witrood 09.09.19, 18:15 ktoś z Was był na tej "Polityce"? W recenzjach piszą, że straszna kaszana i wieje nudą. Bo nie wiem - iść czy nie iść. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Czy 09.09.19, 19:24 Nie byłem, nie wybieram się. Tak, wiem, nie o to Witold pytał. Odpowiedz Link
witrood Re: Czy 09.09.19, 19:39 Czekam bardziej na film Holland o wielkim głodzie na Ukrainie. Na to pójdę. Odpowiedz Link
green.amber Re: Czy 09.09.19, 20:06 A o tym też mi się gdzieś o oczy obiło, że nie bez wad jest, także ten, idzie Wit i recenzuje tu nam Odpowiedz Link
green.amber Re: Czy 09.09.19, 20:28 że Holland w październiku? (i listopad zaraz minie...) ale na jakich festiwalach czy pokazach jakich już był, jesli dobrze kojarzę (coś tam po aktorach) Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: Czy 09.09.19, 19:34 witrood napisał: > ktoś z Was był na tej "Polityce"? W recenzjach piszą, że straszna kaszana i wie > je nudą. Bo nie wiem - iść czy nie iść. > > Wystarczą mi zwiastuny . Odpowiedz Link
abc_meee Re: Czy 09.09.19, 19:49 Jak nie zobaczysz, to nie będziesz mieć własnego zdania. (Albo przynajmniej upewnić się, że..) .. Odpowiedz Link
abc_meee Re: Czy 09.09.19, 19:52 p.s. ewentualnie poczekać na wersję w necie, żeby tylko obejrzeć, dla tego zdania. Własnego. A nie że to echo wciąż Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Czy 09.09.19, 20:04 abc_meee napisała: > Jak nie zobaczysz, to nie będziesz mieć własnego zdania. I w ten właśnie sposób setki tysięcy lub nawet miliony ludzi chodzą na kompletne gnioty... Odpowiedz Link
witrood Re: Czy 09.09.19, 20:07 Sie zobaczy. Ostatnio widziałem "Kobieta idzie na wojnę". Całkiem niezłe. Odpowiedz Link
abc_meee Re: Czy 09.09.19, 20:08 Może lepiej "Kobiety na skraju załamania nerwowego". Ihi. Odpowiedz Link
witrood Re: Czy 09.09.19, 20:17 Chyba oglądałem, ale mną nie wstrząsnęło. Almodovar mną nie wstrząsa. Odpowiedz Link
witrood Re: Czy 09.09.19, 20:23 Na pewno oglądałem, ale dawno, bo to staroć. Miałem kiedyś fazę. Rossy de Palma była ciekawa. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Czy 09.09.19, 20:26 Byłam, ale mnie osobiście film nie powalił (choć ja jestem uprzedzona do Vegi i z założenia zakładam, że jego filmy są pod publikę, a nie po to żeby dać do myślenia). Zwiastun zapowiadał całkiem zgrabną komedię ale okazało się, że w polityce nie ma nic do śmiechu. Myślę, że z nudów warto zobaczyć. Odpowiedz Link
abc_meee Re: Czy 09.09.19, 20:36 Mnie nie śmieszą. To tragedia. Albo jeśli już.. Tragikomedia. Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Czy 09.09.19, 20:29 Koleżanka była. Powiedziała, że niektóre postaci dobrze oddane, ogólnie że w miarę warto zobaczyć. Choć ja osobiście uważam, że tego typu filmy spokojnie można obejrzeć w domowych pieleszach... no kinowe widowisko to nie będzie Odpowiedz Link