Dodaj do ulubionych

Zaćmienie umysłu

29.01.18, 19:17
Dziś mi się przydarzyło. I trzeba przyznać, że mnie nieco przeraziło, wybiło z rytmu i zdołowało zarazem. Czy to alzheimer puka do mózgu, czy przepracowanie, czy nieustannie zatkane zatoki?
Mianowicie przez kilka minut siedziałam nad papierami i się zastanawiałam przez jakie u pisze się guz... suspicious
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Zaćmienie umysłu 29.01.18, 19:31
      Łeee... Nie ma czym się przejmować.wink
      • szarlotka_ja Re: Zaćmienie umysłu 29.01.18, 19:39
        A jednak, ostatnio na liście zakupów umieściłam chlep... suspicious
        • marcepanka313 Re: Zaćmienie umysłu 29.01.18, 20:19
          Ale pamiętałaś o zabraniu listy? 😃
    • witrood Re: Zaćmienie umysłu 29.01.18, 19:34
      Eeee... przestań. Niedawno w sklepie spotkałem kolegę z klasy z podstawówki i za cholerę nie wiedziałem, jak się nazywa. A jednak parę lat razem do tej klasy chodziliśmy. (cztery, bo od 5 do 8). wink
      • witrood Re: Zaćmienie umysłu 29.01.18, 19:36
        A teraz właśnie sobie uświadomiłem, że z nauczycielek z liceum to trzy nazwiska pamiętam (matematyczki i wychowawczyni zarazem, polonistki i od francuskiego). Reszta z głowy wyleciała. wink
      • szarlotka_ja Re: Zaćmienie umysłu 29.01.18, 19:40
        Łeee, to akurat mało pocieszające, ile ja spotykam ludzi, którzy mnie znają, po imieniu nazywają, a ja czarna dziura - nie wiem z kim mam do czynienia tongue_out.
        • marcepanka313 Re: Zaćmienie umysłu 29.01.18, 20:18
          Twarz do imienia zawsze przyporządkuję.Mam jeszcze taki nawyk czy może genetyczną skłonność do zapamiętywania numerów rejestracyjnych samochodów.😉
          • heniek.8 Re: Zaćmienie umysłu 29.01.18, 21:13
            byłabyś dobrym prywatnym detektywem smile
            może założymy agencję detektywistyczną i będziemy chodzić po barach i szukać jakichś ludzi ze zdjęcia
            albo też samochody byś kojarzyła wmig

ja niestety nie mam takich zdolności, nadawałbym się tylko na szefa smile
            • marcepanka313 Re: Zaćmienie umysłu 29.01.18, 21:26
              Najważniejsze to dobry podział obowiązków 😉Pasuje mi to.😉Kiedy zaczynamy? 😊
              • heniek.8 Re: Zaćmienie umysłu 29.01.18, 21:50
                możemy zaczynać od razu, praca zdalna wchodzi w grę ale oczywiście czeka tutaj na Ciebie biuro smile

a teraz spokojnie czekamy na zlecenia smile
                • marcepanka313 Re: Zaćmienie umysłu 29.01.18, 22:04
                • silencjariusz Re: Zaćmienie umysłu 29.01.18, 22:23
                  No to mam dla Was pierwsze zlecenie.wink Poszukuję zaginionej chutorzanki. Znaki szczególne: miła dla oka, włosy blond, długie, zaplecione w warkocz, oczy niebieskie lub zielone, chodzi w sukienkach, chce mieć dzieci, mądra, wrażliwa, wyrozumiała.
                  A skoro to pierwsze zlecenie, to rozumiem, że pracujecie pro bono.wink
                  • heniek.8 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 06:46
                    nie możemy pracować pro bono, muszę opłacić Migdałka ZUS smile
                    no i nagroda jej się należy bo jest pracownikiem miesiąca

co do chutorzanki, z opisu wynika że trzeba szukać w okolicach zespołów pieśni i tańca ludowego

dzisiaj zajmę się tą sprawą, widzę pewną niezręczność w pytaniu "czy chce pani mieć dzieci z Silem?"
                    być może będzie trzeba zastosować wnyki
                    • marcepanka313 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 11:12
                      Musimy zmodyfikować profil firmy z biura detektywistycznego na detektywistyczno-matrymonialne.😉
                      • heniek.8 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 17:22
                        > Musimy zmodyfikować profil firmy z biura detektywistycznego na detektywistyczno
                        > -matrymonialne.😉

dobry pomysł Migdałku kiss

najpierw znajdziemy naszemu klientowi żonę,
                        a potem będą oboje nas wynajmować żeby śledzić małżonka i robić zdjęcia z ukrycia smile

chyba zasłużyłaś na podwyżkę big_grin
                        • marcepanka313 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 17:43

>
                          > chyba zasłużyłaś na podwyżkę big_grin
                          Chyba?Jeszcze masz wątpliwości?😉
                    • silencjariusz Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 16:46
                      Heniu, jeśli masz już pracownika miesiąca w drugim dniu działalności to... winszuję.tongue_out Pójdziesz z torbami, tym bardziej, że ZUS chcesz płacić, zamiast jak prawdziwy, polski prywaciarz-przedsiębiorca zatrudniać na czarno i za półdarmo.tongue_out
                      • heniek.8 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 17:32
                        Przedsiębiorstwo Detektywistyczno - Matrymonialne "Heniex" zatrudni kandydatów.
                        Oferujemy:
                        - elastyczne godziny pracy i system wynagradzania
                        - pracę w dynamicznym zespole
                        - pracę na świeżym powietrzu
                        ...
                  • marcepanka313 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 11:08
                    No dobra. Pożartowaliśmy,a teraz czekam na konkrety.
                  • marcepanka313 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 11:20
                    No dobra. Pożartowaliśmy, a teraz czekam na konkrety Silu😉
                    • silencjariusz Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 16:47
                      W jakim sensie konkrety?wink
                      • marcepanka313 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 17:26
                        Napisałeś, że poszukujesz zaginionej?
                        chutorzanki.Gdzie zaginęła? 😉
                        • silencjariusz Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 19:32
                          No przecież w chutorze...tongue_out
                          • marcepanka313 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 20:05
                            Odpowiem Ci jak odpowiedział mój sąsiad koleżankom,które po raz pierwszy mnie odwiedziły i szukały mojego domu:
                            Taka to tutaj nie mieszka😉
                            • silencjariusz Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 20:08
                              No wiem, że nie mieszka. Zaginęła przecież.wink
                              • marcepanka313 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 20:14
                                No to w chutorze nie ma co szukać. 😉
                                • silencjariusz Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 20:18
                                  To gdzie szukać?wink
                                  • marcepanka313 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 20:28
                                    Gdzie i
                                    • marcepanka313 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 20:32
                                      kogo 😉
                                      • silencjariusz Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 20:37
                                        Tracisz wątek. To nie dobrze.tongue_out
                                        Chyba jednak poszukam innej firmy detektywistycznej.tongue_out
                                        • marcepanka313 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 20:49
                                          Uszczegóławiam jedynie 😉
                                          • silencjariusz Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 20:56
                                            Jasne.tongue_out
                                            • marcepanka313 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 21:03
                                              Ja naprawdę nie wiem o co Ci teraz chodzi? 😊Głośno a właściwie pisemnie zastanawiałam się, gdzie uderzyć, żeby klient był zadowolony z usług firmy detektywistyczno-matrymonialnej"Heniex"😃
                                              • silencjariusz Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 21:14
                                                Tyle informacji podałem, że już z tuzin odnalezionych powinien być. A tu nic.wink
                                                • marcepanka313 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 21:40
                                                  Ale ja nie jestem cudotwórcą😉a jedynie pracownikiem nowopowstałej firmy detektywistyczno-matrymonialnej"Heniex".
                                                  Tuzin powiadasz.😁
                                                  1-ma warkocz ale rudy
                                                  2-blondynka , ale krótko ścięta
                                                  3-chodzi w sukienkach ale nie jest wyrozumiała
                                                  4-jest mądra,ale nie chce dzieci
                                                  5-jest mądra ale szatynka
                                                  6-miła dla oka ale oczy piwne
                                                  7-blondynka ale nie jest wrażliwa
                                                  8-wyrozumiała ale brunetka
                                                  9-blondynka z warkoczem, ale nie bo nie chce
                                                  10-chce dzieci, ale oczy zielone
                                                  11-chodzi w sukienkach ale to facet
                                                  12-blondynka z warkoczem i mężem w pakiecie
                                                  😃Wybieraj
                                                  • silencjariusz Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 21:45
                                                    3, 4, 7, 11 i 12 podziękuję. Resztę biorę.wink
    • ann.0 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 21:54
      Aaaaa może to oznaka zaaaaakochania ...
      Zamyślona jesteś smile , ot i cała prawda...
      Ps. Wiosna tej zimy zapukała, więc może została u Ciebie...
      • silencjariusz Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 21:58
        Proszę, proszę... Zguba się znalazła...wink Cóż u księżnej pani słychać?
        • ann.0 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 22:24
          Jestem znajdą ... tongue_out
          • silencjariusz Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 22:29
            A myślałem, że księżną.tongue_out
            • ann.0 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 22:39
              Kobieta jest tajemnicą tongue_out
              • silencjariusz Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 22:45
                Przeczytałem: latawicą.tongue_out Pardon.
                • ann.0 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 23:06
                  Oooo Monsieur, latammmm na miotle jako wiedźma...
                  ...tajemnicą....
                  ...latawicą...
                  ...czarownicą...tongue_out

• silencjariusz Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 23:16
                    A czy się wiedźma od czarownicy różni? Boś aśćka taki podział zastosowała, czyli odrębności jakoweś ani chybi być muszą.wink
                    • ann.0 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 23:25
                      Waćpanie, wiedźma ma w sobie wie..dzę...( od słowa :wiedzieć), czarownica ma czar....Tak, więcej czaru, powabu=mniejszy krogulczy nos...tongue_out

• marcepanka313 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 22:05
        Nie mogę się wypowiadać za szarlotka_ja😃A dziś gdzieś przepadła 😃
        • szarlotka_ja Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 22:23
          Nie przepadłam, jestem.
    • tdf-888 Re: Zaćmienie umysłu 30.01.18, 23:27
      A kuku! 😀
      Co ty cpiesz?! 😐
      Ja tylko naturalne produkty roślinne i nie mam takich problemów. Polecam! 😆

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka