witrood 03.04.20, 18:43 się komuś nudziło ... i lubi ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turma.mortis Re: Jakby 04.04.20, 06:35 bo jak inaczej błysnąć heh jakby to nawet ryby w necie łowisz jesteś miss lub królem pokera i w stanach możesz być (zjednoczonych upojenia lub innych) Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Jakby 04.04.20, 08:56 ale hmmm według własnej czy globalnej a każdy ma i tak swoją własną a i wyżej dupy się nie podskoczy więc heh sztukateria z sztablaturą dorabianie gipsem braków bo mogło być po obcemu Odpowiedz Link
abc_meee Re: Jakby 04.04.20, 09:30 Turma. Wszyscy jesteśmy podenerwowani mniej lub bardziej. Nie dolewaj oliwy. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Jakby 04.04.20, 09:34 ale ja jestem spokojny heh i mam wjebane to nie sytuacja aktualna tylko całokształt Abecadełko stopka heh Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Jakby 04.04.20, 09:46 co to da? hmmm yuppiszony dalej będą sobą więc reszta też tu liżą sobie suty ci co i tak będą lizać w koronie czy bez heh www.youtube.com/watch?v=mkMBZne3grw Odpowiedz Link
abc_meee Re: Jakby 04.04.20, 09:56 Energii szkoda. Też szkoda mi na wnikanie w innych, zwłaszcza ich nie znając. No ale, róbta co. Endforewerjang. Odpowiedz Link