05.04.17, 22:32
suspicious
Obserwuj wątek
    • z-e-u-s Re: Śpicie? 05.04.17, 22:36
      Pomórtongue_out
      • szarlotka_ja Re: Śpicie? 05.04.17, 22:39
        Słowo pomór kojarzy mi się ze świniami tongue_out.
        • z-e-u-s Re: Śpicie? 05.04.17, 22:41
          Ludzie są podobno dosyć podobni do świń.
          • szarlotka_ja Re: Śpicie? 05.04.17, 22:42
            Z tymże czasami porównując ludzi do świń, obrażamy świnie tongue_out.
        • maruda2 Re: Śpicie? 05.04.17, 22:52
          Nietoperz narobił na ziemię, świnia zeżarła żarcie z nietoperzym dodatkiem, człowiek zeżarł świnię i ostatecznie na ziemi wyginęło ileś tam milionów osób.... Taki film dziś obejrzałam, także ten .... Bardzo dobrze Ci się kojarzy tongue_out

• szarlotka_ja Re: Śpicie? 05.04.17, 22:54
            Ło matko, co Ty oglądasz tongue_out.
            • maruda2 Re: Śpicie? 05.04.17, 22:58
              Epidemię strachu suspicious
              • szarlotka_ja Re: Śpicie? 05.04.17, 23:02
                Już sam tytuł mnie przeraża tongue_out.
                Ja nie oglądam przerażających rzeczy bo mam niestety zbyt bujną wyobraźnię i potem mi się w nocy śnią koszmary.

Uciekam bo mi się już oczy kleją, dobrej nocy i kolorowych snów kiss.
                • maruda2 Re: Śpicie? 05.04.17, 23:20
                  To życzę Ci miłych snów smile
    • silencjariusz Re: Śpicie? 05.04.17, 22:39
      Pod prysznic idę.
      • szarlotka_ja Re: Śpicie? 05.04.17, 22:41
        Łeee, ja już byłam tongue_out.
        • silencjariusz Re: Śpicie? 05.04.17, 22:43
          A ja zaraz będę.tongue_out
          • szarlotka_ja Re: Śpicie? 05.04.17, 22:45
            Nie ścigam się dzisiaj tongue_out.
            • silencjariusz Re: Śpicie? 05.04.17, 22:46
              Zadanie mam dla Szarlotty.wink
              • szarlotka_ja Re: Śpicie? 05.04.17, 22:47
                Czy należy się bać? tongue_out
                • silencjariusz Re: Śpicie? 05.04.17, 22:49
                  A skąd. To sama przyjemność będzie.tongue_out
                  • szarlotka_ja Re: Śpicie? 05.04.17, 22:50
                    Koszuli prasować nie będę tongue_out.
                    • silencjariusz Re: Śpicie? 05.04.17, 22:51
                      He he... No i po zadaniu...
                      • szarlotka_ja Re: Śpicie? 05.04.17, 22:52
                        Jak ja czytam w Sila myślach big_grin.
                        Zaczyna mnie to przerażać tongue_out.
                        • silencjariusz Re: Śpicie? 05.04.17, 22:54
                          No to idę bo późno, a dużo do zrobienia.tongue_out
                          • szarlotka_ja Re: Śpicie? 05.04.17, 22:55
                            Cała noc przed Silem tongue_out.
                          • maruda2 Re: Śpicie? 05.04.17, 23:00
                            Prysznic i koszula to chyba nie jest tak dużo suspicious Chyba, że jeszcze jakieś maseczki i depilacje Sil przewiduje wink
                            • silencjariusz Re: Śpicie? 06.04.17, 17:31
                              Dla mnie dużo.tongue_out
                            • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 20:48
                              Siluś i maseczka? To mi się jakoś nie łączy big_grin.
                              • silencjariusz Re: Śpicie? 06.04.17, 20:50
                                I słusznie.smile
                                • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 20:55
                                  Raczej bym obstawiała, że siedzi w wannie i puszcza statki tongue_out.
                                  • silencjariusz Re: Śpicie? 06.04.17, 20:57
                                    W wannie to lubię poleżeć.tongue_out
                                    • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 20:59
                                      Oj poleżałabym dzisiaj, aż żal, że wanny nie mam...
                                      • silencjariusz Re: Śpicie? 06.04.17, 21:13
                                        Ja tam lubię wygrzać stare kości w gorącej kąpieli. A prysznic to sama Szarlotta wie... Szkoda słów.tongue_out
                                        • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 21:15
                                          No wiem, wiem. Ale nie mam miejsca na wannę sad.
                                          • silencjariusz Re: Śpicie? 06.04.17, 21:25
                                            Nikt nie jest doskonały.tongue_out
                                            • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 21:47
                                              Czyli ten kto ma wannę jest doskonały? tongue_out
                                              • silencjariusz Re: Śpicie? 06.04.17, 21:48
                                                Jest bliższy doskonałości niż ten, który wanny nie ma.tongue_out
                                                • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 21:52
                                                  Ale może kiedyś też będę miała tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Śpicie? 06.04.17, 21:59
                                                    To niech Szarlotta poszuka kawalera z wanną.wink Może tym sposobem Szarlotta szybciej się wanny dorobi.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 22:01
                                                    Ja to mam piękną działkę z widokiem na las. Gdybym tak w lotto wygrała to bym piękny domek z wanną i kominkiem sobie wystawiła wink.
                                                  • maruda2 Re: Śpicie? 06.04.17, 22:20
                                                    To ja pewnie zdaniem niektórych powiem herezję, ale chyba bym nie chciała domku. Albo inaczej - chciała, ale oprócz ładnych widoczków z okna, kominka i wanny życzyłabym sobie kogoś do ogarniania tegoż domku suspicious Znam kilka przykładów ze swojego otoczenia, gdzie okazało się, że ten własny dom po pewnym czasie robi się obciążeniem.
                                                  • silencjariusz Re: Śpicie? 06.04.17, 22:26
                                                    Dokładnie. Ja też kiedyś chciałem mieć domek. Ale na starość pozmieniało mi się i już nie chcę.
                                                  • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 22:30
                                                    Leń tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Śpicie? 06.04.17, 22:32
                                                    To moje drugie imię.tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 22:54
                                                    Blokiem Sil przesiąknął tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Śpicie? 06.04.17, 22:58
                                                    Wygodnie się w bloku żyje.tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 23:00
                                                    Tak, jasne wink.
                                                    Z sąsiadami nad głową, pod głową, z prawej, z lewej tongue_out.
                                                    Nie przekona mnie Sil tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Śpicie? 06.04.17, 23:01
                                                    Już to dziś pisałem: nikt nie jest doskonały.tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 23:05
                                                    Perspektywa mieszkania w bloku nieco mnie odstrasza tongue_out.
                                                  • fripooo Re: Śpicie? 06.04.17, 23:09
                                                    ja mieszkałem nie jest tak źle, są plusy i minusy, ja się na wiosce wychowałem więc w domu wolę, ale blok to też dobra opcja
                                                  • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 23:11
                                                    No w sumie blok lepszy niż most wink.
                                                  • fripooo Re: Śpicie? 06.04.17, 23:17
                                                    ciężko się nie zgodzićtongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Śpicie? 06.04.17, 23:34
                                                    Przecież Szarlotty na siłę do bloku nie ciągnętongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Śpicie? 07.04.17, 17:09
                                                    Hehe, a ja to bym Sila na siłę z bloku wyciągnęła tongue_out.
                                                  • z-e-u-s Re: Śpicie? 06.04.17, 23:13
                                                    Bo własny dom nie jest dla singla, tylko raczej dla rodziny. Co robić samemu na tych chociażby 100metrach i w pustym ogrodzie?
                                                  • fripooo Re: Śpicie? 06.04.17, 23:16
                                                    delektować się cisząsmile tym, że nikt nie pitoli 3 po 3 nad głowątongue_out
                                                  • maruda2 Re: Śpicie? 06.04.17, 23:20
                                                    z czasem to i ciszę można znielubić
                                                  • fripooo Re: Śpicie? 06.04.17, 23:24
                                                    wszystko ma swój czastongue_out ja bym chciał swój dom
                                                  • maruda2 Re: Śpicie? 06.04.17, 23:29
                                                    Masz rację. Życzę, żeby ci się udało.
                                                  • z-e-u-s Re: Śpicie? 06.04.17, 23:59
                                                    Ale samemu tak smutnotongue_out I pusto. I strasznie dużo metrów do obrobienia. Przynajmniej połowa będzie stała odłogiem.
                                                  • marisella Re: Śpicie? 08.04.17, 00:11
                                                    z-e-u-s napisał:

> Ale samemu tak smutnotongue_out I pusto. I strasznie dużo metrów do obrobienia. Przynaj
                                                    > mniej połowa będzie stała odłogiem.

Nie pusto, bo zaraz Ci się jakiś kot wprowadzi, sąsiad wprosi, listonosz na kawę zostanie, pan z asenizacji na drożdżowe... I jakoś leci big_grin
                                                    A metry idzie ogarnąć, człowiek się do przestrzeni szybko przyzwyczaja big_grin (gorzej jak potem musi wrócić do mieszkania i mu ciasno nawet w sporym big_grin)
                                                  • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 23:19
                                                    Można robić dokładnie to samo, co się robi w mieszkaniu w bloku wink.
                                                    Dobrej nocy kiss
                                                  • marisella Re: Śpicie? 08.04.17, 00:09
                                                    z-e-u-s napisał:

> Bo własny dom nie jest dla singla, tylko raczej dla rodziny. Co robić samemu na
                                                    > tych chociażby 100metrach i w pustym ogrodzie?

To samo, co w bloku, tylko na 100 metrach i w ogrodzie wink

Ja tam nie narzekałam, chętnie bym do domu na wiosce wróciła smile)) (i się może kiedyś uda jeszcze smile)
                                                  • m.a.l.a_syrenka Re: Śpicie? 09.04.17, 13:44
                                                    Zeusie, można na przykład uprawiać hobby, szczególnie gdy są to roślinki lub coś podobnego, gdzie własny plac się przydaje. smile
                                                  • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 22:26
                                                    Zależy jaki to był dom wink.
                                                  • fripooo Re: Śpicie? 06.04.17, 22:33
                                                    hehe nie lotto tylko weź się za robotętongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 22:43
                                                    Problem w tym, że ja bym się sama bała mieszkać w takim domu tongue_out.
                                                    Ja ogólnie strachliwa jestem. Spać się też trochę boję sama tongue_out big_grin.
                                                  • witamina_b12 Re: Śpicie? 06.04.17, 22:50
                                                    Dlatego mam psa suspicious i jak wyjeżdzam do lasu to nie ma strachu wink
                                                    A spac to wole sama, przyzwyczailam się i mi wygodniej smile
                                                  • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 22:56
                                                    Ja już kiedyś z psem spałam i się to źle dla mnie skończyło, a obecny mój pies, jak się okazuje, bardziej strachliwy niż ja wink.
                                                  • fripooo Re: Śpicie? 06.04.17, 23:02
                                                    a co ci pies zrobił?big_grin
                                                  • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 23:06
                                                    Pogryzł mnie suspicious.
                                                    Już to kiedyś pisałam więc nie będę się powtarzać tongue_out.
                                                  • fripooo Re: Śpicie? 06.04.17, 23:10
                                                    hehe ja forum czytam wyrywkowotongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Śpicie? 06.04.17, 22:52
                                                    Z tym ostatnim to mogę Szarlotcie pomóc.wink
                                                  • fripooo Re: Śpicie? 06.04.17, 22:55
                                                    hehe jeszcze tak z 50 lat i się umówicie na randkębig_grin w dss
                                                  • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 22:57
                                                    Nie wiem jak Sil, ale ja już mam DSS upatrzony big_grin.
                                                  • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 22:57
                                                    Zapraszam big_grin.
                                                  • silencjariusz Re: Śpicie? 06.04.17, 22:59
                                                    To ja zapraszam.wink
                                                  • fripooo Re: Śpicie? 06.04.17, 22:56
                                                    a czemu spać sama się boisz?
                                                  • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 22:58
                                                    Ja ogólnie wszystkiego się boję więc i spanie się zalicza wink.
                                                  • fripooo Re: Śpicie? 06.04.17, 23:05
                                                    hehe bajki piszesztongue_out jak z tym, ze małobystra jesteśtongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Śpicie? 06.04.17, 23:07
                                                    Ale to prawda Fripciu sad.
                                                    Ideałom to ja nawet do pięt nie do sięgam, taka prawda.
                        • facet699 Re: Śpicie? 06.04.17, 17:36
                          jakby przeliczyć na staż to już znacie się tak jak po paru miesiącach związku tongue_out
                    • maruda2 Re: Śpicie? 05.04.17, 22:53
                      big_grin
    • ann.0 Re: Śpicie? 06.04.17, 20:59
      ...yhy...., bom Śpiącą Królewną tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka