Dodaj do ulubionych

przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się

14.08.13, 13:45
Nie umiem żyć bez bliskości kobiety. Moja żona mnie nie chce, zawsze chce czegoś innego. Chciałbym poznać dziewczynę i spotykać się z nią potajemnie.
Obserwuj wątek
    • uny Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 14:04
      a to ci się kolego fora pomyliły. mu tu się jawnie spotykamy.
      • organza7 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 14:26
        Kolega może niedoinformowanywink Napisz ogłoszenie na Towarzyskich, tam pełno takich namiętnych i rozochoconychtongue_out
        • agnimi Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 15:24
          Jaka niedobra żona....
    • zielonooka38 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 15:27
      ooo prawie jak przygarnij kropka
      blee
      • tfu.tfu Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 15:36
        big_grin
    • organza7 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 16:57
      I co? Oddała się która?wink Ciekawość mam wielką w sobietongue_out
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 16:59
        myślisz, że to tak szybko idzie? 3 godzinki z kawałkiem i las rąk "mnie wybierz, wybierz mnie!"?
        • organza7 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 17:18
          Jemu chyba nie o ręce głównie chodzitongue_out Tam nie wiem, 3 godziny na taką ofertę, to jak wiecznosć, bo pan chyba spragniony jestbig_grin
        • mayenna Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 18:40
          Gruszek w popiele to on nie zasypia i działa aktywnie więc kto wie czy już nie wyhaczył jakiejś.
          A tak się reklamuje:

Poszukiwana kochanka a Wrocławia. Ja 28 lat 182 cm. 85 kg. 20 cm. przystojny. Pisać dziewczyny, może uda się przeżyć jakąś fajną przygodę.
          • organza7 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 18:44
            "20 cm."??? Co to??suspicioussuspicious
    • butellishka Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 17:14
      ja jebię
      to weź się rozwiedź i dopiero wtedy szukaj panny do pukania
      żona pewnie dzieci spłodziła, kupę roboty w domu ma, a ten stęka bo z kija spuścić nie ma okazji
      a rączkę ma?
      • organza7 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 17:20
        A może prace ręczne opuszczał w szkole i niewykształconytongue_outbig_grin

Też Ci tak pana żal jak mnie?suspicious
        Ja bym chętnie dobiła w czynie społecznym, taka współczesna instytucja kata jądrowegotongue_outbig_grin
        • butellishka Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 17:22
          szkoda naszej energii na takie gówno wink
          • organza7 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 17:25
            Myślałam o tej przedniej stronie raczejsuspicioustongue_out
            • torado Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 18:01
              organza7 napisała:

> Myślałam o tej przedniej stronie raczejsuspicioustongue_out

big_grin A nawiązując do wczorajszej dyskusji na nieśmiałych to ja bym chętnie przygarnęła pana do sprzątania u mnie wink
              • organza7 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 18:06
                Och, jak słitttbig_grin Tylko panu chyba inna bliskosć się marzy, Torka, zmartwię Cięwink
                • torado Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 18:11
                  organza7 napisała:

> Och, jak słitttbig_grin Tylko panu chyba inna bliskosć się marzy, Torka, zmartwię Cię
                  > wink

oj przy Tobie to nawet pomarzyć nie można wink o czystej chacie i porządku big_grin big_grin
                  • organza7 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 18:14
                    A ja tam nieporządek bym wolała na tę chwilęwinkbig_grin
                    • torado Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 18:18
                      organza7 napisała:

> A ja tam nieporządek bym wolała na tę chwilęwinkbig_grin

taaak...no ja po głębszym namyśle stwierdzam, że nie wiem co bym wolała wink. Choć wiem, że narazie tylko mi nieporządek pisany.....
                      • ame_belge34 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 18:40
                        Torado, w kolejce się ustaw, bo juz się ze trzy do pana pedancika w kolejce ustawiły big_grin
                        • organza7 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 18:43
                          Ale to nie do tego, nie ten wątek chybatongue_out Jeszcze se pan Bliski co pomyślisuspicious laski, hamować na zakrętachbig_grin
                          • torado Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 18:47
                            organza7 napisała:

> Ale to nie do tego, nie ten wątek chybatongue_out Jeszcze se pan Bliski co pomyślisuspicious
                            > ; laski, hamować na zakrętachbig_grin

ja już wiem w jakich kobietach pan Bliski gustuje wink Więc niestety pod tym względem szans ni mam big_grin
                            • organza7 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 18:52
                              W jakich? W jakich?big_grin Bo może ja mamtongue_out
                              • torado Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 18:57
                                organza7 napisała:

> W jakich? W jakich?big_grin Bo może ja mamtongue_out

w takich forum.gazeta.pl/forum/w,1177,146351923,146351923,Poznam_spokojnego_fajnego_faceta.html
                                • organza7 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 19:00
                                  O, to nie mam tyżsad
                                  • torado Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 19:06
                                    organza7 napisała:

> O, to nie mam tyżsad

kiss
    • torado Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 18:49
      gwen75 napisał:

> Długość sondy ;D

a Ty jak długa masz sondę ? big_grin big_grin :_D
    • organza7 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 18:51
      O cholercia!!big_grin Ja wymiękamtongue_outbig_grin
    • torado Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 18:55
      gwen75 napisał:

> Ciekawska tongue_out

lubię sprawy stawiać jasno wink big_grin
      • organza7 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 18:59
        Stawiać!! No nic dodać, nic ująć Torkabig_grin
        • torado Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 19:04
          organza7 napisała:

> Stawiać!! No nic dodać, nic ująć Torkabig_grin

a czemu ten jeden wyraz taki pogrubiony? suspicious big_grin
          • organza7 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 19:07
            Hi hi hibig_grinbig_grin
    • mayenna Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 19:12
      gwen75 napisał:

> Długość sondy ;D
      Do badania migdałków chyba...
      Może to biceps do tych objęć?
    • organza7 Bastku... 14.08.13, 19:13
      Mam dla Ciebie propozycję stosownego odzienia na owe schadzki potajemne... i jakże dodaje pikanteriismile
      www.youtube.com/watch?v=wX4REex2dYM
    • szarlotka_ja Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 20:14
      Czytam Wasze komentarze i padłam big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
    • mayenna Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 21:22
      gwen75 napisał:

> mayenna napisała:

> Oj Mayennka... ;D

Gwen, ja tam nie wiem oficjalnie czego to wymiar, ale jak dla mnie to pan może spokojnie i pól metra wpisać bo ja nie wierzę, że facet poda prawdę w tej kwestii ( na pewno chce zaimponować), a sytuacja wszak, gdy dojdzie do oględzin, nie będzie sprzyjać mierzeniu. Poza tym nie określił warunków pomiaru. A może to jest obwód tego o czym wszyscy myślimy? A może iloraz inteligencji tak dziwnie zmierzony? Ot, zagadka...

• czarny.onyks Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 21:29
        oo...zaraz, gdzie to było....
        • czarny.onyks Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 21:39
          https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/934683_608424525869647_1130912335_n.jpg
          • organza7 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 21:42
            big_grinbig_grinbig_grin

Samo życie i M jak Małość w jednymbig_grin
          • mayenna Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 21:57
            Koleżanka kiedyś powiedziała do ekshibicjonisty: z takim robakiem to na ryby...
    • czarny.onyks Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 21:42
      Wy tu śmichy, chichy....

a mnie to interesuje, czego chce zona.....
      bo to: ...zawsze czego innego zabrzmiało dość...perwersyjnietongue_out

no i dlaczego Bastusia nie chce żona .........
      • mayenna Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 14.08.13, 21:59
        czarny.onyks napisała:

>
        > no i dlaczego Bastusia nie chce żona .........
        Prawda? Przystojny, wyposażony, młody...Może nie umie korzystać z atutów?
        • zielonooka38 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 15.08.13, 11:57
          może dla 3 minut nie opłaca jej się rozbierać??

tak mi się nasunęło po wczorajszej rozmowie z młodą mężatką
          która się żaliła, że przed ślubem to fajny seks mieli
          a po ślubie on się przestał starać i bije rekordy szybkości
          a dziewczyna piękna, zadbana i cholernie seksowna
          • stefcia41 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 15.08.13, 15:49
            a mnie się tak skojarzyło tongue_out
            https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1186037_459109817519687_1568621473_n.jpg
            • czarny.onyks Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 15.08.13, 15:52
              i testuje inne...sztywne łącze??

suspicious
              • stefcia41 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 15.08.13, 15:56
                a nie interesuje mnie ale to kolejny biduś suspicious
    • torado Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 15.08.13, 11:20
      gwen75 napisał:

> No nieeee, ja się muszę z tego wątku ewakuować! ;P

szybko się poddajesz big_grin big_grin big_grin
      • organza7 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 15.08.13, 11:26
        Prawda? A my miałyśmy ochotę, co Torka?smilebig_grin
        • torado Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 15.08.13, 11:31
          organza7 napisała:

> Prawda? A my miałyśmy ochotę, co Torka?smilebig_grin

oj prawda prawda wink big_grin
          • organza7 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 15.08.13, 11:33
            Faceci coś ostatnio zbyt pasywni są, zauważyłaś?suspicious
            • torado Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 15.08.13, 11:54
              organza7 napisała:

> Faceci coś ostatnio zbyt pasywni są, zauważyłaś?suspicious

noooo..... zwłaszcza Ci forumowi wink Ech ech.....jakby tu ich rozruszać ? hmm.....
              • organza7 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 15.08.13, 12:09
                No nie mam pomysłutongue_out Albo mam, ale na po 23big_grin
                • torado Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 15.08.13, 12:19
                  organza7 napisała:

> No nie mam pomysłutongue_out Albo mam, ale na po 23big_grin

no to czekam do 23 suspicious big_grin
            • samysliciel_2.0 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 15.08.13, 12:21
              organza7 napisała:

> Faceci coś ostatnio zbyt pasywni są, zauważyłaś?suspicious

A może nie tyle pasywni, co działający po cichu bez niepotrzebnego rozgłosu... no tongue_outwink
    • czarny.onyks Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 15.08.13, 16:12
      a mnie się to skojarzyło....

• mayenna Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 15.08.13, 20:18
      Ale jak się stara zareklamować:
      "Mam 28 lat, 182 wzrostu 90 kg wagi. Przystojny. Zawsze zadbany. Średni dochód. Bez własnego lokum. Doświadczony. "
      Mnie to 'doświadczony' intryguje. Ciekawe w czym? I o zonie już ani słowasmile

A wymagania ma takie
      "Poszukiwana pani w wieku do lat 40. Kompletna(z wszystkimi kończynami, w pełni sprawna). powinna umieć mówić najlepiej w języku polskim. Powinna umieć się uśmiechać, by można było pożartować. Czysta, która umie się dobrze umyć, wydepilować. No i aby szpetna nie była."
      A ja się chyba nadwrażliwa robię bo mnie mierzić zaczyna i skojarzenia, z tym myciem i depilacją, mam wprost z prostytutką, tylko pana nie stać to szuka darmo....
      Jak dla mnie obrzydliwe.
      • green.amber Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 15.08.13, 20:39
        a tak z okazji przystojności onego i ewentualnej nieszpetności onej to mię się przypomniało... wink

https://z1.demoty.pl/217c61123eb2fc27da8f98c4383b7be7
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 15.08.13, 20:58
        skojarzenia mam te same, tylko aż tak analizować mi się nie chce...
    • raziel24 Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 15.08.13, 20:42
      Daj znać czy coś z tego wyszło może zapoczątkujesz nowy trendsmile
    • tygrysgreen Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 16.08.13, 22:11
      gdzie, kiedy i za ile

no co? potrzebuję na rejs po Atlantyku
      • mayenna Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 17.08.13, 09:52
        tygrysgreen napisała:

> gdzie, kiedy i za ile
        >
        > no co? potrzebuję na rejs po Atlantyku
        Tygrysia, pan napisał że dochódd ma średni, lokum nie ma czyli bezdomny biedaczek jest, więc na Atlantyk możesz nie zarobićsmile
        • tygrysgreen Re: przytul mnie, ucaluj. póżniej oddaj się 17.08.13, 11:06
          dzięki bratnia duszo
          nie miałam czasu czytać wszystkiego
          no to Atlantyk jeszcze poczeka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka