maruda2 01.08.14, 09:52 na termometrze, a mnie chłodno człowiek się rozbestwił przez te upały Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beja_81 Re: 25 stopni 01.08.14, 10:21 30 i wiecej, da sie przyzwyczaic. A jak wroce, u mnie bedzie 33 Odpowiedz Link
maruda2 Re: 25 stopni 01.08.14, 10:49 się trzymasz temperatury klimatu umiarkowanego, ale zwróć uwagę, że klimat nam się ociepla. Jak się nie przystosujesz to możesz wyginąć jak dinozaury Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: 25 stopni 01.08.14, 11:33 No wiesz co jakie chłodno? ech, teraz z 27 nabite, a dobije do 30 spokojnie i tak przez cały tydzień ok, ale żeby pzynajmneij nad ranem/ w nocy było bardziej rześko. Dzisiaj wstałam o 8 rano, sama ale Budzik i tak mam pól godziny później ustawiony. Obudziałam sie z myślą, że bedzie rześko, a gdzie, duszno już od rana. Zerkam przez okno słońce też przyduszone, całe niebo chmurami obklejone ale nie są one deszczowe, są duszące, szare osmolone wilga od rana sie drze, darła sie i teraz ale gdzie ten deszcz? byłam wieszać ubranie to zerknęłam w krzaki, z myślą "a nuż uda mi się jakiegoś egzotyka wypatrzeć" i widzę conajmniej 3 poruszajce sie żólte banany trafiłam jak sie ze sobą zabawiały, poruszały, to i dane było mi je dostrzeć, normalnie to skryte stworzynie, zza liscie się nie pokazuje zbyt czasto. Gołymi ślepiami widziała kilka żóltków. Dopiero przed chwilą zamilkły. Może zrozumiały ze z deszczu nici? ze tylko w błąd ludzi wprowadzały. Cisza się zrobiła (ktoś tylko ciupie i gałązki łamie) i dusznooooooooooooooo. Juz lepiej byłoby na zewie sobie posiedzieć. Odpowiedz Link
pandorka85 Re: 25 stopni 01.08.14, 13:09 Będzie rześko... ulubione powiedzonko Kreta z prognozy pogody Eeeeeech.... u mnie grzeje od rana na całego. Odpowiedz Link