14.04.13, 20:46
Bawię się WinRar - em, dobra... to on bawi się mną big_grin i widzę taki skrót - SFX - samorozpakowujący się... Wtedy przyszedł mi do głowy jeden forumek. Teraz patrzę to jednak nie ten sam skrót różni się środkową literką. A myślałam, że jednak to ten sam uncertain ale wątek mimo wszystko powstał w celu zapytania się co oznacza nick trójliterowy w którym w środku jest literka T zamiast F. Tak, to wszystko przez moją ciekawość suspicious
Obserwuj wątek
    • tdf-888 Re: SF?X 14.04.13, 21:01
      ja obstawiam, że to od osprzętu, bez sprawdzania w googlach, bo tak się nie liczy, tak to każdy gupi potrafi.
      • hashimotka88 Re: SF?X 14.04.13, 21:10
        Ja nie mam pojęcia co oznacza ten skrót. W googlach nie sprawdzałam bo... na to nie wpadłam big_grin
        Nie no jak ja pierwszy raz zauważyłam nick kolegi to przyszedł mi do głowy... rower ale nie mam pojęcia czemu. Może bo... BMX ale tylko jedna literka by się zgadzała.
        Rower to była pierwsza myśl
        • tdf-888 Re: SF?X 14.04.13, 21:15
          no to dobrze kombinujesz, bo stx to osprzęt w rowerach górskich.
          • hashimotka88 Re: SF?X 14.04.13, 21:25
            ejjjj, nie żartuj surprised miałam nawet napisać, że z rowerem górskim ale tej nazwy nie mogłam nigdzie słyszeć a już na pewno nigdzie nie szukałam.

Hmmm jeszcze bardziej mnie ciekawi ten nick.

Mikrosoft Łofis nie chce się zainstalować, w połowie jest suspicious ale wypakowałam go i wiem co znaczy SFX ale co znaczy STX nadal nie wiem....
    • hashimotka88 s. t. x - czy mógłbyś wytłumaczyć ? 26.05.13, 22:58
      Jak w temacie. Ciekawość nie minęłam i nie wiem czy dobrze Cię kojarzę z rowerem i przerzutkami shimano big_grin taka pierwsza myśl, że to na pewno coś z rowerem wink
      • maniek2000 Re: s. t. x - czy mógłbyś wytłumaczyć ? 26.05.13, 23:04
        bmx nie mialy przezutkuf
      • s-t-x Re: s. t. x - czy mógłbyś wytłumaczyć ? 26.05.13, 23:08
        jestem w szoku. stx to grupa osprzętu wysokiej klasy w rowerach górskich,. tzw kultowa.
        • hashimotka88 Re: s. t. x - czy mógłbyś wytłumaczyć ? 26.05.13, 23:10
          czyli jednak dobrze, ze rower przyszedł mi do głowy. Najpierw był to górski a bmx mi sie później skojarzył ale tylko z nazwą bo miał X big_grin

W szoku...? Była chyba kiedyś taka guma... szok big_grin
    • tapatik Re: SF?X 28.05.13, 11:03
      Myślałem, że się za giełdę wzięłaś smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka