slayer-ka 15.09.13, 17:17 .....przy dobrej nucie - oddam się - niedzielnej pracy. Końca nie widać Dick Dale-Fever Chyba "se" kupię system totka... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
organza7 Re: Oddam się 15.09.13, 17:32 Łeee, liczyłam na coś pikantnego Jakieś kolejne jajeczkowanie albo co... Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Oddam się 15.09.13, 18:13 organza7 napisała: > Łeee, liczyłam na coś pikantnego Jakieś kolejne jajeczkowanie albo co... Oj niestety, moje wszystkie ostatnie jajeczkowania zmarnowane Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Oddam się 15.09.13, 18:20 organza7 napisała: > Oj, to przykro mi Ja się chyba już nie powinnam rozmnażać jedna wam wystarczy Odpowiedz Link
organza7 Re: Oddam się 15.09.13, 18:21 Ale kto? Kto się rozmnaża? I czemu ja nic o tym nie wiem? Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Oddam się 15.09.13, 18:33 organza7 napisała: > Ale kto? Kto się rozmnaża? I czemu ja nic o tym nie wiem? Kto? A no ja Było tu o moim jajeczkowaniu nie raz Ale chyba nie powinnam się rozmnażać a raczej skupić...na robocie Odpowiedz Link
organza7 Re: Oddam się 15.09.13, 18:35 A rozmnażanie to nie robota? Tyż robota i to ciężka i odpowiedzialna Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Oddam się 15.09.13, 19:19 organza7 napisała: > A rozmnażanie to nie robota? Tyż robota i to ciężka i odpowiedzialna Eeeeee Tak to ja mogę pracować....nawet bez śmieciowej umowy Odpowiedz Link
organza7 a ja się nie oddam;) 15.09.13, 17:36 Pracą nieskalana... Cały weekend się przeobijałam Wyhodowałam pięknego, dorodnego lenia, aż żal, żeby się zmarnował Ktoś ma pomysł, jak wykorzystać? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Oddam się 15.09.13, 17:40 hehhe ja na razie puściłam totka... i dopiero teraz po tygodniu sobie przypomniałam i sprawdziłam. Co się okazało? Wygrałam ! ma się to szczęście wyszłam na zero... odzyskałam kase za kupon, czyli 2 - zeta Niezły interes zrobiłam. Byłam jedną z 42 tys osób co wyszły na zero. Szkoda, że nie byłam tą jedyną co w kaskadzie wszystkie 12 liczb upolowała kiedyś udało mi się trafić aż 10, za co miałam najwyższą wygraną w życiu, czyli 25 zł Nie puszczam nałogowo, choć jak mnie najdzie to raz na miesiąc bądź dwa, puszczę jakiegoś losa Dzięki Slyerka, bo mi o kuponie przypomniałaś. Jak wygrywam to nie wybieram wygranej tylko od razu w los go zamieniam Czy szczęścia? To się później okazuję ale marne ono bywa W dużego lotka nigdy nic nie trafiłam, choć parę razy kupon puściłam Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Oddam się 15.09.13, 18:14 hashimotka88 napisała: > > Dzięki Slyerka, bo mi o kuponie przypomniałaś. No to złotóweczka dla mnie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Oddam się 15.09.13, 17:40 jeśli oddawać się w niedzielę to tylko...lenistwu... ...lub tańcowi Odpowiedz Link
torado Re: Oddam się 15.09.13, 17:52 czarny.onyks napisała: > jeśli oddawać się w niedzielę t > o tylko...lenistwu... > ...lub tańcowi > > a mężczyźnie ( to z perspektywy kobiety ) lub kobiecie ( to z perspektywy mężczyzny lub na odwrót, w zależnośći od preferencji) ? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Oddam się 15.09.13, 18:01 a Ty myślisz, że co jest pomiędzy....kropeczkami.... ...oddawanie się...właśnie Ma-ma Maria Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Oddam się 15.09.13, 18:11 To ja juz teraz wiem czemu Ty tak dlugo, Onyksia, piszesz te posty I dlaczego te kropki sa dluzsze niz normalne troj- kropki Ladny kawalek, sobie pospiewalam Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Oddam się 15.09.13, 18:18 bo nie chodzi o to by było.....szybko..... ...i wszystko na wierzchu.... Odpowiedz Link
organza7 Re: Oddam się 15.09.13, 18:19 Nie nie... to co ukryte, najbardziej pobudza Wyobraźnię Odpowiedz Link
torado Re: Oddam się 15.09.13, 19:16 organza7 napisała: > Nie nie... to co ukryte, najbardziej pobudza Wyobraźnię a jak już się odkryje, to i wyobraźnia już nie pomoże Więc ja chyba wolę odkryte od razu Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Oddam się 15.09.13, 18:16 czarny.onyks napisała: > a Ty myślisz, że co jest pomiędzy....kropeczkami.... > ...oddawanie się...właśnie > > > No to jak się trafi okazja to zostawiam pracę i wybieram...kropeczki > Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Oddam się 15.09.13, 18:34 czarny.onyks napisała: > a przecinka nikt nie wybierze....:p > OOOooooo tos pojechała teraz po wyobraźni To taaaa Zamiast za przecinki to my się za kropki bierzemy Odpowiedz Link
torado Re: Oddam się 15.09.13, 19:18 czarny.onyks napisała: > a przecinka nikt nie wybierze....:p > no ja na pewno nie . Ja wolę dorodne wykrzykniki Odpowiedz Link
torado Re: Oddam się 15.09.13, 19:13 czarny.onyks napisała: > a Ty myślisz, że co jest pomiędzy....kropeczkami.... > ...oddawanie się...właśnie > > a to sorry Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Oddam się 15.09.13, 19:03 No to i ja sie teraz oddam... Tenisowi ^^ Mialabyc siatka ale panowoe sie nie zebrali 15 min temu wyszla propozycja od kolezanki. Juz jestem gotowa. Tylko oczekuje Bezwarunkowo sie oddam Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Oddam się 15.09.13, 21:26 > -czy koleżanka wie,jakie masz zamiary? Ona dobrze wie... ale jej taki układ bardzo odpowiada Zna moje ruchy, ułożenie ciała. Ona sama się oddaje.... Z resztą obie się staramy by gra, dobrze nam szła Dla nas nie ma granic, wykraczamy poza nie, tzn. jak piłka przejdzie linie i tak się ją odbija. Nie gramy na punkty bo byłoby zbyt mało gry w samej grze, a tak to 1,5 godzinki bieganka było Heheh od wyjścia propozycji do znalezienia się na arenie - orliku, minęło gdzieś pół godiznki Obok nas, było sporo panów, spoooooro. Oni też się zabawiali, grali Gdy się na nas patzryli to człowiek bardziej się starała a jak poszli (mniej wytrwali )... mniej się chciało, bo widowni nie było ale pod koniec mimo, że cisza na sąsiednim boisku zapanowała, to ktoś z nami został... cichutko a zarazem donośnie popiskiwał... podczas naszej gry, nietoperz nam wtórował. Hmmm z kilka tyg. nie machało się już maczęto. Jak dzisiaj grałyśmy to przypomniał mi się jeden dzień. Raz wybrałyśmy się wieczorem pograć sobie, a było już zimno więc w rękawiczkach grałyśmy. Pod koniec to nawet na korcie się ślizgałyśmy, gdy temp za bardzo spadła ale my nie opadłyśmy z sił No i już po moim oddaniu się grze Miło było ^^ Odpowiedz Link
robert.83 Re: Oddam się 15.09.13, 21:02 Ja dziś pracowałem przy tym: Maxi Iborquiza - Lift Me Up When The Sun Goes Down (Original Mix) Odpowiedz Link
520marzena Re: Oddam się 16.09.13, 18:56 ello, jestem tu swieza. skusil mnie twój nick. tez lubie rocka. tak się jednak jakos zlozylo, ze lubie go calkiem sama, a to przykre jest...Ty masz chociaż prace, której możesz się oddac. Ja w swojej się nude śmiertelnie, a oddaje się tlko słuchaniu muzyki, i to z jaka pasja Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Oddam się 16.09.13, 19:10 520marzena napisał(a): > ello, jestem tu swieza. skusil mnie twój nick. tez lubie rocka. tak się jednak > jakos zlozylo, ze lubie go calkiem sama, a to przykre jest...Ty masz chociaż pr > ace, której możesz się oddac. Ja w swojej się nude śmiertelnie, a oddaje się tl > ko słuchaniu muzyki, i to z jaka pasja Hej. Na początek reprymenda - Slayera nie wolno nazywać rockiem Nie nie nie A co do bycia "nowym" - każdy kiedys był, nie przejmuj się Zapraszamy Mimo, iz to forum samotnych niby - wiele ludków jest sparowanych. ja mam nawet kilka miłości : wódeczka sex heavy metal upierdliwość i żelki Do wyboru do koloru - a co najważniejsze - nie mamy cichych dni Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Oddam się 16.09.13, 19:21 Slejerka, to Ty jesteś zsześciorzona, skoro aż 5 miłości wymieniłaś Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Oddam się 16.09.13, 20:19 No tak tak Ale mam też sporo kochanków, których nie śmiem wymieniac publicznie Odpowiedz Link
520marzena Re: Oddam się 17.09.13, 12:41 teoretycznie tez jestem sparowana Ale się nudze.smiertelnie. za mało sexu, muzyki, wodeczki, upierdliwa jestem tylko ja, choć może to zaleta. a z tym rockiem to tak uogolnilam, sorki. Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Oddam się 17.09.13, 15:05 520marzena napisał(a): > teoretycznie tez jestem sparowana Ale się nudze.smiertelnie. za mało sexu, mu > zyki, wodeczki, upierdliwa jestem tylko ja, choć może to zaleta. a z tym rockie > m to tak uogolnilam, sorki. Hmm skoro obie lubimy to i tamto i mamy za mało sexu...... Gdzie mieszkasz Odpowiedz Link
520marzena Re: Oddam się 17.09.13, 18:19 we wiosce zwanej Lublin. ehh, nie kus losu, jeszcze zaryzyluje i zmienie orientacje? Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Oddam się 17.09.13, 19:10 Nie traktuj tego w kategoriach ryzyka tylko eksperymentu Odpowiedz Link
520marzena Re: Oddam się 18.09.13, 08:52 mój facet powiedział wczoraj" pijesz, palisz, nic z ciebie nie będzie, kobieto". omal zżyciem tego nie przeplacilam, tak się smialam, wiec wiesz, ryzyko mi nie straszne Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Oddam się 18.09.13, 10:08 520marzena napisał(a): > mój facet powiedział wczoraj" pijesz, palisz, nic z ciebie nie będzie, kobie > to". omal zżyciem tego nie przeplacilam, tak się smialam, wiec wiesz, ryz > yko mi nie straszne No marzena - dla mnie to same zalety....myśl nad urlopem Odpowiedz Link