woccie 14.07.18, 17:31 Witam i o zdrowie pytam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wcionszrzywy Re: Babole i inni 14.07.18, 18:45 Ale że inni szatani, czy jak? Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 15.07.18, 09:55 Kiedyś, wcale nie tak dawno, jak było jeszcze cafe.pl i przyległy do tego portalu lokal zwany Espresso, gdzie już z daleko, zanim do głowy przyszło delikwentowi zalogowanie się na cafe, widać i czuć było ten smak peerelowskiej wdzięku o wystroju późnego (a nawet wczesnego) Gierka mocno skażonego Bauhausem czy też inną skandynawską surowością. Siedziały tam damy, co niektóre wciąż panny, zwane tam babolami lub ciotkami, i czekały na odkrycie (odkrycie przez tych innych, ich, tych baboli), za ich dobroć, inteligencję, a przede wszystkim za ich jeszcze nie do końca przebrzmiałą urodę. Wysiadywaniu nie było końca, często od rana do nocy, aż jednak koniec przyszedł i babole rozpłynęły się jak rozjechana na autostradzie kotka po długich lipcowych ulewach w znanym i kochanym przez nas naszym pięknym kraju. Zapewne one gdzieś tam jeszcze są, choćby siłą swojej wielkiej i pięknej duszy, ale jak na razie deszcz wciąż pada, i słońce nie wychodzi, tak więc i one raczej nosa wychylić nie zamierzają. Ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: Babole i inni 15.07.18, 11:06 Gdzie te czasy co tak szybko odchodzą ? spieszmy się...żyć ile wlezie Odpowiedz Link Zgłoś
andziulek38 Re: Babole i inni 15.07.18, 20:27 Kobietki czekają, do dzieła. Pokażcie swoje mentalne muskuły, rycerskie serca i inne zalety😃. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 15.07.18, 20:43 Och, Andziulek. Przecież wiesz, że ja chcę od ciebie tylko jakiś interesujący obraz, w oleju, duży format. Ostatecznie może być akrylowy i mniejszy format (z wiekiem jestem trochę mniej wymagający, wyrozumiały, khe khe). Tylko niech nie będzie tak strasznie babski. A jeżeli nie dasz rady inaczej, to niech będzie chociaż ciut "wku...ony". Odpowiedz Link Zgłoś
ciumciurumcium Re: Babole i inni 15.07.18, 20:53 Czy Kapitan Princessę już wodował? bo nie jestem na bieżąco Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 15.07.18, 21:00 Myślałem, że ty leżysz właśnie w kabinie a on ci polewa odpowiednio schłodzonego prawdziwego szampana. A to ci zaskoczenie. A tu już połowa lipca, hm. Czyżby obiecanki-cacanki? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 15.07.18, 21:50 Chciałem coś jeszcze dorzucić, ale się powstrzymałem, hm. Trochę mi Ciumki żal, hm. Ale kto poradzi sobie lepiej z tak licznymi rozczarowaniami jak nie prawdziwa matka Polka, hm. Jakby ktoś mnie wołał, teraz, to jestem pod prysznicem. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 15.07.18, 22:12 Nie wiedziałem, że Hollywood robił filmy o miłości 45-letniej kobiety do 65-letniego mężczyzny, hm. Film pt. "Co się wydarzyło w Madison County" (na ARTE w tej chwili), hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 15.07.18, 22:13 Pewnie po to, aby pocieszyć te po czterdziestce, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 15.07.18, 22:14 Albo raczej dlatego, aby zarobić na Meryl Streep, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 15.07.18, 22:16 Och, i kto mi teraz poda chusteczkę, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 15.07.18, 22:15 Tak byle jak się kąpiesz, czy TV masz pod prysznicem? ;D A film... bardzo ładny. 8) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 15.07.18, 22:17 Ja się nie kąpię raz na 2 tygodnie tak jak ty, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 15.07.18, 22:22 Majn Got, co za kicz (na poziomie hollywoodzkim). Tylko te drewniane okładziny ścian w pomieszczeniach mieszkalnych, i te amerykańskie kurtki męskie, które zawsze mi się podobały, możne oglądać. Muzyka to już w ogóle. Jakby klimat po śmierci matki, hm. A, jeszcze krajobraz, przyroda, landszafty, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 15.07.18, 22:17 To właśnie z niego jest mój ulubiony dialog: - Powiedz, jeżeli chcesz żebym przestał... - Nikt Cię o to nie prosił! :) Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 15.07.18, 22:28 Na to pytanie jest kilka błyskotliwych odpowiedzi. Uważaj, bo którąś zarobisz. 8) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 15.07.18, 22:30 Że się bzyka i się pyta? Hm, pełny romantyzm, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 15.07.18, 22:33 O, Świat według Kiepskich. Coś konkretnego i śmiesznego Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 15.07.18, 22:34 Nie. Był u niej w domu chyba drugi raz. Przygotowywali kolację, coś ładnego zagrało w radiu (czy Clint nastawił płytę - nie pamiętam) i poprosił ją do tańca... takiego coraz bardziej intensywnego emocjonalnie. ;) I po chwili tak zapytał. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 15.07.18, 22:37 Aha, hm. Nie wiedziałem, że takie cuś można robić, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 15.07.18, 22:40 A tak parafrazują znaną scenę z "Świata według Kiepskich", Lurneta, gdy Paździoch mówi do Boczka: Mówi się tyle razy, żeby pan tu nie przychodziła, aby się tu wypróżniać! To tak jak do ciebie, Lurneta, bo ty zawsze i wszędzie się tu wciskasz. Ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 15.07.18, 22:41 Ale nie bój się, Lurneta. Ten wątek założyłem ja. Ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 15.07.18, 22:44 O, będą się bzykać. W "Kiepskich". Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 15.07.18, 22:46 Dobra. Idę spać. Tylko nie czekaj na mnie, Lurneta, bo ja śpię trochę dłużej niż się kąpię. Ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 15.07.18, 22:48 Weź, bo robisz się żenujący z tą pewnością siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 15.07.18, 22:57 A Lurneta, mam jeszcze jedną historię dla ciebie. Po tym, jak w piątek wypiłem prawie 0,7 whisky, to rano w sobotę poszedłem do "Amatorskiej" na piwo, a że tam ogródek jak pięć minut, i prawie nota dotyka nogi sąsiedniego stolika, to byłem świadkiem (dość uważnym) rozmowy jakiejś młodej pisarki (a w zasadzie to ona milczała przez te pół godziny) z już, podobno uznanym, poetą, malarzem, i w ogóle. Nie znam faceta, ale włączyłem internet w smartfonie, i po tym, jak on mówił o sobie "Grzesiek", i że w Kopenhadze żyje, i go w mig odszukałem. Z racji tego, że jest on z mojej generacji (starszy) i z klimatów młodzieńczych, które mnie jakoś tam kiedyś dotyczyły, zacząłem wertować, czytać o i poezję jego zdaniem bardzo ciekawych młodych (czy tam kiedyś młodych) ludzi, z o'haryzmu, czy jak tam to się nazywa. To tak, żebyś się pocieszyła czymś z mojej strony po tym porównaniu cię do Boczka. Ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 15.07.18, 23:18 Nigdy więcej, nie patrz na mnie, takim wzrokiem... ta da ba tidi da diba da.... Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 16.07.18, 09:42 Mamma mia! :) Twoje skojarzenia, parafrazy i rozmowy podsłuchane - obchodzą mnie tyle, co zeszłoroczne... Niezmiennie zaskakuje natomiast Twoje przeświadczenie, że jednak są ważniejsze. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 16.07.18, 10:06 Och, życie drugiego człowieka cię nie interesuje? Codzienność, liryzm, dusza utrapiona, poezja chodnika, nic? Hm, zawsze wiedziałem, że jesteś botem. Ludzie sobie flaki wypruwają, żeby inni choć trochę zrozumieli siebie, a ty udajesz pannę, która pewnie nawet nie szcza do kibla, tylko inne nimfy twój mocz odbierają, cudownie. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 16.07.18, 12:42 Może jakbyś Ty był "drugi człowiek"... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 16.07.18, 10:45 Czas się dopełnia, hm. Te, co miały jeszcze niedawno 39, teraz są już dobrze po 40, hm. Innym bliże do 60, choć jeszcze niedawno mówiły, że są młode, hm. Kto je przytuli, kto do snu utuli, żeby nie musiały się zalewać łzami pod prysznicem, hm. Podobno Jezus kocha wszystkich, a ksiądz z uśmiechem czeka na nie w kościele, hm. Ale co z tymi, które nie wierzą? Nie sądzę, aby najnowszej generacji proszki antydepresyjne popite sporą ilością wina tutaj były dobrym rozwiązaniem. Hm, hm, mm. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 16.07.18, 12:51 Czas się dopełnia, hm. Ci, co mieli jeszcze niedawno 39, teraz są już dobrze po 40, hm. Innym bliżej do 60, choć jeszcze niedawno mówili, że są młodzi, hm. Kto ich przytuli, kto do snu utuli, żeby nie musieli się zalewać co wieczór whisky lub burbonem przed monitorem, a rano - piwkiem pod parasola grzybkiem, hm. Etc. Bla bla. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 16.07.18, 13:05 Żadna kobieta po 40-ce nie może dać prawdziwemu mężczyźnie więcej niż dobra whisky, czy nawet burbon. Z właściwie schłodzonym piwkiem w ogródku letnią porą też żadna nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 16.07.18, 13:20 Żadnemu mężczyźnie po 50-tce. (aż się prosiło! ihhihihi) Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 16.07.18, 13:26 Krzysztof Krawczyk & Bohdan Smoleń - Dziewczyny, które mam na myśli (Recydywiści) Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni 16.07.18, 19:41 Byłam na cafe. I widzę, że tu dalszy ciąg. Głównie udowadniania, że płeć A jest lepsz od B. Albo nick C jest lepszy od D. Albo mniemanie E o so jest lepsze od mniemania od F. Albo czas odpowiedzi i "błyskotliwa" riposten G jest och szybszen od H. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 16.07.18, 22:02 Mam 47 lat. Mój nick to ABC. Tak, jestem babolem. Już myślałam, że się odbiłam od dna, gdyż skasowali cafe.pl, ale niestety, zalogowałam się na innej tego typu platformie, czyli "Babole i inni", gdyż nie mogłam się powstrzymać. Tak, jestem słaba. Jestem babolem. (ihihihihihihihihihihih). Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 16.07.18, 22:06 Może jeszcze jakieś anonimowe babole? Mile tu widziane (ihihihihihihihih). Odpowiedz Link Zgłoś
marco_9 Re: Babole i inni 17.07.18, 00:52 szczerze mowiac, czulem pismo nosem, ze ABC to ...wciaszrzywy ! ciekawe, gdzie zamelinowaly sie pozostale Damy z Cafe ? Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 09:31 Hahhahaha! :D Wreszcie nie trzeba zgadywać - mamy czarno na białym. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 10:38 Czarne na białym, to są litery, a litery, to wiadomo. Ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 10:42 Aczkolwiek niektóre babole sądzą, że słowo pisane na forum bardziej rani niż miecz, a od kawy wirtualnej można zajść w ciążę. Nawet od nieznanego nicka. Ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 10:50 A Marco, to nawet nosem czuje pismo. Pewnie szczególnie to czarne na białym. Aczkolwiek to, że ABC, to litery, to tyż prawda. Ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 11:05 Kiedy wszyscy przymknęli oko - Marco je otworzył! ;D I nastała jasność. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 10:49 Możesz odwracać kotka młotkiem. Z tego "wyznania" już się nie wywiniesz. ;D Ubaf na calutkie Polskie! (by Ferd) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 10:52 Ja się wcale a wcale. A nawet bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 10:57 Bardziej już się nie da. Ale jest wystarczająco. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 10:55 A tak w ogóle, Lurneta, dlaczego ty znowu ty przychodzisz się wypróżniać? Wynocha do siebie na wyższy poziom! Ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 11:01 Albowiem człowiek inteligentny potrafi się odnaleźć na każdym poziomie. 8) I skończ już z tymi excrementami! Exactamente? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 11:06 Tylko uważaj, żeby Ci się poziomy nie pomyliły, bo przestaniesz być dla Marco guru. Ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 11:14 Nie bój nic. Poziomy się nie pomylą, zwłaszcza, gdy schodzisz poniżej ground zero. 8) A dla Marco jestem kumpelą (i odwrotnie) i se to w końcu utrwal. :) Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 11:16 Teraz napisz "ble" i że boisz się tutejszych kobiet. I zamkniemy temat. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 11:26 A tam. Jakbyś się bał, to byś nie nawoływał. :) Ściema goni ściemę... Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 14:05 It's for you, ABC. www.youtube.com/watch?v=dRHetRTOD1Q - It's A sin. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 14:41 A to dla mnie samego: www.youtube.com/watch?v=IxuEtL7gxoM Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 15:24 A co dla mnie? :) Tylko wybierz coś ładnego. Bo jak brzydkiego - to nie wybieraj. Sam widzisz, po jak kruchym lodzie tu stąpamy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 15:42 Ale ty jesteś przewidywalna, i słaba (przy mnie). Masz: www.youtube.com/watch?v=h1XYLD_ntl8&list=PL2kHFzg0kpwvJtfaR3keOJHzHlSqlYtRv&index=11 Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 16:15 No, niech będzie. (piosenka) :) A że jestem przewidywalna muzycznie? To znaczy, że mam po prostu ukształtowany gust. A nie - wszystkie sroki za ogon, a każdą powierzchownie. Chodzącą Encyklopedią Muzyczną na pewno nie jestem, i nie zamierzam się z nikim na to "mocować". :) Natomiast znam kilka osób, które faktycznie są dość wszechstronnie "otrzaskane" (nie twierdzę, że Ty!) - doceniam to i podziwiam. O wszystko można je zapytać, i zawsze wiedzą. :) No, ale to pasjonaci... Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 16:21 Miałem co innego na myśli, ale niech ci będzie :) A co do piosenki, to jestem pewny, że wybór udał mi się na 100%, jakkolwiek byś zaprzeczała. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 16:30 No to napisz, co miałeś na myśli. A co do piosenki - nie jest to może mój top wszechczasów ;) - ale lubię. Przecież nie zaprzeczam. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 16:28 Natomiast to, że ty znasz kilka osób, to wiesz. Takie zaczepki, to se możesz w buty wsadzić, to może z większą gracją będziesz się po chodniku poruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 16:37 Czy Ty masz na tym punkcie jakiś kompleks, że zinterpretowałeś to jako zaczepkę? Są tacy ludzie. Pewnie sam znasz. Więc gdzie tu zaczepka? Może Ty też jesteś taki obcykany, przecież ja nie wiem... Po co się od razu wściekać? A z gracją i leciutko to ja się poruszam i bez zaczepek w butach! :D Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 16:45 wcionszrzywy napisał: > Co to za babol ta Siema? Nie mam pojęcia. Zresztą to facet chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 16:49 Ja se myślę, że to ta, co te chore dzieci ma (wnuki), ta ze "Spatifu". Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 16:57 Ty już w ogóle coraz mniej znasz. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
siem3mam Re: Babole i inni 17.07.18, 16:37 Lelu....Loooorneta, a nie lepiej to spotkać się face to face i pogadać? Tak dumam na tym fusowym łez padole po cafe.pl/eu, że Wy jak te mućki...dużo i głośno ryczą na forach, puszczają gazy, będącą, a w realu ani muuuuu, ani bu uuu. He ha he ha itd itepe etetetecera!!!!! Ahoj . Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 16:44 O, następny misjonarz z "Akcja-Integracja". Zief. Nie chce mi się nawet odpisywać, ale jedno napisać muszę: nie ma tu żadnego Lela. Odpowiedz Link Zgłoś
siem3mam Re: Babole i inni 17.07.18, 17:55 To Zawisza Czarny albo biały. Te Wasze monologodialogi uśmieracją każdy wontek. Zaraza jakasiś. Daucie żyć i pisać ludziskom bez spiny. Dominować możecie jeżeli już taka potrzeba w inny przyjemniejszy sposób jaj sama nazwa wskazuje. A sio...... khe..khe Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 18:16 No głupszego babola nie widziałem, hm. Aczkolwiek już na Espresso było takich multum. Ta wciąż nie zauważa, że nikt jej do niczego nie zmusza, jednocześnie wątków mogą być miliardy naraz, i to w samej Polsce. Czyż ty babolu jeden naprawdę nie masz męża, dzieci, psa, kota, żeby się na nich wyżyć, coby choć trochę mieć oleju w głowie? Koniecznie musisz dać do zrozumienia, że i tak zawsze i wszędzie jesteś panem tego świata, że o realnym nie wspomnę? I jeszcze się podpisuje khe khe. No coś takiego, to nawet mnie potrafi wyprowadzić z równowagi (nadziwić się nie mogę, jak ktoś może mieć pretensję do czyjegoś wątku), naprawdę, hm. Kto ci nie daje? Przejdź bokiem, szerokim łukiem dalej, i pogadaj sobie z ciotkami o pogodzie, albo nawet i o miłości. Kogo to, co ty byś nie chciał? Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
siem3mam Re: Babole i inni 17.07.18, 18:36 Skoro nie jesteś Lelu to nie naduzywaj jak monsz sonsiadkie słowa Babel. . toć to Lelowy zwrot i wara inszem uzurpatorom od niego..ot co Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 18:39 Czekam aż on mnie do sądu o to poda. Toć to prawnik. Ha ha ha ha ha. Nadal nic nie rozumiesz. Załóż sobie dziś 222 wątki i się pław w swojej normalności (rowerek, spacerek, serialek, pierogi). Od sierpnia grzybobranie. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 19:46 Cz., ten Bez3Manki - to jest kolo. Żaden z baboli nie użyłby słowa "uzurpować" ani nie dowcipkował o tym, że "monsz sąsiadkę". :) Taki "z północy" (czytaj: Elbląga). Straszliw miał nick chyba. A potem Nemt. Pod koniec Cafe na Espresie się "udzielał", Ciebie już wtedy chyba nie było. Powtarzał po Lelu stare śpiewki i spamował. Bez kontaktu i interakcji kompletnie. Jak wymyśliliśmy Grupę na FB - pisał, "żeby nikt go nie błagał, żeby na Grupę na Fejsa się "zapisał". ;D A potem przyłaził mi na Fejsa chyba 3 razy, pod różnymi nickami, żeby jednak go wpuścić, bo mu brakuje Cafowego klimatu. Ale zanim to - to TU próbował tańcować pod kilkoma nickami, czasami gadając sam ze sobą. A że to odłogiem leżało - to zwątpił i zniknął... I oto: reaktywacja. A jeszcze niedawno, w innym wątku, pisał, że "klawo nas się czyta". Już zmienił zdanie, bo mu wątek blokujemy. ;D Ciekawe, z kim by tu gadał? Ech. Ludzi z sianem w głowach nie sieją... 8) Odpowiedz Link Zgłoś
woccie Re: Babole i inni 17.07.18, 19:49 To nie może być on, to musi być babol jakiś. Odpowiedz Link Zgłoś
woccie Re: Babole i inni 17.07.18, 19:51 Żaden normalny facet nie będzie wysławiał Lela zawsze i wszędzie jak Matkę Boską. No, może jeszcze ten twój przydupas, jak mu tam był.... Leo? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 19:56 Mylisz się. Lel imponował głównie takim - "mała biedna niezdolna do własnych przemyśleń meszczizna". Powtarzać tylko po nim umieli. Nie będę tu tych plagiatorów palcem wytykać. ;) Ale żenua, że taki właśnie, co podłapał "khe khe" - będzie zabraniał używać słowa "babol". :) Tak czy owak - cel osiągnął - został zauważony. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 20:00 Wiem, wiem. Dlatego nie mogłem do końca zrozumieć (zrozumiałem szybko, gdyż nie wahałem w niczym), jak możesz trzymać się tego Leo. Hm. Przyznaj (teraz tak poważnie) chciałaś wzbudzić we mnie zazdrość. Odpowiedz Link Zgłoś
woccie Re: Babole i inni 17.07.18, 19:57 A w ogóle, to jak to może być do Solo, jak nawiązałaś do mojego wątku. A solo zaznacza, że nie wie o co ci chodzi. Naprawdę źle z tobą, Lurnet. Nie chcę nic mówić, ale.... wiesz. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: Babole i inni 17.07.18, 18:10 eeetam...był Lel ale tylko ze dwa trzy razy około maja Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: Babole i inni 17.07.18, 18:11 teraz sezon jachtowy to i pewnie żagluje Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 19:34 W TYM WĄTKU Lela nie ma. Tak to należało rozumieć, Bystrzaku. A jak był - to pod innym nickiem, i też nikt inny go nie rozpoznał, tylko ja. Ale chwalić się, jakiś to dobrze poinformowany i spostrzegawczy - będziesz Ty. Normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
woccie Re: Babole i inni 17.07.18, 19:40 Że co Lurneta? Że widziałaś kogoś, kogo nie było? Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
woccie Re: Babole i inni 17.07.18, 19:53 Maryja, Lurneta, czy ty naprawdę jesteś aż tak ślepa? Przecież ten Siem3mam to wypisz wymaluj Leo. Ale okay, to nie moja broszka, khe khe. Odpowiedz Link Zgłoś
woccie Re: Babole i inni 17.07.18, 19:55 Widać - miłość, hm. Aczkolwiek dzieci wciąż nie ma, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 20:01 Nigdy w życiu. Leo potrafi budować poprawne zdania i jest 100x bystrzejszy niż to-to. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 20:02 No tak, jedno poprawne zdanie, i Lurneta już zabujana. Ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 20:17 Bzdura tam. Leo umiał ripostować w punkt. I nie trzaskał tylu byków (literówek niechlujnych z telefonu, co mnie zawsze wnerwia wyjątkowo). O innych walorach Leo - tylko w obecności Leo. Kropka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
solosol Re: Babole i inni 17.07.18, 19:53 Brak interakcji bo zgubilem sie w wątkach La Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 19:59 To odejdź pół metra od monitora, posortuj drzewko jak należy (tak, jest taka funkcja), i przeczytaj, co mogło być do Ciebie. A jak nie załapiesz - to po prostu: pacz se co piszemy. :) O interakcji z Tobą tu nie było mowy. Nie pogrążaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 20:01 Przecież Solo pisze, że pogubił się w wątkach. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 17.07.18, 20:08 To niech się odnajdzie! ;D A jak nie umie - to niech nie zgaduje, co było do niego, bo pudło za pudłem! Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 20:09 www.youtube.com/watch?v=FpF8Wa2yQH0 Odpowiedz Link Zgłoś
ciumciurumcium Re: Babole i inni 17.07.18, 21:01 Ślimaki wyżarły mi wszystkie kwiatki, pochłaniaja wszystko, nawet same siebie ( widok straszny) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 21:07 To bierz kamerę do ręki i filmuj jak same siebie zżerają. Potem wrzuć na youtube, i dorobisz parę złotych. A może i nagrodę jakąś zgarniesz, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
siem3mam Re: Babole i inni 17.07.18, 21:34 Czy cimciciu to aby Hania Grochola? Jej też ślimaki wszystko jedzom ale jest i plusssssz takiego stanu rzeczy...a mianowicie zaprzonsc ślimaki do produkcji śluzu i zaopatrzyć w niego tutejsze brujas. Będą miały liczka po zastosowaniu tegoż jak nastki..gładkie, lśniące i napięte...hej dyscyk leje...La La la l....khe khe . Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 21:44 Właśnie, hm. W zasadzie, to ja z większością wpisów Ciumki mam ten problem, że nie wiem, czy to, co ona pisze, to jakiś wątek z książki jakiejś, która obecnie czyta, czy też z jej prywatnego życia wzięte, hm. Tym razem (wyjątkowo))) obstawiam Pilcha, hm. Przy jego delirium, to nic nadzwyczajnego, hm. Przypuszczam, że w następnym zdaniu jest opis rozwiązania problemu z tymi ślimakami. - Wrzucić do szklaki, zalać wódką, odczekać.... Odpowiedz Link Zgłoś
ciumciurumcium Re: Babole i inni 17.07.18, 21:42 Już zapomniałam jaki jesteś intrygujący, niezależnie od swych zalet zawsze rozczarowujesz. Buziak. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 17.07.18, 21:46 Siem3mam dostał buziaka od Ciumki, no ja cie nie moge, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
siem3mam Re: Babole i inni 17.07.18, 22:00 Wcionsz szukasz Boboli i innych? Tu się psiajuhy pochowały normalnie. ..niezła jazda mowie Wam youtu.be/BhI4a-eYQtg Odpowiedz Link Zgłoś
siem3mam Re: Babole i inni 18.07.18, 06:31 Zeby calom noc przez takie c h oka nie przymknąć...o bogowie greckorzymscy. ..lepiej było mi napisać psiekrwie...ech co za los...a to wszystko przez Looornete i jej wrażliwość na babole....plisss for giwmi La! Odpowiedz Link Zgłoś
siem3mam Re: Babole i inni 18.07.18, 06:46 Dla Ciebie Loor song i dla Wcionsz i dla Marco i całej bezimiennej reszty byłych smakoszy Babolów i Chłopów czyli firany z nieodżałowanego Cafe.....hej dogonić lato...lala....La youtu.be/gZB4jcPmFGo Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 08:19 Ależ! Czy ja się gniewam? :) Ja Cię tylko zindentyfikowałam. 8) Nie lubię jak ktoś się tak tajniaczy, wiedząc jednocześnie z kim ma do czynienia. To jakaś nowa odmiana sprytu albo przebiegłości? Bo naprawdę trudno mi zrozumieć motywację. Ale mało kto by Cię tu skojarzył, więc jak zwykle wypadło na mnie. ;) Mam do Ciebie nic, tylko proszę, nie integruj mnie tu już z nikim. :) Wiesz, my mamy 5 letni staż w tym pisaniu - to nie w kij dmuchał, tak? No. A i dzieci też z nas nie są, więc gdyby ktoś z kimś coś zamierzał - dawno by to zrobił. Aha, i się zdecyduj: albo my piszemy "klawo" i masz z tego rozrywkę, albo blokujemy Ci wątek - to idź do tego, który Charlie Ci założył. Tam se będziesz Pan na zagrodzie. ;) Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 08:30 Jeszcze go przytul do cyców i pogłaszcz po główce. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 08:36 E no, nie tak prendko. ;) Po prostu zareagowałam po lucku. Po co se ciosać kołki, jak nie ma poczeby? A, i piosenkę nam wysłał - paczyłeś? Bo i Tobie zaadresował. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 08:38 Nie patrzyłem, "0" zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 08:43 Otworzyć linka, to ja mogę, jeśli ta puszczająca (piosenkę), ma nie więcej niż 23 lata. Dobrze o tym wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 08:48 No ja nie wiem, czy byłbyś w zachwytach, słuchając tego, co aktualne 23. ;) Oczywiście - pewnie byś udawał, że miodzio, skracając w ten sposób dystans do jej spódniczki... 8) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 08:50 Dokładnie tak, dokładnie to mam na myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 08:57 Każdy orze jak morze, ale i tak kobieta to tylko seks. Reszta, to graciarnia. Ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 08:58 A stary krawiec kraje, jak mu materia staje. 8) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 09:03 Dokładnie tak. Wiesz, ja bym porównał libido mężczyzny w moim wieku do... sera szwajcarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 09:08 Porównaj jeszcze do camemberta, a będziesz miał w ogóle problem z głowy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 09:13 Wiem, że nie chcesz tego zrozumieć, gdyż kobieta w twoim wieku nie dopuszcza takiej myśli. Ba, generalnie, to kobiety już przed 30 przestają rozumieć ten świata (świat męski) i w zamian budują swoją graciarnię, którą z dumą potem pokazują wszystkim, mężczyznom też. Co dla mnie jest katastrofą. Ale cóż, mamy demokrację, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 09:05 Wcionsz treściwy, dojrzały. A dziury zawsze może wypełnić jakaś dzierlatka. Ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 09:11 Dziury to pustka. Po emocjach. Teraz tylko technika i sporadyczny napór biologii. Smutne to wszystko, bardzo smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 09:14 Bełkot jakiś ci wyszedł. Ale o tym smutku, to chyba pierwszy raz od ciebie słyszę. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 09:16 Ale muszę też przyznać, że to dość kobiece. I to jest ten dramat na tym łez padole. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 09:22 Taka tam - refleksja. Płakać nad tym nie zamierzam. Zwyczajny altruizm. Kobieta sprowadzona tylko do sexu - no cóż, ubożuchno. Mam udawać, że mnie taka mentalność zachwyca? W Twoim wydaniu, w czyimś wydaniu. Wyjałowione to takie jakieś. Asekuracyjne. Ale to w gruncie rzeczy - wybór. I co tu jeszcze można dodać? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 09:38 Wyłożę ci jak krowie na rowie. Z moich doświadczeń i riserczów wynika, że tylko jakieś 0,18% chłopaków, facetów, mężczyzn, interesuje się osobowością dziewczyny, kobiety. Jakieś może 12%, hm, może 7%, może 18% to ci, którzy myślą o korzyściach materialnych przede wszystkim. A reszta, ta "normalna", te 91%, to seks, seks, i tylko seks. Z taką 40-letnią, może się zdarzyć, że ja, czy tam ten omawiany facet, spotka się, że będzie zaskakująco miło, fajnie i nawet jakby (mimo wszystko, w pewnym sensie) seksownie. I potem może się zdarzyć, że oni idą do łóżka i mają radochę (on nie zaprząta sobie jej graciarnią głowy, bo ma bzykanie, seks, rozkosz, fajnie się dzieje, jest radość, czas płynie zabawnie - wiosna). Ale jak często to się zdarza? I jak długo trwa? Jeśli chodzi o mnie, to przy moich ok. 30 spotkań w roku, w ostatnich chyba 3 - 4 latach się nie zdarzyło nic. Czyli sama graciarnia. I oczywiście ty powiesz, że to moja wina, że to te dziury emocjonalne. Ale wiesz jak mnie to obchodzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 09:48 Uhm. Tak samo jak mnie Twoje naciągane statystyki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
siem3mam Re: Babole i inni 18.07.18, 09:58 Wcionsz może pora zająć się duchem, a nie tylko materia i materia....jakaś joga połączona z medytacją. Zanidbałeś chyba te obszary zbytnio koncentrując się na przyziemnych przyjemnościach. Te 3-4 lata to po prostu karma do Ciebie wróciła. Ale nie łam się ...jutro będzie dobry dzień tylko swoją piosenkę zmień....heeeej kiedy byłem małym chłopcem hejjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
siem3mam Re: Babole i inni 18.07.18, 09:47 Ależ La nie jest tak jak piszesz...ja nie jestem On, a do tego ten Ktoś...szkoda chłopiny bo mu się za mnie obrywa. Jestem tylko świeżym powiewem, ożywczą bryzą w tym zatęchłym ze starości miejscu. My name Genderos. Ahoj Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 09:54 Albo więc piszesz, jaki miałeś nick na Cafe, i spod jakiego obserwowałeś - już nie mówię, że mnie - ale np. Lela, skoro tak dobrze go kojarzysz, albo skończmy tę zabawę w "tajemnice". Ja się w każdym razie z takimi krypto-fumflami niespecjalnie lubię spoufalać. Ja jestem ja. I chcę wiedzieć do kogo piszę. Prosta rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 09:58 I nie to, żebym wnikała jakoś szczególnie. Po prostu: Twój wybór. W lewo albo w prawo. Albo przed siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
siem3mam Re: Babole i inni 18.07.18, 10:10 A ja kocham Was wszystkich i tak. Pieknego dnia, pełnej szklanki, niech słoneczko Was łaskocze nawet tam gdzie zazwyczaj nie dochodzi....pust' wsjegda budjet słonce. ...La La li.....hejjjj Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 10:31 Wynika z tego, że ten Siem3mam też czyta różne Zwierciadła. Lurneta, macie wiele wspólnego. Nie odrzucaj tej miłości, gdyż inaczej przychylasz się do mojego poglądu dotyczącego spraw damsko-meskich, i nie tylko. Co by nie najgorzej o tobie świadczyło. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
siem3mam Re: Babole i inni 18.07.18, 10:55 Jestem bytem uniwersalnym czytam zwierciadło i logo. A poza tym Wcionsz nie wiem czy zauważyłeś ze te niby męskie czyta dla są jakby raczej dla takich bardziej metroseksualnych osobników. Gdzie Ci mężczyźni prawdziwi tacy chciałoby się krzyczeć.....no ale nie wypada przeca. Dam Ci to miejsce przy sobie.....li la li... Odpowiedz Link Zgłoś
siem3mam Re: Babole i inni 18.07.18, 11:20 A wydawało się że to miejsce kulturalnych spotkań...błąd...erudycja i blyskotliwosc jak czytam nie idzie w parze z obyciem i szacunkiem. Dzis prawdziwych Cyganów juz nie ma hej..........spadam stąd Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 14:46 Ja pie..., ale gorąco, duszno, parno. Chyba idzie na burze, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 14:48 Była kiedyś tak piosenka - Idzie na deszcze, słońca coraz, mniej. To coś dla Selenitki, zdaje mi się, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 14:51 A nie, to nie Krajwski, to Lech, Jacek. Hm. To epoka Lela, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 14:53 Autobusy bawią się w berka..... hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 14:54 Jej nie ma tu, ostygł po niej nawet sen..., hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 15:37 Zwiędła twoja biała chryzantema, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 16:01 Mhm. :) A twoje - złociste, w półlitrówce po whiskey. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 19:19 Whisky moja żono, tyś najlepszą z dam. Już mnie nie opuścisz, nie, nie będę sam... Odpowiedz Link Zgłoś
joannajasinska13 Re: Babole i inni 18.07.18, 19:44 Czerny, wciąż żywy jak Lenin....doopa oraz szkoda. Sajonara! Odpowiedz Link Zgłoś
joannajasinska13 Re: Babole i inni 18.07.18, 19:50 www.youtube.com/watch?v=eHQG6-DojVw Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 20:01 No, ABC znowu może puszczać linki (tak jak ja bąki). I o to się rozchodzi. Nikt na świecie nie powinien być sam. Nawet muzyka ci nie da tego tak, jak daje cafesrafe. Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni 18.07.18, 20:06 Ważne, byś wierzył w to co piszesz. Na resztę nie trać energii. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 20:08 Bo wiesz, ja, to cię mogę najwyżej pod palmę. Wysłać, na plac De Gola (czy jak się tam on pisze po francusku). Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 20:18 Khe khe. www.youtube.com/watch?v=4tdKl-gTpZg Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 20:05 I co ABC, nikt nie chce z tobą lecieć do USA? Nawet do Australii nie? Och, jaka szkoda, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 20:07 To może polecisz z Jasińską do Nowej Zelandii? Ona cię kocha. W końcu może przeżyjesz prawdziwy miesiąc miodowy. Ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 19:52 Nie wywyższaj się znowu, Jasińska, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 19:55 Dzisiaj tylko piwko - zimny Lech. Whisky drapie w gardle, później spać nie można, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni 18.07.18, 19:53 Prawdziwe życie na forum. (Znaczy na misji). Odpowiedz Link Zgłoś
joannajasinska13 Re: Babole i inni 18.07.18, 20:16 joł , joł w doopie szoł...- Ruda. Nie widzę tu ABC< Odpowiedz Link Zgłoś
joannajasinska13 Re: Babole i inni 18.07.18, 20:18 www.youtube.com/watch?v=fi-S9lrnLZ8 Odpowiedz Link Zgłoś
joannajasinska13 Re: Babole i inni 18.07.18, 20:23 Lapin, czyli królik pa francais to nie ABC, Czerny jesteś mało spostrzegawczy, jesteś egocentrykiem...poszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 20:20 O, jest ta krucha, zraniona i wiecznie zapracowana łania, hm. Ciumka, khe khe. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 20:23 Jeleń dla niej obiecanki cacanki, i popłyną sobie z wiatraczkami tym razem baaaaaardzo daleko. Ale nie trać nadziei, Ciumka. Zapewne pod koniec października wróci, to może jeszcze na parę godzin wypłyniecie w listopadzie. Ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 20:26 Że co w Lidlu? Królik? Hm, mięso królika jest smaczne i przyswajalne. Bardziej niż kurczaka nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
joannajasinska13 Re: Babole i inni 18.07.18, 20:31 jak można zjeść królika? To jakby piesa zjeść, ble , fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 20:33 Ja twojego psa bym nie zjadł, Ruda, weź. Bym się brzydził. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 20:35 Jak się wyżywać, to już na całego. Oto bajka o Lelu i Ciumce: www.youtube.com/watch?v=FpF8Wa2yQH0 Odpowiedz Link Zgłoś
joannajasinska13 Re: Babole i inni 18.07.18, 20:39 Ja tam nic nie jem..od kilku dni, moze tydzień, jedzenie jest dla plebsu Odpowiedz Link Zgłoś
joannajasinska13 Re: Babole i inni 18.07.18, 20:40 ale zapraszam do swojej knajpki wwwbarnitka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
joannajasinska13 Re: Babole i inni 18.07.18, 20:42 www.youtube.com/watch?v=Sx8d--usWKI Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 20:46 Tak ja pisałem. Plebs musi dać Jasińskiej zarobić, żeby ona mogła udawać bogatą w Sri Lance, gdzie za 5 dolarów będzie się czuła jak milionera z Ameryki. Ha ha ha ha ha ha ha ha. Tam ludzie za parę dolarów wyliżą jej piasek spomiędzy jej palców u nóg. Ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 20:48 Myślałem, że żenada nowobogackich się skończyła w Polsce gdzieś około roku 2000. No, ale ona jest z miasto Łodzi, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 20:43 Nic nie jesz, ale dupa ci rośnie. Ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni 18.07.18, 20:46 kurde. Ale bym coś zjadła.. (dobra, zrobię wesele u Ciebie, jak nie jestem weselna) Ihi. Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni 18.07.18, 20:43 kurde. Jestem plebsem. Ale królika nie ruszę. Ani cielęciny. Ani kota. Znaczy mojej kiciakowej. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ciumciurumcium Re: Babole i inni 18.07.18, 20:47 A wystrój tej knajpki to czyje dzieło? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 20:49 Pacz, Ciumka. Tobie nie dała zarobić. Ale nie powinnaś się dziwić. Przecież ona nie przepada (postarałem się być delikatniusi) za tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
joannajasinska13 Re: Babole i inni 18.07.18, 20:51 Artysty Wojtka Górskiego, na fejsie jestem pod BarNitka. Zapraszam, podobno mam dobrego kucharza, sama też zajebiscie gotuję a...i odwłoka nie mam , bo nie mam genu głodowego, mogę nie jeśc tydzień i ważę 55kg od matury... Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni 18.07.18, 20:53 Powiem tyle: Podziwiam wszystkich, którzy mają swoją firmę. I trzymam za nich kciuki!! Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 20:56 Ależ co ci ABC pozostało. I tak żaden facet cię nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 20:57 A tu dobra wyżerka i wakacje na Sri Lance. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 20:55 Też jestem na fejsie. Ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
joannajasinska13 Re: Babole i inni 18.07.18, 20:58 Patrzę jak żrą i mi się śmiać chce, bo nie rozumiem jak można być głodnym, nie czuję tego, nawet nie próbuję tego, wiem ile soli trzeba wsypać na gar 20 litrowy...ile pieprzu, magi..i żrą to, Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni 18.07.18, 21:02 Kurde. To chyba nie zrobię u Ciebie wesela. Odpowiedz Link Zgłoś
joannajasinska13 Re: Babole i inni 18.07.18, 21:07 Marek Edelman w Gettcie nie jadł miesiąc, ludzie jedzenie to trucizna....smacznego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni 18.07.18, 21:12 Kurde, Ruda, co Ty gadasz. Sorry, ale czuję rokapryszenie. Ble. Odpowiedz Link Zgłoś
joannajasinska13 Re: Babole i inni 18.07.18, 21:15 Można nie jeść i żyć, tyle...wystarczy , ze piję minerały, nie lubię grubych ludzi...i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 21:20 Jakie rozkapryszenie. To brak taktu, wyczucia, wiedzy i niski poziom inteligencji. Jak można zestawić kogoś, kto musiał żyć w getcie podczas II WŚ, z kompleksem starej, nowobogackiej szerokiej dupy, co sprzedaje trzeciej jakości żarcie ludziom, którymi się gardzi, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
joannajasinska13 Re: Babole i inni 18.07.18, 21:22 Doopę to mam ponoć jak dwie pięści....całowaną co dzień...wyszłam za mąz 14 lipca...ale jazzzzda. Odpowiedz Link Zgłoś
joannajasinska13 Re: Babole i inni 18.07.18, 21:23 Czeee, buziaki, dla ABC i Czernego..lubię ludzi, buś Trzymajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 21:25 Trzym się, Jasińska. Dobrze, że mieszkasz w Łodzi. No i ja na urlop na Sri Lankę nie latam. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 21:24 A, to dlatego ci już tak totalnie odbiło. Hm. Kobieta jak ma przy sobie faceta, to myśli, że normalnie i w ogóle. Że ach. I och. I że nikt nie jest piękniejszy i mądrzejszy. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 21:22 Aczkolwiek ja też nie przepadam za grubymi (kobietami) i starymi. Ale umierających z głodu bym w to nie mieszał. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
joannajasinska13 Re: Babole i inni 18.07.18, 21:25 Piszę tu moim nazwiskiem, nie anonimowo, jestem podobno dobrym człowiekiem i za taką się uważam...buziaki, trzymajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 21:27 Szacun. Ale przez to ani o drobinę nie jesteś lepsza. A mam wrażenie, że poleciałaś w dół totalni. Widzisz chodzić już dno? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 21:30 Khe khe. Co ja na to poradzę. Jak widzem, to i muszem opisać. Khe khe. Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni 18.07.18, 21:30 Też nie przepadam za idiotami. Będącymi realnie idiotkami. Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni 18.07.18, 21:42 Nic nie musisz. Dobrze wiesz. (pomijam fakt, gdyby musem były dzieci). Abc umarła. To koniec. Pisała. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 21:42 Chociaż go z trumny jakiś Polak ukradł. I chyba nawet był (ten Polak) z Krakowa. Może to na twoje zlecenie, Ciumka, co? Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 21:42 Ja piórkuję. Jak dobrze było od tego syfu i rynsztoku odwyknąć... Zapomnieć, że w ogóle tak można. Czuję się jakbym wypiła łyk wstrętnej trucizny. Idę wypluć. [światełko ostrzegawcze nr 1] Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 21:58 Dream no more. www.youtube.com/watch?v=yqIQvE5R1tU Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 21:48 Lurneta, Ruda miała trudne dzieciństwo. Jeszcze trudniejszą młodość. Ciężkie małżeństwo. Teraz musi trochę odżyć. Szkoda, że ze szkodą dla społeczeństwa. Hm. Ale tak to jest w życiu. Nikt nie jest czysty, bez skaz i bez traum. No, może tylko ty (hi hi). Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 21:56 Kurde, ile można mieć w sobie zła i pogardy? A na koniec jeszcze skwitować: jestem dobrym człowiekiem. Trudne dzieciństwo nie usprawiedliwia. Trudne dzieciństwo zobowiązuje. A cierpienie ponoć uszlachetnia. Ale ja nie tylko o Roodej. Ciumka ma w sobie tyle samo zła, i może nie tyle pogardy, co frustracji i goryczy. Tylko mniej dosadnie to okazuje, tchórzem podszyta. Taka bardziej bierno-agresywna. Naprawdę to jest straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 21:59 To są kobiety, one nie potrafią inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 22:01 No właśnie... Wiesz, Cz., ja wiedziałam, że tak będzie. Tylko myślałam, że trochę później. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 22:05 I nawet to, że czytasz różne Zwierciadła, nie usprawiedliwia cię. Masz przecież już 50 lat, kobieto (to wyraz szacunku z mojej strony). Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 22:09 Może ktoś miły tym razem (Ciumka była miła)? Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 22:15 Nie sprowokujesz mnie, ani nie rozśmieszysz. Niesmak mam po prostu. A jaki poziom kobieta (nawet po trudnych przejściach) sobą reprezentuje, jaki ma stosunek do ludzi i świata - to już siła jej inteligencji i świadomości. Ale to nie spada z nieba. Trzeba trochę ze sobą popracować, przegadać i poukładać różne sprawy. I można rozkwitnąć na nowo, a nie więdnąć, rozsiewając truciznę, zabijając innych słowem lub wzrokiem. Nie dziwię się zupełnie, że faceci, którzy zetkną się z takimi kobietami - potem boją się wszystkich, podejrzliwi i nieufni. Wyjałowieni właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 22:22 Tak się szczęśliwie składa, że nie muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 22:26 Tak więc ja ci Zwierciadła nie zabraniam czytać, ale bardziej ci chyba do Brava. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 22:21 Życie to teatr. Bez tego byłoby nudno :) Możliwe, że ty przychodzisz z raju, i zaszywając się w swojej garsonierze, w tym raju pozostajesz (twoim raju). Ciebie nikt w piekło nie wepchnął, jak widać. Czy jesteś lepsza od nich? Nie wiem. Wątpię. Zależy dla kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 22:23 Można postawić obok siebie ciebie, Lurneta, Rudą i Cumkę. I co? Kto ma powiedzieć która wygrywa na punkty? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 22:24 Ty możesz sobie decydować, ja mogę oceniać. Ale każdy ma swoje życie. Swoją rolę na tym łez padole. Ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 22:25 Moją jest chyba diabeł. Diabełek Pawełek. Ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 22:28 To zależy, jakie przyjąć kryteria. Ale taka konkurencja mnie nie interesuje, więc baw się sam. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 22:30 Jak cię nie interesuje, jak wykorzystałaś tu okazję, żeby ustawić Ciumkę i Rudą w jak najgorszym świetle, abyś ty tu tylko błyszczała (ABC to też zauważyła). Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 22:34 Oj, ty też chyba jesteś kobietą, Lurneta. Nie zauważasz tego, że brniesz w swoją świętość, mając wokół wszystkich innych za złych i brudnych. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 22:26 Nie zamierzam się tłumaczyć, dlaczego nie ma we mnie zła. ;) Ale nie bądź pochopny. Nawet jeśli jesteś pijany. Albo zwłaszcza wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 22:28 To już naprawdę pycha i zakłamanie, pisząc, że nie ma w tobie zła. Może ty jesteś ze słomy albo z plastiku. Jak kukiełka jakaś. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 22:29 W Cepelii powinni cię sprzedawać. Jako wzór wszelkich cnót, i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 22:34 Nie. Powinnam być wzorcem kobiecości w Sevres. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 22:36 Zapodaj coś jeszcze niezrozumiałego, pozostając w błogim przekonaniu, że tylko ktoś taki jak ty może dostąpić zaszczytu obcowania z wyższym niż najwyższe na tym łez padole. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 22:40 Nie proś mnie, proszę. :) Ja już napisałam, co miałam dziś do powiedzenia. A w ping-ponga pograj sobie z kimś, kto ma na to ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 22:42 Zawsze mnie bawi to "święte oburzenie", które wywołuję. Ale tak pogodnie, z dużą pobłażliwością. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 22:44 No cóż. Jaki prowokator, takie oburzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 22:44 Inna wersja: Wart Pac pałaca, a pałac Paca. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 22:54 Tak czy owak - "Grupa Laokoona" w tym miejscu - już się nie powiedzie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 10:37 A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 10:47 O cholera, chyba idzie nowa burza, czarne chmury widzę. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 12:41 O co ci chodzi Lurneta z tą Grupą Laokoona? Kto tu jest niby ojcem, a kto synem, i innym synem? Bo to, kto tu babolem jest, to każdy wie. Hm. A może ci o te węże chodzi? Że już więcej jednego nie będzie (ty) tu, ee? No, chyba, że to jakiś motyw z jakiejś piosenki Kaczmarskiego. Hm. (pamiętaj, że nie musisz odpowiadać). Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 13:11 Ciumka też nie odpowiada, i już się do tego trochę przyzwyczaiłem. Khe khe (naprawdę mnie drapie w gardle, to chyba po tej whisky). Khe khe Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 19:34 Etam, jesteś jak niema żona. Idealnie pasująca do Lela. Masz już to zaproszenie na tę Princessę, największy jacht na jeziorze Nidzkim? Wysłał już po ciebie taksówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 19:39 Ale to nie jest krytyka. To moje wrażenie. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 19:52 Co cię z tego tak wytrąciło, Andziulek? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:00 ABC, nie bądź znowu sobą. Obiecałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:02 A Ciumka aby udowodnić, że odpowiada, tym razem wyjątkowo pozostawia moje pytania bez odpowiedzi. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:09 Przypomniała mi się wymiana zdań z Klamotką. Było podobnie. Ona: co mówisz, bo właśnie farbowałam włosy. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:10 Klamotka trochę podobna do ciebie, Ciumka, co? Odpowiedz Link Zgłoś
ciumciurumcium Re: Babole i inni 19.07.18, 20:17 Nie pamiętam jej dokładnie, zatem nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:20 Klamotki nie pamiętasz? Ikony Espresso. Przecież ty byłaś tam dłużej niż ja, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:23 Jak ja przyszedłem, to ty tam już siedziałaś na tej niebieskiej wersalce. Z napiętą twarzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciumciurumcium Re: Babole i inni 19.07.18, 20:37 Pamiętam Klamotkę jak przez mgłę, kojarzę nick i coś tam, tyle. To tak jakbym zapytała Cię czy jesteś podobny do Themana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:39 Themana? Muszę luknąć. Momencik, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:41 Jakiego Themana? Nie ma w google. Masz na myśli tego mena, The man. Prawdziwa meszczyzna, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
ciumciurumcium Re: Babole i inni 19.07.18, 20:44 Był taki jeden na cafe, kilka lat. Sprawiał wrażenie ciekawego człowieka, dużo pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:15 ABC, mam zrobić wpis w twoim wątku, cobyś nie wpadła znowu w depresję? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:16 No dobra, pisać, pisać. Co jest? Nie może być tak, że wszystkie niemowy, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:18 Maluj, Andziulek, maluj. Przecież powiedziałem ci, że ma być ze złości, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni 19.07.18, 20:28 Jesteś zbyt toxyczny. Lepiej idź dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:31 ABC, nie powiem ci wypie...j (to gazeta modyfikuje tu takie słowa), ale ten wątek jest mój. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:38 Też chciałbym, aby to słowo ukazało się w pełnej krasie, gdyż wiem, że ty, ABC, tak lubisz (zarzucałaś mnie i innym, że przekleństwa eufemizujemy), ale gazeta zmienia (jak już pisałem). Przykro mi. Khe khe. Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni 19.07.18, 20:44 wsadź se w dupę te swoje mądrości i tłumaczeinia. Jesteź toxic. Odpowiedz Link Zgłoś
ciumciurumcium Re: Babole i inni 19.07.18, 20:46 Brakowało mi Ciebie Abc. Jesteś niezastąpiona. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:51 O, ABC, ktoś do ciebie napisał w twoim wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:49 Och, Ciumka. To nie ja. Przykro mi. Przykro mi, że znów cię rozczarowałem. Ale masz ABC, to możecie mi teraz dopie...ć ile chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:50 Gdzieś ta frustracja musi ujść. Jak nie chcecie iść do lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:56 Ja wolę fotel, tv, laptopa, whisky i forum gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 21:09 A tak w ogóle, ABC. Jeśli ja jestem toksyczny, to ty jaka jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 21:10 Często jest tak, że jeśli ktoś coś zawzięcie krytykuje, rzuca się na kogoś o coś, to dlatego, że ten ktoś jest dokładnie taki, jak ta osoba, które nie lubi tego właśnie w tej drugie osobie, którą krytykuje. To jest twój przypadek, ABC. Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni 19.07.18, 21:18 domorosła psycholożka powiedziała co wiedziała. Ble. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 21:14 A teraz wrzuć linka, bo ja chcę sobie miło porozmawiać. Khe khe. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 21:16 Bez sensu jest to "khe khe". Wygląda, jakby żartował, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 21:12 A teraz odpowiadam na moje pytanie dotyczące ciebie, ABC. - Ty jesteś megatoksyczna. I ty to wiesz. Ale zaklinaj, módl się. Nic ci to nie pomoże. Możesz nawet spróbować wylogować się z tego forum i wyemigrować do Australii, ale i tam znajdziesz takich jak jak. Dlaczego? Ano dlatego, że ty nienawidzisz siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 21:18 Zważ, młoda. Że jeśli ja bym był taki jak ty, tobym nie był taki, jaki jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 21:23 Kłamstwo 1000 razy pisane podobno staje się prawdą. Ale nie ze mną takie numery, ABC. Winnaś to wiedzieć. Więc nie próbuj tych prymitywnych metod. Nie rób sobie znowu obciachu. Miałaś być inna (ihihihihihihihihih). Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni 19.07.18, 21:26 powiedziała wcio baba toxic. Ble ble ble. (bujać to .. ) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 21:41 Ty napawdę ABC nie pamiętasz Klamotki? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 21:56 Persona (w tej chwili w TVP Kultura). Akurat jak ona opowiada o tym, jak się bzykali jako młodzi na skalistej plaży. Jak wchodził w nią (a krótko wcześniej w jej koleżankę) i się spuszcza (wypełnia ją spermą), bierze ją od tyłu. Potem inna obciąga mu (bierze członka do usta). Później okazało się, że jest w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 22:01 Jak to pierwszy raz czytałem, czy oglądałam (nie pamiętam już), mając chyba 16 lat, to długo później marzyłem o takim bzykaniu z dwiema nieznajomymi na skalistej plaży, hm. Chciałem też bzykać się z dwiema jednocześnie, ale kolega mi powiedział, że to wcale nie jest takie łatwe zaspokoić dwie w tym samym czasie. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 22:21 Film uwodzi (nie piszę tylko o Personie). To w znacznej mierze kuglarstwo. Z tego w zasadzie się wyrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 21:40 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wiem, dlaczego Ciumka nie pamięta Klamotki. Klamotka z pracy wracała po 22, a w tym czasie, to Ciumka już chrapała. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:57 ABC, ty znowu jesteś sobą. I to jest moja zasługa. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:53 A w ogóle, to ja też przecież dużo piszę. Więc o co ci tak naprawdę chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ciumciurumcium Re: Babole i inni 19.07.18, 21:03 Odpowiedziałam tylko na Twoje pytanie czy jestem podobna do Klamotki. Otóż ją pamiętam dokładnie tak samo, jak Ty Themana. Nadążasz, czy jaśniej tłumaczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 21:07 Hm. Nie chodzi o tłumaczenie (pokrętne), chodzi o fakt. KLAMOTKA BYŁA JAK MONA LISA. Każdy ją znał i nikt jej nie mógł przeoczyć. Nawet kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
ciumciurumcium Re: Babole i inni 19.07.18, 21:11 W takim razie nie jestem do niej podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 21:13 Czarne, grafitowe loki. To nie ty? Ciumka? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:43 ABC, idź, zobacz kto tam do ciebie w twoim wątki napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 19:59 Ja? A wcześniej byłem inspiracją ja? Odpowiedz Link Zgłoś
andziulek38 Re: Babole i inni 19.07.18, 20:03 Możesz być, przyślij akt, to przerysuję Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:06 Etam, aż taką świnią, to ja nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:07 Nie że się wstydzę, ale nie mam takich zdjęć. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
andziulek38 Re: Babole i inni 19.07.18, 20:08 Ty sprawdzasz priv.? czy mnie lekceważysz? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:13 Ojej, to tu można pisać mejle do kogoś. Hm, nie wiedziałem. Pierwszy raz mam tu pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
andziulek38 Re: Babole i inni 19.07.18, 20:17 weź.... a ja całą noc nie spałam, rwałam płatki ze stokrotek.... odpisze, nie odpisze, odpisze, nie odpisze? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:21 Nie wkręcaj mnie, Andziulek. Maluj, nie trać czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:24 Jakie szczegóły? Pisz tu, oni się i tak na sztuce nie znają. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 19.07.18, 20:26 Pamiętaj, musisz malować jak wku...ona kobieta. Ładne landszafty, to ja mam za oknem. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 22:37 Może być z jakieś piosenki trzeciorzędnych poetów. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 22:39 Och, i znowu pół butelki whisky. Ja nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 22:31 ... a jest mnie tak niewiele, że mniej niż niebiesko, nic prócz tła, biały obłok z liliową przekreską... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 22:35 No, jako dama o rubensowskich kształtach płynąca na obłoczku w siną dal lepiej się ukazujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 22:01 Aczkolwiek do pewnego poziomy, one się nie tylko różnią, ale są z innych końców. Ale potem już jest jeden lej. Aczkolwiek w ten lej przy pewnym poziomie frustracji, złości wpadają także faceci. Także - znowu - nie udawaj świętej. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 18.07.18, 22:04 Nawet jak jesteś bardziej facetem (co zostało przeze mnie tu już udowodnione) to i tak masz swoje granice. Jak każdy. Twoje oskarżenia w tym względzie są nieprawdziwe, sztuczne, niezrozumiałe. I w ogóle o kant dupy potłuc. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 18.07.18, 23:34 Disturbed - The Sound Of Silence [;Official Music Video]; Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 20.07.18, 18:41 Witam. Dziś pijemy wino, czerwone. El Coto de Rioja. Raczej delikatne, hm. Aczkolwiek dawno wina nie piłem. Hm. Szkoda, że nie ma tu Saluta (Fidelio), hm. Ten na pewno podałby od razu wszystkie atrybuty El Coto Cranza - zapach, smak, finisz, apelację, hm. Chociaż może to i dobrze, że jeszcze tu nie trafił, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
andziulek38 Re: Babole i inni 20.07.18, 20:24 ja mam Cin Cin czerwone musujące, opijam, zapijam Odpowiedz Link Zgłoś
ciumciurumcium Re: Babole i inni 20.07.18, 20:31 a ja mniej oryginalnie, koktajl bananowy, w ramach kolacji Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 20.07.18, 20:36 Koktajl bananowy, hm. To chyba dla dzieci, hm. Zaraz pewnie do łóżeczka pójdziesz, hm. Ciekawe, kto ci bajkę opowie i da buziaka, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ciumciurumcium Re: Babole i inni 20.07.18, 20:47 Szczęśliwie aktualnie dom mam idealnie pusty i cichy. Chodzę sobie na bosaka, deszcz przestał wreszcie padać, płytki na balkonie są przyjemnie ciepłe. Tylko na te jogurty nie mogę patrzeć, ale po miesiącu antybiotyków i innej chemii nic innego nie mogę. Nawet jaskółki nad balkonem tak wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 20.07.18, 21:01 Pewnie znowu te same frazy podszyte megalomanią, zakropione wódką i metafizyką z Żywca wziętą. Jakiś stary piec kaflowy, babcia, co go uczyła odmienności (niepotrzebnie) i chleb powszedni, na który trzeba zarobi tym, czym się najlepiej umie, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ciumciurumcium Re: Babole i inni 20.07.18, 21:04 Mam nadzieję. I żałuję, że jeszcze jej nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 20.07.18, 21:06 A to niby dlaczego? Nie umiesz zamawiać przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 20.07.18, 21:18 Nawet na komórkę sobie możesz chyba w tej chwili ściągnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 20.07.18, 21:19 Celebrujesz, wiem. Znam ten typ, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 20.07.18, 21:25 Ja fajny? Weź, to się nawet tobie nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 20.07.18, 21:27 Nie znam nikogo, kto by powiedział, że ja jestem fajny. No, może ze zdjęcia, ewentualnie po pierwszych dwóch zdaniach (strasznie się męczę, jeśli muszę być przez chwilę miły). Odpowiedz Link Zgłoś
ciumciurumcium Re: Babole i inni 20.07.18, 21:29 :-)))) pośmiałam się - w takim razie jesteśmy do siebie podobni..a portal bezduszny? faktycznie lekka tragedia, ale szczerze mam to gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 20.07.18, 21:32 Och, ujęłaś mnie. Czyli to oznacza, że razem byśmy się dość szybko pozabijali. Hm. Ciekawe. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 20.07.18, 21:24 Aż dziw, że możesz przesiadywać na tak ubogim, bezdusznym i pozbawionym jakiegokolwiek smaku i wdzięku portalu, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 20.07.18, 21:02 O byzykaniu też pewnie sporo. Toż najwięcej się o tym pisze, jak już dawno się nie może, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 20.07.18, 20:35 Cin Cin, to mi się kojarzy jakoś z PRL-em, hm. Nie wiem, czy słusznie. Hm. Ale i tak ważne, żeby się trochę stymulować. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 20.07.18, 21:34 Jak najbardziej, Andziulek. Szczególnie artyści lubią siebie stymulować. A nawet muszą. Odpowiedz Link Zgłoś
andziulek38 Re: Babole i inni 21.07.18, 23:52 Nie uważam siebie za artystę, ale nie potrzebuję "się stymulować" czymkolwiek.... Mam za dużo wrażeń z wewnątrz mnie i za dużo z zewnątrz, tych ostatnich negatywnych niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Babole i inni 22.07.18, 01:23 znam srodki zaradcze na takie dolegliwosci ..! :) serio... Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 22.07.18, 10:27 Andziulek, jeśli nie jesteś artystą, nie tworzysz (uważaj co piszesz, bo ci zara tu Lurneta przysra), to czym jest to twoje malowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 22.07.18, 10:35 W twoim wieku, ktoś, kto sam próbuje przekładać swoje wrażenia, przemyślenia, inspiracje na dzieło artystyczny, czyli w sposób twórczy, własny, jest artystą. No bo chyba nie pracujesz dla c....., khe khe. Odpowiedz Link Zgłoś
andziulek38 Re: Babole i inni 22.07.18, 10:50 Artysta brzmi górnolotnie, ja jestem rękodzielnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 22.07.18, 11:00 No ale powielasz według czyjegoś wzoru czy tworzysz według własnych pomysłów? Odpowiedz Link Zgłoś
andziulek38 Re: Babole i inni 22.07.18, 11:07 różnie...., rzadko kopiuję coś w 100%, technika jest zapożyczona a pomysł na konkretne wykonanie - mój Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 22.07.18, 11:22 Ale sobie zrobiłem śniadanie do łóżka na tacy. Jajecznica z 2 jaj (bez łuszczu, w mikrofali). Bułka kajzerka z masłem - jedna połowa z dobrą szyneczką. No i kawa (przefiltrowana) - wyselekcjonowane przeze mnie ziarna (z zakupionej kawy) i zmielone. Żyć nie umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 22.07.18, 11:23 A, i stale pod ręką internet. Khe khe. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 22.07.18, 11:25 A prawnie wrzuciłem już pół godziny temu do pralki. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 22.07.18, 11:26 W tygodniu wpadnę na masaż, to i mnie podotyka tam i ówdzie jakaś kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
andziulek38 Re: Babole i inni 22.07.18, 11:49 hahahaha, a ja karkówkę z pieczarkami i cebulką zapiekaną z sosem ketchupowym robię, baby nie prześcigniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 22.07.18, 11:58 To chyba na obiad, hm. Dość ciężkie jak na mój delikatny żołądek. Ale połowę porcji to bym wpieprzył. Ciekawe jak smakuje, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
andziulek38 Re: Babole i inni 22.07.18, 12:00 To jedno z ulubionych moich dań mięsnych Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 23.07.18, 22:46 Hahhaha... Według tej "definicji" to artystami są już dzieci w przedszkolu. 8) I tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 22:52 A jak tam Lurneta to twoje fesjbukowe kółko dumych z siebie i wychwalających ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 22:59 Tfu, co ja mówię. Toż to loża masońska jest. Ty pewnie czcigodnym mistrzem, i ze pięciu dozorców masz. Hm. Co tam trzeba spełnić, coby się tam dostać, E? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:03 Ale się staram. Jak już przesłucham dwie płyty Jacka, to tam zapukam. Na razie utknąłem na murze, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 23.07.18, 23:09 W tym tempie... do dotrzesz do Muzeum. ;) Ale dla zachęty dodam, że wcześniej jest Raj (moim zdaniem najlepszy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:13 W Zachęcie byłem w tamtym roku. Do raju się nie wybieram. Kicz mnie nie interesuje (tak jak ciebie). Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:15 Zaśpiewa taki coś tam trochę slapstickowego, a ta już ma mokro w majtkach. Znaczy się, tak było kiedyś. Khe khe. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:04 Dostałem skrętu kiszek, i nawet whisky nic nie pomogła. Jemu zresztą też niespecjalnie, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:05 Chyba ktoś tam jeszcze siedzi, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 23.07.18, 23:15 wcionszrzywy napisał: > Chyba ktoś tam jeszcze siedzi, nie? Dzie ktoś siedzi? Już majaczysz znów po jakimś truneczku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:16 No tam w tej waszej świątyni, czy tam loży, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:17 Sami pewnie wielbiciele śpiewanej i harcerki, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:24 I co, myśli, że jak nie, to od razu jesteś kimś? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:25 A w Łodzi może poznałabyś w końcu jakiegoś pana. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:26 Może Teh znowu tam po ulicach chodzi, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:19 Pojechałabyś do Łodzi, swoją d. przewietrzyła. Zjadła obiad u Rudej za 13 zł, to wspomogłabyś biedną co o Sri Lance od roku marzy. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 23.07.18, 23:25 A ty czemu nie pojedziesz? Nie przewietrzysz tych... no, kilku tam liter. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:26 Ahoj przygodo! Nic ci to nie mówi? Nie kusi? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:27 Ja tam jeździłem latami, do młodych panienek. Ale one już mają teraz po 30-parę lat. Więc czego ja tam będę szukał, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:28 Poza tym, przez Rudą, to mi tak ta Łódź zbrzydła, że, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:30 Pamiętam na Zbiorczej był fajny masaż. Khe khe. Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Babole i inni 24.07.18, 00:35 gdzie jest w Polsce jest ta ul.Zbiorcza ? chodzi o fajny masaz ....nie erotyczny zaznaczam ! takich ero....to moge miec w ch....i troche :) ..sorry noooo....chyba ze bedzie jakas wyjatkowa masowala :))) to sie pisze, jasna sprawa ..... Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 10:00 Marco, ulica Zbiorcza jest w Łodzi. Jak jedziesz do Łodzi samochodem, z Warszawy, przez Brzeziny, czy nawet inaczej (chyba przez Łowicz też), to wpadasz w te Łódź (od strony Brzezin skręcasz w Lewo, chyba za Realem, i tam po lewej masz cmentarz. Jedziesz dalej prosto, aż dojeżdżasz do tej głównej poprzecznej, co to chyba jak jedziesz z Piotrkowa, to w nią wpadasz, to jest chyba ul. Piłsudskiego. Więc dojeżdżasz do Piłsudskiego, po lewej jakieś 500 m masz stadion "Widzew", po prawej jakieś 300 m Centrum Handlowe, przejeżdżasz skrzyżowanie z Piłsudskiego, i zaraz po lewej stronie masz ul. Zbiorczą. Ale chyba jadąc od Warszawy (do burdelu zawsze jechałem po pracy, czyli z centrum, albo od południowej strony), trzeba skręcić w lewo w Piłsudskiego, bo nie skręcisz z tej głównej jadąc od cmentarza (Ruda? jak się ta główna nazywa co się jedzie od cmentarza?) i zaraz po prawej, za jakieś 50 m skręcasz w prawo, na rogu masz tam taki warzywniak z kioskiem, potem skręcasz w lewo, i jesteś już na Zbiorczej. Za jedziesz jakieś 70 m, i po lewej jest to miejsce (chyba nr 6, albo mi się coś popieprzyło już, to było 15 lat temu). Wątpię, żeby tam był jeszcze ten lokal (zwykłe mieszkanie), ale możesz spróbować. Aczkolwiek uprzedzam, że pisząc "masaż" miałem na myśli sex. Totalnie bez zahamowań i jakiejkolwiek pruderii. Tak, jakbyś szedł do raju na godzinkę albo kwadransik. Czyli jakbyś nie znał wstydu, nie wiedział nic o jakichś normach. Sama przyjemność - czysta przyjemność. Dziewczyny jakby były do tego stworzone i niczego innego nie znały ani nie miały z niczym innym nic wspólnego - urodziły się po to, aby kochać. Dopiero jak poznałem Rudą (na Espresso), Łódź ma już dla mnie inne posmak (nieciekawy). Aczkolwiek moje wszystkie członki jeszcze dobrze pamiętają wszystko, włącznie z językiem. Aha, na koniec trzeba parę złotych zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 25.07.18, 11:45 A Marco coś nie odpisuje... Chyba w drodze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 25.07.18, 15:18 Och, to Marco nawet dziś się w bazie sekty nie zameldował? Och, to straszne jest, i podejrzane, och. Pewno inna już mówi do niego czule "Milordzie", och. A na co on miał odpowiedzieć? Może ja mógłbym za niego odpowiedzieć, gdyż możliwe jest, iż on wybrał się gdzieś daleko (jak kiedyś Teh na Ukrainę, czy tam ze scyzorykiem na Madagaskar łódki robić) i szybko nie wróci, a zasięgu też nie ma. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 25.07.18, 15:56 Kotku, Twoja wyobraźnia i zdolności nad-interpretacyjne, wciąż potrafią mnie zaskoczyć. ;) Pisząc, że Marco nie odpisuje - miałam na myśli to jedynie, że po otrzymaniu od ciebie tak drobiazgowych danych GPS z komentarzem (trzeba przyznać, że spisałeś się jak urządzenie najnowszej generacji, wzbogacone sztuczną inteligencją) - rzucił wszystko i ruszył się w drogę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 25.07.18, 16:18 Aha, i pisząc o drodze - na wypadek, jakby się to okazało niejasne - miałam na myśli tę, na ul. Zbiorczą. Ja żadnemu z Przyjaciół rozkoszy nie żałuję, nawet szeptów "oooch, Milordzie" - nie. :) Ale pod tym względem - zdaje się - mamy podobne podejście. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 25.07.18, 16:21 Zachowujesz się jak typowa kobieta (wyjątkowo jest miły, nie wiem dlaczego, ale raz na parę lat można), czy też mówiąc poprawniej - baba. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 25.07.18, 16:31 A to, co ty nazywasz nadinterpretacją, jest po prostu normalną reakcją na twoje babskie widzimisię, fiubździu i próbę trzymania kotka na sznurku. Już tyle lat ci próbuję wytłumaczyć, że nie ze mną takie numery. Sam pomysł, aby kota prowadzić na sznurku, jest idiotyczny. No, ale jak widać, twoja inteligencja jest nawet w tej kwestii przykrótka. Ale próbuj dalej, ja i tak będę swoje, bo cię wyczułem już od pierwszego naszego kontaktu wirtualnego. Poczytaj sobie swój pamiętnik, a jeśli wpisy tam są dosłownymi cytatami z moich wypowiedzi, to przy odrobinie pomyślunku, analizie i konstatacji, dojdziesz do tego samego wniosku, który ja przedstawiłem w pierwszych zdaniach tej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 25.07.18, 16:41 Wiesz, musimy poważnie porozmawiać. :) Mam nieodparte wrażenie - od lat zresztą - że to, co ty rozumiesz przez "prowadzanie kotka" oznacza dla mnie zupełnie co innego. I odwrotnie. Nawet sam "kotek" wymknął się chyba jednolitej interpretacji (choć wydawało się to niemożliwe). Wymyślasz sobie na mój temat Bóg wie co, i jeszcze oczekujesz, że będę się z tego tłumaczyć. To już przekracza dopuszczalne granice absurdu. Kto by to zniósł? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 25.07.18, 16:44 Przestań pisać o jakimś tam kotku, to nie będzie z kotkiem problemu. Kotek jest tu symbolem, figurą retoryczną czy tam przenośnią. Nie wiem dlaczego mam ci to tłumaczyć. Winnaś to wiedzieć dobrze. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 25.07.18, 16:56 Zwróciłam się dziś do ciebie per Kotku, ironicznie oczywiście, jak zawsze. :) Poza tym - to ty nadużywasz metafor z tym symbolicznym kotkiem w roli głównej, dlatego uznałam, że możemy przy tym symbolu pozostać. Przy odrobinie abstrakcyjnego myślenia i poczucia humoru - nie powinno to sprawić większego problemu. Ale nie - już "kotka" nie chcesz. Nie nalegam. Przypomnę też, że nie jestem przesadnie zainteresowana twoimi rojeniami na temat moich: kotków, absztyfikantów, wielbicieli, sekt i modliszek. To wyraźnie wypełnia twoją wyobraźnię i po prostu musisz się nauczyć sobie z tym radzić. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 25.07.18, 17:04 Jak chcesz, to baw się tym kotkiem. Mnie to nie boli. Ale nie wrzucaj go w momencie, kiedy nie wiesz jak wybrnąć. To jest też typowo kobiece, baby tak mają. Nie musisz pisać tak konkretnie jak facet jakiś (czy tam prawdziwa męszczyzna), ale trzymaj się choć trochę meritum sprawy. Na przykład - co niby miałby mi Marco odpowiedzieć na mój wpis, który był odpowiedzią na jego pytani? Nie zabraniam mu rozszerzenia swojego pytania, czy też napisania elaboratu będąc uskrzydlonym moją odpowiedzią, ale ja się spodziewam (najwyżej, jeśli w ogóle, bo nie czekam na jego odpowiedź, nie jest specjalnie zainteresowany) tego typu odpowiedzi - dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 25.07.18, 17:09 Tak więc, pisanie o mojej nadinterpretacji, o jakiejś wybujałej wyobraźni (pewnie na temat twojej osoby) czy też moich urojeniach jakichś, jest stanem twojego umysłu, twoich emocji, samopoczucia, czy też bezsilności))). Co by się stało (co będzie), jeśli Marco nic nie odpisze, albo właśnie napisz mi - dzięki, hm? Będziesz szaleć dalej? Wyczekiwać pełnej (grom go wie jakiej i jak pełnej) odpowiedzi? Nie uwierzysz w tę prostą i wyczerpującą, tylko będziesz snuć domysły różne i teorie? Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 25.07.18, 17:16 Puk puk puk! Moja uwaga o tym, że Marco coś nie odpisuje, i że pewnie jest w drodze - było żarcikiem i zwykłym "poddierżanjem forumowego razgawora". A ty - skoro musisz - dopisuj do tego teorię. Ba! Ideologię. :)) I jeśli ktoś tu "szaleje" - to naprawdę nie jestem ja. 8) Policz do 10. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 25.07.18, 17:17 Jeśli w tym stanie potrafisz... (ihhihihii) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 25.07.18, 17:19 Masz Marco w swojej sekcie, to po co jeszcze rozgryzasz naszą korespondencje? Jesteś o niego zazdrosna? Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 25.07.18, 17:24 W jakiej sekcie? Nie jestem zazdrosna o nikogo z tego forum. W ogóle - o nikogo "z netu". Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 25.07.18, 17:22 A jeśli już zależy ci na utrzymaniu ruchu na tym forum, to postaraj się lepiej. Albo od razu pisz o pogodzie i o tym, że trzeba na świeże powietrze. Bo niedaleko ci do tego typu zagajeń. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 25.07.18, 17:23 Dobra, zwijam manatki i idę do domu. Może po drodze kupię whisky, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 25.07.18, 17:14 Podkreślę jeszcze tylko, że moja odpowiedź do Marco, była mniej więcej tak samo długa, jak moja odpowiedź na twój wpis. Więc nie próbuj nawet odwracać kotka ogonem, że właściwie, to nie ma o czym mówić, gdyż cię to wcale nie interesuje, że niby cię nie interesuje ta odpowiedź moja do Marco. Dama przecież się nie zajmuje obcą korespondencją. Khe khe. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 25.07.18, 16:46 A jeśli uważasz, że "musimy poważnie porozmawiać", to zrób to ze swoją papugą (to jest papug?). On cię lepiej zrozumie, a i inteligencją ci dorównuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 25.07.18, 16:19 To ciebie interesuje to co nie napisał do mnie Marco, a nie jesteś zainteresowana tym, co ja do ciebie napisałem (w tym samym dniu, niemalże w tym samym czasie)? Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 25.07.18, 16:30 To do Marko wydało mi się ciekawsze. :) Ot tak - przeleciałam wzrokiem, nie żeby coś więcej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 25.07.18, 16:32 Boisz się strasznie lustra, wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 25.07.18, 16:37 Generalnie każdy tak trochę ma, choć kobiety po czterdziestce 1000 razy większy strach ogarnia. Szczególnie to dotyczy tych, które kręcą jak mogą, a potem nie wiedzą co z tym zrobić. Ha ha ha ha ha ha. Przeważnie to są zimne suki, modliszki, czy jak by je tam zwać, gdyż te wrażliwe nie pozwalają sobie (nie stać ich na to? inteligencja nie pozwala? tzw. sumienie? strach?) na to, gdyż konsekwencje później przygnieść mogą. A życie samo w sobie nie jest przecież łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 23.07.18, 23:32 O właśnie właśnie - ja o nich wcześniej... Z 5 razy to powtarzałeś na Espresso. A mi zwykle wystarczy raz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:34 Bzdura. O ul. Zbiorczej pierwszy raz wspomniałem. Wyraźnie masz początki alzheimera. Współczuję ci. Śpij dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 23.07.18, 23:44 A czy ja gdzieś napisałam, że one były z ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 23.07.18, 23:29 Zawsze tylko kogoś byś wysyłał i się wyręczał... A przecież w Łodzi może nadal przyjmują te panie, co wtedy... ;) Powitacie się serdecznie, nadgryzieni zębem czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:32 Przecież napisałem, że mnie to nie interesuje. Nie udawaj, że na fejsie też się coś w tej chwili dzieje. Bądź uważna, jeśli ich tu ze mną zdradzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 23.07.18, 23:35 Bo piszemy jednocześnie i to samo. Może podzielmy się na role albo tak co... ;) Dwa razy to samo - nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:33 Dobra, idę spać, gdyż ja jestem porządny człowiek, i codziennie rano do pracy chodzę. Bye. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 23.07.18, 23:37 Nadal ci o północy światło gaszą? Czy teraz już wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:23 Jaja jak berety z tymi babami po 40. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:08 Widzisz jak się robi 20 postów w parę minut? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 23:02 Pewnie trzeba znać 20 piosenek Kaczmarskiego, 2 wierszyki Herberta dla dzieci, na pamięć, i jakieś hollywoodzki film o miłości po 40-ce, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
dilajla00 Re: Babole i inni 21.07.18, 23:10 to ja ! babol prawdziwy ! czy ktoś mnie szukał ? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 22.07.18, 10:24 O, i jest pierwszy prawdziwy babol tu. Zuch. Brawa dla Dilajly! Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 23.07.18, 22:39 Dilajla - Ciebie to po jednej literce poznam! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 23.07.18, 22:37 ;D Ojesuuu... Nie mogę! Kiedyś lajkami od panienek się chwalił.. Co drugi dzień - statystyka na Espresso... Teraz będzie posty liczył... Puk puk puk! 8) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 22:40 ABC, czy mogłabyś tej pani odpowiedzieć na jej posta? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 22:43 Albowiem nie chce mi się jej znowu tłumaczyć togo, co ona od zawsze wie, ale udaje, że tym grać potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 23.07.18, 22:45 I udaje lwicę, co to jej niby wszystkie frajery u stóp leżą, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 23.07.18, 23:58 450 + 1. Idziemy na rekord! ;DD Ja może piszę wolniej, ale rozumniej. No i treściwiej. Ale to akurat nic nowego. 8) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 09:38 Lurneta. Ja wartość twojej pisaniny oceniam na 20%. 100 - 20 = 80. Tak więc te 80%, to jest poprawność pisania. Piszesz poprawnie. Ale to nie jest coś, co miałoby dodać ci jakichś walorów, urody tym bardziej nie (przestań się wypiękniać swoją poprawnością pisania). To wszystko i tak trzeba ująć w kontekście, że masz świadomość dziewczynki lat 14, i od zawsze zajmujesz się zawodowo pisaniem (cokolwiek to znaczy). Ja dopiero na Espresso zacząłem przelewać na matrycę swoje myśli, uczucia i kawałem swojego życia. Tak więc, nic ci nie da to, że jako korektorka niby wypadasz tu czy tam lepiej (nie chcę pisać od kogo lepiej, bo w tym wywodzie tu nie ma na to ani miejsca, ani jest jakakolwiek potrzeba), niż ta, czy tamten, że o porównaniu do mnie zapomnij na zawsze. Tak więc, jak już na wstępie napisałem, twoją treściwość oceniam na 20% oczekiwanego poziomu kobiety dojrzałej, doświadczonej, świadomej i potrafiącej o tym mówić. 20% surowca właściwego w produkcie, to wiesz co to jest? - to jest lanie wodę, pic i fotomontaż, nawet jeśli udany (dla gawiedzi) fotomontaż. To tak, jak coś, co udaje masło, wygląda na świeże (z produkcji dopiero co), bo nie poobijane, opakowanie też nowe, niepomarszczone. Ale w środku maź jakaś o jasnym kolorze, która smakuje jak... towot light. Koło masła to nigdy nie leżało, ale jest tłuste, masłopodobne, no i na opakowaniu jest napisane (poprawne, korektorka sprawdziła), że witamina D, do smarowania, smaczne, itd. I ludziska w to wierzą! Tak więc to, że masz swoich amantów, nie oznacza od razu, że twoja wartość jest prawdziwa. Wystarczy popatrzeć na tych amantów. Ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 15:01 Tyle, ile zrozumiałaś. Ja jestem wyrozumiały. A przynajmniej staram się, szczególnie w kontaktach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 24.07.18, 15:07 Jak zobaczyłam, jaki to elaborat - to nie czytałam, weź. Przecież to jest przynajmniej jedna strona znormalizowanego maszynopisu. Może jakbyś to streścił w 2-3 zdaniach... W końcu miało być "treściwie". Spróbuj, na pewno się uda. Poćwicz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 24.07.18, 15:09 Najpierw możesz sobie na karteczce popróbować... Coś dopisać, coś skreślić. Tak żeby to było wiesz - esencjonalne w efekcie. A potem - przepisz tu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 15:27 Wstałem, zjadłem śniadanie, luknąłem na forum.gazeta.pl, przeczytałem wasze, wpadł mi momentalnie pomysł na odpowiedź, więc odpisałem. Ja post piszę normalnie 7 sekund, ale jeśli to jest elaborat, jak piszesz, to pewnie trwało to trochę dłużej. A jak chcesz naprawdę krótko, to musisz z ABC. Wiesz, ona Ci odpowie jednym słowem. I to jak treściwie! Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 24.07.18, 15:34 Sęk w tym, że ja przecież o nic nie pytam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 15:49 Nie zrozumiałaś, hm. Cała Lurneta. Prośba o streszczenie, to pytynie, aby zrozumieć. O nic nie pytasz, wcale nie musisz tu być, nic Cię to nie obchodzi. Ty po prostu tylko jesteś. Jak polny kwiatek, co o Jarosławie Kaczyńskim nigdy nie słyszał i dobrze mi z tym. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 24.07.18, 16:04 Kojarzysz nazwisko: Grzesiek Grzyb? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 16:07 Z Onetu. Zmarł. Ale możesz pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 24.07.18, 16:17 Wczoraj na Gazecie zobaczyłam Jego twarz na czarnym tle... ... serce pękło z żalu, dłoni zimną kiść ogrzej nad popiołem, już możemy iść... To dla Niego łaziłam co środę do Akwarium. I na koncerty Namysłowskiego do Remontu, bo grali razem. Podkochiwaliśmy się w sobie. Nie wiem, czy jestem kwiatem. Może nie. Ale inne połamane kwiaty, przedwcześnie, niewinnie, absurdalnie, niezrozumiale... w lipcowy poranek... czuję jak kamień, wrzucony w serce. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 19:45 Nigdy więcej, triacza bum, nie pacz na mnie, triacza bum, takim wzro... ta da da tri di di da da... Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 24.07.18, 19:59 ... tylko że on tak w oczy im patrzył, że robiło się jakoś inaczej... i te słowa, co miały coś znaczyć, to nagle znaczyły nie TO... Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 20:04 Czy też jaśniej nie potrafisz, hm (wersja miła). Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 24.07.18, 20:09 Ojesuuu... Masz: www.youtube.com/watch?v=fXs073tssDA Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 20:08 Tak mało brakowało, by to, co najpiękniejsze między nami, już nigdy nie wróciło. Dlaczego to zrobiłaś? www.youtube.com/watch?v=0EiCueWptYA Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 24.07.18, 20:39 U. Przy takim natężeniu lyryki na cm2, a jeszcze wzmocnionej zrozpaczonym testosteronem - to tu się zaraz te wszystkie "aspirantki" zlecą. ;) A mnie, przy okazji, podziobią i zją. :( Prewencyjnie zmienię platformę aktywności. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 20:42 Ale zanim, to zrobiłaś wszystko, żeby się tu nie zleciały. Wredna ty. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 20:47 No zachęciłaś do przybycia, dając jednocześnie do zrozumienia, że gardzisz taką sytuacją, którą w sposób cyniczny opisałaś (każdy ma prawo do miłości, gorącej miłości, czyż nie?) i coby pokazać swoją wyższość (jak zimna s..., khe khe, modliszka) nad takimi właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 24.07.18, 20:52 Demagogia. I jakieś... odrealnienie, czy ja wiem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 20:50 Zwykła chuć połączona z potrzebą bliskości, nawet jeśli hormony buzują, jest o wiele lepsza (bo prawdziwa i gorąca), niż kochanie przez jakieś strofy trzeciorzędnego poety. Ale możesz już iść. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 24.07.18, 20:56 Cz., weź. Jaka, kurna, chuć..? I realizacja jej przez literki? Albo "prawo do miłości" - urealnionej przez kabel czy tam inne Wi-Fi? I kto tu ma 14 lat? 8) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 20:58 A co ty wiesz o barabara. Od kiedy to każdy ma tu obowiązek cię informować z kim i kiedy się bzykał. Weź. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni 24.07.18, 21:03 A co mnie to obchodzi, kto z kim, kiedy itp. Piszę, że dla tutejszych (i tamtejszych, ale to te same ;) "aspirantek" - pisanie tu jest substytutem tego, co ty wymieniasz na jednym oddechu... sam pewnie sobie nie wierząc. ;) Lub to zwykła kpina. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 21:10 Ale ci się poplątało wszystko. To pewnie z tych emocji (sam nie wiem jakich). Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 20:12 Miłość jeszcze żyje w nas... jeszcze się nie zamknął czas... Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 20:27 Come to me now, I wanna be your best friend for all time. I wanna be the tissue for your tears. www.youtube.com/watch?v=_zXvg8NejAw Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 20:53 No to gramy dalej, bo didżej gdzieś się zapodział. Pewnie podłapał gdzieś jakąś inną robotę. Hm. www.youtube.com/watch?v=JgSdBY7KHr0 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 21:00 Dobra, co tam mam jeszcze w torbie... hm. A, informuję, że dziś nie piję whisky, bo nie mam. Tak więc nie będzie Metalliki. Rammsteina też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 21:01 Aczkolwiek Rammsteina to bym sobie puścił, hm. Dawno nie słuchałem, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 21:04 Du richst so guuuuut. Ich finde dich. www.youtube.com/watch?v=rrmsJhf89MY Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 21:51 www.youtube.com/watch?v=mIcI-1txigI Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni 24.07.18, 22:19 www.youtube.com/watch?v=4iYQ8m1oqPc Odpowiedz Link Zgłoś