a_geras 31.08.11, 21:53 Jest taka opcja na forum,ze zamiast : ) bedzie co Wy na to? bo ja nie wiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_geras Re: Emotikony:) 31.08.11, 21:58 Dobra, to sa chyba ustawienia prywatne a ja głupia myslalam,ze ustawie wszystkim tak samo Odpowiedz Link
anna_geras Re: Emotikony:) 01.09.11, 07:15 kazzol napisał: > wyłącz! głosowanie miało być Odpowiedz Link
anna_geras Re: Emotikony:) 01.09.11, 07:25 kazzol napisał: > zagłosowałem ;] a ja myślałam,że mi rozkazujesz ale w sumie to mi bez różnicy. Odpowiedz Link
kazzol Re: Emotikony:) 01.09.11, 07:38 anna_geras napisała: > kazzol napisał: > > > zagłosowałem ;] > > a ja myślałam,że mi rozkazujesz > ale w sumie to mi bez różnicy. jak Ci rozkazuje, to bez różnicy? ;] Odpowiedz Link
kazzol Re: Emotikony:) 01.09.11, 07:41 Anno, jak już jesteś z nowoczesnym technologiami tak za pan brat, to proponuję, abyćś włączyła w wątku sondę ;] Odpowiedz Link
anna_geras Re: Emotikony:) 01.09.11, 07:48 kazzol napisał: > Anno, jak już jesteś z nowoczesnym technologiami tak za pan brat, to proponuję, > abyćś włączyła w wątku sondę ;] chetnie ale to jest opcja forumowa? czy gdzie indziej sie takie cuda organizuje i wkleja? Odpowiedz Link
kazzol Re: Emotikony:) 01.09.11, 07:50 anna_geras napisała: > kazzol napisał: > > > Anno, jak już jesteś z nowoczesnym technologiami tak za pan brat, to prop > onuję, > > abyćś włączyła w wątku sondę ;] > > chetnie ale to jest opcja forumowa? czy gdzie indziej sie takie cuda organizuje > i wkleja? nie wiem, nie znam się ;] pewnie gdzieś tam, gdzie włączyłaś te wspaniałe buźki, ale tylko teoretyzuje, bo kompletnie się nie znam ;] Odpowiedz Link
anna_geras Re: Emotikony:) 01.09.11, 07:41 kazzol napisał: > anna_geras napisała: > > > kazzol napisał: > > > > > zagłosowałem ;] > > > > a ja myślałam,że mi rozkazujesz > > ale w sumie to mi bez różnicy. > > > jak Ci rozkazuje, to bez różnicy? ;] bez różnicy czy mi rozkazujesz i bez różnicy czy emotikony spać mi się chce Odpowiedz Link
kazzol Re: Emotikony:) 01.09.11, 07:46 anna_geras napisała: > bez różnicy czy mi rozkazujesz i bez różnicy czy emotikony > spać mi się chce > zaraz przejdzie, nie mart się, jeszcze tylko jutro ;] Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Emotikony:) 01.09.11, 07:47 swiezym, porannym umyslem stwierdzam, ze ryje jednak chujowe so, jestem na nie Odpowiedz Link
anna_geras Re: Emotikony:) 01.09.11, 07:49 lezka_z_posen napisała: > swiezym, porannym umyslem stwierdzam, ze ryje jednak chujowe so, jestem na nie; > ) czyli głosujesz włączanie emot w piątkowe wieczory tylko;? Odpowiedz Link