finka9 11.08.14, 17:54 Patrząc na Twoje zdjęcie w wizytówce stwierdziłam ,że jesteś podobny do Olafa Lubaszenki z czasów jego świetności i dobrej formy. Czy to może złudzenie "apteczne" ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tdf-888 Re: Unyyy... 11.08.14, 17:57 ty wiesz, że masz rację? bez patrzenia na zdjęci, tak z pamięci, potwierdzam. Odpowiedz Link
finka9 Re: Unyyy... 11.08.14, 18:03 uny napisał: > złudzenie, ja z twarzy jestem podobny do nikogo. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Unyyy... 11.08.14, 18:01 złudzenie chodziłam z Olafem do ogólniaka, był w równoległej klasie, o ile pamiętam, to w klasie D (a ja w C) - i to były czasy jego świetności, o ile w ogóle miał jakieś absolutnie stwierdzam - jest całkowicie niepodobny do Unego Odpowiedz Link
uny Re: Unyyy... 11.08.14, 18:05 dzięki. mam nadzieję, że potwierdzisz że ja nie jestem podobny o onego. Odpowiedz Link
finka9 Re: Unyyy... 11.08.14, 18:09 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > złudzenie > chodziłam z Olafem do ogólniaka, był w równoległej klasie, o ile pamiętam, to w > klasie D (a ja w C) - i to były czasy jego świetności, o ile w ogóle miał jaki > eś > absolutnie stwierdzam - jest całkowicie niepodobny do Unego Na widok Olafa w (tv oczywiście) moje serce trzepotało jak wróbelek . Ale teraz jak obejrzałam jego aktualne zdjęcia to... matko i córko . W sumie dobrze ,że nie jesteś do niego podobny jeśli miałbyś ewoluować w tym kierunku. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Unyyy... 11.08.14, 18:14 no, ostatnio w miarę aktualne fotki w necie widziałam i strasznie chłopinie współczuję.... a w wieku licealnym był może nie ideałem urody, bo nie w moim typie, ale normalny chłopak, który ganiał za piłką na wszystkich przerwach, szczupły zgrabny, żylasty taki - i podobny do ojca Odpowiedz Link
finka9 Re: Unyyy... 11.08.14, 18:16 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > no, ostatnio w miarę aktualne fotki w necie widziałam i strasznie chłopinie wsp > ółczuję.... > a w wieku licealnym był może nie ideałem urody, bo nie w moim typie, ale normal > ny chłopak, który ganiał za piłką na wszystkich przerwach, szczupły zgrabny, ży > lasty taki - i podobny do ojca To Ty tak na poważnie ? Znałaś go z czasów szkolnych ? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Unyyy... 11.08.14, 18:25 no na poważnie to jest klasa D z mojego ogólniaka zdjęcie studniówkowe, zamieszczone na NK stoi tam, pierwszy z prawej w pierwszym rzędzie Odpowiedz Link
finka9 Re: Unyyy... 11.08.14, 18:29 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > no na poważnie > to jest k > lasa D z mojego ogólniaka > zdjęcie studniówkowe, zamieszczone na NK > stoi tam, pierwszy z prawej w pierwszym rzędzie Rany ,zazdroszczę Ci. Ja nikogo znanego nie poznałam, ale tak to jest ja się chodzi do szkoły na zadupiu. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Unyyy... 11.08.14, 18:31 ale czego zazdrościć? toż on koleżankami z klasy równoległej się nie interesował Odpowiedz Link
finka9 Re: Unyyy... 11.08.14, 18:34 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > ale czego zazdrościć? toż on koleżankami z klasy równoległej się nie interesowa > ł Ale zawsze możesz powiedzieć ,że w liceum chodziłaś na dużej przerwie na fajka z Lubaszenką.. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Unyyy... 11.08.14, 18:39 no nie mogę, bo w liceum nie paliłam na fajka to raz poszłam, w podstawówce, z takim jednym Krzysiem K., co się w nim kochałam... po szkolnej dyskotece w 7 klasie to były piękne czasy... Odpowiedz Link
finka9 Re: Unyyy... 11.08.14, 18:42 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > no nie mogę, bo w liceum nie paliłam W liceum rzuciłaś ? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Unyyy... 11.08.14, 18:43 nie, po tym jednym razie w podstawówce to już chyba były czasy kartkowych papierosów i nie było tak o nie łatwo Odpowiedz Link
finka9 Re: Unyyy... 11.08.14, 18:45 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > nie, po tym jednym razie w podstawówce > to już chyba były czasy kartkowych papierosów i nie było tak o nie łatwo I dzięki Bogu. Zaoszczędziłaś kasę i zdrowie. A propos, wiesz ,że w gimnazjach panuje teraz moda na e-papierosy ??? Szok normalnie.... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Unyyy... 11.08.14, 18:28 zgadzam się...a potem nadciśnienie, i cukrzyca, i zawał serca...itd..... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Unyyy... 11.08.14, 18:23 | bo jesteś kolejnym, co wybiera tę liczbę... no to się zaciekawiłam Odpowiedz Link
uny Re: Unyyy... 11.08.14, 18:26 to ze zwykłego lenistwa. nie chciało mi się ustawić daty -innym pewnie też. propozycje mam. wrzućcie w wizytówki swoje prawdziwe fotografie. powiem wam do kogo jesteście podobni. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Unyyy... 11.08.14, 18:59 ty do edith piaf, bez kitu a amberka do urszuli myliłyście mi się na początku po tych nickach Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Unyyy... 11.08.14, 19:05 O jesusieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ide się ciąć Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Unyyy... 11.08.14, 18:46 Do nikogo nie jestem podobna. Przynajmniej nikt podobienstwa nke dostrzegl. Czekajcie, czekajcie... Ponoc jestem podobna do mamy twarz mamy z mlodosci to moja twarz. Przynajmniej niektore foty to pokazuja. Wlasnie, co znaczy numerek na odwrocie dowodu osobistego? Gdzies kiedys zaslyszalam ze ilosc ludzi podobnych do nas. Ale chyba nie z wygladu a z nazwiska imienia, daty urodzenia? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Unyyy... 11.08.14, 18:52 Do Danuty Dobrzyńskiej jesteś trochę podobna. Przynajmniej tak mi się wydaje. Odpowiedz Link
finka9 Re: Unyyy... 11.08.14, 18:54 silencjariusz napisał: > Do Danuty Dobrzyńskiej jesteś trochę podobna. Przynajmniej tak mi się wydaje. To ładna z niej kobitka. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Unyyy... 11.08.14, 19:09 Ale ze to do mnie? Eee, nie wydaje mi sie. Twarz mam bardziej okragla, nochal mniejszy. Moze jedynie policzki podobnie zadarte a figura....? Moja lepsza nie no. Ladne ma dlugie nozki i w ogole. Moze jedynie w taali, w jej dlugosci sie pokrywamy. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Unyyy... 11.08.14, 19:24 > propozycje mam. wrzućcie w wizytówki swoje >prawdziwe fotografie. powiem wam do kogo >jesteście podobni. eeee może lepiej nie.... Jeszcze się dowiem, że do Olafa Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Unyyy... 11.08.14, 19:30 Hi hi no ją Cię będę bronić! Brwi masz zupełnie inne Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Unyyy... 11.08.14, 19:37 Mała-czarna tylko tyle podobieństwa widzę Lepiej? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Unyyy... 11.08.14, 19:58 rany...przystopuj mnie ona wydaje się nieatrakcyjna....więc rozumiesz.... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Unyyy... 11.08.14, 20:04 aleś się ufiksował.. proponuję zmienić obiekt ..od Piath do Brodki...ależ rozrzut Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Unyyy... 11.08.14, 20:10 A Ty do kogo??? ja? do takiej jednej...do siebie Odpowiedz Link
maruda2 Re: Unyyy... 11.08.14, 21:58 ja to się kiedyś dowiedziałam od pewnej pani na dworcu pks w mieście łodzi, że jestem łudząco podobna do jej kuzyna z Chorwacji Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Unyyy... 11.08.14, 22:01 nono a dziś w księgarni mi kserowała taka efemeryczna blondyneczka, co do ciebie podobna była kserowała w księgarni i jeszcze butelkę coli tam nabyłem i wypiłem Odpowiedz Link
maruda2 Re: Unyyy... 11.08.14, 22:28 "efemeryczna blondyneczka" .... Tedi a Tobie wulgarny język zarzucają Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Unyyy... 11.08.14, 22:31 a jak to powoli, z gracją kserowała... tylko stresowałem się, bo roweru nie przypiąłem Odpowiedz Link