09.05.18, 01:41

...

Moglabym tak wiele ale napisze tak ubogo. Nie stac mnie by przekazac te niezliczone slowe...
Nie stac mnie rowniez na wirtualne wylewanie swoich odczuc. Juz nie jestem zdolna by pokazac kim jestem, co czuje. Szkoda ze to tylko wirtual.. ze nie poznalabym tych wszystkich osob z ktorymi mialam kontakt, rowniez realnie. Wowczas moglabym osobiscie i slowem mowionyn podzielic sie roznymi refleksjami tylko w nielicNym gronie osob, tak by mysli nie rozplywaly sie po sieci.
Powiem tak.... w naszym zyciu bywaja przelomy. Czlowiek bardziej docenia, dostaje kopa, chce dazyc do spelnienia i pozbywa sie stagnacji. Odsuwa na bok zle mysli. Chce... zyc.... zyc tak by zycie mialo sens, smak, zapach i kolor by chlonac go tymi wszyatkimi zmyslami.
Dzisiaj duzo rozmin, zyciowych prawd. Sytuacja mnie do tego mozna powiedziec popchnela i czas.... Czas ucieka ale zeby zycie nie ucieklo miedzy palcami. Wymagajcie od siebie nawet gdyby inni od Was nie wymagali. Mega rozkim, pozytywnych mysli, planow i zycie widzi sie w pozytywnych barwach. Szkoda czasu na negatywne emocje. Zycie ma sie tylko jedno.
Ciagle mam sentyment do forum (tutaj sie wszystko zaczelo!!). Zaluje ze nie poznalam osobiscie... hmmm choc moze nie wszystko stracone wink jednak ... jakby doszlo do spotkania to bym sie wstydzila big_grin nie zawsze bylam w stanie pokazac siebie jaka jestem w realu bo wirtual byl miejscem gdzie uczulam sie bycia. Wirtual byl miejscem gdzie musialam byc troche podkoloryzowana (nieszkodliwie i ciagle prawdziwa) ale po to by pozbyc sie koloru szarosci i nabrac barw (nawet jesli mialyby byc wyblakle) w naturze. Tak wiec dziekuje za dawne czasy, za mozliwosc rozwiniecia skrzydel co pozwolilo mi sie odbic od ziemi chociazby na pare cm. (Ciagle mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie zobaczymy... Mimo mojego poczatkowego wstydu. Wiem ze mialby on miejsce gdyby doszlo do spotkania). Odpowiadam na pytanie ktore pewnie sie nasuwa. Nie, nie odchodze z forum. Mnie tutaj juz dawno nie ma. Nie ma dawnej mnie. Ona juz odleciala. Osiagnela co miala osiagnac (bez egoistycNych skojarzen). Aktualnie stac mnie tylko na real. Tylko tam jestem w stanie sie pokazac i byc. Wirtual nie byl celem, celem jest zycie, ktore mozna doswiadczac roznymi zmyslami.
Konczac.... jeszcze raz dziekuje za przekierowywanie mnie (sklejanie) oraz zycze powodzenia i spelnienia w roznych aspektach zycia. No i..... by zycie nie konczylo sie na wirtualu....
Plany + realizacja = sukces smile
Witam i pozdrawiam ^^
Obserwuj wątek
    • heniek.8 Re: ... 09.05.18, 05:56
      > Wirtual nie byl celem, celem jest zycie, ktore mozna doswiadczac roznymi zmyslami.

no i to jest kwintesencja, trzymaj się cieplutko smile
      • mavika_88 Re: ... 09.05.18, 10:14
        smile
    • tdf-888 Re: ... 09.05.18, 09:03
      Ale widać ze mocno nad tytułem Myslalas..
      • mavika_88 Re: ... 09.05.18, 10:13
        Bardzo mocno wink
        Tak na prawde ... nie mialo byc w ogole tresci, rowniez w samym poscie. Nie mialo byc przekazu. Myslalam ze zatytuluje "..." a w poscie sie powtorze bo brakowalo mi slow zeby wyrazic to co chcialam. A mozr nie brakowalo? Po prostu przestalam umiec sie wyrazac wirtualnie (nie mam takiej potrzeby).
        Nie chcialam jednak zostawic po sobie takiej pustki. Mialo sie zaczac i skonczyc na wielokropku jednak wykielkowalo pare slow wink zeby mimo wszystko byl przekaz.... chocby mial on byc ogolny.
        • tdf-888 Re: ... 09.05.18, 11:16
          To kiedy ślub? 😆
          • mavika_88 Re: ... 10.05.18, 00:15
            Przeciez mnie znasz wink wszystko w swoim czasie smile
    • marcepanka313 Re: ... 09.05.18, 12:25
      Odsuwa na bok zle my
      > sli. Chce... zyc.... zyc tak by zycie mialo sens, smak, zapach i kolor by chlon
      > ac go tymi wszyatkimi zmysłami.

Coś się kończy, coś nowego, dobrego zaczyna.
      Wszystkiego co najlepsze. ☺

>
    • maruda2 Re: ... 09.05.18, 16:59
      Powodzenia smile
      • mavika_88 Re: ... 10.05.18, 00:16
        smile)))
    • apersona Re: ... 09.05.18, 20:48
      Wszystkiego dobrego w realu, ale wpadaj tu czasem i napisz co u ciebie nowego.
      • mavika_88 Re: ... 10.05.18, 00:18
        Nie da sie juz tak opowiadac wink
        Jest dobrze w porownaniu jak bylo zawsze, a to chyba dobrze wink
        • apersona Re: ... 11.05.18, 20:36
          mavika_88 napisała:

> Nie da sie juz tak opowiadac wink

Nie tak jak kiedyś tylko krócejwink
    • silencjariusz Re: ... 09.05.18, 22:35
      Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka