Dodaj do ulubionych

Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzacie??

11.01.13, 22:03
Kochani..jestem tu nowa, ale już nieco ośmielona- pytam ..Jakie są Wasze sposoby na spędzenie "wolnych " sobót w mieście Wrocław? Pytam o to miasto, ponieważ mieszkam bardzo blisko..ale równie chętnie posłucham rad i słów mieszkańców innych części Polski..może Ktoś napisze Ktoś z Torunia, Rzeszowa, Ustki..Siemianowic Sląskich...na przykład smile
Obserwuj wątek
    • sadgirl25 Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:05
      Witamy, witamy smile
      natomiast na pytanie Tobie nie odpowiem bo ja z całkiem innej części Polski smile
      • wyszeptany-o-zmroku Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:08
        Sobotnie wieczory to ja spędzam z kumplami na Krzykachsmilejak z okna będą leciały race to znaczy że to moja chatawink
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:06
      Hahaha a co ma Wrocław do Rzeszowa????
      • k.scarlett Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:09
        wyszeptany.. noo..nijak się te miasta mają do siebie..Chciałabym poczytać tu sobie co lubicie robić w soboty..Co Was odstresowuje, relaksuje..mniejsza o to czy mieszkacie we wsch Polsce czy we Wrocławiu..
        • wyszeptany-o-zmroku Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:12
          Karnawał jest więc się bawimysmileale tylko w soboty..
          • k.scarlett Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:16
            ...zbyt ogólnie wyszeptany.. może inaczej. Gdybyś miał wybór..domowa impreza czy kilka godzin w dobrym klubie z zaufanymi osobami..co byś wybrał?
            • wyszeptany-o-zmroku Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:18
              hmmm,dobra impreza z niezaufanymi osobamiwink...te zaufane porysowały mi panele.hehe
          • tdf-888 Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:40
            pamiętaj, że jutro jest sobota, nie zaloguj się przypadkiem wieczorkiem smile
            • k.scarlett Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:43
              O tak....dobrze że mi przypomniałeś..bo ja tu piszę ,zapytuję, wzmianka o sympatii do tanca..a wyjdzie że domatorka ..hahaha smile
              • tdf-888 Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 23:33
                nie, nie, to nie tobie smile - ty się jeszcze nie zarzekałaś, że to obciach zamulać w sobotę przy kompie, ale jak chcesz, to mogę o tobie pamiętać, jak się deklarujesz jako aktywna singielka big_grin
            • wyszeptany-o-zmroku Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:47
              nie nie,jutro nie ma szans...
            • czarny.onyks Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:55
              zawsze czujny i na straży big_grin
              • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 23:22
                i za to go lubię wink
    • beja_81 Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:15
      soboty wieczorem najczęściej w domu
      do południa się zmęczę, to potem już nigdzie się wychodzić nie chce...
      • wyszeptany-o-zmroku Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:17
        A czym Ty się tak męczysz Beja?
      • k.scarlett Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:18
        beja_81.... ja też nierzadko jestem zmęczona w 1 połowie soboty..ale potem ..wieczorem..lubię potańczyć.
        • beja_81 Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:33
          a ja tańczyć nie lubię...
          no i towarzystwa brak, bo koleżanki to tylko od pn do pt wink
      • k.scarlett Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:22
        no nic..ot tak zapytałam..myślałam że uda mi się wciągnąć Was w dłuższą rozmowę. Widać charyzma u mnie żadnasmile
        • wyszeptany-o-zmroku Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:25
          Nie przesadzajwinkMy są zawsze chętni na rozmowywink
          • k.scarlett Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:27
            I to chciałam usłyszeć wyszeptany...tak trzymać! tongue_out
            • wyszeptany-o-zmroku Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:29
              Ja nic nie będę trzymał!!!sama se trzymaj jak żeś taka mądra,mnie już ręce mdlejąwink
        • beja_81 Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:34
          ależ bardzo dobrze, że się włączasz
          po prostu u mnie temat sobót - wyczerpany wink
        • k.scarlett Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:38
          Beja..to już wiem, ze nie tańczyć...co więc lubisz? Gdybyś mogła w tej chwili robic cokolwiek tylko zapragniesz..co by to było (tylko nie pisz-spać)
          • beja_81 Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:41
            wzięłabym aparat i poszła porobić noce zdjęcia smile
    • anirat Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:26
      Ja w Niewrocławiu haftuję smile
      • wyszeptany-o-zmroku Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:27
        hahaha ale nie na podłogę???obiecajwink
        • anirat Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:29
          Haftuję krzyzykami, nie na podłogę!
        • k.scarlett Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:32
          Lubię ludzi z poczuciem humoru big_grin Co byśmy bez Was robili smile Duży plus wyszeptany... mogę Ci wysłac wirtualnego całusa?
          • wyszeptany-o-zmroku Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:40
            Broń Boże!!!
            • k.scarlett Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:45
              W porządku wyszeptany.. zdanie z całusem..już się więcej nie pojawi
              • wyszeptany-o-zmroku Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:46
                Oki
          • butellishka Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:50
            k.scarlett napisała:

> Duży plus wyszeptany... mogę Ci wysłac wirtualnego całusa?

ostrzegłabym, ale zaraz znowu mnie ktoś pieskiem nazwie, więc nic nie powiem big_grin
            • wyszeptany-o-zmroku Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:51
              ooo.masz racje
      • k.scarlett fajna sprawa 11.01.13, 22:29
        anirat..poważnie. Znajoma od dziecka lubiła tak spędzać wolny czas..mi brakuje cierpliwości smile
        • anirat Re: fajna sprawa 11.01.13, 22:34
          Powaznie, swietna sprawa i własnie uczy cierpliwosci zwłaszcza jak trzeba sporo spruć uncertain
          • k.scarlett Re: fajna sprawa 11.01.13, 22:36
            anirat..uchylisz rąbka tajemnicy..o ile to tajemnica..co aktualnie dziergasz ? (żebym to ja wiedziała, czy dobrego czasownika użyłamtongue_out
            • mayenna Re: fajna sprawa 11.01.13, 22:44
              Dzierga się szydełkiem, ewentualnie na drutach.
              We Wrocławiu jest kilka kin, teatrów, opera, są różne kluby i koncerty w nich. Kup piątkowo - sobotnie wydanie Gazety Wyborczej i sobie coś znajdź.
            • wyszeptany-o-zmroku Re: fajna sprawa 11.01.13, 22:44
              eee,to nie moje klimaty,ja się na tym kompletnie nie znamtongue_out
            • anirat Re: fajna sprawa 11.01.13, 22:48
              Aktualnie Romantic day.

www.google.pl./imgres?q=romantic+day+Lanarte&hl=pl&tbo=d&biw=1280&bih=567&tbm=isch&tbnid=E-mFuljQXs2RTM:&imgrefurl=http://www.nafra.eu/lang-en/mensen/1759-antique-teddy.html&docid=NEm9_hDKwbdZyM&imgurl=http://www.nafra.eu/1759-2117-large/antique-teddy.jpg&w=300&h=300&ei=jIjwUJepIsrUswaQ2ICgBg&zoom=1&iact=rc&dur=156&sig=105541680091234388041&page=1&tbnh=145&tbnw=153&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:0,s:0,i:80&tx=92&ty=49
              ale to mi zajmnie trochę
    • butellishka Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 22:48
      a to zależy od pory roku smile
      jak jest zima, to mi się nie chce nigdzie wyłazić, brrrrrrrr
      ale właśnie się dowiedziałam, że np. jutro moje motocyklowe towarzystwo montuje spotkanie popołudniu, więc już mam plan na wyjście z domu
      big_grin
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 11.01.13, 23:32
      rozmaicie to bywa, ale w tym roku jak na razie weekendy mam zapełnione
      w poprzedni wyskoczyłam do Warszawy, byłam na kameralnym spotkaniu forumowym, a w niedzielę był obiadek z rodziną, potem bardzo niekameralne spotkanie warszawskich robótkomaniaczek - i powrót do domu o północy...
      dziś miałam małe randewu, potem odespałam zaległości z tygodnia, teraz kończę najnowsze dzieło rąk moich
      jutro kosmetyczka, potem kolejne, tym razem miejscowe spotkanie bab dziergajacych - zejdzie się do wieczora jak nic
      w niedzielę jest finał WOŚP, w moim mieście gra Kobranocka, pewnie pójdę posłuchać i obejrzeć światełko do nieba
      może kogoś ze znajomych da się wyciągnąć - a jak nie, to sama mogę też iść smile

zasadniczo to ja nie mam parcia, że koniecznie sobota, czy ogólnie weekend to musi być COŚ
      jak siedzę w domu, to mam tyle zajęć, że nie wiadomo kiedy czas mija i wiecznie mi go brakuje
    • 7stefan7 Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 12.01.13, 14:04
      najczęściej Ambasada na Mikołaja - schody do nieba na solnym smile
    • zakochana_jane Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 12.01.13, 16:57
      Ja swój ostatni i jedyny sobotni wieczór we Wrocławiu spędziłam na sali gimnastycznej smile
      Była zarąbista piżamowa impreza wink Było nas ze dwadzieścia osób z tego cztery kobiety, a reszta Panowie.
      Od 16:00 pojawiały się pierwsze osoby. O 18:00 większość już grzecznie spała, a 22:00 zgasili nam światło wink

• esquarial Re: Sobotnie wieczory we Wrocławiu..gdzie spędzac 24.02.13, 19:01
      Wrocław to miasto wielu klubów ale równie dobrze można się pobawić w Brzegu lub Oławiesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka