zed-is-dead 05.05.13, 21:32 mogłoby przez chwilę powisieć to: Bardzo ładnie proszę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 21:37 ja nie Lesio, ale myślę, że mogłoby Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 21:39 ...z tą TRUPIĄ CZASZKĄ ?????:-o? Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 21:44 Tak, i z czerwonymi gwiazdkami na progach... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 21:46 też piękna fota.... .... Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 21:47 Ale to jakiś bezimienny gitarzysta, a na górze jest bardzo konkretny... Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 21:39 Zawsze marzyłam o siódemce ibaneza ... ooo ... takie coś ... 1.bp.blogspot.com/_nQ4jaWiChTM/TBMCrlWNyBI/AAAAAAAAABA/w5YRtcPSyzU/s1600/ibanez-guitars.jpeg Nigdy na siódemkach nie grałam Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 21:40 Nie, Jane, tu nie chodzi o firmę produkującą gitary, tylko o to, kto na niej grał... Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 21:42 pewnie się narażę- a kto grał? Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 21:43 Pisze na tej gitarze: Jeff Hanneman, zmarły we czwartek gitarzysta Slayera... Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 21:53 Co prawda nie moje klimaty,ale człowieka szkoda,niech Bóg go przyjmie do siebie Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 22:01 Ja wybieram te wiosła, które mi się podobają, a poza tym to wolę na nich grać niż je oglądać Na deth metalu się nie znam, chociaż pisałam teksty koledze w liceum dla zespołu i cholernik nic mi nie zapłacił, żadnych tantiem kurcze. Ponoć dawał w Ameryce jakieś koncerty. Ehhh człowiek to musi uczyć się na błędach Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 22:02 Wszystko fajnie, tylko Slayer to trash Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: errata 05.05.13, 22:09 O sorry Slayer mi nigdy nie podchodził. Nie znam ani jednej piosenki tak szczerze U mnie to głównie. Trochę Pantera, Metallica. Cały grunge. New metal - stąd te siódemki. Obecnie gothyc metal z takich gatunków cięzszych i to tylko czasem. Teksty pisałam też dla tak zwanej ciemnej mocy Kolega mnie uczył przekładów chwytów na rify na elektryka, a ja mu teksty pisałam po angielsku. Fajne czasy to były jak sobie teraz przypomnę Odpowiedz Link
lesher Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 22:08 Przeskalowałem nieco... Echhh, cały czas nie mogę się przyzwyczaić, że już nie zobaczę Jeffa nap... na wiośle. Jak dziś go na Bemowie w 2011 pamiętam... Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 22:12 Ale on już od dwóch lat nie grał i ktoś tam go zastępował na scenie Chyba na wiosło już by nie wrócił, nie znam ale szkoda człowieka Zdolności grania nie oceniam Odpowiedz Link
lesher Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 22:15 Gary Holt z Exodusa. BTW. Dzisiaj miałem "dzień Exodusa" - całkiem dobrze się przy tym biega A czy Jeff wróciłby do grania? Podobno rekonwalescencja dobrze mu szła, ale ciężko powiedzieć. Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 22:15 Na Sonisphere jeszcze był. I Slayer dał genialny koncert, przyćmił nawet Metallikę. I mówię to jako wielki fan Metalliki. Odpowiedz Link
lesher Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 22:23 Ja przede wszystkim wtedy na Slayera i Anthrax poszedłem. No i na Megadeth też. Metallica dla mnie się skończyła wraz z And Justice..., więc ok - była to posłuchałem. Show rewelacja (ognie sztuczne, itp.), ale muzycznie IMHO rozczarowali. Parę kawałków najzwyczajniej im się "rozjeżdzało". No ale nie jestem pewnie obiektywny. PS. Byłeś w sektorze "pod sceną"? Jak to się stało, że się nie zgadaliśmy wcześniej? forum.gazeta.pl/forum/w,12359,110560396,110560396,16_06_BEMOWO_Metallica_Slayer_Megadeth_Anthrax_.html Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 22:31 Tak, w "golden circle". Nie mam pojęcia, jak to się stało. Jeśli kojarzysz Funny_Game - to z nią i jej małżonkiem tam byłem. Ale to był czas, kiedy częściej na szpilach, niż tu siedziałem i po prostu musiałem przegapić. Odpowiedz Link
lesher Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 22:38 To możliwe, że się obijaliśmy o siebie nie wiedząc o tym . Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 23:26 Teraz już wiem, bo sprawdziłem: pierwszego posta popełniłem na tym forum 11.08.10, 22:54 To wszystko wyjaśnia Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 22:29 E tam nikt nie śmiga paluszkami tak jak Hammett, chociaż on to jest tylko dobry technicznie do odtwarzania Chociaż o gustach się nie rozmawia to dla mnie najlepszym gitarzystą zawsze był i zostanie Thomas Morello z RATM, basistą Michael Balzary z Red Hotów i "Fieldy" z Korna za puste bicia w basie, które kocham Ale to już specyfika pięciostrunowych basówek A poza tym Lesiu ty biegasz? Odpowiedz Link
lesher Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 22:45 > E tam nikt nie śmiga paluszkami tak jak Hammett, chociaż on to jest tylko dobry > technicznie do odtwarzania > Chociaż o gustach się nie rozmawia to dla mnie najlepszym gitarzystą zawsze był > i zostanie Thomas Morello z RATM, Eee tam, zobacz sobie Treya z Morbid Angel... basistą Michael Balzary z Red Hotów i "Field > y" z Korna za puste bicia w basie, które kocham Ale to już specyfika pięcios > trunowych basówek A Steve'a DiGiorgio z Sadusa (i Death - Human i Individual...)? www.youtube.com/watch?v=DlX5dweSAXo > A poza tym Lesiu ty biegasz? A tak incydentalnie.. Na razie to staram się rozruszać bardziej Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 22:14 Mi się wtedy Tom i Kerry jakoś tak w pamięć wryli. I beznadziejny Mustaine... Odpowiedz Link
lesher Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 22:16 Mustaine wyraźnie był wtedy.... eeee... no... zmęczony Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Lesiu, a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 22:17 On chyba juz jest permanentnie zmęczony, a szkoda. Odpowiedz Link
maniek2000 a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 22:27 mozna zapodac jakm polskom piesni zalobnom Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: a czy w drodze wyjątku 05.05.13, 22:51 Albo polską muzykę żałobną w szwedzkim wykonaniu... Odpowiedz Link