Dodaj do ulubionych

szukam kochanka

10.04.13, 19:41
... :) temat wątku mowi sam za siebie .. :)
Mam 32lata , jestem atrakcyjna ,wyksztalcona kobieta.Mezatką.
Szukam mezczyzny , ktory choc na chwile oderwie mnie od nudy i rutyny..
Poznan i okolice
Obserwuj wątek
    • matan74 Re: szukam kochanka 10.04.13, 22:12
      hej, podaj swojego e-maila, więcej szczegółów omówimy na priv :)
    • matan74 Re: szukam kochanka 10.04.13, 22:18
      jeśli nie masz profilu napisz na pasikonikandrzej@o2.pl
      • Gość: Zenek Re: szukam kochanka IP: *.uk2.net 11.04.13, 10:32
        A może to jakaś ściema... z tym ogłoszeniem, może to napisał jakis napalony typek :)
        Jak szukasz prawdziwej kochanki, zerknij na sexwisienki.pl
    • Gość: S Re: szukam kochanka IP: *.opera-mini.net 11.04.13, 07:03
      • Gość: Sebastian Re: szukam kochanka IP: *.babilon.ds.polsl.pl 07.05.13, 16:33
        witam to mój e-mail: spider871@wp.pl napisz czekam
    • Gość: Marc Re: szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 10:20
      Cześć.
      mieszkam w okol. Poznania i chciałbym cie poznać bliżej:)
      Mam 28 lat. 185 wzrostu i niebieskie oczy;)
      to moj imeil juventus1984@wp.pl

pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: tomi Re: szukam kochanka IP: 217.153.176.* 11.04.13, 10:21
      czesc mam zone szukam kochanki mieszkam w srodzie wlkp moj numer gg 10180493
    • Gość: Michu Re: szukam kochanka IP: *.uk2.net 11.04.13, 10:31
      Tak jak Twojej koleżance, doradzam stronkę SexWisienki.pl - dział sponsoring. Ja po tygodniu znalazłem kochankę bez problemu, wystarczyło się zarejestrować.
    • dyskretkr37 Re: szukam kochanka 11.04.13, 11:29
      Aniu :-) ja bywam w Poznaniu tak wiec będzie możliwość do spotkań i do dyskretnej intymnej znajomości . Odezwij sie na adres dyskretkr@interia.pl , czekam :-)
      • Gość: adson Re: szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 20:18
        Normalnie urwanie czachy będziesz miała kobieto!!!
        Casting może najpierw z jakichś dyscyplin wytrzymałościowych no bo wiesz....sama rozumiesz...ten ten...ten tego...no....to jest kawał ciężkiej roboty a widzę że jest w czym wybierać.
        • abecede1234 Re: szukam kochanka 25.05.13, 01:18
          :) :) bez przesady..Ale komentarz Ci sie udal ;)

Gość portalu: adson napisał(a):

> Normalnie urwanie czachy będziesz miała kobieto!!!
          > Casting może najpierw z jakichś dyscyplin wytrzymałościowych no bo wiesz....sam
          > a rozumiesz...ten ten...ten tego...no....to jest kawał ciężkiej roboty a widzę
          > że jest w czym wybierać.
    • Gość: bulka Re: szukam kochanka IP: *.play-internet.pl 11.04.13, 11:38
      zadzwon prosze
    • Gość: Gggg Re: szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 12:17
      Jeśli nadal szukasz to odezwij się na shqbet@gmail.com
      • Gość: Poznaniak Re: szukam kochanka IP: *.centertel.pl 11.04.13, 23:39
        Czesc jeśli to nie jest sciema to napisz na lima1@wp.pl
        pozdrawiam Poznaniak
    • Gość: studentPoznan Re: szukam kochanka IP: *.icpnet.pl 13.04.13, 19:46
      Witaj, jestem 23letnim studentem z Poznania, zadbanym, konkretnym. Mam wiele do powiedzenia oraz zaoferowania. Chetnie poznam Cie blizej do wspolnych spotkan, niekoniecznie opartych na sexie. Jesli chcesz wiedziec jak wygladam napisz na dres mailowy i chetnie wysle zdjecie.
    • Gość: asd Re: szukam kochanka IP: *.serv-net.pl 14.04.13, 18:00
      avadevine0@o2.pl zapraszam do Gniezna posiadam lokal jestem dyskretny ! Chcesz dowiedzieć się więcej ? Pisz nie czekaj :)
    • Gość: Tom Re: szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.13, 20:28
      Witaj, jestem z poznania lat 25. Przystojny wysoki lekko puszysty brunet. Chetnie sie z Tobą umowie i pomoge oderwac sie od rzeczywistości:) Odezwij się
    • Gość: On Re: szukam kochanka IP: *.serv-net.pl 15.04.13, 01:22
      Jestem z Gniezna chętnie poznam Cie bliżej, ze mną można zapomnieć o całym świecie i mieć tylko siebie : )
    • Gość: slowoklucz Re: szukam kochanka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 15.04.13, 02:12
      Witaj poźną porą

dziś już poniedziałek - za kilka godzin trzeba wstać - jeśli tak jak ja szukasz ucieczki od rytuny dnia codziennego i poczucia bliskości - napisz choć jedno, dwa slowa na moj email - zapiszmy sie emailem - slowem drażnijmy dotykiem chłońmy a pocałunkiem.....................

moj adres: pawo78@op.pl

do usłyszenia
      Paweł
    • Gość: ggg Re: szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.13, 22:09
      Hej! Jeśli nadal aktualne to odezwij się na shqbet@gmail.com
      Ja 33l. 187cm, szczupły, wysportowany, niepalący, kulturalny, dyskretny - żonaty. jestem z okolic poznania
    • Gość: Michał Re: szukam kochanka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.04.13, 23:33
      czesc :) mam 24 latka,jestem z Wrocławia,ale nie miałbym problemu żeby Cie odwiedzić ;* uwielbiam starsze ;*
    • brunoxxx3 Re: szukam kochanka 23.04.13, 22:49
      Witaj.chetnie wyrwe cie z nudy i rutyny takze tej lozkowej;)
    • brunoxxx3 Re: szukam kochanka 23.04.13, 23:43
      Kiedy spotkanie?W Poznaniu?
    • brunoxxx3 Re: szukam kochanka 24.04.13, 22:53
      no i jak tam?????Mam super cialo:)Wylize ci ta muszelke az bedziesz jeczlala z rozkosz:)
      • Gość: adsonia Re: szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 21:45
        Dobrze Brunonku.... ale kup najpierw kilka dużych lizaków i dobrze potrenuj bo....uwierz....bardzo Cię proszę Brunonku....uwierz mi.....nie wiesz na jaką ..mmmm...muszelkę albo MUSZLĘ (nie mam na myśli muszli klozetowej) możesz trafić...Tak więc uważaj, dobrze Ci radzę Brunonku.
    • Gość: z Re: szukam kochanka IP: *.promax.media.pl 25.04.13, 09:17
      reply474@wp.pl
    • Gość: Tomek Re: szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 10:44
      Czesć
      Ja też szukam kochanki zeby sie oderwac od codziennej rutyny. napisz
    • Gość: Paweł Re: szukam kochanka IP: *.CNet.Gawex.PL 02.05.13, 16:05
      Czesc, czesto jestem w Poznaniu w delegacjach, ogolnie pochodze z Kołobrzegu, z checia sie z Toba spotkam, oile jestes chetna na kochanka 26 letniego o ciemnej karnacji brazowych oczach, moge wyslac fotke . czekam na odpowiedz.
      • Gość: nn Re: szukam kochanka IP: *.cable.net-inotel.pl 03.05.13, 06:48
        wy sie nakrecacie palanty a ta dziwka wcale nikogo nie szuka haha.to facet ktory robi sobie jaja z was,albo jakas idiotka ktora szuka sponsora pod przykrywka zony hahahahahah
    • Gość: tom Re: szukam kochanka IP: *.solarme.pl 03.05.13, 13:04
      hej jestem z okolic poznania mam 32 lata i jestem zainteresowany
    • wolominiak84 Re: szukam kochanka 03.05.13, 13:29
      ja też chętnie kogoś poznam :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka