zed-is-dead 23.01.14, 23:18 gdzie jesteś? Cip, cip, taś, taś, kici kici? Jak się woła na seks? I jak go znaleźć, gdy się zgubi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: Seks 23.01.14, 23:25 szukaj go w sobie chociaż nie wiem jak tam u Ciebie z biustem... czy jest co wypełniać... Odpowiedz Link
green.amber Re: Seks 23.01.14, 23:40 nooooo zbyt w mojej wsi całe szczęście póki co takich nie widać Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Seks 23.01.14, 23:50 But youre a good girl The way you grab me Must wanna get nasty Go ahead, get at me, a nie siedzieć we wsi i narzekać Odpowiedz Link
green.amber Re: Seks 24.01.14, 00:07 czy Ty mnie nie obrażasz... z rzeką zmysłów spływam w kierunku poduszkowa zanim coś mi uderzy do głowy znajdź moje jedno narzeknięcie a dostaniesz nagrodę a wieś ma piękna jest! Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Seks 24.01.14, 00:10 Bo narzekasz, że w Twojej wsi takich nie ma zamiast wziąć sprawy w swoje ręce i przytroczyć takiego do poduszkowa Odpowiedz Link
green.amber Re: Seks 24.01.14, 00:19 hemmm to chyba musiało coś zamarznąć na drutach i zniekształcić przekaz, bo się cieszyłam, że nie chodzą... ładnie ładnie... posłucham jutro może póki co to czasu nie mam branoc Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Seks 24.01.14, 00:22 Branoc. Jak to mawiają - nie ma kobiety - nie ma płaczu Odpowiedz Link
green.amber Re: Seks 24.01.14, 18:47 na te herezje to ja tylko mogę zasugerować do kogo się powinno modlić Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Seks 25.01.14, 02:34 No właśnie nie ma do kogo. Blood on my conscience and murder in mind. I rzeczywiście wszystko staje się jasne Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Seks 23.01.14, 23:48 hehhe właśnie widzę gracie wszyscy w wspólnej drużynie a Was wzięło ta chuć to pewnie z tego chłodu się wzięła a ponoć ma być jeszcze większy Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Seks 23.01.14, 23:52 No dobra, ale jak go znaleźć. Myślisz, że jak się zziębnie, to sam przylezie? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Seks 24.01.14, 00:23 No wiesz... jak dwie osoby będą bardzo zziębniete... to może sobie pomogą DObrze jest pomagać... sobie wzajemnie Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Seks 24.01.14, 00:29 No i teraz dylemat: w powyższej zimnej rzeczywistości lepszy na brzuchu kaloryfer, czy bojler? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Seks 24.01.14, 00:32 Zależy jaki kaloryfer te stare są bardziej pękate Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Seks 24.01.14, 00:35 Myślisz, że seks się schował pod kaloryferem? Taś, taś, cip, cip. Widział kto w ogóle tego mitycznego seksa? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Seks 24.01.14, 00:57 ale kalarofer może mieć ten, co doprowadzi do takiego a nie innego stanu.... do ciepła Wiem że Ty na kimś nie chciałbyś kaloryfera. To może..... wanna? Mi kobiecy brzuch przypomina właśnie takie kształty. Zwęzona na środku.... rozszerzona na dole.... by głowe lepiej położyć.... Oj łazienkowo się zrobiło ^^ Hmmm nie chciałabym nowego kaoryfera u faceta. Mogłaby to być przejściówka, mógłby być pękaty. Nie lubię chudych ba sama to ja nie jestem taka chudzina Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Seks 24.01.14, 10:45 Ale ja kaloryfer? Tak wczoraj mi przyszla do glowy ta wanna az sie w nia zaglebialam.... Jak.na siebie popatrzylam..... No serio.... Wanna jak nic nigdy brzucha kobiety do niej nie porownywalam. Wczoraj przy Tobie mnie tak naszlo. Na wanne. Nie wiedzac czego. Pozniej dopiero wiecej zaczelam widziec. te krawedzie zeber.... Tak dobrze odzwierciedlaja krawedzie wanny. Gdy kobieta tylko na plecach si polozy.... Wytworzy wieksza wkleslosc.... Ze az mozna byloby w nia wpasc Ni tylko zebra tworza krawedz ale i biodra. Biodra nawet sa czescia szersza wanny. Mysle ze tam najlepiej glowa by lezala. Jakby ktos chcial.do wanny sie polozyc srodkowa czssc wanny jest zwezona po to by wygodniej bylo tam.rece sobie polozyc .... ^^.... Ja nie powinnam myslec Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Seks 25.01.14, 02:35 Taki kaloryfer pod wanną sprawiłby, że fajnie byłoby zanurzyć się... w rozkoszną kąpiel Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Seks 25.01.14, 03:12 O jaaaa Lazienkowo..... ^^ hehe niezle to wykombinowales Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Seks 25.01.14, 03:20 Gdyby tak umiescic kaloryfer pod wanna..... Cieplo by bylo.... Na pewno wannie. Dobrze by byla grzana.... od spodu Rozkoszna kapiel..... Milo bylo sie zanurzyc..... Dobranoc Odpowiedz Link
pozytywna-wariatka Re: Seks 23.01.14, 23:53 Zimno jest grzać się jakoś trzeba Kici kici taś taś Odpowiedz Link
pozytywna-wariatka Re: Seks 24.01.14, 00:03 Gdzieś tu nie dawno na forum był wątek a tam post gdzie jedna forumowiczka napisała: Re: Dlaczego wszyscy szukają seksu? brunette.81 22.01.14, 22:19 Odpowiedz "Zaliczyłam" różne fora, czaty (regionalne! nie towarzyskie), popularny portal randkowy, kluby mniej i bardziej poważne, puby, kawiarnie, koncerty, wystawy, imprezy integracyjne itp., itd.... Wniosek jeden: wszyscy myślą o seksie. I znudzeni mężowie i znudzone żony, single, rozwodnicy. Kobiety otwarcie mówią, że chcą faceta, faceci wprost proponują przygodę. A gdzie zdobywanie? Zaloty? Delikatne muśnięcie dłoni, niby przypadkiem... Z tego postu wynika że chyba wszędzie jest sex i to ogólnodostępny Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Seks 24.01.14, 00:08 A może to był sax? Trudno się w tym zamieszaniu połapać Odpowiedz Link
pozytywna-wariatka Re: Seks 24.01.14, 00:21 Składanka hihi sax & sex www.youtube.com/watch?v=5ddeRP5UsSo Odpowiedz Link
pozytywna-wariatka Re: Seks 24.01.14, 00:56 www.youtube.com/watch?v=EsVT-VQaHVY Hahahahahaha Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Seks 24.01.14, 08:28 powodzenia na cip cip - kury przychodzą na taś, tas - gęsi i kaczki a na kici kici - to koty anie jakaś gorącą Kocica Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Seks 25.01.14, 02:36 Ty się nie wymądrzaj, tylko gadaj, jak się seksa przywołuje! Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Seks 28.01.14, 13:24 hm... czy jest coś o czym nie wiem??? a co na szkolenie chcesz przyjść - znaczy w szukaniu wiesz tajemnic się publicznie nie zdradza ja tam zawsze wiem gdzie jest ...seks Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Seks 24.01.14, 10:49 Teraz to nikt sie nie przyzna jak juz bedzie mial to co chcial na wyciagniecie reki Sory.... Ale Uny mi sie przypomnial i te jego slowa. Oto jestem Odpowiedz Link
organza7 Re: Seks 24.01.14, 11:01 Tak, mnie też A jeszcze się zastanawiam... może jakiś sygnał umowny, bo jak już ten seks będzie pukał, to żebyśmy na pewno otworzyli. Bo to różnie może być... człowiek pomyśli, że to jaki domokrążca i nawet dupska z kanapy nie ruszy, a tu seks we własnej osobie Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Seks 25.01.14, 02:37 Jakiś taki malutki, chudziutki, mizerniutki. To takiego pięciosłowa wszyscy szukają. Jestem zawiedziony. Odpowiedz Link
mayenna Re: Seks 24.01.14, 11:35 zed-is-dead napisał: > gdzie jesteś? Cip, cip, taś, taś, kici kici? > Jak się woła na seks? I jak go znaleźć, gdy się zgubi? Technika jest dośc podobna jak przy szukaniu igły w stogu siana - trzeba (s)płonąć A żeby przyszedł wystarczy cichutko mruczeć. Jak mogłes dopuścić, żeby się zgubił? No jak? Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Seks 25.01.14, 02:43 Mruczące samospalenie? Seks jest przereklamowany w takim razie. Ano forma spadła, biegałem truchcikiem po parku, to się bydlak zerwał ze smyczy i tyle go widziałem. Szybkie bydlę było... Odpowiedz Link
mayenna Re: nudzi Ci się? 24.01.14, 18:28 tfu.tfu napisała: > Szerloka se obejrzyj A to nie ten serial, o którym mówiłaś, że oni tam...? W każdym odcinku? Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: nudzi Ci się? 24.01.14, 20:52 oni tam rozwiązują, i nie rozwiąźle (przedostatni był cudny, chciałabym mieć stag party z Szerlokiem, serio ) Odpowiedz Link
torado Re: Seks 24.01.14, 18:03 zed-is-dead napisał: > gdzie jesteś? Cip, cip, taś, taś, kici kici? > Jak się woła na seks? I jak go znaleźć, gdy się zgubi? a gwizdać i nawoływać już próbowałeś ? Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Seks 25.01.14, 02:44 No ale jak nawoływać. Tak zwyczajnie, za pomocą wołacza? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Seks 24.01.14, 20:59 zed-is-dead napisał: > Jak się woła na seks? I jak go znaleźć, gdy się zgubi? Zed, tu masz receptę, dla ludzi o mocnych nerwach Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Seks 25.01.14, 02:46 Znaczy seks jest w sweterku, który dziewczyna ma ze sobą zabrać? Odpowiedz Link
torado Re: Seks 25.01.14, 13:05 zed-is-dead napisał: > Znaczy seks jest w sweterku, który dziewczyna ma ze sobą zabrać? raczej w spodenkach Odpowiedz Link
torado Re: Seks 25.01.14, 13:05 szarlotka_ja napisała: > > Zed, tu masz receptę, dla > ludzi o mocnych nerwach szarlotka jesteś niemożliwa . A zed..... może znajdziesz go w tivi Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Seks 25.01.14, 23:02 A, nie, no przecież. Jak szukać to tylko w Czechach Odpowiedz Link
mariamagdalena01 Re: Seks 25.01.14, 22:59 szarlotka_ja napisała: > Zed, tu masz receptę, dla > ludzi o mocnych nerwach sie uśmiałam Odpowiedz Link