Dodaj do ulubionych

chcę kochanki

13.09.13, 18:59
jestem w żonaty, poznam ambitną kobietę 29-35, nie tylko piękną...potrzebny jest mi "świeży powiew" ...jeśli masz podobne potrzeby napisz
Obserwuj wątek
    • Gość: Ona Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.13, 19:16
      A skad jestes?
      • walnetyy Re: chcę kochanki 13.09.13, 19:17
        Łódź
        • Gość: Ona Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.13, 19:27
          A ja z Warszawy...
          • walnetyy Re: chcę kochanki 13.09.13, 19:29
            czego oczekujesz? ...czego oczekujemy ?
            • Gość: Ona Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.13, 19:32
              Teraz to i tak bez znaczenia, bo nie jestesmy z tego samego miasta.
              Sadze, ze mam podobne oczekiwania jak Ty...
              • walnetyy Re: chcę kochanki 13.09.13, 19:35
                szybko poszło ...szkoda, pozdrawiam
                • Gość: Ona Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.13, 19:38
                  Tak, szkoda... Jednak odleglosc jest dosc istotna, jesli to nie ma byc tylko wirtualna znajomosc. Nie sadzisz?
                  • walnetyy Re: chcę kochanki 13.09.13, 19:40
                    zależy jak często chcielibyśmy się widywać, nie mówiąc o tym, że powinniśmy się wcześniej sobie spodobać :)
                    • Gość: Ona Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.13, 19:49
                      Jak to, jak czesto? Bardzo czesto ;)))
                      Ale fakt, najpierw trzeba sie sobie spodobac, bez dwoch zdan:)
                      • walnetyy Re: chcę kochanki 13.09.13, 19:50
                        ...aż takie potrzeby wystąpiły ? :) może się wymienimy rsd71@interia.pl , pewnie mnie wywalą stąd :)
                        • Gość: Ona Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.13, 19:54
                          Wystapily :)
                          Dlaczego mieliby Ciebie wywalic?
                          • walnetyy Re: chcę kochanki 13.09.13, 19:55
                            a można swój adres podawać tutaj ? ... wymienimy się zdjęciami ? ...ile masz lat ? ja 42
                            • Gość: Ona Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.13, 19:58
                              Oczywiscie, ze mozna podawac adres, nawet taki tradycyjny ;)
                              Jest pewien problem jednak. Mam 36 lat, wiec w widelki sie nie lapie :))
                              Uprzedzam zanim napisze na priv :)
                              • walnetyy Re: chcę kochanki 13.09.13, 20:00
                                hehe widełki ...coś w tym jest ...no dawaj, bo mnie żona nakryje na tym niecnym pisaniu :)
                                • Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.09.13, 22:45
                                  Szkoda....ŻONY...;(
                                  • Gość: walentyy Re: chcę kochanki IP: *.centertel.pl 14.09.13, 23:19
                                    oj tam... a chcesz jej powiedzieć?? :) pozdrawiam
                                    • Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.13, 14:15
                                      No coś Ty wcześniej czy później sam sie dowie bidulka tylko ze wtedy "mąz " dostanie takiego kopa ze ...ale co nas to obchodzi?
                                      • walnetyy Re: chcę kochanki 15.09.13, 14:16
                                        dlaczego tak mówisz ?
                                      • walnetyy Re: chcę kochanki 15.09.13, 14:27
                                        "...ale co nas to obchodzi?" ...czyli jest WAS więcej?
                                        • Gość: adsonia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 14:52
                                          A wiesz Ty co Waluś? To że chcesz kochanki to jest jak najbardziej normalne, bo ja adsonia chcę......mmmm...mmm...ten ten .mmm...no wiesz...))))...i tak jak każdy z nas chcesz pewnie też chcesz Waluś często......dobrze zjeść, prawda?
                                          I nie jest to wcale dziwne bo te dwie czynności czyli seks i jedzenie oparte są na przyjemności. A wiesz po co? Żeby gatunek człowieczy na planecie Ziemia nie wyginął.
                                          jołł!
                                          • walnetyy Re: chcę kochanki 15.09.13, 14:54
                                            to propozycja ? :)
                                            • Gość: adsonia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 15:16
                                              Waluś, daj spokój chłopaku..)))
                                              Ja już miałam tyle propozycji że.....obrobić się nie mogę, na bieżąco zresztą.
                                              Jak bym miała Ci coś zaproponować to zupełnie inaczej bym zaczęła.
                                              jołł!
                                              • Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 13:38
                                                No i widzisz Walus jak to jest z tymi kochankami nie moga sie obrobic biedaczki :)
                                                • walnetyy Re: chcę kochanki 16.09.13, 13:39
                                                  ehh ... nie wiem jak to z nimi jest .... a Ty widzę masz wiedzę
                                                  • Gość: adsonia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 14:22
                                                    Już nie bądź taki skromny Waluś, przecież też masz wiedzę..... życie coś Cię chyba nauczyło?
                                                  • walnetyy Re: chcę kochanki 16.09.13, 14:37
                                                    jak każdego.... co tu robisz Adsonia'u ?
                                                  • Gość: adsonia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 16:16
                                                    .....bywam....Waluś.
                                                  • walnetyy Re: chcę kochanki 16.09.13, 16:28
                                                    "bywam" ?...straciłem wątek ...napisz pełnym zdaniem ...nie umiem znaleźć do czego nawiązałaś
                                                  • Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 14:58
                                                    wiesz kochanką nigdy nie byłam ale znam zycie....
                                                    ale myślę ze wiesz jak trudno znalezc nawet " tylko " kochankę....
                                                  • walnetyy Re: chcę kochanki 16.09.13, 15:00
                                                    możliwe hmm
                                                • walnetyy Re: chcę kochanki 16.09.13, 16:35
                                                  o czym marzysz ?
                                                  • Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.09.13, 20:46
                                                    Marzeniem każdej normalnej kobiety jest poczucie bycia kochaną ale Ty nie możesz tego zagwarantować wiec sie rozminiemy.....
                                                    a chciec to nie znaczy móc Walenty...
                                                  • walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 09:22
                                                    a ja słyszałem, że właśnie "chcieć to móc" :)
                                                  • Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 11:18
                                                    i to myslenie może Cie zaprowadzic do....nikąd..:)
                                                    ale dobra w takim razie masz m-c na znalezienie .....myslisz ze Ci sie uda?
                                                  • walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 11:22
                                                    dlaczego wyznaczasz mi czas? ...wyczuwam delikatną nić
                                                  • Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 13:07
                                                    skoro twierdzisz ze chciec to móc to chyba duzo czasu ?

chyba nic "pajęczą"....
                                                  • walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 13:12
                                                    chcesz popisać ze mną email ?
                                                  • Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 13:20
                                                    nie łapie sie w Twoje nawiasy...za stara jestem
                                                  • walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 13:24
                                                    rsd71@interia.pl

nie marudź
                                                  • walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 11:25
                                                    "jestem w żonaty, poznam ambitną kobietę 29-35, nie tylko piękną...potrzebny jest mi "świeży powiew" ...jeśli masz podobne potrzeby napisz"

odpowiedziałaś na ten wpis ...logika mówi mi, że musiał Cię on zaciekawić ...mam rację ?
                                                  • Gość: adsonia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 11:48
                                                    Och Waluś!
                                                    A ja tez odpowiedziałam bo też mnie zaciekawił...zwłaszcza ten świeży powiew..
                                                    Właśnie miałam potrzebę świeżego powiewu i ......włączyłam sobie wiatrak, takie wielkie śmigło.
                                                    Wieje mi teraz tak że mało mi nie...urwie!. Już nie powiem czego!
                                                  • walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 12:15
                                                    rsd71@interia.pl skusisz się ?
                                                  • Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 13:14
                                                    walnetyy napisał(a):

> "jestem w żonaty, poznam ambitną kobietę 29-35, nie tylko piękną...potrzebny je
                                                    > st mi "świeży powiew" ...jeśli masz podobne potrzeby napisz"
                                                    >
                                                    > odpowiedziałaś na ten wpis ...logika mówi mi, że musiał Cię on zaciekawić ...ma
                                                    > m rację
                                                    Wiesz co myśle że żadna ambitna kobieta sie nie zgłosi no ale wiesz rózne są kobiety...
                                                  • walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 13:16
                                                    czyli boisz się napisać do mnie ? ...albo nie uważasz mnie za człowieka
                                                  • Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 13:28
                                                    nie boje ale nie zapomniaj ze prawdziwe kobiety szukaja uczuc i partnerstwa...wiec nie mielibysmy o czym gadac...
                                                  • walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 13:36
                                                    no ciekawe czego Pani szuka ?
                                                  • Gość: misia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 13:50
                                                    tajemnica
                                                  • walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 14:17
                                                    straszne
                                                  • walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 16:25
                                                    zdradź tę tajemnicę
                                                  • Gość: adsonia Re: chcę kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 13:48
                                                    Bo Ty jesteś ja...zwierzak..taki tajger i lew w jednym ..no,prawie..do tego głodny chyba?
                                                    A jadłeś Ty Waluś dziś w ogóle śniadanie albo cokolwiek?
                                                    Bo stękasz po dwa wyrazy jakbyś siły nie miał w ogóle...
                                                    Ta propozycja czyli "email , skusisz się?" to wiesz tak mnie..normalnie....powaliła, prawie na cyce...
                                                  • walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 14:16
                                                    a co mam pisać ... ? ( " na cyce" hehe :P )
                                                  • walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 16:24
                                                    Ty, widzę, jesteś gadułą, prawda ? ciekawe ...taka kobieta, co jak mówi, to trzeba sobie łowić główny wątek? :)
                                                  • walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 18:34
                                                    głodny ... oj :P
                  • obrotowy i polegaj tu na kobiecie... 16.09.13, 15:34
                    Gość portalu: Ona napisał(a):
                    > Tak, szkoda... Jednak odleglosc jest dosc istotna, jesli to nie ma byc tylko wi
                    > rtualna znajomosc. Nie sadzisz?

ja nie sadze.
                    A coz to kutwa za odleglosc z Lodzi do Warszawy ?
                    W co drugi weekend mozna sie swobodnie puscia w te, czy wewte...

jakims wygodnictwem mi to tu pachnie.
                    sam jezdzilem jakis czas do kochanki na odleglosc 1000 km...
                    • Gość: adsonia Re: i polegaj tu na kobiecie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 16:19
                      Nareszcie jakaś dyskusja, może ciekawa się okaże?
                      Jak dla mnie super i bomba choć czuję się jak trąba......jeryhońska...
                      Kontynujcie...bardzo proszę...
                      Ale 1000 km..?? Prosimy o szczegóły, na ile to możliwe.
                      • walnetyy Re: i polegaj tu na kobiecie... 16.09.13, 16:21
                        1000km i jeszcze pociągiem pewnie? hehe
    • walnetyy Re: chcę kochanki 17.09.13, 13:39
      sprawdzała Pani ?
    • Gość: Aronia Re: chcę kochanki IP: *.opera-mini.net 23.01.14, 11:34
      Ładnie napisane..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka