Dodaj do ulubionych

dzień kota

01.03.18, 22:49
... dzień jabłka. Dzień przytulania dzień całowania
Dzień srania.

a o dniu żołnierzy wykletych nikt się na forum nawet nie zajaknal.
Ech paliaki, paliaki...
Żal mi was i waszych rodzin.
Obserwuj wątek
    • szarlotka_ja Re: dzień kota 01.03.18, 22:57
      A mi nie żal wink.
      Mam mieszane uczucia co do żołnierzy wyklętych i do specjalnego oddawania im hołdu. No ale jak masz taką potrzebę to oczywiście, odpowiednio uczcij, nie powstrzymuj się Tadeuszu tongue_out.
      • tdf-888 Re: dzień kota 01.03.18, 23:01
        Dzień świra...
      • silencjariusz Re: dzień kota 01.03.18, 23:05
        Dokładnie. I do tego propaganda jak za PRL. Rzygać się chce.
        • tdf-888 Re: dzień kota 01.03.18, 23:14
          Prawie 80 lat niewoli i rządów sprzedawczykow. Bogu dziękować za Kaczyńskich dzięki którym wiekszosc narodu (niektórzy dalej oczadziali twierdzą że to 20%) otrzezwiala i w demokratycznych wyborach wybrali prawdziwych patriotów przywracając sprawiedliwość w naszym państwie.
          • silencjariusz Re: dzień kota 01.03.18, 23:19
            Otrzeźwiała??? Dała się skorumpować socjalem. Oj Tadek, Tadek... Nie pij Ty już więcej.
            • tdf-888 Re: dzień kota 01.03.18, 23:22
              Oczadziales
            • s.finka Re: dzień kota 02.03.18, 18:47
              silencjariusz napisał:

. Oj Tadek, Tadek... Nie pij Ty już
              > więcej.

A może ty zacznij pić ? A nuż ci się poprawi ....
            • s.finka Re: dzień kota 02.03.18, 18:53
              silencjariusz napisał:

> Otrzeźwiała??? Dała się skorumpować socjalem.

Oj Tadek przekupili Cię socjalem . Już Ci te 500+ przyszłe ,niedoszłe do głowy uderzyło .
              I nie mówcie obywatelu ,że nie macie synka ,bo zawsze mieć możecie!!!! (sprawdzić ,czy nie ksiądz).big_grinbig_grinbig_grin
      • witrood Re: dzień kota 03.03.18, 14:12
        Też mam mieszane i wszystkich do jednego wora bym nie włożył np. Pileckiego i Burego.
    • tdf-888 Re: dzień kota 01.03.18, 23:21
      „Art. 55a. 1. Kto publicznie i wbrew faktom przypisuje Narodowi Polskiemu lub Państwu Polskiemu odpowiedzialność lub współodpowiedzialność za popełnione przez III Rzeszę Niemiecką zbrodnie nazistowskie określone w art. 6 Karty Międzynarodowego Trybunału Wojskowego załączonej do Porozumienia międzynarodowego w przedmiocie ścigania i karania głównych przestępców wojennych Osi Europejskiej, podpisanego w Londynie dnia 8 sierpnia 1945 r. (Dz. U. z 1947 r. poz. 367), lub za inne przestępstwa stanowiące zbrodnie przeciwko pokojowi, ludzkości lub zbrodnie wojenne lub w inny sposób rażąco pomniejsza odpowiedzialność rzeczywistych sprawców tych zbrodni, podlega grzywnie lub karze pozbawienia wolności do lat trzech. Wyrok jest podawany do publicznej wiadomości.”.
      • s.finka Re: dzień kota 02.03.18, 18:44
        Tadziu ,nie znudziło Ci się jeszcze rzucanie pereł przed świnie ? big_grinbig_grinbig_grin
    • szarlotka_ja Re: dzień kota 02.03.18, 20:33
      Znaczy się Kaczyński zbawicielem Polaków, Polska zbawicielem świata big_grin.
    • cambria1.2 Re: dzień kota 02.03.18, 21:39
      Gwen, z całą sympatią, ale to nie jest skracanie lub rozszerzanie ułamków.
    • cambria1.2 Re: dzień kota 02.03.18, 21:42
      O Winkelriedzie zapomniałeś...
    • cambria1.2 Re: dzień kota 02.03.18, 21:46
      Ok, jak obiecasz, że ty nie będziesz słów gubił.
    • cambria1.2 Re: dzień kota 02.03.18, 21:55
      Żeś mię odrzucił jak senat ustawę suspicious
    • green.amber Re: dzień kota 03.03.18, 13:01
      zainspirowana wątkiem, chyba wewnętrznymi kontrowersjami wstrząsającymi autorem, też chciałam pokazać, że umię skopiować i wkleić

tdf-888 napisał:

> chcesz zginąć? ja nie. wolałbym się przenieść.

tdf-888 napisał:

> Ja nie mam rodziny wiec mnie nic tu nie wiaze. Miejsce z gorami jeziorami lasam
      > i klimatem umiarkowanym i oceanem mozna sobie wybrac bardziej bezpieczne.
      > Polska lezy w najgorszym miejscu a jak bedzie konkretna wojna to tu moga cos zr
      > zucic bo jestesmy na tyle zauwazalnym krajem by zrobilo to wrazenie i na tyle n
      > ieznaczacym ze zachod poswieci.
      > Ale zostawajcie sobie i walczcie. Chwala bohateromwink

aaaaa może to jednak dobra zmiana...
      • tdf-888 Re: dzień kota 03.03.18, 13:38
        Bo ja jestem oportunista i moim imieniem nie nazwa ulicy a naród nie postawi mi pomnika.
        Ale bohaterów trzeba doceniać i pamiętać.
        • green.amber Re: dzień kota 03.03.18, 21:09
          bohaterowie a nie raczej frajerzy, zgodnie z wyznawaną ideologią??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka