Dodaj do ulubionych

Normalna dziewczyna

09.02.17, 14:29
Czemu ludzie piszą w portalach randkowych jestem normalną dziewczyną/normalnym chłopakiem. Co to znaczy normalna dziewczyna, normalny facet?
Obserwuj wątek
    • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 09.02.17, 15:23
      Nie jestem normalna. Dzisiaj bylam sie przejsc nad wodospad. Prawie 6 kilosow zrobilam. Obkrazylam sarny. Przeliczylam niedawno ze zdjecia. Eyszlo ich 38. Dosc blisko bylam na tyle na ile mi pozwolily. Bkizej nie chcialam by ich nie ploszyc. W drodze do saren gdy tak szlam w szczerym polu (ale policzki zmsrzly) to pilam.... somersby i orzeszki w skoruoce jadlam. Pierwsze piwo w naturze w samotnosci.
      Nie ma normalnych ludzi.
      Mnie sama takie okreslenie czasem drazni. To tak jakby ktos szukal glupich.
      A normalnosc jako taka wychodzi w trakcie.
      Normalnosc tobcechy ktore chcielibysmy zeby mial nasz partner. Wcale to jednak nie oznacza ze musza byc one normalne wink
      Tylko 6 kilosow bo znajomy mnie zgarnal z drogi i podwiozl pod sam dom.
      • tdf-888 Re: Normalna dziewczyna 09.02.17, 15:35
        obkrazylas...

ty to za błędy masz dyskwalifikacje bo piszesz gorzej niż kasjerka z biedronki nie obrażając tej drugiej 😛
        • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 09.02.17, 16:16
          Wal sie tongue_out
          (Dzieki suspicious)
          Okrazylam...uncertain
          Gdybym pissala z laptopa bledow bym nie popelniala i bylabym niby przez to madrzejsza. ?
          Wal sie drugi raz.
          • tdf-888 Re: Normalna dziewczyna 09.02.17, 16:35
            mnie się pytasz? na ciebie ratunku nie ma. w podstawówce jakieś błędy zostały popełnione albo wachalas klej i stad twoja mizeria w intelekcie sad
            a najśmieszniejsze bylo to jak ty kogoś kto do ciebie podbijal zdyskwalifikowalas bo błędy robił 😂
            dziewczyno tobie to by elektrowstrzasy nie pomogły. jesteś stracona
            • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 09.02.17, 17:08
              Nieuzywany organ zanika.
              Miesnie ktorych sie nieuzywa... tez zanikaja. Trzeba pracowac. Ja nie pracuje nad swoja mozgownica.
              Cale gim pasek. W podstawowce tez. Matura dobrze zdana. Nawet bardzo dobrze ze swojego ulubionegobprzedmiotu. (80 kilka z rozszerzonej). Powyzej 50% ze wszystkiego. W Lo i srednio. Na studiach tym bardziejbsie ni wybijalalam. Ciezkibkierunke. Na starosc glupsza sie robie. . Najgorsze cobjednak boli.... to luki w pammieci sad to ze sie glupsza ribie to wiem.... najbardziej boli pamiec. Ktos mi dzisiaj napisal... ze jest duzo testow i zadan by cwiczyc pamiec. Dla Ciebie moe byc glupia i ch.j mnie obchodzi co mysli o mnie ktos kto mnie w ogole nie zna. Cale zycie myslalam ze jestem glupia (cale cwiercwiecze) . Teraz wiem co o sobie myslec. Jestem "glupia", w pewnych czynach a raczej w ich braku.
              • tdf-888 Re: Normalna dziewczyna 09.02.17, 17:21
                aaaa aa.... ty po gimnazjum....

ale jakieś dyktanda tam mieliście? i jak? nie wierzę że się tak można było opuścić. ja nie czytam książek ale jak napisze błąd to widzę aż kluje w oczy.
                ja to dyktanda jeszcze nawet w ogolniaku miałem i były ostre zasady. nie dało się ściągnąć od sąsiada przekreślic i poprawić - takie coś było traktowane jak błąd.
                • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 09.02.17, 18:04
                  Juz raz pytales mnie o dyktanda. Juz raz odpowiedzialam. Z rok temu.
                  W wiekszosci czworkowa bylam.
                  Mowilam ze kiedys bylam madrzejsza.
                  • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 09.02.17, 20:48
                    Cwaniak... a raz na forum byly testy z naszego jezyka ojczystego. Okazalo sie ze wypadlam tak samo jak Ty. Jak Ty wpierw zrobiles to od razu o mnie wspomniales myslec ze bedzie cienutko.
                    Nawet jak jest cienko to jest grubo wink tak sobie przypomnialam. .
                    • tdf-888 Re: Normalna dziewczyna 09.02.17, 20:54
                      testy dla debili
                      • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 09.02.17, 21:00
                        Tak tak. A jak zrobil.. taki byl dumny... i ciekawilo go jak wypadnie mavika.
                        • tdf-888 Re: Normalna dziewczyna 09.02.17, 21:04
                          byłem głupi ze się dałem wciągnąć w te testy. od dawna już ich nie robię. z żadnej dziedziny. zrozumiałem ze chodzi o klikanie - a naganiaja ludzi biorąc pod ambicję. tylko ktoś kto się chce sprawdzić i dowartościować robi te ich testy.
                          • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 09.02.17, 21:18
                            Aha.
                            • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 10.02.17, 10:35
                              Nie jestem normalna....
                              Obudzilam sie rano... wstalam z lozka przed 8 i ruszylam... Taki spontan, impuls. Wracal wlasnie z Biesow i w trasie wpadl na pomysl by sie spotkac doslownie na chwilke. No i tak tez whszlo. Choc zaskoczona.. i wpierw bylam na nie...No ale w koncu sie poswiecilam i poszlam i przeszlam ten km by sie z Nim spotkac (wcxoraj na szlaku.. tylko 7 osob. Bywalo ze wpadali w zaspy big_grin ). Wspomnjal... ze gdy bede w pewnym miejscu (gdzies sobie wybede smile ale to od pol roku planuje zanim Go poznalam) zebhm dala znac to przyleci te 2 tysie by sie spotkac na weekend zamiast czekac pol roku do kolejnego spotkanja. Dla Niego 2 tysie to jak dla mnie ten km wink no sory.... jesli sie kogos nie zna.... to mi nie potrafi zalezec. A jak komus zalezy tak szybko... to dla mnie to troche podejrzliwe. U mnie w pierwszej kokejnosci jest poznanie, utwierdzanie sie. Nie ulegam emocjom ani nic z tych rzeczy. Czuje zapach tej Mendy. Ciagle... mimo ze zapach niezwykke lagodny.
                              Ze tez mu sie chcialo na te 15 min wink w biesy nie pojechalam (tego bhlam pewna) to sie teraz zrehabilitowalam i z lozka rano o 8 wstalam. Ciezkie to bylo.. bo mam swoja fobie tongue_out no i na mojej wiosce. Ja mjsze wpierw kogis poznac... inaczdj dziwnie soe czuje.
                              A teraz.... to mi chokenie zimno. Jakas epoka lodowcowa sie zbliza? No nie da sie wyjsc spod kokdry. Nie ma kto ciepla podarowac tongue_out Glupi ze przyjechal, glupszy jakbg sie wyrwal na pewien weekend, zanim minie pol roku. Bylam nastawiona ze kolejne spotkanie dopiero wtedy. Nie powinno sie dla kogis poswiecac... jesli sie nie zna tej osoby i tak na prawde... jeszcze sie nie wie cego sie chce i czy w ogole cos z tygo wyjdzie... Zamarzam!! Od wczoraj. Bo mi sie zachcialo sarenki o(b!!)krazac wink nie wiem czemu mi takie zimno... Ciepla mi brakuje tongue_out Glupi... ale jak mu sie chce... to ok.. mi sie tylko z czasem zachciewa i gdy wiem... ze warto isc ta droga. Probkem jest taki... ze juz jakies ktoki wykonalam. I nie robie ich ot tak. I jak zaczynam isc..... to juz ide. I obieram jedna droge. Dziwne to wszystko tongue_out ale co ma byc to bedzie... ziiiiimnoooo!!
                              • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 10.02.17, 11:08
                                Pora na sniadanie ^^

https://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/2/10/7359735_IMG_20170210_110129.jpg
                                • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 10.02.17, 11:35
                                  ;]
                                  Ktos lubi dawac taka emotke. Teraz sobie pomyslalam.
                                  • tdf-888 Re: Normalna dziewczyna 10.02.17, 16:50
                                    hehehehe 😄
                                    • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 10.02.17, 19:15
                                      wink
                                      • tdf-888 Re: Normalna dziewczyna 10.02.17, 22:33
                                        jak tam?
                                        • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 10.02.17, 23:06
                                          Tak jak i przedtem smile
                                          Pod koldra choc wpierw... koc, zeby lepiej grzalo, a nogi i tak zimne tongue_out
                                          Jak? Zajebiscie, bo mnie kolezanka rozochocila. To jest osoba ktora najbardziej mniej laduje. Szkoda ze nie ma takiego faceta jak ona wink rozochocila bo zawita za tydzien. To sie poszlajamy ^^ a jutro w podroz. Lozko trzeba zmienic, bo od przeszlo 3 mies ciagle to samo suspicious
                                          • tdf-888 Re: Normalna dziewczyna 10.02.17, 23:22
                                            gdzie wybywasz?
                                            • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 10.02.17, 23:37
                                              Wsiasc do pociagu smile
                                              • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 13.02.17, 08:02
                                                Obce lozko ale... sama w lozku a naweg sama w pokoju. Dobrze sie tak zregenerowac....
                                                • tdf-888 Re: Normalna dziewczyna 13.02.17, 11:54
                                                  gdzie ty?
                                                  w spa?
                                                  • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 13.02.17, 12:58
                                                    Znajomi smile
                                                  • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 13.02.17, 12:59
                                                    Sa jak spa
                                                  • tdf-888 Re: Normalna dziewczyna 13.02.17, 13:26
                                                    daleko od domu?
                                                  • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 13.02.17, 14:16
                                                    Bardzo.... Najdalej w tym roku wink ale i blizutko.... patrzac gdzie jesszcze w tym roku wybede. No i na dluzej...
                                                  • tdf-888 Re: Normalna dziewczyna 13.02.17, 14:35
                                                    a ty juz nie robisz tam gdzie wtedy? urlop? el4?
                                                  • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 13.02.17, 15:23
                                                    Nie narzekam. Ciagle zarabiam wink
    • ann.0 Re: Normalna dziewczyna 09.02.17, 15:47
      Nie wiedźma/in, nie Królewna Śnieżka.../ Królewicz z bajki ...
      Ale każdy ma swoją tajemnicę -Normalny dobrze ukrytą wink
    • tdf-888 Re: Normalna dziewczyna 09.02.17, 15:56
      przecietny/przeciętna
      czyli nic ciekawego
    • z-e-u-s Re: Normalna dziewczyna 09.02.17, 21:54
      Że bez odchyłów? To ma być zaletasmile
    • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 10.02.17, 00:39
      smile
    • witamina_b12 Re: Normalna dziewczyna 10.02.17, 18:36
      Tiaaa piszą... a potem ten "normalny" zakłada Twoje szpilki i defiluje przed lustrem. Tych co tak usilnie zapewniają o swojej normalności to trzeba się bać najbardziej wink
      • silencjariusz Re: Normalna dziewczyna 10.02.17, 18:38
        Nie przesadzaj.
    • szarlotka_ja Re: Normalna dziewczyna 10.02.17, 18:56
      Nie ma ludzi normalnych, są tylko niezdiagnozowani wink.
      • jovian Re: Normalna dziewczyna 10.02.17, 19:24
        O to, to. wink
    • jovian Re: Normalna dziewczyna 10.02.17, 19:26
      Wiesz, normalność jest jak dupa - każdy ma własną. suspicious
    • jolekdwa Re: Normalna dziewczyna 12.02.17, 22:57
      może dlatego że z jednej strony każdy chciałby być indywidualistą a z drugiej dostosować się do ogółu.
    • mavika_88 Re: Normalna dziewczyna 13.02.17, 21:23
      Typowe wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka