silencjariusz 28.10.18, 10:27 lepiej by wyglądał bez napisu "zmniejszacz.pl". Adminie popraw się. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
autoteliczna Re: Obrazek... 28.10.18, 11:17 No, w końcu. Bo już chciałam wołać pana recenzenta Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Obrazek... 29.10.18, 22:26 No co? Ładna fota, to szkoda ją paskudzić jakimś napisem. Jeżeli Szarlotta będzie jeszcze jakieś zdjęcia zmniejszać za pośrednictwem zmniejszacz.pl, to wystarczy nie zaznaczać okienka "znak wodny" i wtedy nie pojawi się na zmniejszonej fotce żaden napis. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Obrazek... 29.10.18, 22:29 Ładna fota, bo to Beskidy . Dziękuję za wskazówkę . Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Obrazek... 29.10.18, 22:45 No to ładne ma Szarlotta widoki za oknem. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Obrazek... 29.10.18, 22:32 Dziś odrobinkę tak. Łało. I nie mogłem ruszyć z robotą, która sobie zaplanowałem. A tak ogólnie to nie. A czemu pytasz? Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Obrazek... 29.10.18, 22:38 A wiesz Tak pytam. Niezaczepnie absolutnie. Bo to jak człowiek leży i spać nie może To i do ludzi zagaduje znienacka Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Obrazek... 29.10.18, 22:40 Nie gryzę, zaczepnie też można. A czemu spać nie możesz? Facet ciśnienie podniósł? Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Obrazek... 29.10.18, 22:46 Powiem Ci tak. Przyczyna owej bezsenności leży tuż za mną. Chrapiąc tak namiętnie, że o śnie mowy nie ma Gwizdam, szturcham, chrząkam. Nie pomaga. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Obrazek... 29.10.18, 22:52 Rzuć go powiadam Ci, bo nerwicy się nabawisz i popadniesz w chroniczną bezsenność. Zupełnie przypadkiem nadmienię też, że ja nie chrapię. Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Obrazek... 29.10.18, 23:02 A widzisz, znaczy podniebienie miękkie nie wpada Ci w wibracje. Szczęśliwyś. Albo raczej osoba z Tobą współzalegająca Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Obrazek... 29.10.18, 23:11 Zapomniałem dodać, że nie chrapię kiedy nie śpię. A nie możesz delikwenta na czas snu delegować do innego pomieszczenia? Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Obrazek... 29.10.18, 23:19 Już nie muszę. Przeturlał się na drugi boczek oddech wyrównał, funkcje układowe wyciszył. Zatem ja teraz biegiem muszę usnąć. Tym samym rzecze - Dobranoc Chyba Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Obrazek... 29.10.18, 23:13 Współzalegająca powiadasz... He he... No to sobie pożartowaliśmy. Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Obrazek... 29.10.18, 23:22 No rozumiesz..... To taka osoba, organizm ludzki Dwie nogi, dwie ręce, głowa, dwa warkocze. Też się porusza i mówi nawet. Kojarzysz takie zjawisko ? Niech Ci się przyśni chociaż. Odpowiedz Link