Dodaj do ulubionych

Spać się nie chce

14.11.13, 22:12
A rano trzeba wstawać suspicious
Obserwuj wątek
    • hashimotka88 Re: Spać się nie chce 14.11.13, 22:29
      mi nie trzeba rano wstać... ale sobie wstanę... właśnie przed chwilką zerknęłam i już wiem o której to będzie. Nad rzeczką powinnam być o 6.49 więc ustawię sobie budzić na 6.40. Mam nadzieję że się wyrobię suspicious 9 min.... żeby się zebrać i dotrzeć? yyyy jednak lepiej mieć o 5 min wiecej, tak na spokojnie się zebrać i ruszyć w wyścig. PObiegnę z narzedziem, będzie ciężej suspicious

Normlanie jeszcze dzisiaj rano było zaplanowana pobudka na 5 rano. Od początku tyg. tak było i miało być do końca. A że już nie trzeba się ruszać dalej (chwilowo) to w końcu ruszę 4 litery gdzieś blizej ale intensywniej smile

O której wstajesz?
      • szarlotka_ja Re: Spać się nie chce 14.11.13, 22:33
        6:49 - moja godzina big_grin
        Właśnie na tę godzinę mam nastawiony budzik w komórce. Z tymże czas w komórce mam trochę do przodu, bo nienawidzę się spóźniać tongue_out
        • nerw_rdzeniowy Re: Spać się nie chce 14.11.13, 22:39
          Ja tak samo.
          • hashimotka88 Re: Spać się nie chce 14.11.13, 22:49
            Też wstajesz jutro równo ze wschodem? big_grin
            Hmmm w moim przypadku nie wiem czy dobre to jest zeby ustawiać sobie budzik wcześniej...
            Jak zadzwoni mi budzik to nauczyłam się go od razu wyłączyć... wyłączajać tym samym drzemkę. Jeśli dam sobie wcześniej to uznam ze jeszcze mogę pospać. A jak wyłączę od razu podczas dzwonienia to pospać mogę za długo i mnie nikt obcy nie obudzi suspicious dzisiaj właśnie tego doświadczyłam... uncertain

Za bardzo sie wycwaniłam i tylko raz budzika słucham... Teraz będę sobie włączała drugi budzik... na zapas... trzeba się zabezpieczyć przed niechcianym zaspaniem ... suspicious
        • hashimotka88 Re: Spać się nie chce 14.11.13, 22:42
          Ty lepiej nie wierz w te budziki suspicious ja dzisiaj miałam ustawiony na 4.44. Samo wczoraj mi się tak ustwiło. Jechałam w dól od godziny 5 i na 4 się zatrzymałam. To nie było specjalnie. Pomyśłam, zostawię. Pasowało mi dzisiaj wstać wcześniej, bo włosy chciałam sobie umyć. Budzik zadzwonił... ja go wyłączyłam... zamiast wybrać lewą stronę = drzemkę, dałam na prawą, wyłączyłam. Miałam fuksa, że sama wstalam o 5.32. Dobrze pamiętam tę godzinę... wielkie oczy zrobiłam jak ją zobaczyłam. Dziwne że się w pól godziny wyrobiłam. Jedynie czego nie zrobiłam to sobie oczów nie uwęgliłam. Zapomniałam. No i kawy nie wypiłam ale o tym wiedziałam. O oczach sobie przypomniałam dopiero w pracy jak zobaczyłam u koleżanek długie rzęsy suspicious

Nie wierz budzikom tongue_out
          • szarlotka_ja Re: Spać się nie chce 14.11.13, 22:45
            Mnie się kiedyś śniło, że mi budzik dzwoni suspicious
            Więc go wyłączyłam, wstałam, wysikałam się, ubrałam, umyłam zęby i poszłam na autobus (jeszcze wtedy auta nie miałam) po czym już na przystanku patrzę na zegarek a jest 2:58 suspicious
            • kira_koslin Re: Spać się nie chce 14.11.13, 22:49

o matyldo to dalas czadu
              • szarlotka_ja Re: Spać się nie chce 14.11.13, 22:50
                Nawet mi nie mów big_grin
                Do dzisiaj się ze mnie niektórzy śmieją big_grin big_grin big_grin
            • hashimotka88 Re: Spać się nie chce 14.11.13, 22:59
              po czym już na przystanku patrzę na zega
              > rek a jest 2:58 suspicious

Nie chce mi się wierzyć suspiciouswink to na którą TY miałaś być godzinę? 5:28 ? big_grin
              Mi się może zdarzyło o godzinę pomylić, nie pamiętam... może cos takiego było. CZasem w porę się skapczyłam.
              • szarlotka_ja Re: Spać się nie chce 14.11.13, 23:03
                Nie no, chodzi o to, że budzik w ogóle nie dzwonił tylko mi się śniło, że dzwoni. Odruchowo go wyłączyłam i wstałam nie sprawdzając która jest godzina. Była późna jesień więc było ciemno no to się nie zorientowałam tongue_out. Dopiero na przystanku jakoś tak pusto było...
                Wtedy wstawałam wcześniej niż teraz - o 6:15 a autobus odjeżdżał o 6:35 więc musiałam się śpieszyć żeby zdążyć - nigdy nie sprawdzałam czasu tongue_out
                • hashimotka88 Re: Spać się nie chce 14.11.13, 23:16
                  spoko, ale i tak szalenie to szaleńczo wyglądało big_grin ja bym się chyba kapła, że coś jest nie tak suspicious

O 6.15 już nie jest tak ciemno tongue_out
                  Teraz wyjeźdzam o 6 godzinie. Już powoli się ceimność zaczyna rozjaśnaić, tak delikatnie smile

Mi się we śnie czasem śniło, że miałam sen a raczej nie wiedziałam że mam. Strasznie się wtedy upewniałam, że to nie był sen. Pewnie pokrętnie napisałam uncertain chodzi o to że sen czasem chciał się pokazać, że jest bardzo realny. Skoro coś mi się już śniło (we śnie) to teraz już nie jest to sen smile dokładnie ot o mi chodziło. Tearz moze wyjaśniłąm
      • kira_koslin Re: Spać się nie chce 14.11.13, 22:39

a co Ty bedziesz robić nad rzeczka tak wczesnie rano?
        • szarlotka_ja Kira... 14.11.13, 22:41
          Miałabym dla Ciebie jeszcze kilka takich kartek + dwie czapki z autografami oczywiście. Jesteś zainteresowana? ;>
          • kira_koslin Re: Kira... 14.11.13, 22:46

no pewniesmile)))

super wielkie dzięki
            • szarlotka_ja Re: Kira... 14.11.13, 22:49
              OK smile
              Postaram się wysłać na początku przyszłego tygodnia wink
              Czapki są na pewno dwie, kartek nie wiem dokładnie (zapomniałam w aucie, nie chce mi się teraz za nimi chodzić tongue_out). Może uda się jeszcze wydębić więcej jak się sezon rozkręci wink
        • hashimotka88 Re: Spać się nie chce 14.11.13, 22:56
          Hashi będzie jutro....
          Siedziała nad rzeczką...
          Bawiła się piłeczką...
          O Tobie myślała... no i....
          do rzeczki wleciała wink

W tym roku ani razu nie widziałam wschodu słońca z tamtego miejsca. W tamtym roku mnie wzięło przez dwa miesiące na poranne biegi. Do końca października biegałam. Jak przestawili mi zegar zaprzestałam. Z rytmu mnie wybili suspicious zimno się zrobiło... odechciało mi się.
          Nigdy nie robiłam zdjęć o wschodzie dobrym aparatem. Tylko telefonem... ale on nie uchwycił dobrze kolorów. Mam nadzieję że jutro czekają mnie ciekawe widoczki. Oby nie było pochmurzasto sad
          Będzie za to mały mróz uncertain trudno
          Jestem pewna, ze jak budzik zadzwoni to od razu wstanę bo... będę miałą mało czasu. Nie ustwiam sobie budzika do przodu i wiem że nie mogę pospać dłuzej bo przegram ze słoneczkiem suspicious
          • hashimotka88 no i pobawilam sie nad rzeczka 15.11.13, 07:50
            Tak jak mowilam, tak tez zrobilam. O 6.35 jednak budzik ustawilam. Na start sie wstawilam ale... Wygralam walkowerem... Niestety uncertain dobieglam do mety i czekam.... Ktos jednak chyba sobie zaspal suspicious powinno byc na rowni ze mna a tu czekalam chyba z 5 min. Ono siedzialo pod pierzyna. Cala dolna czesc horuzontu byla nia okryta. Jak na zlosc. No i zrobilam sesje naga.... Ale dopiero po wschodzie. Chyba slonce sie mnie nie spodziewalo uncertain no ilez mozna czekac. Caly rok...
            Zdjecia marne wyszly. Bo slonce zaspalo... Wstac mu sie nie chcialo. Pod pierzyna chwile polezalo. Czego doswoadczylam? Ano mrozu uncertain na policzkach najwiecej go mialam. Nie przebieglam calej trasy. Pewnie z km mi zabraklo. Ale i tak chwile mnie nie bulo. Prawie godzine.

Nie chce mi sie spac.... Ale do lozka sie polozylam wiec sobie moze zasne smile

Jakby co moge jakies zdjecie wrzucic... Ale marne sa... Nie uchwycily tego co chcialam.
            • szarlotka_ja Re: no i pobawilam sie nad rzeczka 15.11.13, 19:06
              Wrzucaj, nie marudź suspicious
              • hashimotka88 Re: no i pobawilam sie nad rzeczka 15.11.13, 19:24
                ale... nie ma czego za bardzo pokazywać suspicious... kiepska ta moja sesyjka wyszła...
                Na kompa je wrzuciłam. Ok, jak się nastroję to moze tutaj wrzucę ale... kto chce je oglądać suspicious
                • szarlotka_ja Re: no i pobawilam sie nad rzeczka 15.11.13, 19:47
                  hashimotka88 napisała:

> kto chce je oglądać suspicious

No ja przecie suspicious
                  • hashimotka88 Re: no i pobawilam sie nad rzeczka 15.11.13, 20:37
                    Ty wiele byś chciała tongue_out wink
                    nie no... coś potem wyśle... być może... jak mnie najdzie smile
                    • szarlotka_ja Re: no i pobawilam sie nad rzeczka 15.11.13, 20:40
                      Ej no!
                      Obiecywałaś suspicious
                      • hashimotka88 Re: no i pobawilam sie nad rzeczka 15.11.13, 21:59
                        Dzień dzisiejszy jeszcze trwa tongue_out wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka