Dodaj do ulubionych

Lista obecności

25.08.15, 21:49
Czy ktoś tu jeszcze zagląda?
Wydaje mi się,że prawie wszyscy kiedys tu piszący poszli sobie gdzieś indziej,smutne to trochę
Obserwuj wątek
    • flirting.shadow Re: Lista obecności 25.08.15, 22:52
      Masz sporo racji. Gdzie poszli łatwo sprawdzić. A dlaczego - można się domyślać tylko.
      • tdf-888 Re: Lista obecności 26.08.15, 07:22
        domyślasz się? bo ja nie.
        bo nie wiem, czym się różni jedno forum od drugiego, więc nie wiem, dlaczego poszli?
        może dlatego, że tam obrazek na tytułowej częściej zmieniają? big_grin
        • flirting.shadow Re: Lista obecności 26.08.15, 12:52
          Moze nie chodzi o to, co jest, tylko o to, czego nie ma?
    • mavika_88 Re: Lista obecności 25.08.15, 23:15
      Smutne... Troche.
      Ja nie potrafie nie zagladac.bo (....) Czasem popatrze sobie na cisze.... Mimo ze ona jest - jak widac, to nie potrafie, nie chce isc po inne glosy. Wole tutaj cisze niz zeby gdzie ibdziej glosno bylo.
      Wszystkobsie konczy - praca/staz, zwiazki, sprzety szwankuja, laptop umiera, samochodowi sie zycie odbiera. Psiak..... Mimo ych koncow zaliczylam pierwszy raz. Z policjantami n dwoch bialych motocyklach. Dzisiaj rano w rozmowie to wykrakalam no i zatrzymali mnie. Modliszka zyxie skonczyla. Widzialam.w miescinie. Pewnienikt uwagi n nia nie zwrocil. Wygladala jak zwykly prostoskrzydly- jak zielony konik ale miala modlace sie lapki. Liker mi sie wlasnie skonczyl. Dwa dnibkonczylam.
      • silencjariusz Re: Lista obecności 25.08.15, 23:36
        Zbyt często pijesz.
        • mavika_88 Re: Lista obecności 26.08.15, 08:53
          Nie musze sie tlumaczyc ale skoro padl juz taki zarzut.... Prosze.
          W samotnosci, w swoim zyciu wypilam 3 butelki wina. 2 czerwone (na raz je wzielam, jednego woeczoru, ciekaww bylam, kolejn taka proba za 3 lata), 1 biale w zeszlym roku na urodzine swe otworzylam, weselne. To pilam dluzej. I sie podzielilam. Moze po to by braciom przypomniec ze mam urodziny. Biale wino bylo 3 dni zanim Pazka pierwszy raz zobaczylam na zywca.. Wtedy nie wiedzialam ze w ogoke sie spotkamy. Ze sie kiedys spotkamy. On nie chcial. Tyle w moim zyciu byllo pysznosci w samotnosci.aaaaa chcac byc skrupulatna to musze wspomniec o weselnym bimbrze ktory dostalam ale pilam go miesiac. Tyle trunkow w samot.osci co mialy nascie %. Na weekend kupilam sobie piwo. Zaczelam pic. Tel i duzo opowiadac a jie chfe. Ktos mnie zszkowal ktos mnie zezloscil. Mialam w glowie ze powinnam jechac samochodem. Dopiero piwo zaczelam. Dobrze ze nie pojechalam. Nie przez piwo. to byla gra emocjami.. Chyba dzieki Staruchom i pwycholozka powiedziala ze swietnie posatpilam. Ciezka to byla noc - piatkowa. Wtedy zaczelam pic piwo. Czasem tak lubie jedno na tydzien. Taka srednia czy to za duzo? W piatek wypilam pare lykow a po telefonie... Przestalam bo pojawila sie mysl ze powinnam po kogos pojechac. Troche rozmowy bylo. Ja duzo mikczalam bo bylam zszkowana. Na koniec zjechalam. O odpowiedzialnosci powiedzialam. Idiota chyba nawet kogos nazwalam. Wiedzac ze i tak juz nie pojade. Niech ktos za siebie odpowiada.wiedzac ze i tak nie pojade Wzielam i wylalam piwo do.... Kibla. Tak, grzech popelnilam. Wiedzialam ze wtedy samochodem nie pojade. Ale nie wiedzialam co sie wydarzy tej nocy. Poszlam spac. O 3 smsa ode mnie. Wybudzona ze snu. Jak psycholoce wspomnialam nawet o tym sjie . Powiedziala.... Niesamowite. Bo taka walka sie we mnie rozgrywala. W smsie jeszcze ochrzanilam i poszlam spac. Kolejny przed 6 z pytajnikiem. Dostalam satysfakcjonujaca odp. Poszlam spac. Ekstremalna noc. Przepelniona strachem, dylematem, zamartwianiem sie a na koniec zloscia. Ale ogromny pozytyw. Zminila mnie ta noc zrozumialam swoj odwoeczny blad. Moja empatia czasem mnie niszczy. Wypuszczam j i zaszczepiam w sobie zdrowy egoizm. Zaluje ale cholernie zaluje ze nie powiedzialam co dzialo sie n stazu ze to wytrzymywalam. Gdy wspomnto kobieta byla zszkowana. Zdziwila sie czemu nic nie powiedzialam. Dosc tego. Teraz walcze o swoje. Zawalilam na maksa. Inaczej by to wszystko wygladalo gdybym tej sytuacji.... Nie wytrzymala i zglosila ja. A powinnam !! Zycie. Mam nauczke. Wiecej musze dbac o sienie. Zdrowego egoizmu mi trzeba. I walki o wlasne dobro
          Oki alko. Tak wiec w pitaek wylalam piwo do kibla. Wiedzialam ze nie pojade samochodem. Nie przes alko ale zeby kogos nauczyc. Tego dnia co piwo to i likierek kupilam. Tak z ciekawosci bo nigdy nie pilam. A wiedys chce sprobowac i nie na smutki. Nie pilam nigdy i nie pije w tym celu. Czasem cos wrzuce procentu bo lubie smak bo lubie jak mi sie delikatnie umili.
          A wczoraj? Jedno piwo poszlo ale to w towarzystwie. Nawet jednego strike zaliczylam. A jak wrocilam to chcialam likierek dokonczyc. Lepsze piwo bylo tongue_out chcialam go dokonczyc bo zostalo juz na dnie. Jedna literatka.
          Koniec mojego rachunku suminia. Wiecej grzechow nie pamietam. I nie zaluje bo ni mam czego i nie mam powodu. To nie jest duzo to jest dla umilebia a nie zapomninia. Esz. Tego wszystkiego to mnie chyba najbardziej boli strata lapka sad bo bez tego ciezko ruszyc z czyms innym. Cefalek nie ma jak slac. Wszystkie dokumenty '"potrqcilam", programy. Czy bezpowrotnie? Moze dysk sie zjebal. Nie wiem. Boli strata lapka bo ona odcina inne drogi. Samochod pikus. Lapy zostaj i busy. Fajniutcy byoi wczorajsi policjanci. Ale ja w stresie zeby w ogole na nich patrzec. Serducho nieco przyspieszylo. Nie dosc ze to pierwszy raz to mialam se czego bac tongue_out na koniec jak odjezdzal to zerknelam w ich strine. A im.sie morda smieja i ja sie podesmiechnelam.
          Ok. Mialam pisac o alko. Mam nadzieje ze odzyskam dokumenty. Odzyskam swoje prace. Nieco na maila wysylalam. O alko juz wszystko napisalam. Szczegolowo i szczerze. Wcale to nie jest duzo. Mocniejszych trunkow co nascie % maja w samotnosci wypilam 5 butelek. Reszta to pojedyncze piwska bo lubie. Dla przyjemnosci. Koniec rachunku suminia i zalu ktorego nie ma.
          Amen.
    • anirat Re: Lista obecności 26.08.15, 06:54
      Ja zaglądam, ale rzadko ;piszę, nigdzie nie poszłam, a gdzie poszli inni? Też mi brakuje" starych znajomych".
    • zielonooka38 Re: Lista obecności 26.08.15, 08:27
      zagląda, zagląda... życie idzie ciągle do przodu..zmienia się
      trudno ciągle siedzieć w necie wink
    • szarlotka_ja Re: Lista obecności 26.08.15, 09:55
      Ja zaglądam wink
      Zdaje się, że nawet codziennie zaglądam big_grin
    • carol-jordan Re: Lista obecności 26.08.15, 10:06
      Ja zaglądam ale rzadko piszę.
      Tu zaczynałam więc z sentymentu trochę.
      A czemu odeszłam?
      Z prostego powodu. "Tam" czuję się lepiej, bo wiem, że jest Osoba, która naprawdę czuwa nad forum i nie pozwala na obrażanie innych tylko dlatego, że ma się na to ochotę. Tu przeczytałam, że każdy jest dorosły i powinien umieć o siebie zadbać. I nic to, że na górze jak byk stoi, że przestrzegamy netykiety i takie tam.... pozostał duży niesmak...
      • torado Re: Lista obecności 29.08.15, 13:41
        carol-jordan napisała:

> A czemu odeszłam?
        > Z prostego powodu. "Tam" czuję się lepiej, bo wiem, że jest Osoba, która napraw
        > dę czuwa nad forum i nie pozwala na obrażanie innych tylko dlatego, że ma się n
        > a to ochotę. Tu przeczytałam, że każdy jest dorosły i powinien umieć o siebie z
        > adbać. I nic to, że na górze jak byk stoi, że przestrzegamy netykiety i takie t
        > am.... pozostał duży niesmak...

a ta osoba, która czuwa to co robi, coś innego niż na tym forum czyli kasowanie postów, banowanie? itp
        • carol-jordan Re: Lista obecności 29.08.15, 14:05
          Ta Osoba rzeczywiście ucina w zarodku nieprzyjemne "historie".
          Ta Osoba stwarza dobry klimat.
          Ta Osoba cieszy się chyba po prostu tym, że innym jest miło być na Jej forum.
          • to_ja_pisze Re: Lista obecności 06.09.15, 19:57
            Powiedziałabym, że jeden kit.
        • silencjariusz Re: Lista obecności 29.08.15, 14:22
          To Ty Torka też bana dostałaś?
          • torado Re: Lista obecności 30.08.15, 19:13
            silencjariusz napisał:

> To Ty Torka też bana dostałaś?

nie, dlaczego tak myślisz...wink
            • silencjariusz Re: Lista obecności 30.08.15, 21:37
              Nic nie piszesz to myślałem, że nie możesz.
    • lesher Re: Lista obecności 26.08.15, 11:48
      Ogólnie jakby mniej ludziska na forach pisali, ale faktycznie ostatnio nasze forum trochę przydechło.

Ja zaglądam smile.
    • robert.83 Re: Lista obecności 26.08.15, 12:56

Ja zaglądam regularnie ale piszę sporo mniej niż kiedyś.
      • maruda2 Re: Lista obecności 26.08.15, 15:09
        ja też. a ostatnio to w ogóle nie bardzo chce mi się kompa w domu odpalać. chyba trzeba zaczekać na depresyjną jesień wink
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Lista obecności 26.08.15, 19:55
      nie ma czasu na forum i nieustanne siedzenie w necie
      tyle spraw wokół się dzieje...
      choć czasem dobrze znienacka wpaść raz na kilka tygodni, można mieć prawdziwą niespodziankę wink

---
      gg 925295, jakby się kto pytał
      • silencjariusz Re: Lista obecności 26.08.15, 20:10
        No a wcześniej miałaś czas na forumowanie. Szkoda, że teraz nie masz.
        • maruda2 Re: Lista obecności 26.08.15, 21:44
          Fakt, trochę szkoda. Mogłabyś zaglądać nieco częściej niż raz na kilka tygodni.
          Ale jeśli masz ciekawsze zajęcia niż forum, to chyba wypada się cieszyć smile
          • carol-jordan Re: Lista obecności 27.08.15, 12:22
            Też tak myślę. smile
            Chociaż też żal, bo to fajna kobita jest......
    • beja_81 Re: Lista obecności 27.08.15, 19:40
      już tylko podglądam i tu i tam, ale się nie odzywam, bo i tak mnie nikt nie zauważa tongue_out
      • silencjariusz Re: Lista obecności 27.08.15, 20:04
        Ja na Bejkę zawsze czekam.
        • robert.83 Re: Lista obecności 28.08.15, 09:45

I ja
          • mavika_88 Re: Lista obecności 28.08.15, 13:37
            Jesli powiem ze ja rowniez, to dziwnie to zabrzmi?
      • maruda2 Re: Lista obecności 28.08.15, 13:58
        bo właśnie za mało się odzywasz suspicious a szkoda
        • beja_81 Re: Lista obecności 28.08.15, 19:02
          no miło miło smile

tylko pomysłów na pisanie brak, a no i na siedzenie przed komputerem też czasu brak
    • zed-is-dead Re: Lista obecności 27.08.15, 21:35
      Nie do końca - po prostu nie wiem, o czym miałbym pisać smile
    • salsa13only Re: Lista obecności 28.08.15, 13:21
      Zaglądamsmile
      Z pisaniem kiepsko ale często zerkam na tematy. Pozdrawiam serdeczniesmile
    • sardonically86 Re: Lista obecności 29.08.15, 00:35
      Czytam okazjonalnie. Jak juz coś napiszę, to raz na ruski rok, czyli jakieś 2 zwykłe tongue_out Zresztą, ostatnio widzę że nikt się specjalnie nie rozpisuje.
    • torado Re: Lista obecności 29.08.15, 13:44
      jak temat mnie zainteresuje to coś napiszę, ale rzadkawo to jest...a tamto forum w sensie tematyki wink nie różni się od tego niczym...
      • mavika_88 Re: Lista obecności 29.08.15, 14:35
        Jak to nie ma roznicy? o_O ja widze diametrlna. Tam sa poduchy a tu ich brak. Tam mozna sie wygodnie rozsiasc, kazdy mike widziany, a w szczegolnosci nowki. Tam mozna sie nawet polozyc. Rozne pozycje pewnie obrac. Milo miekko i przytulnie. A tutaj? Tutaj Lesio nawet krzesla pod zadek nie podsunie. Kto by tu stal wink no i malo kto zostal..... Lesio nie zna sie na goscinie. Wssystko wina Lesia. Z reszta jak zawsze faceta ^^ wink
        A tak w ogole.....juz wspominalam.ze wchodze tam tylko dla Teddeefa. On mnie cpa to niby czemu mialabja Go nie czytac. Wpisywlam w wyszukiwarce i na wyszukiwarce czesto poprzestawalam. Ale ostatnio.... Jak dodawal foty toto sie przyznaje ze kazdy watek przeczytalam gdzie byl Tedeef. Oczywiscie szkoda ze ji mialam okazji skomentowac.... Teraz sie wypowiem..hmmmmmmm po primo pogratulowac. Ciekawe niezwykle musialy to byc wakacje. Juz wspomnialam ze kobitka zle z Toba raczej nie ma. Tez milo. Bardzo. Fajnie ze znalazles taka duszyczke. W dodatku... Zkolowana big_grin znaczy zrowerowana. Milo. Tyle milo tongue_out
        Miales gir nie pokazywac!! Kiedys to zrobiles i posypaly sie komentarze ze odrazaja Twoje lapy. Nie tak dawno skomentowales moje dlonie (ja tam na nie nie narxekam wink. Mam inne koniczyne na ktore to robie tongue_out a co za duzo to nie zdrowo. Wystarczy ze moje nogi ki sie nie podobaja) i strasznie Cie razily gdy dodwqlam forki gdzie widac bylo dlonie. Gdzie z Tymi girami Tedeefie. No gdzie?!! Spac pozniej nie moglam. Ciagle mam przed oczami ten obrazek. Giry na pierwszym planie. Tv w tle. Na poreczy czarny stanik. Na fotelu chyba drugi. Przez Twoje giry koszmary ki sie snia. Tak. Tak..stracilam chec na pisanie. Wczoraj zyskalam wiele. Wczoraj odzyskalam. Ale to pewnie chwilowka. ... Pieronsko sie naladowalam. Potrzebowalam takiego oderwania od rzeczywistosci. Nawet nie wiedzialysmy kiedy nam zlecial czas.... Z reszta jak zawsze. Ostatnio jak sie zobaczykysmy to soe spoznilysmy na pogrzeb big_grin to nie jest smieszne suspicious
        • tdf-888 Re: Lista obecności 03.09.15, 09:18
          ooooo!! smile
          dalej tak pilnie mnie tropisz? heh heh... no nie wiem, co powiedzieć tongue_out
          • mavika_88 Re: Lista obecności 03.09.15, 09:36
            Jasne ze tak. Przeciez juz mowilam. Nie jestem na biezaco ale co jakis czas, co kilka dni, czasem nawet tudzien mija i wciskam Cie w wyszukiwarke a potem Cie przeczytowywuje (big_grin). Uwazasz w tym cos dziwnego? Ze Cie inwigiluje? Bardzo zle sie z tym czujesz? Tak na prawde tylko sie odwdzieczam. Ty czytasz mnie to i ja Ciebie. A ze nie chce mi sie calych pogaduch przerabiac to wybieram jeden konkret. Przyznaje ze kiedys wystarczala mi wyszukiwarka. Wystarczales mi tylko Ty z tamtego grona (masz rumience ?tongue_out) ale gdy zaczales dodawac fotki bylam ciekawa i wejsc musialam. No i oczywiscie orzeczytalam tez innych komentarze. Tak wiec.... Wiem Co si z Tiba i wokol Ciebie dzieje. Mowilam po co to robie i nie chc mi sie powtarzac. Takie czytanie co wokol Ciebie to tez namistka tamtych ludzi.
            A tak w ogole..... Pora wstawac. W koncu mialam normalna noc, nawet spokojna i wyspana.
            Dawno Cie nie czytalam tongue_out wiec pisz pisz za kilka dni wrzuce Cie na przeglad. Czujesz sie podgladany?przeciez dokladnie robisz to samo ze mna - czytasz mnie.
            • tdf-888 Re: Lista obecności 03.09.15, 09:45
              ale ja ciebie w innych światach nie szukam...
              i co ty o mnie wiesz... czy co wokół...? wiesz tyle, co nazmyślam i napiszę smile
              • mavika_88 Re: Lista obecności 03.09.15, 11:30
                > ale ja ciebie w innych światach nie szukam...

co Ty w ogóle pierrrrrdzileisz? ten drugi pokoik nazywasz drugim światem? czym sie rózni? tym ze ma zamek w drzwiach, nie każdy do tego pokoju ma klucz? w srodku dokąłdnei to samo co tutaj. ten sam świat. Pusty pokój. totalna pustka. ok, jest jeden obraz na ścianie. i to sie zmienia. zero umeblowania w pokoju. jeden obraz, zmienny obraz i do tego ludzie..... ludzie w postaci liter. Liter układajacych sie w słowa. a tak to totalna pustka. taki to jest ten swiat - wirtual.
                No wiec, ten inny swiat (jeśli miałes na myśli drugi pokoik) niczym sie nie rózni od tego. czytam tam bo tutaj nie ma Ciebie tongue_out No i nie badz zadufany w sobie. dobrze wiesz ze nie tylko o Ciebie chodiz. Jakos chciałam to ogarnac. nie chciałam czytac wszytskiego, za wiele jest. No i dodtakowo po co mi niespełniona chec?
                Myslisz ze to o Ciebie tylko chodzi? ok. pojade etraz alkohlowo. osttanio nad wodospadem piłam warke babska, czrana pozreczka bodajze. 2 % a nie typowe gorzkie bo rowerkiem przybyłam. Sama tongue_out prawda jakie dołujace? czasem musze zadek ruszyc i zaznac otulenia w przydordzie. tam oddycham. piwo.... 60 % jest tam orenżady. Dla tylu procent Ciebei czytam. dla 40 % czytam zeby miec namistkę z tamtymi ludzmi z którymi kiedyś sie rozpisywałam. czaisz o co biega?
                gdybym chodizło tylko o Ciebei to bym czytała Twoje posty na zmotoryzowanych. Nigdy tego nie czytałam bo nie interesuje mnie co piszesz z innymi. Nie znam tamtych ludzi. a w drugim pokoiku widzę nie tylko Ciebie, słysze osoby które kiedys słysząłam.
                > i co ty o mnie wiesz... czy co wokół...? wiesz tyle, co nazmyślam i napiszę smile

już chyba wyjasniłam, że to nie o Ciebei chodzi (nie tylko o Ciebie). Ty jestes jak ta orenżadka z warki. a moze jednak jak ten chmiel wink kktórego w babskiej warce w ogole nie czuć. Nie czytam Cie tylko dla Ciebie.... ale żeby miec tez kontakt z innymi, a nie czytac jednoczesnie za dużo. nie chce tyle czasu marnowc.
                Fakt. w jakiś sposob Cie lubie. za co? bo przynajmneij mówisz co myślisz. Czasem Twoja pyszałkowatośc przeraża. Kiedys Maruda chciał Ci szpile wbić by uciekło troche z Ciebie tego nadmuchnia. wczoraj jadłam zurek na zakwasie tongue_out a Ty tak wychwalasz swój z torebek, ze zaden z Nim sie nie równa. wkurza mnie w tObie to ze nie majac racji i tak próbujesz innym przedstawic. Nie zmienia to faktu ze czytajc Ciebie nie czuje sie takiej ściemy. Mimo niekiedy chamstwa jest też w TObie prawdziwosc, czasem prawdziwe chamstwo big_grin i tak Cie lubie smile za nieudawanie..... no i czasem potrafisz też czuć, a nawet coś wyczuc co nie każdemu sie udaje. I nie jesteś taki głupi wink tak, jestem tutaj dla Twojego chmielu, którego jest 40 % reszta to próba namiastki dawnego kontaktu. heheh Twój chmiel mnie prowadzi do tamtej orenżadki. Nie chce tego wszytskiego czytac. wszystkich wpisów. wiec czytam tam gdzie ejstes TY, tam gdzie prawdziwy chmiel, mimo ze gorzki (wez sobie kiedys wypij piwo M16, w tesco, mega gorycz, pilsner przy NIm jest słaby, nie smakowało mi tongue_out).
                zmyślasz, zmyślassz, czasem grasz, czasem prowokujesz gdy Ci sie nudzi. zmyślasz gdy nie masz racji tongue_out taki zadymiarz z Ciebie, ale w naturze mysle ze daleko Ci do tego i potylniejszy jestes. za bartzdo sie rozpisałąm suspicious mega duzo do mnie doatrło. osttanio. Po nocy persiedów szczególnie. bardzo....... i musze teraz to przyznac, Miałam rózowe okulary... nie były one typowe. ale nie widziałam wszystkiego. troche też w tym psychologi... coś w tym jest ze corki wybierja sobie partnerów podobnych do ich ojców. zaskoczyło mnie to bardzo.... gdy wiecej do mnie dotarło. i ja sie na to wziełam. mimo ze widziłam przeciwienstwo. duoz przeciwienstwo to jednak wysżło też podobienstwo którego wczesniej nie widziałam. chyba nie chciałam widziec sad nie chodiz tylko o faceta. bo rózwe okulary miałam też w zyciu. na zbyt wiele innym pozwalałąm. za duzo empatii, za mało zdrowego egozimu. Musi sie cos zmienić. już sie zmienia.... Duzo bym mogła pisac ale po co? no i.....cefalki czekaja. max na bezroboicu bede poł roku. jak sie nic nie znjadzie to ide "gdzie popadnie" ale tam juz sie pewnei zatrzymam, wiec próbuje. Pasuje sie w koncu ogarnac. i..... to czego jeszcze nie zrobiłam - ciagle brak spełnienia. musze odnaleźć siebie. mam teraz na to czas i na peno nie pojdzie on na wirtulany świat. dużo dzikei niemu zyskaąłm. baaaaaaaardzo duzo. wycisnełam co sie dało a teraz bradziej trace niz zyskuje. Juz kurwa starciłąm piszac ten post big_grin a nic na tym nie zyskałam.... nic, zupełnie nic. kideys pisanie cos mi dawało. teraz tylko przyjemnosc. bierzemy sie smile
    • cymonkaa Re: Lista obecności 02.09.15, 22:30
      Ja tam od czasu do czasu zaglądam smile
      Rzadziej, bo jakoś mniej czasu... a może trochę z lenistwa wink
      Postaram się nadrobić, bo fajnych ludzi tu poznałam.
      • maruda2 Re: Lista obecności 02.09.15, 22:42
        a już myślałam, że całkiem o nas zapomniałaś suspicious
        • cymonkaa Re: Lista obecności 03.09.15, 21:47
          Neee, gdzież bym mogła suspicious
          Bardzo miło Was wspominam smile
    • facet699 Re: Lista obecności 03.09.15, 14:58
      mnie czasami nawet widać smile
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Lista obecności 04.09.15, 17:15
      Oooooobecny!wink
      • sadgirl25 Re: Lista obecności 05.09.15, 20:37
        Jednak dużo obecnych osób jest smile
        A już się martwiłam
        • maruda2 Re: Lista obecności 05.09.15, 22:36
          miałam taką nadzieję, że z jesienią się ujawnią wink
    • to_ja_pisze Re: Lista obecności 06.09.15, 19:58
      Bardzo rzadko tu zaglądam, ale jeszcze się zdarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka