Dodaj do ulubionych

ale fajnie :D

05.04.13, 23:27
szykuje mi się zjazd koleżeński z okazji 20-lecia ukończenia studiów... aż trudno uwierzyć, że to tyle lat już...
przeglądałam dziś listę absolwentów, poczytałam nazwiska, wszystkie znajomo brzmiące - a twarzy nie pamiętam w większości
ale w sumie to nic dziwnego, na roku było nas na starcie 460 osób...
Obserwuj wątek
    • hashimotka88 Re: ale fajnie :D 06.04.13, 03:45
      Hmmm przypomnialo mi sie jak wychowawca w liceum ostatniego dnia na rozdaniu swiadectw powiedzial. Widzimiy sie w tym samym miejscu o tej samej porze za 10 lat. Powiedzial ze pewnie wtedy z dziecmi z wozkami przyjdziemy. Hmmm do 2017 trzeba bedzie sie postrac i nie zawiesc wychowawcy wink
      Taaaak fajna sprawa gdy ma sie z kim spotkac po tylu latach wink
      • witamina_b12 Re: ale fajnie :D 06.04.13, 08:50
        no fajna smile
        my co roku od skończenia liceum (już 16 lat...) spotykamy sie na takim spotkaniu "wigilijnym". oczywiście nie ma wszystkich ale najczęściej jest nas miedzy 10-20 osób. czasem takie spotkania to do 2-3 nad ranem trwaja. A i nasz wychowawca przychodzi -ale on jest 11 czy 12 lat od nas starszy to już niedułgo zupełnie różnica się zatrze wink

• hashimotka88 Re: ale fajnie :D 06.04.13, 09:22
          O jaaaaaa i to sie wlasnie nazywa klasa wink
          No u nas byly 2 spotkanie (od 6 lat) dlatego nawet watpie na realizacje tego rocznicowego 10 letniego. Czy ktos w ogole bedzie pamietal...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka