witrood 01.03.21, 21:54 się tu nic nie dzieje, że w związku z powyższym rozliczyłem pit i go wysłałem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witrood Re: Tak 01.03.21, 22:03 Hahaha. A mi nadpłata (79 zł). Ale głównie z powodu darowizny na cele społeczne. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Tak 01.03.21, 22:15 Niestety. Żebym chociaż jakimś szrotem po tych drogach się rozbijał. Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: Tak 02.03.21, 08:15 Phii ,ja rozliczyłam ,wysłałam i już nawet kasę wydałam Odpowiedz Link
obrotowy No. 02.03.21, 16:24 Nie ma tego zlego - coby na dobre nie wyszlo. ale swoja droga , tez mnie zastanawia, czy samotne Panienki z tego foro aktualnie sa: 1. zapracowane 2. sparowane 3. znudzily im sie tu wystepy ? Odpowiedz Link
samysliciel Re: No. 02.03.21, 18:13 Zawsze możesz spytać u źródła, będziesz miał pewność co i jak. Masz którąś na oku? Odpowiedz Link
obrotowy tak , niejedna. 02.03.21, 23:37 samysliciel napisał: > Masz którąś na oku? tak. niejedna jako i silencjusz - kocham je wszystkie. ale nie na raz. po kolei. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: tak , niejedna. 03.03.21, 00:22 Nie kocham wszystkich. Proszę trzymać się faktów. Odpowiedz Link
obrotowy viem o tym. 03.03.21, 00:34 silencjariusz napisał: > Nie kocham wszystkich. Proszę trzymać się faktów. viem o tym. to byla podpucha. ale one wszystkie ciebie kochaja. moze bys sie k.. na ktoras w koncu zdecydowal - miast plakac nieustajaco na foro ? Odpowiedz Link
obrotowy nie.... 03.03.21, 23:06 silencjariusz napisał: > Nieustająco? Coś Ci się pomerdało. nie . marze o takim powodzeniu wsrod forumowych Panienek - jakie Ty tu posiadasz. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: nie.... 04.03.21, 00:39 "marze o takim powodzeniu wsrod forumowych Panienek" A jednak coś Ci się pomerdało. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: nie.... 04.03.21, 10:05 obrotowy napisał: > silencjariusz napisał: > > Nieustająco? Coś Ci się pomerdało. > > > nie . > > marze o takim powodzeniu wsrod forumowych Panienek > > - jakie Ty tu posiadasz. Mam wrażenie, że pomyliłeś miejsca, szukając "panienek" na forum....tzn.... mnie akurat razi takie nazewnictwo, bo jakoś negatywnie mi się kojarzy.... Może w tym tkwi problem, że traktujesz kobiety przedmiotowo.... a że bawią Cię takie pseudo zaloty, bo flirtem tego nazwać nie można.... hmmm.... to tylko o Tobie źle świadczy i sorry ale nie wiem czy ktoś traktuje Cię na serio.... Ale oczywiście marzenia.... fajna rzecz.... Odpowiedz Link
obrotowy racje, podobnie jak d... kazdy ma swoja. :) 04.03.21, 16:53 marcepanka313 napisała: pseudo zaloty, bo flirtem tego nazwać nie można.... hmmm.... to tylko o Tobie źle świadczy i sorry ale nie wiem czy ktoś traktuje Cię na serio.... kazdy, ma swoje poczucie humoru to co Ciebie mierzi - innych bawi w jednym masz racje: -to sa pseudo-zaloty, czy moze raczej zarty z zalotow. - boo gdyby bylo to no powaznie - bylbym "grzeczniejszy" i szukal kontaktu na privie... no a teraz sie nie dasaj, daj buzi i w tyl zwrot Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: racje, podobnie jak d... kazdy ma swoja. :) 05.03.21, 00:05 obrotowy napisał: > kazdy, ma swoje poczucie humoru > > to co Ciebie mierzi - innych bawi No fakt, salwy śmiechu, naręcza uśmiechu.... > w jednym masz racje A bo to w jednym....? : -to sa pseudo-zaloty, czy moze raczej zarty z zalotow. > - boo gdyby bylo to no powaznie - bylbym "grzeczniejszy" i szukal kontaktu na > privie... Może i szukasz, kto wie.... > no a teraz sie nie dasaj, daj buzi i w tyl zwrot Potwierdzenie tego o czym pisałam.... Nic dodać, nic ująć.... Odpowiedz Link
obrotowy racje, podobnie jak d... kazdy ma wlasna. :) 05.03.21, 00:15 marcepanka313 napisała: - Może i szukasz, kto wie.... nie. - ale tylko z jednego powodu. - mam za daleko. Bo moja Slubna mi w tym nie przeszkadza > Potwierdzenie tego o czym pisałam.... Nic dodać, nic ująć.... koniecznie dodać, . - moglabys dac mi nie tylko buzi, wzialbym chetnie wiecej Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: racje, podobnie jak d... kazdy ma wlasna. :) 05.03.21, 01:13 I to by było na tyle.... Odpowiedz Link