szarlotka_ja 18.01.21, 19:59 Jak się miewają Wasze depresje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uny Re: Blue Monday 20.01.21, 15:26 depresja... "Depresja"- Ślepnąc od Świateł [;Robert Więckiewicz]; Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Blue Monday 20.01.21, 15:59 ciekawe studium emocjonalnego wierzgania... mam takiego brata... łazi po chałupie, podbija sobie bębenek wykrzykując, jaki to świat xujowy... Siedzę sobie spokojnie, obserwuję go, słucham, pytam czy zje zupki pomidorowej, czasem zasugeruję, że "ale po co się tak ekscytujesz, olej to"... i w duchu dziękuję bohu, że odrobiłam pracę domową z rozwoju osobistego i już mnie takie "dramy" nie dotykają... sama sobie zrobiłam emocjonalną lobotomię i z takich chorych " gównianych uniesień" pozostało mi już tylko... uniesienie brwi Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Blue Monday 18.01.21, 23:20 tzn.aga napisała: > Zalewam zupą chmielową. ja pomidorówką w dużych ilościach Odpowiedz Link
stasi1 Re: Blue Monday 20.01.21, 08:28 Tak z prognoz wynikało że dzisiaj będzie cieplej. I rzeczywiście, u mnie jest tylko minus 3. A ma na plusie być. To dobrze zaopatrzę swoją piwnicę w kilka taczek drewna. Przecież węglem nie będę palił Odpowiedz Link
obrotowy Temat nie dla mnie, ale... 19.01.21, 14:54 szarlotka_ja napisała: > Jak się miewają Wasze depresje? Temat nie dla mnie - bo Deprecha mi obca, ale... przy tej pogodze (2 ° C, wiatr, deszcz) to bez czegos cieplego w loziu ani rusz... no ostatecznie szklaneczka Whisky - w tych warunkach tez moze byc ciepla Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Blue Monday 20.01.21, 12:10 jak się nie szarpię za bardzo emocjonalnie w życiu, to nie miewam stanów depresyjnych... im bardziej jestem pogodzona z tym, że jest, jak jest - tym bardziej pogodna jestem... dołki głównie powodują inni ludzie - ale ciągle sobie powtarzam: jak ktoś cię za bardzo dołuje, to trzeba albo odpuścić jakiekolwiek oczekiwania (i wtedy jak ktoś się miło zachowa to jest miłe zdziwienie), albo tą osobę puścić wolno... nie ma trzeciej drogi... Odpowiedz Link
koszmarna.baba Re: Blue Monday 20.01.21, 21:56 >Jak się miewają Wasze depresje? wink Wcale się nie miewają! Uciekły na sam widok! Odpowiedz Link