!
                                                  • tygrysek_ Re: pusto wszedzie, 21.05.03, 12:59
                                                    czemu wilki?? a może chomiki torbowate!???;-))))
                                                  • Gość: Ronja Re: pusto wszedzie, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 13:24
                                                    Oj, Tygrys, to tym bardziej o nas dbaj i nie daj wyginąć - toż to ciekawostka
                                                    przyrodnicza!
                                                  • tygrysek_ Re: pusto wszedzie, 21.05.03, 13:30
                                                    no jasne!! przecież cały czas o was dbam!!!;-)))

a kaj reszta???:)
                                                  • saqqara Re: pusto wszedzie, 21.05.03, 14:40
                                                    jak to gdzie? chomi... chomi... chomi...kuje:)))))
                                                  • Gość: anka1 Re: pusto wszedzie, IP: 212.33.74.* 21.05.03, 16:22
                                                    to ja sobie faktycznie ide pochomikowac !:)
                                                    pa !
                                                  • tygrysek_ STAND UP!!!!! 22.05.03, 07:34
                                                    baby..:)) kolejny piedolony dzień nastał:)) chlup!
                                                  • saqqara Re: STAND UP!!!!! 22.05.03, 09:24
                                                    sze prosze tak nie wydz... uppp... sorka... nie wydzieracz!!! ja dziszaj
                                                    prosze, do mnie drukowanymi literami prosze do mnie mowicz...
                                                    :))
                                                  • tygrysek_ Re: STAND UP!!!!! 22.05.03, 09:44
                                                    A CO CI SIEM DZIS DZIEJE ? SZCZĘKA SIEM ODKLEIŁA???;-))
                                                  • saqqara Re: STAND UP!!!!! 22.05.03, 10:26
                                                    robie remont generalny, dlatego od wczorja laze po warszawskich drogach i
                                                    zbieram od dawcow organow (Czyt: panow na motorach) rozne czesci...
                                                    mam juz nowa szczeke, 2 nerki i pare paznokci
                                                    szukam jeszcze serca (bo ja podobno kamien mam nie narzad) i paru synaps:P
                                                    jeszcze jakies pytania?
                                                  • tygrysek_ Re: STAND UP!!!!! 22.05.03, 11:14
                                                    moge Ci ofiarować oślego chuja!:)) chcesz???
                                                  • saqqara Re: STAND UP!!!!! 22.05.03, 11:47
                                                    Twoje poswiecenie mnie szokuje ale mimo to zapytam, a po co mi to osle
                                                    przyrodzenie? niby teraz ja mam robic za faceta w naszym "zwiazku"?:))
                                                  • tygrysek_ Re: STAND UP!!!!! 22.05.03, 11:53
                                                    ekhmmm, a po co ten cudzysłów????;-))))
                                                  • Gość: anka1 Re: STAND UP!!!!! IP: 212.33.74.* 22.05.03, 12:01
                                                    czesc!
                                                    moze znacie jakiegos seryjnego morderce mechanikow samochodowych, bo
                                                    potrzebuje ?
                                                  • saqqara Re: STAND UP!!!!! 22.05.03, 12:04
                                                    Tajger
                                                    sie czepiasz szczegolow! moze byc i bez cudzyslowiu, wazne ze ja teraz za chopa
                                                    bede robic a Ty sie kryguj:))

Ania
                                                    znam, podac namiar? saqqara@gazeta.pl:)))a wogole to dzien dobry:)) i prosze
                                                    powiedziec co sie stalo?
                                                  • Gość: anka1 Re: STAND UP!!!!! IP: 212.33.74.* 22.05.03, 12:12
                                                    dzien dobry ? przepraszam ale do dupy z takim dniem !
                                                    Szaki serio serio z tymi namiarami ? bo jeden taki naprawia mi kaszla od 3
                                                    tygodni i za kazdym razem cos spieprza !
                                                  • tygrysek_ Re: STAND UP!!!!! 22.05.03, 12:54
                                                    Anka może kup se nowe auto!;-))

a Ty Shakhi w kszaki!;PPPP
                                                  • saqqara Re: STAND UP!!!!! 22.05.03, 13:20
                                                    Ania
                                                    nie ma problemu, daj namiary na gada a wysle do niego mila pania w czarnym
                                                    skorzanym ubranku z wypchana torba, w ktorej bedzie miala kilak granatow i mala
                                                    atomowke-bezpudlowke:)))

Tajger, bejbe
                                                    nie pojde w kszaki, no chyba ze z Toba sprawdzac inne wymiary, milosc mnie
                                                    roznosi, chodz, pokaze Ci czym moje uczucie jest:))))
                                                  • tygrysek_ Re: STAND UP!!!!! 22.05.03, 13:27
                                                    o Boszszszzzz... Shakhi bedziesz mienja gwałcić???:)
                                                  • saqqara Re: STAND UP!!!!! 22.05.03, 13:30
                                                    gwalcic? a po co? nie chce sie spocic, fryz mi sie zmierzwi...
                                                    a poza tym nie widze sensu, bo juz dawno zes nogi rozwalil:)))
                                                  • tygrysek_ Re: STAND UP!!!!! 22.05.03, 13:45
                                                    Haha,.. ty masz jakieś omamy kobieto!:))
                                                  • grooszek Re: STAND UP!!!!! 22.05.03, 13:50
                                                    Eeeeeeeeehmmm, chcialme sie Wam tylko pochwalic, ze mam nowe buty, ale widze
                                                    zescie zajeci miloscia... to juz ide, przestaje deptac wam wrzosy, byscie
                                                    plecow pozniej na kamieniach nie poogdniatali...;))
                                                  • saqqara Re: STAND UP!!!!! 22.05.03, 14:06
                                                    omamy??? ja ich dopiero teraz nie mam! bo dostrzeglam Twoja kobiecosc pod tymi
                                                    gruboskornymi textami:)))

Grooszek
                                                    buciki masz sliczne, jak wszystko zreszta:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: STAND UP!!!!! IP: 212.33.74.* 22.05.03, 16:25
                                                    Tygrys nic nie bede kupowac. malutki jest super, to mechanicy sa do dupy !!!!!
                                                  • ronja Re: STAND UP!!!!! 22.05.03, 16:39
                                                    Słonka, uściskam Was tylko na jutro i na cąły weekend zresztą też, bo mnie
                                                    jutro nie będzie!;)
                                                  • Gość: anka1 Re: STAND UP!!!!! IP: 212.33.74.* 23.05.03, 08:34
                                                    no tak ((( niektorym to dobrze :)
                                                    a mnie chyba caly pracujacy czeka. juz niedlugo bede rzygac na widok pracy:)
                                                    wrrr!
                                                    czesc!
                                                  • saqqara Re: STAND UP!!!!! 23.05.03, 11:18
                                                    ech, lajf is brutal, jedni sie mecza a inni baluja:((
                                                    milego dnia:))i wikendu tez:))
                                                  • Gość: anka1 Re: STAND UP!!!!! IP: 212.33.74.* 23.05.03, 12:43
                                                    a dziekuje ! wzajemnie !
                                                    Tyger tez znikl ? z Ronja ? hm , hm :))))
                                                  • saqqara Re: STAND UP!!!!! 23.05.03, 13:23
                                                    hehehe, moze sie tentego... chomikuja:))

ps. robie sie zazdrosna
                                                  • Gość: anka1 Re: STAND UP!!!!! IP: 212.33.74.* 23.05.03, 15:44
                                                    chomikacja konspiracja ? :)
                                                    trzeba bedzie ich za jezyki pociagnac !
                                                    pa ! uciekam. milego weekendu !!!!
                                                    jak bede jutro to sie pojawie tu tez. moze :)
    • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 24.05.03, 08:55
      ano jezdem to siem wpisuje !:)
      • tygrysek_ Re: HEATH9..... 26.05.03, 08:42
        witajcie Aneczki i inne babeczki!:-)))
        my z Ronką nic,... no nie Ronja??:)
        • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 26.05.03, 12:05
          czesc!
          nic ? akurat !:)))
          • saqqara Re: HEATH9..... 26.05.03, 12:09
            wlasnie! ... akurat!!!
            dzien dobry:))
            • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 26.05.03, 12:18
              no tak a ja zaraz znikac musze ((((
              • tygrysek_ Re: HEATH9..... 26.05.03, 12:24
                oznajmiam wszem i wobec że nic!!!!!
                kocham tylko mua kicia!;-))))
                • saqqara Re: HEATH9..... 26.05.03, 14:45
                  a sprobowalbys nie kochac:))))
                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 26.05.03, 16:15
                    a ile tych mua Kicia juz bylo ? :)))
                    • ronja Re: HEATH9..... 26.05.03, 21:17
                      Tygrys!!!!!!!!! Nie kochasz mnie????? I Anki1 tysz????? Obrażamy sie i nie
                      odzywamy do Ciebie, no nie?
                      Mógłbys chociaż pooszukiwać, niewdzięczniku!;)
                      • tygrysek_ Re: HEATH9..... 27.05.03, 08:07
                        Witajcie babeczki!;-))

KOCHAM WAS WSZYSTKIE !!!!:-)))))))
                        • ronja Re: HEATH9..... 27.05.03, 09:51
                          Brawo! Wybrnałeś:)))))
                          Cmokkkkkk!
                          • tygrysek_ Re: HEATH9..... 27.05.03, 10:04
                            cmooooookk Ronka!:))

a kaj reszta haremu???:)
                            • ronja Re: HEATH9..... 27.05.03, 10:31
                              Szaki może się pławi w świadomości bycia jedyną:))))), a Anka1 wpadła w czarną
                              rozpacz z tego powodu:)))))
    • ronja Wesele będziemy my mieli na wrzosach! 27.05.03, 11:39
      Ale się uchlejemy!:)
      • tygrysek_ Re: Wesele będziemy my mieli na wrzosach! 27.05.03, 12:15
        no właśnie widze kurwa co sie wyrabia!:)
        moja miłośc legła w gruzach codzienności,.. paski mi opdpadły, wasy obwisły,
        ogon sie pozwijał...:((

ale ciesze sie , chuj tam,.. ich szczęście!!:))

• Gość: anka1 Re: Wesele będziemy my mieli na wrzosach! IP: 212.33.74.* 27.05.03, 12:27
          jaka dziure ? jaka rozpacz?:) po prostu jadlam i sie zagapilam i zaraz znikac
          musze (((
          macie cmoka !!! jak bede mogla to jeszcze tu zajrze !
          • saqqara Re: Wesele będziemy my mieli na wrzosach! 27.05.03, 12:44
            nio, picie bedzie ze hej!!!!

Tygrys
            kisa masz ode mnie:)))
            • Gość: anka1 Re: Wesele będziemy my mieli na wrzosach! IP: 212.33.74.* 27.05.03, 16:29
              a jedzenie ?:)))
              • tygrysek_ Re: Wesele będziemy my mieli na wrzosach! 28.05.03, 08:26
                jedzenie sami przyniesiemy!:))

zdrastwujtie baby:))

• Gość: anka1 Re: Wesele będziemy my mieli na wrzosach! IP: 212.33.74.* 28.05.03, 08:27
                pobudka, kurna chata, co jest ???!!!!
                wstawac, pisac !
                bo ja zara musze posterunek forumowy opuscic ((((
                • tygrysek_ Re: Wesele będziemy my mieli na wrzosach! 28.05.03, 08:54
                  ciebie to w ogóle tu ostatnio nie ma babo!!!!:))
                  • ronja Re: Wesele będziemy my mieli na wrzosach! 28.05.03, 09:07
                    Przyjdziemy głodni, szybciej się uchlamy;)
                    • tygrysek_ Re: Wesele będziemy my mieli na wrzosach! 28.05.03, 09:10
                      no przynajmniej stare Ronisko gada do rzeczy!!!!
                      bo ponad wszystko pragniemy cieczy!!!:)))
                      • ronja Re: Wesele będziemy my mieli na wrzosach! 28.05.03, 09:24
                        I jaka ciecz by to nie była,
                        Ważne żeby się w kuflu pieniła...
                        Może się również nie pienić, ale
                        Gębę wypalać doskonale:DDDDD
    • saqqara Re: HEATH9..... 28.05.03, 11:12
      witam wszystkich:) a szczegolnie tych co sie rwa do calowania mojego tlustego
      tylka, hehehe
      • tygrysek_ Re: HEATH9..... 28.05.03, 11:17
        hej chuj ha Szaki!!!!:)))

a któż to taki ??? Grucha sie tak rwie do całowania Twej doopci??:))
        • saqqara Re: HEATH9..... 28.05.03, 11:21
          nie odkrecaj kota doopa w strone slonca, bo zacznie smierdziec!
          dobrze wiesz ze to o Tobie, kalarepo!

ps. spotkanie sie opoznia, moze byc 13?
          • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 28.05.03, 12:47
            kto pisal o kalarepie ? gdzie ona ? strasznie lubie ja jesc !!!!
            • tygrysek_ Re: HEATH9..... 28.05.03, 13:45
              lubis?? bo Ty masz głowe jak kalerepa!;-))) hihi

Szakuś thx za fone:)
              całuje doopcie fat of yours..:))

• saqqara Re: HEATH9..... 28.05.03, 14:02
                sam masz glowe jak kalarepa a Twoj tylek przypomina mi piramide cheopsa,
                wielka, rozlegla i rzucajaca wielki cien!!!:))

hehehe, nie ma za co:)pleszer was majn:)) a sporobuj tylko pocalowac, ja juz
                prawie zareczona jestem:)
                • tygrysek_ Re: HEATH9..... 28.05.03, 14:28
                  nio niby racja babe, ale to "prawie" zostawia mi jakąś furtkę aby sweet fat
                  doopcie of yours ucałować!!:)))
                  • saqqara Re: HEATH9..... 28.05.03, 14:54
                    hehehe, czepiasz sie slowek:)))
                    • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 28.05.03, 15:42
                      juz ja nie mowie Tygrys jak Ty masz glowe, zwlaszcza jak sobie na twoja fotke
                      popatrze hi hi :)))))))))))))
                      • tygrysek_ Re: HEATH9..... 29.05.03, 08:12
                        przepraszam Cie bardzo Anka ale co Ty siem mej głoovki czepiasz co?????:)

welcome in Hell babsztyle paskudne!!!:))

kaj Ronka jezd??? chlać mi sie chce!!!:)
                        • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 29.05.03, 08:26
                          a coooooo mojej to Ty siem mozesz czepiac a ja twojej nie ??? a gdzie
                          sprawiedliwosc, emancypacja, rownosc i tym podobne bzdety ?:)))
                          a w ogole to czesc !!!!
                          • tygrysek_ Re: HEATH9..... 29.05.03, 08:39
                            równouprawnienia nie ma! emancypacja zginęła a sprawiedliwość to już w ogóle w
                            chuj polazła!;))))

kalarepko...:))

a gdzież to nasza panna młoda sie podzewa??? doopci nie może z wyra zwlec???:)
                          • ronja Re: HEATH9..... 29.05.03, 08:40
                            Może wszystkie poczepiajmy sie główki Tygrysa...

Cześć pod niebieskim niebem:)
                            • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 29.05.03, 08:50
                              hi hi obawiam sie ze tego jego glowka nie wytrzyma hi hi !
                              czesc !
                              panna mloda musi dlugo spac, w koncu trzeba dobrze wygladac na slubie, nie ?
                              chyba nie chcesz Jej chyba drogich mazidel fundowac za kare ? :)))
                              • tygrysek_ Re: HEATH9..... 29.05.03, 09:06
                                eee tam!!! myślę że wytrzyma:))
                                ...ale może lepiej poczepiacie siem ogonka co??:)))

• Gość: Ronja Re: HEATH9..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.03, 10:05
                                  Ale czy "dla wszyyyyyyyystkich starczy miejscaaaa:)))"
                                  ...na tym ogonku...
                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 29.05.03, 10:16
                                    no baaaaa!!! jasne że starczy!!!:))))
                                    • saqqara Re: HEATH9..... 29.05.03, 12:27
                                      ha ha Tygrys, jaki ogonek???? nie pameitasz???! oddales mi swoj ogon i od
                                      tygodnia robisz za lady:))) laseczko -dupeczko:))))
                                      • tygrysek_ Re: HEATH9..... 29.05.03, 12:44
                                        ale w razie potrzeby moge go odzyskać!!!;PPPP
                                      • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 29.05.03, 12:45
                                        ja tam sie wole trzymac rzeczy ktore sa :)
                                        • saqqara Re: HEATH9..... 29.05.03, 12:51
                                          Ania
                                          slusznie bo zapewniam ze jesli zlapiesz sie Tygrysowego ogona to Ci on w reku
                                          zostanie:)))

Kudlaczu!!!
                                          nie przeginaj!! myslisz ze ja za jakas przechowalnie robie?? dales i juz!!!
                                          jestes bez, paluszki Ci zostaly, hehehe
                                          • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 29.05.03, 12:59
                                            jednak zostanie mi cos w reku ?!!! a ja myslalam ze nie ma czego sie lapac u
                                            Bezogonowca :))))
                                            • Gość: Ronja Re: HEATH9..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.03, 15:56
                                              Właśnie Tygrys, ustalmy fakty, żebyśmy równowagi nie potraciły i nie
                                              poprzewracały się usiłując się złapać tej pustki...;DDD
                                              • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 29.05.03, 16:02
                                                wlasnie ! ihhhhhhhhhhhhaa !:)
                                                do jutra !
                                                • tygrysek_ Re: HEATH9..... 30.05.03, 08:07
                                                  ej baby!!! czy wyście sie tak za bardzo nie rozpędziły co???:PP

mam ogon ale wam nie dam!!!!:PP
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 30.05.03, 09:13
                                                    masz skorke a nie ogon:)) KOCYKU!!!

witam wszystkich bardzo serdecznie i caluski od ranca przesylam! piatek
                                                    dzisiaj, trzeba sie cieszyc:)))
                                                  • ronja Re: HEATH9..... 30.05.03, 10:35
                                                    Tygrysie słodki nasz, wiesz że Cię kochamy i siem tylko droczymy, a poza tym
                                                    troszczymy się żebysmy same ząbów nie powybijały, chł chłe
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 30.05.03, 10:55
                                                    czesc !!!
                                                    pojawiam sie i znikam :) fajnego weekendu !
                                                    Tygrys Ronja slusznie prawi ! dac Jej wodki !!!
                                                    na ra !
                                                  • ronja Re: HEATH9..... 30.05.03, 10:58
                                                    Anka1, a my mamy na twym punkcie bzika...:)
                                                    No właśnie, dać!
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 30.05.03, 11:36
                                                    juz daje, juz!!! boze, taki dzien ze naprawde pic sie chce:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 30.05.03, 12:28
                                                    prosze oto pol litra dobrze schlodzonej !
                                                    macie ? alez mi milo, ja na waszym tez mam i to jakiego !:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 30.05.03, 12:37
                                                    ech moje babeczi cudowne and kochane forever!!:)))))

a ja mam bzika jak mi fiut zanika:)))
                                                    kocham was wszystkie razem i każdą z osobna!:))

• Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 30.05.03, 15:35
                                                    hi hi Tygrys to chyba masz permanentnego :))))
                                                    ja Ciebie tez !:)
    • ronja Re: HEATH9..... 30.05.03, 18:25
      Kochani, ktoś uznał, że jeśli mnie nie zatrudni to wiele straci (hehe), więc
      zniknę z porządku roboczego tygodnia. Za to w weekendy podopisuję Wam przeróżne
      głupoty do tego, co nazmyślacie od poniedziałku do piątku...
      Ale jak nic z tego nie wyjdzie, to wróooooocę do Was;-)
      Kocham Was, wrzosowiskowcy!
      • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 31.05.03, 12:19
        Ronja , kurza twarz zawakuj sobie w umowie o prace ze w przerwach siedzisz na
        wrzosowisku !!!! co bedzie jak bedziesz rzadko? juz w ogole tu pustka sie
        zrobi ((((
        • Gość: Ronja Re: HEATH9..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.03, 20:57
          Też mi smutno, Ania, mimo że ogólnie to się cieszę...
          • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 01.06.03, 11:05
            rozumiem Ronjeczko i tez i mi smutno i sie ciesze ze wzgledu na Ciebie !
            • tygrysek_ Re: HEATH9..... 02.06.03, 07:11
              cze babunie!:)))) wstawać pobudka!!!:))hehe

ej! Ronja!! bez takich mi tu!! wracaj na wrzosy!!!:)

• Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 02.06.03, 12:03
                czesc!
                obawiam sie ze wrzosowisko strasznie pustoszeje i smutnieje ((((
                Tygrysku masz mnostwo czulych cmokow !!!
                • saqqara Re: HEATH9..... 02.06.03, 12:59
                  witam Towarzystwo:)))#
                  Ronka
                  co Ty kombinujes aaa? ja sie ciesze ale z drugiej strony to mi sie was zwiesza:
                  (((

smutno mi dzis a tu jeszcze sie ludziaszki zegnaja:((( do dupy to wszystko:(((
                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 02.06.03, 13:08
                    mi też kurwa smutno!! ale co tam!! żyć trzeba!!! chuje w góre, jaja na boki
                    baby i nie narzekać!!!!!:)

Szaki I kiss your big połać doopną kraciastą!!:))

• saqqara Re: HEATH9..... 02.06.03, 13:20
                      ze co w gore??? a jak nie mam to co mam zrobic? uszami zawachlowac???;))

hehehe, mam na sobie dzisiaj te kraciasta, wiec calowac mozesz:)))
                      • tygrysek_ Re: HEATH9..... 02.06.03, 14:09
                        och słodyczy moja!!!!! naprawde masz ja na sobie??? daj więc niech ja ucałuje!!
                        ;-)))

kiss, kiss, kiss, kiss.... no i skiss... :)))

• Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 02.06.03, 16:09
                          kraciasta polac dupna ? nie nie rozumiem , objasnijcie mnie w tejze materyi :)
                          • tygrysek_ Re: HEATH9..... 03.06.03, 07:30
                            ech Ania! z tą kraciastą połacią doopną Szaki wiąże sie cała legenda!!!:-))
                            • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 03.06.03, 08:25
                              czesc !!!
                              tak? to opowiedz, lubie bajki, basnie i legendy :)
                              • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 03.06.03, 12:38
                                no tak (((
                                teraz bedziemy gadac na wrzosowisku do siebie samych (((
                                • tygrysek_ Re: HEATH9..... 03.06.03, 12:45
                                  jestem Ania jestem!;-))))

jak si eSzaki zgodzi to Ci te legende opowiem!;-)))
                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 03.06.03, 12:50
                                    tak jestes, ale ja zaraz sie wylaczyc musze bo ta malpa pilnuje (((
                                    Szaki napisze podanie o zgode, dobrze ? :)
                                    • saqqara Re: HEATH9..... 03.06.03, 12:59
                                      witam, moze nie z samego rana, ale jednak:))

hehehe, Tajger, dawaj ten koszmar, tylko ja Cie prosze, nie porownuj mojej
                                      polaci doopnej do wiezy zamku albo cos w tym stylu, oki?;))
                                      • tygrysek_ Re: HEATH9..... 03.06.03, 13:29
                                        hehe...ok! więc jutro z rana opisze te niesamowitą historie!!:-))

a tymczasem macham do was swym kut..em !!;-))

• saqqara Re: HEATH9..... 03.06.03, 13:39
                                          poczekaj tylko wezme mikroskop elektronowy zeby cokolwiek zauwazyc, hehehe, a
                                          moze lepsze bedzie obserwatorium astronomiczne??:))))
                                          • tygrysek_ Re: HEATH9..... 03.06.03, 13:50
                                            ale kurwa smieszne!!! łe hłe hłe.... idź sie podrap w chomika!!!;-))
                                            • saqqara Re: HEATH9..... 03.06.03, 15:51
                                              ale smieszne, no naprawde,az sie posikalam ze smiechu!!!

ps. podrapalam sie, a co!PPP
                                              • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 03.06.03, 15:59
                                                no tak. bede musiala przyjsc wczesniej do kompa, bo inaczej pekne z
                                                ciekawosci :)
                                                Ronja tesknie za Toba, napisz cos !
                                                • tygrysek_ Re: HEATH9..... 04.06.03, 08:43
                                                  hej babiszony!!;-)):PP

Ronja ja tyż!!!!:))
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 04.06.03, 09:53
                                                    witam w ten piekny sloneczny srodowy poranek:)))

aha, tez tesknie, Ronka odezwij sie!!!

Aniu
                                                    ciekawosc to pierwszy... itd:)))

Tajger
                                                    mnie tez zzera wiec ja Cie bardzo prosze, pisz legende o kraciastej polaci
                                                    doopnej albo juz nigdy wiecej jej nie zobaczysz!!!! o calowaniu juz nie
                                                    wspominam:))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 04.06.03, 10:58
                                                    opisze na osobnym watku!;-)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 04.06.03, 12:02
                                                    czesc !!!
                                                    Tyger jestes sadysta :) nie mozna tego bylo na wrzosach opowiedziec ?
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 04.06.03, 13:03
                                                    a co to ma do sadyzmu ????;-))
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 05.06.03, 11:04
                                                    is anybadi hiiir???

dzien dobry...
                                                    <dobry...dobry.... dobry>

o kurna, ale echo niesie:)))

sadysto!! pisz c.d.
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 05.06.03, 11:22
                                                    a widziałaś??? Ronka sie obraziła że jej nie zaddykowałem też opowieści:)
                                                    jużmi na kolanach nie siądzie,...ale ulga:)):PP
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 05.06.03, 11:35
                                                    hahahaha, ale z Ciebie wredus:)))

p. poczujesz ulge jak ja Ci usiade:PPPP
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 05.06.03, 11:50
                                                    o kurwa!!! jak Ty mi swą połacią doopną siądziesz to uda mi sie wygną jak łuk!!
                                                    kości będą trzaskać a scięgna trzeszczeć!!;((

• Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 05.06.03, 11:58
                                                    czesc !!!
                                                    jak to co ma do sadyzmu ? malo czasu mam zeby na jednym watku posiedziec a Ty
                                                    mi na drugi kazesz lazic !:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 06.06.03, 10:45
                                                    czesc!!!
                                                    nareszcie chlodniej,nareszcie deszczyk. a mnie boli d... po rowerowych
                                                    wyczynach ((((
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 06.06.03, 11:29
                                                    boli? wspolczuje, ale moze przejdzie do jutra?
                                                    ps. mam pytanie, jezdzilas bez siodelka?;))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 06.06.03, 13:24
                                                    z siodelkiem :) ale te nowoczesne rowery maja je straszliwie twarde. nie wiem
                                                    czy przejdzie pewnie bede musiala oklady robic :)))
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH9..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.03, 20:15
                                                    Spadłam z krzesła, gdy czytałam o mikroskopie elektronowym i ripostę o drapaniu
                                                    się w chomika:)
                                                    Tygrys a za ulgę to na przysżły raz z lodówki skocze ci na kolana!!!!!!
                                                    Nio! Zobaczymy ,czy Ci uda nie obwisną do podłogi w zastepstwie dzwonka!!!

Ja też za Wami tęsknię straszliwie, snię o Was nocami i co rano patrząc na
                                                    świnke morską czule wspominam...;)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 08.06.03, 13:10
                                                    hej Wiara co Wy tak ciagle o jakichs gryzoniach , he ?:)
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH9..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.03, 15:44
                                                    Anka1, Ty nie gadaj o gryzoniach, tylko szykuj się na skoczenie z kuchennej
                                                    szafki na drugie kolano Tygrysa, hie, hie:)))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 09.06.03, 08:39
                                                    cześć babinki!!:))
                                                    ja wam kurna poskacze!!!, Tygrysie kolana nie sądo skakania!:))

Ronka, kaj jesteś jak Cie nie ma??

Szaki już zwlekłaś połać doopną z wyra??

że o Anke nie zapytam...:))

• saqqara Re: HEATH9..... 09.06.03, 10:42
                                                    hahahaha, Ronka, jak skoczy to sie Tajgerowi bezdzwonek w podroz na marsa
                                                    wybierze:)) a biorac pod uwage ze koniara z niej niezla, to jeszcze jak go
                                                    udami scisnie i ostrogi wbije.... hohoh, ale bedzie:)))

witam w poniedzialek:))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 09.06.03, 11:01
                                                    a witamy panią:))

co tam dziś???
                                                    może trynkniesz???:)
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 09.06.03, 11:33
                                                    a dzien dobry:)))

trynkne jak sie ta cholera urwie, jesli nie dzis to jutro z samego rana, oki?:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 09.06.03, 12:21
                                                    cze !!!
                                                    Tygrys dlaczego to o mnie nie pytasz ? musze pomyslec czy sie obrazic czy
                                                    nie:)))
                                                    Dziewczyny skakac na tygrysowe kolano nie zamierzam bo zle wyceluje i znow mnie
                                                    bedzie d... bolala.wole jak mnie po rowerze boli :)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 09.06.03, 12:54
                                                    bo ja tak z przekory wrodzonej:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 09.06.03, 16:10
                                                    uwazaj bo Ci wrodzona przekora to i owo przeora :)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 10.06.03, 08:06
                                                    haj babsztyle okrutne:)

ale ciepłoooo!!!:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 10.06.03, 08:38
                                                    czesc Pledziku wylinialy !:) witajcie Dziewczyny !
                                                    cieplo ? tak sobie, za to susza jak ta lala ((((
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 10.06.03, 08:59
                                                    witam wszystko co sie rusza:))

upal straszny, jeszcze troche i bede sie sprzeczac czy rzeczywiscie czlowiek
                                                    sie z wody glownie sklada, ja jestem wyschnieta jak ta sahara....
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 10.06.03, 09:22
                                                    wyschniętaś?? to musisz koniecznie sie nawilżyć!!hehe

a Ty Anka to jużnie wiem w ogóle co wyprawiasz na tych wrzosach:)
                                                    rozchujałaś eee sorry,.. rozhulałaś siem ostatnio babo!!;-))
                                                  • saqqara Re: HEATH9..... 10.06.03, 12:30
                                                    jak ja Cie zaraz nawilze to Ci tak skora woda namieknie ze dopiero wtedy
                                                    bedziesz mial kore mozgowa pomarszczona:PPPP
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 10.06.03, 12:39
                                                    Szaki, chyba nie przyjade do was w Czewcu:((
                                                    dopiero w Lipcu ,...
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 10.06.03, 12:43
                                                    roz... sie ?:))) akurat, 3 wpisy dziennie nazywasz roz... ?:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 10.06.03, 13:07
                                                    mam na myśli ich zawartość:) tzn. treść jakbyś nie wiedziała:));PPP

kiss 4 U! :)
    • Gość: dixi Re: HEATH9..... IP: *.net / 192.168.9.* 10.06.03, 14:18
      dzien dobry panstwu :))))) czy ktos mie jeszcze pamieta?
      • Gość: dixi Re: HEATH9..... IP: *.net / 192.168.9.* 10.06.03, 14:29
        no nikt :((( to do roboty ide, ale pomecze was jeszcze do skutku:)
        nie ma lekko tygrysie!! ;)))
        • tygrysek_ Re: HEATH9..... 10.06.03, 14:39
          Dixi nasza wróciła!!!! ta co biedronki karmiła!:))
          • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 10.06.03, 15:44
            ha jak jeszcze wroca Kaja, Aroska, Laelka i Ronja to bedzie komplet !!!!
            • dixi Re: HEATH9..... 10.06.03, 20:49
              znow jestem:) milo ze nie ulecialam z pamieci kompletnie:)))
              jednak tygrysy maja dobra pamiec...
              jutro wpadne jak sie wyspie, na toascik powitalny jakis mam nadzieje...
              • tygrysek_ Re: HEATH9..... 11.06.03, 07:09
                no baaaaa!!! coś sie wymyśli!;-)))

Szaki jesteś???? trynknij bo musze pogadać z Tobą!

a w ogóle to cześ wszystkim babom!:)
                • ronja Re: HEATH9..... 11.06.03, 08:45
                  Boszszsze, j amyślałam, ze wkażdym poście piszecie jak to tęsknicie za mną, a
                  tu ani widu ani słychu...:)))))
                  Cmokiiiiiii!
                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 11.06.03, 08:48
                    jak to nie!!! cały czas tęsknimy babo jedna!!!!! a ja najbardziej!!!!:)

tylko tesknie i cierpie w ciszy...:)
                    • Gość: dixi Re: HEATH9..... IP: *.net / 192.168.9.* 11.06.03, 09:27
                      tez sie stesknilam za wami, ale powroty nadszedl czas...:)))
                      Buziaki!!!
                      • tygrysek_ Re: HEATH9..... 11.06.03, 09:29
                        a gdzieś too bywała tak długo??:)
                        • Gość: dixi Re: HEATH9..... IP: *.net / 192.168.9.* 11.06.03, 09:39
                          nosilo mie troche po okolicy, ale wreszcie droge na wrzosowisko odnalazlam:)))
                          a tu widze bez zmian, dalej tygrys i harem :)))to ja dolacze ponownie ;)
                          • tygrysek_ Re: HEATH9..... 11.06.03, 09:48
                            no dołącz dołącz:)
                            im wiecej tym lepiej!;-)))

• dixi Re: HEATH9..... 11.06.03, 10:06
                              rozejrzalam sie troche po wrzosowisku i widze, ze fajnie dalej sie tu zyje, a
                              glownie pije ... :) kurcze tylko chyba troche z wprawy wyszlam...
                            • saqqara Re: HEATH9..... 11.06.03, 10:06
                              > im wiecej tym lepiej!;-)))
                              powiedzial znudzony Tygrys, przelozyl sie na drugi bok...podrapal po bezdzwonku
                              i glosno.... chrapnal:)))

pozdrawiam wszystkich serdecznie:))))
                              • dixi Re: HEATH9..... 11.06.03, 10:08
                                po bezdzwonku??? tygrysie co te baby ci zrobily jak mnie nie bylo ? :)))))
                                • tygrysek_ Re: HEATH9..... 11.06.03, 10:19
                                  ani nie pytaj!;-)), lepiej mnie obroń!!!;)
                                  • dixi Re: HEATH9..... 11.06.03, 10:36
                                    ale chyba sie musze z babami solidaryzowac, bo mie wykopia z wrzosowiska od
                                    razu...;)
                                    no ewentualnie jakos cie wspomoc psychicznie moge jakbys chcial...:)))
                                    • tygrysek_ Re: HEATH9..... 11.06.03, 10:47
                                      wspomóż!! bo przez te baby psycha mi całkiem siada!;-)
                                      • dixi Re: HEATH9..... 11.06.03, 11:04
                                        teraz to nie wiem czy dam rade...
                                        bo ja tez baba niestety:))) ale dzwonek sie da zrekonstruowac podobno, a poza
                                        tym u tygrysa sie liczy glownie grzywa pregowana :)))
                                      • dixi Re: HEATH9..... 11.06.03, 11:05
                                        tylko nie gadaj, ze ci grzywe oskubaly :)
                                        • tygrysek_ Re: HEATH9..... 11.06.03, 11:13
                                          nie no!! grzywe to mam jak za dawnych lat!!;-)))

wredne baby!:))))
                                        • saqqara Re: HEATH9..... 11.06.03, 11:13
                                          rekonstrukcje bezdzownka mamy juz za soba, zupelnie nieudana. Tajger przyczepil
                                          sobie osli interes ale jakos nie bardzo mu z nim bylo bo strasznie szybko mi go
                                          oddal:))

i nie becz tak Pledzik, bo pomysle ze Ty nie koc... ups znaczy kot, ale zwykly
                                          baran jestes:)))
                                          • tygrysek_ Re: HEATH9..... 11.06.03, 11:16
                                            przeca ja nie becze ino prosze dixi o wsparcie zbrojne!!:)))

a gdzie Anka sie nam szwenda???:)
                                            • dixi Re: HEATH9..... 11.06.03, 11:34
                                              z oslim interesem to nie byl pomysl najlepszy, kocisko jakies trzeba dorwac i
                                              wtedy sie uda zabieg na pewno:)))
                                              ale po co ci to tygrysie, i tak se radzisz niezle jak widac :)))
                                              • tygrysek_ Re: HEATH9..... 11.06.03, 11:52
                                                no tak, ale jak to tak Tygrys bez tego!???;-))
                                                • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 11.06.03, 12:02
                                                  czesc!!!
                                                  ano jestem na chwile z kanapkami z serkiem bialym, chce ktos?:))
                                                • dixi Re: HEATH9..... 11.06.03, 12:04
                                                  kamufluj sie jakos i nadrabiaj grzywa pregowana, a ja sprobuje baby namowic i
                                                  kocisko jakies znajdziemy i sie zrobi..:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 11.06.03, 12:08
                                                    nie bedziemy poswiecac innych kotow, z komorek macierzystych Mu wyhodujemy.a co
                                                    wyjdzie to bedzie mial :)))))
                                                  • dixi Re: HEATH9..... 11.06.03, 12:11
                                                    ale to strach troche tak eksperymenty na tygrysie robic...
                                                  • dixi Re: HEATH9..... 11.06.03, 12:09
                                                    o, dzieki za sniadanko, jak za starych czasow, z nieba spadlas chyba :)) ja w
                                                    pizamce jeszcze a czasu coraz mniej, wiec zarelko chetnie spozyje :))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 11.06.03, 12:13
                                                    w pizamce ? kurza twarz ale Ci dobrze! tez chcialabym o tej porze w pizamce
                                                    siedziec ! masz kanapki !:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 11.06.03, 12:14
                                                    w piżamie?? o tej godzinie?? nie mów tylko żeś robote w domu uciech znalazła!!:)
                                                  • dixi Re: HEATH9..... 11.06.03, 12:20
                                                    no nie, az tak dobrze nie ma, tam nawet sie nie odwazylam aplikacji wyslac
                                                    zwazywszy na parametry :)
                                                    ale czas pracy nawet sie zgadza niekiedy hehe :)))
                                                  • dixi Re: HEATH9..... 11.06.03, 12:15
                                                    dla swojego dobra tygrysie poczekaj jeszcze pare lat, to dopiero w fazie
                                                    eksperymentow takie hodowle i moze jakis mutant z tego wyjsc zamiast dzwonka :)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 11.06.03, 12:25
                                                    jak znam Tygera to nie bedzie chcial czekac :)))
                                                    a ja znikam, na razie . na oslode zostawiam Wam pol litra i ogorki malosolne :)
                                                    pa !
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 11.06.03, 12:27
                                                    nie chce być zadnym mutantem!!:((

a dzwonek mam!!! Szaki ploty sieje!!!:)
                                                  • dixi Re: HEATH9..... 11.06.03, 12:32
                                                    no to mie uspokoiles tygrysie, bo sie obawialam powaznie :)))) to teraz sie
                                                    zajme spokojnie fryzura swoja coby ludzi nie straszyc i uciekam, wieczorkiem
                                                    wpadne zobaczyc co sie tu dzialo jeszcze przy tej wodce i ogorkach :) Pa!
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 11.06.03, 16:21
                                                    sieje ploty ? a ja mysle co tu na wrzosach jakies dziwne roslinki zaczynaja
                                                    rosnac. a to Szaki sprawka :))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH9..... 12.06.03, 08:09
                                                    ej, może by tak nowe wrzosy założyć baby????:)

i ceś wam w ogóle maszkary!!:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH9..... IP: 212.33.74.* 12.06.03, 08:21
                                                    czesc Okropienstwo !:)))
                                                    czesc Dziewuszki !
                                                    jezdem za, zakladaj nowe !
    • ronja Re: HEATH9..... 13.06.03, 21:56
      Przyznam szczerze - nie wiem co pisaliście:)))
      Ale mogę za to wypić jaka flachę, hehe:))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka