szarlotka_ja 04.01.20, 18:36 kasa najpopularniejszym tematem roku 2020 . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
searam Re: Zdaje się, że... 04.01.20, 21:58 Zdaje sie..., ze to raczej jest bolesny temat... Odpowiedz Link
searam Re: Zdaje się, że... 04.01.20, 22:23 szarlotka_ja napisała: > Temat rzeka . Wlasnie ! A nie ciagle tylko o seksie, samotnosci i niesmialosci... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Zdaje się, że... 04.01.20, 22:36 A no właśnie. To może Szarlotta założy wątek o seksie, a ja o nieśmiałości? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Zdaje się, że... 04.01.20, 22:45 To czemu Szarlotta nic w wątku o kasie nie pisze? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Zdaje się, że... 04.01.20, 22:57 No to można przecież pisać o braku kasy. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Zdaje się, że... 04.01.20, 23:06 Można przecież bez marudzenia pisać o braku kasy. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Zdaje się, że... 04.01.20, 23:27 Proszę bardzo. Nie mam kasy i dzięki temu nie tracę czasu na wymyślanie w co ją zainwestować by nie stracić. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Zdaje się, że... 04.01.20, 22:49 Założyć to nie problem, problem będzie by drzewko "urosło". Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Zdaje się, że... 04.01.20, 22:59 W sumie racja. Tu ledwie kilka osób pisze. Odpowiedz Link
green.amber Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 14:43 silencjariusz napisał: > A no właśnie. To może Szarlotta założy wątek o seksie ooo popieram Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Zdaje się, że... 04.01.20, 22:46 searam napisał: > szarlotka_ja napisała: > > > Temat rzeka . > Wlasnie ! A nie ciagle tylko o seksie, samotnosci i niesmialosci... Samotny, seks, dla nieśmiałych? To chyba "na obcego" :p Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 12:11 No rzeczywiście.... o seksie to tu wszyscy trajkoczą jak najęci Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Zdaje się, że... 04.01.20, 22:50 Może wszyscy zrobili Marylę jak zachecalas i teraz nucą: "bo to co nas podnieca to się nazywa kasa" Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Zdaje się, że... 04.01.20, 22:59 Szkoda, że nie ma przepisu na Jędrusik. Wszyscy by nucili: "Bo we mnie jest seks..." Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Zdaje się, że... 04.01.20, 23:31 Ja kojarzę tylko wariacje pod wpływem oczu Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Zdaje się, że... 04.01.20, 23:34 Jako, że nie ma TV to kompletnie nie kojarzę . Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Zdaje się, że... 04.01.20, 23:56 Nie kojarzysz bo w operze nie byłaś, nie jesteś melomanem Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 13:03 Masz rację, w operze nie byłam (jeszcze ). Odpowiedz Link
joanna_kossowska Re: Zdaje się, że... 04.01.20, 23:44 witamina_b12 napisał(a): > Ja kojarzę tylko wariacje pod wpływem oczu Akcent - Przez Twe Oczy Zielone (official video) Absolutnie Odpowiedz Link
obrotowy Zmartwie, Cię - tak bylo i bedzie... 05.01.20, 07:07 szarlotka_ja napisała: > kasa najpopularniejszym tematem roku 2020 . Zmartwie, Cię - tak bylo i bedzie... tak bylo w roku 2019 i bedzie w roku 2020 ale jak mi w 2021 skoncza poludniowa obwodnice Warszawy - i po tym miescie zno wu da sie jezdzic (bez tranzytowych TIR-ow) to od roku 2022 ponownie zajme sie - Duchowoscia i Kultura. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 07:31 kasa nie daje szczęścia heh tego prawdziwego Odpowiedz Link
obrotowy jasne, ze tak. 05.01.20, 07:53 turma.mortis napisał: > kasa nie daje szczęścia heh > tego prawdziwego jasne, ze tak. ale daje stabilnosc i spokoj. nie truj wiecej. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: jasne, ze tak. 05.01.20, 08:04 obrotowy napisał: > nie truj wiecej. sam już skończ te swoje sf bo ci i tak nie staje heh popis ówka tetryka pewnie ślubna to też wyobraźnia Odpowiedz Link
obrotowy hloopcze, 06.01.20, 21:24 turma.mortis napisał: > sam już skończ te swoje sf bo ci i tak nie staje heh > popis ówka tetryka hloopcze, w tfoim wieku, to wybieralbym sie juz tylko na ryby - bo to jedno, co ci moze jeszcze wyjdzie... Odpowiedz Link
timiy2 Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 09:28 bo co teraz w czasach współczesnych tak naprawdę się liczy....? Odpowiedz Link
kulka42 Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 11:25 dolores2222 napisała: > Uczucia. A ja mam mieszane uczucia w tej kwestii. Ja myślę, że nikt kto nie zaznał skrajnej biedy nie zrozumie, że niestety kasa w życiu jest bardzo ważna - osobiście też bym wolała żeby było inaczej, ale nie jest. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 11:31 Byłam w życiu biedna i byłam dość dobrze sytuowana. Kiedy była bieda, byliśmy jakby bliżej siebie... Może to kwestia młodości? Może tego, że człowiekowi mniej do szczęścia było trzeba? Nie wiem. Naprawdę. Jedyne, czego się boję w kwestii materialnej to, że w rodzinie zdarzy się ciężka choroba i nie będzie kasy na leczenie. Tego boję się bardzo. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 11:46 to wszystko zależy od podejścia do "kasy" każdy ma swoje heh podejście Odpowiedz Link
kulka42 Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 11:55 dolores2222 napisała: > Byłam w życiu biedna i byłam dość dobrze sytuowana. Kiedy była bieda, byliśmy j > akby bliżej siebie... Może to kwestia młodości? Może tego, że człowiekowi mniej > do szczęścia było trzeba? Nie wiem. Naprawdę. > Jedyne, czego się boję w kwestii materialnej to, że w rodzinie zdarzy się ciężk > a choroba i nie będzie kasy na leczenie. Tego boję się bardzo. Dorcia - z moich doświadczeń wynika, że owszem jak jest bieda to we dwoje łatwiej stawić jej czoła, bo jedno gdzieś tam w górę drugie ciągnie i jakoś dają radę, ale... jak nie ma co do gara (dosłownie) włożyć to nikomu raczej w głowie amory i uczucia - pomimo że z kimś jesteś i tak czujesz się nieszczęśliwy. I żeby nie było - ja nie przedkładam wartość pieniądza ponad wartość uczuć - bo nie o to chodzi. A choroba mnie przeraża tylko z jednego powodu - nie chciałabym być ciężarem dla otoczenia a zwłaszcza dla osób mi bliskich. Gdybym wierzyła to bym się modliła o nagłą i szybką śmierć jak przyjdzie na to czas. Odpowiedz Link
kulka42 Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 12:13 turma.mortis napisał: > tylko bana sobie nie wymódl heh > A czy napisałam coś co mogłoby admina sprowokować do takich działań? Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 12:23 no do Unego jeszcze nie startowałaś heh Odpowiedz Link
kulka42 Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 12:29 Do Ciebie też nie i co w związku z tym? Czy dlatego powinnam dostać bana? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 13:08 Szczerze? Poprzedni wpis był w konkretnym celu. Jak widać, osiągniętym Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 13:22 terapeutyczny cel jak widać też heh wróciłaś nie zmieniona Odpowiedz Link
joanna_kossowska Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 13:35 turma.mortis napisał: > wróciłaś nie zmieniona > Czlowiek to nie kalejdoskop , nie zmienia się z każdym obrotem. Bynajmniej Jeśli każdy obrót go zmienia, to oznacza, że w środku ma tylko kolorowe szkiełka. Absolutnie Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 12:56 bo to wszystko tylko pisanie i żarty heh Odpowiedz Link
kulka42 Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 13:04 turma.mortis napisał: > bo to wszystko tylko pisanie i żarty heh > Ja z Tobą nawet nie próbowałam "żartować" więc czemu to Cię tak obchodzi?? Poza tym - ostatnio nie "żartuję" żeby nie "bolało" to takich obrońców forumowej moralności jak Ty, więc... odpuść. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 13:21 od forumowej moralności masz waha a mnie nic nie boli i jako równoważnik słodyczy goryczy dolewam heh co do moralności forumowej to raczej hmmmmm jest nie za bardzo ogólna określana jest przez kilku petycja o bana i może nie wrócę heh co to pokaże? wasz prob Odpowiedz Link
kulka42 Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 13:35 Problem jest taki, że na tym forum to nie Twoja obecność mi przeszkadza, tylko moja Tobie, a ja nie wiem czym Ci się tak naraziłam i nigdy się nie dowiem, bo nie raczyłeś mi na to odpowiedzieć. Po raz kolejny apeluję do Twego rozsądku - po prostu odpuść I przestań mnie szkalować bo to naprawdę niczemu nie służy - no chyba, że czerpiesz z tego jakąś przyjemność - ale mam nadzieję, że nie. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 13:39 rozsądek i opuszczanie heh może vice versa może absolutnie bynajmniej hmmmm nigdy nie chodzi o obecność Odpowiedz Link
joanna_kossowska Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 13:46 turma.mortis napisał: > nigdy nie chodzi o obecność > Owszem, chodzi o zawartość. Bynajmniej Odpowiedz Link
kulka42 Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 13:46 turma.mortis napisał: > rozsądek i opuszczanie heh > może vice versa może absolutnie bynajmniej hmmmm > nigdy nie chodzi o obecność > Nie opuszczaj (jak nie chcesz) - po prostu odpuść Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 13:28 Kulka, nie frasuj się, bo to norma. Najlepiej włączyć ignora i alleluje Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 13:37 O właśnie, do mnie wystartuj, czy do innego faceta. Czepianie się dziewczyny, która niczym cię nie sprowokowała, zalatuje miękką fajką. No chyba że to takie wyrafinowane zaloty, to przepraszam Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 13:41 a gdzie ptyś miętowy lub ołówek sołtysa heh widzisz donie jam twój wiatrak i zew usłyszałeś to kiedy wyjechany nie jesteś? się zgadamy heh Odpowiedz Link
kulka42 Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 13:40 gyubal_wahazar napisał: > Kulka, nie frasuj się, bo to norma. Najlepiej włączyć ignora i alleluje O - a ja myślałam, że to ja jakoś wyjątkowo źle na kolegę oddziałuję Uff - kamień z serca Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 13:47 Mowy nie ma. Fajnie i wesoło piszesz i ożywiasz te senne fora. A że dorobiłaś się właśnie pierwszego psychofana, to powód do radości Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 13:52 szykuje się kolejne zaproszenie na kawę w stolycy heh choć nawet samotne gumowe lale odmawiały ożywcze Odpowiedz Link
kulka42 Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 13:59 turma.mortis napisał: > szykuje się kolejne zaproszenie na kawę w stolycy heh Nawet jeśli - to co w tym złego?? Przecież Ty też się spotykasz z ludźmi z forum w realu - to dlaczego w Twoim przypadku to jest OK a w moim lub czyimś innym już nie?? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 14:01 Luz, niech się chłopak wystrzela. Nie mogę się doczekać tych rzewnych urojeń Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 14:00 No wylicz te poprzednie, no wylicz, nie daj się prosić Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 14:09 Nie lękaj się aniołku, nie strzelę foszka, bajaj śmiało. W końcu jak się powiedziało 'a' trzeba powiedzieć i 'ą', prawda ? Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 14:14 na mnie to nie działa leszczu słabym tekstem okryty heh zrobisz wszystko by wyniesionym być nad... a taczkę możesz dostać heh to kiedy na Woli bawisz? Odpowiedz Link
kulka42 Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 14:20 turma.mortis napisał: > na mnie to nie działa leszczu słabym tekstem okryty heh > zrobisz wszystko by wyniesionym być nad... > a taczkę możesz dostać heh > to kiedy na Woli bawisz? > Czyżby pojedynek? Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 14:22 nieeee heh mała rozkmina kto ślimak kto psuj www.youtube.com/watch?v=dPQxq3vM75o Odpowiedz Link
kulka42 Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 14:41 turma.mortis napisał: > nieeee heh > mała rozkmina > kto ślimak kto psuj > > www.youtube.com/watch?v=dPQxq3vM75o Już chyba gdzieś to puszczałeś To jak mam Ci od dziś mówić - Ślimaczku czy Psuju Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 14:56 kulka42 napisała: To jak mam Ci od dziś mówić - Ślimaczku czy > Psuju nie ogarniasz hmmmm a taka wiedza w każdym jednym choć fakt to wymaga większej znajomości tematu jak i zawiłości języka polskiego Odpowiedz Link
kulka42 Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 15:03 turma.mortis napisał: > nie ogarniasz hmmmm Jak zwykle - nic nowego Zadziwiające jest natomiast Twoje przeświadczenie o tym, że Ty zawsze ogarniasz - a nie ogarniasz Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 14:22 > szykuje się kolejne zaproszenie na kawę w stolycy heh Czego się lękasz ? Nie zakapuję cię do Szarlotki, ani nawet brzydko nie określę, bo sam się grzecznie o ww info proszę. Gdybyś miał coś jeszcze bardziej miażdżącego - błagam również sie nie wahaj. Zasługuję na najgorsze Odpowiedz Link
kulka42 Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 14:40 Uważaj o co prosisz - bo może się spełnić Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 14:46 Łaknę tego jak kania dżdżu, bez obaw Chyba jest trochę mych segregatorów w przepastnych, forumowych archiwach zucha, bo leci dobre 20 minut od czasu jak w nie zanurkował Szukaj Mortuś, szukaj, nie rozpraszaj się Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 14:50 cienias jesteś heh podkul ogon bardziej odwracając sprawę kiedy w domu jesteś? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 14:55 No i widzisz domorosła konfiturko (to nie jest chyba brzydki wyraz ?) jak się kończą donosicielskie szantażyki ? Morał: podciągnij się w swym raczkującym rzemiośle dowiadując, że nie warto blefować kogoś kto cię zawsze sprawdzi Kurtyna Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 15:01 czyli strach cię obleciał heh a co do konfidentów hmmmm to chyba masz rodowód skoro wszystko na twardym TW gyubal heh choć jak wszyscy teraz naziol Odpowiedz Link
kulka42 Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 15:19 A czy to ważne żeby zawsze ogarniać? Ważne że mnie to rozśmieszyło - a śmiech to zdrowie Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 15:15 > kiedy w domu jesteś? A co ? Nie wiesz o której kartofle wstawić ? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Zdaje się, że... 05.01.20, 12:07 Zgadzam się z tobą, Kulko, absolutnie Ani totalna bieda, ani totalne bogactwo nie są dobre. Jak każde ekstremum... Ale to tak po mojemu Odpowiedz Link