Dodaj do ulubionych

Zdrowie&uroda:)

02.09.11, 09:53
ale kwachu sie wylaszczylwink
pomponik.pl/galerie/podpatrzono/kwasniewski-schudl-15-kg/zdjecie/duze,1512782,1,406
Obserwuj wątek
    • kazzol Re: Zdrowie&uroda:) 02.09.11, 10:04
      proponuję spojrzeć na mazak Sekielskiego. Chyba cała jego dieta w pizdu poszła, bo straszliwie jest nalany. Rozchełstana koszula i cygański zarost dodaja mu dodatkowo z 5 kegsów. Strasznie się zapuścil, co pokazuje, że jak siętrybu życia nie zmieni, to na chuj jedzenie tego całego gównianengo, dietowego żarcia.
      • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 02.09.11, 10:08
        kazzol napisał:

> proponuję spojrzeć na mazak Sekielskiego. Chyba cała jego dieta w pizdu poszła,
        > bo straszliwie jest nalany. Rozchełstana koszula i cygański zarost dodaja mu d
        > odatkowo z 5 kegsów. Strasznie się zapuścil, co pokazuje, że jak siętrybu życia
        > nie zmieni, to na chuj jedzenie tego całego gównianengo, dietowego żarcia.

a gdzie na sekiela mozna p;opaczec?on cos prowadzi w tvn?
        • kazzol Re: Zdrowie&uroda:) 02.09.11, 10:27
          > a gdzie na sekiela mozna p;opaczec?on cos prowadzi w tvn?

czarno na biały tvn24 gdzies pasmie 20-22
          • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 02.09.11, 10:33
            kazzol napisał:

> > a gdzie na sekiela mozna p;opaczec?on cos prowadzi w tvn?
            >
            >
            > czarno na biały tvn24 gdzies pasmie 20-22

to sie zaczaje - ja go widzialam ostatnio ze 2-3 miechy temu, to byl nawet w niezlej formie, nie zapasiony i bez brody,widac, szybko poszlo to "zapuszczenie".
    • anna_geras Re: Zdrowie&uroda:) 02.09.11, 10:05
      Pewnie na dukanie go Jola przeciągnęła., bedzie jojo.
      • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 02.09.11, 10:10
        anna_geras napisała:

> Pewnie na dukanie go Jola przeciągnęła., bedzie jojo.

juz kilka efektow jo-jo zaliczyl, wiec potem znowu dieta, jo-jo i tak do grobowej deskiwink
    • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 16.09.11, 09:36
      uwaga na spawink
      www.fakt.pl/Obrzydliwa-sytuacja-w-spa-Wegorz-wplynal-pacjentowi-do-Od-18-lat-,artykuly,114909,1.htm
      • kazzol Re: Zdrowie&uroda:) 21.09.11, 21:06
        widać, że Ronaldo dopadł syndrom Artura Partyki smile

www.lansik.pl/25462/gruby-ronaldo-zdjecia/
        https://e.lansik.pl/la216/310166900014b2bc4e79cb69
        • kred-ka Re: Zdrowie&uroda:) 23.09.11, 12:18
          Dziś mam pierwsze wolne od czasu urlopu , z radości nie wiem w co ręce włożyć, ale już od rana nadrabiam zaległości w temacie zdrowie end uroda, siedząc z maską odżywiającą w kłakach. Potem w planach maska na fejs i manicure wink Dobrze że mnie stary z zieloną mazią na kłakach nie widzi, bo hart atak murowany ! wink
          • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 23.09.11, 16:50
            i jak po tym SPA - poznalas se w lustrze?wink
            • kred-ka Re: Zdrowie&uroda:) 24.09.11, 19:07
              ezka_z_posen napisała:

> i jak po tym SPA - poznalas se w lustrze?wink

Miałam z tym problemy- taka byłam piękna wink
    • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 25.09.11, 16:05
      lisza sie ogarnela, wczoraj w ddtvn byla, wygladala naprawde bardzo ladnie - zeszczuplala, kudly wprawdzie sztuczne, ale ogolny look bardzo ok:
      www.fakt.pl/Liszowska-wrocila-z-dzieckiem-do-Warszawy-FOTY,artykuly,115673,1.html
    • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 03.10.11, 09:21
      super ewa wyglada i dobrzez, ze wraca do dluzszych wlosow.zreszta ona w wersji nieco pulchniejszej tez mi sie widzi, jest taka apetycznawink
      nocoty.pl/gid,13829037,img,13829107,kat,1013703,title,Ewa-Wachowicz-bardzo-schudla,galeria.html?T%5Bpage%5D=4
    • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 25.10.11, 10:58
      pierwsza dama zdecydowanie powinna sie za siebie wziac.szyja juz w kompletnym zaniku:
      www.fakt.pl/Prezydencka-para-na-Wiktorach-Dobrze-wygladala-,artykuly,134825,1.html
    • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 05.11.11, 10:16
      ciekawe, jak opisze metamorfoze kielni -ze to zalsuga jogi czy medytacjiwink?
      pomponik.pl/news/kalata-bedzie-zmieniac-polki,1716455
    • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 08.11.11, 10:43
      pani kasia o zrzuceniu schabow raczej nie mysli:
      www.fakt.pl/Kasia-Niezgoda-bierze-jedzonko-na-wynos-FOTO,galeria-artykulu,136088,4.html
    • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 16.01.12, 09:42
      widze, ze pani magda juz przygotowuje sie do sezonu wiosna 2012wink
      www.pudelek.pl/artykul/37636/zaczela_bardzo_liczyc_kalorie/
      • anna_geras Re: Zdrowie&uroda:) 16.01.12, 09:47
        lezka_z_posen napisała:

> widze, ze pani magda juz przygotowuje sie do sezonu wiosna 2012wink
        > www.pudelek.pl/artykul/37636/zaczela_bardzo_liczyc_kalorie/

pewnie jakiś konował ją postraszył,że pikawa jej siądzie jak diety nie zmienismile
        • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 16.01.12, 09:57
          anna_geras napisała:

> lezka_z_posen napisała:
          >
          > > widze, ze pani magda juz przygotowuje sie do sezonu wiosna 2012wink
          > > www.pudelek.pl/artykul/37636/zaczela_bardzo_liczyc_kalorie/
          >
          > pewnie jakiś konował ją postraszył,że pikawa jej siądzie jak diety nie zmienismile

gessler az tak spasiona nie jest, daleko jej do grycanek, gosi baczynskiej czy mojej ulubionej pani prezeswink
          • anna_geras Re: Zdrowie&uroda:) 16.01.12, 10:15
            lezka_z_posen napisała:

> gessler az tak spasiona nie jest, daleko jej do grycanek, gosi baczynskiej czy
            > mojej ulubionej pani prezeswink

bmi pewnie "grubo" przekroczonesmile
            • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 16.01.12, 10:22
              BMI jakies 32 obstawiamwinkwlasnie w ddtvn sa "grycanki" - pani matka i potomstwo, pierwszy raz widze najmlodsza: gabriele - ok. 10 lat.podejrzewam, ze jak dorosnie gabarytami przebije starsze siory.niezle ilosci paszy przez ten kwadat musza sie przewalacwink
          • dymiacy_piecyk Re: Zdrowie&uroda:) 16.01.12, 11:22
            > gessler az tak spasiona nie jest, daleko jej do grycanek, gosi baczynskiej czy
            > mojej ulubionej pani prezeswink

Czy ja wiem? Przecież pod tymi zwiewnymi sukniami targa niezłe brzuszysko. I to na cienkich nóżkach. Widział ją kto kiedykolwiek w spodniach?
            • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 16.01.12, 11:52
              ja widzialam ja w spodniach, wygladala niezle. a niedawno byla w ddtvn po wakacjach w meksyku i preznowala sie git, opalona (nie na czerwono, jak niektore swinskie blondyny) i lzejsza o 10 kegsow.pewnie, ze nie jest szczupla, a nawet w normie - ale mnie bardziej odrzuca od grycanek czy baczynskiej.a ze nogi szczuple, a nie jak dwie kolumnty to chyba plus, nawet gdy przy reszcie wygladaja nieco groteskowo.daje pani magdzie jeszcze 2 miechy i bedzie laskawink
    • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 13.02.12, 18:33
      "sliczny" kris i jego zniewalajcy usmiech:
      www.pudelek.pl/artykul/38248/plakat_z_plastikowym_krzysiem_sexy/
      • dymiacy_piecyk Re: Zdrowie&uroda:) 08.04.12, 18:45
        To się chyba nadaje do tego wątku:

"Getbol Elita" - tak nazywa się program TVR, w którym w meczach "jeden na jednego" będą rywalizowali piłkarzy z osiemnastu klubów ekstraklasy, pierwszej oraz drugiej ligi. W pierwszym odcinku gościem Radosława Majdana będzie m.in. piłkarz Warty Poznań Michał Ciarkowski.

www.sport.pl/sport-poznan/1,124482,11500251,Pilkarskie_show_Radoslawa_Majdana_w____Telewizji_Rolniczej_.html
        A w ogóle to Wesołych Świąt dla forumków, a dla tych, co na bakier z religią - Wesołego Długiego Weekendu.
        • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 16.04.12, 21:45
          apropopo radoslawa majdana, to natknelam sie na fragment show "daniec z gwiazdami", radoslaw w jury zasiadal.chryste jaki szajs, klimat poczatku lat 90-tych i to nie jest komplement.ale przeszczep klakow radkowej dyni sie trzyma i to cieszywink
    • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 01.07.12, 21:47
      w zwiazku z nowa robota robilam badania okresowe - ogolnie jestem zdrowa, jak kon, ale niestety - bryle mnie dogonilywinkstarosc jest jednak chujowawink
      • dymiacy_piecyk Re: Zdrowie&uroda:) 02.07.12, 09:49
        W tam, ja noszę pingle od 12 roku życia. Ale 2 lata temu podczas badań okresowych o prawka pani okulistka uprzedziła mnie, że za ok. 5 lat będę potrzebował okularów do czytania. I to się dopiero nazywa starość wink
        Potraktuj bryle jak element biżuterii, łatwiej będzie Ci znosić starość wink
        • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 02.07.12, 19:46
          dymiacy_piecyk napisał:

> W tam, ja noszę pingle od 12 roku życia. Ale 2 lata temu podczas badań okresowy
          > ch o prawka pani okulistka uprzedziła mnie, że za ok. 5 lat będę potrzebował ok
          > ularów do czytania. I to się dopiero nazywa starość wink
          > Potraktuj bryle jak element biżuterii, łatwiej będzie Ci znosić starość wink

bryle od 12 roku zycia to male miki, nie o tym mowie. ja zawsze mialam wzrok sokoli, a tu nagle "polowki" do czytania z powodu starczowzrocznosci i to jest wlasnie dramatwink!!na razie recepty nie zrealizowalamwinka bryle jako element bizuterii mnie nie przekonuja, to jednak zawsze jest oznaka kalectwawink
          • anna_geras Re: Zdrowie&uroda:) 02.07.12, 21:49
            lezka_z_posen napisała:

tu nagle "polowki" do czytania z powodu starczowzrocznosci i to jest w
            > lasnie dramatwink!!na razie recepty nie zrealizowalamwinka bryle jako element bizut
            > erii mnie nie przekonuja, to jednak zawsze jest oznaka kalectwawink

starość nie radośćsmile wizję na oprawki masz? może kujonki;? smile
            • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 02.07.12, 22:18
              anna_geras napisała:

>
              > tu nagle "polowki" do czytania z powodu starczowzrocznosci i to jest w
              > > lasnie dramatwink!!na razie recepty nie zrealizowalamwinka bryle jako element
              > bizut
              > > erii mnie nie przekonuja, to jednak zawsze jest oznaka kalectwawink
              >
              > starość nie radośćsmile wizję na oprawki masz? może kujonki;? smile

kujonki odpadajo.3 wersje oprawek zarezerwowalam i czy odpuscilam - nie znam sie.moze marta grycan cos doradziwink?
              • anna_geras Re: Zdrowie&uroda:) 02.07.12, 22:33
                lezka_z_posen napisała:

>
                > kujonki odpadajo.3 wersje oprawek zarezerwowalam i czy odpuscilam - nie znam si
                > e.moze marta grycan cos doradziwink?

może szkła kontaktowe? ja w razie niemac chiba taką wersję wybieresmile a genetycznie mam predyspozycje tak po czterdziestece też sie załapaćsmile
                • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 02.07.12, 23:15
                  anna_geras napisała:

>
                  >
                  > >
                  > > kujonki odpadajo.3 wersje oprawek zarezerwowalam i czy odpuscilam - nie z
                  > nam si
                  > > e.moze marta grycan cos doradziwink?
                  >
                  > może szkła kontaktowe? ja w razie niemac chiba taką wersję wybieresmile a genetycz
                  > nie mam predyspozycje tak po czterdziestece też sie załapaćsmile

kontakty biEre pod uwagIewinkale madre ludzie mowio, ze na poczatek "starczowzrocznosci" lepiej zgodzic bryle, a potem (co do kontaktow) sie zobaczy - albo i sie nie zobaczy, czas pokazewink
                • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 03.07.12, 18:26
                  bryle wybrane - z krysztalkami swarovskiego (b.delikatnymi) w oprawkach - jak byc slepym, to na bogato!winkszkoda, ze juz blox nie dziala, poprosilabym forumkow o szczery osąd wyboru - na razie dalam tylko zaliczke, wiec bylby jeszcze czas uniknac ewentualnej wiochywink
                  • anna_geras Re: Zdrowie&uroda:) 03.07.12, 20:28
                    lezka_z_posen napisała:

> bryle wybrane - z krysztalkami swarovskiego (b.delikatnymi) w oprawkach - jak b
                    > yc slepym, to na bogato!winkszkoda, ze juz blox nie dziala, poprosilabym forumkow
                    > o szczery osąd wyboru - na razie dalam tylko zaliczke, wiec bylby jeszcze cza
                    > s uniknac ewentualnej wiochywink

na priv wysyłajsmile
                  • n_x Re: Zdrowie&uroda:) 05.07.12, 08:05
                    no to może trzeba założyć nowego bloga.
                    chętnie oblukam na przykład foty z felkowych wakacyjnych DESTYNACJI wink (mega mnie wkurwia to słowo i odczuwam perwersyjną przyjemnośc używając go wink)
                    • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 05.07.12, 18:30
                      popieram idee - ja bardzo lubilam lukac Wasze foty wrzucane na bloga, moze wreszcie zacheciloby to maxa do aktywnosci - Jego reportaze z naciskiem na aspekt kulinarny byly zachwycajacewink
    • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 06.07.12, 20:17
      bryle odebrane - jasnosc, jasnosc widzewinkna razie jade ctr minus i pomniejszam wszystkie czcionki na portalach, ktore regularnie odwiedzam, czyli od pudelka do +-nieskonczonoscwink
      • dymiacy_piecyk Re: Zdrowie&uroda:) 06.07.12, 22:07
        To cyknij focię i wyślij forumkom na mejla, bo wszyscy umieramy z ciekawości wink
        • anna_geras Re: Zdrowie&uroda:) 06.07.12, 22:35
          dymiacy_piecyk napisał:

> To cyknij focię i wyślij forumkom na mejla, bo wszyscy umieramy z ciekawości wink

ja też poproszęsmile
    • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 26.08.12, 20:51
      doceniam kuchnie swiata, ale qrwa bez przesady!uncertain
      www.fakt.pl/Zawody-w-jedzeniu-pisklat-balut-jedzenie-pisklat,artykuly,174807,1.html
    • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 28.08.12, 15:35
      biedny diastema_karolak:wioleta kołek nakazuje mu zamienic % na zielona herbatewink
      www.pudelek.pl/artykul/42657/chce_zeby_przestal_pic/
    • lezka_z_posen Re: Zdrowie&uroda:) 05.09.12, 11:16
      liszy warunki kontraktu pewnie na rekewink
      www.pomponik.pl/plotki/news-liszowskiej-nie-wolno-schudnac,nId,633022

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka