kpax 12.03.03, 16:34 kto stosowal jeden z nich lub oba i moze dac jakies porownanie skutecznosci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scorpion18 Re: Anafranil vs. Seroxat 23.03.03, 23:53 Ooo ! , Ja biorę Seroxat , już od dwóch lat :) Musze powiedzieć że bardzo Mi on pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Anafranil vs. Seroxat IP: *.lublin.mm.pl 30.03.03, 01:00 ja właśnie jade na anafaranil kolega powiedział że łatwiej po nim zasne ale ni ch.. ostatnio połknołem dwie 75 i zapiłem ćwiartką z piwem było wsumie nieźle choć na drugi dzień ostra zwałka teraz też wziołem dwa i wypilem piwo zaraz się kłade ( pewno nie zasne :)))) ) i rasno jescze wezme 1 może pułtora ale mnie się podoba polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gada2 Re: Anafranil vs. Seroxat 30.04.03, 08:04 Bralam anafranil ale nie widzialam zadnych efektow pozytywnych a jedynie skutki uboczne( zaparcia, trudnosci w oddawaniu moczu, wysokie tetno, bole glowy, nagle skoki cisnienia). Teraz biore seroxat i czuje sie wspaniale. Wspomagajaco biore xanax i propranolol. Myslalam juz ze nic mi nie pomoze a teraz jestem znow soba. Co prawda seroxat jest drogi ale warto odzalowac kase! Pozdrawiam. Ada Odpowiedz Link Zgłoś
goscie Re: Anafranil vs. Seroxat 05.05.03, 10:44 Ostatnie badania wykaly ze bardzo uzaleznia. Pokazywali tych ktorym zajelo caly rok by zejsc z tego lekarstwa. Poza tym zmniejsza libido i wywoluje agresje:( Odpowiedz Link Zgłoś