arogancka_agrafka 27.07.11, 10:35 Mnie ogarnia, jak patrzę na to zdjęcie Ech... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arogancka_agrafka Re: Nostalgia i tęsknota 27.07.11, 11:25 Źle Ponad 2 tygodnie minęły od powrotu, a mnie nadal trzyma. Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 27.07.11, 11:32 Popatrz na inne zdjęcia, przypomnij inne widoki, inne sytuacje - może wystarczy zmrużyć oczy i skorzystać z wyobraźni. Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Nostalgia i tęsknota 27.07.11, 11:50 Zdjęcia w kółko oglądam słuchając muzyki kojarzącej się z tamtymi miejscami i powoli próbuję powracać do tej rzeczywistości Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 27.07.11, 11:55 Może to kwestia zajęcia głowy czyms innym? Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Nostalgia i tęsknota 27.07.11, 12:13 Być może Tylko to powinno być coś wyjątkowego. Będę intensywnie nad tym myśleć Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 27.07.11, 12:17 Sama przecież doskonale wiesz, jaka jest najleopsza terapia. prv Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Nostalgia i tęsknota 27.07.11, 13:09 Wiem Żeby jeszcze oczekiwane skutki za sobą niosła. Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Nostalgia i tęsknota 27.07.11, 13:35 O tak, zawsze w nich uparcie tkwi. Już go bardzo dobrze poznałam od tej strony Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Nostalgia i tęsknota 27.07.11, 21:00 xurko70 napisał: > W dupę, kopnij go w dupę. Siarczyście mu zasadziłam i od razu mi lepiej. Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 27.07.11, 22:03 arogancka_agrafka napisała: > xurko70 napisał: > > > W dupę, kopnij go w dupę. > > Siarczyście mu zasadziłam i od razu mi lepiej. Faktycznie kilka lat temu pewna zakonnica wzięła mnie za kumpla po fachu ale czemu Ty mi tu iksa wciskasz przed mojego szanownego nicka to ja nie wiem... BTW "siarczyście" powiadasz.... aby sama nie jesteś diabliczką....? he? Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Nostalgia i tęsknota 27.07.11, 22:36 urko70 napisał: > Faktycznie kilka lat temu pewna zakonnica wzięła mnie za kumpla po fachu ale cz > emu Ty mi tu iksa wciskasz przed mojego szanownego nicka to ja nie wiem... > To nie ja ! Musisz mi wierzyc > BTW "siarczyście" powiadasz.... aby sama nie jesteś diabliczką....? he? Ups...Urko rozgryzł agrafkę, rozpiął i obnażył do cna. Bez ostrzeżenia...z zaskoczenia. Pierwotnym instynktem wiedzion..) Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 28.07.11, 08:30 arogancka_agrafka napisała: > To nie ja ! Musisz mi wierzyc A w ogóle to nie moja ręka....? > Ups...Urko rozgryzł agrafkę, > rozpiął i obnażył do cna. > Bez ostrzeżenia...z zaskoczenia. > Pierwotnym instynktem wiedzion..) Ciekawych słów używasz pisząc o zwykłych sprawach..., jakby nieconieco kosmate było. Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Nostalgia i tęsknota 28.07.11, 09:50 urko70 napisał: > arogancka_agrafka napisała: > > > To nie ja ! Musisz mi wierzyc > > A w ogóle to nie moja ręka....? Idę w zaparte. Nie moja Ja mam szczuplejszą i bardziej słońcem muśniętą. > > > > Ups...Urko rozgryzł agrafkę, > > rozpiął i obnażył do cna. > > Bez ostrzeżenia...z zaskoczenia. > > Pierwotnym instynktem wiedzion..) > > Ciekawych słów używasz pisząc o zwykłych sprawach..., jakby nieconieco kosmate > było. > Moje słowa lubią czasem zawierać dwuznaczności. Jednak zależnie od tematu bądź rozmówcy. Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 28.07.11, 09:59 arogancka_agrafka napisała: > Idę w zaparte. Nie moja > Ja mam szczuplejszą i bardziej > słońcem muśniętą. Już się tak nie przechwalaj, zejdzie Ci zaraz... (to muskanie to też pewnie przypadek) > Moje słowa ... Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Nostalgia i tęsknota 28.07.11, 10:11 urko70 napisał: > Już się tak nie przechwalaj, zejdzie Ci zaraz... Nie zejdzie, umiem odpowiednio o to zadbać > (to muskanie to też pewnie przypadek) Nie, to celowe działanie Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 28.07.11, 10:15 arogancka_agrafka napisała: > Nie zejdzie, umiem odpowiednio > o to zadbać Oj...... niedobrze, niedobrze.... > Nie, to celowe działanie Pacz Pani.... Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Nostalgia i tęsknota 28.07.11, 10:26 urko70 napisał: > Oj...... niedobrze, niedobrze.... Dobrze dobrze Lubię i nie szkodzi mi głębokie nawilżanie oraz naturalny karoTEN ) > > > Nie, to celowe działanie > > Pacz Pani.... Ironista Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 28.07.11, 10:43 arogancka_agrafka napisała: > > Oj...... niedobrze, niedobrze.... > > Dobrze dobrze > Lubię i nie szkodzi mi głębokie > nawilżanie oraz naturalny karoTEN > ) Kiedy mówię niedobrze to znaczy, że nie dobrze! Kto Ci powiedział, że o to mi chodzi!? Wa mać.... pewnie tylko mi to się tak kojarzy... > Ironista Schoowaj. Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Nostalgia i tęsknota 28.07.11, 11:05 urko70 napisał: > Kiedy mówię niedobrze to znaczy, że nie dobrze! Kto Ci powiedział, że o to mi c > hodzi!? > Wa mać.... pewnie tylko mi to się tak kojarzy... W takim razie co to za skojarzenia ? Pisz śmiało. Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 28.07.11, 11:44 arogancka_agrafka napisała: > urko70 napisał: > > > Kiedy mówię niedobrze to znaczy, że nie dobrze! Kto Ci powiedział, że o t > o mi c > > hodzi!? > > Wa mać.... pewnie tylko mi to się tak kojarzy... > > W takim razie co to za skojarzenia ? > Pisz śmiało. Ot po prostu przypomniała mi się pewna obszerna Pani, która lubiła się mocno opalić i być solidnie i głęboko nawilżona. Nie ważne. Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Nostalgia i tęsknota 28.07.11, 14:10 urko70 napisał: > Ot po prostu przypomniała mi się pewna obszerna Pani, która lubiła się mocno op > alić i być solidnie i głęboko nawilżona. Nie ważne. No to ładne masz skojarzenia, co do mojej osoby O_O Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 28.07.11, 14:38 arogancka_agrafka napisała: > No to ładne masz skojarzenia, > co do mojej osoby O_O Hmm, nie chciałem urazić ale ... no wiesz... nie tylko wygląd się liczy.... To na końcu to.... yyy... oczy? Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Nostalgia i tęsknota 28.07.11, 15:04 urko70 napisał: > Hmm, nie chciałem urazić ale ... no wiesz... nie tylko wygląd się liczy.... > Spoglądać na własne odbicie z narcystycznym zachwytem, a dbać o siebie, to nie to samo. Różnica jest kolosalna. A sfera intelektualna, czy duchowa jest tu równorzędna. Czym jest piękne ciało idące w parze z umysłową pustką? (niech to pytanie pozostanie retorycznym) > To na końcu to.... yyy... oczy? Tak. Nieco zdziwione. Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 28.07.11, 18:08 arogancka_agrafka napisała: > Spoglądać na własne odbicie z narcystycznym zachwytem, a dbać o > siebie, to nie to samo. Różnica jest kolosalna. > A sfera intelektualna, czy duchowa > jest tu równorzędna. > Czym jest piękne ciało idące w parze > z umysłową pustką? (niech to pytanie > pozostanie retorycznym) No to ja Tu Cię komplementuję, ciut między wierszami, Twoje właściwości "wewnętrzne", a Ty do mnie takim tonem.... Skąd w ogóle pomysły o narcyźmie etc.... heh > > To na końcu to.... yyy... oczy? > > Tak. Nieco zdziwione. Moje teraz jeszcze większe... Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Nostalgia i tęsknota 28.07.11, 19:48 urko70 napisał: > No to ja Tu Cię komplementuję, ciut między wierszami, Twoje właściwości "wewnęt > rzne", a Ty do mnie takim tonem.... > Skąd w ogóle pomysły o narcyźmie etc.... > heh Ależ Drogi Urko ta zagadka została rozwiązana Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 29.07.11, 09:04 arogancka_agrafka napisała: > Ależ Drogi Urko ta zagadka została rozwiązana > > Droga A. ..... czasoprzestrzeń mi sie zagła.... Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Nostalgia i tęsknota 29.07.11, 11:36 urko70 napisał: > Droga A. ..... czasoprzestrzeń mi sie zagła.... Prostuj, prostuj !.....zanim wpadniesz w pętle Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 29.07.11, 12:00 arogancka_agrafka napisała: > Prostuj, prostuj !.....zanim wpadniesz w pętle Jak wpadnę to i wypadnę.... nie pierwszy i nie ostattni raz. Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Nostalgia i tęsknota 29.07.11, 12:53 urko70 napisał: > Jak wpadnę to i wypadnę.... nie pierwszy i nie ostattni raz. A to Waść doświadczony w tej materii W dodatku lubiący chyba poruszać się po sinusoidzie heh.. Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 29.07.11, 12:59 arogancka_agrafka napisała: [...] Chochlik mi tu podpowiada, że nie tylko ja. Odpowiedz Link
khinga Re: Nostalgia i tęsknota 27.07.11, 15:05 arogancka_agrafka napisała: > Mnie ogarnia, jak patrzę na to zdjęcie > Ech... > Mnie też, bo już długo nie było tutaj słonecznie i tak błękitnego nieba. Ale żeby nie było..wystarczy 15 min spacerkiem i już tam jestem Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Nostalgia i tęsknota 27.07.11, 21:04 khinga napisała: > Ale żeby nie było..wystarczy 15 min spacerkiem i już tam jestem Piśnij jeszcze słowo.... Odpowiedz Link
khinga Re: Nostalgia i tęsknota 28.07.11, 12:26 arogancka_agrafka napisała: > Piśnij jeszcze słowo.... > > Jak mi sie buzia nie zamyka Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 28.07.11, 14:09 khinga napisała: > Jak mi sie buzia nie zamyka Uważaj na język, dwa razy nie rośnie Odpowiedz Link
khinga Re: Nostalgia i tęsknota 29.07.11, 13:17 urko70 napisał: > Uważaj na język, dwa razy nie rośnie Co Wy z tym językiem Wczoraj stomatolog dzis Ty Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 29.07.11, 13:38 khinga napisała: > Co Wy z tym językiem Wczoraj stomatolog dzis Ty Jak Ci kilka osób mówi, żeś pijana to na wszelki wypadek usiądź... Odpowiedz Link
khinga Re: Nostalgia i tęsknota 29.07.11, 13:44 urko70 napisał: > Jak Ci kilka osób mówi, żeś pijana skąd ten wniosek??? > to na wszelki wypadek usiądź... Kazał się położyć, więc nie miałam wyjścia... Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 29.07.11, 13:50 khinga napisała: > urko70 napisał: > > > Jak Ci kilka osób mówi, żeś pijana > > skąd ten wniosek??? Jaki wniosek? > > to na wszelki wypadek usiądź... > > Kazał się położyć, więc nie miałam wyjścia... Spolegliwaś. Odpowiedz Link
khinga Re: Nostalgia i tęsknota 29.07.11, 13:54 urko70 napisał: > Jaki wniosek? czy to takie przysłowie, którego nie znam? > Spolegliwaś. Pod jego dłońmi nie miałam wyjścia Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 29.07.11, 14:11 khinga napisała: > urko70 napisał: > > > Jaki wniosek? > > czy to takie przysłowie, którego nie znam? Raczej powiedzenie . > > Spolegliwaś. > Pod jego dłońmi nie miałam wyjścia Sprawne dłonie i conieco na strychu bardzo pomagają Odpowiedz Link
khinga Re: Nostalgia i tęsknota 29.07.11, 14:35 urko70 napisał: > Raczej powiedzenie . Oj tam.. > Sprawne dłonie i conieco na strychu bardzo pomagają Stomatolog powinien takie własnie mieć Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 29.07.11, 14:46 khinga napisała: > > Sprawne dłonie i conieco na strychu bardzo pomagają > > Stomatolog powinien takie własnie mieć To każdemu pomaga. Odpowiedz Link
khinga Re: Nostalgia i tęsknota 29.07.11, 15:24 urko70 napisał: > To każdemu pomaga. Zapewne takie masz Odpowiedz Link
khinga Re: Nostalgia i tęsknota 30.07.11, 11:04 Wystarczająco. Codziennie jestem głodna i co z tymi palcami? Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 31.07.11, 13:29 khinga napisała: > i co z tymi palcami? Palce są w sam raz. Odpowiedz Link
khinga Re: Nostalgia i tęsknota 31.07.11, 23:09 urko70 napisał: > Palce są w sam raz. ...? Odpowiedz Link
urko70 Re: Nostalgia i tęsknota 01.08.11, 09:02 khinga napisała: > > Palce są w sam raz. > > ...? ? Odpowiedz Link