poranny.krasnoludek 30.10.18, 21:01 macie dla kogo być ww., jesteście lubiani czy niekoniecznie? Ja mam się u kogo wykazać ale... się nie wykazuję, choć właśnie w drodze jest mała fasolka ( ), u kogoś kogo poważam bardzo, dlatego już zbieram prezenty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: wujostwo 30.10.18, 21:04 Ja bym się wykazywała, ale nie za bardzo jest przed kim . Odpowiedz Link
poranny.krasnoludek Re: wujostwo 30.10.18, 21:19 szarlotka_ja napisała: > Ja bym się wykazywała, ale nie za bardzo jest przed kim . ale to wiesz, takich żadnych przyszywanych też nie ma w najbliższym otoczeniu? dzieciaki szybko sobie ciocie i wujków znajdują Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: wujostwo 30.10.18, 21:24 Nie wiem Szarlotko czy pytasz o mnie, jeśli tak, to u mnie codzienny pęd, pracuję próbując pogodzić to z domem, tak żeby dzieciak za bardzo tego nie odczuł, w małżeństwie raz lepiej,raz gorzej,z kasą kiepsko, zdrowie też niezbyt ale jakoś pcham to wszystko do przodu Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: wujostwo 30.10.18, 21:49 No o Ciebie, o Ciebie . Miło widzieć, że żyjesz. Wpadaj częściej . Odpowiedz Link
obrotowy to zrob tak - jak moja kolezanka... 13.06.19, 16:20 szarlotka_ja napisała: > Ja bym się wykazywała, ale nie za bardzo jest przed kim . to zrob tak - jak moja kolezanka...: popilismy sobie kiedys we trojke, ja, moj kolega i ona... po paru glebszych wstaje i mowi: - wychodze na ulice i zaczne krzyczec: - chlopa mi potrzeba !!! a ja na to do niej... - zaraz, a my to co ? - Wy ?, wy to jestescie troki od kaleson ! Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: wujostwo 30.10.18, 21:11 Jeśli chodzi o mnie to jestem ciocią ale chrzestną, bo prawdziwą nie będę bo rodzeństwa nie mam. Mała 4 latka, w wieku mojego syna, przepada za mną Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: wujostwo 30.10.18, 21:15 A co tam u Ciebie słychać? Dawno Cię nie było. Odpowiedz Link
poranny.krasnoludek Re: wujostwo 30.10.18, 21:15 no nie zastąpi ale powiem Ci, że właśnie przez wzgląd na to, o kogo chodzi coś drgnęło we mnie i będę miał swego pupila w rodzinie. Mówię wybierajcie imię, to czekają aż będzie wiadomo więcej, ja bym wybierał już wcześniej na każdą ewentualność Odpowiedz Link
poranny.krasnoludek Re: wujostwo 30.10.18, 21:32 szarlotka_ja napisała: > A to będzie on czy ona? Czekamy, jeszcze trochę, ja jestem happy, gifty dobieram w miarę uniwersalne Odpowiedz Link
poranny.krasnoludek Re: wujostwo 30.10.18, 22:35 a to nie robi różnicy, na pewno będę rozpieszczał małą Księżniczkę lub małego Księcia, niech no wujka dobrze zapamięta Odpowiedz Link
poranny.krasnoludek Re: wujostwo 30.10.18, 22:02 poranny.krasnoludek napisał: > macie dla kogo być ww., jesteście lubiani czy niekoniecznie? Ja mam się u kogo > wykazać ale... się nie wykazuję, choć właśnie w drodze jest mała fasolka ( ) > , u kogoś kogo poważam bardzo, dlatego już zbieram prezenty. Amberka tak mi pasuje jak ww. Odpowiedz Link
green.amber Re: wujostwo 30.10.18, 22:57 coś nie rozumiem, ale fakt, że od dwóch lat jestę po raz drugi wujkiem totalnie absolutnie i coraz bardziej zakochanym z wzajemnością oczywiście raz też byłam ciocią ale tamta dwójka to już bardzo wyrośnięta Odpowiedz Link
poranny.krasnoludek Re: wujostwo 30.10.18, 23:11 green.amber napisała: > coś nie rozumiem, ale fakt, że od dwóch lat jestę po raz drugi wujkiem totalnie > absolutnie i coraz bardziej zakochanym z wzajemnością oczywiście raz też > byłam ciocią ale tamta dwójka to już bardzo wyrośnięta a widzisz Znam ja się na ludziach, trafność oceny jakiejkolwiek to 99,99999999999999% coś tam zostawiam aby nie wyszło żem nieomylny Ps. Pod pewnymi względami się nie wyrasta Ps. ps. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: wujostwo 30.10.18, 22:09 A trochę zbaczając z tematu,mimo że stare to i głupie zawsze mnie śmieszy : Jak idziemy do cioci i wujka to idziemy do wujostwa. Jak do babci i dziadka do........ Ja tego nie powiedziałam. Odpowiedz Link
poranny.krasnoludek Re: wujostwo 30.10.18, 22:32 marcepanka313 napisała: > A trochę zbaczając z tematu,mimo że stare to i głupie zawsze mnie śmieszy : > Jak idziemy do cioci i wujka to idziemy do wujostwa. > Jak do babci i dziadka do........ > > Ja tego nie powiedziałam. zwał jak zwał byle dla młodego czekoladę miał Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: wujostwo 31.10.18, 06:36 poranny.krasnoludek napisał: > > zwał jak zwał byle dla młodego czekoladę miał Czekoladę też. Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: wujostwo 30.10.18, 23:57 Dżem - Do Kołyski Zaśpiewaj kiedyś maleństwu Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: no i 13.06.19, 06:59 Nie wiem czy Ci gratulować, bo w sumie nie Twoja w tym zasługa..... ale wiadomość dobra i wszystkiego dobrego dla zainteresowanych. Odpowiedz Link
samysliciel Re: no i 13.06.19, 16:07 No ja się cieszę, od czegoś trzeba zacząć Teraz wujek, potem ojciec... chrzestny, a może kiedyś i taki prawdziwy. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: no i 13.06.19, 16:10 no to plan jest hmmm tylko na ile lat rozłożony? Odpowiedz Link