apersona 27.10.18, 20:34 Rozgrzewam się gorącym kubkiem i myślę sobie tak All the leaves are brown and the sky is grey I've been for a walk on a winters day I'd be safe and warm if I was in L.A. Gdzie biegną wasze myśli w taką pogodę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witrood Re: Szaro i mokro 27.10.18, 20:41 Co Ty gadasz? Dziś było całkiem nieźle. 4 godziny spędziłem w lesie i było kolorowo. Odpowiedz Link
witrood Re: Szaro i mokro 27.10.18, 21:09 ? Jakieś prace społeczne czy co? Ja robiłem znowu za pomocnika drwala. Odpowiedz Link
apersona Re: Szaro i mokro 27.10.18, 21:09 Nieźle było wczoraj, 3 godziny kopałam dołek pod 1 krzaczek. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Szaro i mokro 27.10.18, 21:50 Wiosną może trochę niebieskości oko ucieszy. Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: Szaro i mokro 27.10.18, 21:53 Posadziłem 700 cebulic syberyjskich. To jest dekoracyjna roślinka, ale po kilku latach staje się chwastem, tak namolnie się rozmnaża. Dziś ją zwalczam ile sił. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Szaro i mokro 27.10.18, 22:07 Wsadziłem w trawnik, więc jak mi się znudzi to kosiarką je potraktuję. Odpowiedz Link
apersona Re: Szaro i mokro -muza 27.10.18, 22:15 i i stosowna do pory mglisto-mroczna muzyka, ha... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Szaro i mokro 27.10.18, 22:53 Moje myśli biegną w stronę przemoczonych butów . Czy jak wyschną to będzie jeszcze można w nich chodzić czy będą do wyrzucenia . Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Szaro i mokro 28.10.18, 08:33 A mogę mieć swoje zdanie czy muszę się dostosować? W taką pogodę moje myśli nigdzie nie biegną.Są leniwe jak ja. Cieszę się takimi dniami, bo lubię. Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Szaro i mokro 29.10.18, 13:11 Moje myśli są takie, że jeszcze nie jest szaro i mokro, raczej lekka szarzyzna poprzeplatana kolorami i wilgocią. Więc skupiam uwagę na przebłyskach słońca, kolorach i odcieniach Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Szaro i mokro 29.10.18, 16:38 moje to oczywista biegną w stronę pięknych kolorowych włóczek, które przeglądam namiętnie w internetach, choć równie piękne i kolorowe już mam na tony w domu i sobie wymyślam, co by też tu z nich wydziergać.. a jak się ruszę z domu, to zawsze coś ładnego i kolorowego napotkam wszędzie jeszcze pełno liści i jesienne kwiaty tu i ówdzie się zdarzają, sikorki przybyły, słońce czasem zaświeci, choć bez przesady... a w czwartek będę napawać oczy kolorami chryzantem Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Szaro i mokro 30.10.18, 21:51 Nie powinnam w tym wątku, bo ani szaro ani mokro. Wkurzająca ta pogoda. Słońce świeci jak w marcu, temperatura jak w maju, a dni krótkie jak w październiku. A miało być tak pięknie :deszczowo, mgliście i buro.Ehhh Odpowiedz Link