justynaewelina 08.11.13, 22:07 moje życie jest do niczego gdzie jest ten jedyny?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witamina_b12 Re: samotna 08.11.13, 22:09 justynaewelina napisał(a): >gdzie jest ten jedyny?? u mnie go nie ma Odpowiedz Link
justynaewelina Re: samotna 08.11.13, 22:12 mam ochotę wziąć coś po czym zasnę i już nigdy się nie obudzę.... Odpowiedz Link
lesher Re: samotna 08.11.13, 22:18 Spoko, spoko, bez paniki. Jedyny znajdzie się prędzej czy później. Ale jak Ty będziesz spała to lipa z tego będzie. W międzyczasie możesz tutaj z nami popisać. A najlepiej uzupełnij też profil, żeby Jedyny wiedział gdzie uderzać Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: samotna 09.11.13, 00:58 > Spoko, spoko, bez paniki. > Jedyny znajdzie się prędzej czy później. > Ale jak Ty będziesz spała to lipa z tego będzie. Gorzej jak tych jedynych będzie więcej to dopiero jest problem.... Odpowiedz Link
beja_81 Re: samotna 08.11.13, 22:23 przez faceta, którego nie ma (w domyśle jeszcze)? tak szczerze... gdybym była facetem, omijałabym Cię z daleka zmień nastawienie i to szybko Odpowiedz Link
justynaewelina Re: samotna 08.11.13, 22:15 czy Wy też w to wierzycie,że samotność jest niektórym pisana i choćby nie wiem jak się starali to i tak nic nie wyjdzie...? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: samotna 08.11.13, 22:23 nie wierzysz? czasem bardziej, czasem mniej... Odpowiedz Link
marek-1002 Re: samotna 08.11.13, 22:21 justynaewelina napisał(a): > czy Wy też w to wierzycie,że samotność jest niektórym pisana i choćby nie wiem > jak się starali to i tak nic nie wyjdzie...? Może odpuść trochę? Jak się aż tak desperacko stara, że aż: > mam ochotę wziąć coś po czym zasnę i już nigdy się nie obudzę.... to zazwyczaj nie wychodzi. To nie żadna magia, ale często taka... "zawzięta" desperacja potrafi wystraszyć Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: samotna 08.11.13, 22:35 Z obserwacji otoczenia wychodzi, że tak jest. Co poradzisz, trzeba pogodzic się z losem. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: samotna 08.11.13, 22:40 nie, jest nieco inaczej niektórzy nie są w stanie zupełnie stworzyć związku, bo może się za bardzo starają, a może mają za mało do zaproponowania, albo jeszcze cóś niektórzy tworzą coś na kształt, co się szybko rozpada, a niektórym jest całkiem dobrze, mimo, że są sami - mają krewnych, znajomych, zainteresowania, jakoś się żyje, coś się w życiu i tak dzieje za to na pewno nie wierzę, że coś jest komuś "pisane" Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: samotna 08.11.13, 22:48 > za to na pewno nie wierzę, że coś jest komuś "pisane" Czy chodzi o to, że mamy pełny wpływ na swoje losy? Ja uważam inaczej. Mamy pewien wpływ na swój los ale jest on mały. Nawet nie chodzi o związki tylko o całokształt. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: samotna 08.11.13, 22:54 chodzi mi o to, że niby kto to "pisał"? gdzie to "pisane", na czym? sądzę, że w dużej części przypadek, a w jakiejś w części to, jacy jesteśmy, determinuje możliwość spotkania właściwej osoby, a następnie naszą zdolność do stworzenia związku Odpowiedz Link
silencjariusz Re: samotna 08.11.13, 22:20 Uaktywnij profil. Na sąsiednim forum zdaje się, że parę par się poznało. Kto wie, może i Ty znajdziesz tu swojego jedynego. Odpowiedz Link
justynaewelina Re: samotna 08.11.13, 22:28 dzięki,do tej pory naprawdę się starałam,ale za każdym razem nic z tego nie wychodziło,więc jak n-ty raz nie wychodzi to człowiek gdzieś traci już nadzieję,jakieś resztki "matki głupich" chyba jeszcze mi pozostały..mimo wszystko Odpowiedz Link
lesher Re: samotna 08.11.13, 22:35 > do tej pory naprawdę się starałam I być może na tym właśnie błąd polegał... Odpowiedz Link
peaceandredwine Re: samotna 08.11.13, 22:38 to przyjdzie jak złodziej do winnicy... po ciemku, niechciany... kiedy się nie będziesz spodziewać... ale nie będziesz żałować... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: samotna 08.11.13, 22:44 no nie wiem, nie wiem.... mnie się fantazja włączyła..... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: samotna 08.11.13, 23:01 no wiem, wiem... czasem bez alkoholu ani rusz Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: samotna 08.11.13, 22:44 Stefa trzeba całe wino wypić zanim przyjdzie! Odpowiedz Link
stefcia41 Re: samotna 08.11.13, 22:47 ale zmieszać z tą wódką?! to wtedy nawet ja gumki uzyję do upiecia gładko włosów oczywiscie Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: samotna 08.11.13, 22:51 Się nie bojaj wodki nie ma, Marek pożałował a Uny zaginął w akcji Odpowiedz Link
stefcia41 Re: samotna 08.11.13, 22:53 i Majena też zamilkła .... i weź tu człowieku się umawiaj Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: samotna 08.11.13, 22:53 no nie wiem, nie wiem... Mareczek chyba z gumką sie bawi.... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: samotna 08.11.13, 22:58 a ja myślałam, że tego nie wysłałam no to mi sie teraz dostanie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: samotna 08.11.13, 23:18 mają ludzie fantazje o tej porze..... pewnie ma plan na długi weekend Odpowiedz Link
marek-1002 Re: samotna 08.11.13, 23:44 czarny.onyks napisała: > a ja myślałam, że tego nie wysłałam > no to mi sie teraz dostanie Ty się Onyksia kiedyś doigrasz I może to będzie w zupełnie inny sposób niż mogłoby Ci się wydawać. Bo czyż nie byłoby przykrym przegrać z taką cichą, nie złośliwą, spolegliwą... gumką? "Nie trzeba już marnować czasu, pieniędzy i uczuć na głupie gierki, by zdobyć przelotne zainteresowanie kogoś, kto ostatecznie i tak może okazać się złym wyborem" Jak się to rozpowszechni, to Tobie też może zostanie już tylko... "silikonowy przyjaciel" Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: samotna 08.11.13, 23:57 ech....ale tak na stałe..... .......tak źle mi życzysz.... Odpowiedz Link
marek-1002 Re: samotna 09.11.13, 00:04 Skoro już w tych klimatach jesteśmy, to pamiętaj, że czasami: "Błogosławieni cisi, albowiem oni posiądą..." czy jakoś tak Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: samotna 09.11.13, 00:11 zrozumiałam... i więcej nie będę żartować...;/ Odpowiedz Link
lesher Re: samotna 09.11.13, 00:09 I to był błąd, nic nie trzeba było kombinować pl.wikipedia.org/wiki/Lilith Odpowiedz Link
kira_koslin Re: samotna 08.11.13, 22:54 własnie gdzie jest Uny???? tę wódkę jeszcze kupuje? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: samotna 08.11.13, 22:52 matko...ja chcę z Wami to wino pić oj, byłaby impreza Odpowiedz Link
stefcia41 Re: samotna 08.11.13, 22:50 tiaaaa załozy, narobi się a taki przyjdzie i ograbi bez sensu taka robota i jeszcze nie za dnia tylko po ciemku Odpowiedz Link
silencjariusz Re: samotna 08.11.13, 22:54 No więc zrób tak. Załóż winnicę, potem winko z niej wypij tak jak radzi Witamina, a na końcu daj się ponieść Onyksowej wyobraźni. Dla zakradającego się zostanie tylko gumka, którą jak sądzę będzie wiedział jak ku ogólnemu zadowoleniu spożytkować. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: samotna 08.11.13, 22:59 Ty będziesz w kozaczkach miętolić winogrona w wielkiej kadzi..... a nie...to sie na bosaka deptało Odpowiedz Link
silencjariusz Re: samotna 08.11.13, 23:06 Ale ja w filcach chodzę nie w kozakach. Gdzie mnie tam się pchać na salony. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: samotna 08.11.13, 23:13 A bo ja wiem? Ciemno przecież bo Marek latarkę zabrał Odpowiedz Link
kira_koslin Re: samotna 08.11.13, 23:15 To z tego Mraka niezły gagatek zabrał latarkę i gumkę... ech... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: samotna 08.11.13, 23:17 no przeciez nie będzie po ciemku winorosla zwiedzał Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: samotna 09.11.13, 21:42 Mówią, że każda potwora znajdzie swojego amatora Także luz bez tego jedynego też da się żyć Odpowiedz Link
kawalermiecza Re: samotna 10.11.13, 01:09 Można żyć samemu pewnie, ale jak się świadomie taką droge wybiera gorzej jak człowiek ma inne priorytety... Uważam że jeżeli osoba jest uczciwa i szczera to powinna znaleździ szczęście obojętnie jakie by ono nie było. Ale życie pokazuje że jest zupełnie na odwrót Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy jeśli martwisz się 14.11.13, 21:54 że, nie znalazłaś tego, z kim chcesz się zestarzec.... NIE MARTW SIĘ. Zestarzejesz się i bez niego. Usłyszane w radiu - czy śmieszne nie wiem, mnie rozbawiło. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: jeśli martwisz się 14.11.13, 21:56 zapomniałes dodać... tylko wolniej Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: jeśli martwisz się 14.11.13, 22:05 bo czas wolniej bez niego płynie... dłuży się życie... = powolne starzenie się. ale nerw o tym wspomniał... to może jednak Onyksia o nerwy CI chodizło a raczej ich brak. Ja wiem czy wtedy cżłowiek wolniej się starzeje...? przecież endorfiny go odmładzają i wigoru dodają a że czasem człowiek ma dla kogoś przybrać złośliwą minę... to też dobrze robi. Nudno by było, tak do wszytskiego ze spokojem podchodzić. Ponoć złość piekności szkodzi.... Yyyy z umiarem nie zaszkodzi Odpowiedz Link
tapatik Re: samotna 15.11.13, 07:37 Jeśli Twoje życie jest do niczego, to nawet jak spotkasz faceta, to on też będzie do niczego. Odpowiedz Link