06.12.13, 08:22
prezenty zostawił?smile
Obserwuj wątek
    • raziel24 Re: był? 06.12.13, 08:29
      Ruszam dopiero o 10 więc bez paniki jeśli było się grzecznym to wpadnęsmile
      • noc.jesienna Re: był? 06.12.13, 08:33
        jakby Ci tu powiedzieć...
      • zed-is-dead Re: był? 06.12.13, 08:50
        raziel24 napisał:

jeśli było się grzecznym to wpadnęsmile

Wpadają właśnie ci niegrzeczni. I nieprzewidujący...
    • ane-tal Re: był? 06.12.13, 08:59
      Nie był.
      I nie sadzę , żeby miał się pojawić. Omija mnie łukiem , a ja taka grzeczna jestem..
      • green.amber Re: był? 06.12.13, 09:29
        może za grzecznaś właśnie... u mnie był wink ale Ksawery też rozrabiał... wink
        • noc.jesienna Re: był? 06.12.13, 09:37
          dwa grzyby w barszcz?
        • ane-tal Re: był? 06.12.13, 09:44
          To już za dobro nie ma prezentów? Właściwie nic nowego..
          • witamina_b12 Re: był? 06.12.13, 10:28
            ane-tal napisała:

> To już za dobro nie ma prezentów? Właściwie nic nowego..
            >

jak to nie ma? ja byłam t a k a d o b r a, że sama sobie prezent sprawiłam wink
            • ane-tal Re: był? 06.12.13, 10:32
              W tym roku kryzys finansowy.
              Zachciało się mieszkania to się teraz "cierpi" wink
              Myślę,że w lutym się pojawi spóźniony Mikołaj smile
              • witamina_b12 Re: był? 06.12.13, 10:42
                ane-tal napisała:

> Myślę,że w lutym się pojawi spóźniony Mikołaj smile
                >
                to musisz się poprostu uzbroić w cierpliwość smile
                a mieszkanie też przeciez fajna sprawa smile
                • ane-tal Re: był? 06.12.13, 11:12
                  Fajna, ale kosztowna smile
                  Mikołaja zrobiłam suni i raczej prezent nie podszedł ..może się jeszcze przekona smile
    • wyszeptany-o-zmroku Re: był? 06.12.13, 09:19
      Będzie...dzwonił i powiedział że przyjdzie wieczorem,a ja taki niecierpliwy bywam.
    • witamina_b12 Re: był? 06.12.13, 10:29
      A był i owszem. Ciastko zjadł, prezenty zostawił.... dla wszystkich suspicious
    • karolina17w Re: był? 06.12.13, 10:29
      Był - u syna, strasznie zadowolony był, bo wczoraj buty pucował big_grin
      A o mnie chyba zapomniał tongue_out Albo za niegrzeczna byłam w tym roku wink
    • zakochana_jane Re: był? 06.12.13, 10:39
      A no był i mi bluzę i bieliznę biegową zostawił na poczcie do odbioru tongue_out Co prawda chciałam nowe buty do wspinu, ale cóż lepsze to niż nic smile

• puch_atek Re: był? 06.12.13, 12:16
      byl, ciezarowka, i zabral tyle gratow w sina dal ze az milo smile
      • noc.jesienna Re: był? 06.12.13, 12:26
        a może to był robin hood?
        • puch_atek Re: był? 06.12.13, 13:02
          jakies kombo tych 2 smile
      • bez.pokory Re: był? 06.12.13, 13:32
        Mikołaj daje, a nie zabiera podobno.
        No, chyba, ze przenosi ...
        U mnie był smile
        Bardzo miły. Od "jeszcze moich" dziewczyn dostałam czekoladki
    • zielonooka38 Re: był? 06.12.13, 14:19
      był. był... mam nadzieje, że jednak nie zostawił wink
      • 81belona03 Re: był? 06.12.13, 16:09
        -był,zostawił-niech to licho porwie!!tongue_out a tu święta zaraz...
    • kira_koslin Re: był? 06.12.13, 16:55

wychodzi na to, ze jednak nie Gwensmile))
    • anirat Re: był? 06.12.13, 17:12
      Był i piękne prezenty zostawił, jestem szczesliwa smile
      • noc.jesienna Re: był? 06.12.13, 17:31
        czy możesz dać namiary na tego konkretnego? lubię mieć pewnośćsmile
        • anirat Re: był? 06.12.13, 17:34
          No cóż chyba nie mogę wink To bardzo bliski mi Mikołaj smile
        • anirat Re: był? 06.12.13, 17:36
          Prawdę mówiąc kilka dni przed ustala ze mną co ja to bym mogła chcieć, zawsze chce jakieś piedoły, ale Mikołaj kupuje te pierdoły ale w bardzo eleganckim wydaniu. W tym roku tez tak było smilesmile
          • noc.jesienna Re: był? 06.12.13, 17:40
            szczęściarasmile fajnie mieć takiego mikołaja i to na wyłączność. i chyba ta wyłączność jest z tego wszystkiego najfajniejszasmile jejciu jak się rozmarzyłam... wietrzysko takie. nic tylko sobie posiedzieć pod kocykiem z kubkiem albo kieliszkiem czegoś. pogadać albo pooglądać albo coś tam jeszcze... we dwoje.
            • anirat Re: był? 06.12.13, 17:49
              Tu już tak dobrze nie mam, bo w domku siedzę sama, ale czymś się tam zajmuje smile
              • organza7 Re: był? 06.12.13, 17:52
                Hej Anismile Ja też sama i też się czymś tam zajmujęwink Szkoda że tak daleko mieszkasz, bo chętnie bym się na klachy umówiłasmile

Mikołaj był u mnie na słodkowink
                • anirat Re: był? 06.12.13, 17:57
                  Ja nie chce się chwalić, ale ja od swojego chciałam garnek (o kolorze i wzorze poinformowałam) albo skarpetki i dostałam dwa swietne garnuszki, bardzo mi się podobają i pasuja do reszty i dwie pary skarpetek tez swietnych smile Więc jestem zachwyconasmile
                • anirat Re: był? 06.12.13, 17:58
                  No szkoda, ale tak to już jest, wszędzie daleko wink
                  • organza7 Re: był? 06.12.13, 18:01
                    A ja mówię poważniesmile I jeszcze ta Twoja pasja gotowania do mnie przemawiawink Wiesz, ja to raczej jeść wolę i to mi świetnie wychodzitongue_out
      • zosiek11114 Re: był? 06.12.13, 19:10
        A co Wam Mikołaj przyniósł? Poowiedźcie proszę.
        Mnie nic nie przyniósłsad
        Nic ani nic, ani czekoladki ani wacików. Nic sad
        Zosia
        • noc.jesienna Re: był? 06.12.13, 19:21
          Zosiusmile smutek czuję smutek i to wielki i czarny jak morze czarne...

gdybym była mikołajem to miałabym duże wyrzuty sumienia i migusiem nadrabiała tę ferelną pomyłkę. hej głowa do górysmile
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: był? 06.12.13, 19:26
          mnie przyniósł miłe słowa, które czekały na mnie z samego rana...
        • kama265 Re: był? 06.12.13, 22:12
          Zosia, aktywuj profil smile
        • anirat Re: był? 06.12.13, 22:31
          smilesmilesmile Słoneczko w ten wietrzny wieczór dla Ciebie smile
    • mayenna Re: był? 06.12.13, 18:13
      Nie było, ale ja już od dawna nie jestem grzeczna.
      Za to był listonosz i przyniósł coś co będzie mnie kosztowało, jak się nie wymigam, 3165zł miesięcznie. Może jest tu prawnik?smile
      • anirat Re: był? 06.12.13, 18:52
        przerazasz mnie Ewo, co to takiego strasznego przyniósł Ci listonosz?????
        • mayenna Re: był? 06.12.13, 20:35
          anirat napisała:

> przerazasz mnie Ewo, co to takiego strasznego przyniósł Ci listonosz?????
          Pismosmile Ale w poniedziałek idę do prawnika.
    • szarlotka_ja Re: był? 06.12.13, 20:50
      Co był? Co tak wcześnie? O co w ogóle chodzi? Co to za jakieś przedskoczki Mikołajowe?

Przecież wszystkie dzieci małe i duże, grzeczne i niegrzeczne wią, że Mikołaj przychodzi wieczorem 6 grudnia, jak już wszystko uprzątnięte, główki umyte, piżamki pozakładane etc.

Także ja wciąż jeszcze czekam big_grin
    • mayenna Re: był? 06.12.13, 21:50
      gwen75 napisał:

> O mój borze, w życiu nie chcę już widzieć żadnego mikołaja! wink
      Ale jesteś grzeczny a ja niesmile
    • hashimotka88 Re: był? 06.12.13, 23:34
      BYł... jednak przyszedł suspicious
      Ja niedawno wróciłam to koło łóżka znalzłam czekoladę... zapakowaną w łądnym papierku i podpisaną wink
      A czekolada biała z dużymi laskowymi orzechami ^^ kurde... już połowe zjadłam uncertain
      • noc.jesienna Re: był? 07.12.13, 10:03
        i czemu się krzywisz? taka niesmaczna?
        • hashimotka88 Re: był? 07.12.13, 11:01
          Wtedy pol zostalo.... Teraz nic juz nie ma. Echhh zjadlam wczoraj caly prezent. Skrzywienia z malosci wynikalo suspicious a raczej z tego ze sie cos dobre tak szybko konczy. Nie no. Przeciez mala byla ta czekoladka suspicious a mozw to ze mnie taki obrzartuch uncertain dawno calej tabliczki nie zjadlam.... Zdarzylo si Wam. Praktycznke na raz zjesc cala tablice? Kiedys rozmawialam z jednym typkiem. Nie pozwalam sobie az na tak wielka przyjemnosc. Przeciez to nie wypada tyle jesc. Jednak on mial dozowane przyjemnosci.... Niestety... I czesto robil jedynie to co potrzebne... Troche przezwychowanie taki sie stal.
          Zjedzenie calej tabliczki chyba nie jest takie nienormalne ? Mam nadzieje suspicious
          • noc.jesienna Re: był? 07.12.13, 11:09
            chyba nie jest. nie wiem. nigdy mi się nie zdarzyłosmile mogę jedynie uogólnić, że korzystanie z przyjemności nie jest nienormalnewink
            • hashimotka88 Re: był? 07.12.13, 13:20
              Nie zdarzyło Ci się suspicious echhh
              Nie no wczoraj nocką mnie wzieło. Leży czekolada, ale ona taka mała przecież była suspicious
              Tak całkiem na raz ja nie wciągnęłam ale jednej nocki..... godzinka - dwie i jej nie ma big_grin
              Mniam ^^

> korzystanie z przyjemności nie jest nienormalnewink

sie zgadzam... latego jak wróce to sobie na przyjemnosć pozowolę i sobie popiszę.
              Na razie smile może będzie jeszcze z kimś o porze przedpólnocno - popólnnocnej....
    • mayenna Re: był? 07.12.13, 07:46
      Nie chcesz rózgi dostać?
      • noc.jesienna Re: był? 07.12.13, 10:02
        może nie gustuje w takich rozrywkachwink
    • czarnamajka75 Re: był? 07.12.13, 12:36
      ..nie był prezentów nie zostawił nawrt rózgi nie tongue_out a ja zamawiałam taki prezencik min. 175 cm , sympatyczny, wesoły,ładnie opakowany i jakoś chyba nie produkują takich bo MIkołaj nadal nie przynosi tongue_out
      • anirat Re: był? 07.12.13, 12:40
        Musisz poszukać już w antykwariacie, bo te modele to już były.... tongue_out
        • czarnamajka75 Re: był? 07.12.13, 12:43
          Ani ja tylko powiem że niezmiennie zamówienie składam od czasów stu-denc-kich i niezmiennie słyszę " brak towaru " big_grin
          • anirat Re: był? 07.12.13, 12:49
            No to cosik przegapiłaś, bo wtedy produkcja jeszcze szła jeszcze pełna parą, ale teraz ...hm to już tylko w bardzo zapomianych magazynach, antykwariatach albo secendhendach tongue_out Ale próbuj, podobno można tam wyszperać prawdziwe perełki.
            • tygrysgreen Re: był? 07.12.13, 14:21
              z recyklingu można czasem trafić fajny towar
              ale trzeba być uważnym i bystrym, bo jest duży popyt
              • anirat Re: był? 07.12.13, 15:00
                No właśnie, gorzej jak doświadczenia brak i trudno odsiać ziarno od plew wink
                • czarny.onyks Re: był? 07.12.13, 15:04
                  to zbierać doświadczenia..odsiewać plewy...

i a nuż widelec znajdzie się ziarno...wink
    • czarny.onyks Re: był? 07.12.13, 13:06
      byłbig_grin

dostarczył to...co zamówiłam big_grin
    • mayenna Re: był? 07.12.13, 15:08
      Zawsze to prezent. Na wiosnę może zakwitnie?
      Mnie jest miło jak Mikołaj choćby niegrzeczność zauważysmile
    • czarny.onyks Re: był? 07.12.13, 15:15
      o to to ......big_grin

więc drogie kury i koguciki.....vgrzebiemy, grzebiemy tongue_out
      • tygrysgreen Re: był? 07.12.13, 15:28
        brać i próbować
        jak nie smaczny to wypluć bez żalu
        jak smaczny to się delektować
        • anirat Re: był? 07.12.13, 15:44
          Tygrysko, Ty to jednak jesteś skarbnica wiedzy wszelakiej smile
    • hashimotka88 Re: był? 08.12.13, 00:26
      a żebyś wiedział, że się zapędziłam i pogubiłam....
      dzisiaj był dzień jaki powinienien być w wigile w pracy.... a za tydzień w sobote mamy sylwestra big_grin
      ja tu sie w dniach połapać uncertain
    • hashimotka88 Re: był? 08.12.13, 02:20
      > No tak, odrabiacie te dni w soboty... Czyli nic straconego... swoje odzyskasz ;
      > )

A czy wykorzystam? najlepiej to by było, jakby co roku mnie nie było.... tam gdzie jestem...
      chciałabym chyba pracować w sylwestra. No i pewnie będę ale hdzie indziej, nie tam gdzie bym chciała..... czyli tam gdzie najcześciej... wolałbym jednak nie odrabiać. Wtedy siedziałabym sobie w pracy.
      Może powinnam obchdzić sywesrta wtedy by mnie nie było. Nie mam potrzeby jego obchodzenia....ale.. fajnie by było sobie czmychnąć.
      JUż nie mieszam big_grin
      Wychodzi na to, że nie poszłam spać... tak jakos wyszło... ale juz niedługo

> Fajnie, że w końcu znalazłaś pracę, gratulacje Hashi! smile

Tak, to było mi potrzebne. To był jeden z najważniejszych punktów do realizacji, jak nie najważniejszy...
      Znalazłam... ale jak ja szukałm? uncertain nie ważne...

Gdyby tak zapomnieć oooo.. zasadach coooo... trzymają w klatce nas. PO co nam zawachania stan? Potrzebujemy zmian. Życie może być jak lunapark. Miej odwagę by nacisnąć start. Nawet sekundy dłuuuużej - nie wachaj się

Jak kolesia nie znam ani jego utwórów, to tę piosenkę polubiłam smile
    • hashimotka88 Re: był? 08.12.13, 02:44
      A Ty nie masz co robić ? suspicious a raczej spać nie masz?

> A ja nie mam potrzeby obchodzenia nawet własnych urodzin wink

A to urodziny się w ogóle obchodzi big_grin
      Ja z dziwnych powódów mogłabym obchodzić sylwesrta, Po to żeby mnie nie było tam gdzie będe big_grin

> Który następny? ;>

Ano do kina muszę się wybrać.... sama...suspicious bo nigdy sama nie byłam. Nie wiem czy na ten rok się jeszcze załapie.
      Tk w ogóle dawno w kinie nie byłam tongue_out wink
      A TY kiedy osoatnio byłeś? Pewnie niedawno smile
      • hashimotka88 Re: był? 08.12.13, 03:11
        Gdy przychodzi noc.... on bierze mnie...

Serio mnie bierze... łapie mnie już... Morfeusz się dobiera... chyba trzeba się mu oddać...
        Już i tak jestem na miejscu, jedynie oczy przymknąć
        jak można tyle go przeganiać... Już zagladał do mnie przynajmniej 2 godziny temu...

Ech Morfeuszu.... rób ze mną co chcesz... mąć mi w głowie.... twórz obrazy... i tak nie będę nic pamietała.... Jedynie uda mi się może przypomnieć poranne akcje wink

Dobra... noc.... i poranek się zbliża. To osttania taka nocka, gdy widzę trójkę... przynajmniej w tym tygoniu...
        Teraz Morfeuszu pracuj we śnie... ciekawe czy się choć trochę wysili... jak szybko wprowadzi w stan uśpienia i jak będzie mnie tam prowadził i oprowadzał wink

Powiem jutro czy był big_grin albo czy coś pamietałam z naszych schadzek suspicious

• hashimotka88 Re: był? 08.12.13, 03:27
      > Hehehe, ja się przyczepiłem do wahania, a Ty do obchodzenia... wink

Oj tam, oj tam. Ja lubię jak jest więcej literek a "h" literka była taka samotna... więc ją literką "c" dopełniłam wink to było specjalnie suspicious wink

> W każdym razie wujek Google sugeruje, że również urodziny można obchodz
      > ić
      wink

lepiej się zna niż my wink

> > Ja z dziwnych powódów mogłabym obchodzić sylwesrta, Po to żeby mnie nie b
      > yło ta
      > > m gdzie będe big_grin

różne rzeczy... podejrzewam, że bede pisać.... z użyciem wkładu... własnego i długopisa big_grin

> A całkiem niedawno, w marcu, też nie sam ;>

Nie żartuj, ze tak niedawno big_grin
      ja też gdzieś wtedy byłam. Może ciut wcześniej... może później... a może też to marzec był. wiem, że słońce łądnie świeciło wink

Już mnie brał, chciał mnie w swoje strony Morfeusz wziąć i coś mi pokazać a Ty mu przeszkodziłeś suspicious chyba go zawołam.
      Kogut mi wypomina, że jescze nie śpie...

ZMykam.

Pa smile... tongue_out coś sobie przypomniałam ale już po fakcie jak napisałam i jakby co , nie zrobiłam tego specjalnie. wink
    • hashimotka88 Re: był? 08.12.13, 03:32
      > Hashi jeszcze trochę i możesz książki pisać big_grin

(Nie bo ktoś by ją jeszcze czytał big_grin
      Tutaj ktoś sobie przeczyta.... albo i nie... a potem litery i tak się schowają. Wyjdą na wierzch jak suseł z nory a potem znowu są mniej widoczne... żeby się do nich dostać to trzeba by było szukać. wejsć gdzie trzeba a najcześniej niewiadomo gdzie.
      DObra.... ciagnie mnie do siebie...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka