Dodaj do ulubionych

nosz ku.. mać 3

21.10.12, 10:09
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,12709986,Tlumy_zatanczyly_do__Gangnam_style__pod_Kopernikiem.html

jak głupim trzeba być, by dać się porwać w takie żenujące przedsięwzięcia.
Obserwuj wątek
    • stefcia41 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 10:43
      Ale o co w tym chodzi?
      O taniec? Czy jakieś inne, ukryte wartości? wink
    • uny Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 10:52
      chyba wystarczy być młodym -ciałem albo duchem.
      • tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 10:58
        chyba należeć do grupy ludzi specjalnej troski.
    • czarny.onyks Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 10:59
      a ja lubię flash moby...
      nie szkodzą, a bawią tłumy...

żenujący to są o poranku panowie pod kioskiem z piwem...
      • tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 11:08
        a ja nie lubię, bo to działania na pokaz i spontaniczności w tym zero. zrobiliby jakieś wydarzenie w stylu sprzątanie lasku bielańskiego, wszyscy zjawiamy się w stroju roboczym i z workami na śmieci.
        a co do wspomnianych panów spod budki z piwem - ich zachowanie jest naturalne a jak spojrzysz na takiego szczęśliwca z rana to i tobie samoistnie buźka się śmieje big_grin
        • slayerhood-ka Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 11:34
          wiesz...jak się zbyt długo przebywa w swiecie wirtualnym, to kazdy obraz człowieka usmiechniętego, nawet ten w sieci drazni. Moze idz jeszcze te smieci pozbierac to ci przejdzie.
          Esz jak ja nienawidze takiej krytyki dla krytyki!!!
          • tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 11:44
            mówisz? znasz z autopsji?
            zatem będę uważał, żeby mi się nie przytrafiło to co tobie.

to nie jest krytyka dla krytyki tylko brak tolerancji dla kopiowania durnoty z zachodu. pewnie obrazki z dnia jeżdżenia metrem bez spodni też powodowały u ciebie śmiech?
            jak ja bym wtedy był w tym szczurowozie i natknął się na towarzystwo, to gość bez spodni miałby zerwane z dupy te swoje majtki dolce & gabanna.
            • slayerhood-ka Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 13:43
              tdf-888 napisał:

>
              > to nie jest krytyka dla krytyki tylko brak tolerancji dla kopiowania durnoty z
              > zachodu.

powiadasza dla kopiowania....bądx zatem ponad to!!!
              łaź goły - nie ubieraj sie bo wszyscy się ubieraja- nie kopiuj.
              Nie jedz - bo ludzie jedzą, na zachodzie tez - uwierz mi tak jedza, ubierają się - wiem cos o tym bo tam mieszkałam.
              Posłuchaj źródła.
              Włącz sobie zatem np. Kult, polska kapelę....ale nie nie.....inni słuchaja też Kultu....
              No to nie wiem w czym ty chcesz byc taki oryginalny, bo w pisaniu widac szczeniaka a nie oryginalnośc big_grin
              • uny Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 13:48
                młody jest to zagniewany jest. kiedyś mu przejdzie -i młodość i zagniewanie
                • slayerhood-ka Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 13:51
                  uny napisał:

> młody jest to zagniewany jest. kiedyś mu przejdzie -i młodość i zagniewanie

jak dla mnie nie "za" tylko "roz"gniewany smile
                  jak dla mnie nie dostał zaproszenia
                  Ja jak nie zostałam zaproszenia na wesele i potem na slynnej kasetce je widzialam, to tez mi się nie podobało, dretwe takie, kiczowate, skopiowane z zachodu big_grin
                  • uny Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 13:57
                    ależ oczywiście że rozgniewany, ja z przekory piszę "zagniewany". a młody to wypisz wymaluj "tede" a ten to już zupełna kalka hip-hopcia z usa. jeszcze jakby czarny był to nie dało by się odróżnić -hehehe
                    • slayerhood-ka Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 14:00
                      uny napisał:

> ależ oczywiście że rozgniewany, ja z przekory piszę "zagniewany". a młody to wy
                      > pisz wymaluj "tede" a ten to już zupełna kalka hip-hopcia z usa. jeszcze jakby
                      > czarny był to nie dało by się odróżnić -hehehe

Oj Uny, nie poznaję Cię big_grin Zaczynam w ciebie "wpadac" mmmm big_grin
        • czarny.onyks Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 11:35
          może i na pokaz...ale ilu ludzi się przy tym dołączy i bawi...

ale w czym problem..sam możesz zorganizować taki flash mob.....wink

niekoniecznie...ów pan zadowolony, a w domu często żona z dziećmi żyją od pierwszego do pierwszego........
          tak.... naturalni są...że gdy zajmują miejsce w środkach komunikacji miejskiej...wtedy trzeba uciekać....
          • stefcia41 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 12:06
            A ja nadal nie wiem co to te flash coś tam i skąd wkurzenie Młodego smile
            Boszsz...jak dinozaurzyca nieraz się czuję big_grin
            • tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 12:13
              skąd wkurw? no już napisałem: nie lubię jak w gazecie napiszą o jakiejś akcji z pejsdzbuka zerżniętej do tego z zachodu, stawiają tezę, że to jest fajne, a lemingi, gimbusy i pokemony szybko łykają pomysł jak młody pelikan kluski i idiotyzm się szerzy big_grin
              to jest to, co mnie wkurvia big_grin
              • stefcia41 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 12:22
                Ja tam się nie znam, ale akcji wszelakich jest cała masa. Różnej maści.
                Nikt nikogo do niczego nie zmusza chyba?
                • tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 12:26
                  no nie, ale akcja wybitnie głupia, piosenka też.
                  • slayerhood-ka Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 13:47
                    tdf-888 napisał:

> no nie, ale akcja wybitnie głupia, piosenka też.

dodaj, że według Ciebie, naucz sie zyc wsrod ludzi i ich tolerowac.
                    dla mnie piosenka taka se - ale po kilku piwach jest całkiem miła.
                    A teraz malutki rozejrzyj sie po swoim ard, rtv, ciuchach i otwórz szafki spocze...potem wejdx na googla i zobacz ile z tych rzeczy pochodzi z zachodu.
                    A potem pomyśl...czasami to nawet fajne i produktywne...to tez wiem z autopsji big_grin polecam
                    • tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 14:16
                      uważam jednak, że większość twojego jak i mojego sprzętu agd rtv i (nie wiem jak szmat ale moich tak) pochodzi ze wschodu :] spójrz na taką tabliczkę z napisem made in i sama następnym razem POmyśl zanim coś napiszesz big_grinbig_grinbig_grin
                      • slayerhood-ka Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 14:37
                        taaaaa
                        płytkie myżlenie
                        Nie chodzi tylko o made in ale i patent, pochodzenie, i wiele innych....
                        Wiesz....ja o chmurach a ty widzisz tylko czubek swojego nosa
                        Kolejny raz ci polecam czytanie ze zrozumienie, naprawde warto
                        I juz nie chce mi się z Toba gadac
                        • tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 14:52
                          taaa...
                          zupełne zbaczanie z tematu. bo mi nie chodziło o demonizowanie sprzętu agd rtv domowego lol big_grin to ty podałaś ten głupi przykład, posługując się do tego trochę niespójnymi argumentami, że są z zachodu hyhyhy) przecież ja nie krytykuję techniki z zachodu a głupie zachowania, a ty się niepotrzebnie czepiasz poglądów robiąc osobiste wycieczki.
                          • slayerhood-ka Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 15:06
                            tdf-888 napisał:

> taaa...
                            > zupełne zbaczanie z tematu. bo mi nie chodziło o demonizowanie sprzętu agd rtv
                            > domowego lol big_grin to ty podałaś ten głupi przykład, posługując się do tego trochę
                            > niespójnymi argumentami, że są z zachodu hyhyhy) przecież ja nie krytykuję tec
                            > hniki z zachodu a głupie zachowania, a ty się niepotrzebnie czepiasz poglądów r
                            > obiąc osobiste wycieczki.

drażni cię kopiowanie - więc o tym była mowa
                            osobistych wycieczek w tym nie widzę
                            pozwól, że oddam się wizualizacji ja latasz goły po domu sprawdzając czy aby wszystko masz nie-skopiowane.
                            zadziwiające jest to, że sam jestes kalką miliona młodziaków buntujących się dla samego buntu
                            Cóż za oryginalnośc big_grin
                            • tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 15:42
                              cóż za tendencyjność. wcale nieśmieszne.
                              miałas już ze mną nie rozmawiać, widać słabą silną wolę.
                              w ogóle słaba jesteś. nie widzisz osobistych wycieczek, a czepiasz się do mojego myślenia od początku tego wątku (albo i wcześniej hyhy). porównania beznadziejnie głupie.
                              a jak to mawiała matka f. gumpa - 'głupi ten kto głupio robi...' sru...
                              więc nie wymagaj ode mnie czegoś czego sama nie robisz - (chodzi o myślenie - pomogę ci, bo jakoś ciężko rozumujesz albo udajesz, żeby było 'smieszniej').
                              tak więc nie odpisuj już próbując kogoś przekonać, że myślisz, bo ciężko ci to wychodzi.
                              • slayerhood-ka Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 16:15
                                tdf-888 napisał:

> cóż za tendencyjność. wcale nieśmieszne.
                                > miałas już ze mną nie rozmawiać, widać słabą silną wolę.
                                > w ogóle słaba jesteś. nie widzisz osobistych wycieczek, a czepiasz się do mojeg
                                > o myślenia od początku tego wątku (albo i wcześniej hyhy). porównania beznadzie
                                > jnie głupie.
                                > a jak to mawiała matka f. gumpa - 'głupi ten kto głupio robi...' sru...
                                > więc nie wymagaj ode mnie czegoś czego sama nie robisz - (chodzi o myślenie - p
                                > omogę ci, bo jakoś ciężko rozumujesz albo udajesz, żeby było 'smieszniej').
                                > tak więc nie odpisuj już próbując kogoś przekonać, że myślisz, bo ciężko ci to
                                > wychodzi.

Nie lubie Foresta ...to kopia zachodnia europejskiego kina smile
                                tak
                                słaba silna wola
                                coż za logika
                                twoj pesel widac w twoich postach
                                a ja mam gów...rst...a po uszy pod blokiem to i mi po co na forum
                                masz racje
                                ide pracowac nas slaba silną wolą
                                żegnam szczeniaczku
                                • tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 21:12
                                  ojej jaka jesteś przewidywalna, specjalnie użyłem słabej silnej woli, wiedząc że jest niepoprawna, ale ty musisz się czuć malutka, żeby takie błędy wychwytywać i zaraz wytykać.
                                  nie musisz odpisywać, to nic nie zmieni smile
                                  • slayerhood-ka Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 21:35
                                    tak tak
                • czarny.onyks Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 12:26
                  nie, nie zmuszają...nie krzywdzą.....i bawią niektórych....

mnie bardziej przerażają wszelkiego rodzaju ,,ustawki''....
                  dla nich brak mi tolerancji...
            • czarny.onyks Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 12:29
              oj, a wujek googiel wszystko wiewink

grupa nieznajomych ludzi (setki, tysiące ) umawia się w jednym miejscu i zaczyna w określonym czasie np.tańczyć...
              były takie akcje na lotniskach, w centrach miast i innych miejscach...
              • tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 12:37
                ok. to było czasem smieszne na początku, raz najwyżej dwa.
                • czarny.onyks Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 13:27
                  a jednakwink
                  a ja powtórzę...dopóki to innych bawi, a nie krzywdzi nikogo...popieram...
                  • bez.pokory Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 13:38
                    mnie w sumie też nie przeszkadza, nie muszę brać w tym udziału jeśli nie mam ochoty i chyba mogę czuć się bezpieczna

wolę to, niż flash moba zorganizowanego na dworcu w Katowicach
                    • stefcia41 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 14:39
                      A co było w Katowicach?
                      Boszs...ale ja mam zaległości wink

• puch_atek Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 14:50
      nie wzrusza mnie to smile
      swieze powietrze, ruch, spiew, towarzysko, lepsze niz ogladanie familiady hihi wink
      • stefcia41 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 15:39
        Wracając do tematu to proponuję wiecej dystansu Młody smile
        Jakbym miała tak przezywać wszystko i wszystkich co to nie są ze mną i moimi poglądami kompatybilni, to bym oszalała chyba wink
        • tygrysgreen Re: nosz ku.. mać 3 22.10.12, 11:01
          Stefciu kochana
          ustaw sobie forum na drzewko i wpisuj odpowiedź pod tym, do kogo piszesz
          bo wyszło że puchatemu zalecasz więcej dystansu, a jemu go nie brakuje
    • to_ja_pisze Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 16:39
      Kapitalni smile))
    • tdf-888 o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 21.10.12, 21:10
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12713909,Takie_rzeczy_tylko_w_Polsce__Przejechali_w_nocy_samochodem.html
      • puch_atek Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 21.10.12, 21:18
        hehehe dobre smile
      • to_ja_pisze Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 21.10.12, 21:33
        Młody, a jak grzybobranie?
        • tdf-888 Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 21.10.12, 21:52
          totalna porażka i nie było grzybów.
          • to_ja_pisze Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 21.10.12, 21:54
            no to nie tylko ja miałam weekend do bani wyłączając pobyt w kinie
          • tygrysgreen Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 22.10.12, 11:03
            nie było?
            u nasz we wsi przeszliśmy się godzinkę po głównych ścieżkach w lesie, tuż przy wsi i nazbieraliśmy całe wiaderko przepysznych opieńków, drugie tyle zostawiliśmy. do tego kilka sów, dzisiaj będą na obiad.
            • tdf-888 Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 22.10.12, 11:43
              no nie wiem, może wyzbierali, nie było chętnych do towarzystwa, to poszedłem, jak się wyspałem, przed południem.
              takie grzyby jak wymieniłaś to nie wszyscy zbierają stąd może i zostawili dla was, no ja czegoś takiego nie zbieram. zbieram tylko podgrzybki, prawdziwki i inne z 'gąbką' pod spodem (sitki, koźlaki, twardniaki, i chyba niewiele zostało), a z harmonijką to tylko kurki i gąski zielone (z resztą gąska wcale nie jest smaczna, nadaje się tylko w ocet a ja nie lubię marynowanych przetworów).
              co do opieniek to no sorry, ale nie wezmę grzyba, który wygląda jak psiabeta i pasożytuje na pniach drzew.
              jakieś kanie, gołąbki czy gąski szare odpadają ze względu na możliwość pomyłki (powiesz, ze trzeba się znać itd., ja się znam, ale tego nie zbieram, z resztą takie grzyby mi nie smakują). to już wolę kupić pieczarkę.
              • tygrysgreen Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 22.10.12, 11:55
                no wiesz, ja wyszłam w porze obiadowej i wiem, że opieńki były tylko dlatego że mało kto to zbiera
                ja akurat uwielbiam
                ale jednak grzyby były, tylko nie takie jak lubisz
                a sowy własnie zajadam mmmmmmm

> pasożytuje na pniach drzew.

tak dal przypomnienia-wszystkie grzyby są cudzowżywne
                • tdf-888 Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 22.10.12, 12:14
                  smacznego i na zdrowie smile
                  olszówkę (krowiaka) też zjadasz?
                  • tygrysgreen Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 22.10.12, 13:01
                    nie
                    kpin niepotrzebna, trza umić gotować
                    • tdf-888 Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 22.10.12, 13:07
                      własnie usmażyłem sobotni zbiór:
                      skwarki, smalec, boczek, cebule, grzyby, wegeta i pieprz, mmmmmmm big_grin
                      i na bułeczkę to.
                      • tygrysgreen Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 22.10.12, 13:37
                        ciekawam w jakim lesie zbierałeś skwarki
                        • tdf-888 Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 22.10.12, 13:40
                          w tym co i wegetę, w le... clercu big_grin
      • slayerhood-ka Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 21.10.12, 21:35
        noo super zabawa big_grin rewelacja i na poziomie no nosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka