Dodaj do ulubionych

WŚCIEKLE GŁODNA

30.01.05, 15:23
Normalnie ciągle chodzę głodna a nie mogę jeść tyle razy ile mam na to
ochotę bo się utuczę totalnie i będzie gruba_very sad((((((((
Obserwuj wątek
    • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 30.01.05, 15:29
      Ale bez jedzenia to znikniesz wkrótce, bo nic z Ciebie nie zostanie wink))
      • very_famous Re: WŚCIEKLE GŁODNA 30.01.05, 15:30
        Mogę trochę zniknąć. Jakieś 2-3 kg moga zniknąć na zawsze.
        • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 30.01.05, 15:33
          very_famous napisała:

> Mogę trochę zniknąć. Jakieś 2-3 kg moga zniknąć na zawsze.

a jak stracisz urodę,
          to co wtedy smile)
    • booster Re: WŚCIEKLE GŁODNA 30.01.05, 17:18
      Mam to samo. Przed chwilą moja ofiarą padło 500ml lodów bakaliowych z Zielonej
      Budki. Teraz coś konkretnego...
      • martuha Re: WŚCIEKLE GŁODNA 30.01.05, 17:19
        lody w srodku zimy? brrrrrr. ja sie racze ciepla herbatka!
        • edward401 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 30.01.05, 17:21
          martuha napisała:

> lody w srodku zimy? brrrrrr. ja sie racze ciepla herbatka!

A skąd wiesz, JAKIE lody autor(ka) mial na mysli ???????? smile
    • zettrzy Re: WŚCIEKLE GŁODNA 30.01.05, 17:32
      gryz rzodkiewki
      marcheweczki tez moga byc
    • tradycja1 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 30.01.05, 17:43
      A ja znowu przeciwnie na nic smaku nie mam, jak juz cos zjem to od razu mi
      niedobrze .

Nie jestem w ciazy wink
    • sloggi Re: WŚCIEKLE GŁODNA 30.01.05, 23:50
      Też coś zjadłbym, ale tu gdzie jestem - wiatr w lodówce.
      • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 30.01.05, 23:52
        Ja walczę ze sobą już z dobrą godzinę... Niestety pełna lodówka w pobliżu -
        obawiam się że przegram...
        • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 30.01.05, 23:53
          A ja twardo się trzymam tongue_out
          • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 30.01.05, 23:56
            Sloggi, nie chcesz zjeść czegoś z mojej lodówki? Może dla mnie zabraknie
            wtedy smile)
        • sloggi Re: WŚCIEKLE GŁODNA 30.01.05, 23:56
          herbacianka napisała:

> Ja walczę ze sobą już z dobrą godzinę... Niestety pełna lodówka w pobliżu -
          > obawiam się że przegram...

Bądź twarda, a nie miękka smile
          • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:07
            Ja to jednak jestem dzieckiem szczęścia smile
            jem kiedy chcę i ile ochotę miam smile
            • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:10
              Też tak robię w zasadzie... Tylko niekoniecznie dobrze na tym wychodzę smile)

Igor, białe przepiękne - tylko taaakie smutne...
              • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:11
                herbacianka napisała:

> Igor, białe przepiękne - tylko taaakie smutne...

I mi łezka poleciała...
                • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:13
                  No mi też właśnie...
                  • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:13
                    No i co teraz?
                    sad
                    • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:14
                      Igor niech nas pociesza skoro zasmucił...
                      • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:14
                        No i poryczałam się...
                        • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:16
                          Już Ci gdzieś wpisałem : niech tylko Cie dorwę Frida smile
                          Jak będzie trzeba to i pojadę smile
                          • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:17
                            ee tam...
                            poryczałam się i koniec...
                            • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:18
                              Właśnie Frid - koniec.
                              • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:20
                                Schlus.
                          • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:18
                            A mówiłam ostatnio że do Fridowych dołów wezwę Igora na pomoc jak sama się nie
                            poprawi...
                            • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:21
                              Poprawię się...
                              • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:21
                                Od zaraz mam nadzieję?
                                • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:23
                                  Dobrze.
                                  • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:23
                                    Frid, zapomniałaś o czymś na końcu wypowiedzi...
                                    • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:24
                                      "smile" ?
                                      • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:25
                                        Właśnie.
              • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:15
                herbacianka napisała:

> Też tak robię w zasadzie...
                Powiem Ci coś w sekrecie, uwielbiam łamać wszelkie zasady smile
                >
                > Igor, białe przepiękne - tylko taaakie smutne...
                Dlatego dołożyłem różę smile
                ale jeśli tak uważasz to może zmienię smile
                • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:17
                  Zasady łamać to ja też lubię, choć nie zawsze mam odwagę...

A róża nie neutralizuje tego wrażenia jakie wywiera biały kwiat wraz z tą
                  przejmującą muzyką... To jest smutne, ale piękne... Nie zmieniaj...
                  • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:23
                    Ja czasami działam jak typowy Baran i muszę później płacic rachunek smile
                    Biała powstała jakiś czas temu, chyba nie miałem wtedy szampańskiego humoru wink
                    • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:29
                      igor_max napisał:

> Ja czasami działam jak typowy Baran i muszę później płacic rachunek smile

Ja też działam typowo do swojego znaku - rzadko kiedy impulsywnie smile) Chyba
                      jestem przeciwieństwem Barana - tak wynika z obserwacji znajomych Baranów smile)

> Biała powstała jakiś czas temu, chyba nie miałem wtedy szampańskiego humoru wink
                      >

Pewnie dlatego jest taka przejmująca - w szampańskim humorze nie wyszedłby ci
                      taki efekt...

• igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:34
                        A słyszałas że przeciwieństwa się przyciągają smile

a propos efektu, jak nad tym pracowałem ktoś znajomy zapytał się czym jestem
                        taki zajęty ?
                        Odpowiedziałem że kroję cebule przed monitorem bo potrzebuje dużo łez smile

ps. zapomniałem na śmierć o Fridzie smile

Frida nie bij, please smile)
                        • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:37
                          igor_max napisał:

> A słyszałas że przeciwieństwa się przyciągają smile

Słyszałam, ponoć to prawda? smile)

>
                          > a propos efektu, jak nad tym pracowałem ktoś znajomy zapytał się czym jestem
                          > taki zajęty ?
                          > Odpowiedziałem że kroję cebule przed monitorem bo potrzebuje dużo łez smile

Chyba niejedną skroiłeś, bo łez to tam nadmiar - i jeszcze płyną podczas
                          oglądania...

>
                          > ps. zapomniałem na śmierć o Fridzie smile

Nie opowiadaj bzdur - o Fridzie nie da się zapomnieć smile)
                          • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:38
                            herbacianka napisała:

> Nie opowiadaj bzdur - o Fridzie nie da się zapomnieć smile)

Da się, da.
                            • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:40
                              Frid, nie zaczynaj... Miałas skończyc przecież...
                            • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:43
                              frida2 napisała:

> herbacianka napisała:
                              >
                              > > Nie opowiadaj bzdur - o Fridzie nie da się zapomnieć smile)
                              >
                              > Da się, da.

Sorry ja miałem na myśli tylko inklinacje Fridy do moczenia oczek smile
                              >

O Tobie Frido nie sposób zapomnieć, absolutnie smile
                              • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:46
                                igor_max napisał:

> O Tobie Frido nie sposób zapomnieć, absolutnie smile

Polemizowałabym.
                                • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:51
                                  Ty jesteś gwiazdą na firmamencie tego forum,
                                  nie bądz taka skromna więc smile
                                  • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:57
                                    igor_max napisał:

> Ty jesteś gwiazdą na firmamencie tego forum,
                                    > nie bądz taka skromna więc smile

Igor, co Tobie?
                                    • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:01
                                      Powiedz dlaczego brak jest uśmiechu na twojej buzi ?
                                      • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:06
                                        Odkleił się poprostu.
                                        • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:19
                                          Powiedz, stało sie coś ? sad
                                          • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:21
                                            Nie, nic.
                                            Nie przejmuj się, ja już tak mam.
                                            • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:23
                                              Jest mi przykro, lubię Cię z uśmiechem sad
                                              • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:25
                                                smile))
                                                Teraz lepiej?
                                                • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:28
                                                  Zdecydowanie TAK i proszę tak trzymać, to właściwy kierunek smile)))
                                                  • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:30
                                                    Dobrze, postaram się podążać w tym właśnie.
                                                  • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:33
                                                    Dziękuję jeszcze raz.
                                                  • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:35
                                                    Igor! Przestań mi dziękować!
                                                    smile
                                                  • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:36
                                                    Więc bądz,
                                                    wiesz jaka smile
                                                  • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:39
                                                    Chyba wiem.
                          • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:40
                            W takiom razie zaczynam akcję pod tytułem, Przyciągam smile)
                            zobaczymy czym sie to dla mnie skończy wink)
                            • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:44
                              Odważny jesteś smile) No zobaczymy czym to się dla ciebie skończy...
                              • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:53
                                Zaczynam sie bać, a jeszcze chwilę temu napisałem Ci że działam impulsywnie a
                                później mam kłopoty smile)
                                • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:59
                                  Zaczynasz się bać - oznacza że się wycofujesz? smile)
                                  • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:02
                                    Nie, nie znam tego kierunku smile
                                    • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:06
                                      No to kolejne przeciwieństwo - ja znam ten kierunek doskonale smile)
                                      • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:18
                                        Jedno też jest pewne, że jak byśmy chcieli się zobaczyć to każde z nas będzie
                                        podążąć w przeciwnym kierunku smile
                                        • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:20
                                          Trudno się nie zgodzić z tym co mówisz... smile)
                                          • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:25
                                            Jak przeciwieństwa, to nie mów że się zgadzasz smile

ps.Wiesz jaka jest najstarsza linia tramwajowa u Ciebie ?
                                            • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:28
                                              igor_max napisał:

> Jak przeciwieństwa, to nie mów że się zgadzasz smile

No i jak teraz mam ci przyznać rację że nie powinnam się zgadzać? smile) Chyba
                                              się wycofam...

> ps.Wiesz jaka jest najstarsza linia tramwajowa u Ciebie ?

Dlaczego pytasz?
                                              • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:32
                                                Chcesz zrobic krok do tyłu ? smile

Przez przypadek się dowiedziałem, wzbudziło to moje zainteresowanie smile
                                                Powód jest oczywisty smile
                                                • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:33
                                                  igor_max napisał:

> Powód jest oczywisty smile

Nawet bardzo smile (to takie moje 3 grosze,ot tak 'wetkłam' tongue_out)
                                                  • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:35
                                                    rida2 napisała:

> Nawet bardzo smile (to takie moje 3 grosze,ot tak 'wetkłam' tongue_out)

za to tez, Cie bardzo lubię smile
                                                  • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:38
                                                    igor_max napisał:

> za to tez, Cie bardzo lubię smile

Za co Igorku? smile
                                                  • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:41
                                                    Ty już dobrze wiesz smile)
                                                  • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:42
                                                    Myślisz? smile)
                                                  • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:35
                                                    frida2 napisała:

> igor_max napisał:
                                                    >
                                                    > > Powód jest oczywisty smile
                                                    >
                                                    > Nawet bardzo smile (to takie moje 3 grosze,ot tak 'wetkłam' tongue_out)

Frid!! Co to ma znaczyć?
                                                  • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:37
                                                    herbacianka napisała:

> Frid!! Co to ma znaczyć?

Też Cię bardzo lubię Herba, bardzo.
                                                    kiss
                                                  • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:40
                                                    Ty mi tu oczu nie mydlij lubieniem... Co to za spisek?
                                                  • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:41
                                                    Spisek? A co to takiego?
                                                  • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:44
                                                    No dobra - o co chodzi z tym tramwajem? Życzę sobie wiedzieć... Uznajmy że nie
                                                    wiem jaka linia jest u mnie najstarsza... Igor?
                                                  • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:45
                                                    3 ma ponad 100 lat smile
                                                  • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:47
                                                    Hmm... No i?
                                                  • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:51
                                                    Ja potraktowałem to jako ciekawostkę, nie wiele miast może się poszczycić taką
                                                    linią.
                                                  • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:52
                                                    Otóż to. A Ty już spisku się doszukujesz Herbuś smile
                                                  • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:54
                                                    No pewnie - jak ty nagle z uśmiechem przytakujesz Igorowi co on mówi, wtrącając
                                                    swoje trzy grosze... smile)
                                                  • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:52
                                                    A skąd ci się napatoczyła taka ciekawostka nagle? smile)
                                                  • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:53
                                                    Ja chyba wiem skąd. Skątowni tongue_outPP

p.s.
                                                    A wiecie, że Was lubię?
                                                  • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:55
                                                    frida2 napisała:

> A wiecie, że Was lubię?
                                                    >

Igor, wiemy? Chyba nie...
                                                  • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:58
                                                    herbacianka napisała:

>
                                                    > Igor, wiemy? Chyba nie...

To bardzo ciekawy temat smile
                                                    uważam że nalezy go drążyć smile)
                                                  • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:59
                                                    igor_max napisał:

> To bardzo ciekawy temat smile
                                                    > uważam że nalezy go drążyć smile)

To biorę ten tego, no przyrząd do drążenia, jakiś świder czy jak i drążę...
                                                  • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:58
                                                    herbacianka napisała:

> Chyba nie...

Więc żyjesz w niewiedzy Hebra smile
                                                  • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 02:03
                                                    Oświeć mnie zatem smile) I Igora przy okazji smile)
                                                  • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 02:08
                                                    Zerknij na stronę główną salonu.
                                                  • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:56
                                                    tutaj Cie zaskocze

smile)
                                                  • frida2 Nie otwiera mi się :(((((((((((((((((((((((( 31.01.05, 01:57

• igor_max przerobilem :) 31.01.05, 02:12
                                                    radio
                                                  • frida2 Re: przerobilem :) 31.01.05, 02:16
                                                    igor_max napisał:

> radio

Dziękuję Ci bardzo Igorku smile))
                                                  • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 02:02
                                                    Zaskoczyłes mnie na maxa... Jak na Igora przystało smile)
                                                  • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 02:13
                                                    Ciesze się smile))
                                                  • frida2 Wszak Igor jest 'max' 31.01.05, 02:17
                                                    smile)))
                                                  • herbacianka Re: Wszak Igor jest 'max' 31.01.05, 02:19
                                                    No to przecież to właśnie miałam na mysli...
                                                  • frida2 Re: Wszak Igor jest 'max' 31.01.05, 02:19
                                                    Wiem, ale se napisałam a co!
                                                    smile))
                                                  • igor_max wiecie co 31.01.05, 02:25
                                                    Jest mi bardzo przykro ale musze was opuścić, pora na mnie sad

Niech was sny rozpieszczją tuląc do poduszeczek smile)
                                                  • herbacianka Re: wiecie co 31.01.05, 02:26
                                                    Dobrej nocy Igorze smile)

Zajrzysz jutro mam nadzieję?
                                                  • frida2 Re: wiecie co 31.01.05, 02:27
                                                    igor_max napisał:

> Jest mi bardzo przykro ale musze was opuścić, pora na mnie sad

Nam też przykro, prawda Herba?

> Niech was sny rozpieszczją tuląc do poduszeczek smile)

Wzajemnie smile))
                                                    Dobranoc...
                                                  • herbacianka Re: wiecie co 31.01.05, 02:27
                                                    Pewnie że nam przykro... sad
                                                  • frida2 Re: wiecie co 31.01.05, 02:34
                                                    Co tu dużo mówić, przykro nam.
                                                  • herbacianka Re: wiecie co 31.01.05, 02:36
                                                    I co będzie?
                                                  • frida2 Re: wiecie co 31.01.05, 02:38
                                                    Wymyśl coś.
                                                  • herbacianka Re: wiecie co 31.01.05, 02:42
                                                    Ja?? Niech Igor wymyśla jak wróci smile) Co zrobić żeby nie było na przykro smile)
                                                  • frida2 Re: wiecie co 31.01.05, 02:45
                                                    Igor już kima w najlepsze. Może i my powinnyśmy? Tzn. Ty bo ja to wiesz czytam
                                                    jszcze i mam zamiar tak jeszcze długo.
                                                    Sesja, kurza twarz uncertain
                                                  • herbacianka Re: wiecie co 31.01.05, 02:46
                                                    Ja spać też się nie wybierzam, coś tu sobie porobie jeszcze... smile)

To idziemy z salonu?
                                                  • frida2 Re: wiecie co 31.01.05, 02:49
                                                    herbacianka napisała:

> Ja spać też się nie wybierzam, coś tu sobie porobie jeszcze... smile)

Co, chcesz 80 tyś. zdobyć? smile)))

> To idziemy z salonu?

Jak uważasz.
                                                  • herbacianka Re: wiecie co 31.01.05, 02:52
                                                    Tu to nie w salonie przecież smile) jakbyś nie wiedziała co ja moge robić smile)

Idziemy zatem.

Dobrej nocy.
                                                  • frida2 Re: wiecie co 31.01.05, 02:54
                                                    Ojj wiem, wiem smile
                                                    Wzajemnie, dobranoc smile
                        • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:42
                          igor_max napisał:

> Frida nie bij, please smile)

Daleko mi do rękoczynów, że się tak wyrażę.
                          • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:44
                            Wiem że jesteś delikatna, to pewnik smile
                            • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:45
                              I ładna, to drugi pewnik smile)
                              • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:49
                                herbacianka napisała:

> I ładna

Taa, jasne.
                                • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:50
                                  Nie, ciemne raczej smile)
                                  • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 00:58
                                    Uważaj bo wpadnę w samouwielbienie.
                                    • herbacianka Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:00
                                      A prosze bardzo, wpadaj smile)
                                      • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:04
                                        Nie ma powodu.
                                        Żadnego.
                                • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:04
                                  frida2 napisała:

>
                                  > Taa, jasne.

Jestem pewny, jeśli Patti to napisała smile
                                  • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:05
                                    igor_max napisał:

> Jestem pewny, jeśli Patti to napisała smile

Aż tak jej wierzysz?
                                    • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:22
                                      Nie dała powodów aby jej nie wierzyć.
                                      Powiedz jest inaczej ?
                                      • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:23
                                        Co ma być inaczej?
                              • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:00
                                Zaczyna sie robić naprawde ciepło smile)

ps. w sprawie dogrzewania Fridy podczas podróży, nalezy rozpisać konkurs jak
                                zamienić powłóczyste spojrzenia na kilojoule smile
                                • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:03
                                  igor_max napisał:

> ps. w sprawie dogrzewania Fridy podczas podróży, nalezy rozpisać konkurs jak
                                  > zamienić powłóczyste spojrzenia na kilojoule smile

Jakie powłóczyste spojrzenia? Czyje, na kogo?
                                  • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:06
                                    Skromność to jeszcze jedna twoja zaleta.
                                    Frido mogę prosić o usmiech ?
                                    • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:09
                                      igor_max napisał:

> Frido mogę prosić o usmiech ?

Najpierw odpowiedz.
                                      • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:17
                                        Frido to oczywiste że taka ładna dzieczyna jak Ty musi budzić zainteresowanie
                                        płci przeciwnej.
                                        A teraz dostanę uśmiech ?
                                        • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:19
                                          igor_max napisał:

> Frido to oczywiste że taka ładna dzieczyna jak Ty musi budzić zainteresowanie
                                          > płci przeciwnej.

Coście się tak uwzięli z tą 'ładną' ?

> A teraz dostanę uśmiech ?

smile
                                          • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:23
                                            Slicznie Ci w nim smile
                                            dzieki smile)
                                            • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:27
                                              ładnemu we wszystkim ładnie. To żart of kors.
                                              • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:29
                                                Trudno sie z Toba nie zgodzić smile
                                                • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:31
                                                  Że to żart tynfa wart smile
                                                  • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:33
                                                    Twój usmiech jest wart o wiele wiecej smile
                                                  • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:36
                                                    No dobra, 2 tynfy smile
                                                  • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:53
                                                    Zgoda smile
                                                  • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 01:54
                                                    Ugodowy jesteś. To zaleta smile
                                                  • igor_max Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 02:14
                                                    smile))
                                                  • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 02:18
                                                    wink
                                                    A Ty Igor brunet jesteś?
                                                    smile
                                • lady.lifelong mam pomysł 31.01.05, 01:05
                                  igor_max napisał:

> ps. w sprawie dogrzewania Fridy podczas podróży, nalezy rozpisać konkurs jak
                                  > zamienić powłóczyste spojrzenia na kilojoule smile

Należy zalożyc grube okularki na te powłóczyste spojrzenia.
                                  Zadziałają jak soczewki...smile wszystko wokół spłonie i będzie ciepło wink
                                  • igor_max Re: mam pomysł 31.01.05, 01:10
                                    Masz rację ciepełka będzie pod dostatkiem smile
                                    • frida2 Ogłoście przetarg 31.01.05, 01:27

• igor_max Re: Ogłoście przetarg 31.01.05, 01:43
                                        To już OZ musi zadecydować smile
                                        • frida2 Re: Ogłoście przetarg 31.01.05, 01:47
                                          A co ma się nie zgodzić. Ustali się vadium i sprawa nabierze rozpędu.
    • very_famous Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 13:46
      Ja myslałam ze tyle wpisów to tyle głodnych było a tu towarzyskie gady
      siedziały tongue_out
      • frida2 Re: WŚCIEKLE GŁODNA 31.01.05, 14:39
        Od tego gadania to powiem Ci nawet, że głodna się zrobiłam i wcięłam 2
        grejfruty smile
    • sloggi Re: WŚCIEKLE GŁODNY 23.04.05, 18:47
      Zjem chyba wszystko co mam w lodówce - jakos tak mnie naszło.
    • lekia Re: GŁODNA 10.06.05, 21:27
      a w lodówie masło i szczypior,(koncepcji brak sad
      • very_famous Re: GŁODNA 10.06.05, 21:31
        Pozdrowienia znad kanapek :]
        • lekia Re: GŁODNA 10.06.05, 21:55
          W morde biednego jeża nie wyczaruje (z tych składników)kanapek
          • very_famous Re: GŁODNA 10.06.05, 22:01