walnetyy 13.09.13, 18:59 jestem w żonaty, poznam ambitną kobietę 29-35, nie tylko piękną...potrzebny jest mi "świeży powiew" ...jeśli masz podobne potrzeby napisz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ona Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.13, 19:16 A skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.13, 19:27 A ja z Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
walnetyy Re: chcę kochanki 13.09.13, 19:29 czego oczekujesz? ...czego oczekujemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.13, 19:32 Teraz to i tak bez znaczenia, bo nie jestesmy z tego samego miasta. Sadze, ze mam podobne oczekiwania jak Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.13, 19:38 Tak, szkoda... Jednak odleglosc jest dosc istotna, jesli to nie ma byc tylko wirtualna znajomosc. Nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
walnetyy Re: chcę kochanki 13.09.13, 19:40 zależy jak często chcielibyśmy się widywać, nie mówiąc o tym, że powinniśmy się wcześniej sobie spodobać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.13, 19:49 Jak to, jak czesto? Bardzo czesto ;))) Ale fakt, najpierw trzeba sie sobie spodobac, bez dwoch zdan:) Odpowiedz Link Zgłoś
walnetyy Re: chcę kochanki 13.09.13, 19:50 ...aż takie potrzeby wystąpiły ? :) może się wymienimy rsd71@interia.pl , pewnie mnie wywalą stąd :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.13, 19:54 Wystapily :) Dlaczego mieliby Ciebie wywalic? Odpowiedz Link Zgłoś
walnetyy Re: chcę kochanki 13.09.13, 19:55 a można swój adres podawać tutaj ? ... wymienimy się zdjęciami ? ...ile masz lat ? ja 42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.13, 19:58 Oczywiscie, ze mozna podawac adres, nawet taki tradycyjny ;) Jest pewien problem jednak. Mam 36 lat, wiec w widelki sie nie lapie :)) Uprzedzam zanim napisze na priv :) Odpowiedz Link Zgłoś
walnetyy Re: chcę kochanki 13.09.13, 20:00 hehe widełki ...coś w tym jest ...no dawaj, bo mnie żona nakryje na tym niecnym pisaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.09.13, 22:45 Szkoda....ŻONY...;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyy Re: chcę kochanki IP: *.centertel.pl 14.09.13, 23:19 oj tam... a chcesz jej powiedzieć?? :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.13, 14:15 No coś Ty wcześniej czy później sam sie dowie bidulka tylko ze wtedy "mąz " dostanie takiego kopa ze ...ale co nas to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
walnetyy Re: chcę kochanki 15.09.13, 14:27 "...ale co nas to obchodzi?" ...czyli jest WAS więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsonia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 14:52 A wiesz Ty co Waluś? To że chcesz kochanki to jest jak najbardziej normalne, bo ja adsonia chcę......mmmm...mmm...ten ten .mmm...no wiesz...))))...i tak jak każdy z nas chcesz pewnie też chcesz Waluś często......dobrze zjeść, prawda? I nie jest to wcale dziwne bo te dwie czynności czyli seks i jedzenie oparte są na przyjemności. A wiesz po co? Żeby gatunek człowieczy na planecie Ziemia nie wyginął. jołł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsonia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 15:16 Waluś, daj spokój chłopaku..))) Ja już miałam tyle propozycji że.....obrobić się nie mogę, na bieżąco zresztą. Jak bym miała Ci coś zaproponować to zupełnie inaczej bym zaczęła. jołł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 13:38 No i widzisz Walus jak to jest z tymi kochankami nie moga sie obrobic biedaczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
walnetyy Re: chcę kochanki 16.09.13, 13:39 ehh ... nie wiem jak to z nimi jest .... a Ty widzę masz wiedzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsonia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 14:22 Już nie bądź taki skromny Waluś, przecież też masz wiedzę..... życie coś Cię chyba nauczyło? Odpowiedz Link Zgłoś
walnetyy Re: chcę kochanki 16.09.13, 14:37 jak każdego.... co tu robisz Adsonia'u ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsonia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 16:16 .....bywam....Waluś. Odpowiedz Link Zgłoś
walnetyy Re: chcę kochanki 16.09.13, 16:28 "bywam" ?...straciłem wątek ...napisz pełnym zdaniem ...nie umiem znaleźć do czego nawiązałaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 14:58 wiesz kochanką nigdy nie byłam ale znam zycie.... ale myślę ze wiesz jak trudno znalezc nawet " tylko " kochankę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.09.13, 20:46 Marzeniem każdej normalnej kobiety jest poczucie bycia kochaną ale Ty nie możesz tego zagwarantować wiec sie rozminiemy..... a chciec to nie znaczy móc Walenty... Odpowiedz Link Zgłoś
walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 09:22 a ja słyszałem, że właśnie "chcieć to móc" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 11:18 i to myslenie może Cie zaprowadzic do....nikąd..:) ale dobra w takim razie masz m-c na znalezienie .....myslisz ze Ci sie uda? Odpowiedz Link Zgłoś
walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 11:22 dlaczego wyznaczasz mi czas? ...wyczuwam delikatną nić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 13:07 skoro twierdzisz ze chciec to móc to chyba duzo czasu ? chyba nic "pajęczą".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 13:20 nie łapie sie w Twoje nawiasy...za stara jestem Odpowiedz Link Zgłoś
walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 11:25 "jestem w żonaty, poznam ambitną kobietę 29-35, nie tylko piękną...potrzebny jest mi "świeży powiew" ...jeśli masz podobne potrzeby napisz" odpowiedziałaś na ten wpis ...logika mówi mi, że musiał Cię on zaciekawić ...mam rację ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsonia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 11:48 Och Waluś! A ja tez odpowiedziałam bo też mnie zaciekawił...zwłaszcza ten świeży powiew.. Właśnie miałam potrzebę świeżego powiewu i ......włączyłam sobie wiatrak, takie wielkie śmigło. Wieje mi teraz tak że mało mi nie...urwie!. Już nie powiem czego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 13:14 walnetyy napisał(a): > "jestem w żonaty, poznam ambitną kobietę 29-35, nie tylko piękną...potrzebny je > st mi "świeży powiew" ...jeśli masz podobne potrzeby napisz" > > odpowiedziałaś na ten wpis ...logika mówi mi, że musiał Cię on zaciekawić ...ma > m rację Wiesz co myśle że żadna ambitna kobieta sie nie zgłosi no ale wiesz rózne są kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 13:16 czyli boisz się napisać do mnie ? ...albo nie uważasz mnie za człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 13:28 nie boje ale nie zapomniaj ze prawdziwe kobiety szukaja uczuc i partnerstwa...wiec nie mielibysmy o czym gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 13:50 tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsonia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 13:48 Bo Ty jesteś ja...zwierzak..taki tajger i lew w jednym ..no,prawie..do tego głodny chyba? A jadłeś Ty Waluś dziś w ogóle śniadanie albo cokolwiek? Bo stękasz po dwa wyrazy jakbyś siły nie miał w ogóle... Ta propozycja czyli "email , skusisz się?" to wiesz tak mnie..normalnie....powaliła, prawie na cyce... Odpowiedz Link Zgłoś
walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 14:16 a co mam pisać ... ? ( " na cyce" hehe :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 16:24 Ty, widzę, jesteś gadułą, prawda ? ciekawe ...taka kobieta, co jak mówi, to trzeba sobie łowić główny wątek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy i polegaj tu na kobiecie... 16.09.13, 15:34 Gość portalu: Ona napisał(a): > Tak, szkoda... Jednak odleglosc jest dosc istotna, jesli to nie ma byc tylko wi > rtualna znajomosc. Nie sadzisz? ja nie sadze. A coz to kutwa za odleglosc z Lodzi do Warszawy ? W co drugi weekend mozna sie swobodnie puscia w te, czy wewte... jakims wygodnictwem mi to tu pachnie. sam jezdzilem jakis czas do kochanki na odleglosc 1000 km... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsonia Re: i polegaj tu na kobiecie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 16:19 Nareszcie jakaś dyskusja, może ciekawa się okaże? Jak dla mnie super i bomba choć czuję się jak trąba......jeryhońska... Kontynujcie...bardzo proszę... Ale 1000 km..?? Prosimy o szczegóły, na ile to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
walnetyy Re: i polegaj tu na kobiecie... 16.09.13, 16:21 1000km i jeszcze pociągiem pewnie? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aronia Re: chcę kochanki IP: *.opera-mini.net 23.01.14, 11:34 Ładnie napisane.. Odpowiedz Link Zgłoś