Dodaj do ulubionych

czeka mnie samotny weekend

27.11.09, 18:42
czy ktoś tu jutro wieczorem będzie, a jak nie to gdzie się będziecie bawić?
Obserwuj wątek
    • mary171 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 18:49
      no mnie nie będzie wychodzę na imprezkę Andrzejkową. Ale dzisiaj siedzę w domciu smile
      • petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 18:51
        no to super!!!! ktoś fajny?
    • gyubal_wahazar Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 18:53
      Cześć Peti smile

Ja będę. Pogadamy ? Nic się nie martw. Przynieś jakieś winko smile Dp jutra
      • petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:00
        będziesz? nie wybierasz się nigdzie? jasne że pogadamy!!!!!!
      • petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:01
        ale jestem piwna... nie przeszkadza?
        • gyubal_wahazar Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:29
          > ale jestem piwna... nie przeszkadza ?

He, też pytanie smile Ja dębowe , a Ty ?

• petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:34
            przykro mi, ale różnimy się charakterologicznie - ja tylko żywiec...
    • srebrnalza Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:01
      Jeśli mi net nie padnie, nie wciągnie mnie czarna dziura albo inne
      zdarzenie nieprzewidziane mi nie przeszkodzi to zapewne też zajrzę big_grin
      • mary171 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:03
        Jak Andrzejki będą cienkie to wpadne do was na imprezkę smile
      • petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:07
        srebrnalza napisała:

> Jeśli mi net nie padnie, nie wciągnie mnie czarna dziura albo inne
        > zdarzenie nieprzewidziane mi nie przeszkodzi to zapewne też zajrzę big_grin
        o cholera, nie opłaciłam neta; mam nadzieję że mi jutro nie wyłączą sad
    • dona_76 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:42
      Ja w ten weekend mam zjazd, ale myślę, że wieczorem będę. Miałyśmy jutro
      wieczorem gdzieś wyjść z dziewczynami, ale jakoś straciłam nastrój do zabawy.
      • petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:46
        dlaczego? ja mam nastrój do zabawy tylko propozycji brak... sad
        • dona_76 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 20:15
          We wtorek dostałam bardzo złą wiadomość i zabawy mi się odechciało. Na szczęście
          nastrój mam już trochę lepszy.
          • petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 20:36
            coś złego???
            • dona_76 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 20:42
              Na szczęście nie ma bezpośredniego związku ze mną, ale szkoda, a nawet bardzo
              szkoda.
              • petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 20:49
                ??????????????
                • dona_76 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 21:05
                  Po prostu ktoś, kogo znałam miał wypadek.
    • mirmik Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 19:57
      Ja będę na pewno, może nie za bardzo aktywny, niemniej będę siedział
      cichutko w kąciku smile
      • petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 20:00
        dlaczego cichutko? i to jeszcze w kąciku????
        • raggnarok Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 20:12
          Też pewnie będę tu. suspicious
          • petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 20:37
            to bądź ...
        • mirmik Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:32
          No bo, ten, tego - nieśmiały jestem wink
          • tetika Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:37
            Tu sie osmielisz , gwarantuje to. Ja nie znosze andrzejek (moj byly maz Andrzej , niedobrze mi sie kojarzy)wobec tego nigdzie sie nie wybieram , ale wieczorem bede zajeta.Obiecuje ze do 17 zajrze na pewno.
    • fallen86 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 20:21
      Weekend to już jest DZIŚ...
      NA ogól wychodzi się na imprezy w piątki wieczorem a nie w soboty tongue_out
      • petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 20:39
        no fakt.... ale jutro ten Andrzejkowy wieczór...
    • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 21:08
      Witam wszystkich. Mogę się przyłączyć?
      • tetika Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 21:12
        Pewnie ze mozesz , tu zawsze ktos czuwa smile
      • gyubal_wahazar Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 21:35
        > Witam wszystkich. Mogę się przyłączyć?

Wchodź śmiało, wchodź śmiało,
        Nie wiem jak Ci tutaj trafić się udało ... smile

www.youtube.com/watch?v=guMyd5c59WY

• bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 21:50
          Przełęcze bezsensu smile
          • gyubal_wahazar Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:16
            > Przełęcze bezsensu smile

> bazakkbal napisał:

Armia Konna ?
    • aleksandra_g_0 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 21:45
      Raczej mnie nie będzie tu jutro, ale na żadną imprezę też nie idę.
      • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 21:51
        aleksandra_g_0 napisała:

> Raczej mnie nie będzie tu jutro, ale na żadną imprezę też nie idę.

Wszystkie imprezy dzisiaj?, jutro? Ja szykuję się na poniedziałek.
        • aleksandra_g_0 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 21:54
          Nie, po prostu wieczory na uczelnismile
          • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:01
            aleksandra_g_0 napisała:

> Nie, po prostu wieczory na uczelnismile

A po uczelni nie można? smile
            • aleksandra_g_0 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:06
              Dojechać do domu, zjeść obiad o 22 i iść spać - można, a nawet trzebasmile
              • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:09
                Faktycznie, trudno nie zaginąć w akcji smile
                • aleksandra_g_0 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:10
                  To gdzie ty balujesz w poniedziałek, moze wpadne?wink
                  • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:16
                    Szału nie ma, wąskie grono znajomych, podobno ma być lany wosk smile,
                    zapraszam wink
                    • aleksandra_g_0 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:19
                      Wg tych wróżb przeprowadzanych w podstawówce już dawno powinnam być mężatabig_grin
                      • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:23
                        Technika poszła do przodu, może teraz będzie lepiej smile
                        • aleksandra_g_0 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 22:26
                          Tiaaa
                          • margolcia0802 Re: czeka mnie samotny weekend 27.11.09, 23:25
                            Ja tez sie szykuje na poniedzialek z andrzejkami. A co do lania
                            wosku to mi tez nigdy sie nie sprawdzasad
    • mirmik Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 06:04
      O! ja nawet już jestem ... miłego dnia ... smile
      • elokwentna_marysia Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 07:07
        ja też już jestem, zaspałam? wink)
        • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 10:48
          Jak poranna kawa? Smakowała? Udanego dnia. smile
          • mirmik Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 10:50
            Poranna kawa ? pychotka, jak zwylke smile
            • elokwentna_marysia Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 14:39
              popołudniowa kawa też wyśmienita smile
          • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 15:30
            Cześc smile
            Prawde mówiąc nie sadziłam, ze kiedykolwiek jeszcze Cie tutaj
            zobacze smile Ale miło.
            Ja sie chetnie przyłącze, chociaz prawdę ówiąc w pracy jestem smile Ale
            w chwilach wolnych zagladam czasem tutaj.
            Ładny dzień, słonecznie bardzo.
            Serdeczne zyczenia dla wszystkich Andrzejów i Katarzyn smile
            • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 19:51
              anirat napisała:

> Cześc smile
              > Prawde mówiąc nie sadziłam, ze kiedykolwiek jeszcze Cie tutaj
              > zobacze smile Ale miło.
              > Ja sie chetnie przyłącze, chociaz prawdę ówiąc w pracy jestem smile
              Ale
              > w chwilach wolnych zagladam czasem tutaj.
              > Ładny dzień, słonecznie bardzo.
              > Serdeczne zyczenia dla wszystkich Andrzejów i Katarzyn smile

Cześć,
              Również byłem przekonany że już tutaj nie zagoszczę. Życie potoczyło
              się jednak inaczej, i to jest w nim fascynujące, ten dynamizm;
              zapewne wiesz o co mi chodzi.
              U nas nie pada. smile
              • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 19:52
                Nie wiem, ale moge sie domyslać.
          • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 15:32
            Zaponiałam, pomysł z nr GG w stopce ukradłam Tobie i tak już
            zostało smile Haha. Przepraszam.
            A i jeszcze jedno...latem byłam w Górach Stołowych, załuje, ze wtedy
            sie nie zgodziłam. dziś bym sie juz nie zastanawiała.
            big_grin
            • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 19:56
              anirat napisała:

> Zaponiałam, pomysł z nr GG w stopce ukradłam Tobie i tak już
              > zostało smile Haha. Przepraszam.
              > A i jeszcze jedno...latem byłam w Górach Stołowych, załuje, ze
              wtedy
              > sie nie zgodziłam. dziś bym sie juz nie zastanawiała.
              > big_grin

Mam nadzieję że mój smile pomysł z nr zaowocował nowymi znajmościami
              (przyjaźniami, miłościami).
              Czasami trzeba zostawić kalkulacje w szafie i...zaszaleć. Zresztą ja
              też nie naciskałem.
              Może lato 2010? Ja w Stołowych nie byłem, nie wiem czy miałabyś
              ochotę jeszcze raz odwiedzić ten region. smile
              • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 19:59
                Tak, ale inne miejsce, nie to w którym juz byłam smile Byłam w
                Potoczku, możesz zobaczyc pensjonat dwa borduki, ale tam juz nie
                chcę, może byc gdzie indziej, ale mam zupełnie inny pomysł, jakbys
                dał sie porwać wink
                Miłosciami...hahahaha tak na chwile, miło wspominam smile ale nie
                przetrwało, trudno big_grin
                • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:04
                  Rezerwację dla nas mam robić już dzisiaj, czy nie trzeba się z tym
                  spieszyć? smile
                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:07
                    A Ty chcesz ze mna jeszcze gdzies jechac? Tak w cienmo? No nie wiem
                    hahahaha.
                    Gdzie w górach stołowych? Dzis nie trzeba, ale za długo tez sie nie
                    można zastanawiac, ostatnio szukałam w maju na sierpień i było
                    krucho. Ale wspomiałam, ze mam inny pomysł, dasz sie namówic????
                    • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:09
                      Zamieniam się w słuch smile
                      • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:11
                        Tutaj na forum? i co wszyscy pojadą?
                      • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:13
                        Musze Ci powiedzieć, ze w moim zyciu się bardzo duzo zmieniło od
                        tamtego czasu, bardzo dużo.... więc hm..
                        • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:16
                          Te zmiany mają wpływ na wspólny wyjazd?
                          • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:18
                            Nie smile
                            • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:20
                              Tylko "Żywiec" się nie zmienia. smile
                              • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:24
                                OK więc miałam taki pomysł, ze w 2010 roku przypada 600-tna rocznica
                                Bitwy pod Grunwaldem, każdego roku odbywają się tam inscenizacje
                                bitwy a ta pewnie bedzie szczególna z powodu okrągłej rocznicy. tam
                                chciałam w tym okresie pojechać, chociaz nie jestem historyczka, ale
                                pewnie nastepnej okragłej nie dozyje wink co Ty na to????
                                A Stołowe możemy zaliczyc wczesniej , za jakies 30 dni np wink
                                • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:25
                                  Zapomniałam o Kazimierzu hahahaha
                                  • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:34
                                    Jedziemy do Kazimierza, Grunwald zobaczymy na youtube'e.
                                    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:37
                                      a dlaczego tak, a nie mozna Kazimierza w długi majowy weekend?
                                      • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:41
                                        To będzie raczej klasyczny weekend. By dostać się do Kazimierza
                                        musimy jechać cały dzień.
                                        • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:45
                                          Co Cię ciagnie do Kazimierza ?
                                          • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:49
                                            Opinie internautów. Oczywiście nie upieram się, możemy wpaść na
                                            Grunwald. smile
                                            • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 20:52
                                              Zupełnie powaznie to napisze, ze gdzie, możemy ustalic pózniej ,
                                              natomias kiedy musze planowac, właściwie juz, więc może nad tym sie
                                              zastanówmy.
                                              Byłes kiedys w Kazimierzu? ja nie byłam , chetnie pojechałabym.
                                              jesli piszesz, ze opinie internautów, to pewnie tez nie byłes.
                                              • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:00
                                                Jestem do dyspozycji zawsze po 25 miesiąca. Mam nadzieję, że do tego
                                                czasu nic się nie zmieni. Oczywiście jakieś ciepłe miesiące: maj,
                                                czerwiec.
                                                • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:03
                                                  A tydzień od 3 do 9 maja?
                                                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:39
                                                    da się załatwić, ale musze wiedziec teraz smile a najpózniej jutro
                                                    wieczorem smile hahahaha
                                                • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:04
                                                  Musze zmykac, na chwile, bede pózniej, zreszta wiesz jak mnie
                                                  znależc, to musimy przedyskutowac te wolne mozliwości bo ja tak
                                                  wstepnie troche inaczej planowałam. Musimy jednak pogadać...
                                                  • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:07
                                                    OK
                                                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:42
                                                    Juz sie pogubiłam na co odpisałam a na co nie, a w lipcu nie możesz
                                                    jak człowiek, dwa tygodnie, ja wstepnie planowałam od 12.07 czy
                                                    jakos tak? ale jest jeszcze mozliwośc negocjacji.
                                                  • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 22:55
                                                    Hmmm, jest problem, tak jak mówiłem, po 25, no jeżeli się postaram,
                                                    to po 20.
                                                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 23:05
                                                    no dobrze,to musimu bardziej dokładnie pomyslec, bo ja mogę jak
                                                    chcę, ale z duzym wyprzedzeniem, potem jest problem
                                                  • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 23:15
                                                    Np. 26/07/2010 - 01/08/2010. Ciekaw jestem tych zmian u Ciebie. Ja
                                                    gładko płynę przez życie, nie mogę powiedzieć by kolosalnie się coś
                                                    zmieniło (mam na myśli stan usmysłu smile ).
                                                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 23:25
                                                    Bardzo duzo sie zmieiło pod kazdym względem oprócz stanu cywilnego.
                                                    Daty,które podałeś mogą być, ale to tylko tydzień
                                                    . Ale miałam teraz taką chwile zastanowienia. Czy jest sens
                                                    planowac? Myślisz, ze tym razem się gdzies razem wybierzemy? No
                                                    ciekawe/
                                                  • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 23:30
                                                    smile też o tym przed chwilą myślałem. Swoje wyjazdy zawsze planuję z
                                                    takim wyprzedzeniem (co może niektórych dziwić), w naszym
                                                    przypadku...możemy zaplanować i mieć nadzieję, że wyjazd dojdzie do
                                                    skutku smile
                                                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 23:35
                                                    nadzieje,mówisz... zawsze ta nadzieja
                                                  • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 23:48
                                                    Głupi jestem? Nadzieja zawsze ratowała mnie z opresji, pozostanę jej
                                                    wierny. smile
                                                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 23:54
                                                    Ja Cię nie namawiam, zebyś ją zdradził smile
                                                    Idę spać. Dobranoc. Miło było się spotkać smile
                                                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 23:31
                                                    nie płynę gładko przez zycie, bardzo niegładko, sypało sie wszędzie
                                                    gdzie mogło, czasem nając juz dosc zastanawiałam sie, kiedy sie to
                                                    wszystko skonczy, ale to trwa nadal...wiec myśle, ze juz nie jestem
                                                    ta sama osobą, albo przynajmniej jednak inną.
                                    • gyubal_wahazar :))))))))))))) 28.11.09, 20:45
                                      wink

www.youtube.com/watch?v=pqsFvz1bWFk
                                      www2.tulane.edu/images/babies.jpg
                                      • anirat Re: :))))))))))))) 28.11.09, 20:47
                                        co sie usmiechasz/ powiedz... tez sie posmieje big_grin
                                        • gyubal_wahazar Re: :))))))))))))) 28.11.09, 20:53
                                          Nagniotła i się jeszcze pyta ? A jak nie nagniotła to niech nagniata smile
                                          • anirat Re: :))))))))))))) 28.11.09, 20:57
                                            Bzdura smilesmilesmile
                                            Nie bede roztrzasac na forum tej znajomosci, my wiemy jak to było, w
                                            zasadzie to powinnam nadasac sie i odwrócic na piecie, na ale....
                                            nie mam z kim na ten Grunwald tongue_out
                                            • gyubal_wahazar Re: :))))))))))))) 28.11.09, 21:10
                                              Ania,

Ja Wam kibicuję ! Poważnie. Trzymam za Was kciuki. I te 2 linki to były takie
                                              szczere życzenia dla Młodych smile) Bez żadnych podtekstów, których i tak nie znam
                                              i nie palę się poznawać.

Dobra, zwiewam spomiędzy wódki a zakąski
                                              • anirat Re: :))))))))))))) 28.11.09, 21:37
                                                Wierze, ale mi z Młodymi nic nie mamy wspólnego, przynajmniej jasmile
                                                te osiem dzieciaczków, to chociażbym pekła big_grin
                                                a tak ogólnie to mys ię nie znamy sad Tak wyszło smile
    • mirmik Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:16
      Jest wieczór, zgodnie z obietnicą - jestem smile
      • elokwentna_marysia Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:19
        chuchnij, wypiłeś coś "pod humorek" ? smile
        • mirmik Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:22
          Mary, żeby każdy pił tyle co ja - fabryki alkoholu by zbankrutowały.
          Trzeźwy jak niemowlę jestem smile
          • elokwentna_marysia Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:24
            są plusy, nie opowiesz sprośnego dowcipu wink
            • mirmik Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:28
              Hm... to mnie zawsze "gryzło" - nie jestem dobrym opowiadaczem
              dowcipów, sprośnych zwłaszcza smile
    • gyubal_wahazar Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:22
      Klasyka. Jest impreza tylko gospodarza nie ma. Ehhhh Peti wink

Ale jak się jutro Kossaków nie doliczysz to żeby nie było na mnie !
      • mirmik Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:31
        No włąśnie, gdzie Peti ?
      • petea1 Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 13:47
        co mam napisać..... w ostatniej chwili znajomi wyciągnęli mnie na jakąś bibkę,
        ale jeśli mam być szczera- tęskniłam za wami.... Kossak mi nie zaginął, ale
        Suchodolskiego mi brakuje...
    • rozmowy_w_sieci Re: czeka mnie samotny weekend 28.11.09, 21:25
      Chyba dziś jest to jutro. ;]
    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 20:38
      hahahaha i wsiąkł mój współtowarzysz podrózy big_grin pewnie sama zalicze
      ten Grunwald, albi Kazimierz smile
      Dobrze, ze umiem liczyć big_grin
      • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 21:10
        smile już na starcie mam debet zaufania? Czekam na Ciebie cały dzień.
        • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 21:21
          A ja postanowiłam poczekac na Ciebie smile tak z tym debetem to troche
          tak jest, a tak ogólnie... kota jeszcze masz?
          • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 21:34
            Mam, chcesz zobaczyć? Kota i mnie?
            • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 21:43
              smile chciałam juz wtedy, ale nie wyszło
              Dlaczego sie nie odezwałes na GG albo na @?
              • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:09
                GG dla mnie nie istnieje, pocztę używam raczej służbowo.
        • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 21:39
          i gdzie się znowu podziałeś?
          • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 21:44
            Jestem i czekam na Twoją decyzję smile
            • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 21:48
              Jaką decyzje?
              • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 21:59
                Czy chcesz zobaczyć kota. Wrzucę na Twoją skrzynkę link. O 22:30
                zmieniam status zdjęć na "for frinds only" smile
                • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:04
                  Poszło.
                • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:06
                  Juz możesz zmnienić smile ale to chyba dwa rózne kotki
                  acha rozumiem ja nie jestem frinds. OK.
                  • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:11
                    Tak, różne, została tylko ta w skarpetach.smile
                    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:17
                      Hm no tak, mówisz, ze GG nie istnieje, poczta tylko słuzbowo, to
                      co... ekhibicjinizm na forum? To nie dla mnie sad
                      Masz nr tel. do mnie?
                      Hm, to może żle zrozumiałam...
                      • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:23
                        Oj, znikasz, czy coś źle interpretuję. Na forum omawialiśmy termin
                        ewentualnego wyjazdu.
                        • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:29
                          Ciekawa jestem jakie masz pomysły, co Ci chodzi po głowie i tylko
                          tyle. Na razie nie znikam.
                          • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:37
                            Nic mi nie chodzi po głowie. Jestem bardzo prostym chłopcem. smile
                            • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:44
                              No to jak Ci nic nie chodzi, to miło pogadać na forum smile
                              Myslałam, ze chcesz wrócic, do tej znajomości. Przeinterpretowałam
                              jak to ja big_grin Zawsze od zycia oczekuje więcej niz ono chce mi dac,
                              taki feler hahahahaha
                              • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:51
                                Rety! Czy nie możemy zobaczyć co życie przyniesie? Mam nadzieję że
                                coś dobrego. smile Idę. Jutro od rana na zakładzie. Spokojnej nocy.
                                • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:58
                                  Dobranoc smile
                                  Ja tez do pracki smile Jak zawsze big_grin
                    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 29.11.09, 22:19
                      To nie wiem jakie Ty masz pomysły. Hm...Chyba , ze po starej
                      znajomosci pogadalismy, pofantazjowalismy na temat róznych ciekawych
                      miejsc do zobaczenia i juz, to ja może jednak pozostane przy moim
                      poprzednim terminie urlopu?
    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 30.11.09, 18:54
      Hello smile
      • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 30.11.09, 21:34
        Hm, sprawdzałam dziś jak wyglądaja te moje urlopy, ale chyba sie
        pośpieszyłam big_grin Jednak pewnie Grunwald. Musze znależć kogoś , kogo
        zainteresuje tym pomysłem big_grin
        • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 30.11.09, 22:07
          Jak Wasze poniedziałkowe imprezy? U mnie już chyba czas na bujany
          fotel i pled. smile Szkoda tego Kazimierza, mówi się trudno. Mnie
          Grunwald nie kręci smile
          • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 30.11.09, 22:19
            Moge pojechac do Kazimierza, szkoda, Ci bardziej Kazimierza niz
            tego, ze nie pojechałbys ze mna? Jak bardziej Kazimierza, to ok.
            Nie ma sensu.
            Co ja zrobie z Grunwaldem to sie zastanowie jeszcze, to jakby mój
            rozdział. Grunwald, to był pomysł kogos innego, a ja ... hm
            zostałam przy pomysle.
            Nie mając innego, jeszcze jest moja Białowieza.
            Zastanów się jednak. czy byłes kiedykolwiek na wakacjach z zupełnie
            obca osoba? Ja byłam....
            • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 30.11.09, 22:24
              Nie, jeszcze tego nie doświadczyłem. I co? Warto zaryzykować? Masz
              jakiś patent, gdy już po 30 min. okazuje się że zupełnie nie iskrzy?
              Tak tylko pytam z przekory. smile
              • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 30.11.09, 22:28
                Idę spać. Może jutro uda nam się dłużej porozmawiać. Dobranoc.
                • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 30.11.09, 22:35
                  Napisze tak, pojechałam po bardzo krótkiej znajomości.
                  Zaryzykowac... nie wiem jak sie wszystko dobrze konczy, to można.
                  Pewnych rzeczy mnie to jednak nauczyło, ale to nie na forum.
                  Nie ma co liczyc na iskrzenie jak stajesz przed kims kogo znasz z
                  netu, z tel., z komunikatora, chcociaz wydawało się, ze bedzie jakos.
                  Sa chwile lepsze i sa chwile trudne. Potrzeba spora doza checi i
                  wzajemnej tolerancji, zwłaszcza, ze juz sie nie ma 16 lat.
                  Jest dosyc trudno. Zawsze mozna wrócic,niekoeniecznie trzeba spedzac
                  cały czas jak blizniaki syjamskie.
                  W miare upływu czasu jest lepiej. Ale moje odczucia to falsyfikat big_grin
                  Więc sie tym nie kieruje.
                  Tak jak mozna człowieka wzbogacić, jakby nadac mu mowego wymiaru,
                  stworzyc cos pięknego, tak mozna człwoieka zniszczyc. Mówie o
                  psychicznym niszczeniu.
                  Ok. Dobranoc.
    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 30.11.09, 22:27
      To może przejdzmy do konkretów, mam miec wolne od 26.07 do 01.08 czy
      nie?
      • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 01.12.09, 20:35
        I co z konkretami?
        • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 01.12.09, 20:47
          Cześć, z jakimi konkretami? No, chyba że pytanie nie do mnie. smile
          • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 01.12.09, 20:52
            Kiedy, gdzie, załatwiasz wszystko? Czy nie? I jak sobie to
            wyobrazasz hahahaha spotykamy się 26.07 o 8.00 na rynku i
            jedziemy ???? Może byc ciekawie tongue_out
            Hahahaha Chyba jestes jeszcze bardziej uparty jak wtedy big_grin
            • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 01.12.09, 20:56
              smile) a myślałem już że wybrałaś Grunwald smile, chyba rozsądniej będzie
              spotkać się przed wspólnym urlopem. co myślisz? wink
              • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 01.12.09, 21:06
                Na Grunwald moge pojechac wczesniej, juz tak poukładałam, ze moge i
                tam ;P a juz myslałam, ze tylko chciałabym zobaczyc na zywca kogos z
                kim mam pojechac na drugi koniec Polski na tydzień smile
              • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 01.12.09, 21:29
                Zostawiłam Ci coś na @ smile
                • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 01.12.09, 21:34
                  Za chwilę odbiore. Pytanie: jak dzieła ten chat? Jak GG?
                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 01.12.09, 21:43
                    Podobnie...
                    • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 01.12.09, 21:56
                      Za chwilę się poddam i nie będzie rekordu w liczbie postów. smile
                      Nawiązując do iskrzenia, ja niejednokrotnie tak miałem, że iskra
                      przeskakiwała przy pierwszym spotkaniu (a nie było to w czasach gdy
                      miałem 18 lat), a znajomości, w tej czy innej formie, przetrwały do
                      dziś. Być może to naiwne, jednak to pierwsze wrażenie rzutuje na
                      całość relacji w przyszłości (albo rzuca cień albo roświetla
                      relacje).
                      • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 01.12.09, 22:06
                        Z tym poddawaniem się, jak chcesz, ja do niczego Cie znie zmuszam,
                        nie namawiam, sam musisz wiedzieć czego chcesz.
                        Ja tak nie mam, ja zakładam, ze ten ktos jest wart poznania, i musi
                        sie postarac, zebym powiedziała .... szkoda czasu, tym niemniej mam
                        złe doświadczenia.
                        Poddac się jednak zdąze zawsze. Tak wiele jak ja przezyłam od
                        ubiegłego lata ani nie da się, ani nie che pisac na forum.
                        • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 01.12.09, 22:20
                          anirat napisała:

> Poddac się jednak zdąze zawsze.

Ładne. To jest wiara.
                          Pozdrawiam, dobranoc.
                          • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 20:02
                            smile
                            • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 20:35
                              cześć, ale padnięty dzisiaj jestem, chcę weekend'u, śniegu i
                              Świąt! smile
                              • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 20:37
                                ja tez, ja tez, ale ja mam dobrze smile Free od 22.12 do 11.01 to jedna
                                z tych zmian ...których dokonałam w zyciu wink
                                • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 20:43
                                  Do 1 kwietnia sporo czasu. Aaaa już wiem, pracujesz w szkolnictwie smile
                                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 20:52
                                    Nieeeeeeee, jaaaaaa????????? No wiesz, az tak słabo mnie znssz, nie
                                    sądziłam.
                                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 20:53
                                    Ty wogóle pamietasz kim ja jestem? czy wsród powalajacych na kolana
                                    pierszym iskrzeniem zupełnie Ci sie z kims pomyliłam big_grin
                                    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 21:05
                                      ... i poszedł smile
                                      Kazimierz poogladałam w necie, mysle, ze wart zobaczenia smile
                                      • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 21:13
                                        Jestem grzeczny i mówię "dobranoc" lub "żegnam" gdy odchodzę. smile
                                        Zazdroszcze tego wolnego, ja od 3 stycznia mam taki kociol w robocie
                                        ze strach myslec o tym, eee grunt to dobre nastawienie. Widze ze
                                        kwestia iskrzenia powrocila. Hmmm, tak mam i nie zmienie tego.
                                        Pierwsze wrazenie to jest to! smile
                                        • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 21:18
                                          To ja powiem uczciwie, nie jestem panienką z kalendarzy sciennych...
                                          więc, ale nie boje sie spotkania... co mi tam big_grin
                                          hahahaha ostatecznie mozna zwiedzic kazimierz bez iskrzenia smile
                                          • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 21:22
                                            Kalendarze ścienne są jeszcze w dystrybucji?
                                            • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 21:23
                                              Cały czas mówię o iskrzeniu mentalnym, dla jasności smile Zupełnie się
                                              nie rozumiemy wink
                                        • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 21:24
                                          Wtedy miałam pomysł Gór Stołowych. Zrealizowałam ...rok pózniej, ale
                                          byłam pojechałam smile Było fajnie. Teraz mam srosunkowo duzo wolnego,
                                          mam tez tak jak mam chciałabym wykorzytac czas na odwiedzenie
                                          ciekawych mijsc, których nie brakuje. Nie wiem czy za 10-15 lat
                                          bedzie mi sie chciało. Nie wiemy co nas czeka jutro.
                                          Więc czasem przychodzi mi taka mysl, zeby z kims móc wyjechac na
                                          weekend. W Góry Stołowe jest tak blisko, ze mozna skoczyc na 2-3 dni.
                                          Samej mi sie zwyczajnie nie chce.
                                          Mogłaby byc i dziewczyna, ale wszyscy zapracowani, zagonieni albo z
                                          rodzinami. A ja chce troche skorzystac big_grin z zycia.
                                          • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 21:27
                                            Tak kalendarze ścienne sa w dystrybucji z róznymi widoczkami,
                                            wieszam sobie w pracy smile na niepomalowanych scianach albo jak
                                            zostały dziury po naszych kochanych mechanikach big_grin
                                            No tak nic nowego, mamy co jakis czas kłopot ze zrozimneiniem sie,
                                            ale słowo pisane to tylko 7 % przekazu.
                                            Wczoran np.miałam wrażenie , ze ironizujesz, ale nie wiem czy to
                                            wrazenie, czy fakt? Nie dowiem sie...
                                            • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 21:37
                                              Wcześniej też były kłopoty ze zrozumieniem?
                                              Gdy ironizuję, stawiam buźkę.
                                              Prasowanie czas zacząć. Znikam na chwilę.
                                              • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 21:43
                                                Przyznam, ze nie pamietam, ale jednak cos sie s....ło. Wiec cos było
                                                nie tak. To akurat pametam...prasowanie, wstawanie, czasem były
                                                promocje, rower, morwy na Wildzie, Łazienki w maju, co ja tam
                                                jeszcze pamietam...jakis mecz był wtedy, nie pamietam jaki, czwartki
                                                gdzies, tez juz nie pamietam dokładnie, pamietam ostatnia rozmowe.
                                                Potem był mój urlop w Gdańsku. A potem to juz... zaczeło sie
                                                zmieniac.
                                                • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 22:04
                                                  smile jaki mecz??? smile cały czas się zmieniam, jak przeczytałem to co
                                                  napisałaś, to...myślałem, że to było jakieś 5 lat temu, a to
                                                  przecież z 1,5 roku
                                                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 22:11
                                                    Ale to prawda, wszystko co napisałam, pamiętam mecz, gdzies w pabie, u
                                                    znajomych, albo gdzies to ogladałes, wyszedłes przed koncem, bo sie nie
                                                    dało ogladac, Oczywiscie Polacy przegrali. 5 lat...hahahahaha
                                                    chciałbys tongue_out Ale ja tu juz upełnie ktos inny big_grin
                                                  • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 22:22
                                                    To musiał być beznadziejny mecz. Kogo mam się spodziewać po tych
                                                    zmianach?
                                                    Czas tak pędzi dla mnie, bo wyleczylem się (mam taką nadzieję) z
                                                    życia przeszłością. Wstrętny nałóg. smile
                                                  • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 22:24
                                                    Czas na mnie. Spokojnej nocy. Dobranoc. smile
                                                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 22:31
                                                    Dobranoc smile
                                                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 02.12.09, 22:29
                                                    Nie wiem kogo? Ty myslisz, ze ja wiem? Ja sie teraz cuje mniej stabilnie
                                                    niz wtedy. Przeszłoscią nigdy nie zyłam, zreszta nie zyje i teraz.
                                                    Zmeniłam siebie (w wygladzie, w podejsciu do zycia), zmieniłam prace,
                                                    jeszcze zmiany mnie czekaja w tym roku, ale to jakby krok do przodu. Nie
                                                    obroniłam sie jeszcze. Zmieniłam mieszkanie. Mieszkam po spartańsku smile
                                                    ale da się zycsmile
                                                    Kogo....chyba musisz poznawanie rozpoczaqc od nowa smile Ale to chyba
                                                    ciekawesmile W kazdym razie zmiany sa na plus big_grin
                                                    Troche dostałam od zycia w kośc, ale to przez mój upór.
                                                    Przeszłosc hahahaha po co nia zyc, ona niczego nie daje. A to co teraz
                                                    robimy, to co to jest? czy to nie wracanie do przeszłosci?
    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 03.12.09, 20:34
      Czy jest mój nieśmiały znajomy wieczorowa porą? smile dziś czwartek smile
      • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 04.12.09, 19:38
        W weekend zawsze. A moja samotna nieznajoma? smile
        • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 04.12.09, 19:44
          Wieczorową porą jestem smile
          • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 04.12.09, 19:52
            Niby weekend, ale trochę roboty wziąłem do domu, hihi, niestety nie
            będę tylko dla Ciebie wink
            • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 04.12.09, 19:57
              Nie wymagam, zebyś był tylko dla mnie. Przede wszystkim musisz byc
              dla siebie smile
              Ja jutro tez mam...hm rano musze gdzies pojechac wink Bede blisko smile
              A potem popracuje, a ze czas swiateczny... obowiazkowa wigilia
              firmowa w niedziele, ale będe smile
              Chciałbys byc tylko dla mnie. Hm. Miłe big_grin
              • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 04.12.09, 19:59
                Wcześnie u Ciebie ta firmowa Wigilia smile
                • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 04.12.09, 20:06
                  Zawsze jest w II niedzile adwentu, zjezdzaja sie ludki z całej
                  wielkop i szefostwo ze stolicy hahahaha, niestety etykieta nakazuje,
                  zebym była wink sam rozumiesz smile
                  W drugiej pracy, no cóz tam juz nie pracuje, ale im organizuje coś
                  tam, tam bedzie w ostatnim tygodniu, ale poniewaz ja pracuje tylko
                  do 22.12, to nie wiem czy bede , a w trzeciej nic nie wiem, bo tam
                  pracuje pierwszy rok, ale raczej jestem tam marginalnym
                  pracownikiem, wiec nieliczacym się smile Pewnie mnie nie zaproszą ;P
                  • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 04.12.09, 20:10
                    "Sypnęło" jak z rogu obfitości. Jedną firmówkę mogę przeżyć, więcej
                    chyba nie. Podziwiam. smile
                    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 04.12.09, 20:26
                      Niestety, ja tak mam, nie pracuje w jednym miejscu, pamiętam taki
                      rok, w którym zjadłam 6 wigili razem z domową big_grin
                    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 04.12.09, 21:47
                      Hahahaha. Pewnie robisz jedzonko dla siebie, albo dla kota, a może
                      juz sie zabrałes za weekendowe porzadki, a może to jednak praca
                      przytaszczona do domu smile Zajęty wink
                      • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 04.12.09, 22:10
                        To ja idę pod prysznic i w łóżku na Ciebie poczekam tongue_out
                        zartuje oczywiscie... smilesmile
    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 09:04
      Dzień dobry pracusiom smile
      Ktoś/coś znowu odciagną mojego tejemniczego znajomego ode mnie smile
      Miłej soboty, pracuj, jak tak sobie zaplanowałesś.
      Chciałam zapytac, jakie masz pomysły, albo jak dotychczas zdobiłes
      sobie domek na świeta ?
      • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 16:22
        jak praca?
        • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 19:30
          Cześć, jestem zadowlony z soboty, z siebie; gdyby jeszcze kot nie
          siadał na papierach, byłoby jak w niebie smile A jak u Ciebie firmowe
          spotkanie?
          • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 19:38
            Firmowe spotkanie to jutro smile dzis byłam w Twoim urokliwym mieście smile
            • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 19:46
              smile pisałaś że będziesz blisko, trzeba było powiedzieć że będziesz u
              mnie...
              • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 19:49
                u Ciebie nie byłam przeciez, a widziałeś mnie? Nie zapraszałes
                zresztą, ja to bym Ciebie od razu zaprosiła big_grin
                • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 19:56
                  U mnie-w moim mieście. Widocznie nie chciałaś poświęcić trochę czasu
                  dla mnie. wink Mów wprost. smile
                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 19:58
                    Ja dla Ciebie chce posięcic cały urlop w lecie i ponadto jakis
                    weekend jeszcze przed big_grin
                    Jakich poswięceń jeszcze oczekujesz?
                    Tylko miej, prosze, umiar w marzeniach tongue_out
                  • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 19:59
                    Wyprowadziłaś mnie z równowagi. że też nie powiedziałaś dosłownie smile
                    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 20:05
                      smile a dlaczego? Bedziesz miał okazje sie wybrać do mnie. Jakby to
                      było, gdyby białogłowa narzucała sie dzenelmenowi smileCo bys sobie o
                      mnie pomyslał???? mało, ze na wakacje sie ze mna pcha, to jeszcze
                      sie na obiad wprasza, jak ja jestem robota zawalony big_grin
                      • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 20:15
                        Ostatecznie kiedy wakacje zaplanowałaś?
                        • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 20:16
                          Ostatecznie jak bedziesz chciał tongue_out A będziesz chciał?
                          • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 20:24
                            Jestem uwiązany terminami miesięcznymi i wątpię by to do lata 2010
                            się zmieniło.
                            • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 20:27
                              ja jestem tylko uwiązana własnym chciejstwem, dlatego decyduj... jak
                              uwazasz, ze wypali, ze sie zbierzemy i pojedziemy (ja na pewno sie
                              zbiore, mi dwa razy nie trzeba powtarzac) to podaj date, moze byc
                              tamta i przyklepane tongue_out
                    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 20:16
                      A tak naprawde, to jak miałam Ci powiedziec jak zniknąłeś i juz nie
                      wróciłeś, a dobranoc nie było! O!
                      • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 20:23
                        anirat napisała:

> A tak naprawde, to jak miałam Ci powiedziec jak zniknąłeś i juz
                        nie
                        > wróciłeś, a dobranoc nie było! O!

I mam w to uwierzyć smile smile
                        • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 20:25
                          No a jak było? Było dobranoc? Nie było? w lózku czekałam, niewyspana
                          wstałam i no co? Zaprzeczysz?
                          Jakbyś mi poswiecił troche czasu, to kto wie, kto wie?
                          • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 20:30
                            anirat napisała:
                            > Jakbyś mi poswiecił troche czasu, to kto wie, kto wie?
                            Kto wie? Trzeba było walić prosto z mostu a spędzilibyśmy miłe
                            chwile, przy kawie np wink
                            • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 20:34
                              Dobre usmiałam sie smile jakos nie wierze. Znikasz, nie ma cie, a jak
                              to sobie wyobrazasz prosto z mostu, powiedziałbyć, ze Ci sie
                              narzucam wink
                              • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 20:39
                                Z jednej strony nowoczesna, z drugiej konserwatywna smile
                                • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 20:41
                                  Kobieta smile
                                  • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 20:45
                                    Na Swięta jadę do rodziny, więc szaleństwa w świątecznej aranżacji
                                    wnętrza u mnie nie będzie. Za to na Sylwestra... girlandy,
                                    serpentyny, balony ho ho
                                    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 20:47
                                      Co robisz w sylwestra?
                                      • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 20:53
                                        Ktoś udusił się ze śmiechu, biorę udział w...prywatce. wink
                                        • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 20:56
                                          No dobrze smile To sam widzisz, zorganizowany jesteś, no jak ja mam Ci
                                          przeszkadzac? Od planów odciagać, albo jeszcze gorzej...zmuszac do
                                          zmian smile
                                          Zal uduszonego wink
                                          • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 21:00
                                            Wiem, wiem, do niczego mnie nie zmuszasz smile Ty jak witasz Nowy Rok?
                                            Najlepiej w gronie przyjaciół!
                                            • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 21:02
                                              Nie mam planow, byly ale sie zmyly
                                              • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 21:22
                                                Spokojnej nocy. Dobranoc. smile
                                                • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 21:28
                                                  O widzisz....znowu sie nie dowiesz tongue_out
                                                  Dobranoc smile
                                                  • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 06.12.09, 12:19
                                                    No masz! To samo, cały wieczór zastanawia się czy mi powiedzieć, a
                                                    gdy się zdecyduje, to mnie już nie ma. Powstanie prawdziwa sieć
                                                    tajemnic. smile
                                                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 06.12.09, 13:08
                                                    Forum, to nie miejsce na wyjawianie tajemnic smile
                                                  • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 07.12.09, 19:56
                                                    Cześć, jestem przy kompie, ale naprawde nie mam czasu na forum.
                                                    Pisze by dac znak ze istnieje i...prosze o odrobine cierpliwosci.
                                                    Pozdrawiam. smile
                                                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 07.12.09, 20:15
                                                    Dobrze, rozumiem smile tez coś robie. Powiedz mi tylko 'dobranoc' jak
                                                    już pójdziesz spać.
                                                    Miłej pracy smile
                                                  • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 07.12.09, 21:49
                                                    Co za poniedziałek! Życzę spokojnej nocy (i kolorowych snów oc)...pa!
                                                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 07.12.09, 22:13
                                                    Dobranoc smile
                                                  • anirat za chwilę zniknę 06.12.09, 13:29
                                                    Zajrze jak wróce wieczorem.
                                                    Co do tajemnic, odwiedzam miejsce Twojego stacjonowania, sredni raz
                                                    na tydzień, ale są to wizyty konieczne. Wczoraj nie mogłabym i tak
                                                    się z Toba spotkac, bo musiałam byc spowrotem u siebie na 15.00 a
                                                    przy piciu towarzystkiej kawy spieszyc sie nie lubie.
                                                    Za tydzień mam coś, potem sie umówiłam w kimś pod .... i jak skończe
                                                    to co mam to bedzie juz pewnie stosunkowo pózno a ja się boje sama
                                                    wracac wieczorami big_grin
                                                    Możesz mnie odwiedzić, ja jestem towarzyską osóbka i zapraszam smile
                                                    Nie masz ochoty na inna formę kontaktu, a tutaj to moza własnie tak
                                                    ogólnikowo.
                                                    Urlop mam w terminie, który podałeś. Więc decyduj, czy chcesz
                                                    pojechac, czy nie.
                                                    Gdybys sie zdecydował, to daj znac. Wtedy Ci mniej więcej powiem jak
                                                    ja to widze. Ostatecznie mogę sie zając organizacją tej wyprawy od
                                                    poczatku do konca. Mam wprawe.
                                                    Gdybyc chiał wczesniej na jakis dłuzszy weendzik w góry, to ja byłam
                                                    w Masywie Śnieznika. Pojechałabym teraz np w Góry Sowie. To taka tam
                                                    propozycja. Nie byłą nigdy w Zakopanem, ale ja wiem? Nie wiem.
                                                    Jestem, jakby co, otwarta na pomysły.
                                                    Zeby jasne było, ja nie poluje na złoty krążek na palcu, juz z tego
                                                    wyrosłam.
                                                    Miłego popołudnia.
                                                  • anirat Ja juz jestem, a Ciebie nie ma :( 06.12.09, 19:51

• anirat Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 21:21
                                              Mielismy jechac w góry, ha przyjaciel to wielkie słowo, wole nie
                                              uzywac smile
                                • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 05.12.09, 20:43
                                  Nie nie jestem ani za nowoczesna, ani za bardzo konserwatywna, ale
                                  sobie myśle, ze pewnie sam chciałbys mi zaproponowac jakies
                                  spotkanie, a nie tak, ze to ja wychodze z takim pomysłem a na
                                  dodatek napisałes, ze masz prace w domu przyniesioną, a poza tym to
                                  tak głupio i no wogóle.
    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 08.12.09, 20:23
      Pada u mnie uncertain
      • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 09.12.09, 21:25
        nici z wyjazdu sad
        • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 10.12.09, 21:53
          Cześć, u mnie przymroziło, ale się trzymam smile
          • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 10.12.09, 22:29
            Nie ma Cię, idę spać, pozdrawiam, i życzę udanego weekend'u (o
            utęskniony smile).
            • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 11.12.09, 21:30
              Mijamy się, widocznie tak ma być smile
              Miłego weekendu smile
            • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 13.12.09, 21:41
              Zniknąłeś na cały weekend, czy znowu na dłuzej?
              Dziwnie sie to wszystko układa, teraz kiedy jestem sama, znawu sie
              spotkaliśmy? Przypadek? Wiedziałeś wtedy o tym forum. Piszac tutaj
              myslałes, ze ja jescze tutaj pisze, albo lepiej, ze ja znowu tutaj
              pisze. Miałam troche przerwy, jednak real odciagnął mnie od tego
              miejsca, a gdy real przestał byc zajmujący, wróciłam na forum.
              Myśle sobie....
              • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 21:19
                anirat napisała:

> Dziwnie sie to wszystko układa, teraz kiedy jestem sama, znawu sie
                > spotkaliśmy? Przypadek?
                Nie demonizujmy. Oczywiście że przypadek! smile
              • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 21:21
                anirat napisała:
                > Myśle sobie....

Bardzo jestem ciekwa tych myśli, jak wszystkiego zresztą. smile
                • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 21:22
                  Możesz mi pomóc z tym routerem. NIe mogę przecież siedzieć
                  ograniczony kablem. Please.
    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 11.12.09, 18:55
      smile
      Nie zaglądałam wczoraj, zazwyczaj nie było Cię w czwartek smile
      Juz miłego weekendu?
    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 12.12.09, 19:45
      Jestem...
      Przymroziło tez u mnie, wiatr i ledwie dostzauwazalnie snieg pruszy,
      czyzby jednak zima?
    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 15.12.09, 20:36
      No i znowu się zawieruszyłeś, na jak długo tym razem?
      • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 21:17
        Cześć, jestem, tylko...zupełnie nie mam czasu na net, cały tydzień
        byłem na wyjeździe, o tyle było to nieprzyjemne, że zimno. Zmieniam
        dostawcę netu, wiesz jak konfigurować router?
        W tym wszystkim ratuje mnie perspektywa Świąt, by nie zwariować,
        myślę, jak to miło będzie za kilka dni.

Co u Ciebie?

Pozdrawiam,
    • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 21:48
      No...faktycznie się mijamy wink Jeszcze trochę tu będę. Poczekam na
      Ciebie.
      • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 22:08
        O znalazła sie zguba smile
        Jak miło i jak zimno, dzis rano byłu u mnie - 17,0!!!
        Nie wiem co z routerem, nigdy nie próbowałam smile ale wiem, ze mozna
        zadzwonic na infolinie do dostawcy usługi internetu i on pomoze
        skonfigurowac sprzet, dosc podobno dobre instrukcje podaje smile
        • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 22:22
          Jestem bystry. Dwa kroki do przodu. Za chwilę uwolnie się od kabla i
          będę mógł serfować z wanny smile Trzymaj za mnie kciuki.
          Tutaj mógłyby pomoc producent routera. Ten jest za oceanem hi hi,
          nie ma nawet instrukcji po polsku
      • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 22:22
        I gdzie sie znowu zgubiłes, no ja nie mogę big_grin
    • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 22:32
      Mistrz poradził. 2 godziny z kablem-prawdziwy koszmar. Nie życzę
      nikomu.
      • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 22:37
        Brawo smile Ale z tego co pamiętam znasz angielski, a z innej beczki,
        ja mam prysznic big_grin zalałby się laptop tongue_out
        • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 22:50
          Przepraszam ze nudze, ale co z zabezpieczeniami sieci?
          • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 22:59
            Nie rozumiem? Jakimi zabezpieczeniami sieci
            • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 23:07
              anirat napisała:

> Nie rozumiem? Jakimi zabezpieczeniami sieci

Jak nie masz zabezpieczeń sąsiad się podepnie. Ja widzę u sibie z 10
              sieci, z tego dwie są bez zabezpieczeń.
              • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 23:10
                O to fajnie smile dlaczego sie nie podpiąłeś, a ja u siebie nie widze
                zadnej sad ale jeszcze sprawdze smile
                • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 23:14
                  Co za pomysł? Przecież to kradzież. smile
                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 23:18
                    No co Ty? Powaznie? a sciąganie muzyki, albo filmów z netu to co to
                    jest? Ja nie sciagam, zeby nie było smile
                    Kiedy jedziesz na święta?
                    • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 23:21
                      Witam w klubie. Słyszałem, że mają obowiązywać nowe regulacje w
                      kwestii ściągania (na klasówkach oraz kołach chyba nie).
                      • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 23:29
                        Nie wiem, nie wiem raczej mnie to juz nie dotyczy smile
                        To kiedy jedziesz do na święta smile
                        • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 23:40
                          Wtorek, a Ty? smile O regulacjach mówiłem ogólnie, chociaż...skoro tak
                          się wyrwałaś, że Ty nie...kto wie co chodzi Tobie po głowie smile
                          • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 23:46
                            Po głowie nie chodzi mi nic, mam taka nadziję przynajmniej smile
                            Ja dopiero w czwartek rano, spytałam, bo w srodę jestem u Ciebie,
                            taki laif i chciałabym miec juz za soba autoprezentacje, zeby w
                            razie czego znależć kogos jeszcze na ten Kazimierz.... Ostatnio
                            widzisz w maju, czy jakos tak, juz sie nie załapałam na te stołowe z
                            Tobą i musiałam cały sezon odczekac hahahaha, szkoda, wakacji, gdy
                            sie jest statystycznie na półmetku smile
                            • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 23:48
                              O ironio losu. Szkoda że Święta w tym roku tak niefortunnie
                              przypadają. wink
                              • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 23:51
                                Trudno... nie demonizując...widac tak pisane smile
                                Nie chcesz ogladac mojego pięknego miasta, mojego nowiutkiego
                                mieszkania... trudno tongue_out
                                • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 23:58
                                  Oczywiście, jeszcze nie raz i nie dwa się spotkamy. Widzę, że często
                                  jesteś u mnie więc...nic straconego.

Ale, ale, już sobota a my nie pod kołderką?

Pozdrawiam, spokojnej nocy i kolorowych snów (łeee, ale banał).
                                  • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 19.12.09, 00:01
                                    Dobranoc.
                                    • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 19.12.09, 09:26
                                      Cześć, tylko na chwilę; życzę udanego dnia, smacznej porannej kawy.
                                      Do wieczora? Będę czekał. Pa!
                                      • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 19.12.09, 09:40
                                        Tobie tez miłego dnia smile Juz po porannej kawie, to biegnij...
                                        prezenty kupowaćsmile Ja musze popisac co nieco, prawdę mówiąc jeden z
                                        najtrudniejszych etapów własnie smile Pa.
                            • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 23:49
                              O widzisz tutaj tez się rozminiemy, ale co tam... widocznie tak ma
                              byc smile
          • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 22:59
            Zrobione. Melduję wykonanie zadania.
            Na poważnie: to dziwne że produkt na polskim rynku nie ma instrukcji
            obsługi w języku Mickiewicza.
            • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 18.12.09, 23:04
              Przynaje, dziwne...
    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 19.12.09, 19:36
      Jakby co, to ja jestem, jak byłes po prezenty, to opowiedz co
      kupiłes smile
      • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 19.12.09, 20:15
        Hi, u nas -15 (minus). smile Przyjemność robienia prezentów w tym roku
        zostawiam na ostatnią chwilę. Niepotrzebne nerwy, ale tak wyszło
        wrrr...
        • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 19.12.09, 20:23
          Nie wiem ile u mnie, nie mam termometru big_grin to tez sposób... a ja
          myslałam, ze zniknąłeś, zeby sie przygotowac do swiatecznego
          obdarowywania .
          • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 19.12.09, 20:35
            Dawno, dawno temu, o tej porze roku zaspy śniegowe były takie, że
            przejść było sztuką nielada; obecnie słupek spadnie nieco poniżej -
            10 i już wielkie halo;
            • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 19.12.09, 20:41
              Wiesz Ty co? Napisałeś, jakbym ja robiła wielkie halo, jedyne co
              mnie denerwuje, to odsniezanie i skrobanie samochodu rano, jak mogę,
              to idę na nogach. Juz do robienia halo, to ja pierwsza nie jestem.
              No dobrze, to co robiłes ciekawego.
              • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 19.12.09, 20:53
                anirat napisała:

> Wiesz Ty co? Napisałeś, jakbym ja robiła wielkie halo,

Pisałem o ogólnej tendencji, w mediach np., wszystko tak bierzesz do
                siebie? Nic w mojej wypowiedzi nie wskazywało na Twoją osobę smile
                Jak zawsze, w weekend przed Świętami, byłem w pracy, kocham swoją
                pracę!!! smile
                • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 19.12.09, 21:00
                  Trafna obserwacja, bardzo czesto coś odczytuje pod swoim adresem.
                  Przepraszam, tak mam, chociaz staram się.
                  Czy jestes wstanie kogoś/coś pokochać ponad swoja pracę?
                  Moja dała mi w d....e (przepraszam za wyrazenie) i ją zmieniłam,
                  teraz wiem, ze praca jest dla mnie a nie odwrotnie, w sumie załuje i
                  nie załuje, ze się wtedy nie poznalismy, zobaczyłbys jak sie mozna
                  zmienic przez 1,5 roku.
                  • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 19.12.09, 21:07
                    Jest tego trochę, od kawy o świcie po kryjące się za chmurami
                    wrześniowe (koniecznie wrześniowe, tylko w tym miesiącu chmury
                    zjawiskowo się układają) słońce do ciepłej pościeli. Wszystko to
                    kocham i jeszcze wszystko obok tego.
                    • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 19.12.09, 21:13
                      hahahaha romantycznesmile
                      Niepotrzebnie zadałam pytanie, ja chce z Toba do Kazimierza pojechac
                      i tylko tyle, albo az tyle, a do tego wystarczy się tolerować, nawet
                      na miejscu nie trzeba całego czasu spędzać w swoim towarzystwie smile
                      • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 19.12.09, 21:35
                        Ja określam to jako przeziemne a nie romantyczne. smile
                        • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 19.12.09, 21:46
                          A jest coś romantycznego? Co by Twoje serduszko rozmroziło?
                          • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 19.12.09, 21:56
                            Też mnie zastanawia co to może być takiego. Oczywiście nie jestem
                            głazem. wink
                            • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 19.12.09, 22:01
                              Twoje zapewnienia mnie nie przekonują big_grin ale pozostaje wierzyc smile
                              Pomysl, co sprawiłoby Ci niezmiemska przyjemnośc, bo jak sie okazja
                              nadarzy, moze nie byc czasu na wymyslanie....i okazja myknie koło
                              nosa smile Zartuje smile
                              • bazakkbal Re: czeka mnie samotny weekend 19.12.09, 22:34
                                Idę spać. Dobranoc.
                                • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 19.12.09, 22:39
                                  Dobranoc smile
                      • anirat Re: czeka mnie samotny weekend 19.12.09, 21:37
                        No i poszedł do tej co ja kocha.... do ciepłej poscieli smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka