Dodaj do ulubionych

18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPREZA !

02.01.14, 18:30
Kochani,

z geby cholewy nie robię, skoro zapowiedziałam imprezę karnawałową oto szczegóły big_grin

Zarezerwowałam stolik na 18 stycznia w Czarnej Perle, Warszawa, ul. Kolejowa 8/10.
www.facebook.com/czarnaperlawarszawa?fref=ts
Impreza pod hasłem DYSKOTEKA DOROSŁEGO CZŁOWIEKA, zapraszam serdecznie wszystkich tańczących i nie tańczących na spotkanie w gronie, mysle ze już spokojnie moge to powiedzieć forumowych przyjaciół, oczywiscie osoby spoza forum sa bardzo mile widziane.

Słowem, bierzcie znajomych pod pachę i przyjdźcie się spotkać, pogadać, napić piwka, pobawić smile

Wpisujcie się kto jest chętny, na razie rezerwacja jest na 10 osób, ale mam nadzieje, ze będę musiała ją powiększyć big_grin
Obserwuj wątek
    • kaja.120 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 02.01.14, 23:11
      świetnie ame..., raczej będę, a wiadomo jaka tam muza będzie ?, mam nadzieję , że nie szantysmile bo lokal na szantowy wygląda smile
      • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 03.01.14, 05:41
        Nie będzie szant big_grin tylko prezboje z lat 70-tych do wspolczesności bez umcy umcy i techno tak mnie zapewniała menagerka smile
      • ald.ko Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 03.01.14, 13:16
        Zadne szanty!!!! Co sobota od 20-ej jest dyskoteka Dorosłego Czlowieka.Mozna rezerwowac stoliki nr telefonu jest na stronie Dj jacka na fejsie.Muzyka najnowsze hity,taneczna. A zagra tez o jaki utwor sie go poprosi.Byłam w zeszłą sobote było super!!!! Zapraszam
    • witamina_b12 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 03.01.14, 08:54
      hehe no na wielką frekwencję to chyba nie licz wink
      ja się wybieram smile
      • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 03.01.14, 09:16
        Ja wiem ze nadzieja matka głupich, ale ponoć mamy kochaja swoje dzieci wink big_grin
        • witamina_b12 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 03.01.14, 09:26
          spoko... po świętach to mogę i dwa miejsca zająć tongue_out suspicious
          • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 03.01.14, 09:29
            Wrzuciłam wątej jeszcze na Nieśmiałki, moze ktoś się ośmieli big_grin

ps
            zapomniałam dodać WJAZD KOSZTUJE 10 PLN
            • stefcia41 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 03.01.14, 11:19
              ale jak to umca umca nie bedzie? suspicious wink
              a YMCA? wink
              • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 03.01.14, 11:39
                IT jak zwykle mi poblokowało linki sad ale to domyslam sie co wkleiłaś big_grin i z tego co wiem to nie umcy umcy big_grin tongue_out
        • ald.ko Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 03.01.14, 13:24
          Wiec badz tym dzieckiem.Nie bedziesz załowala i wez znajomych! ja tez bede!
          • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 03.01.14, 13:38
            >Nie bedziesz załowala i wez znajomych! ja tez bede!
            no i pieknie ! oby nas dużo było smile
      • ald.ko Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 03.01.14, 13:23
        witaminko!!! wiecej nadzieji. DJ Jacka znam i jego muzyke od 10 lat. I zaręczam swoja piekna biała głowa ze gra swietnie. W poprzednim klubie przychodziło 300-400 osob wiec samo mowi za siebie.A poczatki za nim ludzie zaczna sie schodzic zawsze sa trudne. Bo nie sa doinformowani.Wystarczy ze przyjda raz i beda przychodzic.Wiecej optymizmu prosze...ja tez bede 18 stycznia.Do zobaczenia
        • kaja.120 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 03.01.14, 23:03
          i niech jakieś chłopaczyska też przyjdą... obudzcie się chłopcy smile
          • green.amber Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 03.01.14, 23:22
            Kajuś i będą psuć nam zabawę niezadowolonymi minami... bo wiadomo, że tańczyć nie zechcą... i jeszcze nie pozwolą rwać nowych?? do lasu z drzewem?? wink

jakiś sensowny dojazd tam jest?? bo niewiele mi mówi ta okolica...
            • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 03.01.14, 23:31
              a to zalezy skad ? to jest niedaleko Ronda Zawiszy, ale trzeba niestety przjść kawałek, bo tramwaj pod sama knajpkę nie podjeżdża
              • green.amber Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 04.01.14, 00:31
                ewentualnie z południowego krańca, czyli do centrum i trajtkiem a najważniejsze, żeby tym spacerkiem nie zbłądzić
                • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 04.01.14, 09:11
                  w linku który wrzuciłam powinna być mapka dojścia wink na w razie czego wrzucam poniżej

mapa.targeo.pl/Czarna-Perla-Kolejowa-8-10-Warszawa~2838940/Dyskoteka/adres
                  Towarową jeżdża tramwaje 1; 8, 22, 24, do zawiszy mozna dojechac 1, 7, 9, 25.
            • stefcia41 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 04.01.14, 08:01
              e tam , mnie niezadowolone miny nie epsują zabawy ewentualnej bom niedowidząca wink
              się wybiera Amberka? smile
              • green.amber Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 04.01.14, 14:49
                nie każdy ma tyle szczęścia wink za dobry wzrok, słuch, potem bolą oczy, uszy... wink
                robię przegląd sił, zamiarów i sprawdzam jak się mają do Ochotywink
            • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 04.01.14, 09:16
              > bo wiadomo, że tańczyć nie zechcą... i jeszcze nie pozwolą rwać nowych??

dlatego z mysla o nich zarezerwowalam stolik big_grin niech sobie posiedzą i podziwiają widoki wink

> i jeszcze nie pozwolą rwać nowych?? >

myslisz ze tacy zazdrośnicy ?suspicious łeeeee chyba nie big_grin
              • green.amber Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 04.01.14, 14:51
                taaa no i potem się marudzi, że są za wygodni, za dobrze mają... a kto temu winien się pytam?? winktongue_out
                zazdrośnicy to może i nie, ale piesoogrodnictwo chyba bywa bywa wink
                • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 05.01.14, 22:37
                  ogrodnictwa nie zauwazyłam big_grin z motykami jeszcze nie lataja big_grin
            • tapatik Jak to... 13.01.14, 23:09
              green.amber napisała:

> Kajuś i będą psuć nam zabawę niezadowolonymi minami... bo wiadomo, że tańczyć nie zechcą...

Kto nie zechce tańczyć?

> i jeszcze nie pozwolą rwać nowych??

To miło, że się pytasz o pozwolenie.
              • green.amber Re: Jak to... 14.01.14, 12:50
                tapatik napisał:

> green.amber napisała:
                >
                > > Kajuś i będą psuć nam zabawę niezadowolonymi minami... bo wiadomo, że tań
                > czyć nie zechcą...
                >
                > Kto nie zechce tańczyć?
                a ilu widzisz, którzy chcą??winksuspicious

> > i jeszcze nie pozwolą rwać nowych??
                >
                > To miło, że się pytasz o pozwolenie.
                hymmm nie pytam, nadinterpretowałeś znaki zpytania winktongue_out
      • tapatik Witaminko 19.01.14, 10:10
        witamina_b12 napisała:

> hehe no na wielką frekwencję to chyba nie licz wink

Tak przypomnę Twe słowa tongue_out
        • witamina_b12 Re: Witaminko 19.01.14, 10:19
          tapatik napisał:

> witamina_b12 napisała:
          >
          > > hehe no na wielką frekwencję to chyba nie licz wink
          >
          > Tak przypomnę Twe słowa tongue_out

no właśnie! żłośliwe te ludziska na złośc przyszli, żebym nie mogła powiedzieć "a nie mówiłam" tongue_out suspicious
    • ohara_0 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 05.01.14, 23:02
      ame, czy ja mogę przyjść ?smile jeśli tak to będę na pewno smile smile
      • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 05.01.14, 23:08
        to zaproszenie dla wszystkich chetnych smile
        zapraszam big_grin
    • ohara_0 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 05.01.14, 23:22
      no to jestem chętna smile
      kurcze dawno tego nie mówiłam ....
      • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 05.01.14, 23:54
        hqahahahahaa

pod koniec tygodnia zbiorę wszytskich chętnych i podam wam hasło na stolik, jak już potwoerdze liczbe ludkow smile
    • czarnamajka75 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 06.01.14, 00:37
      ...po nazwie tego przybytku można sądzić że jakieś "morskie piosnki" będą - mnię się kojarzy generalnie z Piratami z Karaibów wink
      • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 06.01.14, 08:41
        bo faktycznie to tawerna, ale w soboty zamienia się w dyskotekę wink
        • stefcia41 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 06.01.14, 09:01
          wstępnie się zgłaszam smile
          • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 06.01.14, 10:26
            Pierwsza lista chętnych, niesmiało stwoerdzam, ze jakiś wieczór panieński nam się szykuje big_grin

Chętni :
            organizator bałaganuwink
            Witaminka
            Kaja.120
            green.amber
            ohar_a
            Stefcia

Chlopaki, ruszcie kupry big_grin
            • witamina_b12 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 06.01.14, 10:41
              Nie ma problemu ja się zawsze bardzo dobrze bawię na wieczorach panieńskich big_grin
              • stefcia41 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 06.01.14, 10:43
                a ja dawno bie byłam big_grin
                • czarny.onyks Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 06.01.14, 10:50
                  a kto tam drzewo do lasu bierzetongue_out
                  • abyss7 paint it black 07.01.14, 18:52
                    Czarna Majka,
                    Czarny Onyks,
                    Czarna Perła,
                    Czarno to widzę wink smile
                    • mayenna Re: paint it black 07.01.14, 18:55
                      Abyss, dołącz to nie będzie tak czarnosmile
                      • abyss7 Re: paint it black 07.01.14, 19:08
                        mayenna napisała:

> Abyss, dołącz to nie będzie tak czarnosmile

Dziewczyno, to byłby dopiero czarny scenariusz smile
                        Drugiego takiego mistrza świata w nietańczeniu to nie ma ani jednego big_grin
                        • mayenna Re: paint it black 07.01.14, 19:10
                          Tańce nie są obowiązkowesmile Narzekacie na powierzchowne relacje to jest okazja je pogłębićsmile
                          • abyss7 Re: paint it black 07.01.14, 19:16
                            mayenna napisała:

> Narzekacie na powierzchowne relacje to jest okazja je pogłębićsmile

Łomatkobosko! surprised A mówią, że to ja tylko o pogłębianiu relacji... wink
                            • mayenna Re: paint it black 07.01.14, 19:19
                              abyss7 napisał:

> mayenna napisała:
                              >
                              > > Narzekacie na powierzchowne relacje to jest okazja je pogłębićsmile
                              >
                              > Łomatkobosko! surprised A mówią, że to ja tylko o pogłębianiu relacji... wink
                              smile Tym bardziej się wybierzsmile
                              • abyss7 Re: paint it black 07.01.14, 19:26
                                Mayenna, musisz zrozumieć, że ja jestem jedynym gościem na świecie, który wykonuje czterema kończynami równocześnie cztery różne tańce, a na dodatek żaden z nich nie koresponduje z aktualnie nadawaną muzą smile

Biorę w klubach po € 500 za każdy kawałek, a wiesz, tego klubu nie stać na moje występy wink smile
                                • witamina_b12 Re: paint it black 07.01.14, 19:29
                                  no i super, bedziesz nam pilnował stolika jak pójdziemy tańczyć wink
                                  • abyss7 Re: paint it black 07.01.14, 19:33
                                    witamina_b12 napisała:

> no i super, bedziesz nam pilnował stolika jak pójdziemy tańczyć wink

€ 300 za każdy kawałek i stoi wink
                                    • stefcia41 Re: paint it black 07.01.14, 19:35
                                      abyss7 napisał:

>
                                      > € 300 za każdy kawałek i stoi wink

jeszcze na głowę nie upadłam, żeby za to płacić tongue_out big_grin

• abyss7 Re: paint it black 07.01.14, 19:40
                                        stefcia41 napisała:

> jeszcze na głowę nie upadłam, żeby za to płacić tongue_out big_grin

O losie!!! Jakie siedlisko zboczuchów wink
                                        • stefcia41 Re: paint it black 07.01.14, 20:10
                                          no okropelne
                                          uciekaj Pan póki nie jest za późno wink
                                          • abyss7 Re: paint it black 07.01.14, 20:16
                                            stefcia41 napisała:

> no okropelne
                                            > uciekaj Pan póki nie jest za późno wink

Trudno, poświęcę się i może jakoś to zniosę wink
                                    • witamina_b12 Re: paint it black 07.01.14, 19:52
                                      abyss7 napisał:

> € 300 za każdy kawałek i stoi wink

yyyYYYyyyyyy... ale najpierw kasa, a później stoi, czy najpierw stoi, a później kasa? tongue_outtongue_out

to już chyba zdecyduje się na stratę... stolika.
                                      • abyss7 Re: paint it black 07.01.14, 19:59
                                        witamina_b12 napisała:

> to już chyba zdecyduje się na stratę... stolika.

No nie mogę, co za sknera! wink
                                        • mayenna Re: paint it black 07.01.14, 20:00
                                          Nie martw się, zrobimy zrzutkę. Trenujsmile
                                        • witamina_b12 Re: paint it black 07.01.14, 20:01
                                          abyss7 napisał:
                                          >
                                          > No nie mogę, co za sknera! wink

O-s-z-c-z-ę-d-n-a! wiesz co to za skarb? oszczędna kobieta? wink
                                          • abyss7 Re: paint it black 07.01.14, 20:12
                                            witamina_b12 napisała:

> O-s-z-c-z-ę-d-n-a! wiesz co to za skarb? oszczędna kobieta? wink

Doceniam, doceniam, ale wiesz - oszczędzać można w inny sposób - możesz ograniczyć się do jednego browarka... Ale żeby żyłować na moich występach? Foch! wink
                                            (BTW jest tu jakieś emo na focha?)
                                • mayenna Re: paint it black 07.01.14, 19:35
                                  Koniecznie muszę to zobaczyćsmile
                                  Czyli jakbym zjechała to potowarzyszysz mi i będę miała towarzystwo do rozmowy? Nie muszę zabierać robótki?smile
                                  • abyss7 Re: paint it black 07.01.14, 19:45
                                    mayenna napisała:

> Koniecznie muszę to zobaczyćsmile
                                    Pamiętaj o cenniku, zniżek nie ma tongue_out

> Czyli jakbym zjechała to potowarzyszysz mi i będę miała towarzystwo do rozmowy?
                                    > Nie muszę zabierać robótki?smile

Yyyyy??? A przepraszam, jakie Ty robótki chcesz uskuteczniać w klubie w którym pogłębia się znajomości? suspicious
                                    Chyba nie ręczne? wink
                                    • mayenna Re: paint it black 07.01.14, 19:50
                                      Jak najbardziej ręcznesmile
                                      Abyss, jak ciebie do wszystkiego tak trzeba namawiać, to ja czarno widzęsmile

A forum wydelegowało by jednego pana, żeby panienki miały obstawę i przyzwoitość została zachowanasmile
                                      • czarnamajka75 Re: paint it black 07.01.14, 19:58
                                        mayenna napisała:

> A forum wydelegowało by jednego pana, żeby panienki miały obstawę i przyzwoito
                                        > ść została zachowanasmile
                                        ...no i ktoś by szklanek pilnował ...przepraszam ,ale ja wszystko czarno widzę tongue_out
                                        • lesher Re: paint it black 07.01.14, 20:32
                                          > przepraszam ,ale ja wszystko czarno widzę
                                          > tongue_out
                                          Ależ nie ma powodu by przepraszać:

https://0.tqn.com/d/create/1/G/h/i/E/-/Johnnie-Walker-Double-Black.jpg
                                          • czarnamajka75 Re: paint it black 07.01.14, 21:51
                                            Lesiu odrobinę mnie przeceniasz tyle czerni to za dużo ,ale dziekuję za coś dla ciała a nie tylko ducha tongue_out
                        • lesher Re: paint it black 07.01.14, 19:53
                          > Drugiego takiego mistrza świata w nietańczeniu to nie ma ani jednego big_grin

Eee tam, nie przechwalaj się.
                          Założę się, że jestem dużo lepszy w te klocki - znaczy się w nietańczeniu!
                          • mayenna Re: paint it black 07.01.14, 19:58
                            Lesher, koniecznie musisz przyjśćsmilekonieczniewink
                          • abyss7 Re: paint it black 07.01.14, 20:04
                            lesher napisał:

> Założę się, że jestem dużo lepszy w te klocki - znaczy się w nietańczeniu!

Nie kuś, nie kuś, bo jeszcze jaki boysband przyjdzie nam do głowy założyć wink
                            • mayenna Re: paint it black 07.01.14, 20:07
                              Fanklub już maciesmile
                            • lesher Re: paint it black 07.01.14, 20:29
                              Laski by na pewno piszczały!
                              Może ze strachu przed stratowaniem, ale liczy się efekt!
                              • stefcia41 Re: paint it black 07.01.14, 20:31
                                dla Ciebie Lesiu to ja nawet piszczeć się nauczę wink
                                • abyss7 Re: paint it black 07.01.14, 20:40
                                  stefcia41 napisała:

> dla Ciebie Lesiu to ja nawet piszczeć się nauczę wink

No paczaj Pan, Panie Kolego, jeszcze niczegój nie zanietańczyliśmy, a już groupies się pojawiły wink To mi się podoba!!!
                                  • lesher Re: paint it black 07.01.14, 20:47
                                    Dobry pijar to podstawa!
                                    • mayenna Re: paint it black 07.01.14, 20:57
                                      lesher napisał:

> Dobry pijar to podstawa!
                                      Hm, to jeszcze trochę poodkręcajcie atmosferęsmile
                                      • czarnamajka75 Re: paint it black 07.01.14, 21:31
                                        ...wrzucicie potem na jutuba tongue_out?
                                • czarny.onyks Re: paint it black 07.01.14, 22:11
                                  bożesz....

czytam i myślę, czemu sie chcesz uczyć ....puszczaćtongue_out
                      • hashimotka88 Re: paint it black 11.01.14, 12:03
                        Taaaa jak Abyss dolaczy to juz bedzie otchlan big_grin jedna wielka czarna dziura wink
                    • czarny.onyks Re: paint it black 07.01.14, 22:07
                      tylko czarnego og(ie)ra braksuspicious
                      • czarny.onyks Re: paint it black 07.01.14, 22:09
                        a poza tym, kto powiedział, że ja będę suspicioussuspicious
                • mayenna Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 07.01.14, 17:41
                  stefcia41 napisała:

> a ja dawno bie byłam big_grin
                  Amant jest to ten wieczór możemy ci dedykowaćsmile
              • mayenna Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 07.01.14, 17:40
                witamina_b12 napisała:

> Nie ma problemu ja się zawsze bardzo dobrze bawię na wieczorach panieńskich big_grin

Nigdy nie byłamsmile Może udało by się wybrać tylko nie mam co na siebie włożyć...:Te królicze uszy są obowiązkowe?smile
                • witamina_b12 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 07.01.14, 19:21
                  Z tego co pamiętam to królicze uszy były tylko raz suspicious za to zdarzały się inne gadżetytongue_out
                  • czarny.onyks Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 13.01.14, 21:43
                    cholera też nie byłam...

to kiedy jakiś wieczór organizujemy?tongue_out
            • gzegoz_brrzeczyszczykiewicz Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 07.01.14, 19:38
              pierwszy! smile
              trochę zaburzę Wam statystyki tongue_out
              i mam nadzieję że nie będę jedynym drwem smile
              • witamina_b12 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 07.01.14, 19:54
                super zapraszamy. my w zasadzie jesteśmy niegroźne wink
              • mayenna Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 07.01.14, 20:01
                O! jak milosmile Na pewno będziesz się dobrze bawiłsmile
              • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 07.01.14, 22:05
                o jeden odważny chociaż !!!! big_grin
    • tygrysgreen Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 07.01.14, 15:14
      niestety, jak na wszystkich ostatnio organizowanych imprezach, termin mi nie pasuje sad
      tym bardziej zapraszam do Koła
      gospodyni normalna, wprawdzie pokoje niespecjalnie wielkie ale tańce da się zorganizować
      • samysliciel_2.0 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 07.01.14, 20:30
        tygrysgreen napisała:

> niestety, jak na wszystkich ostatnio organizowanych imprezach, termin mi nie pa
        > suje sad
        > tym bardziej zapraszam do Koła
        > gospodyni normalna, wprawdzie pokoje niespecjalnie wielkie ale tańce da się zor
        > ganizować

Czyli będzie przytulnie, dla samotnych w sam raz wink
        • ame_belge34 Abyss, Lesio, Zajec :> 07.01.14, 22:07
          rozumiem ze mam Was wciagnąć na listę członk..owską big_grin suspicious ?
          • ame_belge34 Re: Abyss, Lesio, Zajec :> 07.01.14, 22:22
            Dobra, teraz będzie ze stoickim spokojem i powagą, ale przy Was sie przecież nie da big_grin

Chętni :
            organizator bałaganuwink
            Witaminka
            Kaja.120
            green.amber
            ohar_a
            Stefcia + 3 niewiasty smile
            gzegoz_brrzeczyszczykiewicz vel Rodzyn

jesli kogos pominęłam dopisujcie się smile
            • kaja.120 Re: Abyss, Lesio, Zajec :> 08.01.14, 19:27
              co my byśmy bez tej ame -społecznicy naszej zrobili smile chłopcy nie traćcie czasu smile zula sie odezwala, moze też będzie ...
              • ame_belge34 Re: Abyss, Lesio, Zajec :> 09.01.14, 08:14
                Społecznicy ? big_grin ja tylko dbam o integrację towarzystwa forumowego big_grin
                • abyss7 Re: Abyss, Lesio, Zajec :> 10.01.14, 12:31
                  Ame, u mnie 50/50, do potwierdzenia w przyszłym tyg.
                  • ame_belge34 Re: Abyss, Lesio, Zajec :> 10.01.14, 13:55
                    Trzymam kciuki zeby sie udalo big_grin daj znac smile
                    • abyss7 Re: Abyss, Lesio, Zajec :> 13.01.14, 12:43
                      ame_belge34 napisała:

> Trzymam kciuki zeby sie udalo big_grin daj znac smile

No niestety, muszę Cię strasznie zasmucić, bo...
                      się wybieram smile
          • tdf-888 Re: Abyss, Lesio, Zajec :> 10.01.14, 13:26
            dla mnie miejsce przy korycie smile
            • ame_belge34 Re: Abyss, Lesio, Zajec :> 10.01.14, 14:08
              przy wodopoju tak to sie nazywa tongue_out

będziesz ? suspicious
              • tdf-888 Re: Abyss, Lesio, Zajec :> 10.01.14, 15:00
                no ba.. nawet byłem wink
                chodziło mi o to, że będę okupował miejsce przy stoliku i co najwyżej wstawał zamawiać i robić miejsce na zamówione wink
                • ame_belge34 Re: Abyss, Lesio, Zajec :> 10.01.14, 15:07
                  to czuj sie wciągnięty na listę obecności big_grin
                  • tdf-888 Re: Abyss, Lesio, Zajec :> 13.01.14, 21:37
                    pendem nabebendem wink
    • tapatik Zasadnicze pytanko 09.01.14, 10:55
      Jak macie zamiar się rozpoznać? Co by Wam rodzinek do konkurencyjnego stolika nie trafił.
      • ame_belge34 Re: Zasadnicze pytanko 09.01.14, 11:30
        no jak to jak ? tam gdzie kobitek będzie bez liku big_grin

a tak na poważnie, stolik będzie zarezerwowany na HASŁO : GAZETA

i mozna mnie szukać , będę w czarno-białej sukience wink
        • witamina_b12 Re: Zasadnicze pytanko 09.01.14, 11:42
          a o której się to to zaczyna?
          • ame_belge34 Re: Zasadnicze pytanko 09.01.14, 11:43
            o 20-stej smile My pewnie bedziemy na czas wink
        • czarnamajka75 Re: Zasadnicze pytanko 09.01.14, 11:43
          ...Ame nie żebym się czepiała ,ale teraz jak zdradzilaś haslo to każdy może ten stolik przejąć tongue_out
          • ame_belge34 Re: Zasadnicze pytanko 09.01.14, 11:45
            Majeczko, na razie rezerwacja jest zrobiona na moje nazwisko wiec nikt nie wie, ktory to stolik suspicious, a haslo bedzie podane menagerowi prezy potwoerdzaniu liczby osob. Generalnie stolik jest na 10 kuprow, ale w sumie mnie to mozna nie liczyc wink
            • ame_belge34 Lista obecności :) 10.01.14, 15:14
              [b]Chętni :
              organizator bałaganu vel Ame
              Witaminka
              Kaja.120
              green.amber
              ohar_a
              Stefcia + 3 niewiasty
              gzegoz_brrzeczyszczykiewicz vel Rodzyn
              tdf
              Onyskowa suspicious oj się będzie działo big_grin big_grin

Czekamy na potwierdzenie smile :
              Abbys
              • kaja.120 melduję sie ... 10.01.14, 18:18
                ja przyjdę chyba z kolegą, bo on bardzo "pali się "do tańca smile . Chyba ze coś się zmieni, pozdrawiam.
              • czarny.onyks Re: Lista obecności :) 10.01.14, 19:20
                znaczy lepiej, żebym nie przychodziłasuspicious sad

buuuu....
                • czarnamajka75 Re: Lista obecności :) 10.01.14, 20:41
                  ..nie rycz i tak 12 jesteś tongue_out
                • tdf-888 Re: Lista obecności :) 10.01.14, 20:54
                  ale czemuż?
                  oj siębedzię się będzie wink
                  ojojoj!
                  • czarny.onyks Re: Lista obecności :) 10.01.14, 20:58
                    no nie wiem właśnie skąd to oj będzie się wzięłosuspicious wink

matko i Ty z tetrykami sie chcesz spotkać??? świat staje do góry nogamitongue_out
                    • witamina_b12 Re: Lista obecności :) 11.01.14, 00:28
                      czarny.onyks napisała:

> matko i Ty z tetrykami sie chcesz spotkać??? świat staje do góry nogamitongue_out
                      >
                      no już go tak nie odmładzaj tongue_out suspicious
                      • czarny.onyks Re: Lista obecności :) 11.01.14, 19:44
                        masz rację.....przecież 30 skończone....

staruch tongue_out
                  • tdf-888 Re: Lista obecności :) 11.01.14, 11:36
                    to tu też coś wczoraj pisałem...? o rany... ;]
                    choć wizdę, że bez kwasów smile
                    • czarny.onyks Re: Lista obecności :) 11.01.14, 19:43
                      Tadek...to juz tak jest...że nie pamiętasz??suspicious

niedobrze chłopaku...ale widac sentyment masz...skoro wracasz....
                      wink
                      • tdf-888 Re: Lista obecności :) 12.01.14, 10:17
                        ano taki sentymenalny wink jestem
                        a poważnie - to dostałem cynk, że się szykuje spotkanie (i kto będzie wink) i sugestię, by się zaanonsować, to się zdecydowałem, żeby miejsce se zaklepać wink
                        • czarny.onyks Re: Lista obecności :) 12.01.14, 12:11
                          wszędzie szpiedzy .....donoszą i donoszą...wink

ech...
                          • ame_belge34 Re: Lista obecności :) 12.01.14, 12:37
                            ktos liczył ile nas będzie ?
                            • ame_belge34 Re: Lista obecności :) 12.01.14, 12:40
                              Chętni :
                              organizator bałaganu vel Ame + chłop
                              Witaminka
                              Kaja.120 + kolega smile
                              green.amber
                              ohar_a
                              Stefcia + 4 niewiasty
                              gzegoz_brrzeczyszczykiewicz
                              Tadek
                              Onyskowa suspicious oj się będzie działo big_grin

Abbys
                              i mam nadzieję, ze Lesio i Zajec
                              • mayenna Re: Lista obecności :) 12.01.14, 19:11
                                Jutro zyskam pewność, czy będęsmile
                              • lesher Re: Lista obecności :) 13.01.14, 10:49
                                > i mam nadzieję, ze Lesio i Zajec
                                Na 99,9% potwierdzam!
                          • tdf-888 Re: Lista obecności :) 12.01.14, 19:02
                            ano.. konfitury są wśród nas wink
                            • witamina_b12 Re: Lista obecności :) 12.01.14, 20:20
                              no nikomu już nie można ufać tongue_out suspicious
                              • ame_belge34 Witamina... niedowiarku :P 13.01.14, 06:02
                                a mówilaś ze 10 osob nie zbierzemy big_grin ehhhhh trzeba wierzyc w ludzi big_grin
                                • witamina_b12 Re: Witamina... niedowiarku :P 13.01.14, 10:04
                                  no wiesz... to był element mojej strategii... robiłam co mogłam, żeby im wejść na ambicję suspicious
                                  agitacje w podgrupach prowadziłam i takie tam big_grin wink
                                  • ame_belge34 Re: Witamina... niedowiarku :P 13.01.14, 10:09
                                    ZNaczy obrałaś typową kobiecą strategię suspicious big_grin Mądra dziewczynka big_grin
                                    • witamina_b12 Re: Witamina... niedowiarku :P 13.01.14, 10:24
                                      ale się juz wysypałam i drugi raz się nie uda wink
                                      • lesher Re: Witamina... niedowiarku :P 13.01.14, 10:46
                                        Oj tam!
                                        Wtedy użyjesz swój urok osobisty!
                                        • witamina_b12 Re: Witamina... niedowiarku :P 13.01.14, 10:59
                                          lesher napisał:

> Oj tam!
                                          > Wtedy użyjesz swój urok osobisty!
                                          urok osobisty... przecież... cały czas używam!
                                          nie zauważyłeś??
                                          F.O.C.H!
                                          • lesher Re: Witamina... niedowiarku :P 13.01.14, 11:46
                                            Oj nooooo!
                                            Się Witi nie focha!

Pewnie, że używa, ale tak tylko na 10% swoich możliwości wink
                                      • green.amber Re: Witamina... niedowiarku :P 13.01.14, 10:51
                                        iii nie żebym Was chciała martwić albo czarnowidzieć... ale to ciągle jest chwalenie dnia przed zachodem, a tu się już różne rzeczy działy...
                                        i żeby teraz na ten przykład ci zwabieni podstępem nie poczuli się oszukani i nie zrezygnowali albo ci nie wabieni (no właśnie, co by tu sobie o tym pomyśleć... winktongue_out) nie poczuli się zignorowani i też nie przyszli...
                                        ojć... wink
                                        no i co to za obce ciała Stefcia ze sobą na rzeź zamierza przyprowadzić się pytam się?? wiedźm zabrakło, że niewiasty dorwała??
                                        miłego poniedziałeczku... wink
                                        • witamina_b12 Re: Witamina... niedowiarku :P 13.01.14, 10:57
                                          green.amber napisała:

> no i co to za obce ciała Stefcia ze sobą na rzeź zamierza przyprowadzić się pyt
                                          > am się?? wiedźm zabrakło, że niewiasty dorwała??
                                          niewiasty... może to na ofiarę? big_grin suspicious
                                          • green.amber Re: Witamina... niedowiarku :P 13.01.14, 14:37
                                            kiedyś to musiały być dziewice, chyba... już nie?? wink
                                        • czarny.onyks Re: Witamina... niedowiarku :P 13.01.14, 14:52
                                          dobrze móisz...do soboty daleko...pociągi mogą np. zastrajkować...

a kto był podstępem wabiony??
                                          i co słuzyło za lep??tongue_out
                                          • mayenna Re: Witamina... niedowiarku :P 13.01.14, 15:17
                                            czarny.onyks napisała:

> dobrze móisz...do soboty daleko...pociągi mogą np. zastrajkować...
                                            >
                                            > a kto był podstępem wabiony??
                                            > i co słuzyło za lep??tongue_out
                                            >
                                            To tajemnice kuchnismile
                                  • mayenna Re: Witamina... niedowiarku :P 13.01.14, 14:25
                                    witamina_b12 napisała:

> no wiesz... to był element mojej strategii... robiłam co mogłam, żeby im wejść
                                    > na ambicję suspicious
                                    > agitacje w podgrupach prowadziłam i takie tam big_grin wink
                                    Odnośnie tych agitacji: jakby tak Kirę poagitować? Plisssmile
                                    • ame_belge34 Re: Witamina... niedowiarku :P 13.01.14, 14:45
                                      Juz do Kiry dzwoniłam, ma mi dac znać, czy będzie mogła przyjść smile
                                      • mayenna Re: Witamina... niedowiarku :P 13.01.14, 15:15
                                        ame_belge34 napisała:

> Juz do Kiry dzwoniłam, ma mi dac znać, czy będzie mogła przyjść smile
                                        smile
                                        • witamina_b12 Re: Witamina... niedowiarku :P 13.01.14, 17:36
                                          > ame_belge34 napisała:
                                          >
                                          > > Juz do Kiry dzwoniłam, ma mi dac znać, czy będzie mogła przyjść smile
                                          > smile
                                          Też ją namawiam smile
                                • mayenna Re: Witamina... niedowiarku :P 13.01.14, 11:00
                                  ame_belge34 napisała:

> a mówilaś ze 10 osob nie zbierzemy big_grin ehhhhh trzeba wierzyc w ludzi big_grin
                                  Stefcia się zasłużyłasmile Tylko mogłaby przyprowadzić blondyna z kolegamismile
    • hashimotka88 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 12.01.14, 22:29
      No to tak... Nawet nie wiem o czym tutaj piszecie. Jeszcze tego watku nie przeczytalam... Ale tak mam, juz nie pierwszy raz. Jesli wiem ze bedzie jakies spotkanie to nie wchodze raczej na takowy watek, bo wiem ze mnie nie dotyczy a moze.... Nie chce byc zazdrosna suspicious po prostu sensu nie widze na moje wejscie do takiego watasa. Moze mi po prostu szkoda.... Ale korci mnie zeby go przeleciec big_grin i pewnie to zrobie...
      Jak na razie weszlam na Abyssa bo mnie ciekawilo co ma na mysli piszac "paint it black" a on widzj ciemnosc a jak on przyjdzie to juz otchlan bedzie wink A przyjdzie? No wlasnie. Nawet nie wiem kto sie wybiera.
      • czarnamajka75 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 12.01.14, 22:37
        Hashi jak nie przyjdziesz to się nie dowiesz kto przyszedł...dlaczego nie chcesz zaryzykować spotkania ludzi w większym gronie ?
        • hashimotka88 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 12.01.14, 23:40
          bo się ludzi boję i tragicznie wyglądam suspicious mam dwie głowy i po trzy nogi, na każdej nodze wink jeszcze Was wystraszę....
          a tak serio, z ludziami to bym się mogła spotkać, może bym wiele nie ględziła ale spotkanie nie byłoby jakimś ogromnym wyzwaniem. Za daleko do Was mam. Nigdy tak daleko się nie zapuszczałam. heheh właśnie zobaczyłam że Tede pojawił się na forum smile
          • lesher Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 13.01.14, 10:48
            > bo się ludzi boję i tragicznie wyglądam suspicious mam dwie głowy i po trzy nogi, n
            > a każdej nodze wink jeszcze Was wystraszę....

A więc te fotki to wszystko była lipa i fotoszopa!!!
            Echhh, co za życie...
            • hashimotka88 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 13.01.14, 11:23
              > A więc te fotki to wszystko była lipa i fotoszopa!!!
              > Echhh, co za życie...

A Ty byś chciał żebym Ci prawdę pokazła? No wiesz co..... prawdy w wirtualu nie znajdziesz tongue_out
              Nie masz pojęcia ile ja się natrudziłam by obrobić te zdjęcia suspicious Tyle człowiek w paincie czasu zmarnował by siebie wyciąć, że aż kawałek kiecki i nóg uciełam suspicious
              Nie pokazałam wszystkiego, reszte swoich odnóży pochowałam wink
              Teraz serio... to tylko zdjecia. Może nie wyszły tragicznie ale na prawdę wyglądam gorzej. Przecież brzydkiej siebie nie pokażę na zdjęciu suspicious
              • lesher Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 13.01.14, 11:47
                > A Ty byś chciał żebym Ci prawdę pokazła? No wiesz co..... prawdy w wirtualu nie
                > znajdziesz tongue_out
                Aa, czyli widzimy się w Perle wink??

> ale na prawdę wyglą
                > dam gorzej. Przecież brzydkiej siebie nie pokażę na zdjęciu suspicious
                Teraz to i tak już Ci nie uwierzę tongue_out
                • hashimotka88 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 13.01.14, 12:14
                  > Aa, czyli widzimy się w Perle wink??

taaaaaa, w piątek prawdopodobnie to ja pierwszą swoją nockę zarwię. JUż sobie wyobrażam jak ona będzie wyglądała.... sam na sam z kolesiem. Kazali mi wziąć mp3 że niby nudno będzie big_grin jeszcz się zdziwią wink Taka cała nocka do rana mi się szykuje. Nie pogadamy sobie ale.... pewnie pokręcimy big_grin masakra, fajne to jest gdy nagle myśl przyjdzie do głowy wink Tzn. on będzie kręcił ja nie wiem jeszcze co będe robiła, możliwe że też coś pokręce, popiszę. Sie dowiem z piątku na sobote co mnie czekać będzie.

I tak bym ne przysżła ale teraz mam wymówkę tongue_out

> > ale na prawdę wyglą
                  > > dam gorzej. Przecież brzydkiej siebie nie pokażę na zdjęciu suspicious
                  > Teraz to i tak już Ci nie uwierzę tongue_out

hehhe no to sobie nagrabiłam... wszystko przez te zabawy w photoshopie suspicious
                  Już mi nie uwierzysz... echhh szkoda.... ale prawda jest gorsza, serio suspicious wink
      • abyss7 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 13.01.14, 12:38
        hashimotka88 napisała:

> Ale korci mnie zeby go przelecieć big_grin i pewnie to zrobie...
        > Jak na razie weszlam na Abyssa

Ło matko!!! W pierwszej kolejności rzuciłem okiem na ten fragment Twojej wypowiedzi i aż zbaraniałem smile
        Jaka szkoda, że wcześniej i później są inne zdania, które zmieniają kontekst crying

> a on widzj ciemnosc a jak on przyjdzie to juz otchlan bedzie wink

Może nie otchłań, ale czarna owca to z pewnością wink
        • hashimotka88 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 13.01.14, 13:15
          Masakra... jak ja piszę o_O ale żeś wyłuskał z mojej wypowiedzi suspicious wink
          Ja już wystarczająco dzisiaj jestem zarumieniona.... serio... nie wiem do końca z czego ale policzki mam dość ciepłe. ZAwstydziłam się big_grin

> > Ale korci mnie zeby go przelecieć big_grin i pewnie to zrobie...
          > > Jak na razie weszlam na Abyssa

serio ja tak napisałam ? big_grin ja już nie panuję nad tym co piszę wink ciekawe czy.... linijka pod lnijką tak była czy może je poprzekrećałeś suspicious

No i nie przeleciałam jeszcze tego wątku. Tylko na Ciebie weszłam big_grin jak na razie.... może mi wystarczyłęś i już nie chce mi się na inne osoby wchodzić wink

Dzisiaj zdąrzyłam przelecieć 1656 pozycji. Na tej skończyłam swóje spisywanie z natury. Takie liczenie to nawet nie jest zle, ciekawe ile bykó zrobię big_grin wczoraj jak liczyłam to w moim pokoju gromadka była. Na gitrace grali, spiewali a ja liczyłąm, zebym sie nie przeliczyła czasem. Później sie okazę jakie byki zrobiłam, Na pewno coś zrobię. W tamtym roku parę zrobiłam suspicious zawsze palec gdzieś zejdzie na bok, nie tam gdzie trzeba, nie na tą liczbę wink a mi sie nei chce siebie sprawdzać, liczę że w liczeniu tak bardzo się nie pomylę.

Ok... tyle dobrego, zbieram się... niie będzie mnie aż do pólnocy...

Jaka ja rozpromieniona jestem big_grin mam nadzieje ze to nie jakaś choroba ale policzki mam ciepłe i zarumienione. Już wczoraj mnie coś takiego łapało wiec to raczej nie od zdjęcia kokonu i zdjecia poczwary wink hmm poprawnie pewnie powinno być zdjęć, bo kilka ich było
    • mayenna Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 13.01.14, 14:16
      Też będę.smile
      • green.amber Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 13.01.14, 14:30
        mayenna napisała:

> Też będę.smile
        smile a w sekcji pilnującej stolika czy pląsającej?? wink
        • mayenna Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 13.01.14, 15:13
          green.amber napisała:

> mayenna napisała:
          >
          > > Też będę.smile
          > smile a w sekcji pilnującej stolika czy pląsającej?? wink
          >
          A to trzeba się aż tak deklarować? Mogę pilnować stoliksmile Uroku mi brak, na łowy nie idęsmile
          • ame_belge34 18 STYCZNIA, KLUB CZARNA PERŁA, HASŁO GAZETA 13.01.14, 19:01
            Kochani, dziś potwierdzilam ostatecznie rezerwacje stolika na 15 osób w Czarnej Perle, na 20h na hasło GAZETA
            • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA, KLUB CZARNA PERŁA, HASŁO GAZETA 13.01.14, 19:08
              lista mam nadzieję , jeszcze nie ostateczna big_grin
              Chętni :
              Witaminka
              Kaja.120 + kolega smile
              green.amber
              ohar_a
              Stefcia + 4 niewiasty
              Tadek
              Onyskowa
              Mayenna
              Zajec

Abbys, Kira
              i mam nadzieję, ze Lesio
              • czarny.onyks Re: 18 STYCZNIA, KLUB CZARNA PERŁA, HASŁO GAZETA 13.01.14, 19:11
                a o mnie ani słowa....tylko jakas onyskowasuspicious
                • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA, KLUB CZARNA PERŁA, HASŁO GAZETA 13.01.14, 19:20
                  bo szczegółow to naoczni swiadkowie się dowiedzą smile big_grin
                  • green.amber Re: 18 STYCZNIA, KLUB CZARNA PERŁA, HASŁO GAZETA 13.01.14, 19:57
                    ooooo widzisz Ame już się jakieś kręcenie nosami zaczyna, straszenie, że pociągi nie dojadą... czy co tam winktongue_out

i zdaje mię się, że się na poprzedniej stronie Abyss deklarował, że się wybiera, chociaż nie określił %ów wink
                    • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA, KLUB CZARNA PERŁA, HASŁO GAZETA 13.01.14, 20:14
                      Ja im dam, kręcenie nosem, pociagi i inne takie wink Oj Lesio ! porzadek trzeba zrobić z tym towarzystem !!!! big_grin
                      • green.amber Re: 18 STYCZNIA, KLUB CZARNA PERŁA, HASŁO GAZETA 13.01.14, 20:30
                        że biurko ma porządkować?? big_grin chłechłechłe eeeee upsss bo jeszcze będę musiała nicka zmieniać wink
                        • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA, KLUB CZARNA PERŁA, HASŁO GAZETA 13.01.14, 21:16
                          no pomysłów to ja juz mu nie bede podpowiadać, bo znowu wyjdzie ze kudłato myslę suspicious big_grin
                          • green.amber Re: 18 STYCZNIA, KLUB CZARNA PERŁA, HASŁO GAZETA 13.01.14, 21:58
                            hihi wink ja o robieniu z nami porządku a nie o fantazjach z biurkiem w tle winktongue_out
                            • czarny.onyks Re: 18 STYCZNIA, KLUB CZARNA PERŁA, HASŁO GAZETA 13.01.14, 22:04
                              głodnemu chleb na myśli...

tongue_out
                      • mayenna Re: 18 STYCZNIA, KLUB CZARNA PERŁA, HASŁO GAZETA 13.01.14, 21:01
                        ame_belge34 napisała:

> Ja im dam, kręcenie nosem, pociagi i inne takie wink Oj Lesio ! porzadek trzeba z
                        > robić z tym towarzystem !!!! big_grin
                        Popieram. Lesiu, bez Ciebie Ame sobie z nami nie poradzismile
                        • czarny.onyks Re: 18 STYCZNIA, KLUB CZARNA PERŁA, HASŁO GAZETA 13.01.14, 22:05
                          ale co ten Lesio miałby z nami robić??

zresztą przewaga chyba po naszej stronie...więc...niech sam sie boitongue_out
                          • green.amber Re: 18 STYCZNIA, KLUB CZARNA PERŁA, HASŁO GAZETA 13.01.14, 22:17
                            ciiiiiii może Dziewczyny tu syreni śpiew odprawiają winktongue_out
                            późno załapałam chyba... winkbig_grin
                            • czarny.onyks Re: 18 STYCZNIA, KLUB CZARNA PERŁA, HASŁO GAZETA 13.01.14, 22:28
                              osz....
                              mówiłam, że nie jestem dobra w takie gierkitongue_out

myślisz, że czuły na ...jakąs syrenę...a raczej jej śpiew tongue_out
            • tdf-888 Re: 18 STYCZNIA, KLUB CZARNA PERŁA, HASŁO GAZETA 13.01.14, 21:42
              o co chidzi z tym hasłem itd?
              to jak by nie było miejsc przy bramce mam wołać? czy zamawiając browca z 99% zniżką? wink
              • czarny.onyks Re: 18 STYCZNIA, KLUB CZARNA PERŁA, HASŁO GAZETA 13.01.14, 21:49
                oj ....jakby jacys papparazi chcieli nas obfotografować to będą wiedzieli, gdzie jesteśmywink

albo nówki jakby chciały dotrzeć i poprzyglądać się z bokuwink
          • green.amber Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 13.01.14, 19:54
            mayenna napisała:

> green.amber napisała:
            >
            > > mayenna napisała:
            > >
            > > > Też będę.smile
            > > smile a w sekcji pilnującej stolika czy pląsającej?? wink
            > >
            > A to trzeba się aż tak deklarować? Mogę pilnować stoliksmile Uroku mi brak, na łow
            > y nie idęsmile
            tam zaraz łowy (a to obowiązek?? bo ja się mam zamiar dobrze bawić a wędkowanie to może w innych okolicznościach przyrody wink) miałam nadzieję, że mię do karnecika na jakie dwa tańce wciśniesz pomiędzy wink
            • mayenna Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 13.01.14, 20:06
              Ambrka, to się przecież wie, że ci nie odpuszczęsmile
              A poważnie to bardzo się cieszę, że znów się zobaczymy bo ciągle mam niedosyt.
              Nie wiem jeszcze gdzie będę w tej stolicy, ale jakoś mnie doholujecie z centrum?
              • green.amber Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 13.01.14, 20:32
                czymam za słowo winksmile
                jeśli się uda dobłąkać to i wybłąkać może się uda wink
                • mayenna Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 13.01.14, 21:02
                  No, ja nie wiemsmileBardzo słabo znam Warszawęsmile Kto wie, gdzie mój brzeg będzie...smile
                  • green.amber Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 13.01.14, 22:14
                    wink może nie popłyniemy tak bardzo, żeby jakiego brzegu nie namierzyć wink
                    • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 14.01.14, 08:43
                      i dostałam po łapkach smile za nieuważne czytanie, bardzo przepraszam nie wciagniętych, ale mam straszny niedoczas i 3 imprezy po drodze do ogarnięcia smile

lista mam nadzieję , jeszcze nie ostateczna smile
                      Chętni :
                      Witaminka
                      Kaja.120 + kolega smile
                      green.amber
                      ohar_a
                      Stefcia + 4 niewiasty
                      Tadek
                      Onyskowa
                      Mayenna
                      Zajec
                      Abyss
                      Lesio

Czekamy na potwierdzenie smile od Kiry

Przyznam, ze jestem baaaardzooo milo zaskoczona, bp nie spodziewałam sie, ze uda nam się zebrac tak zacną ekipkę big_grin oj sie bedzie działo ! big_grin
                      • bez.pokory Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 14.01.14, 12:34
                        chętna to i ja moze bym była
                        może nie na tance, ale na ludzi

tylko logistycznie muszę to jakoś ogarnąć
                        • witamina_b12 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 14.01.14, 13:49
                          no to ogarniaj i dołączaj smile
                        • czarnamajka75 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 14.01.14, 18:27
                          bez.pokory napisała:

> chętna to i ja moze bym była
                          > może nie na tance, ale na ludzi
                          .....o ja mam podobnie suspicious ...może kiedyś się odważę ...jak za podpowiedzią Panze szafę uzupełniętongue_out
                          • bez.pokory Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 14.01.14, 20:10
                            czarnamajka75 napisała:

> bez.pokory napisała:
                            >
                            > > chętna to i ja moze bym była
                            > > może nie na tance, ale na ludzi
                            > .....o ja mam podobnie suspicious ...może kiedyś się odważę ...jak za podpowiedzią
                            > Panze szafę uzupełniętongue_out
                            >
                            >
                            Majka, u mnie nie chodzi o odwagę, bo sporą grupę znam całkiem dobrze, ale o ten cholerny problem z dojazdem
    • raziel24 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 14.01.14, 16:21
      No tak Wawasmile nie wyrobie się mam daleko 450 km ale życze dobrej zabawysmile
      • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 17.01.14, 11:21
        Rozrosła nam się tam imprezka, ciesze się niezmiernie big_grin

Kira będzie big_grin

rezerwacja powiększona, do zobaczonka jutro big_grin
        • witamina_b12 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 17.01.14, 12:29
          ame_belge34 napisała:

> Rozrosła nam się tam imprezka, ciesze się niezmiernie big_grin
          >
          no fajnie, fajnie smile a ten stolik to nadal na 10 osób jest? suspicious
          • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 17.01.14, 12:31
            nie, już jest na 20 tongue_out

widzisz ? niedowiarku big_grin
            • witamina_b12 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 17.01.14, 12:35
              ame_belge34 napisała:

> nie, już jest na 20 tongue_out
              >
              > widzisz ? niedowiarku big_grin

możesz mi mówić per Tomaszq wink smile
              • ame_belge34 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 17.01.14, 12:49
                Tomaszka już mamy wink tongue_out
                • witamina_b12 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 17.01.14, 12:55
                  To nie rzutuje, ja jestem z innego odłamu wink
                      • witamina_b12 Re: a hasło? ;) 18.01.14, 12:56
                        hasło...
                        żyrafy wchodzą do szafy suspicious
                        • ame_belge34 Re: a hasło? ;) 18.01.14, 13:26
                          szczypiorek świeży jak nie wiembig_grin
                          • tdf-888 Re: a hasło? ;) 18.01.14, 16:15
                            ja wchodzę na statek służbowo tongue_out
                          • tdf-888 Re: a hasło? ;) 18.01.14, 18:21
                            nie mam w co się ubrać! sad
                            • hashimotka88 Re: a hasło? ;) 18.01.14, 18:56
                              Ja tez big_grin i chyba.... Nie wyrobie sie. No zesssss uncertain
                              A watasa jak nie przeczytalam yak nie przeczytalam. Nie mam pojecia kto bedzie. Na ktora bedzie itp. Az chyba z ciekawosci przez niego przebrne sobie.
                              Ja dzisiaj mialam tanczyc.... Jak co tydzie. Ok. Przewaznie co dwa tygodnie to robie. Rano jeszcze pewna bylam ze mi sie uda. Mialam pojsc na dol.jak zawsze. Nie zatanczulam dzisiaj sobie sad mialam przed lusterkiem nieco na boki sie pogibac, podczas sprzatania suspicious ale ludziska byly. Szkoda uncertain
                              Hahah w ostatnich dwoch latach o kuzwa...... Upssss nie jestem pewna...... Ale..... Zsynchronizowany przypadek wlasnie byl.... W skokach zara po mnie doslownie sekund po albo nawet w trakcie pisania byly wypowiedziane slowa. 'w ostatnich dwoch latach" fajnie ^^ lubie to. Nie wiem ktorzy sa polacy. Byli trzeci. Ok. W ostatnich dwoch latach.... Zaczelam vardziej poznawac swoje cialo. Fajna sprawa. Gdy czlowiek bardziej nad nim panuje. Gdy nie jest jak kolek. Taka troche bylam. A moze jestem nadal? uncertain nie ma u mnie wiele tancowania przy ludziach. W tamtym roku trafily mi sie dwa weselicha i jedna impreza kreglowa wink a jeszcze w zeszlym.... Chyba ani razu przy ludziach nie zatanczylam. Hmmm no malo bylo moich tancow. Troche szkoda. Na studiach raz tanczylam.
                              Hehe przypomniala mi soe pewba sytacja jak w donu tanczylam. Akurat nie przed lusterkiem a laptopem. Byl to taniec....hmmm... Dosc swobodny. Wygibasny wink sobie, przy sobie pozwolilam suspicious a nie zauwazylam jak ojciec idzie i mnie przez okno zobaczyl big_grin ale bylam speszona. Spytal co ja robie. A ja.... Speszona ale potem zaraz w smiiech, jak tylko polazl i dalej tancowalam wink a dzialo sie to przy piosence Balkanica. Oj dzialo sie wink ktos na forum ja pokazal suspicious to wszystko przez.... Tak to Uny mi zrobil suspicious Witamina tez kiedys na forum pokazala i to pierwsza ale wtedy na moim tancu .ikt mnie nie przylapal suspicious
    • samysliciel_2.0 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 17.01.14, 11:58
      ob.
      • witamina_b12 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 17.01.14, 12:35
        smile
    • tapatik Żyje tu ktoś? 19.01.14, 09:35
      Wszyscy pozdychali czy jak?
      Czemu mi w uszach szumi?
      • witamina_b12 Re: Żyje tu ktoś? 19.01.14, 09:59
        żyje, żyje...
        już od 2h na nogach jezdem tongue_out

Dziekuję wszystkim za spotkanko i fajną zabawę big_grin
        • mayenna Re: Żyje tu ktoś? 19.01.14, 21:25
          Także dziękuję za świetną zabawę i towarzystwosmile Musimy to powtórzyć.
      • kira_koslin Re: Żyje tu ktoś? 19.01.14, 10:30
        dzięki za fajny czas z Wami ( jak zwykle zresztą)
        • abyss7 Re: Żyje tu ktoś? 19.01.14, 14:06
          Ja też przyłączam się do podziękowań za miłą zabawę smile

Większość z Was widziałem po raz pierwszy, dlatego ogromnie cieszę się, że mogłem Was poznać w realu, że już nie jesteście tylko nickami, ale też fajnymi osobami smile
          • ame_belge34 Re: Żyje tu ktoś? 19.01.14, 15:44
            Ja tez Wam wszytskim bardzo dziękuję, żałuję tylko że dj nie dal się przekonac do nieco innego grania. Obiecuję jednak ze swej strony, ze kolejna miejscówka będzie przeze mnie i przez "chłopa" dokładnie sprawdzona wink

Dajcie mi prosze znać na jakie maile mam rozsylać zdjęcia (na gazetowe, czy prywatne) smile
            • green.amber Re: Żyje tu ktoś? 19.01.14, 16:01
              ojtamojtam wink trudno o gwarancję, że nawet sprawdzonemu tendencja się nie odmieni... wink
              przyłączam się do podziękowań i melduję, że żyję winksmile
              • kaja.120 Re: Żyje tu ktoś? 19.01.14, 19:57
                dzięki, , dzięki- było fajnie smile do mnie możesz podeslac fotki na maila: kaja.120@gazeta.pl, miłego wieczorku ....
      • lesher Re: Żyje tu ktoś? 19.01.14, 17:03
        I ja wszystkim dziękuję za spotkanie, fajnie Was było znowu (a "nówki" nareszcie!) zobaczyć.

Ame, ale za tą muzę w klimacie przaśno-discopolowo-umcykowym to Cię zabiję wink. No dobra, łatwo przyjść na gotowe i sobie ponarzekać, organizator to zawsze ma przerąbane!
        No i próby wyciągnięcia mnie na parkiet mimo deklaracji Matki Organizatorki były zdecydowanie niepożądane tongue_out.

Wszystkim Wam baardzo dziękuję, zwłaszcza tym którzy przyjechali z różnych odległych krain wink.
        • ame_belge34 Re: Żyje tu ktoś? 19.01.14, 19:49
          Lesiu, za muzę już się kajałam sad to dj dał d...y big_grin

>> No i próby wyciągnięcia mnie na parkiet mimo deklaracji Matki Organizatorki był
          > y zdecydowanie niepożądane tongue_out.>

wypraszam sobie, za nic nie ciągnełam wink grzeczna byłam jak nigdy big_grin
          • czarny.onyks Re: Żyje tu ktoś? 19.01.14, 20:05
            ja tez nie przypominam sobie, bym ciagneła...

no chyba, że piwo przez słomkętongue_out
        • czarny.onyks Re: Żyje tu ktoś? 19.01.14, 20:09
          > Wszystkim Wam baardzo dziękuję, zwłaszcza tym którzy przyjechali z różnych odle
          > głych krain wink.

jeśli to o mnie mowa....też bardzo dziękujęsmile
        • hashimotka88 Re: Żyje tu ktoś? 20.01.14, 01:32
          A mi Lesio bys ulegl jakbym.Cie na parkiet probowala wyciagnac ^^?
          Moze.... Postawie taki waunek, ze tylko wtedy sie pojawie jak ze mna zatanczysz wink zeby sie tylko nie okazalo ze caly wieczor bys przetanczyl suspicious moze nawet muzyka by Ci nie przeszkadzal tongue_out pewnie niawet bys jej nie slyszal big_grin Ok. Moge postawic taki warunek (chyba nie wiem co mowie:/) skoro i tak jestes do tanca nie wyciagalny ^^

Jeszcze nie przelecialam teho watku.... Nie wiem... Moze troche mi szkoda.... Albo mi sie nie chce wink nie no. Chce mi sie i go przesledze ale musze nic nie robic. Musze przestac palcami telfon macac a dzisiaj sie omacalam. Hektolitery wylalam big_grin ide spac. Bo sie pozytywnke naladowalam ^^ pobudka o 5 rano.... Oj tam. Mam dwa akumalatory. Jeden naladowa.y w pelni. Podciagnke mnie do zycie. Spac smile
          Serio Lesio nic nie zatanczyles suspicious to dobrze. Dobrze to rokuje na moje nieprzyjechanie na forumowe spotkanie wink nooo!
          Pa smile
      • czarny.onyks Re: Żyje tu ktoś? 19.01.14, 18:55
        żyją, żyją.....wink
        ....... zadowoleni, zaspokojone prawie wszystkie potrzebytongue_out
        i bardzo miło było mi Was ponownie zobaczyć.....równie miło było mi poznać nowalijkitongue_out

tylko ja się pytam...dlaczego u Was tak zimno???suspicious
        i dlaczego pan zając nie dotarłsuspicioussuspicious

i aż trudno uwierzyć, że tyle nas się udało zebrać....jestem pod wrażeniem.....smile
    • ohara_0 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 19.01.14, 16:49
      Hej

Bardzo serdecznie dziękuję Wszystkim za spotkanie. Było naprawdę fajnie. Z pewną nieśmiałością przyszłam na to spotkanie, bo nikogo nie znałam itp, ale od pierwszych minut spotkało mnie bardzo miłe i ciepłe przyjęcie. Jesteście naprawdę super. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Wszystkich.

p.s. dopiero o 16 odważyłam się prowadzić samochód smile
      • witamina_b12 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 19.01.14, 23:04
        ohara_0 napisała:

> nikogo nie znałam itp, ale od pie
        > rwszych minut spotkało mnie bardzo miłe i ciepłe przyjęcie. Jesteście naprawdę
        > super.

no pięknie... i takim jednym wpisem zniszczysz forumowy wizerunek wrednego TWA, na które tutaj w pocie czoła pracujemy tyle czasu... suspicious wink

miło poznać i do następnego smile
        • witamina_b12 * na który 19.01.14, 23:05

• lesher Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 19.01.14, 23:18
          > no pięknie... i takim jednym wpisem zniszczysz forumowy wizerunek wrednego TWA,
          > na które tutaj w pocie czoła pracujemy tyle czasu... suspicious wink

Spokojnie, będzie że się wkręciła do TWA.
        • czarny.onyks Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 19.01.14, 23:26
          e tam...tu listy pochwalne...a na priwach wychodzi szydło z worka big_grin tongue_out

chciałam tylko powiedzieć, że nie kazdy odfajkował liste obecnościsuspicioussuspicious
          czy wszysycy dotarli na miejsce cali i zdrowi?suspicious
      • hashimotka88 Re: 18 STYCZNIA WARSZAWA, KLUB CZARNA PERŁA, IMPR 20.01.14, 01:38
        Kurde.... Na pare watkow tak sobie weszlam z ciekawosci sprawdzic co tam pisze. Jak bylo. I moze mi sie szkoda robi suspicious
        Cyganicie tylko.ze fajnie bylo tongue_out
        Ok. Jutro przeczytam.Wasze klamstewka jak bylo wink
        Dobrze ze Wamsie chociaz muzyka nie udala tongue_out wink skoro towarzystwko bylo doborowe wink
        Spac!
        3,5 godziny spania.jesli zasne juz teraz. Spoko. Damy jjtro rade smile
        Spac!
        I tak Was jeszcze przelece. Na kazdego wejde tongue_out przesledze calego watasa ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka