abecede1234 10.04.13, 19:41 ... :) temat wątku mowi sam za siebie .. :) Mam 32lata , jestem atrakcyjna ,wyksztalcona kobieta.Mezatką. Szukam mezczyzny , ktory choc na chwile oderwie mnie od nudy i rutyny.. Poznan i okolice Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matan74 Re: szukam kochanka 10.04.13, 22:12 hej, podaj swojego e-maila, więcej szczegółów omówimy na priv :) Odpowiedz Link Zgłoś
matan74 Re: szukam kochanka 10.04.13, 22:18 jeśli nie masz profilu napisz na pasikonikandrzej@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: szukam kochanka IP: *.uk2.net 11.04.13, 10:32 A może to jakaś ściema... z tym ogłoszeniem, może to napisał jakis napalony typek :) Jak szukasz prawdziwej kochanki, zerknij na sexwisienki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: szukam kochanka IP: *.babilon.ds.polsl.pl 07.05.13, 16:33 witam to mój e-mail: spider871@wp.pl napisz czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marc Re: szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 10:20 Cześć. mieszkam w okol. Poznania i chciałbym cie poznać bliżej:) Mam 28 lat. 185 wzrostu i niebieskie oczy;) to moj imeil juventus1984@wp.pl pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: szukam kochanka IP: 217.153.176.* 11.04.13, 10:21 czesc mam zone szukam kochanki mieszkam w srodzie wlkp moj numer gg 10180493 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: szukam kochanka IP: *.uk2.net 11.04.13, 10:31 Tak jak Twojej koleżance, doradzam stronkę SexWisienki.pl - dział sponsoring. Ja po tygodniu znalazłem kochankę bez problemu, wystarczyło się zarejestrować. Odpowiedz Link Zgłoś
dyskretkr37 Re: szukam kochanka 11.04.13, 11:29 Aniu :-) ja bywam w Poznaniu tak wiec będzie możliwość do spotkań i do dyskretnej intymnej znajomości . Odezwij sie na adres dyskretkr@interia.pl , czekam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adson Re: szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 20:18 Normalnie urwanie czachy będziesz miała kobieto!!! Casting może najpierw z jakichś dyscyplin wytrzymałościowych no bo wiesz....sama rozumiesz...ten ten...ten tego...no....to jest kawał ciężkiej roboty a widzę że jest w czym wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
abecede1234 Re: szukam kochanka 25.05.13, 01:18 :) :) bez przesady..Ale komentarz Ci sie udal ;) Gość portalu: adson napisał(a): > Normalnie urwanie czachy będziesz miała kobieto!!! > Casting może najpierw z jakichś dyscyplin wytrzymałościowych no bo wiesz....sam > a rozumiesz...ten ten...ten tego...no....to jest kawał ciężkiej roboty a widzę > że jest w czym wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulka Re: szukam kochanka IP: *.play-internet.pl 11.04.13, 11:38 zadzwon prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gggg Re: szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 12:17 Jeśli nadal szukasz to odezwij się na shqbet@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: szukam kochanka IP: *.centertel.pl 11.04.13, 23:39 Czesc jeśli to nie jest sciema to napisz na lima1@wp.pl pozdrawiam Poznaniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentPoznan Re: szukam kochanka IP: *.icpnet.pl 13.04.13, 19:46 Witaj, jestem 23letnim studentem z Poznania, zadbanym, konkretnym. Mam wiele do powiedzenia oraz zaoferowania. Chetnie poznam Cie blizej do wspolnych spotkan, niekoniecznie opartych na sexie. Jesli chcesz wiedziec jak wygladam napisz na dres mailowy i chetnie wysle zdjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: szukam kochanka IP: *.serv-net.pl 14.04.13, 18:00 avadevine0@o2.pl zapraszam do Gniezna posiadam lokal jestem dyskretny ! Chcesz dowiedzieć się więcej ? Pisz nie czekaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.13, 20:28 Witaj, jestem z poznania lat 25. Przystojny wysoki lekko puszysty brunet. Chetnie sie z Tobą umowie i pomoge oderwac sie od rzeczywistości:) Odezwij się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: szukam kochanka IP: *.serv-net.pl 15.04.13, 01:22 Jestem z Gniezna chętnie poznam Cie bliżej, ze mną można zapomnieć o całym świecie i mieć tylko siebie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowoklucz Re: szukam kochanka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 15.04.13, 02:12 Witaj poźną porą dziś już poniedziałek - za kilka godzin trzeba wstać - jeśli tak jak ja szukasz ucieczki od rytuny dnia codziennego i poczucia bliskości - napisz choć jedno, dwa slowa na moj email - zapiszmy sie emailem - slowem drażnijmy dotykiem chłońmy a pocałunkiem..................... moj adres: pawo78@op.pl do usłyszenia Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.13, 22:09 Hej! Jeśli nadal aktualne to odezwij się na shqbet@gmail.com Ja 33l. 187cm, szczupły, wysportowany, niepalący, kulturalny, dyskretny - żonaty. jestem z okolic poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: szukam kochanka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.04.13, 23:33 czesc :) mam 24 latka,jestem z Wrocławia,ale nie miałbym problemu żeby Cie odwiedzić ;* uwielbiam starsze ;* Odpowiedz Link Zgłoś
brunoxxx3 Re: szukam kochanka 23.04.13, 22:49 Witaj.chetnie wyrwe cie z nudy i rutyny takze tej lozkowej;) Odpowiedz Link Zgłoś
brunoxxx3 Re: szukam kochanka 24.04.13, 22:53 no i jak tam?????Mam super cialo:)Wylize ci ta muszelke az bedziesz jeczlala z rozkosz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsonia Re: szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 21:45 Dobrze Brunonku.... ale kup najpierw kilka dużych lizaków i dobrze potrenuj bo....uwierz....bardzo Cię proszę Brunonku....uwierz mi.....nie wiesz na jaką ..mmmm...muszelkę albo MUSZLĘ (nie mam na myśli muszli klozetowej) możesz trafić...Tak więc uważaj, dobrze Ci radzę Brunonku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: szukam kochanka IP: *.promax.media.pl 25.04.13, 09:17 reply474@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 10:44 Czesć Ja też szukam kochanki zeby sie oderwac od codziennej rutyny. napisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: szukam kochanka IP: *.CNet.Gawex.PL 02.05.13, 16:05 Czesc, czesto jestem w Poznaniu w delegacjach, ogolnie pochodze z Kołobrzegu, z checia sie z Toba spotkam, oile jestes chetna na kochanka 26 letniego o ciemnej karnacji brazowych oczach, moge wyslac fotke . czekam na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: szukam kochanka IP: *.cable.net-inotel.pl 03.05.13, 06:48 wy sie nakrecacie palanty a ta dziwka wcale nikogo nie szuka haha.to facet ktory robi sobie jaja z was,albo jakas idiotka ktora szuka sponsora pod przykrywka zony hahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: szukam kochanka IP: *.solarme.pl 03.05.13, 13:04 hej jestem z okolic poznania mam 32 lata i jestem zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś