temperufka.zelona 23.08.14, 16:25 panne chcaca sprzedac swa cnote?? ustalone chyba zostalo, ze nie kasujecie. a moze ktorys z panow chcialby skorzystac, moze nawet sam szefuncio. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raziel24 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:29 No ja np. biegnę po długopis spisać namiary panny, wracam i jestem w szoku Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:34 no wlasnie. a ja liczylam, ze tamten watek mlodych niewinnych chlopcow osmieli, wszak w zyciu trzeba wszystkiego sprobowac. Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:35 zdążyłem zrobić screena pulpitu, chcesz? albo może wkleję tutaj Odpowiedz Link
tdf-888 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:36 dawaj, bo nie widziałem i nie wiem ocb? Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:38 nie wkleję przecież, nie chcę zarobić pierwszego bana Prześlę link na pw jak chcesz Odpowiedz Link
tdf-888 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:44 ale nie ma banów za linki do screenów skasowanych ogłoszeń, chyba że o czymś nie wiem? Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:50 nie kombinuj już Odbierz wiadomość Odpowiedz Link
tdf-888 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:55 odebrałem, haha! wchodziłeś na te linki? bo nie chciałbym się zainfekować Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:58 Chyba żartujesz Pstryknąłem tylko po to, gdyby ktoś ciekawostkę przyrodniczą chciał zobaczyć. Poza tym, z tym zainfekowaniem też dobra uwaga... jaki link taka dziewica, haha Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 22:55 ale że co, już nawet popatrzeć sobie nie można? Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 23:00 yyy, a że niby co więcej twoim zdaniem miało miejsce? Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 23:11 to ciekawe, bo piszesz jakbyś wiedziała całkiem dużo Odpowiedz Link
maruda2 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 23:15 a bo to się nie trudno domyślić, zwłaszcza jak w jednym wątku zebrało się na raz aż 4 forumków płci męskiej... Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 23:23 sugerujesz, że 4 męskie osobniki napiszą w jednym wątku tylko o ściśle określonej tematyce? Ciekawe co za tematy masz na myśli Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 23:35 Gdy kobieta mówi, że fakty mówią same za siebie, wszelka dyskusja powinna zostać zakończona Co też uczynię Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:41 bedziecie podbijac cene? dajcie znac ile grosza ostatecznie niewinnej pannie wpadnie. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:45 nie zartuj!! niemozliwe by dziewczynka te "cnote" tak nisko wycenila. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:46 to nie ona wycenia, to tyle Kolega jest gotów dać Odpowiedz Link
raziel24 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:47 Ile by nie wyceniła to by było za mało Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:52 dokładnie, dziewczyny bez cnoty ale za to z klasą wyżej się cenią Every Girl Has Her Price Prank! Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:35 Ty wiesz, Młoda... sama nie wiem... pewnie z zazdrości, że ja już tak nie podreperuję budżetu domowego samo mi się ciachło, słowo honoru odruch taki... czy powinnam o tym podyskutować z kimś? Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:37 no i przez to ciachnięcie forum straciło swą cnotę Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:40 a to ono jakąś jeszcze miało? Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:45 dziś otrzymało z tym ciachniętym wątkiem przecież Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:39 do mnie mowic mloda nie wypada, juz w wieku poprodukcyjnym jestem (przepraszam, ale to okreslenie mi sie bardzo spodobalo ). a bylo trza trzymac cnote na czarna godzine, przy skromnej emeryturce byloby jak znalazl. Odpowiedz Link
raziel24 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:41 W wieku tartaczym jak mówi mój sąsiad Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 16:45 rębnym! ale to wcześniej niż poprodukcyjny Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 17:06 > a bylo trza trzymac cnote na czarna godzine, przy skromnej emeryturce byloby ja > k znalazl. ciekawi mnie cena Sami dawaj na priva i ja chce zobaczyc. Widzialam watasa. Wchodze a tam info ze zostal ciachniety . Wiecie ze gdzie po tyg. To moj piewszy post w inny watki niz tym od "chcenia". Za bardzo mi sie zachcialo tutaj maznac. Ej. Moja silna wola nie jest taka slaba. Przez tydzien czasem mialam ochote pod kims cos napisac. Teraz napisalam jeden. Wiecej i tak nie napisze. Haha jakbym sie teraz czula w innym swiecie. W innej czesci. Piszac ten post. Postanowilam przeciez ze nie napisze. I caly tydzien gdzies wytrzymalam. Spoko. Dale chce sie postanowieia trzymac. Zmykam do ustawek kolo polnocy si moze odezwie. I mam nadzieje ze w skrzynce cos znajde Tede ma. To czemu nie ja ? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 17:11 > Wiecie ze gdzie po tyg. To moj piewszy post w inny watki niz tym od "chcenia". > Za bardzo mi sie zachcialo tutaj maznac. Ej. Moja silna wola nie jest taka slab > a. Przez tydzien czasem mialam ochote pod kims cos napisac. Teraz napisalam je > den. Wiecej i tak nie napisze. Haha jakbym sie teraz czula w innym swiecie. W > innej czesci. Piszac ten post. Postanowilam przeciez ze nie napisze. jesteśmy pełni podziwu dla twojej wytrwałości. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 17:11 sie ucz a nie za babami sie ogladasz!!! Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 17:14 a masz ale że Ty Hashi będziesz zainteresowana tą ofertą, to się nie spodziewałem Odpowiedz Link
tdf-888 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 17:19 ej wpisałem se w przeglądarkę ten adres z tnijorg, ale potem coś chciało pobierać, więc nie miałem odwagi 'wejść' dalej. Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 17:25 nie miałeś odwagi wejść, bo nie zapłaciłeś wcześniej, jak było w umowie? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 17:27 Ej. Wrzucilam ten adres do googli. Ale nie znalazlo. Mi nic ni chcialo sie pobierac. A Tobie moze juz kase chcialo siagac mi nie ma co pobierac Jasne ze jestem zainteresowana a czemu niby bym jie mogla? Ze kasy nie mam ? Moze uda mi sie z nia rozmowic moze ona ma preferencje nie tylko na panow i nie tylko o kase jej chodzi Tede. I ja z siebie jestem dumna Po dwoch latach ten tydzien to byla najdluzsa przerwa Kiedys sobie zeobie calkiem odcinke. Ze w ogole pisac przestane. I zobaczymy ile wytrzymac. Teraz nie odezwie sie ..... Hmmm do kiedy? W biedziele sie odezwie Pa. Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 17:31 No ciekawe ile wytrzymasz bez pisania... i ile my wytrzymamy bez Ciebie Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 17:40 kiedyś nawet taki 6 godzinny post forumowy w wykonaniu Hashi byłby niemożliwy Odpowiedz Link
tdf-888 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 17:42 no fakt.. potrafiła pisać przekręcając się w trakcie snu z boku na bok Odpowiedz Link
uny Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 17:34 nie ma czego żałować. ktoś wrzucił post do nabijania klików na reklamach. a jak ktoś chce sobie popatrzeć to "ktosia" wrzuciła więcej tych "ogłoszeń" na innych forach -wystarczy poszukać. Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 17:38 tak się ogłasza by mieć większe wzięcie, lepsze oferty... a może posiada nawet więcej jak jedno dziewictwo? W tych czasach nie ma rzeczy niemożliwych Odpowiedz Link
maruda2 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 23:45 i proszę - jeszcze jeden dołączył ... Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: dlaczego wykasowalas 23.08.14, 23:54 jeden by w to wszedł, drugi może nie Odpowiedz Link
maruda2 Re: dlaczego wykasowalas 24.08.14, 00:08 gwen75 napisał: > > Do czego dołączyłem? do wątku na wiadome tematy Odpowiedz Link
maruda2 Re: dlaczego wykasowalas 24.08.14, 00:21 przynajmniej macie zdrowe odruchy i się ich nie wypieracie Odpowiedz Link
maruda2 Re: dlaczego wykasowalas 24.08.14, 00:25 przecież pytałeś, czy się cieszę, czy martwię, więc odpowiedziałam Odpowiedz Link
tdf-888 Re: dlaczego wykasowalas 24.08.14, 00:40 ja dziś (wczoraj) wstałem w południe (wstawszy po 9 na pipi) a pokładłem się o 3am. Odpowiedz Link
maruda2 Re: dlaczego wykasowalas 24.08.14, 00:44 ja poprzedniej nocy nie mogłam usnąć, teraz pewnie będzie podobnie więc poklepię sobie jeszcze głupoty na forum Odpowiedz Link
maruda2 Re: dlaczego wykasowalas 24.08.14, 00:49 gwen75 napisał: > > Cały czas nam tu głupoty piszesz? A ja Cię brałem tak bardzo na serio... ;P chyba nie bardzo, skoro kiedyś o podpuszczanie mnie podejrzewałeś i skąd myśl, że cały czas ? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: dlaczego wykasowalas 24.08.14, 00:53 a jasobie 500mg magnezu łyknę pod te herbatkę coby serducho miało lżej. Odpowiedz Link
tapatik Dlatego 25.08.14, 21:22 Jeśli to ta sama panna co na Nieśmiałkach, to jest to spam obliczony na zwabienie naiwnych. Najpierw był link ukryty przez tnij.org, potem był link AdFly (za każde otwarcie AdFly "panna" dostaje kasę). Ale to nie wszystko. Aby obejrzeć zdjęcia (pewnie ściągnięte z neta, trzeba... zapłacić: "Jest to usługa subskrypcyjna. Jej warunki określa regulamin. Zapisz się do naszego serwisu, a w każdym tygodniu otrzymasz dostęp do super funsounds – możesz pobierać bez ograniczeń (opłata wynosi 6,15 pln/SMS, otrzymasz 3 SMS/tydzień). Aby aktywować serwis wpisz numer swojego telefonu na stronie lub wyślij SMS o treści MAM na numer 60525 (T-MOBILE/ORANGE/PLUS/PLAY koszt wynosi 0 PLN). UWAGA! Jeśli jesteś abonentem sieci ORANGE, PLAY lub T-Mobile nie musisz wysyłać SMSa, wystarczy ze podasz nr PIN, który prześlemy do Ciebie SMSem. Przesłanie kodu PIN jest równoznaczne z aktywacją usługi (prenumeraty). Rezygnacja z usługi: wyślij STOP MAM na numer 60525. Koszt otrzymywanych wiadomości nie obejmuje kosztów połączenia WAP, które jest naliczane zgodnie z taryfą danego operatora sieci komórkowej. Połączenie WAP jest konieczne dla pobrania otrzymanych w ramach subskrypcji elementów." Moim zdaniem "panna" nie istnieje. Kryje się za nią grupa oszustów. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Dlatego 25.08.14, 21:46 tapatik napisał: > > Moim zdaniem "panna" nie istnieje. Kryje się za nią grupa oszustów. Szczerze mówiąc, to mam głęboką nadzieję, że panna nie istnieje. Cholera, bo w dzisiejszych czasach, gdzie wszystko można sprzedać i na wszystkim zarobić, niestety mogę sobie wyobrazić sytuację, że jakaś grupa przestępcza naprawdę może sprzedać dziewicę w wiadomym celu po wylicytowaniu najwyższej stawki. I że znajdą się na to chętni Odpowiedz Link