lezka_z_posen 02.09.11, 09:53 ale kwachu sie wylaszczyl pomponik.pl/galerie/podpatrzono/kwasniewski-schudl-15-kg/zdjecie/duze,1512782,1,406 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazzol Re: Zdrowie&uroda:) 02.09.11, 10:04 proponuję spojrzeć na mazak Sekielskiego. Chyba cała jego dieta w pizdu poszła, bo straszliwie jest nalany. Rozchełstana koszula i cygański zarost dodaja mu dodatkowo z 5 kegsów. Strasznie się zapuścil, co pokazuje, że jak siętrybu życia nie zmieni, to na chuj jedzenie tego całego gównianengo, dietowego żarcia. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 02.09.11, 10:08 kazzol napisał: > proponuję spojrzeć na mazak Sekielskiego. Chyba cała jego dieta w pizdu poszła, > bo straszliwie jest nalany. Rozchełstana koszula i cygański zarost dodaja mu d > odatkowo z 5 kegsów. Strasznie się zapuścil, co pokazuje, że jak siętrybu życia > nie zmieni, to na chuj jedzenie tego całego gównianengo, dietowego żarcia. a gdzie na sekiela mozna p;opaczec?on cos prowadzi w tvn? Odpowiedz Link
kazzol Re: Zdrowie&uroda:) 02.09.11, 10:27 > a gdzie na sekiela mozna p;opaczec?on cos prowadzi w tvn? czarno na biały tvn24 gdzies pasmie 20-22 Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 02.09.11, 10:33 kazzol napisał: > > a gdzie na sekiela mozna p;opaczec?on cos prowadzi w tvn? > > > czarno na biały tvn24 gdzies pasmie 20-22 to sie zaczaje - ja go widzialam ostatnio ze 2-3 miechy temu, to byl nawet w niezlej formie, nie zapasiony i bez brody,widac, szybko poszlo to "zapuszczenie". Odpowiedz Link
anna_geras Re: Zdrowie&uroda:) 02.09.11, 10:05 Pewnie na dukanie go Jola przeciągnęła., bedzie jojo. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 02.09.11, 10:10 anna_geras napisała: > Pewnie na dukanie go Jola przeciągnęła., bedzie jojo. juz kilka efektow jo-jo zaliczyl, wiec potem znowu dieta, jo-jo i tak do grobowej deski Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 16.09.11, 09:36 uwaga na spa www.fakt.pl/Obrzydliwa-sytuacja-w-spa-Wegorz-wplynal-pacjentowi-do-Od-18-lat-,artykuly,114909,1.htm Odpowiedz Link
kazzol Re: Zdrowie&uroda:) 21.09.11, 21:06 widać, że Ronaldo dopadł syndrom Artura Partyki www.lansik.pl/25462/gruby-ronaldo-zdjecia/ Odpowiedz Link
kred-ka Re: Zdrowie&uroda:) 23.09.11, 12:18 Dziś mam pierwsze wolne od czasu urlopu , z radości nie wiem w co ręce włożyć, ale już od rana nadrabiam zaległości w temacie zdrowie end uroda, siedząc z maską odżywiającą w kłakach. Potem w planach maska na fejs i manicure Dobrze że mnie stary z zieloną mazią na kłakach nie widzi, bo hart atak murowany ! Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 23.09.11, 16:50 i jak po tym SPA - poznalas se w lustrze? Odpowiedz Link
kred-ka Re: Zdrowie&uroda:) 24.09.11, 19:07 ezka_z_posen napisała: > i jak po tym SPA - poznalas se w lustrze? Miałam z tym problemy- taka byłam piękna Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 25.09.11, 16:05 lisza sie ogarnela, wczoraj w ddtvn byla, wygladala naprawde bardzo ladnie - zeszczuplala, kudly wprawdzie sztuczne, ale ogolny look bardzo ok: www.fakt.pl/Liszowska-wrocila-z-dzieckiem-do-Warszawy-FOTY,artykuly,115673,1.html Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 03.10.11, 09:21 super ewa wyglada i dobrzez, ze wraca do dluzszych wlosow.zreszta ona w wersji nieco pulchniejszej tez mi sie widzi, jest taka apetyczna nocoty.pl/gid,13829037,img,13829107,kat,1013703,title,Ewa-Wachowicz-bardzo-schudla,galeria.html?T%5Bpage%5D=4 Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 25.10.11, 10:58 pierwsza dama zdecydowanie powinna sie za siebie wziac.szyja juz w kompletnym zaniku: www.fakt.pl/Prezydencka-para-na-Wiktorach-Dobrze-wygladala-,artykuly,134825,1.html Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 05.11.11, 10:16 ciekawe, jak opisze metamorfoze kielni -ze to zalsuga jogi czy medytacji? pomponik.pl/news/kalata-bedzie-zmieniac-polki,1716455 Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 08.11.11, 10:43 pani kasia o zrzuceniu schabow raczej nie mysli: www.fakt.pl/Kasia-Niezgoda-bierze-jedzonko-na-wynos-FOTO,galeria-artykulu,136088,4.html Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 16.01.12, 09:42 widze, ze pani magda juz przygotowuje sie do sezonu wiosna 2012 www.pudelek.pl/artykul/37636/zaczela_bardzo_liczyc_kalorie/ Odpowiedz Link
anna_geras Re: Zdrowie&uroda:) 16.01.12, 09:47 lezka_z_posen napisała: > widze, ze pani magda juz przygotowuje sie do sezonu wiosna 2012 > www.pudelek.pl/artykul/37636/zaczela_bardzo_liczyc_kalorie/ pewnie jakiś konował ją postraszył,że pikawa jej siądzie jak diety nie zmieni Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 16.01.12, 09:57 anna_geras napisała: > lezka_z_posen napisała: > > > widze, ze pani magda juz przygotowuje sie do sezonu wiosna 2012 > > www.pudelek.pl/artykul/37636/zaczela_bardzo_liczyc_kalorie/ > > pewnie jakiś konował ją postraszył,że pikawa jej siądzie jak diety nie zmieni gessler az tak spasiona nie jest, daleko jej do grycanek, gosi baczynskiej czy mojej ulubionej pani prezes Odpowiedz Link
anna_geras Re: Zdrowie&uroda:) 16.01.12, 10:15 lezka_z_posen napisała: > gessler az tak spasiona nie jest, daleko jej do grycanek, gosi baczynskiej czy > mojej ulubionej pani prezes bmi pewnie "grubo" przekroczone Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 16.01.12, 10:22 BMI jakies 32 obstawiamwlasnie w ddtvn sa "grycanki" - pani matka i potomstwo, pierwszy raz widze najmlodsza: gabriele - ok. 10 lat.podejrzewam, ze jak dorosnie gabarytami przebije starsze siory.niezle ilosci paszy przez ten kwadat musza sie przewalac Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Zdrowie&uroda:) 16.01.12, 11:22 > gessler az tak spasiona nie jest, daleko jej do grycanek, gosi baczynskiej czy > mojej ulubionej pani prezes Czy ja wiem? Przecież pod tymi zwiewnymi sukniami targa niezłe brzuszysko. I to na cienkich nóżkach. Widział ją kto kiedykolwiek w spodniach? Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 16.01.12, 11:52 ja widzialam ja w spodniach, wygladala niezle. a niedawno byla w ddtvn po wakacjach w meksyku i preznowala sie git, opalona (nie na czerwono, jak niektore swinskie blondyny) i lzejsza o 10 kegsow.pewnie, ze nie jest szczupla, a nawet w normie - ale mnie bardziej odrzuca od grycanek czy baczynskiej.a ze nogi szczuple, a nie jak dwie kolumnty to chyba plus, nawet gdy przy reszcie wygladaja nieco groteskowo.daje pani magdzie jeszcze 2 miechy i bedzie laska Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 13.02.12, 18:33 "sliczny" kris i jego zniewalajcy usmiech: www.pudelek.pl/artykul/38248/plakat_z_plastikowym_krzysiem_sexy/ Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Zdrowie&uroda:) 08.04.12, 18:45 To się chyba nadaje do tego wątku: "Getbol Elita" - tak nazywa się program TVR, w którym w meczach "jeden na jednego" będą rywalizowali piłkarzy z osiemnastu klubów ekstraklasy, pierwszej oraz drugiej ligi. W pierwszym odcinku gościem Radosława Majdana będzie m.in. piłkarz Warty Poznań Michał Ciarkowski. www.sport.pl/sport-poznan/1,124482,11500251,Pilkarskie_show_Radoslawa_Majdana_w____Telewizji_Rolniczej_.html A w ogóle to Wesołych Świąt dla forumków, a dla tych, co na bakier z religią - Wesołego Długiego Weekendu. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 16.04.12, 21:45 apropopo radoslawa majdana, to natknelam sie na fragment show "daniec z gwiazdami", radoslaw w jury zasiadal.chryste jaki szajs, klimat poczatku lat 90-tych i to nie jest komplement.ale przeszczep klakow radkowej dyni sie trzyma i to cieszy Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 01.07.12, 21:47 w zwiazku z nowa robota robilam badania okresowe - ogolnie jestem zdrowa, jak kon, ale niestety - bryle mnie dogonilystarosc jest jednak chujowa Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Zdrowie&uroda:) 02.07.12, 09:49 W tam, ja noszę pingle od 12 roku życia. Ale 2 lata temu podczas badań okresowych o prawka pani okulistka uprzedziła mnie, że za ok. 5 lat będę potrzebował okularów do czytania. I to się dopiero nazywa starość Potraktuj bryle jak element biżuterii, łatwiej będzie Ci znosić starość Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 02.07.12, 19:46 dymiacy_piecyk napisał: > W tam, ja noszę pingle od 12 roku życia. Ale 2 lata temu podczas badań okresowy > ch o prawka pani okulistka uprzedziła mnie, że za ok. 5 lat będę potrzebował ok > ularów do czytania. I to się dopiero nazywa starość > Potraktuj bryle jak element biżuterii, łatwiej będzie Ci znosić starość bryle od 12 roku zycia to male miki, nie o tym mowie. ja zawsze mialam wzrok sokoli, a tu nagle "polowki" do czytania z powodu starczowzrocznosci i to jest wlasnie dramat!!na razie recepty nie zrealizowalama bryle jako element bizuterii mnie nie przekonuja, to jednak zawsze jest oznaka kalectwa Odpowiedz Link
anna_geras Re: Zdrowie&uroda:) 02.07.12, 21:49 lezka_z_posen napisała: tu nagle "polowki" do czytania z powodu starczowzrocznosci i to jest w > lasnie dramat!!na razie recepty nie zrealizowalama bryle jako element bizut > erii mnie nie przekonuja, to jednak zawsze jest oznaka kalectwa starość nie radość wizję na oprawki masz? może kujonki;? Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 02.07.12, 22:18 anna_geras napisała: > lezka_z_posen napisała: > > tu nagle "polowki" do czytania z powodu starczowzrocznosci i to jest w > > lasnie dramat!!na razie recepty nie zrealizowalama bryle jako element > bizut > > erii mnie nie przekonuja, to jednak zawsze jest oznaka kalectwa > > starość nie radość wizję na oprawki masz? może kujonki;? kujonki odpadajo.3 wersje oprawek zarezerwowalam i czy odpuscilam - nie znam sie.moze marta grycan cos doradzi? Odpowiedz Link
anna_geras Re: Zdrowie&uroda:) 02.07.12, 22:33 lezka_z_posen napisała: > > kujonki odpadajo.3 wersje oprawek zarezerwowalam i czy odpuscilam - nie znam si > e.moze marta grycan cos doradzi? może szkła kontaktowe? ja w razie niemac chiba taką wersję wybiere a genetycznie mam predyspozycje tak po czterdziestece też sie załapać Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 02.07.12, 23:15 anna_geras napisała: > lezka_z_posen napisała: > > > > > > kujonki odpadajo.3 wersje oprawek zarezerwowalam i czy odpuscilam - nie z > nam si > > e.moze marta grycan cos doradzi? > > może szkła kontaktowe? ja w razie niemac chiba taką wersję wybiere a genetycz > nie mam predyspozycje tak po czterdziestece też sie załapać kontakty biEre pod uwagIeale madre ludzie mowio, ze na poczatek "starczowzrocznosci" lepiej zgodzic bryle, a potem (co do kontaktow) sie zobaczy - albo i sie nie zobaczy, czas pokaze Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 03.07.12, 18:26 bryle wybrane - z krysztalkami swarovskiego (b.delikatnymi) w oprawkach - jak byc slepym, to na bogato!szkoda, ze juz blox nie dziala, poprosilabym forumkow o szczery osąd wyboru - na razie dalam tylko zaliczke, wiec bylby jeszcze czas uniknac ewentualnej wiochy Odpowiedz Link
anna_geras Re: Zdrowie&uroda:) 03.07.12, 20:28 lezka_z_posen napisała: > bryle wybrane - z krysztalkami swarovskiego (b.delikatnymi) w oprawkach - jak b > yc slepym, to na bogato!szkoda, ze juz blox nie dziala, poprosilabym forumkow > o szczery osąd wyboru - na razie dalam tylko zaliczke, wiec bylby jeszcze cza > s uniknac ewentualnej wiochy na priv wysyłaj Odpowiedz Link
n_x Re: Zdrowie&uroda:) 05.07.12, 08:05 no to może trzeba założyć nowego bloga. chętnie oblukam na przykład foty z felkowych wakacyjnych DESTYNACJI (mega mnie wkurwia to słowo i odczuwam perwersyjną przyjemnośc używając go ) Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 05.07.12, 18:30 popieram idee - ja bardzo lubilam lukac Wasze foty wrzucane na bloga, moze wreszcie zacheciloby to maxa do aktywnosci - Jego reportaze z naciskiem na aspekt kulinarny byly zachwycajace Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 06.07.12, 20:17 bryle odebrane - jasnosc, jasnosc widzena razie jade ctr minus i pomniejszam wszystkie czcionki na portalach, ktore regularnie odwiedzam, czyli od pudelka do +-nieskonczonosc Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: Zdrowie&uroda:) 06.07.12, 22:07 To cyknij focię i wyślij forumkom na mejla, bo wszyscy umieramy z ciekawości Odpowiedz Link
anna_geras Re: Zdrowie&uroda:) 06.07.12, 22:35 dymiacy_piecyk napisał: > To cyknij focię i wyślij forumkom na mejla, bo wszyscy umieramy z ciekawości ja też poproszę Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 26.08.12, 20:51 doceniam kuchnie swiata, ale qrwa bez przesady! www.fakt.pl/Zawody-w-jedzeniu-pisklat-balut-jedzenie-pisklat,artykuly,174807,1.html Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 28.08.12, 15:35 biedny diastema_karolak:wioleta kołek nakazuje mu zamienic % na zielona herbate www.pudelek.pl/artykul/42657/chce_zeby_przestal_pic/ Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 05.09.12, 11:16 liszy warunki kontraktu pewnie na reke www.pomponik.pl/plotki/news-liszowskiej-nie-wolno-schudnac,nId,633022 Odpowiedz Link