Dodaj do ulubionych

Noclegi w Primosten

07.08.11, 13:58
Witam,
W czwartek, 11 sierpnia wybieram się z rodziną i znajomymi do Chorwacji, a dokładnie do Primosten. Niestety znalezienie jakiejkolwiek kwatery zajęło nam dużo czasu a i tak niczego nie znaleźliśmy w tej miejscowości i okolicach. Czy moglibyście mi polecić jakieś apartamenty. Jest nas 8 osób: 5 dorosłych, 3 dzieci. Chciałbym się także dowiedzieć czy jest tam piaszczysta plaża i łagodne zejście do wody. Myśleliśmy także nad miejscowością w okolicy - Rogoznicą. Bardzo prosze o odpowiedzi - będe bardzo wdzięczny.
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: Noclegi w Primosten 07.08.11, 14:49
      To rychło w czas się zaniepokoiłeś ;)
      Primoszten to malutkie miasteczko,równie malownicze ,co obłożone.
      O znalezieniu tam w sierpniu noclegu w dwóch sąsiadujących apt dla tylu osób...raczej zapomnij.
      Piasku tam też nie ma.Podobno ostatnio przemielili skałki na drobny żwirek czym stali bywalcy są oburzeni.
      Szukać noclegu w okolicach i to najlepiej udając się do miejscowych agencji turytycznych,bo te dzieciaki się wam mogą ugotować w samochodach ;)
      • ajaskolski Re: Noclegi w Primosten 07.08.11, 23:20
        Ja tez szukałem noclegu w Primosten dla 8 osob.
        Ostatecznie znalazłem wspaniałe noclegi w Rogoznicy, ktora polecam - szczegolnie okolice plazy Lozica.
        W centrum jest inf-turystyczna
        • Gość: Hubi Re: Noclegi w Primosten IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.12, 22:29
          Witam,

Mogę prosić na jakiś namiar? gryfino2@poczta.onet.pl pozdr
          Hubi
    • Gość: Lamon Re: Noclegi w Primosten IP: 195.56.140.* 08.08.11, 15:18
      Byłam rok temu w Primosten. Nocleg znaleźliśmy w Polsce przez agencje (jak dobrze pamietam, wyszlo nam okolo 17 euro od osoby). Niestety nie pamiętam teraz nazwy ale może znajdę popołudniu. Cena obejmowała też parking strzeżony i bardzo dobrze bo nie dało rady by się zatrzymać pod apartamentem na dłużej. Nocleg mieliśmy na ulicy Varos - tam tylko wąski pasek plaży i dużo jeżowców. Jeśli chcecie szerszą plaże to szukajcie w okolicach Mała Raduca lub Raduca, tam zejście do plaży akurat dla dzieciaków - idzie się i idzie i ciągle płytko :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka