stefcia41 02.08.12, 19:24 marzenie kiedyś miałam ... chciałam zobaczyć dżunglę amazońską I tak nieraz wracało do mnie i dziś znalazłam to ktoś chętny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: Takie tam 02.08.12, 20:08 hym kiedyś do Cejrowskiego zaglądałam... ale w tym roku chcesz?? ja to się czasem muszę psychicznie ponastawiać... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Takie tam 02.08.12, 20:24 Cejrowski nie. Jakoś mi nie pasi . A jak długo nastawiasz tę psychikę? Odpowiedz Link
green.amber Re: Takie tam 02.08.12, 20:40 nie żebym się ze wszystkim zgadzała, ale lubię jeśli ktoś ma własne zdanie, a on raczej cudzego nie ma, nieźle mi się go czytało do następnego listopada... a Ty chesz już, w tym roku?? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Takie tam 02.08.12, 20:50 No ma własne zdanie, nie twierdzę że nie Ale jednak jakoś tak ...no niekoniecznie mi pasuje A co do wyprawy...w tym roku to pewnie nie Ale myśl zakiełkowała Odpowiedz Link
green.amber Re: Takie tam 02.08.12, 20:57 zależy do czego pasuje hymmm ale czy to się nie rozlezie... może się trzeba wstępnie umówić jednak?? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Takie tam 02.08.12, 21:06 No w sumie można Może do Pawlikowskiej napisać i spytać kiedy planuje następną? Odpowiedz Link
butellishka Re: Takie tam 02.08.12, 21:16 po pierwsze - nie mam już tylko urlopu po drugie - jednak spory koszt - a moje hobby coraz bardziej kosztowne ale nic to - do przyszłego roku może bym nazbierała, hmmmmmmm...? no i paszport pewnie do przyszłego roku też wyrobię Odpowiedz Link
green.amber Re: Takie tam 02.08.12, 21:32 taaa w sumie nie wiadomo czy lepiej iść z otwartymi czy zamkniętymi oczętami a profilaktycznie by w Taterki sprawdzić jak się ma lęk przestrzeni... Odpowiedz Link
red-fox Re: Takie tam 04.08.12, 18:31 Ja na twoim miejscu bym zaczął od dżungli w Indochinach. Najstarsza dżungla Taman Negara tam właśnie jest, w Malezji. A pijawki są takie same Indochiny wyjdą taniej. Odpowiedz Link