szarlotka_ja 22.04.22, 21:40 Chyba dzisiaj nie służą . Cały dzień boli mnie głowa I spać mi się chciało (najbardziej w pracy), a teraz to w ogóle spać mi się nie chce Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
letniaburza77 Re: Hektopaskale 22.04.22, 22:17 Dużo osób skarżyło się wczoraj na złe samopoczucie . Mnie osobiście tak bolała głowa jakby mi ją ściskała metalowa obręcz . Wzięłam nie wiem ile Paracetamolu ale pomogło dopiero po ketonalu . Ponieważ to silny lek ból głowy ustąpił ale żołądek zaczął dokuczać . Odpowiedz Link
obrotowy Kosmici... 23.04.22, 00:11 tez mialem fatalne sny. i snilem sie sobie sam. koszmar. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Kosmici... 23.04.22, 17:44 Oczywiście gdyby ci towarzyszyła w tym kobieta byłbyś szczęśliwy Odpowiedz Link
obrotowy nie fantazjuj... 24.04.22, 16:02 stasi1 napisał: > Oczywiście gdyby ci towarzyszyła w tym kobieta byłbyś szczęśliwy wez nie fantazjuj... gdyby tak mozna bylo byc szczesliwym z kazda (nawet wysniona) kobieta - to bylibysmy w raju... Odpowiedz Link
stasi1 Re: nie fantazjuj... 26.04.22, 18:05 Ale chyba z wyśnioną kobieta jest najpewnie że człowiek będzie szczęśliwy Odpowiedz Link
obrotowy nie fantazjuj... cd. 26.04.22, 19:13 stasi1 napisał: > Ale chyba z wyśnioną kobieta jest najpewnie że człowiek będzie szczęśliwy no jest najwieksza szansa... ale nie gwarancja. spocznij. Odpowiedz Link
obrotowy na Podlasiu. 23.04.22, 01:09 silencjariusz napisał: > Nie stwierdziłem obniżenia dobrostanu. a na Podlasiu ani polska polonizacja ani sovietyzacja - nikogo nie poruszyla. moze tto wlasnie ta tamtejsza sila "tutejszych" Odpowiedz Link
green.amber Re: Hektopaskale 23.04.22, 12:05 ooo mnie dziś tak jakoś próbowało uśpić, ale jeszcze się nie dałam a niebawem przybędzie Wsparcie, które gwarantuje 1000% koncentracji w koncentracji Odpowiedz Link