wyszeptany-o-zmroku 21.12.12, 20:23 Ilu z nas bez obaw ujawniłoby tu swoje personalia?zamieściło swoje zdjęcie,albo podało imie i nazwisko??to obciach???a może udajemy kogoś kim nie jesteśmy,he? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyszeptany-o-zmroku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 20:33 Czyli jesteś kimś więcej niż nickiem,jesteś autentyczna... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 20:42 ale chyba nie uważasz, że tylko pisząc pod imieniem i nazwiskiem jest się autentycznym? głupia logika. Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 20:45 dałbyś swoje zdjęcie nr telefonu albo podał nazwisko?szczerze tdf. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 20:51 swego czasu w stopce mialem linka do galerii ze swoimi zdjeciami (normalne zdjecia bez wydziwiania z ukrywaniem jaźwy); nr telefonu kto chciał ten dostał. Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 20:53 czyli też byś się nieupublicznił,ok. Odpowiedz Link
maeve79 Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 20:41 chociaż miałam milczeć... może autor wątku najpierw się wypowie w tej kwestii? - bo sam też szczególnie wylewny nie jest... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 20:44 Ależ ja nie ma nic do ukrycia,mogę w każej chwili,to co jesteśmy spontaníczni czy pogrywamy? Odpowiedz Link
maeve79 Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 20:49 odpowiedź pytaniem na pytanie...tania ucieczka Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 20:48 ale po co? zresztą mnie tu znają z imienia, nazwiska, adresu i wiedzą, jak wyglądam... obciach? udawanie? nie...ostrożność.... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 20:51 Czyli ty byś tego nie zrobiła,nie dziwi mníe to,a reszta? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:04 ależ oczywiście, że nie..uważam to za głupotę nawet.... zwłaszcza, że czasem mamy do czynienia z chorymi psychicznie... a Ci owe dane...nr telefonu, imię, nazwisko potrafią wykorzystać do różnych celów... telefon można zablokować..jasne... ale potem pewne rzeczy trafiają np. do Twojego pracodawcy...itd.... albo podając adres masz potem takiego delikwenta u progu... nie wierzę, że pytasz poważnie i że sam byś wrzucił teraz swoje dane osobowe... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Postawmy sprawę inaczej 21.12.12, 20:57 np po to by być wiarygodnym i autentycznym w oczach innych,musimy być anonimowi? Odpowiedz Link
agios_pneumatos Re: Postawmy sprawę inaczej 21.12.12, 21:20 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > np po to by być wiarygodnym i autentycznym w oczach innych,musimy być anonimowi > ? Od takich rzeczy są fora zamknięte, albo spotkania forumowe,. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 20:56 A co to za bzdury? Co ma ujawnienie danych do udawania kogoś innego? Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 20:59 O Ty też byś tego nie zrobiła,wstydzisz się? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:02 Nie mam czego się wstydzić. Prędzej wolę uniknąć różnej maści oszołomów Gdybym sie wstydziła czy oszukiwała to nie spotykałabym się z ludźmi z forum w normalnym życiu. Co ciekawe jakoś nie słyszałam żebyś Ty się spotykał Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:02 Jakby tu trafił mój realny znajomy znający fakty z mojego życia to pewnie by mnie rozpoznał. Nie wstydzę się tego co piszę, ani gdzie piszę, miejsce jak miejsce, jeden ze sposobów na spedzenie czasu. Generalnie nie wierzę w "anonimowość" w internecie, ale jestem przeciwna podawaniu do ogólnej wiadomości personaliów, zdjęć itp. Znajomości z internetu mam sporo byłam na zlotach itp. wiec to też nie problem. Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:08 czyli wstydzisz się nas??? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:13 chłopaku, ludzie ci podali już tyle racjonalnych powodów, których nikt nie neguje a ty masz problemy, by je przyjąć? nie każdy myśli tak jak ty, a skoro ty wpadłeś na to, że to wstyd powoduje, że nie wystepuje pod nazwiskiem, to jak widać mierzysz ludzi swoją miarą, poszerz horyzonty. Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:51 ? naprawde nie rozumiem skąd ten wniosek? Odpowiedz Link
tapatik Mówię ci 21.12.12, 21:05 Tapatiki nie istnieją. Mój profil jest jednym wielkim wirtualnym żartem stworzonym przez kosmitów z Wielkiej Mgławicy Kwadratowych Żółwi. I nie mów, że nigdy nie słyszałeś o Wielkiej Mgławicy Kwadratowych Żółwi, bo ona i tak istnieje, ale że jest kwadratowa, to nikt jej nie może zobaczyć. Zdjęcie w profilu to pikseloza, taka choroba kiedy wydaje Ci się że widzisz coś co tak na prawdę nie istnieje, bo zostało zżarte przez Latającego Potwora Spaghetti. To co niektórzy ponoć widzieli w outernecie to tajny android z funkcją szczerzenia zębów, opowiadania sprośnych dowcipów i smażenia jajecznicy. Odpowiedz Link
green.amber Re: Mówię ci 21.12.12, 21:13 jak nie istnieją??? to jak by się mogły wyprawiać??? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mówię ci 21.12.12, 21:16 a ja myślałem, ze ten jego nick to tak z sentymentu do pana tik taka Odpowiedz Link
green.amber Re: Mówię ci 21.12.12, 21:21 tego to ja nie wiem... ale o Tapatikach słyszałam skądinąd Odpowiedz Link
apersona Re: Mówię ci 24.12.12, 11:22 No nie .... a ja myślałam że Tapatik jest jedyny i niepowtarzalny <chlip, chlip> Odpowiedz Link
81belona30 Re: Mówię ci-Tapatik 21.12.12, 21:14 A jajecznica na szynce i cebulce ? Bo ja dziś tak kuchennie-między pasztecikami a sernikiem... Odpowiedz Link
81belona30 Re: Mówię ci-Tapatik 23.12.12, 18:18 Nie zapomniałam-jest na razowcu z masełkiem. Odpowiedz Link
butellishka Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:11 kolejny wieczór (piątkowy, dodajmy), a Ty tu? i to jeszcze z takim tematem?!? co za gość, ja nie mogę... Ty, a pochwal się - w okresie kwiecień ->maj 2012r. ile babek z forum oszukiwałeś? [i ja tylko o miesiąc się pytam... a co się działo i dzieje od kiedy się tu pojawiłeś...?] Myślałam, że pójdziesz po rozum do głowy i po prostu sobie znikniesz, ale nie - taki twardziel z Ciebie. OK. Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:14 szczerze?marnowałem czas na rozmowy z tobą,inne laski?śmiało podaj przykład Odpowiedz Link
butellishka Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:27 kto co marnował, to ja nie będę mówić nie będę żadnych nicków podawać, bo nie mam pozwolenia, ale że kilka w jednym czasie było - tego jestem pewna Odpowiedz Link
maeve79 Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:15 ...kto mieczem wojuje ten od miecza ginie... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:20 nikt nie ma na tyle odwagi by podać prywatne dane,taka prawda...to tylko forum jedno z setek... Odpowiedz Link
maeve79 Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:26 nie mam problemu, żeby przedstawić się osobom, z którymi rozmawiam ale nie mam ochoty wrzucać swoich danych na forum. nie mam ochoty, żeby ktoś googlując moje imię i nazwisko znalazł i ekscytował się moimi prywatnymi wypowiedziami, albo co gorsza traktował je jako wypowiedź zawodową, w imieniu grupy zawodowej z jaką jestem związana. już wystarczy mi, że klienci składają mi życzenia przez FB - farmę na FB musiałam porzucić, bo wszyscy mi chcieli roślinki podlewać. oddzielam życie zawodowe od prywatnego. tyle. Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:32 A mnie to wali,dawid wachowski OCEAN@interia.eu wrocław a i jeszcze nr i zdjecie,czego mam się bać? Odpowiedz Link
butellishka Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:44 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > A mnie to wali,dawid wachowski OCEAN@interia.eu wrocław a i jeszcze nr i zdjecie, >czego mam się bać? dawaj fotę Dawidzie Wachowski - skoro się nie boisz Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:26 dokładnie autor sam nie podał... a my się znamy, prawda Odpowiedz Link
beja_81 Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:30 no znamy się... i znać nazwisk i adresów nie potrzeba Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:27 ciii,miało być spontanicznie Odpowiedz Link
butellishka Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:31 tak, lubi chłopaczyna prowokować Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:35 miałaś przykłady podać...z kim ja to bajerowałem bo z tobą to pamiętam,kto jeszcze? Odpowiedz Link
butellishka Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:39 o 21:27 już się wypowiedziałam nie ogarniasz już? ojojoj Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:41 haha czyli jak zwykle żadnych konkretów i nawet mnie to nie dziwi.. Odpowiedz Link
butellishka Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:43 konkrety bym podała, ale nie chce krzywdzić dziewczyn, które miały z Tobą kontakt upubliczniając to Odpowiedz Link
beja_81 Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:44 to może prywatnie się wymienicie informacjami Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:48 z beją pisałem?nigdy z onyksem też nie,z green,tygrysem,zieloną albo anetal też nie,co ty sobie ubzdurałaś? Odpowiedz Link
butellishka Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:54 a czemu akurat te nicki podałeś? Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:55 bo ty nie potrafisz,dlaczego?? Odpowiedz Link
butellishka Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:59 wyszperany-z-mroku napisał(a): > bo ty nie potrafisz,dlaczego?? w innym poście wytłumaczyłam Odpowiedz Link
green.amber Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 22:25 butellishka napisała: > a czemu akurat te nicki podałeś? > ooo całkiem niezłe pytanie zwłaszcza, że nie wiem czy to ja jestem ten green czy nie?? czy byłam rozmawiana czy nie?? boszszsz człowiek na chwilę przyśnie i zaraz się gubi... to może dobranoc Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 22:28 no właśnie się zastanawiam.....czy my się mamy teraz wszystkie tłumaczyć?? ja tam nadal nie wiem, jak Wyszeptany wygląda .. Odpowiedz Link
beja_81 Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 22:34 no masz, człowiek się wtrąci i od razu na pierwszym miejscu wymieniany i ja nie wiem jak wygląda, może petycję jakąś stworzymy Odpowiedz Link
green.amber Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 22:39 ja tam się nie będę petycjować... spotkać się z nami nie chciał, to nie pfff ale jeśli Wy chcecie - to pozwalam Odpowiedz Link
butellishka Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 22:34 ale no właśnie!!! może i TY masz coś na sumieniu, hę? heh, nie ogarniam tego, co może we łbie człowieka siedzieć Odpowiedz Link
green.amber Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 22:38 butellishka napisała: > ale no właśnie!!! może i TY masz coś na sumieniu, hę? > > heh, nie ogarniam tego, co może we łbie człowieka siedzieć hehehe w kwestii zmiennego?? nic a nic, poza tym, co na forum, chyba że występywa(ł) pod jeszcze jakimi innymi nickami... w moim łepku... buuuu już nic nie będę mówić... Odpowiedz Link
butellishka Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 22:41 czyli dostajesz rozgrzeszenie w kwestii wyszperanego a co do zawartości główki - to ja nie ogarniam, co u niego się dzieje, Twoją to tak w miarę, w miarę Odpowiedz Link
green.amber Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 22:46 hehehe dzięks ja nie ogarniam a Ty oganiasz... no dopszszsz to ja dobranoc Odpowiedz Link
butellishka Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:52 ja prywatnie nie chcę mieć z nim nic wspólnego a to, co piszę na forum, to po to, by ewentualnie inne się zastanowiły Odpowiedz Link
beja_81 Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:57 myślę, że jak panna mądra, to wyczuje pismo nosem... nie ma co tak ciągle ognia wzniecać... Święta idą Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:47 Bo nie było żadnych innych...myśle że nie masz kogo podać monika.. Odpowiedz Link
butellishka Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 21:56 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > Bo nie było żadnych innych...myśle że nie masz kogo podać monika.. imię, to się piszę dużą literą gardzę Tobą, ale nie wiem, czy zauważyłeś - dzisiaj pisałam w jakimś poście Twoje imię dużą literą mam... mam... ale nie będę tego robić, bo za bardzo lubię te osoby i nie chcę im robić obciachu Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 22:00 Mo...to nie ma sensu... ludzie ślepi nie są....i widzą to, co trzeba... a wywlekanie brudów na forum...bez sensu.. Odpowiedz Link
butellishka Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 22:01 wiem, wiem jeszcze tylko na fotkę poczekam, aż pan odważny pokaże Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 22:04 przecież widziałaś...więc nie ma na co czekać.Wesołych śwąt ci życzę. Odpowiedz Link
butellishka Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 22:10 ej, ale obiecałeś: wyszperany-z-odwłoku napisał(a): > A mnie to wali,dawid wachowski OCEAN@interia.eu wrocław a i jeszcze nr i zdjecie, > czego mam się bać? i ciekawa jestem, czy dotrzymasz słowa Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 22:46 Imię i nazwisko można.... tylko po co ? kto chciał to poznał .... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 22:50 swoją drogą..... ile jeden człowiek, którego (chyba) nikt nie widział i nie poznał ...potrafi narobić zamieszania na forum Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 22:54 hmm ja zrozumialam ze butellishka poznała i o to poniekąd cała afera... ale ja nie mam glowy do telenoweli... Odpowiedz Link
maeve79 Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 22:57 ja myślę, że Green.amber Onyks i Beja też nie są tak na 100% czyste Odpowiedz Link
beja_81 Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 23:04 no to prawda... jeszcze zębów nie umyłam Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 23:30 czyste? z wieloma osobami stąd zdarzało mi się pisać.....to żaden powód do wstydu.... ale uważam, że to są moje prywatne sprawy Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 23:44 o Onyksie właśnie miałam napisać na ten temat, że nie należy popadać w jakaś przesadę... To poniekad jest specyfika takich miejsc, a napewno portali, że się poznaj ludzi często "rownocześnie" ważne by nie kontynuowaćtych razem tych znajomości na "dalszych" etapach i tyle. Trudno by kogoś poznać nie pisząc z nim/nią. Odpowiedz Link
tapatik Re: Co prawdą a co fałszem? 22.12.12, 08:05 maeve79 napisała: > ja myślę, że Green.amber Onyks i Beja też nie są tak na 100% czyste Natomiast ja wiem, że wyżej wymienione myją się. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Co prawdą a co fałszem? 22.12.12, 08:08 A i owszem, też potwierdzam. Inne wymienione przez wyszperanego tez sie myją Odpowiedz Link
green.amber Re: Co prawdą a co fałszem? 22.12.12, 08:26 ha! a skąd Wy to wiecie?? coraz gorzej z moją sklerozą... nigdy się z Wami nie kąpałam... do niczego się nie przyznam... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Co prawdą a co fałszem? 22.12.12, 08:27 Jakby to powiedzieć...co poniektórym zdarzało się obcować z Tobą Odpowiedz Link
green.amber Re: Co prawdą a co fałszem? 22.12.12, 08:36 i Ty Brutusie... przy Mo to może chociaż żeby kiedy myłam... ale z Tobom... Odpowiedz Link
green.amber Re: Co prawdą a co fałszem? 22.12.12, 08:52 no masz mnie... faktycznie, i u Ciebie i u mnie, w kuchni i w łazience, możliwe że nie domknęłam drzwi... Odpowiedz Link
tapatik Re: Co prawdą a co fałszem? 22.12.12, 19:16 green.amber napisała: > nigdy się z Wami nie kąpałam... Czas nadrobić. Kiedy organizujemy wspólną kąpiel? Odpowiedz Link
green.amber Re: Co prawdą a co fałszem? 22.12.12, 08:27 maeve79 napisała: > ja myślę, że Green.amber Onyks i Beja też nie są tak na 100% czyste mmmmmmmmmmmmmmmmmm a ciekawe skąd takie myśli????? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Co prawdą a co fałszem? 22.12.12, 11:18 ale jakie doborowe towarzystwo...tych brudasów Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 22:58 hmm,poznały mnie dwíe osoby stąd i pare z tematycznych...a te pytanie w wątku były po to by pewne rzeczy uświadomić innym...i by nudno nie było,dobranoc. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 23:09 oj, nawet nie wiesz, jak bardzo uświadamiasz pewne rzeczy innym...bardzo... i uciekasz... Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 23:14 Nudno nigdy nie jest, jak jest czym zająć głowę i ręce PS. A tak przy okazji, nikt w necie (nie ważne forum, czat) nie jest anonimowy, parę programów, trochę wiedzy ... pytanie czy naprawdę o to chodzi ? wpadamy tu żeby pogadać, spotkać się ze znajomymi oddalonymi nawet o setki kilometrów, czasem zwykła kawa, czasem pitu pitu, ale tez rozmowy na bardzo poważne tematy, chociaż przyznam się, że wolę zdecydowanie spotkania w realu. Mam wielu znajomych i przyjaciół poznanych w necie, ale dla szacunku dla nich nigdy nie podaję publicznie ich danych , każdy z nas dokonuje wyboru ile z siebie ujawni dla wielu, a ile dla wybranej grupy osób. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Co prawdą a co fałszem? 21.12.12, 23:21 ame_belge34 napisała: > Mam wielu znajomych i przyjaciół poznanych w necie, ale dla szacunku dla nich n > igdy nie podaję publicznie ich danych , każdy z nas dokonuje wyboru ile z siebi > e ujawni dla wielu, a ile dla wybranej grupy osób. no właśnie... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Co prawdą a co fałszem? 22.12.12, 06:16 A niby jakie rzeczy chcesz dziecko uświadomić innym? Ja już jestem od dość dawna uświadomiona Odpowiedz Link
green.amber Re: Co prawdą a co fałszem? 22.12.12, 08:54 czarny.onyks napisała: > swoją drogą..... > ile jeden człowiek, którego (chyba) nikt nie widział i nie poznał ...potrafi na > robić zamieszania na forum > to było zamieszanie??? jakieś takie leniwe podryżki, bo nawet nie podrygi chyba... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Co prawdą a co fałszem? 22.12.12, 08:58 Prawidłowe spostrzeżenie Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Co prawdą a co fałszem? 22.12.12, 09:47 Przynajmniej Wam się nie nudziło wczoraj. Odpowiedz Link
mayenna Re: Co prawdą a co fałszem? 22.12.12, 09:52 Osobom,które tu piszą, które są na forum nie miałabym problemu. Ale tu przychodzi prawdopodobnie sporo osób nieidentyfikowalnych. Tym raczej wolałabym nie ujawniać, że ja to ja. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Co prawdą a co fałszem? 22.12.12, 10:53 no ale żeby nazwy jeziora i miejscowości zamieszkania tu nie chcieć napisać. Odpowiedz Link
mayenna Re: Co prawdą a co fałszem? 22.12.12, 12:26 Boję się. To bardzo charakterystyczne miejsce i jak ktoś trochę zna miasto to nawet mnie może odwiedzić. Miałam już taki przypadek Ale na priv podam Chcesz? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Co prawdą a co fałszem? 22.12.12, 12:35 niiii... ale na priv tak rozdajesz na prawo i lewo a też nie znasz Odpowiedz Link
mayenna Re: Co prawdą a co fałszem? 22.12.12, 13:28 Ja nie znam? Jak się uprę to przeczytam w archum Twoje posty i Cię poznam Odpowiedz Link
mayenna Re: Co prawdą a co fałszem? 22.12.12, 13:29 archiwum - klawiatura mi się zacina Odpowiedz Link