petea1 27.11.09, 18:42 czy ktoś tu jutro wieczorem będzie, a jak nie to gdzie się będziecie bawić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary171 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 18:49 no mnie nie będzie wychodzę na imprezkę Andrzejkową. Ale dzisiaj siedzę w domciu Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 18:53 Cześć Peti Ja będę. Pogadamy ? Nic się nie martw. Przynieś jakieś winko Dp jutra Odpowiedz Link
petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:00 będziesz? nie wybierasz się nigdzie? jasne że pogadamy!!!!!! Odpowiedz Link
petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:01 ale jestem piwna... nie przeszkadza? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:29 > ale jestem piwna... nie przeszkadza ? He, też pytanie Ja dębowe , a Ty ? Odpowiedz Link
petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:34 przykro mi, ale różnimy się charakterologicznie - ja tylko żywiec... Odpowiedz Link
srebrnalza Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:01 Jeśli mi net nie padnie, nie wciągnie mnie czarna dziura albo inne zdarzenie nieprzewidziane mi nie przeszkodzi to zapewne też zajrzę Odpowiedz Link
mary171 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:03 Jak Andrzejki będą cienkie to wpadne do was na imprezkę Odpowiedz Link
petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:07 srebrnalza napisała: > Jeśli mi net nie padnie, nie wciągnie mnie czarna dziura albo inne > zdarzenie nieprzewidziane mi nie przeszkodzi to zapewne też zajrzę o cholera, nie opłaciłam neta; mam nadzieję że mi jutro nie wyłączą Odpowiedz Link
dona_76 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:42 Ja w ten weekend mam zjazd, ale myślę, że wieczorem będę. Miałyśmy jutro wieczorem gdzieś wyjść z dziewczynami, ale jakoś straciłam nastrój do zabawy. Odpowiedz Link
petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:46 dlaczego? ja mam nastrój do zabawy tylko propozycji brak... Odpowiedz Link
dona_76 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 20:15 We wtorek dostałam bardzo złą wiadomość i zabawy mi się odechciało. Na szczęście nastrój mam już trochę lepszy. Odpowiedz Link
dona_76 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 20:42 Na szczęście nie ma bezpośredniego związku ze mną, ale szkoda, a nawet bardzo szkoda. Odpowiedz Link
dona_76 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 21:05 Po prostu ktoś, kogo znałam miał wypadek. Odpowiedz Link
mirmik Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:57 Ja będę na pewno, może nie za bardzo aktywny, niemniej będę siedział cichutko w kąciku Odpowiedz Link
petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 20:00 dlaczego cichutko? i to jeszcze w kąciku???? Odpowiedz Link
mirmik Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:32 No bo, ten, tego - nieśmiały jestem Odpowiedz Link
tetika Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:37 Tu sie osmielisz , gwarantuje to. Ja nie znosze andrzejek (moj byly maz Andrzej , niedobrze mi sie kojarzy)wobec tego nigdzie sie nie wybieram , ale wieczorem bede zajeta.Obiecuje ze do 17 zajrze na pewno. Odpowiedz Link
fallen86 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 20:21 Weekend to już jest DZIŚ... NA ogól wychodzi się na imprezy w piątki wieczorem a nie w soboty Odpowiedz Link
petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 20:39 no fakt.... ale jutro ten Andrzejkowy wieczór... Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 21:08 Witam wszystkich. Mogę się przyłączyć? Odpowiedz Link
tetika Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 21:12 Pewnie ze mozesz , tu zawsze ktos czuwa Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 21:35 > Witam wszystkich. Mogę się przyłączyć? Wchodź śmiało, wchodź śmiało, Nie wiem jak Ci tutaj trafić się udało ... www.youtube.com/watch?v=guMyd5c59WY Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:16 > Przełęcze bezsensu > bazakkbal napisał: Armia Konna ? Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 21:45 Raczej mnie nie będzie tu jutro, ale na żadną imprezę też nie idę. Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 21:51 aleksandra_g_0 napisała: > Raczej mnie nie będzie tu jutro, ale na żadną imprezę też nie idę. Wszystkie imprezy dzisiaj?, jutro? Ja szykuję się na poniedziałek. Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 21:54 Nie, po prostu wieczory na uczelni Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:01 aleksandra_g_0 napisała: > Nie, po prostu wieczory na uczelni A po uczelni nie można? Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:06 Dojechać do domu, zjeść obiad o 22 i iść spać - można, a nawet trzeba Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:09 Faktycznie, trudno nie zaginąć w akcji Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:10 To gdzie ty balujesz w poniedziałek, moze wpadne? Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:16 Szału nie ma, wąskie grono znajomych, podobno ma być lany wosk , zapraszam Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:19 Wg tych wróżb przeprowadzanych w podstawówce już dawno powinnam być mężata Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:23 Technika poszła do przodu, może teraz będzie lepiej Odpowiedz Link
margolcia0802 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 23:25 Ja tez sie szykuje na poniedzialek z andrzejkami. A co do lania wosku to mi tez nigdy sie nie sprawdza Odpowiedz Link
mirmik Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 06:04 O! ja nawet już jestem ... miłego dnia ... Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 07:07 ja też już jestem, zaspałam? ) Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 10:48 Jak poranna kawa? Smakowała? Udanego dnia. Odpowiedz Link
mirmik Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 10:50 Poranna kawa ? pychotka, jak zwylke Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 14:39 popołudniowa kawa też wyśmienita Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 15:30 Cześc Prawde mówiąc nie sadziłam, ze kiedykolwiek jeszcze Cie tutaj zobacze Ale miło. Ja sie chetnie przyłącze, chociaz prawdę ówiąc w pracy jestem Ale w chwilach wolnych zagladam czasem tutaj. Ładny dzień, słonecznie bardzo. Serdeczne zyczenia dla wszystkich Andrzejów i Katarzyn Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 19:51 anirat napisała: > Cześc > Prawde mówiąc nie sadziłam, ze kiedykolwiek jeszcze Cie tutaj > zobacze Ale miło. > Ja sie chetnie przyłącze, chociaz prawdę ówiąc w pracy jestem Ale > w chwilach wolnych zagladam czasem tutaj. > Ładny dzień, słonecznie bardzo. > Serdeczne zyczenia dla wszystkich Andrzejów i Katarzyn Cześć, Również byłem przekonany że już tutaj nie zagoszczę. Życie potoczyło się jednak inaczej, i to jest w nim fascynujące, ten dynamizm; zapewne wiesz o co mi chodzi. U nas nie pada. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 19:52 Nie wiem, ale moge sie domyslać. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 15:32 Zaponiałam, pomysł z nr GG w stopce ukradłam Tobie i tak już zostało Haha. Przepraszam. A i jeszcze jedno...latem byłam w Górach Stołowych, załuje, ze wtedy sie nie zgodziłam. dziś bym sie juz nie zastanawiała. Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 19:56 anirat napisała: > Zaponiałam, pomysł z nr GG w stopce ukradłam Tobie i tak już > zostało Haha. Przepraszam. > A i jeszcze jedno...latem byłam w Górach Stołowych, załuje, ze wtedy > sie nie zgodziłam. dziś bym sie juz nie zastanawiała. > Mam nadzieję że mój pomysł z nr zaowocował nowymi znajmościami (przyjaźniami, miłościami). Czasami trzeba zostawić kalkulacje w szafie i...zaszaleć. Zresztą ja też nie naciskałem. Może lato 2010? Ja w Stołowych nie byłem, nie wiem czy miałabyś ochotę jeszcze raz odwiedzić ten region. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 19:59 Tak, ale inne miejsce, nie to w którym juz byłam Byłam w Potoczku, możesz zobaczyc pensjonat dwa borduki, ale tam juz nie chcę, może byc gdzie indziej, ale mam zupełnie inny pomysł, jakbys dał sie porwać Miłosciami...hahahaha tak na chwile, miło wspominam ale nie przetrwało, trudno Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:04 Rezerwację dla nas mam robić już dzisiaj, czy nie trzeba się z tym spieszyć? Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:07 A Ty chcesz ze mna jeszcze gdzies jechac? Tak w cienmo? No nie wiem hahahaha. Gdzie w górach stołowych? Dzis nie trzeba, ale za długo tez sie nie można zastanawiac, ostatnio szukałam w maju na sierpień i było krucho. Ale wspomiałam, ze mam inny pomysł, dasz sie namówic???? Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:11 Tutaj na forum? i co wszyscy pojadą? Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:13 Musze Ci powiedzieć, ze w moim zyciu się bardzo duzo zmieniło od tamtego czasu, bardzo dużo.... więc hm.. Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:16 Te zmiany mają wpływ na wspólny wyjazd? Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:20 Tylko "Żywiec" się nie zmienia. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:24 OK więc miałam taki pomysł, ze w 2010 roku przypada 600-tna rocznica Bitwy pod Grunwaldem, każdego roku odbywają się tam inscenizacje bitwy a ta pewnie bedzie szczególna z powodu okrągłej rocznicy. tam chciałam w tym okresie pojechać, chociaz nie jestem historyczka, ale pewnie nastepnej okragłej nie dozyje co Ty na to???? A Stołowe możemy zaliczyc wczesniej , za jakies 30 dni np Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:25 Zapomniałam o Kazimierzu hahahaha Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:34 Jedziemy do Kazimierza, Grunwald zobaczymy na youtube'e. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:37 a dlaczego tak, a nie mozna Kazimierza w długi majowy weekend? Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:41 To będzie raczej klasyczny weekend. By dostać się do Kazimierza musimy jechać cały dzień. Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:49 Opinie internautów. Oczywiście nie upieram się, możemy wpaść na Grunwald. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:52 Zupełnie powaznie to napisze, ze gdzie, możemy ustalic pózniej , natomias kiedy musze planowac, właściwie juz, więc może nad tym sie zastanówmy. Byłes kiedys w Kazimierzu? ja nie byłam , chetnie pojechałabym. jesli piszesz, ze opinie internautów, to pewnie tez nie byłes. Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:00 Jestem do dyspozycji zawsze po 25 miesiąca. Mam nadzieję, że do tego czasu nic się nie zmieni. Oczywiście jakieś ciepłe miesiące: maj, czerwiec. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:39 da się załatwić, ale musze wiedziec teraz a najpózniej jutro wieczorem hahahaha Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:04 Musze zmykac, na chwile, bede pózniej, zreszta wiesz jak mnie znależc, to musimy przedyskutowac te wolne mozliwości bo ja tak wstepnie troche inaczej planowałam. Musimy jednak pogadać... Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:42 Juz sie pogubiłam na co odpisałam a na co nie, a w lipcu nie możesz jak człowiek, dwa tygodnie, ja wstepnie planowałam od 12.07 czy jakos tak? ale jest jeszcze mozliwośc negocjacji. Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 22:55 Hmmm, jest problem, tak jak mówiłem, po 25, no jeżeli się postaram, to po 20. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 23:05 no dobrze,to musimu bardziej dokładnie pomyslec, bo ja mogę jak chcę, ale z duzym wyprzedzeniem, potem jest problem Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 23:15 Np. 26/07/2010 - 01/08/2010. Ciekaw jestem tych zmian u Ciebie. Ja gładko płynę przez życie, nie mogę powiedzieć by kolosalnie się coś zmieniło (mam na myśli stan usmysłu ). Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 23:25 Bardzo duzo sie zmieiło pod kazdym względem oprócz stanu cywilnego. Daty,które podałeś mogą być, ale to tylko tydzień . Ale miałam teraz taką chwile zastanowienia. Czy jest sens planowac? Myślisz, ze tym razem się gdzies razem wybierzemy? No ciekawe/ Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 23:30 też o tym przed chwilą myślałem. Swoje wyjazdy zawsze planuję z takim wyprzedzeniem (co może niektórych dziwić), w naszym przypadku...możemy zaplanować i mieć nadzieję, że wyjazd dojdzie do skutku Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 23:35 nadzieje,mówisz... zawsze ta nadzieja Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 23:48 Głupi jestem? Nadzieja zawsze ratowała mnie z opresji, pozostanę jej wierny. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 23:54 Ja Cię nie namawiam, zebyś ją zdradził Idę spać. Dobranoc. Miło było się spotkać Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 23:31 nie płynę gładko przez zycie, bardzo niegładko, sypało sie wszędzie gdzie mogło, czasem nając juz dosc zastanawiałam sie, kiedy sie to wszystko skonczy, ale to trwa nadal...wiec myśle, ze juz nie jestem ta sama osobą, albo przynajmniej jednak inną. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar :))))))))))))) 28.11.09, 20:45 www.youtube.com/watch?v=pqsFvz1bWFk www2.tulane.edu/images/babies.jpg Odpowiedz Link
anirat Re: :))))))))))))) 28.11.09, 20:47 co sie usmiechasz/ powiedz... tez sie posmieje Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: :))))))))))))) 28.11.09, 20:53 Nagniotła i się jeszcze pyta ? A jak nie nagniotła to niech nagniata Odpowiedz Link
anirat Re: :))))))))))))) 28.11.09, 20:57 Bzdura Nie bede roztrzasac na forum tej znajomosci, my wiemy jak to było, w zasadzie to powinnam nadasac sie i odwrócic na piecie, na ale.... nie mam z kim na ten Grunwald Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: :))))))))))))) 28.11.09, 21:10 Ania, Ja Wam kibicuję ! Poważnie. Trzymam za Was kciuki. I te 2 linki to były takie szczere życzenia dla Młodych ) Bez żadnych podtekstów, których i tak nie znam i nie palę się poznawać. Dobra, zwiewam spomiędzy wódki a zakąski Odpowiedz Link
anirat Re: :))))))))))))) 28.11.09, 21:37 Wierze, ale mi z Młodymi nic nie mamy wspólnego, przynajmniej ja te osiem dzieciaczków, to chociażbym pekła a tak ogólnie to mys ię nie znamy Tak wyszło Odpowiedz Link
mirmik Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:16 Jest wieczór, zgodnie z obietnicą - jestem Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:19 chuchnij, wypiłeś coś "pod humorek" ? Odpowiedz Link
mirmik Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:22 Mary, żeby każdy pił tyle co ja - fabryki alkoholu by zbankrutowały. Trzeźwy jak niemowlę jestem Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:24 są plusy, nie opowiesz sprośnego dowcipu Odpowiedz Link
mirmik Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:28 Hm... to mnie zawsze "gryzło" - nie jestem dobrym opowiadaczem dowcipów, sprośnych zwłaszcza Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:22 Klasyka. Jest impreza tylko gospodarza nie ma. Ehhhh Peti Ale jak się jutro Kossaków nie doliczysz to żeby nie było na mnie ! Odpowiedz Link
petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 13:47 co mam napisać..... w ostatniej chwili znajomi wyciągnęli mnie na jakąś bibkę, ale jeśli mam być szczera- tęskniłam za wami.... Kossak mi nie zaginął, ale Suchodolskiego mi brakuje... Odpowiedz Link
rozmowy_w_sieci Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:25 Chyba dziś jest to jutro. ;] Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 20:38 hahahaha i wsiąkł mój współtowarzysz podrózy pewnie sama zalicze ten Grunwald, albi Kazimierz Dobrze, ze umiem liczyć Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 21:10 już na starcie mam debet zaufania? Czekam na Ciebie cały dzień. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 21:21 A ja postanowiłam poczekac na Ciebie tak z tym debetem to troche tak jest, a tak ogólnie... kota jeszcze masz? Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 21:34 Mam, chcesz zobaczyć? Kota i mnie? Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 21:43 chciałam juz wtedy, ale nie wyszło Dlaczego sie nie odezwałes na GG albo na @? Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:09 GG dla mnie nie istnieje, pocztę używam raczej służbowo. Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 21:44 Jestem i czekam na Twoją decyzję Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 21:59 Czy chcesz zobaczyć kota. Wrzucę na Twoją skrzynkę link. O 22:30 zmieniam status zdjęć na "for frinds only" Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:06 Juz możesz zmnienić ale to chyba dwa rózne kotki acha rozumiem ja nie jestem frinds. OK. Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:11 Tak, różne, została tylko ta w skarpetach. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:17 Hm no tak, mówisz, ze GG nie istnieje, poczta tylko słuzbowo, to co... ekhibicjinizm na forum? To nie dla mnie Masz nr tel. do mnie? Hm, to może żle zrozumiałam... Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:23 Oj, znikasz, czy coś źle interpretuję. Na forum omawialiśmy termin ewentualnego wyjazdu. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:29 Ciekawa jestem jakie masz pomysły, co Ci chodzi po głowie i tylko tyle. Na razie nie znikam. Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:37 Nic mi nie chodzi po głowie. Jestem bardzo prostym chłopcem. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:44 No to jak Ci nic nie chodzi, to miło pogadać na forum Myslałam, ze chcesz wrócic, do tej znajomości. Przeinterpretowałam jak to ja Zawsze od zycia oczekuje więcej niz ono chce mi dac, taki feler hahahahaha Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:51 Rety! Czy nie możemy zobaczyć co życie przyniesie? Mam nadzieję że coś dobrego. Idę. Jutro od rana na zakładzie. Spokojnej nocy. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:58 Dobranoc Ja tez do pracki Jak zawsze Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:19 To nie wiem jakie Ty masz pomysły. Hm...Chyba , ze po starej znajomosci pogadalismy, pofantazjowalismy na temat róznych ciekawych miejsc do zobaczenia i juz, to ja może jednak pozostane przy moim poprzednim terminie urlopu? Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 30.11.09, 21:34 Hm, sprawdzałam dziś jak wyglądaja te moje urlopy, ale chyba sie pośpieszyłam Jednak pewnie Grunwald. Musze znależć kogoś , kogo zainteresuje tym pomysłem Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 30.11.09, 22:07 Jak Wasze poniedziałkowe imprezy? U mnie już chyba czas na bujany fotel i pled. Szkoda tego Kazimierza, mówi się trudno. Mnie Grunwald nie kręci Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 30.11.09, 22:19 Moge pojechac do Kazimierza, szkoda, Ci bardziej Kazimierza niz tego, ze nie pojechałbys ze mna? Jak bardziej Kazimierza, to ok. Nie ma sensu. Co ja zrobie z Grunwaldem to sie zastanowie jeszcze, to jakby mój rozdział. Grunwald, to był pomysł kogos innego, a ja ... hm zostałam przy pomysle. Nie mając innego, jeszcze jest moja Białowieza. Zastanów się jednak. czy byłes kiedykolwiek na wakacjach z zupełnie obca osoba? Ja byłam.... Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 30.11.09, 22:24 Nie, jeszcze tego nie doświadczyłem. I co? Warto zaryzykować? Masz jakiś patent, gdy już po 30 min. okazuje się że zupełnie nie iskrzy? Tak tylko pytam z przekory. Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 30.11.09, 22:28 Idę spać. Może jutro uda nam się dłużej porozmawiać. Dobranoc. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 30.11.09, 22:35 Napisze tak, pojechałam po bardzo krótkiej znajomości. Zaryzykowac... nie wiem jak sie wszystko dobrze konczy, to można. Pewnych rzeczy mnie to jednak nauczyło, ale to nie na forum. Nie ma co liczyc na iskrzenie jak stajesz przed kims kogo znasz z netu, z tel., z komunikatora, chcociaz wydawało się, ze bedzie jakos. Sa chwile lepsze i sa chwile trudne. Potrzeba spora doza checi i wzajemnej tolerancji, zwłaszcza, ze juz sie nie ma 16 lat. Jest dosyc trudno. Zawsze mozna wrócic,niekoeniecznie trzeba spedzac cały czas jak blizniaki syjamskie. W miare upływu czasu jest lepiej. Ale moje odczucia to falsyfikat Więc sie tym nie kieruje. Tak jak mozna człowieka wzbogacić, jakby nadac mu mowego wymiaru, stworzyc cos pięknego, tak mozna człwoieka zniszczyc. Mówie o psychicznym niszczeniu. Ok. Dobranoc. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 30.11.09, 22:27 To może przejdzmy do konkretów, mam miec wolne od 26.07 do 01.08 czy nie? Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 01.12.09, 20:47 Cześć, z jakimi konkretami? No, chyba że pytanie nie do mnie. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 01.12.09, 20:52 Kiedy, gdzie, załatwiasz wszystko? Czy nie? I jak sobie to wyobrazasz hahahaha spotykamy się 26.07 o 8.00 na rynku i jedziemy ???? Może byc ciekawie Hahahaha Chyba jestes jeszcze bardziej uparty jak wtedy Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 01.12.09, 20:56 ) a myślałem już że wybrałaś Grunwald , chyba rozsądniej będzie spotkać się przed wspólnym urlopem. co myślisz? Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 01.12.09, 21:06 Na Grunwald moge pojechac wczesniej, juz tak poukładałam, ze moge i tam ;P a juz myslałam, ze tylko chciałabym zobaczyc na zywca kogos z kim mam pojechac na drugi koniec Polski na tydzień Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 01.12.09, 21:34 Za chwilę odbiore. Pytanie: jak dzieła ten chat? Jak GG? Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 01.12.09, 21:56 Za chwilę się poddam i nie będzie rekordu w liczbie postów. Nawiązując do iskrzenia, ja niejednokrotnie tak miałem, że iskra przeskakiwała przy pierwszym spotkaniu (a nie było to w czasach gdy miałem 18 lat), a znajomości, w tej czy innej formie, przetrwały do dziś. Być może to naiwne, jednak to pierwsze wrażenie rzutuje na całość relacji w przyszłości (albo rzuca cień albo roświetla relacje). Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 01.12.09, 22:06 Z tym poddawaniem się, jak chcesz, ja do niczego Cie znie zmuszam, nie namawiam, sam musisz wiedzieć czego chcesz. Ja tak nie mam, ja zakładam, ze ten ktos jest wart poznania, i musi sie postarac, zebym powiedziała .... szkoda czasu, tym niemniej mam złe doświadczenia. Poddac się jednak zdąze zawsze. Tak wiele jak ja przezyłam od ubiegłego lata ani nie da się, ani nie che pisac na forum. Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 01.12.09, 22:20 anirat napisała: > Poddac się jednak zdąze zawsze. Ładne. To jest wiara. Pozdrawiam, dobranoc. Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 20:35 cześć, ale padnięty dzisiaj jestem, chcę weekend'u, śniegu i Świąt! Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 20:37 ja tez, ja tez, ale ja mam dobrze Free od 22.12 do 11.01 to jedna z tych zmian ...których dokonałam w zyciu Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 20:43 Do 1 kwietnia sporo czasu. Aaaa już wiem, pracujesz w szkolnictwie Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 20:52 Nieeeeeeee, jaaaaaa????????? No wiesz, az tak słabo mnie znssz, nie sądziłam. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 20:53 Ty wogóle pamietasz kim ja jestem? czy wsród powalajacych na kolana pierszym iskrzeniem zupełnie Ci sie z kims pomyliłam Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 21:05 ... i poszedł Kazimierz poogladałam w necie, mysle, ze wart zobaczenia Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 21:13 Jestem grzeczny i mówię "dobranoc" lub "żegnam" gdy odchodzę. Zazdroszcze tego wolnego, ja od 3 stycznia mam taki kociol w robocie ze strach myslec o tym, eee grunt to dobre nastawienie. Widze ze kwestia iskrzenia powrocila. Hmmm, tak mam i nie zmienie tego. Pierwsze wrazenie to jest to! Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 21:18 To ja powiem uczciwie, nie jestem panienką z kalendarzy sciennych... więc, ale nie boje sie spotkania... co mi tam hahahaha ostatecznie mozna zwiedzic kazimierz bez iskrzenia Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 21:22 Kalendarze ścienne są jeszcze w dystrybucji? Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 21:23 Cały czas mówię o iskrzeniu mentalnym, dla jasności Zupełnie się nie rozumiemy Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 21:24 Wtedy miałam pomysł Gór Stołowych. Zrealizowałam ...rok pózniej, ale byłam pojechałam Było fajnie. Teraz mam srosunkowo duzo wolnego, mam tez tak jak mam chciałabym wykorzytac czas na odwiedzenie ciekawych mijsc, których nie brakuje. Nie wiem czy za 10-15 lat bedzie mi sie chciało. Nie wiemy co nas czeka jutro. Więc czasem przychodzi mi taka mysl, zeby z kims móc wyjechac na weekend. W Góry Stołowe jest tak blisko, ze mozna skoczyc na 2-3 dni. Samej mi sie zwyczajnie nie chce. Mogłaby byc i dziewczyna, ale wszyscy zapracowani, zagonieni albo z rodzinami. A ja chce troche skorzystac z zycia. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 21:27 Tak kalendarze ścienne sa w dystrybucji z róznymi widoczkami, wieszam sobie w pracy na niepomalowanych scianach albo jak zostały dziury po naszych kochanych mechanikach No tak nic nowego, mamy co jakis czas kłopot ze zrozimneiniem sie, ale słowo pisane to tylko 7 % przekazu. Wczoran np.miałam wrażenie , ze ironizujesz, ale nie wiem czy to wrazenie, czy fakt? Nie dowiem sie... Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 21:37 Wcześniej też były kłopoty ze zrozumieniem? Gdy ironizuję, stawiam buźkę. Prasowanie czas zacząć. Znikam na chwilę. Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 21:43 Przyznam, ze nie pamietam, ale jednak cos sie s....ło. Wiec cos było nie tak. To akurat pametam...prasowanie, wstawanie, czasem były promocje, rower, morwy na Wildzie, Łazienki w maju, co ja tam jeszcze pamietam...jakis mecz był wtedy, nie pamietam jaki, czwartki gdzies, tez juz nie pamietam dokładnie, pamietam ostatnia rozmowe. Potem był mój urlop w Gdańsku. A potem to juz... zaczeło sie zmieniac. Odpowiedz Link
bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 22:04 jaki mecz??? cały czas się zmieniam, jak przeczytałem to co napisałaś, to...myślałem, że to było jakieś 5 lat temu, a to przecież z 1,5 roku Odpowiedz Link
anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 22:11 Ale to prawda, wszystko co napisałam, pamiętam mecz, gdzies w pabie, u znajomych, albo gdzies to ogladałes, wyszedłes przed koncem, bo sie nie dało ogladac, Oczywiscie Polacy przegrali. 5 lat...hahahahaha chciałbys Ale ja tu juz upełnie ktos inny