tdf-888 21.10.12, 10:09 warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,12709986,Tlumy_zatanczyly_do__Gangnam_style__pod_Kopernikiem.html Gangnam Style Flash Mob Warszawa jak głupim trzeba być, by dać się porwać w takie żenujące przedsięwzięcia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefcia41 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 10:43 Ale o co w tym chodzi? O taniec? Czy jakieś inne, ukryte wartości? Odpowiedz Link
uny Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 10:52 chyba wystarczy być młodym -ciałem albo duchem. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 10:58 chyba należeć do grupy ludzi specjalnej troski. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 10:59 a ja lubię flash moby... nie szkodzą, a bawią tłumy... żenujący to są o poranku panowie pod kioskiem z piwem... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 11:08 a ja nie lubię, bo to działania na pokaz i spontaniczności w tym zero. zrobiliby jakieś wydarzenie w stylu sprzątanie lasku bielańskiego, wszyscy zjawiamy się w stroju roboczym i z workami na śmieci. a co do wspomnianych panów spod budki z piwem - ich zachowanie jest naturalne a jak spojrzysz na takiego szczęśliwca z rana to i tobie samoistnie buźka się śmieje Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 11:34 wiesz...jak się zbyt długo przebywa w swiecie wirtualnym, to kazdy obraz człowieka usmiechniętego, nawet ten w sieci drazni. Moze idz jeszcze te smieci pozbierac to ci przejdzie. Esz jak ja nienawidze takiej krytyki dla krytyki!!! Odpowiedz Link
tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 11:44 mówisz? znasz z autopsji? zatem będę uważał, żeby mi się nie przytrafiło to co tobie. to nie jest krytyka dla krytyki tylko brak tolerancji dla kopiowania durnoty z zachodu. pewnie obrazki z dnia jeżdżenia metrem bez spodni też powodowały u ciebie śmiech? jak ja bym wtedy był w tym szczurowozie i natknął się na towarzystwo, to gość bez spodni miałby zerwane z dupy te swoje majtki dolce & gabanna. Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 13:43 tdf-888 napisał: > > to nie jest krytyka dla krytyki tylko brak tolerancji dla kopiowania durnoty z > zachodu. powiadasza dla kopiowania....bądx zatem ponad to!!! łaź goły - nie ubieraj sie bo wszyscy się ubieraja- nie kopiuj. Nie jedz - bo ludzie jedzą, na zachodzie tez - uwierz mi tak jedza, ubierają się - wiem cos o tym bo tam mieszkałam. Posłuchaj źródła. Włącz sobie zatem np. Kult, polska kapelę....ale nie nie.....inni słuchaja też Kultu.... No to nie wiem w czym ty chcesz byc taki oryginalny, bo w pisaniu widac szczeniaka a nie oryginalnośc Odpowiedz Link
uny Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 13:48 młody jest to zagniewany jest. kiedyś mu przejdzie -i młodość i zagniewanie Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 13:51 uny napisał: > młody jest to zagniewany jest. kiedyś mu przejdzie -i młodość i zagniewanie jak dla mnie nie "za" tylko "roz"gniewany jak dla mnie nie dostał zaproszenia Ja jak nie zostałam zaproszenia na wesele i potem na slynnej kasetce je widzialam, to tez mi się nie podobało, dretwe takie, kiczowate, skopiowane z zachodu Odpowiedz Link
uny Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 13:57 ależ oczywiście że rozgniewany, ja z przekory piszę "zagniewany". a młody to wypisz wymaluj "tede" a ten to już zupełna kalka hip-hopcia z usa. jeszcze jakby czarny był to nie dało by się odróżnić -hehehe Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 14:00 uny napisał: > ależ oczywiście że rozgniewany, ja z przekory piszę "zagniewany". a młody to wy > pisz wymaluj "tede" a ten to już zupełna kalka hip-hopcia z usa. jeszcze jakby > czarny był to nie dało by się odróżnić -hehehe Oj Uny, nie poznaję Cię Zaczynam w ciebie "wpadac" mmmm Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 11:35 może i na pokaz...ale ilu ludzi się przy tym dołączy i bawi... ale w czym problem..sam możesz zorganizować taki flash mob..... niekoniecznie...ów pan zadowolony, a w domu często żona z dziećmi żyją od pierwszego do pierwszego........ tak.... naturalni są...że gdy zajmują miejsce w środkach komunikacji miejskiej...wtedy trzeba uciekać.... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 12:06 A ja nadal nie wiem co to te flash coś tam i skąd wkurzenie Młodego Boszsz...jak dinozaurzyca nieraz się czuję Odpowiedz Link
tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 12:13 skąd wkurw? no już napisałem: nie lubię jak w gazecie napiszą o jakiejś akcji z pejsdzbuka zerżniętej do tego z zachodu, stawiają tezę, że to jest fajne, a lemingi, gimbusy i pokemony szybko łykają pomysł jak młody pelikan kluski i idiotyzm się szerzy to jest to, co mnie wkurvia Odpowiedz Link
stefcia41 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 12:22 Ja tam się nie znam, ale akcji wszelakich jest cała masa. Różnej maści. Nikt nikogo do niczego nie zmusza chyba? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 12:26 no nie, ale akcja wybitnie głupia, piosenka też. Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 13:47 tdf-888 napisał: > no nie, ale akcja wybitnie głupia, piosenka też. dodaj, że według Ciebie, naucz sie zyc wsrod ludzi i ich tolerowac. dla mnie piosenka taka se - ale po kilku piwach jest całkiem miła. A teraz malutki rozejrzyj sie po swoim ard, rtv, ciuchach i otwórz szafki spocze...potem wejdx na googla i zobacz ile z tych rzeczy pochodzi z zachodu. A potem pomyśl...czasami to nawet fajne i produktywne...to tez wiem z autopsji polecam Odpowiedz Link
tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 14:16 uważam jednak, że większość twojego jak i mojego sprzętu agd rtv i (nie wiem jak szmat ale moich tak) pochodzi ze wschodu :] spójrz na taką tabliczkę z napisem made in i sama następnym razem POmyśl zanim coś napiszesz Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 14:37 taaaaa płytkie myżlenie Nie chodzi tylko o made in ale i patent, pochodzenie, i wiele innych.... Wiesz....ja o chmurach a ty widzisz tylko czubek swojego nosa Kolejny raz ci polecam czytanie ze zrozumienie, naprawde warto I juz nie chce mi się z Toba gadac Odpowiedz Link
tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 14:52 taaa... zupełne zbaczanie z tematu. bo mi nie chodziło o demonizowanie sprzętu agd rtv domowego lol to ty podałaś ten głupi przykład, posługując się do tego trochę niespójnymi argumentami, że są z zachodu hyhyhy) przecież ja nie krytykuję techniki z zachodu a głupie zachowania, a ty się niepotrzebnie czepiasz poglądów robiąc osobiste wycieczki. Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 15:06 tdf-888 napisał: > taaa... > zupełne zbaczanie z tematu. bo mi nie chodziło o demonizowanie sprzętu agd rtv > domowego lol to ty podałaś ten głupi przykład, posługując się do tego trochę > niespójnymi argumentami, że są z zachodu hyhyhy) przecież ja nie krytykuję tec > hniki z zachodu a głupie zachowania, a ty się niepotrzebnie czepiasz poglądów r > obiąc osobiste wycieczki. drażni cię kopiowanie - więc o tym była mowa osobistych wycieczek w tym nie widzę pozwól, że oddam się wizualizacji ja latasz goły po domu sprawdzając czy aby wszystko masz nie-skopiowane. zadziwiające jest to, że sam jestes kalką miliona młodziaków buntujących się dla samego buntu Cóż za oryginalnośc Odpowiedz Link
tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 15:42 cóż za tendencyjność. wcale nieśmieszne. miałas już ze mną nie rozmawiać, widać słabą silną wolę. w ogóle słaba jesteś. nie widzisz osobistych wycieczek, a czepiasz się do mojego myślenia od początku tego wątku (albo i wcześniej hyhy). porównania beznadziejnie głupie. a jak to mawiała matka f. gumpa - 'głupi ten kto głupio robi...' sru... więc nie wymagaj ode mnie czegoś czego sama nie robisz - (chodzi o myślenie - pomogę ci, bo jakoś ciężko rozumujesz albo udajesz, żeby było 'smieszniej'). tak więc nie odpisuj już próbując kogoś przekonać, że myślisz, bo ciężko ci to wychodzi. Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 16:15 tdf-888 napisał: > cóż za tendencyjność. wcale nieśmieszne. > miałas już ze mną nie rozmawiać, widać słabą silną wolę. > w ogóle słaba jesteś. nie widzisz osobistych wycieczek, a czepiasz się do mojeg > o myślenia od początku tego wątku (albo i wcześniej hyhy). porównania beznadzie > jnie głupie. > a jak to mawiała matka f. gumpa - 'głupi ten kto głupio robi...' sru... > więc nie wymagaj ode mnie czegoś czego sama nie robisz - (chodzi o myślenie - p > omogę ci, bo jakoś ciężko rozumujesz albo udajesz, żeby było 'smieszniej'). > tak więc nie odpisuj już próbując kogoś przekonać, że myślisz, bo ciężko ci to > wychodzi. Nie lubie Foresta ...to kopia zachodnia europejskiego kina tak słaba silna wola coż za logika twoj pesel widac w twoich postach a ja mam gów...rst...a po uszy pod blokiem to i mi po co na forum masz racje ide pracowac nas slaba silną wolą żegnam szczeniaczku Odpowiedz Link
tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 21:12 ojej jaka jesteś przewidywalna, specjalnie użyłem słabej silnej woli, wiedząc że jest niepoprawna, ale ty musisz się czuć malutka, żeby takie błędy wychwytywać i zaraz wytykać. nie musisz odpisywać, to nic nie zmieni Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 12:26 nie, nie zmuszają...nie krzywdzą.....i bawią niektórych.... mnie bardziej przerażają wszelkiego rodzaju ,,ustawki''.... dla nich brak mi tolerancji... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 12:29 oj, a wujek googiel wszystko wie grupa nieznajomych ludzi (setki, tysiące ) umawia się w jednym miejscu i zaczyna w określonym czasie np.tańczyć... były takie akcje na lotniskach, w centrach miast i innych miejscach... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 12:37 ok. to było czasem smieszne na początku, raz najwyżej dwa. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 13:27 a jednak a ja powtórzę...dopóki to innych bawi, a nie krzywdzi nikogo...popieram... Odpowiedz Link
bez.pokory Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 13:38 mnie w sumie też nie przeszkadza, nie muszę brać w tym udziału jeśli nie mam ochoty i chyba mogę czuć się bezpieczna wolę to, niż flash moba zorganizowanego na dworcu w Katowicach Odpowiedz Link
stefcia41 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 14:39 A co było w Katowicach? Boszs...ale ja mam zaległości Odpowiedz Link
puch_atek Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 14:50 nie wzrusza mnie to swieze powietrze, ruch, spiew, towarzysko, lepsze niz ogladanie familiady hihi Odpowiedz Link
stefcia41 Re: nosz ku.. mać 3 21.10.12, 15:39 Wracając do tematu to proponuję wiecej dystansu Młody Jakbym miała tak przezywać wszystko i wszystkich co to nie są ze mną i moimi poglądami kompatybilni, to bym oszalała chyba Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: nosz ku.. mać 3 22.10.12, 11:01 Stefciu kochana ustaw sobie forum na drzewko i wpisuj odpowiedź pod tym, do kogo piszesz bo wyszło że puchatemu zalecasz więcej dystansu, a jemu go nie brakuje Odpowiedz Link
tdf-888 o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 21.10.12, 21:10 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12713909,Takie_rzeczy_tylko_w_Polsce__Przejechali_w_nocy_samochodem.html Crazy car in supermarket in Poland. Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 21.10.12, 21:33 Młody, a jak grzybobranie? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 21.10.12, 21:52 totalna porażka i nie było grzybów. Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 21.10.12, 21:54 no to nie tylko ja miałam weekend do bani wyłączając pobyt w kinie Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 22.10.12, 11:03 nie było? u nasz we wsi przeszliśmy się godzinkę po głównych ścieżkach w lesie, tuż przy wsi i nazbieraliśmy całe wiaderko przepysznych opieńków, drugie tyle zostawiliśmy. do tego kilka sów, dzisiaj będą na obiad. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 22.10.12, 11:43 no nie wiem, może wyzbierali, nie było chętnych do towarzystwa, to poszedłem, jak się wyspałem, przed południem. takie grzyby jak wymieniłaś to nie wszyscy zbierają stąd może i zostawili dla was, no ja czegoś takiego nie zbieram. zbieram tylko podgrzybki, prawdziwki i inne z 'gąbką' pod spodem (sitki, koźlaki, twardniaki, i chyba niewiele zostało), a z harmonijką to tylko kurki i gąski zielone (z resztą gąska wcale nie jest smaczna, nadaje się tylko w ocet a ja nie lubię marynowanych przetworów). co do opieniek to no sorry, ale nie wezmę grzyba, który wygląda jak psiabeta i pasożytuje na pniach drzew. jakieś kanie, gołąbki czy gąski szare odpadają ze względu na możliwość pomyłki (powiesz, ze trzeba się znać itd., ja się znam, ale tego nie zbieram, z resztą takie grzyby mi nie smakują). to już wolę kupić pieczarkę. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 22.10.12, 11:55 no wiesz, ja wyszłam w porze obiadowej i wiem, że opieńki były tylko dlatego że mało kto to zbiera ja akurat uwielbiam ale jednak grzyby były, tylko nie takie jak lubisz a sowy własnie zajadam mmmmmmm > pasożytuje na pniach drzew. tak dal przypomnienia-wszystkie grzyby są cudzowżywne Odpowiedz Link
tdf-888 Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 22.10.12, 12:14 smacznego i na zdrowie olszówkę (krowiaka) też zjadasz? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 22.10.12, 13:01 nie kpin niepotrzebna, trza umić gotować Odpowiedz Link
tdf-888 Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 22.10.12, 13:07 własnie usmażyłem sobotni zbiór: skwarki, smalec, boczek, cebule, grzyby, wegeta i pieprz, mmmmmmm i na bułeczkę to. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 22.10.12, 13:37 ciekawam w jakim lesie zbierałeś skwarki Odpowiedz Link
tdf-888 Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 22.10.12, 13:40 w tym co i wegetę, w le... clercu Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: o! to jest fajna trzódka jaką popieram :) 21.10.12, 21:35 noo super zabawa rewelacja i na poziomie no no Odpowiedz Link